Keresés

Részletes keresés

BéDéKá Creative Commons License 2015.10.28 0 0 56

Mobil marketing SMS kampány

Tömeges SMS küldés mobiltelefonra: Gateway rendszer - marketing SMS-kampány - csoportos üzenetküldés Mobil marketing: SMS A témával foglalkozó szolgáltató cégek honlapján gyakran olvashatjuk a nógatást, amely arra szólítja fel a vállalati vezetést, hogy kommunikáljon[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.10.07 0 0 55

Salgó Oszkár visszatér - Sellő a pecsétgyűrűn

A Sellő a pecsétgyűrűn c. regény legendás alakja, Salgó Oszkár visszatér és raktáros lesz. Dexion néven küldött tömeges SMS-üzeneteivel megzsarolja és markába kaparintja a politikai elitet A Sellő a pecsétgyűrűn Berkesi András izgalmas kalandregénye, amelyből[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.09.05 0 0 54

Berniczky-novellák elemzése

Fazekas Andrea két elemzése Berniczky Éva egy-egy novellájáról Tojás és blasztula A kiadói hozzájárulások most tették lehetővé, hogy Fazekas Andrea korábban megjelent tanulmányai a minap az elemzett művek szerzőjének a honlapjára is felkerülhettek. Az írásokban[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.08.20 0 0 53

Virtuális szerver bérlés Budapest

VPS szolgáltatás Budapest - virtuális szerverek bérlése, szerver hosting, bérlet Magára adó vállalkozás ma már nem létezhet internetes jelenlét nélkül. Egy szépen tervezett, tartalmas honlap nagyban hozzájárulhat a cég sikeréhez. Különösen így van ez, ha a[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.07.28 0 0 52

Kiadó lakás Ungváron - ajánló

Honlap ajánló blog: Kiadó lakás, Ungvár | Virtuális szerver bérlés, Budapest | Weboldal optimalizálás és keresőmarketing  Veterán blogban PR-cikk, hirdetés 24 órán belül megjelentethető. A webhely jelentős nagyságú archívumot tartalmaz több mint 10 évre[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.07.24 0 0 51

Csúcstchnika 1956: IBM 305 RAMAC

1956: Szállítják az IBM csúcsteljesítményű adathordozóját. Az első üzleti célból készült hordozható hardvereszköz 50 alumínium lemezen összesen 5 millió karaktert tárolt. Ma egy hétköznapi, körmöm nagyságú pendrive néhány ezerszer több adatot tárolhat, mint ez a[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.07.03 0 0 50

Privát, dedikált, virtuális

A virtuális privát szerver - avagy irodalmibb nevén dedikált virtuális szerver nem egy fizikai valóságában létező objektum, hanem egy speciális szolgáltatás neve. Az ezt igénybe vevő felhasználó korlátlan hozzáférést kap egy teljes értékű szervereszközhöt anélkül, hogy[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.07.03 0 0 49

Honlapajánló: Szövegírás, PRcikk írás autós, szerveres témákban. Virtuális szerverbérlés:

 

http://www.scoop.it/t/honlap-ajanlo-szovegiras

BéDéKá Creative Commons License 2015.06.14 0 0 48

Virtuális szerver bérlés - VPS

Saját szerver? Szerverhoszting? Vagy VPS? - A virtuális szerver bérlés lehetőségeiről Az itt leírandó SEO-projektum egy speciális szolgáltatás Budapesten működő weboldalának a támogatása céljából jött létre ezekkel a kulcsszavakkal: vps, virtuiális szerverek bérlése[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.06.03 0 0 47

Általában ugyanazok a szolgáltatócégek, amelyek nagy teljesítményű és kapacítású szervergépeken virtuális szervereket hoznak létre, az ügyfelek szervereinek az elhelyezését is vállalják. Ez a server hosting szolgáltatás. A szervered gyakorlatilag "vendég" lesz a szolgáltató szervertermében, ahol megkap mindent, ami jár neki hogy üzembiztosan funkcionáljon. Ezért hostingdíjat fizetsz havonta.

a Server hosting magyar megfelelője: szerverelhelyezés, ami egy saját hardvereszköznek a szolgáltatónál történő elhelyezését jelenti. Szerver hoszting speciális szerverteremben. > http://budapest.balladium.hu/server-hosting/

BéDéKá Creative Commons License 2015.05.08 0 0 46

Gátirat

Ez a felirat több mint 10 évvel ezelőtt készült (kattintással a kép nagyítható), az éles oldalnézet miatt eredetileg se igen volt olvasható, ide tűzöm hát 8 versoromat: Miért is hagynád: megalázzon. Kerülj fölénybe gáton át, gyötörd halálra hosszú távon, vezesd el[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.04.17 0 0 45

Boríték címzés külföldre

 > Címzésminta: postai szabvány boríték címzése külföldre Magyarországról - levélcímzés, borítékcímzés Levél, boríték címzése külföldre A kép kattintással nagyítható Bármilyen postai küldemény csak helyes, pontos címzés esetén érhet célba. A[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.03.29 0 0 44

Ungvár, Rákóczi utca - 1902., 1914.

Ungvári és más városképek régi képeslapokon - fotók, rajzok Kárpátaljáról - képarchívum. Facebook - Transcarpathian Heritage oldal Még csak néhány hónapja működik a Facebookon a Transcarpathian Heritage oldal, de máris nagy mennyiségű és igen értékes képanyagot[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2014.06.12 0 0 43
BéDéKá Creative Commons License 2013.09.17 0 0 42
BéDéKá Creative Commons License 2013.04.13 0 0 41
BéDéKá Creative Commons License 2012.10.28 0 0 40

Idegentitás

Régóta tudom, a kedvezőtlen induló helyzet és a siker elérését akadályozó úgynevezett objektív és szubjektív korlátok nem feltétlenül kárhoztatják sikertelenségre az embert, mert másutt, másban akár sokszorosan is visszakaphatja – talán inkább: visszaszerezheti –[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2012.07.31 0 0 39
BéDéKá Creative Commons License 2012.03.05 0 0 38

Eligazodni rajtam

Egyre több olyan jelzést kapok, hogy már nem lehet eligazodni az általam használt több tucatnyi oldal és blog között. Ebben, szó se róla, sok igazság lehet és nyilván magam vagyok a ludas webhelyeim elszaporodásában. Talán segít valamit a helyzeten, ha leszögezem: legfőbb[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2012.02.24 0 0 37

Tokaji bor + Pszichodráma

Miközben Tokaji bor című SEO-oldalam jó ideje a Google-lista első tábláján szerepel, egészen váratlanul a második táblán megjelent egy rég törölt posztom bázis-blogomból. Nem igazán értem, ez hogyan történhetett, mindenesetre célszerűnek látszott, hogy az adott link alá újra elhelyezzek valamit. Ez a mai napon meg is történt, itt látható:

Első táblára került a jó ideje már 3-as PageRankot szerzett Pszichodráma oldalam is, erről másutt így számoltam be, ide csak betűzöm:

Pszichodráma honlap optimalizálása

2012.02.24. 15:52 seo



Az első igazi siker Pszichodráma-oldalam optimalizálásában: a weblap felkerült az első Google-táblára (jelenleg a 8.) Gyorsan ki is tettem ezt a szöveget:
Ez az oldal a pszichodráma keresőszóra a Google találati lista első tízes tábláján szerepel. Az Ön vállalkozása szempontjából előnyös lehet, ha hirdetést, reklámot helyez el ezen a honlapon. > Írjon! < Keressen akkor is, ha saját oldalát szeretné előbbre mozdítani a találati listán - segítek!
Az oldalon megadom a címül szolgáló fogalom definícióját is:
Meghatározás: a pszichodráma nem egyéb, mint a pszichoterápiás kezelés gyakorlatában mintegy nyolcvan esztendeje megjelent akcióelvű, cselekvésközpontú, tüneti- és feltáró jellegű csoport-terápiás módszer, melyet eredetileg Jacob Levi Moreno a múlt század első felében dolgozott ki, és Mérei Ferenc honosított meg Magyarországon az 1970-es évek elején. Moreno szerint a pszichodráma az igazság színháza.
Továbbá pedig bemutatom saját projektemet:
=== EGY MŰFAJTEREMTŐ KÍSÉRLET ===

Minimalista abszurd pszichodráma

Mint a fenti definícióban is olvasható, eredetileg a pszichodráma nem irodalmi műfaj, hanem pszichoterápiás módszer. Új irodalmi projektumom keretében a fogalmat újraértelmezve kísérlem meg az abszurd pszichodráma műfajának a megteremtését, úgy is mint hatásos traumaterápiás eszközt (a tervezetnek külön blogot nyitottam, linkjét lásd a cikk alatt).
Pszichodráma és traumaterápiaDe vegyük sorra a fontosabb fogalmakat.
A pszichotrauma (pszichés vagy pszichikus trauma) az emberre ható, külső vagy belső eredetű pszichés túlhatások (sokk, stressz, tartós frusztráció) nyomán kialakuló lelki sérülés. A trauma túlterheli a normális szabályzó működéseket, és így a személyiségre jellemző összetartottság elvész, regresszió jelentkezhet, valamint kóros pszichés jelenségek alakulnak ki. A traumás állapotra jellemző a disszociatív hárítás, melynek során a tudat, a memória és az identitás, valamint a környezet észlelésének korábbi integrált funkciói bomlanak fel.
A traumaterápia (a pszichoterápia részeként) legelső sorban a fent leírt jelenség, a pszichés trauma hatásainak enyhítését, kezelését, lehetőség szerint megszüntetését célozza a legkülönfélébb módszerekkel, illetve foglalkozik a trauma megelőzésével és/vagy azzal, hogy a pácienst felkészítse egy várhatóan kialakuló stresszes helyzetek és frusztrációk könnyebb átvészelésére.
A pszichodráma pedig, mint fentebb írtuk, pszichoterápiás kezelés, akcióelvű, cselekvésközpontú, feltáró csoport-terápiás módszer. Jacob Levi Moreno az igazság színházának nevezte.
A fentiek figyelembevételével igyekszem megteremteni azt az új irodalmi műfajt, amely minimalista "drámaszövegekből" és a hozzájuk tartozó terápiás alkalmazások leírásából tevődik össze.
Blogom helye és címe:

Abszurd pszichodráma

Tovább »

forrás: Blogspot.com

BéDéKá Creative Commons License 2012.02.10 0 0 36

Cecil M. Joepardy-Jeopardy

Voltaképp most szembesültem először azzal a szinte áthidalhatatlan problémával, hogy a jeles bengáli költő és gondolkodó nevét hogyan is kell írni helyesen. Én először Lukácsy András kitűnő könyvében találkoztam  a névvel, ott következetes Joepardy alakban szerepel, én[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2012.01.28 0 0 35
BéDéKá Creative Commons License 2012.01.25 0 0 34

Lemondott Schmitt Pál - egy hír és különös utóélete.

BéDéKá Creative Commons License 2012.01.16 0 0 33

Nyilvántartás, transzferár

Miközben a blog.hu új rendszere továbbrá is botrányosan rosszul működik, magam beüzemeltem egy új webhelyet és (újra) nyilvántartásba vettem rajta legfontosabb oldalaimat, még ám valamiféle fontossági hierarchia szerint. Ajánlom mindenki figyelmébe: Balla D. Károly -[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

 

transzferár nyilvántartás

BéDéKá Creative Commons License 2012.01.09 0 0 32

Top 10 - BDK napi BLOG

Napi blogom (BDK BLOG) egyesztendős. A tíz legolvasottabb poszt és az egyéni elérések száma:

Érdekes megfigyelni, hogy politikai, irodalmi és technikai témák egyaránt szerepelnek az első tízben. A második tizes pedig így alakult:


      SEO-munka: első Google-táblás saját és támogatott oldalaim transzferár-nyilvántartás keresőkérdésre:

      Tovább »

      forrás: Blogspot.com

      BéDéKá Creative Commons License 2011.12.28 0 0 31

      Na, ez a macska füle!

      Csönge a sajátkezűleg gyártott és újságpapírba csomagolt ajándékok híve. Ezt kis barátnője, Sára is tudhatja, mert kiégethető gyurmából saját kezűleg készített ajándék-fülbevalót neki. Nem is akármilyent: a szobrocskák Sziriuszt és Boriszt, Csöngéék két macskáját formázzák. A borítékban érkezett két cicus 4 füle közül az egyik letörött, de pillanatragasztóval sikerült helyére rögzíteni, így a két nyávogi teljes pompájában fityeghet Csönge fölében. 

      Tovább »

      forrás: Blogspot.com

      BéDéKá Creative Commons License 2011.12.27 0 0 30

      Berniczky válaszol

      A BárkaOnline év végi körkérdés-sorozatában Bárka-díjasokat faggatott. A kérdések és Éva válaszai:  »tovább

      BéDéKá Creative Commons License 2011.12.26 0 0 29

      Karácsonyi gondolatok József Attila körül

      mint locspocs-fényben a vastaligákkal
      zörgő, seszinü alakok
      ugy vonulnak a fejemen által
      karácsonyesti gondolatok

      egy JA-töredék

      Nem, egyáltalán nem a kis Balázs volt az első. Vagy ha mégis, azt még nem úgy azonosítottam, mint verset, s végképp nem voltam kíváncsi arra, ki alkotta. Én is írhattam volna, nem olyan nagy dolog. Rímelgettem magam is, mint minden kisgyerek. És cseperedvén is folytattam: a lányoknál az iskolában egy időben divatba jött az emlékkönyv, abba illett a fiúknak valami szépet beleírni. Ambícióm annál túlmutatott, hogy valahonnan másolt zengő szavakat rójak újra, írtam hát olyan szerelmes verseket, hogy ihaj. A többes szám nagyon indokolt, mert nemcsak én kedveskedtem minden lánynak új remekművel, hanem a barátaim számára is megírtam az ő vallomásaikat. Az emlékkönyvek szerencsére hamar beteltek és/vagy elfelejtődtek, csak remélni tudom, hogy a sorozatgyártásom padlásokon porosodó bizonyítékait soha nem bányássza elő a háládatlan utókor. Én is abbahagytam egy időre a verselést. »tovább
      Tovább »

      forrás: Blogspot.com

      BéDéKá Creative Commons License 2011.12.04 0 0 28

      A virtuális élőlánc létrejött!

      A József Attila szobra köré építendő virtuális élőlánc szemei felsorakoztak a Google találati listáin! 

      Mint ahogy október végén indított akcióm szövegében meghirdettem, internetes tiltakozásom intenzív szakaszát december 3-án, azaz ma lezárom. Célul azt tűztem ki, hogy a budapesti József Attila-szobor kilátásba helyezett eltávolítása elleni tiltakozásomnak oly módon adok nyomatékot, hogy a Google találati listáin a tiltakozásom szövegéhez vezető linkekből virtuális élőláncot állítok a szobor köré. Ehhez el kívántam foglalni azt a négy Google találati táblát, amelyek az alábbi négy keresőkérdésre adódnak:

      Nos, a táblánkénti 10-10, azaz összesen 40 első találatból mára 34 az én tiltakozásomhoz vezet. Két táblát teljes egészében elfoglaltam, másik kettő esetében a szobor körül még október végén szervezett tényleges élőláncról szóló sajtótudósításra, illetve a Szépírók Társáságának tiltakozó nyilatkozatára mutató 3-3 link ékelődött be a „sajátjaim” közé, ami egyáltalán nem baj, jó társaságban szereplek, sokkal kevésbé ürülnék annak, ha a társadalmi tiltakozásra adott valamely képviselői vagy kormányzati blablaszöveghez vezető link gyengítené virtuális élőláncomat, amelynek 34 láncszeme az alább látható módon kapcsolódik össze a találati Google-táblákon.

      Fontos megjegyeznem még, hogy a fenti keresőkérdéseken kívül azok kulcsszavainak bármely más variációjára is nagy számban a hozzám vezető linkek kerülnek az élre, például a
      virtuális tiltakozás - József Attila-szobor 
      keresőkérdésre az első 10 találat szintén az én oldalaimra vezet. Valójában tehát több száz linkről, több száz virtuális láncszemről beszélhetünk, amelyek a témát érintő minden Google-keresés során képzetesen körbeállják kedves költőm szobrát.

      De nézzük a 34 találatot az előre meghirdetett kérdésekre adódóan:

      virtuális élőlánc keresőkérdésre:


      1. VIRTUÁLIS ÉLŐLÁNC JÓZSEF ATTILA SZOBRA KÖRÜL - BDK ...

        bdk.hhrf.org/?module=news&target=get&id=150
        2011. okt. 29. – Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen. Virtuális élőlánc - internetes akció.Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth ...
      2. Kárpáti Igaz Szó hírportál - Virtuális élőlánc József Attila szobráért

        kiszo.hhrf.org/?module=news&target=get&id=6664
        2011. okt. 31. – Életjel;. Virtuális élőlánc József Attila szobráért. Kövesse nyomon az eseményeket, tájékozódjon, hogy miként használja kedvenc bloggerünk a ...
      3. Virtuális élőlánc József Attila szobra körül | BDK BLOG

        ungparty.net/blog/2011/10/27/virtualis-elolanc/
        2011. okt. 27. – Balla D. Károly tiltakozása József Attila szobrának eltávolítása ellen.Virtuális élőlánc - internetes akció. József Attila szobra maradjon a helyén.
      4. Virtuális élőlánc József Attila szobra körül | UngParty.net

        ungparty.net/2011/10/virtualis-elolanc-jozsef-attila-szobra-korul/
        Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen – Virtuális élőlánc - Balla D. Károly internetes akciója / József Attila-szobor.
      5. Virtuális élőlánc / József Attila - BDK BÁZIS BLOG

        bdk.blog.hu/2011/10/27/virtualis_elolanc_jozsef_attila
        2011. okt. 27. – Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen. Virtuális élőláncJózsef Attila szobra körül Magyar országgyűlési képviselők a budapesti ...
      6. Tiltakozás virtuális élőlánccal József Attila szobrának eltávolítása ...

        karpatalja.blog.hu/.../tiltakozas_virtualis_elolanccal_jozsef_attila_szo...
        2011. okt. 29. – VIRTUÁLIS ÉLŐLÁNC JÓZSEF ATTILA SZOBRA KÖRÜL A tiltakozásnak meglehetősen sajátos módját választotta a kárpátalja magyar író, ...
      7. PRAE.HU - Virtuális élőlánc József Attila szobra körül

        bdk.prae.hu/?pid=4992
        Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen - A Google találati listákon állítokvirtuális élőláncot József Attila szobra köré, a magam módján ennek az ...
      8. virtuális élőlánc címke // BéDéKá PolBlog

        manzard.nolblog.hu/tags/virtuális_élőlánc/
        2011. okt. 27. – József Attila-szobor: tiltakozás - virtuális élőlánc ... Tiltakozás:Virtuális élőlánc József Attila szobra körül. Balla D. Károly tiltakozása József Attila ...
      9. b d k n e t | virtuális élőlánc

        bdknet.wordpress.com/tag/virtualis-elolanc/
        2011. nov. 4. – A részvevők így tiltakoznak a szobor eltávolítása ellen. Én is indítottam ebben a témában magánakciót; lásd például itt: Virtuális élőlánc József ...
      10. BALLÁDIUM \ virtuális irodalmi felolvasóhely: Tiltakozás József Attila ...

        balladium.blogspot.com/2011/.../tiltakozas-jozsef-attila-szobranak.ht...
        2011. nov. 3. – Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen: virtuális élőlánc. A Balládium házigazdája a tiltakozásnak meglehetősen sajátos módját ...

      élőlánc József Attila szobra körül keresőkérdésre:


      1. Élőlánc - József Attila szobra - tiltakozás - BDK BÁZIS BLOG

        bdk.blog.hu/2011/10/31/elolanc_jozsef_attila_szobra_tiltakozas
        2011. okt. 31. – Internetes élőlánc József Attila szobra körül - BéDéKá ajánlja ...ungparty.net/2011/10/virtualis-elolanc-jozsef-attila-szobra-korul/. 3 napja ...
      2. Virtuális láncszemek József Attila szobra körül - Notesz / Balla D ...

        bdk-notesz.blogspot.com/2011/.../virtualis-lancszemek-jozsef-attila.ht...
        2011. okt. 31. – Virtuális láncszemek József Attila szobra körül. Hat nappal tiltakozásom - Virtuális élőlánc József Attila szobrának eltávolítása ellen ...
      3. Virtuális élőlánc József Attila szobra körül | UngParty.net

        ungparty.net/2011/10/virtualis-elolanc-jozsef-attila-szobra-korul/
        Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen – Virtuális élőlánc - Balla D. Károly internetes akciója / József Attila-szobor.
      4. VIRTUÁLIS ÉLŐLÁNC JÓZSEF ATTILA SZOBRA KÖRÜL - BDK ...

        bdk.hhrf.org/?module=news&target=get&id=150
        2011. okt. 29. – Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen. Virtuális élőlánc- internetes akció.Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth ...
      5. Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen - BDK: virtuális ...

        hhrf.org/up/virtualis_elolanc.htm
        Virtális élőlánc József Attila körül. Balla D. Károly tiltakozása a budapesti József Attila-szobor eltávolítása ellen - internetes akció. Magyar országgyűlési ...
      6. PRAE.HU - Virtuális élőlánc József Attila szobra körül

        bdk.prae.hu/?pid=4992
        Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen - A Google találati listákon állítok virtuális élőláncot József Attila szobra köré, a magam módján ennek az ...
      7. József Attila-szobor: tiltakozás - virtuális élőlánc // BéDéKá PolBlog

        manzard.nolblog.hu/.../Jozsef_Attila-szobor_tiltakozas_-_virtualis_el...
        2011. okt. 27. – Tiltakozás: Virtuális élőlánc József Attila szobra körül. Balla D. Károly tiltakozása. József Attila szobrának eltávolítása ellen – internetes akció ...

      tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen keresőkérdésre:


      1. Virtuális élőlánc József Attila szobra körül | UngParty.net

        ungparty.net/2011/10/virtualis-elolanc-jozsef-attila-szobra-korul/
        Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen – Virtuális élőlánc - Balla D. Károly internetes akciója / József Attila-szobor.
      2. Virtuális élőlánc József Attila szobra körül | BDK BLOG

        ungparty.net/blog/2011/10/27/virtualis-elolanc/
        2011. okt. 27. – Balla D. Károly tiltakozása József Attila szobrának eltávolítása ellen. Virtuális élőlánc - internetes akció. József Attila szobra maradjon a helyén.
      3. Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen

        pillangosziv-pillangosziv.blogspot.com/
        2011. nov. 19. – 3 napja – Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen – Virtuális élőlánc - Balla D. Károly internetes akciója / József ...
      4. Virtuális élőlánc - Tiltakozás a József Attila-szobor eltávolítása ellen ...

        hhrf.org/ungbereg/virtualis_elolanc/
        Virtuális élőlánc József Attila szobra körül. Tiltakozás a Jozsef Attila-szoboreltávolítása ellen. Balla D. Károly internetes akciója.
      5. VIRTUÁLIS ÉLŐLÁNC JÓZSEF ATTILA SZOBRA KÖRÜL - BDK ...

        bdk.hhrf.org/?module=news&target=get&id=150
        2011. okt. 29. – Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen. Virtuális élőlánc - internetes akció.Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth ...
      6. Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen - Versemiglen

        100ezerkolto.blog.hu/.../tiltakozas_jozsef_attila_szobranak_eltavolita...
        2011. okt. 29. – Virtuális élőlánc József Attila szobra körül Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth tér teljes átalakítására vonatkozó határozati ...
      7. Tiltakozás virtuális élőlánccal József Attila szobrának eltávolítása ellen

        karpatalja.blog.hu/.../tiltakozas_virtualis_elolanccal_jozsef_attila_szo...
        2011. okt. 29. – VIRTUÁLIS ÉLŐLÁNC JÓZSEF ATTILA SZOBRA KÖRÜL A tiltakozásnak meglehetősen sajátos módját választotta a kárpátalja magyar író, ...
      8. Piréz tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen - Piréz blog

        pirez.blog.hu/.../pirez_tiltakozas_jozsef_attila_szobranak_eltavolitasa...
        2011. okt. 27. – Virtuális élőlánc József Attila szobra körül Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth tér teljes átalakítására vonatkozó határozati ...
      9. Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen | AnimaPortál

        www.animaportal.eu/.../tiltakozas-jozsef-attila-szobranak-eltavolitasa-...
        2011. nov. 1. – Címke archívum: Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen. BALLA D. Károly tiltakozása József Attila szobrának eltávolítása ellen ...
      10. Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen - Balládium

        balladium.blogspot.com/2011/.../tiltakozas-jozsef-attila-szobranak.ht...
        2011. nov. 3. – Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen: virtuális élőlánc. A Balládium házigazdája a tiltakozásnak meglehetősen sajátos módját ...

      József Attila szobra - tiltakozás keresőkérdésre:


      1. Élőlánc - József Attila szobra - tiltakozás - BDK BÁZIS BLOG

        bdk.blog.hu/2011/10/31/elolanc_jozsef_attila_szobra_tiltakozas
        2011. okt. 31. – Frissítés. Az akció hírei mától külön oldalon jelennek meg: Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen Örömmel jelentem, hogy alig pár ...
      2. Virtuális élőlánc József Attila szobra körül | UngParty.net

        ungparty.net/2011/10/virtualis-elolanc-jozsef-attila-szobra-korul/
        Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen – Virtuális élőlánc - Balla D. Károly internetes akciója / József Attila-szobor.
      3. Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen

        pillangosziv-pillangosziv.blogspot.com/
        2011. nov. 19. – 3 napja – Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen – Virtuális élőlánc - Balla D. Károly internetes akciója / József ...
      4. Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen - BDK: virtuális ...

        hhrf.org/up/virtualis_elolanc.htm
        Virtuális élőlánc - Balla D. Károly tiltakozása a József Attila-szobor eltávolítása ellen.
      5. VIRTUÁLIS ÉLŐLÁNC JÓZSEF ATTILA SZOBRA KÖRÜL - BDK ...

        bdk.hhrf.org/?module=news&target=get&id=150
        2011. okt. 29. – Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen. Virtuális élőlánc - internetes akció.Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth ...
      6. Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen

        ballade.irasai.hu/
        Virtuális élőlánc József Attila szobra körül - Tiltakozás budapesti szobránakeltávolítása ellen - Balla D. Károly internetes akciója.
      7. József Attila-szobor: tiltakozás - virtuális élőlánc // BéDéKá PolBlog

        manzard.nolblog.hu/.../Jozsef_Attila-szobor_tiltakozas_-_virtualis_el...
        2011. okt. 27. – Tiltakozás: Virtuális élőlánc József Attila szobra körül. Balla D. Károly tiltakozása. József Attila szobrának eltávolítása ellen – internetes akció ...

      Az akcióval nem állok le, csupán intenzív, új és új publikációkra épülő szakaszát zárom le. Esetleges újabb fejleményekről majd beszámolok. Tovább »

      forrás: Blogspot.com

      BéDéKá Creative Commons License 2011.11.23 0 0 27

      Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!