Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Caran78 jún. 6. © 1315

Nekem óriási csalódás volt. Egy zsák pénzért kopogtatott meg persze kihozta, hogy engem már az anyaméhben sem szerettek, szomorú gyerekkor, anyagi nehézségek.

 

Valójában csodálatos gyerekkorom volt, sosem voltak anyagi nehézségeim/nehézségeink, és még mesélni is jobban tudok, mint a kineziológus :)

 

Ezt én úgy hívom, hogy sarlatánság.

Előzmény: DAttis (1312)
Ezelkievics jún. 5. © 1314

Igen,mikor előaször jártam kineznél én is néztem nagyokat,semmit,de semmit nem értettem az egészből.de a problémám megoldódott péntekről hétfőre.....

Előzmény: DAttis (1312)
Ezelkievics jún. 5. © 1313

Nekem úgy szokott működni, h pár napig a kinez után szétesek,kicsit rosszabb,utánna Ok,de sztem a 0.25 mg is bekavart rendesen....

Előzmény: Ezelkievics (1310)
DAttis jún. 5. © 1312

Egyszer elküldtek (próbáljam ki a pszichológus helyett)  kineziológushoz. Elég is lett az a pár alkalom (5-6) és nem volt olcsóbb mint egy "pszichó", viszont semmit nem értettem miért is lesz jó nekem :P

Előzmény: sasa58 (1311)
sasa58 jún. 5. © 1311

A kineziológustól lettél "nem jól"?

Előzmény: Ezelkievics (1310)
Ezelkievics jún. 5. © 1310

Egyébként pont rossz volt az időzítés, mert tegnapelőtt volt a 0.25 mg,tegnap voltam kineziologusnál és most nem vagyok jól.....Evvan

Ezelkievics jún. 5. © 1309

jav.: tartsd

Előzmény: Ezelkievics (1308)
Ezelkievics jún. 5. © 1308

Köszi egyébként a gratulációt, mondanám h könnyű volt, de akkor hazudnék,nem is kicsit......

Sztem nézz ki egy nyugis időszakot és szánd rá azt a néhány hetet, és fogadd el h hetekig (szerencsés esetben talán rövidebb ideig) vacakul leszel,de idővel az javulni fog és ezt tarts szem előtt, én legalábbis így csináltam. Sok sikert!

Előzmény: colanut (1306)
Ezelkievics jún. 5. © 1307

Hát sajnos elkiabáltam,tegnap előtt meguntam az iszonyú mértékű szorongást és nagyon fontos találkozó előtt bevettem 0,25 mg-ot .......rre...:-( Jó álmos lettem tőle, de nagyon nyugodt és nem 3-4 órán át, hanem még másnap is. Azt kell h mondjam h csodálatos volt, de nem akarom ezt soha többet így az elvonás folyamatában........

Utánna meg.......utánna sem, de lehet h évente párszor, extrém stressznél be kell h vessem,de szeretném elkerülni ezt is, mert sztem ez az egyenes út a visszaszokáshoz

Előzmény: colanut (1306)
colanut jún. 5. © 1306

Gratulálok a 3 hónaphoz. Én csak egy helyben toporgok. Ha szedem jól vagyok, ha csökkentem, nem tudom elvégezni a napi munkámat. Hétvégén meg vendégség, pünkösd, nincs időm szenvedni a vendégek előtt. Toppon kell lennem.Talán a magánéleti problémák is befolyásolják, hogy nem tudok csökkenteni. Azthiszem az általa okozott stressz fokozza a csökkentés mellékhatásait. 

Szóval rosszul állok, nagyon rosszul.

Előzmény: Ezelkievics (1305)
Ezelkievics jún. 2. © 1305

Nyolc nap szedés után abbahagytam a remotivot,mivel jó nagy étvágyam lett tőle:-( De egyébként nekem 4-5 nap után már hatott,a hangulatomra, így értem. Persze lehet hogy azt éreztem meg, h kezdett konszolidálódni körülöttem a helyzet.

Mindenesetre visszatértem a gyszernélküliséghez,tképp az orbáncfű is az,legalábbis nem az ártalmatlan gyógynövények közé tartozik az biztos.

Három hónap, és pár napja vagyok x mentes,igazából nem tudom eldönteni már h mi az elvonás utáni állapot és mi az alapállapot,ez nem jó, de megfogadtam h fél évig nem is mérlegelem,mert nincs túl sok értelme

Előzmény: Ezelkievics (1296)
Chief Boden máj. 28. © 1304

Előtte szedtél többet is. Az is számít nem csak az, hogy mennyi volt az utolsó adag. Ehy gétig szedtél negyedet, ami túl rövid volt. Benzodiazepinek esetében az elvonási tünetek nem azonnal realizálódnak.

Előzmény: sasa58 (1303)
sasa58 máj. 28. © 1303

Rendben van, de ilyen kis mennyiségről? Két hónapig felet szedtem, egy hétig negyedet.

Előzmény: Chief Boden (1302)
Chief Boden máj. 28. © 1302

Hello,

 

Ezek mind klasszikus elvonási tünetek. El fognak múlni.

Előzmény: sasa58 (1297)
sasa58 máj. 28. © 1301

Én egyáltalán nem rémültem meg, éltem az életem és egyszer csak sz@rul lettem és utólag kezdtem el kombinálni. Egyébként nem olyan nehéz negyedelni én körömmel csinálom, elég puha a bogyó és törik, na nem biztos, hogy pont negyedre sikerül, de tök mindegy.

Előzmény: cyanne (1299)
cyanne máj. 28. © 1300

(egyébként hogy a fenébe tudtok negyedelni egy 0,25-öst???)

cyanne máj. 28. © 1299

simán el tudom képzelni, h az utolsó morzsa letételekor annyira megrémül az ember, h ezentúl nem lesz semennyi se, h emiatt produkál mindenféle elvonási tünetet.

Oliné máj. 28. © 1298

Szia ! Nem vagyok szakértő, de ugyanígy jártam. Az utolsó negyedet raktam le, nagyon lassan csináltam, és addig nem is volt semmi baj, de aztán én is nagyon szarul lettem, ami sajnos nem javult a napok múlásával sem, így én végül visszaszedtem. Most megint ott tartok, hogy már lefeleztem, de egyenlőre nem merem tovább csökkenteni. Én sem tudom, hogy elvonási tünet volt -e, vagy az alapbetegség fölerősödése. Hihetetlennek tűnik, hogy 0,25 negyedétől elvonási tünetek legyenek, de már ketten vagyunk !

Előzmény: sasa58 (1297)
sasa58 máj. 28. © 1297

Elvonás szakértőktől kérnék segítséget.

Röviden vázolom (ismét) a helyzetet: négy éve szedek rendszeresen Frontint/Xanaxot, mindig változó mennyiségben, eleinte 0,25-0,875 mg-ot, de az utóbbi egy-két évben leginkább 0,25-öt, nagy ritkán 0,5-öt.

Egy-két hónapja lementem 0,125-re és semmi bajom nem volt. Most egy hétig, már csak egy negyed 0,25-öst (0,06) szedtem, ezzel is elvoltam, két napja teljesen leálltam és tegnap este elkezdtem sz@rul lenni, ami ma reggel folytatódott: gyengeség, vérnyomás emelkedés, szédülés, szívpanaszok, gyakori vizelés, hőérzet-változások.

Mondjátok, lehetnek ezek elvonási tünetek ilyen minimális mennyiségről való leszokásnál és ilyen fokozatosan, vagy valami más bajom van (talán frontok?). Esetleg a negyedelést kellett volna még folytatnom néhány hétig?Egyszerűen nem akarom elhinni.

 

Köszi a segítséget!

Ezelkievics máj. 25. © 1296

Igen. Úgy hallottam min. 10 nap,de igen,inkább 2 hét.

Előzmény: Pater Pirandello (1295)
Pater Pirandello máj. 25. © 1295

Megnevezve: Remotiv? Két hét mulva kezd hatni.

Előzmény: Ezelkievics (1293)
Ezelkievics máj. 23. © 1294

Szóval úgy döntöttem ,nem akarok az elvonás hőse lenni,de Chief még esélyes rá ...:-) Ne hari, ez nem cinikus megjegyzés volt, még ha annak is tűnik. Üdv

Ezelkievics máj. 23. © 1293

Üdv mindenkinek!

Az elmúlt napok magánéleti gondjai arra késztettek, hogy orbáncfű tablettát szedjek pár hétig.Meg akartam úszni az antidepit az elvonás alatt,ha orvos felügyelte volna az elvonást,biztos h felírta volna,eddig azt gondoltam h ezzel jár, kibírom,de az elmult napok eseményei arra kényszerítettek h szelíd segítséget vegyek igénybe e gyógynövény formájában. Alig van mellékhatása,egy enyhe depire nagyon jó. Asszem pont nekem találták ki a mostani élethelyzetemre.

cyanne máj. 21. © 1292

nagyobb türelem kell hozzá, mert míg a xanax mindenkinek hat, azonnal, addig az antidepresszánst ki kell kísérletezni, jönnek az ideiglenes mellékhatások stb. viszont hosszú távon kétségtelenül előnyösebb, mint a xanax (frontin).

Előzmény: Oliné (1291)
Oliné máj. 21. © 1291

Hát igen. Most is úgy terveztem, hogy nagyon rövid távon fogom csak szedni a xanaxot, éppen csak amíg átlendülök egy rosszabb időszakon, aztán mégis eltelt már 4 hónap. Igaz, úgy érzem csökkentek a tüneteim, már sokkal kevesebbet szorongok, viszont hátravan még az elvonás. Ha az antidepi ugyanúgy hatna, akkor én is jobb megoldásnak tartanám. Gombóc, kezd el, aztán majd számolj be róla !

Előzmény: cyanne (1290)
cyanne máj. 21. © 1290

állítólag hosszabb távon jó szorongásra is, ahogy csökkennek a depresszió tünetei is. legalábbis érdemes kipróbálni. (mert a xanax hosszú távon tarthatatlan, ugye.)

Előzmény: Oliné (1289)
Oliné máj. 21. © 1289

Szia Gombóc !

Szerintem próbáld meg hátha beválik. Az biztos, hogy a xanaxról nagyon nehéz leszokni, még mini adagról is, az antidepi viszont tényleg nem mindenkinél okoz függőséget. Nekem inkább az a kérdés, hogy valóban hat -e szorongásra ? Én most 2. héten tartok a xanax csökkentésben, hétvégén elérem a fél szemet, aztán megállok egy kicsit. Idáig múltkor is könnyen eljutottam elvonási tünet nélkül, akkor állt be a gebasz, amikor az egészet leraktam. A fejem nekem is rengeteget szarakodik, igazad van, inkább havi 4 migrén, mint ez a folyamatos fájdalom.

Előzmény: gombóc63 (1288)
gombóc63 máj. 20. © 1288

Igen, nálam a sűrűn visszatérő szorongás miatt lenne hatásosabb ha huzamosabb ideig szedhetnék valamit, az meg végképp nem elhanyagolható tény, hogy könnyebb letenni. Nos majd meglátom hogyan alakul az elkövetkezendő pár napom, hetem. Egy biztos, ezt a torokszorítást nem tudom elviselni:-((

Előzmény: cyanne (1287)
cyanne máj. 20. © 1287

az antidepresszáns mindenképpen jobb, mint a frontin, mert legalább nem okoz függőséget, és van rá esély, h elhagyható később. ellenben a hatása se azonnali és látványos. a kis dózis a terápiás dózis alsó határa, gondolom.

Előzmény: gombóc63 (1286)
gombóc63 máj. 20. © 1286

Tegnap voltam pszichoterpián, eddig is tudtam, hogy az orvosom egyáltalán nem gyógyszerpárti. Generalizált szorongásomra a Frontin helyett egy kisdózisú antidepresszáns szedésének lehetőségét vázolta fel, a folyamatosa, most már félévente megjelenő szorongás kezelésére. Szerinte a Frontin csak az alkalmanként megjelenő feszültség vagy szorongás kezelésére jó. Bár most megbeszéltük az épp aktuális problémámat, de a jelenlevő torokszorításomra nem ajánlott gyógyszert, mondta, hogy várjunk vele, hátha megoldódik azzal, hogy a problémát feldolgozom. Nem tudom mi lesz, most pocsék ez a szorítóérzés, de az antidepi lehetősége se dob fel. Szóval az évekig tartó Frontin szedése semmit nem old meg.

_gaq.push(["_setCustomVar", 5, "Status", "anonymous", 2]); _gaq.push(["_setCustomVar", 1, "Level-1", "SOS_Forumcsoport", 3]); _gaq.push(["_setCustomVar", 2, "Level-2", "Egeszsegugyi_forumok", 3]); _gaq.push(["_setCustomVar", 3, "Level-3", "Pszichologia_-_pszichiatria_-_neurologia", 3]); _gaq.push(["_setCustomVar", 4, "Level-4", "Frontin__Xanax", 3]);