Keresés

Részletes keresés

aliszultan Creative Commons License 2008.11.22 0 0 439
Szia!

Ezzel az eszközzel én még nem próbáltam, elég drágának találom.

Te más eszközzel próbáltad már maszírozni a prosztatádat?

üdv!
ali
Előzmény: dazexy (438)
dazexy Creative Commons License 2008.11.22 0 0 438

Sziasztok!

 

Én még kezdő lennék a témában, egyébként egyedül kell probálkoznom. Vettem én is egy nexus vibrót de az első használat kissé fura volt. Az igaz hogy az orgazmus elég gyors volt, de erős vizelési inger fogott el mikor felhelyeztem a vibrátort, helyenként kellemetlen is volt... Én csinálhattam valamit rosszul? Vagy ennek a műveletnek ilyen irritálónak kell lennie? Igazából nekem nem sikerült olyan kirobbanó orgazmust produkálnom mint az előttem szólóktol olvashattam.

A próbálkozást nem adtam fel, ( túl drága volt ahhoz a játékszer :-D ), de minden tapasztalatot szivesen fogadok.

 

 

Bennem van a hiba?

 

Kösz

 

DaZ

amelii Creative Commons License 2008.02.04 0 0 437
hu, de jó volt ezt olvasni :))
végre egy ffi akinek érdemes csinálni :)
Előzmény: Törölt nick (431)


gypsophila Creative Commons License 2008.02.04 0 0 436
Köszönjük a hozzátételt is, hasznos tudomány :)
Előzmény: gyongya (435)
gyongya Creative Commons License 2008.02.04 0 0 435
...hozzátenném, hogy nálam a szopás vált be, mint izgató ellazító előjáték, és csak a megfelelően ingerelt állapotban hagyom az ujjait behatolni, addig csak kívülről cirógat, vagy a zacskómat simogatja.
Nem tudnám élvezni, ha fordított sorrendben kezdene izgatni.
gyongya Creative Commons License 2008.02.04 0 0 434
Hali
Először én izgattam a párom fenekét.
Féltem megkérdezni akarja e, így inkább csak egyre közelebb cirógattam a lukhoz, és vártam, hogy ellenkezik e. közben persze elfoglaltam magam, és nyaltam a punciját ... előbb utóbb oda jutottunk, hogy kifejezetten élvezte, süt volt h kérte hogy kezeljem-vahgy farkaljam a popsiját. eztán nem is tudom hogy melyikünknek jutott előbb eszébe, hogy ha neki élvezetet jelent a feneke, akkor talán nekem is.
Ő is szemérmesebb volt annál, hogy nyíltan rákérdezzen, szóval miközben szopta afarkam, és masszírozta a zacsit, finoman meg-megcirógatta a zacsi és a lukam közti tájat, aztán lejjebb és lejjebb, míg észrevétlenül a fenekemet cirógatta, és mivel teccett, legközelebb bátrabban nyúlt a nyíláshoz, és lassan bevezette az ujját. először éppenhogy talán fél ujjpercnyire, figyelte a reakciót, és én élveztem, szóval folytatta, míg azon kaptam magam, hogy egy teljes testes orgazmust élek át, és jééé hol az ujja!
Magam is meglepődtem hogy én ilyen orgazmusra is képes vagyok. Kb másfél-két perc múlva még mindíg remegtek a lábaim.
Ekkor új fejezet nyílt a szexuális életemben!
Na azóta gyakrabban és bátrabban, de mindíg lassan, és óvatosan használjuk a fenekemet.
Előzmény: enico (430)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.04 0 0 433
nagyon szívesen!
(még csak annyit a témáról, hogy abszolút heterónak érzem magam, viszont az anális behatolás minkét változata nagyon-nagyon izgat. vagyis én is szorgalmasan megdolgozom a nőcijeim seggecskéjét és a leirtaknak megfelelően azt is nagyon élvezem, ha az enyémbe történik a behatolás. ahogy kamaszkoromban felfedeztem a testemet, nekem az ánuszom is azonnal szexuális testrésznek számított, nem beszélve a hímvessző és a végbélnyílás közötti részről, amit pl. egy jó bicikliüléssel nagyon finoman lehetett masszírozni. vastag cseppekben folyt ilyenkor az izgalom leve a nadrágomba, minden mozdulat tovább fokozva az élvezetet. aztán innen már magától jött az, hogy valamit ügyesen felnyomjak magamnak, hogy belülről is izgatni tudjam ezt a nagyon érdekes valamit, a prosztatát, amiről nem is tudtam még akkor, hogy valójában mi.)
Előzmény: gypsophila (432)
gypsophila Creative Commons License 2008.02.04 0 0 432
na ilyesmiket szerettem vna olvasni. KÖSZI!!
Előzmény: Törölt nick (431)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.04 0 0 431
hát ugye sok mindentől füg, hogy az embernek éppen kedve van-e hozzá vagy sem. bélgörcsök meg más emésztési problémák esetén például nagyon határozottan szoktam visszautasítani a csajom ilyesfajta közeledését... máskor viszont csak fekszem ellazultan, kedvesem kezében a testápoló és végigmasszírozza az egész hátamat és fenekemet, olyankor lazán szétnyitom a lábamat, ő pedig már szavak nélkül is tudja, hogy ilyenkor lehet egy kicsit bátrabb... végigsimitja a fenekemet, közben a középső ujjával birizgálja az ánuszt... aztán lassan bemasszírozza az ujját a seggembe... váu, de jó tud lenni!!! aztán legtöbbször helycsere következik, mert hason fekve nem igazán lehet mélyre és jó irányba hatolni, ez inkább csak a megnyitásomhoz szükséges. a legfinomabb eddig a következő pozitúra volt: én lazán terpesztve térdepelek, a csajom pedig felfelé fordított tenyérrel felfelé tartja a középső ujját és simogat belülről... ha nem hosszúak és élesek a körmei, akkor isteni tud lenni, teljesen ellazultan ülök bele a tenyerébe és élvezem a finom kis mozdulatait. és tudjátok mi az abszolút tuti ilyenkor? ha a másik kezével kedvesen elkezdi morzsolgatni a zacskómat és a farkam tövét, miközben a szájába veszi a veszzőmet... phúúúúúúúúú, ilyenkor másodpeceken belül robbanok és élvezek egy akkorát, amekkorát még nem látott a világ! (amúgy csak a puszta prosztata simogatásra én nem tudok igazán elélvezni, olyankor csak nagyon-nagyon felizgulok, de max. egy kényszeredett, nem igazán kielégülést hozó magömlés lesz a végeredmény. ezt inkább csak olyankor szoktuk bevetni, ha a leányzó a belső masszázs után is még igényt tart rám, némi alapos puncikezelésre... mert amúgy a teljes anális-orális élvezésorgia után én már nem igazán vagyok képes semmire, csak feküdni mozdulatlanul és félájultan hörögni...)
enico Creative Commons License 2008.02.04 0 0 430

Sziasztok!

 

Én szeretném kipróbálni a barátommal, de igazából nem tudom mit szólna hozzá. Régebben említette,hogy szeretné ,de azóta nem került szóva és amikor egyszer megpróbáltam, visszautasította a dolgot.

Mi a véleményetek?Hogy kéne hozzákezdenem?

 

gypsophila Creative Commons License 2008.02.03 0 0 429
na itt is mi csevegünk..:D
Vibri nem játszik, ujjal művelném, de -gondolom általad ismert okoból- még sok alkalmam nem volt próbálkozni, viszont az ígéretet a lehetőségre megkaptam :) Szla maradnék ujjnál, és olyanra lettem vna kiváncsi, hogy mennyire intenziven nyomja az ember magát a gesztenyét (a popilikkal való bánásmóddal nincs gondom, magamból indulok ki...), meg aztán fene tudja milyen inyencségek váltódnak ki milyen nyulkálásból (masztinál is ugye más ha gyorsan picit, ha lassan nagyobb területet...érted) de mindjárt keresek vmit a neten, biztos van némi használható infó.

Mellesleg azért látom rá lehet szedni dolgokra mégiscsak a hölgyet :) ha gyakrabb emilyen teendőkre biztatnád, nem menne bele???
Előzmény: ábrándozó (428)
ábrándozó Creative Commons License 2008.02.03 0 0 428
Kérdezz bátran nekem van ilyen tapasztalatom. Az asszonyommal néha a vibrátort nem a punijába dugjuk hanem mikor a hátamra fektet a derekam alá tesz egy párnát, a lábam felhúzom és az egyik kezével a farkam izgatja a másikkal a popsimat a vibivel. Nekem nagyon bejön így együt. Kicsit felfelé érdemes tartani a vibit hogy a vége a farkam "belső végét" izgassa. Amúgy épp ugy el kell lazulni hozzá mint nektek nőknek és csak fokozatosan lehet csinálni, nem állat módjára betolni tövig!
Előzmény: gypsophila (427)
gypsophila Creative Commons License 2008.02.02 0 0 427
Sziasztok!
nem olvastam sokat vissza, de mindenhol azt láttam, hoyg fúú milyen jót ud ez lenni, de hogy konkrétan hogy csinálja jól aki jól csinálja, arra nemigen utaltatok. Olvassak visszább, vagy van valakinek hasznositható javaslata?
Valóban nem vagyok tapasztalt e téren, de nem bánnám ha azzá válnék. Persze a gyakorlat teszi a mestert, de azért ha az ember elméletben előtte alapoz, nem szokott ártani..szal kedves profik, ötlet??
Köszi!
Előzmény: ezérdekes (377)
tjhooker Creative Commons License 2008.01.22 0 0 426
:)
Előzmény: TTAMAS (424)
aliszultan Creative Commons License 2008.01.11 0 0 425
:)
Előzmény: TTAMAS (424)
TTAMAS Creative Commons License 2008.01.11 0 0 424
Ezt most nem értem. Dugni akarsz a masszőrrel? :o
Előzmény: tjhooker (423)
tjhooker Creative Commons License 2008.01.11 0 0 423

Hello!

Végig olvastam ezt a fórumot, majd nagy lelkesedéssel nulla tapasztalattal elrohantam a héten black-dream-be. Végig nézve a kínálatott ez tünt a legexkluzivnak (csomagolás, külcsín, rozsdamentes kivehető vibro, kézi és mikroprocesszoros több programos vezérlés, stb.) Az ára borsos volt, de állítólag ez ebben a katagóriában a legjobb. Otthon asszonypajtással ki akartuk próbálni, de rá kellett jönnöm, hogy én erre alkalmatlan vagyok, túlságosan merev és elutasító vagyok hozzá. Azt korábban is bírtam, ha az asszony markolássza a fenekemet, illetva a ott matat, de a behatolásra nem került sor, az nekem túl sok. Természetesen a boltba nem lehet vissza vinni, hisz már kicsomagoltuk.

Elötte elméleti síkon átfutott az agyamon, hogy elötte felkeresek egy masszőrt, de mivel szeretem az asszonyt, illetve a nemi uton terjedő betegségektől is tartok ezt elvetettem.

Előzmény: aliszultan (422)
aliszultan Creative Commons License 2008.01.11 0 0 422
Szia!

Mitől féláron?
Leesett a kamionról, vagy 2-őt kaptál karácsonyra? ;)
Előzmény: tjhooker (421)
tjhooker Creative Commons License 2008.01.11 0 0 421
Sziasztok! A csúcs kategóriát képviselő Nexus Vibro féláron eladó! Üdv. gijoepk@yahoo.com
aliszultan Creative Commons License 2008.01.06 0 0 420
Ö..., az már biszex, vagy csont buziság? :(
Előzmény: kaposvariffi (419)
kaposvariffi Creative Commons License 2008.01.06 0 0 419
At, hogy egy barátja szokta neki csinálni kézzel:)
Előzmény: aliszultan (418)
aliszultan Creative Commons License 2008.01.06 0 0 418
halli!

Mi volt a 416.-os hsz-ben?
Előzmény: kaposvariffi (417)
kaposvariffi Creative Commons License 2008.01.06 0 0 417
Hát igen! A legjobb egy ilyen barát... A többi már csak hab a tortán (pl. segédeszközök).
Előzmény: Törölt nick (416)
Exitmenu Creative Commons License 2008.01.01 0 0 415
na igen, nem akarom rejtegetni. szóval valami más megoldás kell.
Előzmény: aliszultan (412)
aliszultan Creative Commons License 2008.01.01 0 0 414
Az új belépők kedvéért tedd meg lécci, hogy részletezed élményeidet! :)
Előzmény: vastag_r (413)
vastag_r Creative Commons License 2008.01.01 0 0 413

Hmmm, akkor roppant szerencsés vagyok...

A párom ezen a téren mindent megad nekem.

 

Mindketten élvezzük.

aliszultan Creative Commons License 2008.01.01 0 0 412
Legjobb megoldás a G-pont vibrátor!

Hátránya, hogy meg kell venni, ha nem egyedül élsz, akkor rejtegetheted! ;)
Előzmény: Exitmenu (411)
Exitmenu Creative Commons License 2008.01.01 0 0 411
nem tudsz adni valami tippet? ceruzával próbáltam már, de az nagyon vékony volt.
Előzmény: aliszultan (409)
aliszultan Creative Commons License 2007.12.31 0 0 410
BUÉK! :)
aliszultan Creative Commons License 2007.12.31 0 0 409
Keress valami segédeszközt! Ubira vigyázz, ne törjön el! :)
Előzmény: Exitmenu (407)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!