Keresés

Részletes keresés

Penzes198429 Creative Commons License 10 órája 0 0 283650

Inkabb oruljunk az ellenfeleink elore lathatoan ostoba huzasanak.

Bar tudom,hogy a Nagyvezer csapata nem eshet ki de akkor is.

 

2 db igazi csatarukbol az egyiket kolcson is adtak az Ujpestnek (Lencse) es igy maradt egy 2 golos orokkesztar (Castillon)

 

Az egyebkent is egy jatekostemeto szoval kozelebb hoztak az eselyeket

 

 

félpálya Creative Commons License 10 órája -4 1 283649

ezt még értelmeznem kell - szerintem Neked is: " így foglalkozz továbbra a szurkolók azon feléhez,"

 

Na de ezt leszámítva, felnéznék én Rád meg a szakmai tudásodra, de olyan magasságokban vagy hozzám képest, hogy öreg pókhálós szemeimmel már csak ködösen látlak pedig mostanában nem iszom az Albionban megszeretett párlatot!

 

Ami a szurkolókat illeti qva nagy szereptévesztésben vagy: Sehol a világon sem a Reál Madridnál, sem a Mezőkövesdnél a szurkolóknak nem kell érteni az általad említettekhez, szerintem Te is csak amatőr módon vau-vau ezt a kérdést, csak nem vallod be magadnak! De ez az én véleményem. nem állíthatom biztosan, hogy így is van!

 

Csak remélni tudom, hogy a klubban Nálad feljebb lévő emberek nem így vélekednek a mezei szurkerekről mint Te!

 

Felsorolnám ha megengeded, hogy szana-szerte mihez kell értenie egy klubszimpatizánsnak - vagy ahogy Te nevezed az egyszerű szurkolónak:

 

Örülnie kell, ha győz a csapat. szomorkodnia ha veszít. Imádnia kell a jó játékosokat, kevésbé a rosszakat! Nem kell foglalkoznia  klub pénzügyi kérdéseivel, mert arra ott van tulaj meg a technikai stáb!

 

Ami  az anyagiakat illeti, le kell "ragadnia" a jegyáraknál és ott is el kell döntenie, hogy meg tudja e venni a jegyet, vagy vegyen fel rá OTP hitelt!

Az tény hogy Te sok időt töltesz el a Fáy utcai fű hosszát nézegetve, ez jópofa dolog, de az egyszerű szurkolónak, akiket Te eléggé  elítélhető módon lenézel dolgoznia kell azon idő alatt amig Te szakértesz a Szentélyben, hogy a kenyér mellett még a jegyet is meg tudja venni ahhoz a focit imitáló dologhoz, amit a fiaink manapság előadnak!

 

Szerintem ma nagyon sok embert megsértettél ezzel a hsz-del - engem nem, mert a Vito bácsi tanúsithatja  remélem nem fogja az ellenkezőjét állítani, hogy amikor ezekről a dolgokról beszélgetünk,  többet röhögök Rajtad és a hszeiden mint a Showderklubbon, pedig aztat nagyon csipázom!

Szóval ha akarsz visszaveszel egy lapáttal magadból, ha akarsz megmaradsz ilyennek, nekem tök mindegy, sőt még örülök is Neked, mert ha rosszkedvem van valamiért, csak elolvasok egy szösszenetet a "tolladból" és máris mosolyra húzom az ajkaimat ( vagy azt is mondhatnám hogy röhögök, de akkor megint csak azzal fogsz jönni, hogy ilyenek az 1szerű szurkolók! )

Előzmény: Vasgabó (283641)
Vasgabó Creative Commons License 10 órája 0 1 283648

Meg az is aki ilyen felvetésekkel bővíti a kocsmát. Hülye mindenki lehet, akár hoz, akár nem hoz, akár visz pénzt. A felelősség, a hozzáértés, a tanultak, a tapasztalat a nem mindegy.

Előzmény: deme65 (283627)
Vasgabó Creative Commons License 10 órája 0 1 283647

Nnna újfent láthatóvá tetted, hogy a klubépítésről sem tudsz hangyányit sem. Ugyanis a klubunk nem egy profi játékos megfigyelővel és nem egy megbízható játékosügynökkel áll szoros kapcsolatban. Ezek anyagi része nem tartozik rád sem. A futball piac sajátosságait vedd figyelembe, azoknak változásait, és a játékosok menedzsereinek kusza-gubancos agytekervényeinek napi és tárgyalásonkénti machinációit. Bárcsak tudnád, hogy milyen és mennyi meló, mennyi vesződés és ajtócsapkodás kell már ahhoz is, hogy csak az U14-es csapatba megfelelő kapust találj....

Előzmény: félpálya (283644)
tottibi_56 Creative Commons License 10 órája 0 0 283646

lehet sorolni, hogy kié kisebb vagy ugyan akkora!

 

Előzmény: Három gól! (283633)
Penzes198429 Creative Commons License 10 órája 0 0 283645

Szoval akkor hetvegen megverjuk a Debrecent. Ezzel a dorogi meccsel beetettunk nekik.

 

Nagy, Gruz, Debi, Elvis, Hangya, Korcsmar, Cico, Remi, Konyves, Zsombi, Csanad

Olyan kevesen vagyunk ne egymast gyilkoljatok mar.

félpálya Creative Commons License 11 órája 0 1 283644

Azért nem ítélem el a tulajt és a Vancsa Mikit ezért, mert ijesztő helyzetben volt a csapat! Ez nem a hozzáértés hiánya volt - nem állítom ezt róluk!! -, nem csak anyagi problémára vezethető vissza, hanem két dologra:

 

1./ Majd minden klub alkalmaz, hol társadalmi munkában, hol anyagi juttatásért PROFI játékosmegfigyelőket, kapcsolatban állnak  MEGBÍZHATÓ játékosügynökökkel, ezek összehangolt tevékenységének következtében a tulaj és a sz. igazgató kis hibaszázalékkal el tudja dönteni, hogy melyek azok a megfelelő, pénzügyileg is elérhető játékosok a piacon, akiket meg lehet vásárolni, célzottan konkrét posztokra!

Ha ez nincs marad a kapkodás! Nos nálunk ez történt!

 

A magyar labdarúgásban szinte példátlan story, hogy egyszerre  leigazolnak 3 külföldit, majd rövid idő múlva ugyanezt  a 3 külföldit lapátra teszik!

A kapkodás, tervszerűtlenséget szült, nos szerintem ez történt. Ha tényleg toppon  van a két fent említett úriember, akkor kijavítják ezt a hibát és megfelelő intézkedésekkel elérik idén a bent maradást, jövőre pedig a tovább lépést.

Előzmény: Három gól! (283640)
kristi Creative Commons License 11 órája 0 0 283643

Mivel csak 5 külföldi lehet a keretben selejtezni kellett...viszont a görög még nem írt alá, legalábbis nem jelent meg hívatalosan sehol.....Viszont akkor a csodacsatár ha jönne már csak magyar lehetne! :)

pz_new1 Creative Commons License 11 órája 0 1 283642

Vuka szerintem befért volna, a pocakos Pajovic mehet.

Előzmény: frici a tárgyilagos (283637)
Vasgabó Creative Commons License 11 órája 0 3 283641

Mivel kiderült sem klubépítéshez, sem a csapatépítéshez halvány lila szellentésed sincs, így foglalkozz továbbra a szurkolók azon feléhez, akik elugranak a guruló labda elől. Se kisebb, se nagyobb szakmai fogásokhoz hozzá se szagolj, mert úgysem érzed és nem is érted.

Előzmény: félpálya (283599)
Három gól! Creative Commons License 11 órája -3 1 283640

Azért ha én lennék a tulaj, nem hagynám, hogy szórakozzanak egyesek az én pénzemmel.

Hogy miért is írom ezt! Az őszi szezonra leigazoltuk Pajovicsot, Ubiparibot, Vukaszovicsot! Elengedtünk pár tehetséges játékost, vagy kölcsönadtuk. Most meg megváltunk a a fent leírt 3 játékostól. Mondja meg valaki nekem, mi értelme volt idehozni őket.

Ha jól emlékszem Pajovicsot, és Ubiparibot próbajáték nélkül! Tulajdonképpen semmit nem produkáltak az ősszel. Hogy is tudták volna megtenni, hisz leamortizált állapotba érkeztek.......... És még a legnagyobb hiba, hogy azonnal kezdők lettek.

Most aki idehozta őket, a tulaj helyébe kifizettetném vele a felmerülő költségeket, mert gondolom, ha ingyen is jöttek hozzánk, azért nem kevés fizetést kaptak a semmiért! Vagy a menedzserüknek kellett teletömni a pénztárcáját?

Ki érti ezt? Mert én nem! Sok itt nálunk a visszásság! Az egyszerű szurkoló számára meg nem érthető dolog!

 

 

 

félpálya Creative Commons License 11 órája -3 1 283639

Na az nekem már a 4. vót, az 1957-esnél még nem tudtam miis  az a Vasas, na a Reál mérkőzés után sem tudtam, de azt mondták nekem, hogy amelyik csapat meg tudja verni az 5x-s BEK győztest, annak érdemes szurkolni, s miután már akkor is jobban tetszett a mi színösszeállításunk mint a fagyié, hát Vasas drukker lettem!

Előzmény: Három gól! (283631)
szabogi Creative Commons License 11 órája 0 0 283638

OK, de erre válaszoltál.

 

" Az nb2-ben a kiesés fel tendálva álltunk. Ma, két év elteltével van nem egy olyan játékosunk, aki a válogatott bő keretének tagja, nem állunk kieső helyen egy osztállyal feljebb, és szilárd a gazdasági helyzetünk. Mielőtt megkérdeznéd, tudom mennyi volt akkor az adósság, és tudom mi helyzet ma ezen a téren. Szóval a fejlődést kéretik figyelembe venni."

 

A fent idézettel pedig maradéktalanul egyet tudok érteni.  Amit erre válaszoltál azzal meg nem.

 

Amit viszont nekem válaszoltál (283628.), azon nincs mit vitatni.

 

 

Előzmény: félpálya (283628)
frici a tárgyilagos Creative Commons License 11 órája 0 1 283637

http://www.vasasfc.hu/hirek/elkoszontunk_ket_szerb_jatekosunktol-1725

 

Pajovicsért nem kár, de a Vuka még jó lett volna. Inkább Adamovicstól kellett volna megválni!

kristi Creative Commons License 11 órája -1 0 283636

Ebben nagy igazság van és sajnos tehetetlenek vagyunk!

Az a legbosszantóbb mikir egy játékos máshol szárnyal nálunk meg egy egyeneset képtelen a labdába rugni és látszik , hogy nem is érdekli..

Előzmény: Schrolllock (283635)
Schrolllock Creative Commons License 11 órája -1 0 283635

Az a probléma, hogy J.J., V.M., a klub egyéb alkalmazottjai, mi szurkolók, jobban szeretjük a Vasast mint a játékosok. És focizni is jobban szeretünk/szerettünk. Ennyi.

Előzmény: Három gól! (283633)
szabogi Creative Commons License 11 órája 0 0 283634

Nyertél.

Előzmény: félpálya (283629)
Három gól! Creative Commons License 11 órája 0 0 283633

Nem vitatkozásképpen mondom, de maga Jámbor János mondta, hogy 1 milliárd a Vasas költségvetése.

Ha nem haragszol meg érte, megjegyzem, a jelenlegi NB1 több csapatánál sem nagyobb a költségvetés, mégis előttünk vannak a tabellán. Akkor nálunk valami más baj lehet! Nem a pénz hiánya!

Előzmény: szabogi (283626)
freed action9 Creative Commons License 12 órája 0 0 283632

Hoppá!

Minket talá 50-52 misiért bxtak ki.

... és most nagyobb a szigor...

Állítólag.

Előzmény: paszko (283546)
Három gól! Creative Commons License 12 órája 0 0 283631

1977-óta tényleg nem voltam bajnokcsapat szurkolója, mert azóta nem voltunk bajnokok. Még dobogósok is csak párszor!

De ha hiszed, ha nem, láttam az 1966-s bajnokcsapatot is. Édesapám vitt el, egy mérkőzésre. Igaz, akkor még nem voltam 

5 éves! 

Előzmény: félpálya (283625)
freed action9 Creative Commons License 12 órája 0 0 283630

...és mi változott?

Előzmény: Három gól! (283621)
félpálya Creative Commons License 12 órája -3 0 283629

Hát ha láttad az 1958-as Vasas-Reál Madrid BEK mérkőzést - 2-0 -, akkor lehet, hogy legalább egykorú Vasas szuker vagy :-)

Előzmény: szabogi (283626)
félpálya Creative Commons License 12 órája -3 0 283628

Tetszett a hsz-d! Először a kérdésedre válaszolnék: a meglévő játékoskerettel jobb eredményeket szeretnék látni, tudod több edzés, kevesebb duma. Megmondom őszintén - bár csípem a Vasgabót - nem nagyon hiszem el neki, hogy a fiaink "megdöglenek" edzés közben.

Bár most hogy német edzőnk van, talán majd egyszer az is lehet:-) Csak nehogy akkor már az nb 2-ben fussák szét az ellent:-)

 

Ha lenne 1 pár milliárdom erre a célra, odaadnám, de akkor az már nem magyar csapat lenne, hanem a fradi-féle idegenlégió!

Angliában is az volt a vicces számomra, amikor angol csapatként aposztrofálták a Chelsea-t, Man Cityt, Arsenált, mert a három csapatban volt összesen vagy 6 angol játékos, mondjuk meg is látszott az angol válogatott teljesítményén, épp úgy nem nyertek semmit 50 év óta mint mi

!

Ami meg a 16 pontosok problémáját illeti, a most még magabiztosan tényként közölt 10. helynél majd szívesen megnéznélek, ha az utolsó fordulókban

is ez lesz a helyzet és a mostani magabiztosságod átmegy remegő kezekbe, lábakba és akkor már nem nagyon érdekelnek majd a tények, hanem csak az, hogy jaj istenem, talán bent maradunk?

Előzmény: szabogi (283626)
deme65 Creative Commons License 12 órája -1 0 283627

Röviden: Aki pénzt hoz,lehet hülye is.

Előzmény: Vasgabó (283597)
szabogi Creative Commons License 12 órája 0 1 283626

Szia!

 

 "4./ Szintén az 1szerű, mezei szurkoló szemével nézve, qrvára mindegy, hogy az nb 2-ben tendálunk a kiesés felé, vagy az nb 1-ben, mert mind a kettő sárba tiporja a Vasas focicsapatának régebben elért eredményeit!"

 

Jó, de akkor mit szeretnél?

 

1/ Highway to Hell by Herr B or Herr F?

 

2/ Valaki (pl. "azok akik azért kapják a nem is kicsi fizetésüket") öntsön ide még pár milliárdot valahonnan a fizetéséért cserébe, és még szerezzen ráadásként egy zseléhajú új Mészöly Kálmit, vagy Farkas Jancsit ? 

 

3/ A jelenlegi helyzet egy számunkra optimális járható út, mégha ezt nem is mindig a legszórakoztatóbb nézni. Juthatunk még lejjebb is, talán kerülhetünk még feljebb is. Úgy vélem a "Kocsma-trendi" jobb híján tudomásul veszi a lehetőségeket, és bízik benne, hogy ebből még kisülhet valami, és akkor lesz még egy pár jó napunk. 

 

Egyébként meg az az állítás hogy nem állunk kieső helyen, mikor ugyanannyi pontunk van mint az egyik kiesőnek, nem szemfényvesztés és púder kategória, hanem tény.

 

Ja, és még az is lehet, hogy régebben vagyok szurkoló mint Te.:-)

 

Bocsi, hogy bele vau-vau.

 

 

Előzmény: félpálya (283599)
félpálya Creative Commons License 12 órája -3 0 283625

Nem igaz, minden még nem voltál, pl. bajnokcsapat szurkolója:-)

Előzmény: Három gól! (283621)
félpálya Creative Commons License 13 órája -3 0 283624

Pedig Téged a Vito bácsi tulajdonképpen csíp is, mert a nicknevedet ő is gyakran szokta emlegetni: "3-at rúgunk"

Előzmény: Három gól! (283621)
félpálya Creative Commons License 13 órája -3 0 283623

Már megyünk is jó uram! Csak be szerettük volna bizonyítani - remélem beszélgetőtársam nevében is szólok - hogy lehet itt beszélgetni anélkül is, hogy bszgatnánk egymást, vagy hogy a hegytetejéről lángoló piros-kék pallossal a kezünkben osztanánk az észt az alant állóknak... Ha sikerült már megérte az elhasznált villanyáramot:-)

Előzmény: freed action9 (283620)
Schrolllock Creative Commons License 13 órája -2 0 283622

Nagy a sor. Állj be a végére. :-)

Előzmény: Három gól! (283621)
Három gól! Creative Commons License 13 órája -5 0 283621

Ne vegyétek el tőlem a szerepet! Nézzétek vissza, amit én kaptam itt! Az nem semmi! 

Már minden voltam...

Előzmény: félpálya (283616)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!