basszus, te idezted, hogy harmadannyi ido alatt (harmadannyi meccsen) ugyanazt az eredmenyesseget mutatjak. erre behoztam a konkret szamokat, hogy iden hogy allnak, es erre nem erted :)
igazad van, bár én anno tanultam róla ált. suliban meg gimiben is, de ez most totál kiment a fejemből.
A legjobb mondjuk az lett volna, ha kimaradnak a magyar történelemből minden formában. A Habsburgok dettó. Na jó ennyi volt, ez nem egy történelmi kívánságműsor topik.
Viszont Güler 5 évvel fiatalabb, tehát fiatalabban is vitte a Real. Szoboszlainak ugyanez osztrák és német kitérővel sikerült több év után.
Ettől függetlenül padoztatják egy darabig, aztán lehet eladják, kölcsönadják, mint a norvég csodagyereket, már elfelejtettem a nevét.
Szóval igaza is van, nincs is Dominiknek, de teljen el még 5 év, aztán meglátjuk, mire volt elég az 1088 - lesz-e belőle 10088, vagy 1500 után megy a spanyol 2-be.
"ugyanakkor azt is látni kell, hogy a magyar válogatott játékos által kritizált Güler közel harmadannyi játékperc alatt hasonló számokat tud felmutatni, mint Szoboszlai a Liverpoolban."
"ugyanakkor azt is látni kell, hogy a magyar válogatott játékos által kritizált Güler közel harmadannyi játékperc alatt hasonló számokat tud felmutatni, mint Szoboszlai a Liverpoolban."
Marco Rossi tanítványai átlagosan 4.06 pontot kaptak olvasóinktól. A három legrosszabb értékelést csökkenő sorrendben Gazdag Dániel (3.61), Varga Barnabás (3.53) és Fiola Attila (2.86) kapta.
Eleve minek hív be a totálkáros Újpestből játékost a válogatottba Rossi mester? Gondolom hogy meg legyen a 6 kapott gól ami az Újpestnél szokás mostanában.