Keresés

Részletes keresés

segélyvonókészülék Creative Commons License 2020.05.08 0 0 2407

Most megint szórakoztok, vagy lánctörlés volt?

Ha az a cél, hogy, hogy elguruljon a gyógyszer, igen jó úton vagytok.

Ha lánctörlés, akkor nem szóltam (a levelekben ismét a bármire is ráhúzható OFF volt a megjegyzés).

Il Leone Creative Commons License 2020.05.05 0 2 2405

Moderátor megint alkotott. Kértem egy vitapartnert teljesen kulturáltan, hogy ha csak minden szavamba szeretne belekötni, akkor jelezze előre, hogy ne olvassam el a hozzászólását.

 

Erre mi fogad?

 

 

 

Ezt azért már nagyon erőteljes túlzás véleményem szerint, természetesen a megkérdeztük topikból egy hónapra vagyok kitiltva, így esély sincs arra, hogy az ember kérdezzen.

pumukli89 Creative Commons License 2020.05.03 -1 3 2404

De nem akarom megnézni a firkálásaikat. Egy fax még kínlódik a 23.nevével......de ha ugyanazt írod mindig akkor az olyan mint a szaros gatya négyszer kimosva.... kis csík ott marad,és felismered. A másik birka eltűnt végleg,és szerencsére.Vagy új néven nyomja. De a stílusa neki is ismert.

Előzmény: Panzerbear (2375)
1047 005-2 Creative Commons License 2020.05.03 0 1 2403

Ez a nap is eljött.A sok fekete pont mellé,most egy pirosat is kap tőlem az érintett moderátor.

 

 

Érkezett egy levelem:

 

"Tévedtünk és ezt nagyon sajnáljuk.
Korábban a Fórumunkra írt hozzászólását töröltük, de rájöttünk a tévedésre,
ezért visszaállítottuk gyorsan."

Il Leone Creative Commons License 2020.05.03 0 2 2402

Nem töröltem nicket, véglegesen tiltottak korábban. Mint utólag kiderült sokszor megrendelésre tiltottak ki.

 

Van amikor az ember fejét elönti a düh, de igenis tegyük fel a kérdést, hogy ha a moderátorok véleményrendőrködnek, értsd az egyik fél véleményét nyomtalanul tüntetik el tendenciózusan, és mondvacsinált okokkal tiltják ki, akkor felmerül az emberben a kérdés, hogy egyáltalán mi szükség van erre?

 

Ha a moderátorok gondolatrendőrséget játszanak, a saját maguk által hozott szabályokat ott szegik meg, ahol nem szágyellik, ahol a moderátor dönti el, hogy mi az ami szerinte OFF topik hozzászólás, és azok közül is ő dönti el, hogy melyik az, ami szerinte hasznos a topikban, melyik az ami nem való oda, és két ugyanolyan OFF hozzászólásért az egyik user hozzászólásait törli, és egy hétre vagy hónapra tiltja, a másiknak meg benthagyja az OFF hozzászólásait, és semmilyen szankcióban nem részesül, akkor felmerül, hogy egyáltalán mi szükség van magára a fórumra?

 

Igen, választhatod azt, hogy te magad lépsz le, de 20-25 év aktav fórumozás után azért nem megy olyan egyszerűen a dolog, mert igenis törölheted magad, de visszajársz először csak olvasni, aztán regisztrálsz újból, és elkezdesz egyre nagyobb intenzitással írni is.

 

Aztán újra találkozol azzal a jelenséggel, amit fent említettem, és egy idő után megint felhúzod magadat, hogy a moderatúra semmit sem változott.

 

Ráadásul a moderátorok szeretnek felhasználókat kipécézni, neked talán nem kell ezt külön magyarázni, hogy milyen, és ugye nem kicsit furcsa, hogy csak a te hozzászólásaid böngészése esetén olyan aktív a moderátok valami csoda folytán, ha napokig nem néz a topikok felé, akkor is egyszercsak a semmiből otterem, és csak azt látod, hogy egyesével mazsolázza ki a hozzászólásaidat és tilt ki téged , miközben azokkal akikkel vitatkoztál ugyanazok a szabályok nem vonatkoznak.

 

Aztán a sokadik eset után (a sokadik helyére helyettesíts be egy tetszőlegesen nagy ötjegyű számot) az ember már nem akar még normálisan se kommunikálni velük, mert a szép szóval írsz, akkor is törli a hozzászólásod és tilt, ha csúnyán, akkor is, akkor meg az ember lelkének és egészségének is jobb, ha elküldi a moderátort a messziségbe, legalább nem tartod magadban és nem emészt belül a dolog, hiszen tudod, hogy igazad van, és a moderátor is tudja, hiszen ha nem lenne igazad, akkor nem a törléssel, tiltással meg személyeskedő fenyegetőzéssel reagálna, vagy tűnne/tűnnének el nyomtalanul egy időre, csakhogy ne kelljen szembenézniük a saját kétkulacsosságukkal.

 

Azért az mindent elmagyaráz, amikor olyan userek védik meg a tiltott felhasználót, akikkel finoman szóval nem ápolnak jó viszont, amikor ez történik, akkor azért már nagyon csúnyán kilóg a lóláb, és ez nem egyedi eset volt az elmúlt években, hanem szintén tendenciózus.

 

Meg különben is, mi az, hogy beazonosítanak a stílus alapján, hogy mi volt az előző nickem, és tulajdonképpen már alapból az előző nick priuszát hozzádobják az új nickhez, és azonnal a legkisebb kihágásért a lehető legmagasabb tiltást adják? Értsd, amiért mindenki más max 1 napot kap, azért én 1 hetet, vagy 1 hónapot.

 

És persze ugye ahogy gyűlnek a magasabb büntetési tételek, úgy kerülsz közelebb a végleges tiltáshoz.

Előzmény: segélyvonókészülék (2392)
Il Leone Creative Commons License 2020.05.03 0 0 2401

Igazad van. :)

Előzmény: pumukli89 (2374)
segélyvonókészülék Creative Commons License 2020.05.02 0 0 2400

Ez volt a topik.

Most meg?

 

Pink Fluffy Unicorn Creative Commons License 2020.05.02 -1 1 2399

En nem tereltem sehova, en mindig konzekvensen arrol beszeltem, es kifejezetten a dizel szemelyautok elleni kirohanasokkal kapcsolatban emlitettem meg.

Előzmény: Panzerbear (2398)
Panzerbear Creative Commons License 2020.05.02 -2 0 2398

Igen, mert az volt mindig az érvelési logikád, hogy a közlekedés helyett te mindig a dieselre terelted a szót..akkor is ha külön megemlítettük, hogy belsőégésű motorral üzemelő közúti közlekedés, ami okozza (többnyire)...

 

De nem, nincs az a pénz hogy visszakeressek és példát hozzak. korábban már megtettem, de ignoráltad...

Szabad a pálya, mondtam, tőlem mehetsz hit téríteni...

Előzmény: Pink Fluffy Unicorn (2397)
Pink Fluffy Unicorn Creative Commons License 2020.05.01 -1 1 2397

Na helyben is vagyunk.  Én az utóbbi időben nem írtam a finomporról a topikba, amikre itt hivatkozol azt egyáltalán nem én írtam.

 

Olyat meg pláne nem írtam soha hogy a közlekedés nem okoz finompor emissziót. Én kizárólag a dízel személyautókkal összefüggésben írtam róla, méghozzá azt hogy a dízel személyautók motorja a finompor emisszió kis részéért felelősek.

 

Te meg most bedobod a komplett közlekedést... És akkor te mondod hogy tanuljak meg érvelni?

 

"elvileg ki is tudod számolni, hogy abból a sok millió tonna üzemanyagból amit elégetünk, mennyi finompor képződik"

 

Nem, ezt elvileg sem tudod kiszámolni.

 

Előzmény: Panzerbear (2391)
segélyvonókészülék Creative Commons License 2020.05.01 0 0 2396

Mint mondám, a fentiek nem kőbevésettek, vita tárgyát képezik. Elsősorban az aktív vasutasfórumozókat várnánk ide, vitassuk meg, lehet hevesen vitázni, de kb. úgy, ahogy egy kocsmában is a másik szemébe mondanád és nem kéne attól tartanod, hogy a söröskorsó repül vissza.:-)))

 

Így indult ez a topik.

Aztán jött a cimbora.

Utána meg a vízözön.

segélyvonókészülék Creative Commons License 2020.05.01 0 0 2395

Ez világos, csak nem mindegy, hogy mérgemben morgok a bajszom alatt, rákiabálok a macskára, meg beverek két fröccsöt, vagy meg felgyújtom a házat.

Előzmény: Panzerbear (2394)
Panzerbear Creative Commons License 2020.05.01 -2 0 2394

Mindenki máshogy reagál, ugyan arra a problémára...

Előzmény: segélyvonókészülék (2392)
segélyvonókészülék Creative Commons License 2020.05.01 0 1 2393

Napásztmek, kik keveredtek egy tizenöt éves vasutastopikba egymást anyázni, csak mer' a haveromnak topikcímmódosíthatnékja támadt...

segélyvonókészülék Creative Commons License 2020.05.01 0 1 2392

Ja, de én nem töröltem semmilyen nikkem, nem fészbúkozok, és nem kívánom a fórumot sem bezáratni.

Pusztán elszomorít, hogy mivé lett az évek során 

Előzmény: Panzerbear (2376)
Panzerbear Creative Commons License 2020.05.01 -2 0 2391

Mondom....ez sem így van...

Azért mert te azt mondod hogy úgy van, az nem egyenlő azzal hogy úgy is van. És erre szoktad mondani, bárkinek, hogy azért nem fogadja el amit te mondasz, mert buta, te meg olyan okos vagy, hogy meg sem értjük amit mondasz....ezt hívjak rombolásnak, pusztításnak...nagyon jól emlékszünk rá...mindig ez a magyarázási taktikád.

Hányan felhívták már az érvelési hibáidra a figyelmet, de lepereg rólad...holott elvileg értened kellene, de nem...

Finompor...láttam a legutóbbi ámokfutásodat...azt elfelejtetted megemlíteni, hogy azért nőttek az értékek, mert nem volt vagy hetekig egy csepp eső sem, ami az évnek ebben a szakában nem jellemző...cserébe volt szél, meg közlekedés, még ha nem is teljesen olyan mértékben, mint ami korábban megszokott volt...csak egy troll állíthatja azt, hogy a közlekedés nem okoz finomport és hogy a forgalom csökkenése nem javítja a helyzetet. Nyilván, ha nem esik az esö hetekig, akkor felkeveredik az a kevés is ami képződik, és bizonyos helyzetekben sokká válhat, mert nem mossa el az esö, különösen virágzás időszakban, amikor a természet is besegít...de ebből azt a következtetést levonni, hogy a közlekedés alig veszi ki a szerepét a finompor szennyezésből?

Mindezt mérnökként? Amikor elvileg ki is tudod számolni, hogy abból a sok millió tonna üzemanyagból amit elégetünk, mennyi finompor képződik, meg abból a sok ezer fékbetétből, kuplungból ami elkopik...szerintem öt kattintással meg tudod nézni, hogy csak a ti márkáitokhoz mennyi fékbetétet, kuplungtárcsát adnak el évente, csak a gyári alkatrészekből...

Előzmény: Pink Fluffy Unicorn (2389)
Panzerbear Creative Commons License 2020.05.01 -2 0 2390

Igen. Ezt nevezzük trollkodásnak mikor ezt csinálod. És te is tudod, hogy ezt csinálod, mert ez nem lehet nem tudatos...

Mellébeszélés, a tények egyoldalú hajlítgatása...99%-ban amit te oda írsz, az kőkemény OFF, vagy mások sértegetése, lebecsmérlése, mások állításának zsigerből tagadása , mindenféle magyarázat nélkül.  Mindenki tudja és mindenki el is tudja olvasni, amit nem töröltek még ki, vagy amit te nem töröltél ki a sok nick-váltás során...

 

De te győztél. Ahogy írtam, tőlem szabadon folytathatod a trollkodást...remélem okoz kéjes örömöket és büszkeséggel tölt el a munkásságod...nagyon sok ember szórakozását teszed tönkre...de ezt úgyis tudod...

Előzmény: Pink Fluffy Unicorn (2388)
Pink Fluffy Unicorn Creative Commons License 2020.05.01 -1 2 2389

Egyaltalan nem hazugsag, tobb ilyen tema is volt, reszletes kifejtesekkel, emlekezz pl. a "ugyanugy kell-e gyartani az EVt mint az ICE-t, vagy gyokeresen mas a gyartas" cimu polemiat, vagy a finomporemisszios vitat, oda konkret tanulmanyokat tettem be, de volt mas is, szamokkal, tenyekkel, adatokkal. Nyilvan otodjere mar nincs kedvem leirni ugyanazt (plane nem ugyanannak a nicknek) ekkor siman elintezzem egy "hulyeseg"gel. 

 

Az viszont hazugsag hogy tobb nicken kommentelnek, egyszerre egyen teszem. Az is hazugsag volt a reszedrol hogy tiltogatjak ki a nickjeimet es ezert valtok, valojaban en magam dontottem ugy hogy a lassan 20 eves osnickemet torlom (en kertem) es azt is en dontottem el hogy egy nick nem fog egy evnel tovabb elni. Elmondtam mar azt is hogy miert, te persze azt is ignoraltad...

 

Nekem nincs modera haverom, egyet sem ismerek. Sot nem is kommunikalok veluk, kiveve ha torolnek valamit amivel nem ertek egyet. A moderaturahoz annyi kozom van hogy valamikor, kabe 15 eve felkertek hogy legyek a totalcar autos topikjaiban moderator, de nem vallaltam. 

Előzmény: Panzerbear (2387)
Pink Fluffy Unicorn Creative Commons License 2020.05.01 -1 2 2388

Nade semmifele pusztitast sem csinaltam, az EVrol beszelgetek.

 

A vicces az amikor elkezditek ezt a dizelezest meg EV ellenes dolgot, holott en soha nem voltam dizelhivo, a dizeleket mindig is utaltam, akkor is amikor nekem olyan volt, es kifejezetten EV parti vagyok, at fogok nyergelni EVre, amint lesz olyan ami nekem megfelel, raadasul lassan 5 eve hibriddel jarok, ugyhogy a kilometereim jelentos reszet EV modban teszem meg, veled ellentetben...

 

Az mar mas kerdes hogy nehany alapveto tevhitet vitat az ember, de szerintem az EV elterjedesenek a legnagyobb ellensege a szektas hivo tarsasag, akik hamis ervekkel probalnak ervelni az EV mellett es az ICE ellen. Ezek a hamis ervek ugyanis nagyon hamar megbuknak, es alapveto bizalmatlansagot keltenek az EVvel szemben, plane ha az EV osszekapcsolodik az atlagemberben a szektas sotetzold ideologiaval...

 

Aki most beleolvas az latja hogy a tema gyakorlatilag 99%ban ON, az a keves OFF meg nagyon hamar elhal. 

 

Persze, nem erdekel, de azert a moderacios topikba rohantal arulkodni a kitiltasod utan is amikor szerinted kifogasolhato dolgot irtam, es kovetelted hogy tiltsanak ki, aztan ott is amokfutasba kezdtel, ezert onnan is kiraktak, itt meg jatszod az aldozatot. 

 

 

 

 

 

Előzmény: Panzerbear (2386)
Panzerbear Creative Commons License 2020.05.01 -2 0 2387

Ez viszont hazugság. Te is tudod...de már itt is trollkodni szeretnél...

Hát csak csináld! 

Neked szabad...

Én meg mindjárt innen is tíltást kapok, ha megérkezik a haverod, vagy átlépsz a másik nickedre...

Előzmény: Pink Fluffy Unicorn (2385)
Panzerbear Creative Commons License 2020.05.01 -2 0 2386

Nem vicces, hanem kétségbeesett próbálkozás a modikhoz rohanás, hogy a pusztításod valahogy megállítható legyen, még azon az áron is, hogy ehhez nekem is pusztítanom kell. Ennyit megért volna az a topik, ennyit megillettek volna azok akik nem a fingreszelésért járnának oda. De már letettem róla...az a topik elveszett, uraljátok a Rokkant haveroddal...akik miatt érdemes volt olvasni, már elhajtottátok messze. A modik is nagy ICE hívök lehetnek, mert azóta is a téma 99%-a OFF

 

Szóval szabad a pálya. Onnan ki vagyok tiltva és nem lesz másik nickem, hogy visszamenjek. Nincs már miért. Nem képvisel értéket ami ott zajlik. Nyugodtan mehetsz, aztán reszelhetitek a fingot, bizonygathatjátok, hogy a Föld lapos, meg hogy a jövö a diesel motor, meg hogy Musk maga az ördög...már nem érdekel és nem vagyok hajlandó olvasni sem...(na ezt nehéz lesz megállni, de legalább nem tudok beleszólni)

Előzmény: Pink Fluffy Unicorn (2384)
Pink Fluffy Unicorn Creative Commons License 2020.05.01 -1 2 2385

Amúgy meg rengeteg magyarázatot kaptál már te is, hosszan kifejtve egy csomó dolgot, amit aztán persze nem értettél meg, és ezért inkább csak úgy lesöpörted az asztalról, majd a következő mondatod az volt hogy hát semmiféle magyarázatot nem adok...

Előzmény: Panzerbear (2383)
Pink Fluffy Unicorn Creative Commons License 2020.05.01 -1 2 2384

Így van, néha én is karcosan forgalmazok, de ha figyelsz, akkor láthatod hogy én mindenkinek megadom a tiszteletet addig, amíg ő is megadja nekem. Ha valaki átlép egy határt akkor én is átlépem és ennyi.

 

Nekem amúgy nincs bajom a személyeskedéssel sem, ha te úgy akarod nyomni akkor úgy nyomjuk, az viszont különösen röhejes amikor kőkeményen nyomod a személyeskedést, majd elrohansz a modikhoz amikor visszakapod...

 

Az EV topikban amúgy is megkaptuk a figyelmeztetés hogy gyakorlatilag nulla személyeskedést tolerál a moderatúra, és én igyekszem is tartani magam hozzá, már a legdurvább provokációra sem reagálok, ezért nem jött be a te manővered sem. Amúgy sem kicsit vagy beképzelt, ha azt gondolod magadról hogy te valamiért fel vagy hatalmazva arra hogy eldöntsd, ki forumozhat és mi lehet a véleménye...

 

Amúgy meg hamis képet festesz most is a történtekről, magadat valami összeesküvés áldozatának állítod be, közben az ártatlan áldozattól eléggé messze vagy...

Előzmény: Panzerbear (2383)
Panzerbear Creative Commons License 2020.05.01 -2 0 2383

Veled? Kulturáltan? Vitázni?

Akinek majd minden hsz-ében benn van, hogy hülye vagy, nem értesz hozzá, nem igaz, hazudsz, stb. Minden féle magyarázat nélkül?

Nem, nem szeretnék ott lenni. Azt bánom csak, hogy nem értem ez a célom és nem tudtalak magammal rántani.

De hogy is sikerült volna? nem nekem a haverom a modi, ahogy modi sem vagyok...

Előzmény: Pink Fluffy Unicorn (2381)
Pink Fluffy Unicorn Creative Commons License 2020.05.01 -1 1 2382

Broki nem a haverom, utáljuk egymást mint a szart, legfeljebb néhány dologban respektáljuk a másik véleményét, de ennyit.

 

Nekem nincs modi haverom, nem ismerek egyet sem, sőt engem is tiltogatnak, néha jogosan, néha nem.

 

Hogy káros vagyok-e vagy sem az nyilván nézőpont kérdése. Nekem az autóipar a szakmám, nem is olyan alacsony szinten, hogy ez mennyire káros vagy nem káros azt nem tudom.

 

Abban igazad van hogy az elmúlt évtizedekben elég sok embert megismertem, néhányat személyesen is,  ezért is szórakoznak nagyon sokan rajtad amikor mindenféle hazugságot próbálsz terjeszteni rólam.

 

Ha nem a kommentelők személyével akarnál foglalkozni állandóan, hanem a véleményükkel, akkor mindenkinek sokkal könnyebb lenne.

 

Előzmény: Panzerbear (2380)
Pink Fluffy Unicorn Creative Commons License 2020.05.01 -1 1 2381

Semmiféle pusztítás nincs, a topik témájáról van szó. Immár nélküled, mert addig feszítetted a húrt, amíg kitiltást kaptál. Tök feleslegesen, mert még mindig ott lehetnél, ha kultúrált módon tudnád kezelni az ellenvéleményt.

 

Nekem egyébként eszembe nem jutna téged kitiltatni bárhonnan. Ellenben veled, aki saját bevallása szerint is ezt akarta elérni az ámokfutással.

 

Előzmény: Panzerbear (2379)
Panzerbear Creative Commons License 2020.05.01 -2 0 2380

A Rocky haveroddal a Fórum történetének a legkárosabb 10 Nickje között simán benn vagytok, de aki másodállásban modi vagy modi haverja, annak mindent lehet...

Előzmény: Panzerbear (2379)
Panzerbear Creative Commons License 2020.05.01 -2 0 2379

Neked nem véleményed van, hanem egy troll vagy a legpusztítóbb fajtából. Azóta is ugyan az a pusztítás van a Topikban, amióta én nem vagyok ott.

Előzmény: Pink Fluffy Unicorn (2377)
pumukli89 Creative Commons License 2020.05.01 0 0 2378

de nem rohadtul = de nekem rohadtul. Bocsi.

Előzmény: pumukli89 (2374)
Pink Fluffy Unicorn Creative Commons License 2020.05.01 -1 2 2377

Azért az vicces amikor a legnagyobb trollok panaszkodnak az állítólagos trollokra :) 

 

Nem volt az olyan régen amikor valaki óriási ámokfutást rendezett mert egyszerűen nem bírta elviselni hogy másnak más a véleménye...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!