Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.16 0 0 5251

Svédországban köztudottan csak szeszbutikokban lehet 3.5 % feletti alkoholos italokhoz jutni, fiataloknak még ott sem, ezért elterjedt dolog, hogy a muszlimok a sufni stilusu servizbutikiokban árulják a fiataloknak föleg hétvégén.

Sürün le is buknak, de általában ejnye-bejnyével megusszák.

Szemét társaság!

Előzmény: borzimorzi (5249)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.16 0 0 5250

így köztük is találni gyarló embereket

 

meg mindig jobb mintha robbantanak vagy torkot nyiszalnak, szerintem tobbet kellenne, hogy igyanak abbol semmi rossz nem szarmazhat

Előzmény: RedDevilAngel (5248)
borzimorzi Creative Commons License 2012.11.16 0 0 5249

Én úgy értelmeztem, hogy muszlimoktól vásárolt szeszt, akik kereskedtek vele és eladtak belőle mindenféle vallásúaknak.

 

És nem az a baj, hogy nem tarják be egyesek a szabályokat, hanem az, hogy egyes populációkban tömegesen nem tartják be, hanem ipari méreteket ölt a képmutatás. Ugyanezek az emberek, akik a számukra irányadó vallási előírásokat a szegények, az özvegyek és az árvák megsegítése tárgyában figyelmen kívül hagyják, metikulózus pontossággal betartanak, sőt túlteljesítenek minden olyan, a prófétájujktól származó ötletet, ami a hitetlenek vagy a nők megalázását, ütlegelését, kínzását és legyilkolását irányozza elő.

 

Üdv:

b

Előzmény: RedDevilAngel (5248)
RedDevilAngel Creative Commons License 2012.11.16 0 0 5248

"ha tiltja akkor miert csinaljak megis?vagy nem veszik komolyan a profeta intelmeit?"

 

nem te írtad az 5224-es hozzászólásodat, hogy expatként iszlám országban muszlimoknak vásároltál alkoholt, hogy ihassanak?

 

tudod, az alkoholivást is tiltja az iszlám, de miután a muszlimok ugyanolyan hús-vér emberek mint te vagy bárki más, így köztük is találni gyarló embereket, akik a szabályokat megszegik

 

csak egy példát hozok neked: attól, hogy sokan átlépik a városban az 50 vagy 60km/h sebességet az már azt jelenti, hogy kötelező 50 vagy 60-nál gyorsabban menni?

vagy azt, hogy vannak akik nem tartják be a szabályokat?

 

Előzmény: The Engineer-2 (5240)
borzimorzi Creative Commons License 2012.11.16 0 0 5246

Tovább kell visszamenned az időben, egészen Caliguláig.

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (5243)
borzimorzi Creative Commons License 2012.11.16 0 0 5245

Broáf egy szokásrendszer.

 

Pláne, hogy bűzlik belőle az anyagi hasznonszerzés vágya is, nemcsak a nők másodrendőként kezelése. Ha pl. csak egy gyereke van egy gazdag embernek, és az a gyerek lány, akkor a rokonok tesznek róla, hogy ok legyen a "becsületgyilkosságra", aztán egyéb örökös híján majd osztozkodnak a vagyonon. De az se rossz, ha megvárják, hogy meghaljon az örökhagyó, örököljön a leánygyerek, és aztán előbb ostromolni kezdik a vagyonért, mint anno Pénelopét a kérők, s ha nem áll kötélnek, akkor előbb hírbe hozzák, aztán megerőszakoltatják, és végül megkövezik.

 

Undorító egy bagázs, na.

 

És hálás köszönet, amiért benéztél, mert én úgysem megyek efféle helyekre. Te viszont az életed felét ilyen országokban élted le, sokkal több tapasztalatod van muszlimok tekintetében, mint a legtöbb magyarnak.

 

Üdv:

b

Előzmény: The Engineer-2 (5242)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.11.16 0 0 5244

Nem egyszer leírtam már itt, hogy pont 700 évvel vannak lemaradva..... Minden tekintetben. :-s

 

 

Előzmény: Törölt nick (5243)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.16 0 0 5242

mindenkinek, foleg borzinak.

 

adva van a "honor killing' ,bevett szokas alkalmazzak is eleg gyakran rakoncatlan lanyokra.

 

az islam szerint szuz lanyt nem lehet megolni/kivegezni( a bortonben kivegzett noket

/lanyokat egy orara osszeesketik valakivel aki elkoveti az aktust a kivegzes elott) (majd kapok a pofamra ezert.)

 

szoval kerdesem, hogy ezt a csaladon belul, hogy oldjak meg?

 

1 valaki megeroszakolta es azert olik meg.

2 vagy valaki megeroszakolja, hogy megolhessek.

borzimorzi Creative Commons License 2012.11.16 0 0 5241

Lehet, hogy akaratodon kívül, de tökéletesen rátapintottál a lényegre!

 

A muszlimok egy jó része gyakorlatilag afféle gyümölcssalátaként kezeli a saját vallása szent iratait. Ami ízlik belőle, azt kimazsolázza, ami meg nem, ahhoz hozzá se nyúl.

 

A csapat "kulturáltságára" jellemző, hogy a mi európai értékrendünk szerint is helyes és követendő előírásokat csak hellyel-közzel alkalmazzák magukra, míg a vérszomjas agyrémeket, a hitetlenek gyűlöletére és az asszonyok elnyomására buzdító részeket előszeretettel alkalmazzák. 

 

Ott van példának Pakisztán, amely még ma is szenved a legutóbbi földrengés következményeitől, pedig már jó néhány éve volt. Az umma mit sem tett az árvákért és özvegyekért. Pedig az olajsejkek mellényzsebből kifizethették volna a hajléktalanság felszámolását. Azok a muszlim nők, akik az iraki háborúkban elveszítették családjukat, már koldusként vagy prostiként tengetik életüket, pedig az árvákat és az özvegyeket a Korán szerint is támogatni kell(ene).

 

Aztán ott vannak a palesztinok is, szomorú sorsuk napi téma a sajtóban. Ha az 1,6 milliárd miszlimból csak minden századik örökbe fogadna egyet, már réges régen nem jelentene problémát a nyomoruk. Sőt, a számos muszlim ország be is fogadhatná, le is telepíthetné őket, de azt már nem. 

 

Ezzel szemben akkor, amikor a szadista baromságaikat elkövetik, előszeretettel alkalmazzák a legbrutálisabb szakaszokat, sőt, még túl is tesznek mindazon az elkövetés brutalitását illetően. Köszönjük, hogy felhívtad erre a figyelmet!

 

Üdv:

b

 

Előzmény: RedDevilAngel (5238)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.16 0 0 5240

nem inkább az ilyen barbár dolgokat tiltja az iszlám? 

 

 

ha tiltja akkor miert csinaljak megis?vagy nem veszik komolyan a profeta intelmeit?

 

Előzmény: RedDevilAngel (5238)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.16 0 0 5239

akkor kik "honor killing" tobbnyire lanyaikat vagy lany testveruket, ha nem a muslimok?

 

nekem is van egy lanyom, de meg soha newm jutott eszembe, hogy kezet emeljek ra, nem hogy megolni.

 

ez valami perversion arra feletek? television helyett?make your own crime movie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: RedDevilAngel (5238)
RedDevilAngel Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5238

"...a Koránban ugyebár benne van, hogy akkor és annyiszor hálhatnak asszonyaikkal, amikor és ahányszor csak akarnak, mert az aszonyállat csak olyan, mint a föld, amibe a gazda azt és annyiszor vet, amit és ahányszor csak akar, ugyebár. Ha meg nem tetszik az asszonyállatnak, akkor jól meg kell verni..."

 

szerintem vágyálmaidat és a frusztrációdat vetíted ki az iszlámra, de ez szerintem nem ennek a topicnak a témája, hanem egy pszichológust kellene ezzel felkeresned 

 

 

"sarija törvénykezést folytatnak saját köreikben, legyilkolják a lányaikat és húgaikat, ha azok szerelemből mennének férjhez és nem pénzért, ahogy a szüleik akarják"

 

a shária hogyan fér össze azzal, hogy "legyilkolják a lányaikat és húgaikat, ha azok szerelemből mennének férjhez és nem pénzért, ahogy a szüleik akarják"?

nem inkább az ilyen barbár dolgokat tiltja az iszlám? 

 

 

"És ha Mohamed korában nem volt koton, akkor az most sincsen!"

 

tudsz mg hasonló vicces dolgokat írni? :)))

hozzászólásaidat mindig évezet olvasnim, mert olyan viccesek

Előzmény: borzimorzi (5233)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5237

sok lesz ez RDA-nek egy napra es erre nincs magyarazat a Wikipediaban

The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5236

legyilkolják a lányaikat és húgaikat

 

milyen vallas az ahol a szulok 15 eves lanyuk testenek 70%-t sosavval egettek ossze  es ket napig neztek irgalmatlan kinjait, csupan mert ranezett ket fiura.

Előzmény: borzimorzi (5233)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5235

Nem elég a négy feleség, pornó is kell....

Nagytermészetűek, nnna...! :-DDD

 

 

Előzmény: The Engineer-2 (5231)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5234

ezeket borzi sosem lehet meggyozni, mart a koranba es a hadithban minden benne van. mostanaban annak a bizonyitasan faradoznak, hogy ok mar mindent kitalaltak, felfedeztek, kiszamitottak. Faraday, Newton, Franklin,Copernicus mindent az islambol meritett.

 

mint nehany eve a kinaiak minden aron maguknak akartak tudtak america felfedezeset, aztan kurva nagy csend lett.

Előzmény: borzimorzi (5233)
borzimorzi Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5233

Minden hazugság, ami nem támasztja alá az ő rózsaszín álmait. Vannak emberek, akik éppen úgy ideológiafüggők, mint ahogy a drogosok függenek a drogtól. Anno a náciktól és a komcsiktól láttuk ugyanezt, akik szintén elvakultan hittek egy, az ő ideológiájuk által meghatározott, jobb világ eljövetelében, és akiknek a szemében mit sem számított, hogy millió embert gyilkoltak le a "szent" ügy érdekében. Az iszlamisták ugyanez a bagázs.Annyi a különbség, hogy ők vallásnak álcázzák a politikai mozgalmukat, hogy így védettséget élvezzenek.  De persze kibújik a lóláb, hiszen ahogy elérik az 5-10%-ot, máris a politikai iszlamizmus terepére lépnek, sarija törvénykezést folytatnak saját köreikben, legyilkolják a lányaikat és húgaikat, ha azok szerelemből mennének férjhez és nem pénzért, ahogy a szüleik akarják, és előszeretettel fosztják meg utódaikat a közoktatástól meg a fogamzásgátláshoz való emberi jogtól is.

 

http://index.hu/kulfold/2012/11/14/ensz_a_fogamzasgatlas_alapveto_emberi_jog/

 

De persze, az ENSZ is iszlamofób. Hogyne, hiszen olyasmit tanít, amivel az iszlám vallási vezetők nem értenek egyet. Nem is érthetnek, hiszen a Koránban ugyebár benne van, hogy akkor és annyiszor hálhatnak asszonyaikkal, amikor és ahányszor csak akarnak, mert az aszonyállat csak olyan, mint a föld, amibe a gazda azt és annyiszor vet, amit és ahányszor csak akar, ugyebár. Ha meg nem tetszik az asszonyállatnak, akkor jól meg kell verni, tévében oktatják rá a muszlim férfiakat, hogy hogyan kell.És ha Mohamed korában nem volt koton, akkor az most sincsen!  Ja, hogy emiatt folyamatosan élelmiszersegélyekben kell részesíteni a  muszlim világot, mert annyi gyereket csinálnak, ahányat nem tudnak eltartani? Hát, az a világ baja... Kivételt csak a kis lakosságszámú olajállamok jelentenek, ahol ömlik a pénz. De már Pakisztán, Afganisztán, az afrikai muszlom országok ás Gáza csak úgy nyelik a humanitárius segélyek dollárcsillióit. Hogyne. Evidens. Az egész világ köteles a muszlimok ész nélküli szaporodását finanszírozni. Hogyne.

 

Hát részemről: egy frászt. Tartsák el magukat!

 

Üdv:

b

Előzmény: The Engineer-2 (5231)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5232

a hazug BBC miket ki nem talal, befeketitteni feher muslim baranykakat, biztos ciganyoztak muslimoztak es elvesztette a fejet es meg a profetat is szidtak

Előzmény: Berlusz Móni (5230)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5231
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5230

Közepesen szimpatikus úriember.... ,-)))

 

 

Előzmény: The Engineer-2 (5229)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5229
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5228

miert gerjedtek be az igazsagtol?

Előzmény: RedDevilAngel (5222)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5227

jo hogy emlekeztetsz ra

Előzmény: Berlusz Móni (5225)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5226

az peldaul nagyon szep es abszulute islamic amikor allahu akbar uvoltese kozben valakinek nyiszaljak jo lassan a torkat. Termeszetesen a video felvetelek mind hamisitottak, utana mindenki felall kezet fognak es haza mennek a legenyek

Előzmény: Berlusz Móni (5219)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5225

Plusz ofkórsz iszlamofób is. :-DDDD

 

 

Előzmény: The Engineer-2 (5224)
The Engineer-2 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5224

ehhez meg csak egy footnote:

 

hogy a kinaiak egy genetikai problema miatt(nagy reszuk) nem birja az alkoholt, az indiaiak isznak mint a kozmondasos kefekoto.

amugy ha RDA tudna hogy en mennyi alkoholt vasaroltam az iagazhitueknek akkor ugyancsak meglepodne. Dehat en csak egy hazug expat vagyok

Előzmény: Berlusz Móni (5215)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5223

No megint egy gyönyörű példa a "religion of peace" igazi arcára... :) Meg a toleranciára. :))))

 

Ha valaki a legcsekélyebb kritikával illeti, rögtön mocskolódásról beszélsz....

Nem szoktál magadba nézni?

 

 

Előzmény: RedDevilAngel (5222)
RedDevilAngel Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5222

valami érdemi reakció?

vagy ez csak a kora reggeli epeömlés, mert ha nem az iszlám vallás és a muszlimok mocskolásával kezdheted a napodat, akkor az már el van rontva?

 

 

"Ehhez képest te annyit tudsz a muszlimokról, amennyit a téged a hittérítésért fizető vahabiták megmutattak neked. Ez minden."

 

erre külön reagálok, mert akár irl-zésért szólhatnék a modiknak, de nem teszem:

ugyanis a saját hozzászólásaim cáfolják ezt

(vagy szerinted a wahhabita hittérítők rúmit, osman nuri topbast, ali gomaa-t, az al-azhart, fethulla gülent, said nursit, stb-t adják meg egy csomószor hivatkozásul?)

 

szarintem csak annyi történt, hogy hallottál olyanról, hogy létezik wahhabizmus,

és vannak wahhabi hittérítők, van nekik pénzük >> és aki nem ért veled egyet, mert az iszlámot nem mocskolja, hanem a mocskolódásaitoktól megvédi, azt lewahhabi hittérítőzitek

 

Előzmény: borzimorzi (5217)
borzimorzi Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5221

Milyen igazad van!

 

Üdv:

b

Előzmény: Berlusz Móni (5220)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.11.15 0 0 5220

Szerintem a gombákat is tuti egyesével végigkóstolja, hiszen nem lehet előítéletes egyetlen eggyel szemben sem... :-DDD

 

Mijjazhogy mások tapasztalata?  Az semmit sem ér! :-D

 

 

Előzmény: borzimorzi (5217)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!