Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Zoli049 aug. 15. Creative Commons License 1344

OFF:

A Betaloc, "szenteltvíz", amúgy a nevéből ered, hogy béta blokkoló, magyarul, szívritmus csökkentő, ezáltal egyénenként a vérnyomást is leviszi. Anno szedtem, de hatástalan volt, utána az Inderalt szedtem, amit kivettek az import gyógyszerek közül, mert nem volt mellékhatása, azután jött a Huma-pronol, ami úgy, ahogy elment, most van helyette ez a magyar xar, Propanolol-klórhidrát, hatóanyag nevű, tele mellékhatással. 

ON:

A Xanax-ot szedtem, rászokós, majd hatástalan, régi generikum, a Frontinban meg, hogy van-e hatóanyag? :-) Nem szabad ezeket beszedni. A Rivotrillal tökéletesen el lehet lenni, de az adagolás egyénfüggő!!! Az előírt fele is sokszor sok!!!

Előzmény: DAttis (1343)
DAttis júl. 31. Creative Commons License 1343

Helló !


Kissé OFF de csak gyógyszer ez is
Ti arról tudtatok (lehet más is szedi közületek) hogy a Betaloc (metaprolol - vérnyomás csökkentő) hogy rémálmokat okozhat ha későn (este 7 után) szedi be valaki.

No most kb 26 éve szedem és kb 2 éve a gyógyszerész tájékoztatott erről. Amúgy nem tapasztaltam ezt az állítólagos hatást, viszont a magasabb ár ellenére jobb ez a gyógyszer mint helyettesítői mert nincs mellékhatás (csalánkiütést kapok a helyettesítő magyar gyártmányú metaprolol készítménytől) így visszaálltam a Betalok ZoK-ra (100 és 50 mg) 

Chief Boden júl. 16. Creative Commons License 1342

JACK HOBSON-DUPONT: A BENZO KÖNYV

 

23.Fejezet - "Kérdezze Orvosát"

 

http://nyugtato.gportal.hu/portal/nyugtato/upload/747392_1405461606_00932.pdf

sasa58 júl. 15. Creative Commons License 1341

Hogy vagy, nehogy visszaszokjál? Én is csak egyszer bűnöztem, vagy két hete, mikor még hajnali 2-kor sem tudtam aludni. Az alvásom sajnos továbbra sem jó, de Xanaxot soha többé, egyébként nem hiányzik a cucc. Nem is tudom miért szedtem 4 évig.

Előzmény: Ezelkievics (1340)
Ezelkievics júl. 5. Creative Commons License 1340

Elnézést,hogy csak most írok,de a szgépem totálkáros,igaz az net szolgáltató szerint a gép a rossz,a szervíz szerint a gépnek semmi baja....:-( Tény, h szinte használhatatlan,most is csodálkozom h tudok írni ide a fórumra,majd előbb- utóbb ugyis lefagy:-(

 

Remélem azóta sem tértél vissza a x-hoz,nekem az az egy 0,25 mg végül is kisebb elvonási tüneteket okozott,erős szédülés,szívdobogás és az izomremegések is jöttek ujjult erővel. Szívügyek ( szerelem) miatt amúgy x-tól függetlenül ugyis padlón,most épp egyáltalán nem érzek ízeket,és hát libidóm,na az nincs.

Szóval a kinez, helyrerakott,de saját hülyeségem és egy erős érzelem miatt most mehetek hozzá újra....lehet kezdeni az egészet előről.

Egyszóval elvonási tünetek vannak bőven,hangulatom rossz,alighogy elkezdtem volna munkát keresni a gépem is vacakolni kezdett.

Semmi nem jó most körülöttem,az elvonás ebben csak hab a tortán.

De Te légy erős, ha már eddig eljutottál, nem szabad visszafordulni az úton. Üdv Ezel

 

Előzmény: sasa58 (1335)
gombóc63 jún. 30. Creative Commons License 1339

Ahogy írsz a párodról, nos nem lennék nyugodt a jövőmet illetően. A szeretet nagyon fontos és sok mindenen átsegít, de....nem tudom milyen minőségben vagy vele, de talán el kellene gondolkodnod ezt akarod-e egy életen át.

31 éve vagyok házas, szépen és jól élünk, nagy szeretetben, de mellette sok-sok egyebet is kapok a férjemtől. Eleve az én pesszimista, rugalmatlan és még sorolhatnám a sok negatív tulajdonságom ellentéte Ő. A trutyiból ezért is tud kihúzni, nélküle nem tudom hol tartanék. Szóval számomra a jó társ elengedhetetlen, ugyan akkor kimászni a gödörből nekem kell.

Előzmény: colanut (1338)
colanut jún. 30. Creative Commons License 1338

A boldog vagy konfliktusokkal teli, de megoldható élet. 

Ez a cél. De sokan mondjátok a párom segít majd. De én ezt kétlem. Anyagi gondjai mindenkinek vannak, de ő aszthiszem a csodára vagy rám vár, hogy megoldjam. Ha itthon van fáradt, alszik, eszik, lazul a net előtt és nagyon szeret engem. Én pedig egyre feszültebb vagyok mindettől. Tegnap próbáltam vele beszélni, de katasztrófa volt. Nem tudtam elmondani neki a gondomat, mert az volt a gyors reakció, hogy átölelt, hogy nyugi ne idegeskedj drágám. Ennyi lett az őszínte beszélgetésből. Olyan az életem, mint egy mocsár.  Hogyan mássszak ki így belőle?

gombóc63 jún. 29. Creative Commons License 1337

Hidd el, sokan. Ez persze nem vigasz. A szomszéd család pl. egy igen érdekes esettanulmány lehet. Legfőbbképp azért, mert a négy fal közé nem lát az ember, kifele meg amit mutatnak....:-((

Előzmény: colanut (1336)
colanut jún. 28. Creative Commons License 1336

Nézem az embereket, sírnak, nevetnek, élik az életük és nem tudom hányan teszik xanaxal és hányan kínlódnak, mint én, mint mi....

sasa58 jún. 23. Creative Commons License 1335

Köszi, és most már 3 hete. Igazából változóan vagyok, de átlagosan inkább jobban, mint azelőtt (leszámítva a náthámat). Néha azért ingerenciám támad, hogy bekapjak egy felet, de legyőzöm.

És Te hogy vagy, nem estél vissza?

Előzmény: Ezelkievics (1334)
Ezelkievics jún. 22. Creative Commons License 1334

Gratulálok!

 

Előzmény: sasa58 (1326)
meredis jún. 12. Creative Commons License 1333

visszacsúsztál a pia-gyógyszer kombóba? remélem sikerül kimásznod belőle. én szorítok neked!

Előzmény: greenwood (1331)
cyanne jún. 12. Creative Commons License 1332

ez a szorongástól is lehet. sajnos van az a helyzet, amikor a xanax és a szorongás egy időben hülyít:(

egyébként sikerült találni vmi hatásos antidepresszánst?

 

(nekem még sose volt ilyen, h egy éve szedek vmit, aminek az első két hét után semmi mellékhatása sincs. de ez nem antidepr., hanem antiepileptikum, szóval a te szempontodból mindegy sajnos.)

Előzmény: greenwood (1331)
greenwood jún. 12. Creative Commons License 1331

igazad lehet. mindenesetre most majdnem ott tartok, h a saját nevemre sem emlékszem.

Előzmény: cyanne (1330)
cyanne jún. 12. Creative Commons License 1330

de ehhez teljes leállás és hosszú tisztulási idő kell, az a gyanúm

Előzmény: greenwood (1328)
greenwood jún. 12. Creative Commons License 1329

alapvető dolgokat nem tudok...

 

Előzmény: greenwood (1328)
greenwood jún. 12. Creative Commons License 1328

ez vígasztaló...mármint h visszajöhet az, amit az agyam "tud". idővel. most szinte semmire sem emlékszem.

Előzmény: cyanne (1325)
cyanne jún. 12. Creative Commons License 1327

lehet, h mélyebben alszol, és azért

Előzmény: sasa58 (1326)
sasa58 jún. 12. Creative Commons License 1326

Néhány hét negyedelés után 5. napja "tiszta" vagyok. Egy dolog szembetűnő, hogy azóta gyakorlatilag nem álmodok, addig meg rendszeresen mindenféle zavaros (nem mindig rossz) álmaim voltak. Leginkább csak elalváshoz használtam az utóbbi időszakban.

cyanne jún. 12. Creative Commons License 1325

nem emlékszem, te mennyit szedsz, de a türelem a kulcs szerintem. ha lassan, nagyon lassan csökkented, az már siker!

 

amúgy nagyon sokat köszönhetek az élménybeszámolóitoknak, mert hónapok óta egy morzsányit se vettem be. és, bár lehet, csak képzelem, mostanra teljes mértékben visszajött az agyam, a nevek is, az idegen szavak is, a vonzatok meg minden. (igaz, én nem annyira hosszú ideig szedtem, mint inkább hónapokig rendszeresen sokat + alkohol. nem tudom, melyik a károsabb...:/) 

Előzmény: colanut (1324)
colanut jún. 11. Creative Commons License 1324

Istenem milyen ismerős érzés. Szabadulni a szenvedéstől, de úgy érzem nem tudok. Xanax, az illúzió, hogy jobb lehet. Az elhatározás, hogy nélküle élni, de a hétköznapi teendők megakadályoznak benne, a megvonási tünetek miatt.

yaris49 jún. 11. Creative Commons License 1323

A depi teljesen a hatalmába keríttet, azon töprengek, hogy be kellene magamat gyógyszerezni, hogy csak aludjak, de még meggyet kell szednem:((((( Gyűlölöm magamat és mindent, olyan nehéz így lenni

Ezelkievics jún. 8. Creative Commons License 1322

Jó alaposan mellétrafált a botcsinálta kinez.! :-))))

Előzmény: Caran78 (1315)
Ezelkievics jún. 8. Creative Commons License 1321

Úgy tűnik,hogy csak kisebb problémákat okozott,de összeségében nem volt egy jó ötlet.....

Előzmény: Ezelkievics (1320)
Ezelkievics jún. 7. Creative Commons License 1320

Azóta hál' istennek nem estem kisértésbe x-ügyben ....... Az izomrángásaim azóta visszatértek,mert épp elmúlóban(?) voltak,legalábbis alaposan lecsökkentek. Hát remélem nem követtem el végzetes hibát az egyszeri 0,25 mg-al

gombóc63 jún. 7. Creative Commons License 1319

Még egy voks arra, hogy a kineziológus semmit nem ér. Én is megfizettem a tanulópénzt:-(((

 

gombóc63 jún. 7. Creative Commons License 1318

Bocs a kései válaszért, elromlott a gépem. Nos az antidepresszánst egyenlőre nem kértem, hozzáteszem, hogy nem is nagyon ajánlgatta a dokinő, abban maradtunk, hogy ha visszatér a torokszorításom megkeresem. Hát....sajnos most hogy bejött a meleg ( nem tudom miért tör rám általában nyáron) mindennap érzem. Még küzdök, de pokoli nehéz. Talán azért nem félek a Frontintól, mert mindig le tudtam tenni, igaz nem évekig kellett szednem. Szóval még hezitálok, nem szeretném elkezdeni a kisérletezgetést sem vajon melyik válik be a szorongásra, a fejfájásom miatt már elég volt.

Előzmény: Oliné (1289)
gombóc63 jún. 7. Creative Commons License 1317

Csak hogy nekem nincsenek depressziós tüneteim.

Előzmény: cyanne (1290)
Ezelkievics jún. 6. Creative Commons License 1316

Voltam én kineznél,aki sz..t sem ért......Abból van sajnos több. Nekem maximálisan bejött,és nemcsak placebó-hatással bír nálam:-)

Előzmény: Caran78 (1315)
Caran78 jún. 6. Creative Commons License 1315

Nekem óriási csalódás volt. Egy zsák pénzért kopogtatott meg persze kihozta, hogy engem már az anyaméhben sem szerettek, szomorú gyerekkor, anyagi nehézségek.

 

Valójában csodálatos gyerekkorom volt, sosem voltak anyagi nehézségeim/nehézségeink, és még mesélni is jobban tudok, mint a kineziológus :)

 

Ezt én úgy hívom, hogy sarlatánság.

Előzmény: DAttis (1312)