Keresés

Részletes keresés

tau ba Creative Commons License 2015.01.05 0 0 4876

Sziasztok, van itt olyan ember, aki a Jambo Rafiki-vel utazott Kenyaban (kornyeken) es nem 1db hozzaszolasa van csak, amiben eppen oket isteniti? Melyik egyeb utazasi irodakat ajanljatok. Lehet nyugodtan helyi is, a nyelv nem problema. Van olyan, aki maganak szervezett le szafarit innen?

papacsu Creative Commons License 2014.12.11 0 0 4875

Kedves Fórumozók!

 

Most érkeztünk meg Kenyából és szeretnénk pár hasznos dolgot megosztani, mivel mi is sok segítséget kaptunk erről az oldalról.

Az első kenyai nyaralásunkat és a Szafarit a Jambo Rafiki vagyis Pamlényi Miklós szervezte.

Miklós személyesen fogadott bennünket a reptéren és terepjárójával vitt el minket a szállásunkra Neptune Beach Village-be. Mindenben segített és közben járt…

A szoba és az ellátásunk kiváló volt, külön kiemelnénk azt a rengeteg trópusi, mézédes gyümölcsöt és a belőlük készült friss italokat, melyek ízeit még most is a szánkban érezzük.

Az óceánpart csodálatos fehér homokos, a víz kellemesen meleg.

Javasoljuk megnézni a parttól kb 500-600 m-re levő korallzátonyt, ahol rengeteg tengeri sünt, csillagot, uborkát, tengeri pókot, színes korallokat és számtalan színesebbnél színesebb trópusi halat csodáltunk meg. A programhoz feltétlen szükséges gumicipő, pipa és szemüveg. A helyi „Beach Boy”-sok szervezik, a felkínált árból alkudni kötelező.

A tengerparton ill. a szálloda területén ajándék tárgyakat nem célszerű vásárolni – horror áron kínálják, ugyanazokat a portékákat a Jambo Rafiki utazási iroda melletti kis  ajándék üzletben  - Miklós közbenjárásával – töredék áron megvásárolható.(személyes tapasztalat, hogy a bolti ár 15-szöröséért kínálták a parton az árut).

A szállás területe szinte egy trópusi kert csodálatos, üde zöld kókuszpálmákkal, majom- kenyérfákkal és szebbnél szebb virágos bokrokkal.

A  kertben több majom család él, ha elhagyjuk a szállást ügyelni kell, hogy a teraszajtót reteszeljük be, mert még a szobába is bejárnak és kirámolják a szobát, egyébként nagyon aranyosak, játékosak, kézből esznek -  kifejezetten szeretik a banánt.

Meglátogattuk Miklós kíséretében a helyi árvaházat - ruhákat, írószereket és édességet vittünk ajándékba- mivel az állam nem támogatja, ezáltal adományokból tartja fenn magát. Ajándékunkat énekszóval köszönték meg.

Szafarizni az Amboseli (Kilimanjaro)  és a Tsavo East-on voltunk, a Big Five-ból az orrszarvún kívül mindegyiket láttuk.  

Mivel  esős időszak után voltunk, mindkettő nemzeti park csodálatosan zöld, reggelente friss harmatos volt. A szafari során a sofőrök rádión folyamatosan kommunikálnak egymással, így ahol vadat látnak azonnal tudatják a többiekkel, így nem maradunk le semmiről.

A  szafari felejthetetlen élményt nyújt. Mi szafarizni Miklós javaslatára papucsban és rövidnadrágban voltunk, mivel a kocsiból kiszállni úgysem szabad!

Naptej és szúnyogriasztó feltétlen szükséges.  

Nem oltattuk magunkat malária ellen, de szerintünk nem is szükséges.

 

Ezen az oldalon is szeretnénk megköszönni Pamlényi Miklós egyedülálló, személyes igényeinket maximálisan figyelembe vevő  szervezését, amellyel egy életre szóló élményt nyújtott számunkra.

Ezenkívül külön köszönetet szeretnénk mondani sofőrünek és szafari vezetőnknek Joshua-nak  önzetlen segítségéért. 

 

Takácsék

Bondor-Gyurkó Creative Commons License 2014.12.09 0 0 4874

Sziasztok

 

Elsődlegesen megjegyzem nem elsőnek utaztunk ki Kenyába, mert már az első alkalommal szerelem volt első látásra, már akkor tudtuk, hogy nem utoljára vagyunk itt. Az utazásunkat minden alkalommal a Kenyai magyarok oldalon szerveztünk és mostsnem csalódtunk.... most bátrabbak voltunk és már kihasználtunk a Mikiék által felajánlott autóbérlést, mely borzalmas nagy szabadságot adott és a tavaly bejárt éttermeket, partszakaszokat sorra lelátogattuk. Életünk legszebb napját is Mikiék szervezték a legszebb szállodában (Swahili Beach Hotel) , maszájokkal, íncsiklandozó ételekkel és felejthetetlen fotókkal távoztunk az esküvőnk napjáról. Még a mai napig mi is ámulunk, hogy milyen jók a képek és az érzés amit átéltünk leírhatatlan.

 

Ebola, talán ez a téma érdekelte a legjobban az ismerőseinket, indulás előtt tájékozódtunk és teljesen megnyugodtunk Miki szavaira, hogy itt NINCS, semmilyen betegségtől nem féltem és nem is tartottam attól, hogy bármit is elkaphatunk, teljesen biztonságban éreztem magam most és a tavalyi év során is.

 

Kenya - Talán ezt soha senki nem fogja megérteni, hogy miért is szerelem....talán úgy tudnám leírni, hogy ahogy az ember kiér a tengerpartra (Nomad beach) és ami fogadja, na ez az a szerelem....a kép ami fogad ....hát leirthatatlan, gyönyörű, fenséges, csodálatos.

Az emberek szeretete, nyugalma, barátsága....na talán ezt kellene minden embernek tanítani, mert... példaértékű.

Utazásunk során meglátogattunk egy árvaházat is, több táska játékkal érkeztünk és a kicsit szeme amit sugárzott, mosolyuktól még most is elolvadok....

 

Szóval, hogy nekünk mit jelent Kenya....leírhatatlan nyugalmat, szeretettet és példa értékű emberi értékeket, érzéseket mindenkinek csak ajánlani tudom, és ha hezitálsz nyugodtan keresd őket: Kenyai magyarok vagyis a Jambo Rafiki Travel csapata a legprofibb csapat bármilyen utazás szervezésében ezt nem is bizonyítja jobban, hogy már szervezik a 2015 év végi utazásunkat is....Köszönjük nektek és mindekinek hatalmas puszi küldünk.

Adrienn és Csaba

Kenyai magyarok Creative Commons License 2014.12.03 0 0 4873

A Jambo Rafiki Travel Service szerződőtt partnere a kenyai Heritage biztósító társaságnak. Készséggel allunk rendelkezésére minden Kenyába útazónak, akárcsak  utasbíztósítás megkőtésével is..

 

Jambo Rafiki Travel Service  

eufória77 Creative Commons License 2014.11.15 0 0 4872

Retúr Repülőjegy Kenyába Budapestről 144.400 Ft... KLM / Air France

http://www.repjegyportal.com/repulojegy-kenyaba-budapestrol-144-400-ft/

armadores Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4871

Szia, először is gratulálok az esküvőtökhöz!

a video nagyon szuper, köszi, felelevenedtek az ott töltött hetek csodás élményei.

kenya csodálatos ország, aki teheti útra fel, és aki már járt ott az mindig vissza vágyik.

Jambo! Szép napot!

Előzmény: Dávid Németh (4870)
Dávid Németh Creative Commons License 2014.10.10 0 0 4870

Nemrég értünk haza nászútunkról. Egyenlőre még az élményeket nem tudtuk teljes mértékben feldolgozni...

De beszéljen helyettünk e rövid video:

http://youtu.be/gd12vT5DH8Q

Donibcsi Creative Commons License 2014.10.02 0 0 4869

Üdv.

 

Mi decemberben indulunk Miklós-féle utazásban. Ez lesz az első kenyai utunk, de én már vágom a centit, akár azonnal is indulnék:)

Már a neten keresztül szerelmes lettem a tájba, és az ottani kultúrába...hozzáteszem nagyon régóta készülök Afrikába, de csak most valósulhatott meg.

kipaki Creative Commons License 2014.10.02 0 0 4868

Jambo!

 

Sokáig vártam a hozzászólásommal, de végigolvasva az elmúlt év bejegyzéseit, arra jutottam, hogy leírok néhány gondolatot.

Le kell szögeznem, hogy elfogult vagyok Kenyával kapcsolatban, mert a többszöri látogatás során egyértelmű szerelem alakult ki...

Az a szerencsés helyzet lett az elmúlt években, hogy 7 alkalommal is sikerült kijutnom ebbe a csodálatos országba. Nem titkolom, hogy amikor talán 2008-ban voltak a kenyai választások után a zavargások, egyike voltam annak a 3 tucat magyarnak, aki kint volt... Az ég világon semmi félelmet nem éreztem, és a nyaralásomat sem zavarta meg.

Ez év februárjában úgy döntöttem, hogy a fórum bejegyzéseket megfogadva váltok és a Jambo Rafiki utazási irodával szerveztetem le az utat. A kint megélt 2 hét színvonala, figyelmessége meggyőzött, hogy jó választás volt.

Néhány konkrétum:

-olyan szállodákat tudnak ajánlani, amit eddig még senki! Képzeljétek el, hogy az eddigi nagy befogadóképességű szállodák (amivel nem volt baj!) helyett egy kicsi, de fantasztikus boutique hotelt ajánlottak, a Nomádot, azonos árszínvonalon.  Amikor a teraszodtól 20-30 méterre található az óceán, amikor privát részed van a szobád előtt napozni, amikor az étteremben elámulsz a választékon és a minőségen... Leírhatatlan...

- Amikor megérkezel egy iden országba, idegen kultúrába és a repülőtéren Miklós hűtött italokkal vár, valamint a kezedbe nyom egy mobiltelefont, hogy "fel van töltve, használd nyugodtan, akár haza telefonálásra is és bármikor hívhatsz", az megfizethetetlen...

-Amikor búvárkodásra és quad túrára adtuk a fejünket, pár órán belül konkrét ajánlatokkal jött, hogy válasszunk

-Amikor helyi éttermet ajánlott, ahol turista elvétve fordul meg, de biztonságos és színvonalas...

 

Órákig tudnék mesélni, mind az országról, mind Miklósról és csapatáról, de talán a legnagyobb dícséret a következő: már le van szervezve Miklósék által a 2015 februári kintlétünk!!!

Jude8 Creative Commons License 2014.08.26 0 0 4867

Jambo!

 

Tegnap érkeztünk haza Kenyából. Felejthetetlen 10 napot töltöttünk ott (Masai Mara, Lake Nakuru, Amboselli, Tsavo East és Diani Beach). Ezt a feszített ütemtervet mi állítottuk össze, de megérte, mert nagyon sok szép helyen járhattunk.

Végig biztonságban éreztünk magunkat köszönhetően Miklósnak (Jambo Rafiki) és driverünknek Joshua-nak.

Miklósnak köszönjük a szervezést és valóban sokkal többet nyújt, mint amit egy utazási irodától elvár az ember.

Az út során többször is érdeklődött telefonon, hogy minden rendben volt-e (rendben volt:)) illetve Dianin ahol már személyesen találkozhattunk, minden kérésünkben segítségünkre volt.

 

Még egyszer köszönjük a felejthetetlen élményt!

 

 

 

Amira32 Creative Commons License 2014.08.21 0 0 4866

Sziasztok !!!

Nem régen érkeztünk meg a kenyai nyaralásból. Nehéz szívvel hagytuk ott ezt a csodálatosan nyugodt, kedves, vidám országot. Nekünk eszünkbe sem jutott, hogy ne  utazzunk el, és ennek így utólag is örülök, mert nagy élménytől fosztottuk volna meg magunkat. A Jambo Rafiki Travel profi szervezése segített bennünket a kezdetektől a haza utazás megszervezéséig. Minden kérdésünkre választ kaptunk utazás előtt és alatt is. Mindenre nyitottak voltak, az utunkat úgy szervezték meg, ahogyan szerettük volna, Tele élményekkel, látnivalőval, különlegességekkel. Csodálatos ország, kedves emberek, nyugalom.....nehéz volt visszazökkenni a mi pörgős életünkbe.  Miklós és a felesége kedvessége sokkal többet adott annál, mint ami elvárható egy utazási irodától. Az élményeket, azt, hogy teljes biztonságban érezhettük egész idő alatt magunkat, ezt elsősorban nekik köszönhetjük. És ezúton még egyszer köszönjük !!!!!!

Mindenkinek azt ajánlom, ha lehetősége adódik, ismerje meg ezt az országot !!!

E. + P.

vensz8 Creative Commons License 2014.08.01 0 0 4865

nem szerettem volna az ellenkezőjét sugallni

még végül magánéleti okok miatt csúsztatjuk az utazást.

 

kellemes pihenést mindenkinek aki megy.

Előzmény: Kenyai magyarok (4864)
Kenyai magyarok Creative Commons License 2014.07.26 0 0 4864

Kedves Vensz8

 

Az igazság margójára a következőket szeretném közölni...

 

Soha nem veszélyeztetnénk  egy utasunkat sem hamis információkkal... Diani Beach zajlik az élet sok a turista. Kétségtelen hogy volt amikor ennél több volt. Aruházakban bevásárló helyeken a szokásos élet zajlik.

Több mint hat éve élünk itt és anno nem a turizmussal alapoztuk meg itteni életünket ...

Nagyon sok vendégünk érkezik Europa más országából is s egy jelentős része Zanzibárra is utazik.  Többnyire azok akik már voltak Kenyában s szeretnék tovább ízleni Afrikát.. Sok utasunk szereti keverni a kenyai szafarit zanzibár varázslatos érzésével...De szerveztünk csoportoknak gorilla szafarit Ugandába,  és a következő hónapban két csoportunk is utazik a Viktória vízeséshez...

Kérjük olvassa el a német vagy a francia külügyminisztériumi közleményeket is... 

Dianin való tartózkodásakor számtalan szállodában találkozik majd a nevünkkel.. Reméljük talán nem alaptalanul...

Kívánunk kellemes nyaralást...

 

a Kenyai Magyarok / Jambo Rafiki Travel Service

vensz8 Creative Commons License 2014.07.26 0 0 4863

A bosszantó az, hogy az ember nem tud reális képet alkotni a helyzetről...

 

A konzulátus kijelenti, hogy a tengerpart veszélyes, egyáltalán nem ajánlott oda menni. Az az elmúlt hónap eseményei miatt Mombasa-t kerülni teljesen érthető, de ennek ellenére a konzulátusnak az a dolga, hogy inkább intő legyen, mint engedékeny.

Aki ott él,  főként pedig az a ki a turizmusból él, természetesen azt állítja, hogy túlzott a reakció amit a kenyai események kiváltanak.

 

Így legyen okos az ember.. márpedig az utazás lefoglalva, kifizetve... tehát sok választás már nincs.

 

 

 

Kenyai magyarok Creative Commons License 2014.07.25 0 0 4862

Tegnap valóban sajnálatos események történtek nem csak Kenyában hanem az egész világon...lezuhant egy repülő Burkina Faso felett, a katasztrofát 116 utas nem élte túl..Tajvanon kényszer leszállás közben, lakott területre  zuhant egy repülőgép melyen 48 ember vesztette életét... A mombasai esemény margójára csak annyit hogy a német állampolgárságú hölgy Ugandából érkezett, és nagy mennyiségű készpénz volt nála melyet az elkővető nem vett magához.. A rendőrség nemzetkőzi szakértők bevonásával vizsgálja az eseményt...

Előzmény: Traveller__ (4861)
Kenyai magyarok Creative Commons License 2014.07.20 0 0 4860

Igy igaz... A Külügyminisztérium lapja 5 éve nem javasolja a Kenyába utazást..Közben Kinából a turisták száma evről évre 35%-kal emelkedik,a Condor hetente négy járatot indit ide, az angolok kettőt, és sorolhatnám... Igen nappal lelőttek egy orosz állampolgárságú hölgyet..  Nem akarom sorolni hogy hol és hány turistát ért támadás atrocitás a világban.. Kevés 100 % biztonsággal bíró hely van a világon, gondolva az elmúlt napok szörnyű eseményere is... Mi itt élünk kint s mindent elkövetünk az ide utazok biztonságáért. Elkezdődőtt a szezon és az első vendégeink olyan élményekkel utaztak haza mint tavaly az utolsók..

Tisztelettel:

a Kenyai Magyarok

Előzmény: Traveller__ (4859)
Kenyai magyarok Creative Commons License 2014.07.17 0 0 4858

Sziasztok,

 

Mi itt Kenyában élünk és másképp érezzük és látjuk a jelenlegi helyzetet. Napról napra több a turista. Diani Beach éli a mindennapi életét. Valóban történtek események melyek aggódalomra adhatnak okot. Az itteniek meggyöződése hogy a szomáliai fegyveresek okozzák! Kenya minden erejével küzd ellenük, s érezhetően szoritjàk őket észak felé. De ezek az akciók tőlünk Dianitól több száz kilométerre zajlanak s zajlottak. Korábban voltak Mombasa városában is események. Mint mindenhol itt is be kell tartani bizonyos szabályokat.  Mombasában az utcán nem szerencsés arany ékszerekkel sétálni a nagy női táskákat a szállodában kell hagyni,hogy ne hívjuk fel magunkra a figyelmet.

 A sajtó jobban figyeli most Kenyát s nagy publicitást ad minden eseménynek. Viszonylag kevesebbet hallottunk a londoni reptér ellen készült terror támadásról, melyet szinte az utolsó időszakban füleltek le. Egyiptomban szinte mindennaposak a turisták elleni rablótámadások. 

Elkezdődőtt a nagy állatvándorlás melyre óriási tömegben érkeznek a turisták. Augusztusra és szeptemberre nehezen tudunk helyeket biztosítani ,mert a campingek lodge-ok tele vannak. Hetente több géppel érkeznek a német turisták és idén indult először közvetlen járat Kenya és Kina között. Kenyának létérdeke a turizmus s ennek érdekében mindent elkövet. Gondoljunk bele hogy Afrika és a szafari hallatán automatikusan Kenya jut az eszünkbe.. Talán nem véletlenül...,,

 

a Kenyai Magyarok & Jambo Rafiki Travel Services 

Előzmény: slowdance (4857)
slowdance Creative Commons License 2014.07.16 0 0 4857

Foleg az ottani magyarok velemenyere lennek kivancsi, hogy ott kint mit tapasztalnak? Nagy az aggodalom Mombasa kornyeken?

vensz8 Creative Commons License 2014.07.15 0 0 4856

no és aki már lefoglalta az utazását mitévő legyen?

monguznimrud Creative Commons License 2014.07.15 0 0 4855

Egyrészt jo hir hogy ölik a turistákat mert akkor olcsobbá válik a turázás másrészt viszont kellemetlen lenne éppen a mi börünket lyukasztanák ki mert usaizrael éppen kavar afrikában is hogy megállitsa kina térnyerését........bár éppenséggel nálam az olcsosság az elsödleges(-februárban 3hét venezuella)s kedvelem a rizikot de csak akkor ha nálam is van fegyver...

Txetxu Creative Commons License 2014.07.15 0 0 4854

Nos hát aki a híreket olvassa láthatja mennyire biztonságos most.Semennyire.Én inkább Tanzániát vagy azon belül Zanzibárt ajánlanám.

Előzmény: slowdance (4853)
slowdance Creative Commons License 2014.07.15 0 0 4853

Udv! Mi a helyzet Kenyaban? A belugyminiszterium szerint nem ajanlott az utazas. Mi szeptember vegen vagy oktober elejen terveztunk utazast tengerparti regioba. Szerintetek mi tevok legyunk? Lassan foglalni kellene mar...

vensz8 Creative Commons License 2014.06.18 0 0 4852

Utazik valaki a közel jövőben Kenyába? Sajnos tényleg rossz híreket hallani...érdekelne, hogy akik mostanság indulnak mit gondolnak, mennyire biztonságos mondjuk a tengerpart (Diani) vagy úgy az egész ország?

 

Kenyai magyarok Creative Commons License 2014.06.03 0 0 4851

A nagy állatvándorlás pár napja elkezdődőtt..Kenya gyakorlatilag megtelt  július, augusztus és szeptember hónapokra...

 

a KenyaiMagyarok / Jambo Rafiki Travel

Előzmény: cet4 (4850)
cet4 Creative Commons License 2014.06.02 0 0 4850

Sajnos azt hiszem, rossz hírek jöttek az utóbbi időben arról :(. Na meg az esős évszak is mostanában van, bár lassan talán lesz a nagy állatvándorlás a Masai Marában, ha jól tudom.

NC54 Creative Commons License 2014.06.01 0 0 4849

Mostanában nem volt senki Kenyában? Hiányoznak a beszámolók!

Törölt nick Creative Commons License 2014.03.30 0 0 4848

Hakuna Matata,

sajnos már jó pár napja,hogy hazaérkeztünk.pedig akár maradhattunk is volna. Az,hogy oda mentünk,nagy szerepe volt annak,hogy egy olyan embert találtunk,aki szívvel-lélekkel azon volt,hogy mi már az út tervezés elején teljes mértékben elkötelezettek legyünk.Ő Miklós,aki a Jambo Rafiki nevű vállalkozás tulajdonosa.Segített gyakorlatilag mindenben.Megismerkedésünkkor,ami az interneten történt,elmondta az összes tudnivalót.Sajnos a repülő kiválasztását nem beszéltük át elég alaposan,aminek az lett a következménye,hogy legalább fél napot elvett az életünkből a reptereken való várakozás.(Legközelebb hallgatunk Rád,Miki :))

Szóval,egyszer csak megérkeztünk Mombasába,ahol már várt ránk és elvitt minket a szállodába,mely a Diani Beach-en volt.Közben átmentünk egy kompon,ami nagy élmény volt,mert ennyi embert nem minden nap lát az ember.Egyébként az itt élő emberek barátságosak,nyíltak,kedvesek.Megismerkedtünk a maszájokkal,akiket nagyon megszerettünk Kiváló emberek.Mondhatni,1-2-vel barátságot is kötöttünk.Visszatérve érkezésünkre,Miki adott egy pre-paid kártyás telefont,amivel akár haza is telefonálhattunk.Mindenre gondol és ez a profizmusára vall.Az első napokat a szállodában töltöttük,hiszen fürödni és pihenni akartunk.Aztán győzött a kíváncsiság és elmentünk a legközelebbi bevásárlóközpontba,kávét inni.Igen,kávét inni,mert Kenya ugyan az egyik legnagyobb kávétermelő ország,de az általunk megszokott olasz kávé nem mindenhol van.A lötyi kávét isszák.Javaslom Mikinek,hogy szerezzen be egy pár kotyogót,hogy akinek hiányzik,annak tudjon adni.

Mivel nem hosszú időre jöttünk,de nem szerettünk volna úgy hazamenni,hogy nem látunk semmit,ezért egyik nap szintén Mikiékkel bementünk Mombasába,ahol tuk-tuk-al néztük meg a várost.Voltunk egy nagyon szép kávézóban,bevásárló központban.aztán siettünk a krokodil parkba,ahol megnéztük a fiatal krokikat és Big Daddy-t,aki eddigi élete során 5 embert már elfogyasztott.Mivel megéheztünk,ezért a hely szellemének megfelelő ételt ettünk,krokodil húst.

Még 1-2 nap és sajnos haza kellett indulnunk.Mikiék ezt is profi módon szervezték meg.Mombasából belföldi járaton jutottunk vissza Nairobibe,ami kb 1 órás út.A nemzetközi járat indulásáig volt még 8 óránk,de a reptéren már várt minket egy taxi,amivel elmentünk és megnéztük Karen Blixen házát és a kapcsolódó birtokot.Nosztalgiáztunk és elhatároztuk,hogy hazatérve ismét megnézzük a Távol Afrikától c.filmet. este a világ 100 legjobb étterme közül a Carnivore-ben vacsoráztunk.

Nagyon jól éreztük magunkat,nem utolsó sorban ezt Mikiéknek köszönhetjük,aki nagyon professzionális módon szerveztek meg mindent.Már most azon törjük a fejünket,hogy vissza kellene menni egy kicsit hosszabb időre.

oraveczkati Creative Commons License 2014.03.26 0 0 4847

Alkalomadtán úgyis kiderül, mennyi az annyi!:)

Köszönöm, viszont kívánok kellemes időtöltést azon a szép helyen!

Előzmény: Kenyai magyarok (4846)
Kenyai magyarok Creative Commons License 2014.03.26 0 0 4846

Kellemes pihenést és ballonozást kívánunk... Az árak természetesen mozdulhatnak minden irányba.. Igaz többnyira felfelé szoktak

Kellemes napot kîvànunk..

Jambo Rafiki Travel Services

Diani Beach, Kenya

Előzmény: oraveczkati (4845)
oraveczkati Creative Commons License 2014.03.26 0 0 4845

Ez még elfogadható ár, neten 500-600 fontot, meg dollárt látok! Az azért horror! Idén Kappadokiában 110€/fő lesz a ballonozás, arra megyünk. Az 500/fő, az már erősen tanakodóba ejtő lenne!:))

Előzmény: Kenyai magyarok (4844)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!