Keresés

Részletes keresés

Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2722

Tehát csak egy út marad,az előrevivő .........És ez sztem így jó

Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2721

A rossz hír az h állitólag aki visszaveszi már nem hat úgy,ill. sokkal több kell esetleg a kívánt(???) hatás eléréséhez

Előzmény: fobenfabanorvossag (2713)
fűbenfábanorvosság Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2720

Ha olvasod ezen fórumot értelmesen akkor feltűnhetett , hogy a többség szabadulni akar ettől a "legális drogtól". Téged meg csak sajnálni tudlak mert már a jó öreg gyógyszeripar szépen manipulál. Szándékosan drogost csinálnak a normális emberekből és ez több mint felháborító. 
Tudod 10 éve nem kértem tőlük hogy gyógyszerfüggővé tegyenek! Mégis örömmel azzá tettek.
De rendbe hozom magam és nem leszek a kuncsaftjuk. 

Antisystem Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2719

Nézd, kinek mi, nincs két egyforma emberi szervezet. Nekem pl. a legelső létező antidepresszáns, a Melipramin (Magyarországon 1962 óta), mindig hónapok alatt helyrehoz, és 1-2 évi szedés ad utána 6-8 gyógyszer nélkül tünetmentes évet... a Szendi-féléket meg csókótassam... (pont ugyanolyan gusztustalan vámszedői a legjövedelmezőbb legális üzletágnak az egészség- és szépségiparnak, mint a gyógyszer-multik, csak ők az onnan lepattanó csalódottakra vetődnek, és őket kopasztják) Én - legnagyobb búbánatukra - egyiket sem vagyok hajlandó pénzzel tömni, se az "új NYUGATI multixarra" se a "legújabb alternatív csodaszerre" nem vagyok hajlandó egy petákot se kiadni, jó nekem a TB-ellátás, meg a témában legősibb és legolcsóbb magyar gyártású gyógyszer....

 

ÜdV

Előzmény: fobenfabanorvossag (2718)
fobenfabanorvossag Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2718

Már megbocsáss de ha te ennyire okosnak érzed magad akkor mondd meg mi a megoldás? :) Mert arról egy szót sem papoltál..

Előzmény: kivis (2710)
fobenfabanorvossag Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2717

A legbutább dolog elfogadni a függőséget , hiszen ez fokozatosan leépít. Tudod 29 évesen már a memóriám sincs a toppon. Ez mind ezeknek a nyomorult szereknek köszönhető.Félre ne érts én senkit se akarok meggyőzni az igazságról csak segíteni annak aki meg akarja magát menteni amíg nem késő..

gombóc63 Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2716

Lassan azt érzem, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb leszokója, minden különösebb tünet nélkül el tudom hagyni. Igaz sose szedtem évekig és a dózisom se túl magas. De sose leszek meggyőzhető, ezt a torokszorítást nem vagyok hajlandó tűrni akkor ha ennek a gyógyszernek a segítségével megszabadulok tőle. Legutóbb szűk 2 éve tört rám, azon a pokoli meleg augusztus elején. Igaz akkor volt okom a szorongásra is.

Előzmény: fobenfabanorvossag (2713)
fobenfabanorvossag Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2715

Idegrendszer erősítése? Akarattal, azt mondják, az idegeinkkel rendbe lehet hozni akarattalDe vannak idegerősítő teák - a citromfű és az orbáncfűA citromfüvet korlátlan ideig lehet inni, az orbáncfüvet nem. És van egy csodálatos teánk, ami elmondok, ha megengedik. Van egy menta, az a neve, hogy bugás macskamenta, egy öreg barátom mondta nekem, mutatta meg ezt a füvet. Azt mondja ez volt a magyar táltosok itala, azt mondja a magyar néphagyomány. Elkezdtem utána érdeklődni, megnéztem a latin nevét Nepeta pannonica L., Linné törzskönyvezte. Elkezdtem érdeklődni erdélyiektől, szlovákiai magyaroktól, mindenhol ismerik, ők is azt mondják, hogy nagyon jó. Legutóbb egy doktornő kérdezte tőlem, hogy mit tud ez a táltosok itala? Mondom neki, hogy Erdélyben úgy tartják, nagyon jó emésztésjavító. Szlovákiában nagyon jó torokfertőtlenítő, az én nagyanyám azt mondta, nagyon jó idegnyugtató. Erre a doktornő, akkor mindent tud. Két éve vizsgálja a Semmelweis Egyetemmel Kéri Ágnes professzornő, most már kijelölte a helyeket, hogy honnan vigyük. Csodálatos eredmények vannak vele. Egyetlen könyvben szerepel, a Jávorka - Csapodi: Erdők-mezők virágai. Hihetetlenül jó az immunrendszerünkre is.

 

 

 

Írta: Szabó Gyuri bácsi, - a Bükkszentkereszti füves ember októberi előadása.    2010. December 21. -részlet-

 

 

 

 

Írta: Szabó Gyuri bácsi, - a Bükkszentkereszti füves ember októberi előadása.    2010. December 21. 

fobenfabanorvossag Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2714

http://www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/

A
jánlom figyelmedbe ezt az oldalt.

fobenfabanorvossag Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2713

Gombóc63 nah igen... Elvileg nincs különbség a kettő között hiszen alprazolám méreg van mind2-be viszont ezen a fórumon volt egy hozzászólás amiben azt írták hogy van a frontinban még valami mérgező vegyület -írta is a nevét csak most nem ugrik be- és ezt használják pl a tusfürdőkbe is. Nah már most régebben évekkel ezelőtt nem okozott gondot hogy ha frontin után xanaxt kellett szednem viszont most nemrég a pszichiáter mondta hogy próbáljak meg frontin helyett azt szedni ugyanolyan dózisba. Ekkor mondtam jó így hátha könnyebb lesz leszokni, mert azt nem említettem hogy régen egyedül letettem 3*1mg dózisról a xanaxot. Viszont ezt a frontint nem tudtam. Amikor már ott tartottam hogy már csak egy felet vettem be olyandurva mellékhatásai jöttek spontán, annyira kicsinálja szó szerint a központi idegrendszert hogy az valami eszméletlen .. úgy éreztem mintha nem is lenne kezem meg hallucináltam sűrűn és ez köszönhető mind a nyomorult pszichiáternek aki drogost csinál egy szorongó emberből akit lehetett volna drogok nélkül is gyógyítani vagy pszichológushoz tanácsolni... na de nem is húzom fel magam tovább ... köztudott hogy ebből élnek az emberek függővé tevéséből hogy a gatyájuk is rámenjen és ebbe dögöljenek bele. 
Szóval legutóbb megpróbáltam xanaxot bevenni és meg se éreztem.Olyan mintha semmit se vettem volna be. 
Olyan rosszul voltam.. 
Egyébként van már közel egy éve felső ajak duzzanatom és nagyon arra gyanakszom hogy a gyógyszertől van.

gombóc63 Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2712

Át nem állíthattak Frontinról Xanaxra, mert hogy a hatóanyag ugyanaz. Sajnálom, hogy Te is így jártál, kívánom minél előbb sikerüljön a leszokás. Én ismét a fogyasztók táborát erősítem. Itt még sosem beszéltünk arról, hogy bár szorongásos vagyok, de miért szinte csak nyáron, a fullasztó nagy melegben tőr rám a torokszorítás? Semmi okom a szorongásra, mégis előjött.

Előzmény: fobenfabanorvossag (2711)
fobenfabanorvossag Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2711

Sziasztok! 

  Már egy jó ideje olvasom a hozzászólásaitokat ezen a fórumon.Gyűjtögetem mások tapasztalait és keresem a legmegfelelőbb kiutat ebből a szerencsétlen "gyógyszerfogságból".
Rólam annyit hogy 2005-ben írták fel pszichiátrián az első doboz frontint(bárcsak ne tették volna)
aztán az évek alatt volt hogy átállítottak xanaxra mellette persze a hangulatjavító ócskaságokkal is tömtek. Írhatnék akár már egy könyvet is akár az elmúlt 10 évemről bár lehet hiányosságokba ütköznék hiszen a memóriám úgy érzem sokat károsodott ezektől a szerektől.
Lényeg a lényegben. Ne csökkentsetek drasztikusan dózist, hanem mindenkép csak fokozatosan türelmesen mert megtapasztaltam ennek a kárát 200 feletti vérnyomásom lett hirtelen stb.
Vissza kellett vennem 4*0.25mg ra. Most ott járok hogy 2,5*0.25mg és egyre tisztább az elmém viszont vannak napok mikor elviselhetetlen a kedélyállapotom.

Kiegyensúlyozott sajnos semmiképp se tudok lenni egyenlőre még. Ilyen világban persze nem is egyszerű ez.
Találtam egí oldalt a minap, amivel ngyon remélem magamnak is valamint nektek tudok segíteni a leszokást illetően.

https://peakshop.hu/girl/tyrosin-aminosav/

Olvassátok el a fent mellékelt oldalon belül a leírottakat.
Sokat keresgéltem mivel lehetne ezt a nehéz időszakot átvészelni és úgy gondolom ez nagy segítség lesz és remélem nektek is ! 
Egyébként macskagyökér teát is iszok minden nap valamint diólevél főzetet.
Várom a hozzászólásokat és remélem tudtam segíteni ! 

kivis Creative Commons License 2015.06.04 0 0 2710

Én hányni tudok az olyan emberektől, mint akiknek alant csatolva van a blogja. A fantasztikusan nagyon okos ember, aki nevét nem vállalja fel, különböző mondvacsinált okokból, de látatlanul mond keményen másokról, pl. Feldmár, Csernus, Szendi olyan véleményt, amiből látszik, hogy fogalma sincs sok mindenről. Gratulálok a száz levélírónak is, aki így névtelenül, egy önmagát pszichoterapeutának mondó embertől kér bármibe is tanácsot. Az biztos, hogy nagy elkeseredettség kell hozzá, de az is biztos, hogy a lehető legrosszabb módja a segítségkérésnek, a segítésnek. Szerintem. 

cyanne Creative Commons License 2015.06.04 0 0 2709
G Kriszti Creative Commons License 2015.05.29 0 0 2708

Jó lenne. Nekem is hiányzik a bátoritása. Talán ő jól van.

Előzmény: Ezelvoltam:-) (2707)
Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.05.28 0 0 2707

Jó lenne tudni vmit Chiefről....

Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.05.28 0 0 2706

Én pánikszerű,enyhe tünetekre kaptam elősször

,akkor csak két hónapig szedtem,elmúlt.....Aztán visszavettem általános nyugtatóként,a mindennapi stresszekre és 11 évig voltam olyan hülye hogy szedtem

Bolyhos85 Creative Commons License 2015.05.28 0 0 2705

Éjszakai pánikrohamok ellen kaptam a Xanax SR-t 0.5mg napi 2X.Most teszem lefelé szépen fokozatosan... egy gyötrelem!

G Kriszti Creative Commons License 2015.05.28 0 0 2704

Nem tudtam aludni és altatóként kaptam. Nagy butaság volt szedni. 4 hónapja tettem le. Szorongás, félelem..... nagy mértékben jelen van.

Előzmény: GPeti1977 (2702)
gombóc63 Creative Commons License 2015.05.28 0 0 2703

Szorongás okozta torokszorítás miatt. Elviselhetetlen. Most is bevenném ha elkapna. De mindig letettem ha elmúlt, a problémákat nem oldja meg. Bár nálam sokszor nem is volt probléma, még is jött a fuldoklás.

Előzmény: GPeti1977 (2702)
GPeti1977 Creative Commons License 2015.05.27 0 0 2702

Ti miért kezdtétek el szedni a gyógyszert?

Sok helyen olvasom hogy mintha mindenki azt hinné hogy a mindennapi problémák okozta stressz miatt szedik, nem tudom én a 25 éves koromban kezdődő fulladás érzet miatt kaptam, már annyira elviselhetetlen volt hogy gyógyszer nélkül nem tudom mi lett volna lehet 12 éve munkaképtelen lennék, akkor viszont még alig volt más szorongásos vagy pánikos tünetem,  pár alkalomra le tudtam tenni de a napi 2x0.25mg szednem kell még mindig.

Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.05.27 0 0 2701

Tegnap volt 15 hónapja, hogy eldobtam......Izom remegés MÉG MINDIG, sokat enyhült szorongás és depi......Ennyi a mérleg, nem túl jó.

Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.05.26 0 0 2700

Chief esetleg nem jársz erre?

G Kriszti Creative Commons License 2015.05.25 0 0 2699

sziasztok! csend van itt. hogy vagytok?

Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.05.15 0 0 2698

Még semmiről sem késtél le, egyébként is most jön a legszebb férfikor nálad.

Előzmény: DAttis (2690)
G Kriszti Creative Commons License 2015.05.13 0 0 2697

én 2 hetente 10% csökkentettem.

Előzmény: Bolyhos85 (2695)
G Kriszti Creative Commons License 2015.05.13 0 0 2696

nem Magyaro. élek. bromazepámot szedtem 3 mg este.ami 0.25 mg rivotrilnak felel meg de ez nem biztos. 5 honap alatt tettem le. én egy gubancos eset vagyok. neked lehet sokkal gubanc mentesebb lesz a leszokás. mindenki más. lehet én alapból igy funkcionálk és sokáig is szedtem ezt a mérget.ha jól emlékszem 6 évig.

 

Előzmény: Bolyhos85 (2695)
Bolyhos85 Creative Commons License 2015.05.13 0 0 2695

Te mennyit szedtél?Mit?És hogyan, milyen tempóban sikerült letenned?Őszintén szólva nem öntöttél belém erőt... :) 3.5 hónap és még mindig vannak gebaszok, te jó isten!

Én PTSD és Pánikbetegség miatt Valdoxan antidepit szedek, és napi 2X0.5mg Xanax SR-t szedtem, na inkább a Xanaxtól akarok megszabadulni!Most ott tartok, hogy napi 2Xfél szemet szedek és negyen szemekkel csökkentettem hetente, de így sem egyszerű... :/

Előzmény: G Kriszti (2694)
G Kriszti Creative Commons License 2015.05.13 0 0 2694

Sziasztok. Nagyon régen irtam már ide. 3.5 hónapja szer mentes vagyok. Örülök h letettem a szert.Tüneteim vannak depresszio, pánik....Remélem lesz jobb is és felépülök.

GPeti1977  látom irsz a pánikos forumba de olvasni nem akarom mert a tünetek rögtön előjönnek nállam is. Gyógyszer nélkül szeretnék ezen túl lenni.Tudnál ebbe tanácsot adni? Köszi.

 

Bolyhos85 Creative Commons License 2015.05.12 0 0 2693

Én már nem szedek semilyen mérget.Leteszem valahogy ezt a mérget, aztán lesz ami lesz...

Előzmény: GPeti1977 (2692)