Keresés

Részletes keresés

laci200 Creative Commons License 2009.11.18 0 0 1260

Erdekes temat vetett fel a Gabor a Blogon amri a depon ezt volt a reagalas.

 

*****

MINDENKINEK,

VAN AKI FÉLREÉRTETTE AZ ÜZENETET...
ITT NEM A SZEMÉLYEKRŐL VAN SZÓ,
HANEM A JELENSÉGRŐL, AMI ÉRDEKESEBB...
SOKAN ARRA GONDOLNAK, RÁSZÁLLTAM HOLCZRA...
AMIT Ő TETT ELLENEMBEN, SÍMÁN MEGTEHETNÉM,
DE NEM TESZEM, ETTŐL MÉG ÉRDEKES AMIT ÍRT,
EZÉRT IS RAKTAM FEL IDE A DEPO-RA...
NEM ÉRTEK VELE EGYET, MERT ELLENTMONDÁSOS AZ ÍRÁS...
ÖNMAGÁT CÁFOLJA MEG, EZÉRT NEM ŐSZINTE A CIKK...
EZ ŐSZINTE VÉLEMÉNY, NEM SZEMÉLYESKEDÉS...
HOLCZ LOGIKÁJÁT KÖVETVE, NEM BŰVÉSZ MERLINI, DANNY,
DE NEM BŰVÉSZ BOTOND, HAIM, ÉS MÉG SOKAN MÁSOK SEM...
EZEN ÉRDEMES LENNE ELGONDOLKODNI...


ÜDVÖZLETTEL,

SAMAN ZERIN *****

 

A kerdesem most csak az lenne hogy sajat magat vagy a Sanyikat miert nem irta oda? Buveszi vegzettsege nincs egyiknek sem szoval csak amator hobbi buveszeknek mondhatjak magukat a Gyuszko megis mindig azt hazudja hogy profi. Mielott valaki bekiabalna nekem sincs bizonyitvanyom de nem is verem a nyalam hogy profi lennek. A vitak elkerulese erdekeben igenis szukseg van arra hogy az illeto oklevellel rendelkezzen ugyanis csak az mondhatja el magarol hogy szakkepzett buvesz.

 

A Botond konyveben is csak anyi van rola hogy Robin Hood igazi neve Serdult Gyula es hogy sajat keszitesu buveszkellekeket arul. Minden egyebet sajat maga fabrikalt ossze csak azert hogy jobb szinben tuntesse fel magat. Erdemes lenne megkerdezni C.K-t vagy az anyukajat hogy milyen lebegteto szerkezetet adott el anno neki. Talan ki is derulne egy ket dolog ami megtortent es valosagos eseten alapul.


laci200 Creative Commons License 2009.11.17 0 0 1259

Nem segitett a szomszed megirni azt a nyolc szot es egy maganhanzot?

 

 http://www.youtube.com/watch?v=jGmNwJPNXz8

 

Elvis forgolodik a sirjaban. Ide Tiroli borgatya illet volna nem bor jako a hatterben pedig egy poszter az Alpokrol.  Nem tudok betelni ezzel a videoval.  Vajon hol van a kozonseg? (elmentek sielni az Alpokba)   LOL   :)

 

 

Előzmény: Nickmagic (1258)
Nickmagic Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1258

bocs lecoq, hogy nem írtam helyesen kétszer a neved 

Nickmagic Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1257

leqoc írta és maximálisan igazat adok neki ebben és már régen meg kellett volna tennie ezt valakinek és továbbra is meg kell, ha laci200 nem tudja magát kordában tartani :  

 

Laci 200!

Most őszintén, mi szükség van erre a személyeskedő és kötekedő provokációra?

"buta szolnoki paraszt", "iskolazatlan hulye", "kisebbseginek", "Gyokersegbol levizsgaztal".
Elhiszem, hogy utálod Zerint, de ez rajtad kívül senkit nem érdekel. Nem tudom te honnan jöttél, de ahonnan én jöttem, ott ez a bunkó viselkedés nem szokás. Emberi mivoltodból azért nem kellene kivetkőznöd.
Az pedig, hogy megpróbálod iriggyé tenni, gyerekes, kicsinyes és szánalmas.

Ez egy fórum, ahol az emberek eszmét cserélnek a bűvészetről, ilyen megnyilvánulásokra nincs szükség!

Üdv.: Balázs

laci200 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1256

Lattam valakitol nem is olyan regen es nagyon tetszett.  :)

Előzmény: numizmata (1254)
Nickmagic Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1255
a többesszámot enyhe túlzásnak tartom  soha nem olvastam, nem láttam, hogy saman zerin, vagy bárki más az ő oldaláról, vagy az ő védelmében személyeskedett volna  itt egy "ember" támad laci200, a megtámadott meg megpróbál a fórumán védekezni, mi pedig megpróbáljuk őt megvédeni  védeni valakit nemtelen támadástól még mindig erkölcsösebb és nemesebb dolog, mint mellé állni a nemtelenül támadónak  mindenki tudja, hogy itt ki kicsoda, de nem ez a lényeg, hanem hogy mit mondunk, és hogyan  a közelmúlt hozzászólásaiból kiolvasható a teljes igazság  olvassanak hát és nyíljon fel a szemük a félrevezetetteknek s lőn világosság az elmékben  nem lehet mentség az, ha valaki nem tud emberi módon viselkedni, mert elönti a vak gyűlölet és irígység egy másik iránt  boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa  legyen hát boldog laci200, ha ő nem látja saját magát, nem érzi írásainak súlyát, nincs mit tennünk  ezekért a dolgokért egyszer neki is el kell majd számolnia  hogy szakmai része is legyen ennek a hozzászólásnak, szerintem sem bűvész laci200 holcz gábor kritériumai szempontjából és ez a helyzet itt most azért alakult ki, mert laci200 idáig azt hitte, hogy ő bűvész, de a holcz gábor helyretette a definíciójával és ebben igaza van neki          
numizmata Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1254
Plágium! :)
Előzmény: laci200 (1252)
LeCoq Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1253
"leqoc a megtámadott embert védte, nem laci200 stílusát nehezményezte,"

De igen. Ahhoz nekem semmi közöm, hogy ti utáljátok egymást. Nincs is ezzel baj, csak baromi unalmas olvasni. Mindenki hálás lenne érte, ha nem itt csinálnátok!
Előzmény: Nickmagic (1251)
laci200 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1252
Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla
Előzmény: Nickmagic (1251)
Nickmagic Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1251
laci200 ezen hozzászólása is a mesterien előkészített manipuláció  mint ha mindent tudna, pedig blöff az egész ember akinek sokan bedőltek de őt is használták azok, akiknek szükségük volt laci200 rombolásaira  leqoc a megtámadott embert védte, nem laci200 stílusát nehezményezte, laci200 ebben is manipulálni próbál, olvassa bárki vissza az előzményekben  laci200 megbukott nem kérnek belőle a bűvészek, legalább is a bűvészek józanabbik fele  meg kell nézni, hogy kik laci200 barátai, és le fog esni a tantusz  laci200 megbukott, már nem tud visszatáncolni, hitelét vesztett ember lett belőle, és erre neki, meg a megvezetetteknek ráment két éve, miközben csak jót mosolyogni lehet innen nézve laci200 erőlködésein  alex is nagyon jól meglátta, mi rejtőzik az álarc mögött, és egyre többeknek ciki és vállalhatatlanná vált laci200  van egy ember aki sajnálatomra laci200 hálójában vergődik, remélem lassan az ő számára is vállalhatatlan lesz, mint a többi bűvész számára  a gonoszok logikája, hogy nem az a lényeg, hogy mit, hanem hogy ki mondja  ezzel ellentétben az igazak logikája, hogy az a lényeg, hogy mit mondanak, és nem az, hogy ki mondja, mert így egy egyszerű ember is kimondhatja a kozmikus igazságot, nemcsak egy relatíve elismert, aki viszont hazudhat is  nem bonyolult ez, meg lehet érteni       
laci200 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1250

Gyuszko illene mar vegre felvenned a valodi neved nem pedig nickkel irogatni. Nekem mindenki tudja a valodi nevem. Tevedsz mert nem sok emberrel volt osszetuzesem es azok is mind rendezve lettek. Csak veled beszelek igy es nem is fogok maskent. Mindenkinek megadom a tiszteletet kiveve neked. Meg a Sanyikat is ember szamban veszem nem ugy mint teged. Valaki egyszer mar leirta hogy szar alak vagy es ez igy is van. A kotozkodest megint te kezdted. Elarulom mi fog kovetkezni. Folytatod a szemetkedesed mindenkivel szemben akiket majd megint kitalalsz es mielott ujra megjelensz szemelyesen 1-2 ev mulva valami rendezvenyen bocsanatert fogsz esdekelni mint az utobb is csinaltad. Nagy a valoszinusege annak hogy akikkel leultel a Corodinin majdnem ugyan olyan megvetest ereznek iranyodba mint en csak nem mutattak ki neked. A Lecoq nem a vedelmedre kelt hanem a szohasznalatomat kritizalta. Egyetertek vele akkor ha barki massal ugy beszelnek de amikor veled beszelek nem veszem azt figyelembe.

 

Aruld mar el vegre hogy miert lenne valaki irigy rad? Ezert?  Mindjart ciganykereket vetek.  :) 

 

 http://www.vimeo.com/6072422

 

http://www.vimeo.com/6569279

 

 

Előzmény: Nickmagic (1249)
Nickmagic Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1249
remélem mára már mindenki láthatja, hogy laci200 személyes háborút indított a bűvészet, a honi bűvészek ellen  laci200 valóban nem bűvész a szó klasszikus értelmében, bár tény hogy valamennyit konyít a szakmához elméletben  nincs ember akivel egyszer már ne került volna összetűzésbe  hihetetlen hogy mennyi gyűlölet van benne ami vulgáris fogalmazásaiban tükröződik és manifesztálódik  örülök hogy végre felnyílt itt az indexen is a szemük az embereknek és helyén tudják kezelni laci200 sokszor valóban embertelen megnyílvánulásait  tetszik ez a fórum és sajnálom, hogy a szakmai kérdések laci200 jóvoltából, szinte mindig személyeskedésbe torkollanak  bízzunk benne, hogy ez nem lesz mindig így  leqoc szavai jólestek mert védelmére kelt a megtámadottnak, és hogy vannak emberek, egyre többen, akiknek leeset mi is zajlik a színfalak mögött  ez a fórum legyen a szakmáé, és ne a személyeskedéseké  imádkozzunk laci200 lelki üdvéért, hogy végre a ráció kerekedjen felül, és ne a vak indulat       
laci200 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 1248

Udv LeCoq,

 

Aruld mar el hogy mit irtam olyat ami nem igaz. A gyuszko szolnoki is paraszt is es raadasul boxos is.
Tudatlan mert ugy latszik nem olvastatta el azt amit elozoleg irtam hogy rateszek meg egy lapattal ha ujra kezdi a szemetkedest. Ne aggodj naluk ez megszokott beszed benne van a verukben.
Rajtam kivul nagyon sokat utaljak a gyuszkot nem vagyok egyedul hidd el. Talan gondolj azokra akiket atvagott akiknek hazudott es akiket megalazott. De a legmocskosabb dolgot a Szabo Istvannal muvelte amikor meg akkor is szemetkedett amikor a korhazban volt.

Nem iriggye akarom tenni csak bebizonyitottam hogy van egy picike kozom meg tudasom is buveszeti teren ugyanis megint felre beszelt. Az aki irigy talan pontosan o az mert nem tud ervenyesulni es masok megalazasaval probalja a sajat lelket megnyugtatni. Ma mar nem lehet karaoke gepzenevel, Rocky borkabattal es Elvis hajjal megelni. A zene azota nagyon sokat fejlodott es azt is elvarja egy kozonseg hogy hangja is legyen  egy  szereplonek.  :)

 

Udv,

 

Laci

Előzmény: LeCoq (1247)
LeCoq Creative Commons License 2009.11.15 0 0 1247
Laci 200!

Most őszintén, mi szükség van erre a személyeskedő és kötekedő provokációra?

"buta szolnoki paraszt", "iskolazatlan hulye", "kisebbseginek", "Gyokersegbol levizsgaztal".
Elhiszem, hogy utálod Zerint, de ez rajtad kívül senkit nem érdekel. Nem tudom te honnan jöttél, de ahonnan én jöttem, ott ez a bunkó viselkedés nem szokás. Emberi mivoltodból azért nem kellene kivetkőznöd.
Az pedig, hogy megpróbálod iriggyé tenni, gyerekes, kicsinyes és szánalmas.

Ez egy fórum, ahol az emberek eszmét cserélnek a bűvészetről, ilyen megnyilvánulásokra nincs szükség!

Üdv.: Balázs
Előzmény: laci200 (1246)
laci200 Creative Commons License 2009.11.15 0 0 1246

Most megint bebizonyitotta a buta szolnoki paraszt hogy milyen egy iskolazatlan hulye. A Gabor irt egy cikket a javaslatomra a Botond Blogjan. Egy szoval sem bantotta senki a Gyulust de mar megint tamad mert nem o van a kozpontban a hulye lebego mikrofonjaval holott a vono jobban allna a kezeben a kisebbseginek. Gyokersegbol levizsgaztal Gyuszko. Ime az amit ossze bazsevalt a forumjan:

 

MINDENKINEK,

SZERETEM GÁBORT,
MÁRMINT AZT, AHOGYAN MINDENKIT PALIRA VESZ...
OLVASOM EZT A NAGY KALAP SEMMIT A BLOGON...
LEÍRJA, HOGY KI SZÁMÍT BŰVÉSZNEK, ÉS KI NEM...
OKOSAN LEVEZETI LOGIKÁJÁT, AMI IGAZ IS LEHETNE...
DE KÖNYÖRGÖM GÁBOR, HAMÁR LEÍROD KI A BŰVÉSZ,
LEGALÁBB LACI200-AT NE NEVEZD AZ ELEJÉN BŰVÉSZNEK,
MERT A TE KRITÉRIUMAIDNAK PONT Ő NEM FELEL MEG...
GÁBOR KÖNYÖRGÖM, HA SZERINTED LACI200 BŰVÉSZ,
AKKOR MOST VÉGÜL MIRŐL IS ÍRTÁL A CIKKEDBEN...
A KONZEKVENCIÁT AZ OLVASÓKRA BÍZOM, MINT MINDIG...


ÜDVÖZLETTEL,

SAMAN ZERIN
ILLÚZIÓ TERVEZŐ

A NAGY KALAP SEMMI :

"BŰVÉSZ VAGYOK! - mikor mondhatja valaki ezt?

2009.11.14. 18:09 Holcz Gábor

Az alábbi cikk alapötletét Csizmadi László, Kanadában élő BŰVÉSZbarátunk adta, az ő javaslatára boncolgatjuk a témát. A kérdésfeltevés, miszerint "mikor tekinthető valaki bűvésznek?" alapvetően felesleges lenne, hisz mindenki azt mond magáról, amit akar, másrészt, ha bűvészmutatványokat mutat be, akkor elvileg bűvész. Mindez azonban nem ilyen egyértelmű, hisz minden szakmának megvannak az alapkritériumai, s nincs ez másként a bűvészetben sem.

Régebben egyszerű volt a képlet, akinek van hivatásos előadói vizsgája az a bűvész, a többiek "amatőrök". Emlékszem, hogy számomra is ennek a bizonyítványnak a megszerzése volt a fő cél, hisz fellépni is csak ennek birtokában lehetett, legalábbis pénzért. Az utóbbi időben az "artistavizsga" szerepe, s értéke gyakorlatilag a nullával lett egyenlő. Ha feltesszük a kérdést, hogy ez jó e, pro és kontra lehet rá válaszolni. Egyfelől jó, mert intézményesen nem lehet korlátot szabni senkinek, mindenki elmehet produkciókat előadni, ha van aki megnézi őt, másrészről azonban mindenféle kontrol nélkül bárki mondhatja magáról, hogy bűvész, ami sok esetben káros is lehet, -gondoljunk csak arra, ha valaki azt mondhatná magáról, hogy sebész és nekiállna operálni mindenféle képzettség nélkül-.

Én személy szerint örülök a mostani helyzetnek, hogy bárki foglalkozhat a bűvészettel, s minden ajtó nyitva áll mindenki részére, ezért inkább elméleti oldalról közelíteném meg a témát. A magyar nyelv csodálatos, s rendkívül kifejező. A szavaiban egyfajta magyarázatot is találhatunk. A "BŰVÉSZ" szót úgy értelmezhetjük, mint "bűvöletkeltésben ész" azaz, bűvöletkeltésben járatos. El is érkeztünk a dolog lényegiségéhez, miszerint nem elég bemutatni a mutatványt, hanem EL KELL ÉRNI A TÖKÉLETES REAKCIÓT! A nézőnek ámulatba (bűvöletbe) kell esnie, hatást kell rá gyakorolni, el kell érni nála, hogy pozitív reakciót sugározzon magából. Ha azt mondják "ügyes vagy, gratulálok" nem nevezhetjük magunkat bűvésznek, maximum bemutattunk egy bűvészmutatványt. HATÁS ÉS REAKCIÓ e két fogalommal zárul egy igazi bűvész minden egyes mutatványa.

Ajánlom mindenkinek, hogy tanulmányozza a legsikeresebb bűvészek műsorszámait. Vegyük például David Blaine-t, aki egy double lifttel csinált végig egy tévéshowt. Véleményem szerint az ő sikerének a titka, hogy nem azt akarta megmutatni, hogy mennyire ügyes, nem kezdett olyan fogásokba, mint Dan & Dave, hanem elakarta bűvölni a nézőket. A szuggesztív előadástechnikájával, a hatások megfelelő időzítésével elérte, hogy a nézők ámulatba estek, hittek neki, hogy igazi csodát tesz. Juan Tamariz is jó példa, aki egy csomag óriáskártyaval csinált vastapsos műsort kétezer nézőnek. Ő sem trükköt mutatott (hisz alig látszott), hanem reakciót. Arra koncentrált, hogy a nézői reakciók erejét fokozza, s a végére elérte az ovációt.

Összegzésképpen mindenki számára javaslom, hogy a mutatványait szemlélje új perspektívából. Törekedjen arra, hogy érzelmeket, reakciókat váltson ki nézőiből minél többször, ügyeljen, hogy ne csak "ügyesnek" tartsák, hanem különlegesnek is, mert ha ezt sikerül elérni, joggal mondhatja magáról az illető, hogy BŰVÉSZ. Jó munkát!"

 

Csak hogy meg tobbet irigykedjel Gyuszko latogass at a szomszedba mert tudom hogy olvasni nem tusz. Lehet hogy majd ott valaki felolvassa amit bemasolok neked a mostani Tops Magazinbol. Egy olyan ember irta ezt aki 55 evig a szinpadon volt. Hallgatas kozben tegyel vizes rongyot a homlokodra mert nem szeretnem ha agyverzest kapnal. Mar annyira megszoktam az okorseged hogy hianyoznal.

 

*****I am blessed with great friends, Richard Hughes for one and my dear friend Las in Canada, who has invented a great illusion that he is willing to share with you.  It’s “Find The Lady” with a twist he calls it The Mentalist, where audience has to find the lady.  Great idea from a great guy, if you would like to know more please email me.  It is a very inexpensive illusion to build and has quite a punch.  And he will share it with you all! (No charge).***** 

 

Es vegezetul Gyuszikam kezcsokom a fogsorodra.  :)

 

 

laci200 Creative Commons License 2009.11.14 0 0 1245
Nagyon jo O is. Olvastam a bio-jat amiben leirja hogy milyen regota csinalja. Nem is gondoltam hogy idosebb nalam. (azt hittem csak az orszagut oregebb tolem) A holgy viszont nagyon fiatal es nagyon jo kepzelo erovel is van megaldva ugyanis a haborut csak az iskolai tortenelem orakrol, konyvekbol, hallomasbol illetve dokumentum filmrol ismerheti. Nagyon tetszett ahogy egyik kepbol a masikat alakitotta es ahogy a bombazast is belevitte a produkciojaba.
Előzmény: numizmata (1244)
numizmata Creative Commons License 2009.11.13 0 0 1244
Van kire büszkének lennünk itthon is, az általad említett műfajban:

http://www.youtube.com/results?search_query=czak%C3%B3+ferenc&search_type=&aq=f

Engem ez sokkal nagyobb megelégedettséggel tölt el. :)
Előzmény: laci200 (1243)
laci200 Creative Commons License 2009.11.13 0 0 1243

Vajon mennyiert menne el aszisztensnek hozzad Numizmata? Szerintem nem gyozned kifizetni.  :)

 

Ez nem buveszet de pl amikor adottsagra gondolok akkor ezt nevezem adottsagnak.

 

http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo

numizmata Creative Commons License 2009.11.12 0 0 1242
Nem kapcsolódik a témához, de hátha lesz olyan, akinek fog tetszeni... :)

http://tinyurl.com/ygk8uqf
laci200 Creative Commons License 2009.11.12 0 0 1241

Udv Leonardo,

 

A kerdesedre valaszolva az attol fugg milyen szempontbol nezzuk. Mar egyszer leirtam a nezetem az uj trukkokrol de pl a LeCoqnak nem tetszett. Lehet hogy en vagyok maradi es neki van igaza.

 

Amennyiben valaki hobbikent kezeli a buveszetet annak mindegy hogy kiadja vagy sem. Ha uzletkent kezeli akkor viszont nem szabad kiadni csak annak akiben tokeletesen megbizik.

 

Most nem jut eszembe ki mondta azt az egyik Steinmeyer konyben hogy "en arra ugyelek hogy ha ki is talaljak a trukkomet egy lepessel mindig elorebb legyek". Ez az elv mervado es tartani kell ha uzletkent beszelunk rola.

 

Vegyuk pl Osterlindet. O megbeszel dolgokat sot el is ejt egy egy trukkot ismeros buveszeknek viszont arra ugyel hogy mindig legyen valami a tarsolyaban. Szoval szeretik Ot mert beszel a trukkokrol de ugyanakkor nem ad ki mindent. Ahogy az ujabb trukkok gyarapodnak nala ugy ad ki ujabb es ujabb DVD-ket. Szoval ami nala mar lefutott azt teszi lemezre ami meg uj neki azzal jarja a vilagot es ezaltal frissul a musora is allandoan.

 

A masodik kerdesedre valaszolva nem ertem miert kell arrol a dologrol beszelni nyilt forumon. Csak fel hivjatok az avatatlanok figyelmet.

 

Udv,

 

Laci

.:Leonardo:. Creative Commons License 2009.11.11 0 0 1240
Udv Laci,

Egy kicsit más témára eveznék, ha nem gond.

Szerinted van értelme a saját bűvésztrükk fejlesztésünket megosztani másokkal itt Magyarországon vagy akár külföldön? Vagy inkább tartsuk titokban, vagyis csak mi magunk adjuk elő?

Tudom jól, hogy bűvésztrükk fejlesztők nélkül bűvészet sem lenne, de szerinted a mai Torrentes, fájlmegosztós világban megéri, hogy egy valóban új trükköt beáldozzuk a bűvészet "fejlődése" érdekében?

Leonardo
Előzmény: laci200 (1238)
laci200 Creative Commons License 2009.11.10 0 0 1238

Udv Leonardo,

 

A topic inditoja Mixi42 nevvel szerintem evek ota nem jar ide. Regen az indexen kellett bejelentkezni amit az Inda atvett. Lehet hogy mar be sem tud a regi jelszavaval jonni ide ujat meg nem csinaltatott maganak az Indaval. Gondolom csak a masik lehetoseggel tud valaki elni ha akar.

 

Gondolkodjunk el egy kicsit azon a ket uzeneten. Ket lehetoseg van. Vagy a Gabor volt vagy valaki mas irt a neveben. Abban a ket uzenetben semmi serto nem volt leirva. Akkor vajon miert lett torolve?

Szerintem az igazi Holcz Gabor irt be ide. Egyetertek azzal amit irt 99%-ig.  Viszont volt az utolso uzenetben valami amit a leiras utan en magam is toroltettem volna ugyanis az nem fedi a valosagot. Gondolom szerenysegbol irta le azt a dolgot ugyanis hogy lehetne egy olyan valaki jobb aki meg komolyabb versenyeken sem vett reszt mint versenyzo es soha semmilyen dijat nem nyert sajat maganak. Azonkivul hasznalt olyan szavakat amiket mar elozoleg is csak tole olvastam.

 

Ha mas lett volna az illeto es kervenyezte volna hogy toroljek nem is foglalkoztak volna vele ugyanis nem volt csunya szo az uzenetekben.

 

Udv,

 

Laci

.:Leonardo:. Creative Commons License 2009.11.10 0 0 1237
Üdv Laci,

A módszerek a következőek:

1. Meg kell keresni a Topic indító személyt, hogy törölje a hozzászólásainkat.

2. Meg kell kérni az Index.hu Fórum szerkesztőit, hogy töröljék a hozzászólásainkat.

3. Meg kell kérnünk valaki mást, hogy töröltesse a hozzászólásainkat az előző két módszer szerint.

Leonardo
Előzmény: laci200 (1236)
laci200 Creative Commons License 2009.11.10 0 0 1236

Udv,

 

Nem tudom de lehet hogy itt is ugy van mint a Cafen. Ott ha beirsz tudsz modositani illetve torolni 20 percig ha valaki nem ir utanad azalatt a 20 perc alatt.

De az is lehet ha valaki megszunteti a tagsagat vagyis a nick-et akkor automatikusan eltunik a beirasai vagy a beallitasokkal tud varialni. Nem tudom mert meg nem probaltam.  Biztos hogy meg van ra  a mod hogy valaki torolni tudja a sajat uzenetet.

 

Laci

numizmata Creative Commons License 2009.11.10 0 0 1235
Valójában egy új, tudatalattira ható technikát próbálgatok, úgytűnik kettőtöknél biztosan működik :-)
.:Leonardo:. Creative Commons License 2009.11.10 0 0 1234
Sziasztok!

Véletlenül én is olvastam mindkét hozzászólást. Aztán meg eltűnt.
Tele vagyok kérdésekkel. :-)

Egy moderátor keze van a dologban?

Vagy tömeges hallucináció áldozatai lettünk?

Esetleg ezek tényleg "Disappearing Posts" voltak?

A következő kérdést már metálisan teszem fel:

...... .... ... . ........... ........ .. ..... ..... .... .... .... .. ..... ....... . ........... ........?

A válaszokat megköszönöm. :-)

Leonardo
laci200 Creative Commons License 2009.11.10 0 0 1233

LOL. En is olvastam mindketto uzenetet csak nem volt idom valaszolni ra.  :)

Ezt ugy hivjak hogy Disappearing Posts.  :)

numizmata Creative Commons License 2009.11.09 0 0 1232
Nocsak, nocsak. Lett moderátora a topicnak?
laci200 Creative Commons License 2009.11.09 0 0 1229

Udv Mindenkinek,

 

Egy ujabb jo cikk a Botond Blogjarol melyet Holcz Gabort irt a kulfoldi buveszeletrol. Csak gratulalni lehet a Gabornak a megirasahoz. Gondolom az utazasaival szerzett tapasztalatait irta meg. Kanadaban sincs tobb buvesz mint Magyarorszagon pedig haromszor annyi a lakossaga. Itt is rengeteg az ugynevezett "tanulo" akik amikor latnak egy egy trukkot mindjart buveszek akarnak lenni de amint a gyakorlasra helyezodik a hangsuly inkabb lemondanak rola mert mar masnap buveszek akarnak lenni. Ezek a szemelyek inkabb a fiatalabb nemzedekbol kerulnek ki.

Ami elony a "nyugaton" az az hogy tobb uzlet van. Ahol en lakom ott 100km-es (az nem is tavolsag itt) korzetben 4 buveszbolt is van.

 

A buveszek itt sem gazdagok. Vannak persze akiknek jobban megy az uzlet de altalanossagban panganak. A kozossegben viszont egy kicsit jobb a helyzet. Azoknak a buveszeknek akinek jobban megy atadjak a megrendeleseket masik buveszeknek ha mar foglaltak arra az idore vagy nem akarnak pl nagy tavolsagra elmenni. Ilyen esetben megbeszelik a megrendelovel es beajanlanak egy masik buveszt. A cegek azt is csinaljak hogy egymasnak passzoljak a buveszeket. Pl ha egy gyari rendezvenyen a szereplo nagyon jo volt akkor azt beajanljak masik cegeknek. Per pillanat meg azoknak a buveszeknek akik tenylegesen nagyon jok van ugy hogy nincs munkajuk. Ez koszonheto a vilag recessziojanak ugyanis a vallalatok se rendelnek annyit.

Az otodik ponthoz annyit fuzok hozza hogy teljesen mindegy hogy valaki hol szuletik. Sztar mindenkibol lehet ha meg van hozza a kepessege es az adottsaga. En ugy erzem hogy a vilagon mindenhol kb egyforma a buveszelet. Vannak kiugro egyenek ugy a keleten mint a nyugaton.

 

Elozoleg irt a Botond a Greg Frewinrol hogy lesz decemberben egy sorozata a televizioban. Ketszer is voltam nala es beszelgettem vele. Az O szinhaza hiaba van a Niagaranal nala sincs mindig telthaz. Van ugy hogy felig se toltodik meg az etterem. A jegyek vacsoraval 60 dollarba  vacsora nelkul pedig 30 dollarba kerulnek. Azt a szinhazat a segitoit es az allatait fenntartani nem kis koltseg adozas utan.

v_peti Creative Commons License 2009.11.09 0 0 1228
Az egyik férfi az szinte mindenkit lepontoz.
Előzmény: laci200 (1227)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!