Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.24 0 0 9878

„A Te ember iránti szereteted teljesen őrületes, a Te nagy jóindulatod felénk, megátalkodott bűnösök felé, érthetetlen. Hogyan állíthatja bárki is azt, hogy teljesen érti a Te szereteted, hogy teljesen fel tudja fogni jóságod? Ez éppen olyan, mintha valaki kézbe akarná venni a homályt, vagy a megfoghatatlan fényt...

Kezdetben, amikor feltártad előttem a lelkemet, a valódi énemet, én olyan voltam, mint egy bokorban bujkáló leprás, de Te nem hibáztattál engem, helyette a barátságomért esdekeltél. Igazolni próbáltad siralmas állapotomat, amikor azt mondtad:

 

"ez azért van, mert nem volt senki a közeledben, hogy tanítson téged"

 

A nyomorúságom felkeltette az irgalmadat. Az én szegényes és csupasz lelkem kiváltotta a Te együttérzésedet és bocsánatodat. Szent Isten, egy a vágyam, hogy megments engem. Megtört szívvel ezt mondtad:

 

"Virágom, nem tudom elviselni, hogy így látlak!"

 

A Te kegyelemteljes szavaid úgy hullottak csupasz lelkemre, mint a hajnali harmat.

 

"Megtérésre és a Bennem való örök életre vezetlek, ha te is úgy akarod… "

 

Ezeket a szavakat suttogtad a fülembe, és így kezdődött el minden…

 

És te az Én kinyilvánított akaratom alá rendelted saját akaratodat, és ez megmentett téged… Ha valaki a világban lehorgonyoz, és nem Énbennem, soha nem fog megtalálni Engem… Aki lemond a saját akaratáról, és a világi vágyairól, és Hozzám jön, Engem birtokol, azzal örökké tartó békeszövetséget kötünk. ….. , megjelentem neked, és gyógyítottalak téged.

 

Biztosítottalak téged, hogy zafírokkal kikövezett úton fogsz haladni Királyságomba. Mindenkit Magamhoz hívok, mielőtt büntetéssel sújtom ezt a világot. Közeledik a nap, hogy már nem tudom tovább tűrni ezt a hitehagyást. Amikor majd a föld megremeg, jusson eszetekben, hogy ez csak a kezdete annak, ami történni fog ezzel a gonosz nemzedékkel. Leszálltam ebbe a hatalmas temetőbe, körbejártam a sírokat, hogy feltámasszalak benneteket. Azt kiáltottam a síroknak, hogy nyíljanak meg, és azok megnyíltak, hogy az Én fiaim és leányaim felkeljenek, szeretetem ajándékaként megújítottam őket. Égtem a vágytól, hogy feltámasszam őket, de a vágyam beletaszított engem a sírokba, és mielőtt megtudtátok volna, kihoztam a halottakat onnan, és átöleltem őket: „ez az Én ajándékom számotokra, amely maradandó. Azok, akik hűségesek maradnak, jutalmul élvezni fogják Áldásomat. Most menj, és már hajnalban hirdesd a Szeretetemet …"

 

Leányom, soha nem kényszerítettem rá senkire törvényemet vagy a jelenlétemet. Azért jöttem, hogy emlékeztesselek, tegyél rendet ebben a rendetlenségben. És mégis, minden látható csodám és jelem ellenére, ismétlődő hívásaim ellenére, a Szentlélektől az egész emberiségnek adott nyilvánvaló kegyelmek és ajándékok ellenére, a nektek szánt Ódáim ellenére, nemzedék, az én kegyelemteljes közeledésem ellenére, a válasz, amit kaptam, csak a közömbösség, az üldözés és a hitetlenség, egyesektől gúnyolódás és határozott elutasítása a megtérésre szólító Hívásaimra. Köpnek az én áldásaimra! Vaskos átkokkal, a feltámasztásokat, melyeket a szemetek láttára vittem végbe, megvetéssel, vagy legalábbis mellőzéssel fogadták: olvassák az Írást, de vakok a látásra.

 

Leányom, előre figyelmeztettem őket a csapásokra, melyek a földet érik a bűneik miatt, a csapások és a pusztítások, melyek valóra váltak, de még mindig hitetlenkedve kétségbe vonják, hogy ezeket saját maguk vonták a fejükre, nem a természet kegyetlenségei… Mikor előre megmondtam, hogy a föld meg fog rázkódni, és kimozdul tengelyéből, és a szigetek elmozdulnak a helyükről, senki nem hitt Nekem. Senki nem figyelt Rám. Nem fogadnak el tanácsot Tőlem. Elutasítják minden Figyelmeztetésemet. Mikor ma azt mondom, hogy ennek a nemzedéknek a bűnössége és hitehagyása miatt veszélyben van a világegyetem, még mindig nem hisznek. Mikor majd látják a földet, melyet teremtettem, széthasadni és darabokra törni, a félelem mardossa majd azokat a konok lelkeket. Az Árvíz semmi sem volt ahhoz képest a pusztításhoz képest, amit a Tűz fog véghez vinni a földön. A Tűz ki fog törni a föld gyomrából és a folyékony tűzzel telt gleccserszakadékokból folyamok fognak kialakulni, a tűzfolyók elindulnak, és szétterülnek minden egyes városban, majd végül lángba borítják az egész földet. Minden átok, melyeket a követeim fejére szórtatok, vissza fog hullni a saját fejetekre. ….. , áldásomat adom rád, az áldást, melyet ő visszautasított, hogy megadjon neked. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.23 0 0 9877

„Az ajtóban voltam, jöjj, velem fogsz dolgozni.

Megjövendölöm neked azt, aminek be kell következnie, ami miatt mostantól kezdve mindazok, akik magukat bölcsnek nevezik, hinni fognak műveimben és követnek engem.
 Leányom, sok embert fogok meggyógyítani. A Szeretet Szeretetként tér vissza hozzátok, és beteljesíti Szavamat. Rövid időn belül bebizonyítom nektek, hogy ez tőlem való, ….. . Én vagyok az Úr, kedves. Hozzám fogsz jönni, hallgass rám, arra akarlak emlékeztetni, hogy mit kértem tőled néhány napja. Tedd mindenütt ismertté, terjeszd szavaimat: "Én, az Úr, megáldom garabandali  gyermekeimet." Azt akarom, hogy meghalljanak engem, ó ….. , mennyire vágyódom erre a napra. 

Segíteni fogok. Ne feledkezz meg arról ….. , hogy miképpen munkálkodom.  Ismertesd, hogy rövid időn belül egy felülről jövő jelet küldök nektek. Meg fogjátok érteni, hogy tőlem jött. Felettetek fogok ragyogni. Szeretlek mindannyiotokat.  Oly nagyon szeretlek benneteket, jobban, mintsem fel tudnátok fogni. Teremtőtök vagyok, hiszen megmondtam, hogy tenyerembe írtam képmásotokat! Miképpen hagyhatnálak el valaha is benneteket?

Újra megmutatom neked, hogy nyomot hagyjon benned.

….. , igaz. Nem találok örömöt benne, ha megbüntetlek benneteket. Azt kívánom, hogy teremtésem térjen vissza a szeretethez! Igen, erőteljes engesztelést kell nyújtani. Engeszteljetek ti, akik képesek vagytok másokért engesztelni! Teremtésemnek pedig meg kell változnia. Leányom, teremtésemnek meg kell ismernie lelki műveimet, és hinnie kell bennük. Teremtésemnek el kell fogadnia engem, mint Mindenhatót. Papi lelkeimnek meg kell érteniük, hogy mennyire tévednek, ha tagadják mai műveimet.

Vannak olyanok is, akik nem hiszik, és hozzájuk beszélek. Azokhoz is beszélek, akik Testemet darabokra tépték. Higgy nekem leányom, igazságosságom kelyhe megtelt, mert felszabdalták Testemet. Tovább nem kímélem őket.  ….. , engedd meg nekem, hogy még bizonyos ideig vezesselek! Nemsokára begyűjtöm termésemet. Jöjj kedves!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.22 0 0 9876

 „Én vagyok.

….. , meg fogom veled értetni, miként szenved a szeretet, amikor e bántásokat hallja.  ….. , add az emberek tudtára, hogy én, az Úr, tisztelem Édesanyámat. Add tudtukra azoknak, akik megbántják Őt, hogy Ő a mennyország királynője, és hogy én, az Úr, tettem koronát fejére, tizenkét csillagból álló koronát.  Ő uralkodik, kedvesem, és ezt megírták Szentírásomban.  Tisztelem Édesanyámat, és ahogy én tisztelem, úgy kell nektek is tisztelnetek Őt.  Szeretlek benneteket. Édesanyám és én, mindketten megáldunk benneteket.

Én mégis újból azt mondom nektek, hogy az én Édesanyám a ti Édesanyátok is, és ti az Ő gyermekei vagytok. Megírták a Szentírásban, és újból elmondom azoknak, akik nem tudják. A Szentírás mondja...

A Jelenések könyvében, amikor a Sátán üldözte Édesanyámat és nem sikerült utolérnie, megharagudott rá, és harcba szállt többi gyermekével , azokkal, akik engedelmeskednek Isten törvényeinek, és tanúságot tesznek mellettem.

….. , megmondtam neked, hogy mindig előtted vagyok.  Maradj kicsi, hogy betölthessem műveimet. Szeretlek.

"Mi ketten?"

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.21 0 0 9875

„Nem bántasz meg. Örülök ennek.  ….. , ó ….. , mennyi időbe telik, mire megértesz engem? Szeretetem végtelen!... Gyermekem, mindaz dicsőségemre van, amit érdekemben teszel. Tégy meg mindent, amit meg tudsz tenni, a többit én teszem meg. Soha ne félj! Én tudom, hogy te mennyit tudsz adni, ezért ami hiányzik, azt én adom meg és betöltöm a hiányt. Én és te, mi ketten, emlékszel? Légy hát békében! Veled  van a Szeretet. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.20 0 0 9874

„Igen, ….. , tégy kedvemre és így imádkozz! Szeretettel imádkozz!

Menyasszonyom, Édesanyámmal és angyalaimmal együtt megvédelek a gonosztól. Melletted vagyunk mindannyian.”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.19 0 0 9873

„…… , ne aggódj, hogy kevéssé ismered Szívemet. Hadd növeljem szeretetedet Bennem! Választott leányom, virágoztasd fel Egyházamat! Vedd az örökké tartó békét és mutass fel Engem minden Egyháznak! Mutasd meg nekik Műveim nagyszerűségét! Mondd meg, hogy mennyire kész vagyok megbocsátani nekik! Imádkozzák minden reggel ezt az imát, és hívjanak Engem:

 

„Uram, Jézus Krisztus,
küldd le Fényedet rám,  
hogy megszabaduljak minden bűntől. 
Mutasd meg nekem az utat,  
az ösvényt, melyen járnom kell.
Itt vagyok, mint egy gyermek,  
akinek anyja védő karjaira van szüksége.
Irányítsd lépteimet az Igazság felé. 
Te vagy az Igazság. 
Add Áldásodat, hogy meggyógyuljak,
gyógyíts a Te Szereteteddel és Gyengédségeddel.
Ó, Uram, halld meg sóhajom,  
és töltsd meg lelkemet, vezesd lelkemet
az Élet vizéhez.” Amen

 

- és az Én válaszom ez lesz:

 

„kövess Engem, mert Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet. Kövess Engem!”

 

De békülj ki az Atyával, és lakjál Bennem. Szeretet-cselekedeteid által tükrözd vissza Dicsőségemet ma, amint elkezded a napod, a gonoszságért szeretettel fizess vissza, békülj ki azokkal, akikkel még mindig haragban vagy, teremts békét, add tovább a békét, ne vétkezz többé és szüntelenül imádkozzál. Fogadd be, és váltsd valóra a Szentírás minden szavát! Légy a vezetője a vakoknak, és légy a fényük, senkit ne ítélj meg! Légy mintája Bölcsességemnek és Igazságomnak, amint az testet öltött Törvényemben a tanulatlanok számára, de nem keményszívűséggel. Ne késlekedj Hozzám jönni bármikor Tanácsért! A Szeretet mindig veled van. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.18 0 0 9872

„Gyermekem, Én vagyok az Atyád, engedd meg, hogy rajtad keresztül dolgozzak.

 

Örvendeztess meg Engem mindig azzal, hogy elismered bűnös voltodat, és hogy nélkülem képtelen lennél bármit is elérni saját magadtól.

 

Senki sem tökéletes. Ha azonban valakiben a Szentlélek lakik, és felfedi Magát neki, azt kegyelemmel tölti el, és Ő egyesíti a testet és a lelket Számunkra, hogy megdicsőítsen Bennünket… ha így benne marad, tökéletessé teszi őt, és megadja neki minden jónak a lényegét.

 

Jól mondtad: hogy bőséges tanítást adok neked és ennek a nemzedéknek a Szentlélekről, a sok félreértés és az ismeret hiánya miatt, mivel Ő a legkevésbé ismert a Háromságból. Sokszor megszólítottad Őt, és Ő beszélt hozzád, és ezt azért tette, hogy megértsétek, Ő a Háromság harmadik isteni személye.  

 

Gyermekem, aki egészen nyomorúságos vagy, be fogom teljesíteni benned a tervemet, így ne aggódj amiatt, hogy cserbenhagysz engem, ne arra figyelj, akinek az volt a vágya, és most is az, hogy kiszakítson az Ölelésemből. A megújítás már folyamatban van, és minden lélek, aki megváltozik, az megdicsőít Engem. Minden lélek, aki visszatér Hozzám, azt megáldom.

 

Nézd, ….. , az erőfeszítéseiden és a tagadásaidon keresztül kiszakítod a lelkeket a Sátán karjai közül, aki azután többé nem talál rajtuk fogást. Hozzáteszem, hogy ennek a cselekedetnek, ennek az üdvözítő tettnek is ára van, de az egyes lelkek jóléte és biztonsága alapvetően fontos.

 

Amint azt régebben mondtam neked: az igazi teológia az Én szemlélésem, aki az Istenetek vagyok. Hagyd, hogy bírálóid kritizáljanak téged, ha akarnak. A világi ismeret, vagy a könyvekből szerzett tudás nem ugyanaz a tudás, melyet a Lélek kinyilatkoztat. A Lélek az, aki különböző módokat választ, hogy megnyerjen és tanítson téged, jeleken keresztül, egy kinyilatkoztatás által, egy személyes tapasztalat segítségével, misztikus tudás és megértés fényével, és más ilyen dolgokkal. …..  ’Mou’, adtam neked szárnyakat, hogy repülj, hogy szabad légy, mint egy madár, aki az égen szárnyal. Szállj fel a magasba, szállj fel a mennybe, és szerezd meg azokat a kimondhatatlan erényeket, melyek mindenki számára hozzáférhetők. Én, aki Alkotód és Atyád vagyok, megáldalak téged. Élj az Én békémben!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.17 0 0 9871

"Ha az ember jogait megcsorbítják
a Magasságbeli színe előtt;
ha valakit megcsalnak pörében,
talán nem látja az Úr?"
(Siralmak 3,35-36.)



„….. , a te hányattatásod megörvendeztet engem!

Ó nem, nem, nem! Miért engedném meg, hogy saját értetlenséged miatt elveszítsd a hűség koronáját, amit számodra készítettem és még sok mást is, amit félretettem számodra a mennyben. Ilyen szeretetet tanúsítottam minden választottam iránt. Felhagynál végre alaptalan gondolataiddal? ... Jöjj, bolondos kisgyermek, maradj egységben velem, a Fejjel, és megkapod az erőt, hogy örömmel viselj el mindent. Sohasem foglak elhanyagolni. Viseld szeretettel keresztjeidet, különösen a legnemesebbet, amelyet átadtam neked, és amely a legfélelmetesebb a Sátán számára, az egység keresztjét! Ne ijedj meg, ha a hányattatás miatt szenvedsz! Végül is mindez az én dicsőségemért van!

Szent György, aki vértanúként halt meg, oltalmazni fog téged minden gonoszságtól. Melletted van, és őriz téged. Imádkozni fog érted, hogy gondolataid a mennyei dolgokra irányuljanak.
  Ezért, gyönyörűségem, ne légy oktalan és ne utasítsd vissza szögeimet és töviskoronámat, amelyeket szeretetem indíttatására kínáltam föl neked. Rózsának rózsája, ékszereimmel koronáztalak. Sok mindent elnézek, de ezeket az ékszereket nem engedem továbbadni! Soha!
  Jöjj! Jöjj hozzám és ízleld meg a szájamból folyó édességet, ez biztosít arról, hogy az örökkévalóságtól kezdve az enyém vagy és én a tiéd ... Most a magam útját járom, drágám, de csak rövid ideig, hogy folytathasd munkádat.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.16 0 0 9870

„Béke legyen veled! Leányom, ma a következőket kérem tőled:
    - Hosszabb időn keresztül tagadd meg magadtól az élelmet!
    - Pihenj, amikor szükséges, és ne halaszd éjfélre rózsafüzéredet!
    - Gyakrabban menj gyónni!

Ne mondd, hogy igen, és azután nem teszed meg. Mondd, hogy „Igyekszem örömet szerezni, Uramnak!” Királyod ismeri képességeidet, mélységes nyomorúságodat és elképesztő gyengeségedet. Tanítvány, Tanítód nem vonja meg tőled világosságát. Elegendő világosságot fog adni, hogy növekedj és kövesd Tanítód lábnyomát. Ami a Tanítóra várt, az vár a tanítványra is. Mondottam, hogy „Nem különb a tanítvány mesterénél, sem a szolga uránál. Elégedjék meg a tanítvány, ha olyan lesz, mint mestere, és a szolga, ha olyan, mint ura. Ha a családatyát Belzebubnak csúfolják, mennyivel inkább a háza népét”?

Ha enyéim is azt gondolták, hogy elvesztettem eszemet, ne csodálkozz azon, amit azoktól hallasz, akik csak barátaid! Jöjj! Öleld át keresztemet, és tanulj Mesteredtől! Örül a Lelkem, valahányszor imádat
 hallom.”

 

 

1992. szeptember 11.

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.15 0 0 9869

„Én, az Úr, megáldalak téged.  Szentséges Szívem gyötrődik fájdalmában, tövisekkel van tele. Megkönnyebbülést és vigaszt keresek mindazoknál, akik szeretnek engem. Áldj és keress engem! Kis lelkeimhez fordulok, hozzájuk megyek, mert az ő kicsinységükben találok pihenést és vigaszt.

Imádkozz azokért a lelkekért, akiket meg kell menteni! Imádkozz hozzám, mert az én Nevem: "Az aki megszabadít". Az órák elszállnak, a leszámolás napjai megkezdődtek, a megtorlás napjai itt vannak. Ennek a nemzedéknek olyan nagy a gonoszsága, és súlyos a hitehagyása, hogy Szívünket át- meg átjárják a szúrások, amelyeket igazságtalansága és nyilvános sértései okoznak. Kérlek benneteket, forduljatok vissza hozzám, forduljatok felém, és meg fogok bocsátani nektek! Tartsatok ki a szeretetben és eltöltelek áldásokkal. Legyetek igazságosak és jók egymáshoz! Szeressétek egymást! Váljatok világosságom gyermekeivé! Értsétek meg, hogy miért sújt ennyi katasztrófa benneteket! A gonoszság hozta rátok, ami lelketekben felhalmozódott. Térjetek vissza hozzám, és engedjétek, hogy Vérem megtisztítson benneteket.


 Szent Édesanyátok vagyok.
Gyermekeim, forduljatok vissza Istenhez! Kérlek benneteket, jöjjetek vissza, és Isten meg fog bocsátani nektek. Teremtés, az Ő irgalmassága harmatként száll le rátok, és ti kinyíltok és magatokba szívjátok világosságát: Hívlak benneteket, bátorítalak benneteket, de hányan tudnak hívásunkról? Hányan hisznek ezekben a hívásokban? Fáj a Szívem, amiért csak maroknyian hisznek ezekben a hívásokban. Ennek a nemzedéknek gránittá vált a szíve. Elvakította a racionalizmus, elfelejtették Isten útjait, elfelejtették Isten csodáit, elfelejtették, hogy Ő mindenható, és irgalommal teljes. Ilyen mélyre, mint most, még sohasem süllyedt Isten teremtése, még Szodoma és Gomorra napjaiban sem. Közömbösségetek az egekig hatolt, hitetlenségetek megítél benneteket. Bukásotok egyik oka az lesz, hogy könyörtelenül üldöztétek jelenéseimet és azokat, akiket Isten üzenetekkel áldott meg. Én, a ti Szent Édesanyátok, Megváltótok Édesanyja felszólítalak és kérlek benneteket, hogy tartsatok bűnbánatot és változzatok meg! Jöjjetek vissza hozzánk, éljetek szentül! Éljetek Isten akarata szerint! Készüljetek fel arra, hogy találkoztok Vele, készüljetek erre tisztasággal, ajánljátok fel jócselekedeteiteket!


Beborítottalak illatommal. Azt akartam, hogy érezd jelenlétemet! Ezzel a kegyelemmel, amelyet én adtam neked, emlékeztetni akartalak, hogy milyen kedves vagy te nekünk, gyermekem. Szent Édesanyád vagyok, és boldog vagyok, hogy újra közelünkben vagy, kedvesem. Megáldalak téged és egész családodat!


Virágom!

Szólítsd Szent Édesanyádat mostantól kezdve Anyukának, légy vele is olyan bensőséges kapcsolatban, mint velem!  Mi ketten. Ne feledd tanításomat!

Én, az Úr,  megáldalak benneteket.”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.14 0 0 9868

„Én vagyok az Úr. Gyermekem, alighogy végére értem, ennek a száműzetésnek, megtaláltalak téged, akit Szívem szeret. Erősen tartottalak és visszavezettelek az egyenes útra. Nem akartam, hogy elmenj, ameddig Édesanyám házába nem vezettelek, abba a szobába, ahol engem fogant. Szenteld meg holnapi napod, légy az én tömjénem, és áraszd szét illatod! Az én Lelkem van rajtad . Bátorság! Nem hagylak el, áldásom van veled gyermekem.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.13 0 0 9867

„Tudom, tudom mennyi a munkád, és mit követel a háztartás a háziasszonytól, örülök és elégedett vagyok, ha ellátod. Egész idő alatt veled vagyok, leányom. Mondom neked: A te munkád nem hiábavaló.

Sorra eltávolítod belőlem töviseimet, mert segítségeddel tanítványokat fogok életre kelteni, hogy dicsőítsék Nevemet. Enyéim közül sokan elárulnak engem, és már megosztottság van házamban... Csupán azt kérem tőled, hogy olykor figyelj rám napközben! Te vagy az én tömjénem. Jöjj! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.12 0 0 9866

„Leányom, akarsz-e követni? Ne távolodj el, élj szent életet!  

 

Hallgass rám: Nevezz meg egyetlen olyan szentéletű embert, aki nem az Egyházat választotta! Nevezz meg egyetlen szentet, aki megosztott volt!

 

Nem, mert nincs is ilyen.

 

Igen, azt akarom. Ne félj. Most mire figyelsz leányom?

 

Maradj ugyanilyen és megtapasztalod, hogy szüntelenül hívni foglak magamhoz.

 

Kérdezz.

 

Igen!

 

Igen, különbséget jelent. Fordulj felém, és maradj velem!

 

Igen, kedvesem.

 

Igen.

 

Nem fogsz nekem csalódást okozni.

 

Én, az Isten, azt fogom érezni, hogy megdicsőítettél.

 

Igen, ne félj! Miért félsz attól, hogy szent legyél? Ne felejtsd el, még csak most kezdelek tanítani.

 

Azt jelenti, hogy még tanulni fogsz tőlem. Tanítani foglak, és megmutatom neked műveimet. Nemrég hívtalak meg. Később fogod felfedezni, miképpen munkálkodom. Később, egy adott pillanatban hívni foglak, hogy békére lelj. Teljes tudatában vagy-e annak, hogy mit is jelent a béke?

 

Én vagyok a Béke. Itt vagyok a közeledben. Jobb kezem tartja azt a kezedet, amelyik ír, és bal kezem a bal válladon nyugszik. Jelen vagyok, és te érzel engem. Tanítómestered vagyok, leányom, járj velem! Dolgozz velem, mert követemmé jelöltelek. Ne hagyd, hogy az emberek elkedvetlenítsenek! Sokan nem értik ezt, mert a sötétség bezárta szívüket, s kioltott minden megértést. Békében élj! Én, az Isten, szenvedélyesen szeretlek téged! Bátorság, leányom!”

Lamma lamasszu Creative Commons License 2024.08.11 0 0 9865

„Én vagyok a Reménység Kapuja ott, ahol kétségbeesés van. 

Az Öröm Kapuja ott, ahol szomorúság van.

A Vigasztalás Kapuja ott, ahol szenvedés van.

---------------------

Ez a filozofia alaptörvénye a DIALEKTIKA.

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.11 0 0 9864

„Az Én Békémet adom neked, gyermekem. Azért hívtalak el, és azért formáltalak, hogy hatalommal hirdesd Szavam és emlékeztesd ezt a nemzedéket, hogy Nélkülem a Sátán céltáblái. Ő köztudottan hiú és megtévesztő, mégis milyen sokan követik őt vakon!

 

….. , Én Szív vagyok teljesen! Add tovább Szavaimat ennek az egész nemzedéknek, és ne szomorkodj, amikor azok, akik hitetlenségükben nem akarnak meghallgatni téged, hátat fordítanak neked… Te légy buzgó, és maradj az Én Békémben.

Szívem gyermeke, leld mindig gyönyörűségedet Jelenlétemben, ezzel megtisztelsz és megdicsőítesz Engem!

 

„Én vagyok a Reménység Kapuja ott, ahol kétségbeesés van. Az Öröm Kapuja ott, ahol szomorúság van. A Vigasztalás Kapuja ott, ahol szenvedés van. Az Élet Kapuja ott, ahol halál van. A szívükhöz szólok és kivezetem őket a pusztaságból, és nagy gyengédséggel fogok gondoskodni bárányaimról. Nem fogok keményen bánni velük és meg fogom hallgatni az alázatosakat, amikor bocsánatomat kérik.

 

Valójában közületek sokan elfelejtették az Én tanításomat, és elfelejtettek Engem, de Én sohasem felejtelek el Titeket, bár ó, közületek sokan vétkeztek Ellenem... Jöjjetek Hozzám és tudjátok meg, hogy Én vagyok a Jó Pásztor. Én vagyok a ti hatalmas védelmezőtök, a ti erős támaszotok, aki feléleszti lelketeket és megvilágosítja tekinteteteket. Gyógyulást, életet és áldást adok. Én vagyok Minden.

 

Jöjjetek Hozzám és szóljatok Hozzám a szívetekből, és Én meghallgatlak. Változtassátok életeteket szüntelen imává, és szerezzetek Nekem örömet. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok és járjatok egyenes úton. Tisztuljatok meg a bűnbánat által, és ne fecséreljétek napjaitokat többé földi dolgokra, amelyek elmúlnak, inkább fordítsátok tekinteteteket az Én Gazdagságomra, amely életet ad. Tegyetek meg minden tőletek telhetőt, hogy szentül éljetek és békességben legyetek mindenkivel. Legyetek tökéletesek, amint Mennyei Atyátok tökéletes, és bűneitek nem fogják többé uralni az életeteket. A kegyelem által éljétek Igaz Életet Énbennem, a ti Istenetekben és Én enyhíteni fogom szomjúságotokat. Én Jézus Krisztus mindegyikőtöket megáldom. ic”

 

Őrizz Engem a szívedben, ….. , és tedd széppé Házamat! Keltsd életre és egyesítsd! Engedd, hogy ezen az úton vezesselek az Én Dicsőségemért. Én Vagyok mindig veled van, leányom. Ic”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.10 0 0 9863

„Az Én békémet adom neked.

Emlékezz Szavaimra: Aki nekem szolgál, azt megtiszteli az Atya.

 

Tudtam, hogy mindig meg fogsz hallani engem, amikor hívlak, és hogy kegyelmem által dicsőíteni fogsz, miképpen Atyámat is dicsőíteni fogod. Ma ismét üldözőbe veszik az Utat, még akkor is, amikor hátrahagyom illatomat ott, ahol vannak. Farkasokként szaggatják Testemet. A nevemben tett csodák már nem számítanak nekik. Semmibe veszik őket. De mondom neked ….. : ne bátortalanodj el, mert a neked adományozott ajándéknak mindig is meg volt és meg is lesz a célja és eredménye. Maradj hűséges, és emlékeztesd a világot arra, hogy mindenkinek joga és lehetősége van, hogy ha akarja, közel legyen a Szívemhez, élvezze barátságomat, bizalmas kapcsolatban éljen velem.

 

Te, akinek kedveztem, megismerted a bensőségesség értékét. Szívem belsejébe vontalak, megízlelted édességemet és valamennyi lélek iránt érzett mámorosító és kimondhatatlan szeretetemet. Egy tőlem kapott látomásban láttad, miként választott ki téged sokak közül Szentlelkem, hogy visszhangom és Egyházam építője legyél.

 

Mindez idő alatt a közeledben voltam. Másképpen hogyan is tudtad volna hordozni Keresztemet? Bensőséges bizalommal ruháztalak fel, amely nélkül összetört volna az Egységkeresztem súlya és elbátortalanított volna a folytatástól! Érted, galambom? Folyamatosan kiáradt rád az isteni kegyelem, hogy megerősítsen a folytatáshoz a sok szembenállás ellenére.

 

Örvendezett a Szívem, amikor azt mondtad: „Isten mindent uralma alatt tart, ne essetek hát kétségbe!” Én valóban uralmam alatt tartok minden helyzetet. Egyes lelkek azonban ezt nem így gondolják, amikor ellenük fordulnak a körülmények, mert oktalanul a saját erejükben és a saját győzelmükben bíznak. Előbb-utóbb azonban hervadni kezd a gyümölcsük és egyre jobban elhalványul bennük az összes természetfölötti fény. Az irántam érzett szeretetük is alábbhagy mértékben és értékben. A bűnös hajlamok kezdenek növekedni, a tőlem kapott energiák viszont kezdenek veszedelmesen csökkeni bennük. Már nem olyan elmélyültek, mint azelőtt voltak. Kezdi legyőzni őket a test, és a világ befolyása alatt álló lelkük egyre jobban visszahúzza őket régi szenvedélyeikhez.  

Ha azonban bennem marad egy lélek, és nem hanyagolja el a lelki és szentségi életet és mindazt, amit a Lélek tanított neki, és aki megengedi Lelkemnek, hogy birtokba vegye üldözés idején és nehéz helyzetekben, az a lélek rám hagyatkozik és bizalommal mondja:

 

      „ Az Úr velünk, ki lehet ellenünk?” Sohase mondjátok, hogy „elhagyott minket az Úr…” vagy „elfelejtett engem az Úr.”

 

Leányom, add nekem az idődet és én örülni fogok, ne tagadd meg tőlem a társaságodat! Béke legyen veled. Mi ketten? Szeretlek! ic”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.09 0 0 9862

„Én vagyok!  Két szolgámat kérdezem: készen álltok-e továbbra is nekem dolgozni? Készen álltok-e a rátok váró megpróbáltatások ellenére is? Ha még mindig készen álltok, le fogom irami utasításaimat, és követhetitek. 


 ….. , mindig megvigasztallak, amikor a dühös farkasok megsebzik lelkedet. Enyhítsd Fiam szomját, csillapítsd betölthetetlen szeretet-szomját! Imádkozzunk az Atyához :

 

"Irgalmasság Atyja!
Téged imádva időzöm lábadnál,
remélek és hiszek Benned,
határtalanul szeretlek! Amen."


Kedvesem, Fiam és én sohasem hagyunk el téged! Hallgasd meg Fiamat!


 „Én, Jézus, szeretlek téged, lélek.

Én magam teszek mindent. Én vagyok az Egy és az egyedüli Szent, a tiszta Ecclesia. Imádkozz ezért az egységért, imádkozz azokért a lelkekért, akik visszautasítanak titeket, szeretteim.

Jöjjetek hozzám, amikor szíveteket vad farkasok kínozzák
! Hallgassatok meg, az evangélikus pap ismételten vadul megkorbácsolja hátamat. Dávidtól kérdezem: Készen állsz-e elégtételt adni e pap tévedéséért egy áldozati cselekedettel? Imádkozz ezért az eltévedt bárányért, imádkozz érte, engesztelj kedves Dávidom, böjtölj kenyéren és vízen minden pénteken! Hajlandó vagy-e Megváltód szenvedését enyhíteni? Szeretlek kedves lélek.  Hallgass meg ….. , az én országom köztetek van.

Szívem Pétere, bárányaim Pétere!
 A szent név, amelyet neki adtam, ez: bárányaim Pétere. De a káinok megfosztották trónjától, ellopták tőle a koronát, amellyel megtiszteltem. Én, az Úr, szeretem őt, ő az én Lelkem kedvese. Visszaadom neki az ellopott koronát. Legyőzöm a hamis királyságokat, amelyek meggyengítették Testemet. Ingatag királyságok, gyökértelen királyságok ezek. Felforgatom a hamis királyságokat, és életre keltem világosságomban, mint egy fáklyát az én igazi királyságomat. Péternek végérvényesen visszaadom székét, trónra emelem, vaspálcát adok kezébe, átadom neki a hatalmat, hogy pásztorként uralkodjék. Összegyűjtöm szétszéledt bárányaimat. Majd két karommal körülveszem ezt a nyájat, és senki, de senki, még a gonosz sem lesz képes egyetlen bárányt sem ellopni ebből a nyájból.  Rájuk terítem köpenyemet, megvédem őket, melegemmel oltalmazom őket. Péternek visszaadom, amit akkor adtam neki, amikor még testben éltem a Földön.  Egyetlen ember sem fogja akaratom kötelékeit elszakítani, mert mindaz, ami most megy végbe, az a ti cselekedetek, nem az enyém. Megvetem az anarchiát és az ellenem  való lázadást, ….. ! Menyasszony! Testvérek! Én, az Úr, megáldom  minden lépéseteket! Én, az Úr, akit te keresel, hirtelen lépek be templomomba. Ajtótok előtt állok és zörgetek, beengedtek? Magammal hozom szabadító tervemet. Tekercsem teleírva, készen arra, hogy elfogyasszák.  Szólj arról is, hogy a "Béke és szeretet" szabadító tervét azért adtam; hogy úgy tiszteljék Péter székét, ahogy megérdemli. Azért jövök, hogy visszaadjam neki a pásztorok koronáját. Közeledj Péter... közeledj Péter… közeledj Uradhoz !

 Ne fáradj bele az írásba!  Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.08 0 0 9861

“….. , a találkozásnak ebben a formájában hívlak meg Udvaraimba, hogy Velem légy. Figyelj Rám! Az elmúlt évek során nem burkoltan vagy titkolódzva beszéltem hozzád.

 

A ti csekély értelmetek miatt mindig nyíltan beszéltem. Az volt a célom, hogy Ragyogó Világossággal töltselek el benneteket, elméteket és szíveteket Királyságom gazdagságával árasszam el. Mindnyájatokat meghívtalak az egységre, hogy bűnbánatot tartsatok és kiengesztelődjetek. Egyházamhoz intézett szavaim határozottak és megváltoztathatatlanok.

 

Felszólításaimat azonban - mind a mai napig - nem vették komolyan, ehelyett inkább bűnbánat és félelem nélkül kétségbe vonják azokat. Nemzedék! Te vakmerően szembeszegülsz parancsommal. Folyamatosan semmibe veszed az Atyához intézett imámat. Feltárom kéréseimet, megmagyarázva utasításaimat és mutatva az egységhez vezető utat, de felszólításaim a mai napig süket fülekre találnak.

 

Sok nemzethez elküldtelek, ….. , és Szentlelkem vezetett abban, hogy szétszóródott Egyházaimat egybegyűjtsd, hogy összejöjjenek Szent Nevemben, és legyenek egyek Mibennünk. Te teljesítetted kérésemet. Gyengeségeddel nagyszerű dolgokat tudok véghezvinni. Soha ne hagyatkozz magadra, bízzál mindig Bennem, a te Istenedben! Te vagy az Én hangos könyvem, akire rábíztam Művemet, hogy nyilvánosan hirdesse, hogy „Urunk Háza népének találkoznia kell, és egynek kell lennie!”

 

Leányom, egykor látomást adtam neked Egyházaimról és azok állapotáról. Még ma is olyan merevek, mint a vasrudak! Hiányzik belőlük az őszinteség és a szeretet. Ahelyett, hogy közelednének egymáshoz, kérkedő büszkeségükkel egyre jobban elmélyítik az egymás közötti szakadékot. Hatalom iránti éhségük, hajlíthatatlan szívük arra indította Szívemet, hogy távol tartsa magát tőlük. Hallgatlak…

 

Minden, amire szükségem van, az a szeretet, minden ember szeretete, mindazok szeretete, akik megtanultak szeretni Engem. A szeretet úgy fog kiáradni korszakotok legsötétebb időszakába is, mint az igazgyöngyök tündöklően csillámló fénye. Minden ember szívébe be fog hatolni. Akkor megnyugszik az egész föld, a gonosz meghátrál és utat enged az Igazságnak. Ha mindenki az Igazságban és a Szeretetben élne, növekednének Bennem és a nagyszerűségemben önmagukat tökéletesítenék. Testem, amely az Egyház, meg fog gyógyulni. Ezért a szeretet gyógyír less mindenki számára.

 

Leányom, ne aggódj, meg van a Magam útja! Mindazok, akik saját erejükben bíznak és magukra támaszkodnak, visszavonulnak majd szégyenükben.  Már régen felfedtem előtted, mi vár azokra, akik kezükben tartják az egység kulcsait, de nem használják őket. Össze fogom törni a vasrudakat és egyet formálok belőlük. Akik szembehelyezkedtek Velem, össze fognak zavarodni, mert sohasem törődtek figyelmeztetéseimmel. Össze fognak omlani, helyrehozhatatlanul összetörnek. Hiányzik a remény és a bizalom. Kegyetlenül bánnak követeimmel, akiket e nemzedékhez küldök, és prófétáimmal, akik prófétálnak, úgy kezelik őket, mint mítosz mesélőket, mint árulkodókat, ahelyett, hogy illatos olajjal és kedvesen üdvözölnék őket. Vagy semmibe veszik őket, vagy megkérik őket, hogy ne hirdessék Szavam, elutasítva ezzel a figyelmeztetéseimet.  

 

Meg vagyok döbbenve angyalaimmal együtt azt látva, hogy mennyire halott ez a nemzedék az Én mindenható eszközeimmel való közeledésemre. Eltűnt Házamból az öröm és boldogság. Elfelejtették jóságos Arcomat. Szívük ajtaján kívül felejtették az ő Vőlegényüket. Elfelejtették, hogy Én vagyok az Örök Világosság, aki átjár és áthat mindenen. Én népem, Én örökségem, ha csak egy pillanatnyi megbánást és bűnbánatot tartanál, és Hozzám fordulnál, elvenném vakságodat, hogy meglásd, napjaitokban mennyire kiárasztom Szentlelkemet, a Mi dicsőségünk tiszta kisugárzását az egész emberiségre a nagy és szörnyű nap előtt, amikor visszatérek.

 

Leányom, szenteld magad Nekem, a te Istenednek. Megbíztalak, hogy véghezvidd mindazt, amit diktálok neked, és ne felejts erőt meríteni Belőlem. Tedd ezt életed fő céljává, értsd meg a tanításaimat és továbbítsd őket szelíd lelkülettel. Tőlem származik mindaz, amit tanultál, és amit tudtodra adtam. A Szeretet melletted van és szeret téged. IC

 

Gyermekem, légy áldott! Én, az Isten, Jahve, veled vagyok, elmélkedj ezen! Ez örömet szerez Nekem, amikor így teszel.

 

Leányom! Igen, te az Én szeretett leányom vagy….“

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.07 0 0 9860

„A hűség mindig talál módot arra, hogy velem lehessen. Szeress engem, és légy hozzám hűséges! Gyermekem, műveim a tudós szemek számára láthatatlanok!  Elrejtettem előlük. Rejtett bölcsességemet az alázatos és egyszerű gyermekeknek adom. 

 

Leányom, én lélek vagyok, és úgy közeledtem hozzád, mint lélek a lélekhez, és úgy is tanítottalak.  Tanításomat a lélek útján adtam neked, nem úgy ahogy a filozófiát tanítják.  ….. , légy tudatában annak, ami történni fog, mert a nem lelki ember nem fogja elfogadni ezeket a műveket, mint Isten Lelkétől származót. Vissza fogja utasítani, mert felülmúlja az értelmét. Mert ezt csak a Lélek segítségével lehet megérteni.  Én, az Úr, tudom mit gondolnak a tudósok, és bizony mondom neked, nem tudnak meggyőzni engem.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.06 0 0 9858

„ÉN VAGYOK van veled, és sohasem foglak elhagyni . Hozzám vagy kötve... Hívtalak most, és te válaszoltál. Írd ….. : Nővéred, Oroszország végül tisztelni fog engem, és egyszer majd szentnek fogják nevezni, mert én leszek Uralkodója. újból tisztaság fog benne élni... igen?

Gondoskodom róla, hogy lesüsse szemét...

Megmondom, ha nem érted: Fenségem ragyogásában. Akkor eljövök és megpihenek a szívében...

Akik rossz irányt vettek, el fognak bukni. Tüzemmel fogom elpusztítani a fényűző erőket, és a büszke meg fog alázkodni. Fel akarom építeni házamat, és örökbe fogadom fiait és leányait, hogy tiszteljenek engem. ….. , ne állj itt ilyen zavarban és értetlenül! Mondom neked, nővéred, Oroszország lesz sok nemzet feje és végül megdicsőít engem. Gondosan figyelj és értsd meg:

 

Összegyűlnek pásztorai.


Mialatt máshol megtörik a szerződéseket, és mindenütt lázadás tör utat magának, az örök áldozat megszüntetésére,

 

Oroszország pásztorai összegyűlnek,

 

hogy helyreállítsák házamat, hódoljanak örök áldozatom előtt, imádjanak és tiszteljenek engem. Amikor az utolsó napokban a nemzetek sorra elhajlanak és megromlanak, mert felállítják a vészthozó undokságot a szent helyen,

 

Oroszország pásztorai összegyűlnek,

 

hogy megszenteljék oltáraikat. És mialatt másokegy élettelen forma, az emberi ügyesség találmánya, egy lélektelen kép előtt hódolnak,

 

Oroszország pásztorai összegyűlnek

 

engem dicsőítve, mert én, az Isten megvédem tisztaságát. És mialatt gonosz erőfeszítésekkel akarják megrövidíteni szócsöveim napjait, mivel ők e világ reménysége,

 

Oroszország pásztorai összegyűlnek,

 

hogy megvédjék Szent áldozatomat. Én pedig felállítom benne trónomat, és dicsőségemre összegyűjtöm azokat, akik Nevemet viselik.

Helyreállítom összetört oltáraikat, mert végül sokan, akik Nevem alatt élnek, csatlakoznak hozzá. És pásztorai egy kézzel és egy lélekkel fogják újból felállítani düledező házamat. Amit egykor meggörbítettek, azt ki fogják egyenesíteni. Díszes ruhákba fogom öltöztetni Oroszországot, irántam való buzgósága miatt. Számtalan nemzet élére állítom pásztorait. Belevéstem Oroszországba a felajánlás pecsétjét, hogy újból tömjént és békéltető illatot ajánljon fel nekem. Ezért fogom pásztorait csodákkal elárasztani.

"Oroszország, az én hűségem és szelídségem fog megszentelni téged. Oroszország, leányom, ismerj el teljesen, és esküvel ígérem neked, hogy felmagasztalom leszármazottaidat mint csillagokat, és szent ruhákat adok nekik. Ismerj el teljesen Oroszország, és megsemmisítem minden ellenfeledet. Ha teljesen elismersz, új csodákat teszek benned, hogy minden élőnek a Nap alatt bizonyítsam irgalmamat és szentségemet."

Kész vagyok könyörületet mutatni iránta, és nem fogok késlekedni, ha lelkesen fogad. Nem késlekedem, mert meg akarom mutatni neki, hogy én, a Mindenható, félre tudom állítani a fennhéjázókat, és ketté tudom törni törvénytelenségük jogarát,
 de ha visszaél szabadságával, amelyet éppen hogy megkapott tőlem, és ha csak egyetlen pillanatra elűz lelkéből, megengedem, hogy ellenség rohanja le... Ha Oroszország teljes szívvel vissza nem tér hozzám, és osztatlan szívvel el nem ismer mint Szabadítóját, olyan nagy és erős ellenséget küldök rá és tőle a nemzetekre, amilyen még nem volt azelőtt, és azután sem lesz a késői korokig. Az ég elfeketedik és megremeg, a csillagok elvesztik fényüket...

"Ma kész vagyok kárpótolni téged, Oroszország, azokért az évekért, amikor szenvedtél, és még meg tudlak menteni a lángokból, ha teljesen elismersz. A jót keresd, ne a rosszat! Talán elfelejtetted éhségedet és szárazságodat...? Visszaszorítottam a vörös sárkányt, és letörtem birodalma fényűzését. Megaláztam a büszkét, megnyitottam a börtönajtókat, és megmentettem foglyaidat. Megdöntöttem a vörös sárkány országát, amely beférkőzött méhedbe, azt, ami remegésbe hozta a Földet és pusztasággá tette országodat. Sorra megnyitottam templomaidat, hogy újból tiszteld Nevemet. Neveden szólítottalak azon a napon:

 

Oroszország,


hogy örvendj és légy boldog, és hogy megünnepeld színeváltozásomat azonnal megváltoztattam képmásodat. Elnyomatásod nyomorúsága volt büntetésed a világ bűneiért. És most arra várok, hogy kegyes lehessek hozzád, Oroszország, mert végül meg fogsz dicsőíteni engem.

Mondom neked, míg mások rombolnak, te építeni fogsz, míg sokan elbuknak, a te pásztoraid felállnak, ha belém helyezed bizalmadat. És míg enyéim közül egyesek, akik egy asztalnál ülnek velem, gonoszul elárulnak engem, te leszel az, aki kinyújtod kezed, hogy megvédd Nevemet, az irántam való tiszteletet és áldozatomat. Ezzel fogsz megfizetni minden bűnödért. Akkor elő fogsz lépni hűségesen, és meg fogod menteni bátyádat, aki az ördög zsákmánya lett. Életre fogod kelteni az Egyházat, eggyé fogod tenni, és igazságosság fog benne élni. Az igazságosság békét és örökké tartó biztonságot fog hozni. Boldog leszel, dicséreteket fogsz énekelni nekem. Gazdag leszel, mert Királyod az iránta tanúsított hűségedet százszorosan fogja megfizetni. És ott, ahol megszegték a szerződéseket,
  ott, ahol megvetették és megölték a prófétákat,
  ott, ahol sok sértés és fenyegetés hangzott el,
  nagy lármával az égig hatolva, kedvesem,
  ott fog a ti pásztoraitok nemes hangja így kiáltani:

 

"Az Üdvösséget csak a szeretetben fogjátok megtalálni, ti, a Magasságbeli papjai és szolgái! A Békét csak a megbocsátásban fogjátok megtalálni, ti, az Atya tükörképének pásztorai! Az Egységet csak az összeházasodásban fogjátok megtalálni, ti, bátyjai a háromszorosan Szent Világosságnak, aki Egy a Háromban és Három az Egy Világosságban. Bárcsak méltóvá tenne Nevére minket Mindenható Urunk, az Ellenállhatatlan! Bárcsak megadná nekünk, hogy egyek legyünk az Ő Nevében! Örök Atya, hadd legyünk olyan tökéletesen egyek, hogy minden ember felismerje a világon, hogy Te voltál az, aki nekünk az áldozati Bárányt küldted, hogy megdicsőítsen téged és ismertté tegye Nevedet."

Így fogod elpusztítani a megosztót, és helyreállítani, amit tönkretettek. Oroszország, a te szereped az, hogy tisztelj és dicsőíts engem! Még el kell jönnie az ünnepnapnak, de tőled függ, hogy mily módon jön el az a nap:

 

Ne akard,
hogy tűzzel fordítsalak magamhoz,
hanem a Béke
 kötelékeivel!

 

….. , engedd meg, hogy kezed által írjak. Tökéletlen vagy, mégis a te tökéletlenségedben fogom megdicsőíteni Nevemet, házamat és örökségemet. A Szeretet szeret téged és veled van életed minden percében. örvendj! Én, Jézus vagyok veled.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.05 0 0 9857

„…… , kedvesem, ajkam az Igazságot, csakis az Igazságot hirdeti. Amikor erre a munkára jelöltelek, nem töltöttem-e meg a szádat felkenő olajjal? Nem töltöttem-e meg a világot gyümölccsel?  Nem támasztottam fel a halottat?

 

Azt mondtam: „Feltámasztom a holttesteket és a kísértetek földje új életre kel bennem. Ne törődj vele, hogy dühödten és igazságtalanul rontanak rád. Szétesőben van már a föld és a föld valamennyi lakója drágán megfizet majd bűneiért.  A szenvedés és nyomorúság, ami a keletre vár, fel fogja emészteni büszkeségüket és bűneiket. Egy hurrikán erejű heves szélroham el fogja égetni ezeket. Meg fognak lakolni minden egyes bűnükért és megtanulnak egységben élni.

 

Én támasztom fel a szeleket és én kavarom fel a tengereket úgy, hogy vizük hatalmas morajló hullámokat verjen. ….. , hadd mondjak neked valamit: Te az én gyönyörűségem és áldozatom vagy, mert kiszolgáltattalak azoknak, akik nagy hangon beszélnek ugyan a doxológiákról, de ezeket nem veszik komolyan. Palotáikból, ahol élnek, könyörtelen ítélet hallatszott, nem ragyog az igazság fénye sem a szemükben, sem a szívükben. De eljön az a nap, amikor olyan bűntudat fogja gyötörni őket, amilyet születésüktől fogva nem tapasztaltak még.

 

Azt hiszed, gyermekem, nem voltam ott, amikor határtalan gőggel és ijesztően szikrázó szemekkel lerombolták bő gyümölcstermést hozó szőlőmet? És az ajándékomat, melyet én magam formáltam és bíztam meg? Önteltség! Romlott és haragba belebetegedett nemzedék! Milyen találóan beszélt a Szentlélek, amikor Izaiás által azt mondta:

 

 „Menj, és mondd ennek a népnek ’Hallván halljatok, de ne értsetek, és látván lássatok, de ne ismerjetek! Tedd hájassá e nép szívét, fülét tedd süketté, és szemét ragaszd le, hogy ne lásson szemével, és szívével ne értsen, hogy meg ne térjen, és meg ne gyógyuljon!’”

 

Értsd meg hát, hogy a megváltás, mely tőlem származik, az egyszerű szívűekre, a nyomorultakra, a társadalom által megvetettekre, az alázatosakra árad ki, hogy megbüntessem a hatalmasokat és a büszkéket. A te vádlóid az én vádlóim! A te támadóid az én támadóim!

 

….. , ne nyugtalankodj magad miatt. Szent Édesanyád ma jobban melletted van, mint valaha! Szedd össze a bátorságodat, mert boldog ember az, aki elveszíti életét miattam! Boldog vagy te kedves lélek, mert megízlelted kínszenvedésemet, töviseimet, szögeimet és főleg a lándzsát! A gonosz munkások, akik el akarnak űzni téged, szenvedni fognak, amikor felismerik, kit vettek üldözőbe, és reszketni fognak azon a napon! Folyamként ontják ők a véremet.

 

Maradj elkötelezett, ….. ! Ékesítsd Fejemet a szeretet és a hódolat díszeivel, és nyugtasd meg a kételkedőket! Én vagyok az Úr, aki meg fogja büntetni vádlóidat. Mi ketten? ic

 

 

Én vagyok. Minden, ami nagy, és ami kicsi, az Én Hatalmam és uralmam alatt áll. Ezért hát, gyermek, sohase félj, mert én mindig melletted vagyok! Szeress engem! Én, Jézus, megáldalak. Én vagyok.”

polária Creative Commons License 2024.08.04 0 0 9856

"Legyenek mindnyájan egy.
Amint te, Atyám, bennem vagy
és én tebenned,
úgy legyenek egy ők is mibennünk,
és így elhiggye a világ,
hogy te küldtél engem"

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.04 0 0 9855

„….. , bízz bennem! Én több vagyok a lelkedre vigyázó őrnél! Hordozd szívedben Oltáriszentségemet, és illatosíts meg engem! Én vagyok e nagy mű Szerzője. Édesítsd meg Szívemet, mert tele van bánattal és csalódással. Evangelizálj, beszélj és mondd azokat a szavakat, amelyeket én adtam neked! Tedd széppé Egyházamat, és töltsd el gyermekeim szívét-lelkét mindazzal, ami ÉN VAGYOK! Felejtsd el félelmedet! Nem vagy tévedésben. Te nem.

Én vagyok a te Atyád, és gondoskodom rólad. Talán jöhetnél gyakrabban is hozzám, leányom, hogy írj. Örömet szerezne ez neked? (…) Majd találok számodra időt.


Leányom, még sok üres lap van előttem, amelyeket tele kellene írni, felkenve őket nemes mondanivalómmal. Művem hímzéshez hasonlít. Megterveztem minden részletet, és ehhez találnom kellett egy darab tiszta vásznat, amelyre saját kezemmel rajzolom rá a díszítő minták rózsáit, ahogy kigondoltam. Aranyszállal hímeztelek ki téged, így felfrissítve a rózsákat, hogy édes illatukkal árasszák el az egész világmindenséget.

Hangos könyv vagy te is. Még van benne is néhány lap, amit tele kell írni. Te az én kezem műve vagy, és nekem be kell fejeznem művemet.


Nem hallottad?

"Emészt a buzgóság házadért"


Én vagyok házamnak és házam népének őre. Gyötrődöm, mert azt kell látnom, hogy házamat darabokra tépték. Nem olvastad?

"A tétlenség miatt meghajolnak a gerendák,
és ha nincs gondosság, beázik a háztető."

Az én házamat megvetették. Minden házért fizet valaki. Házamat saját Vérem árán vásároltam meg. Miért nem figyelt oda senki könyörgésemre, amikor azt kértem az Atyától, hogy legyetek egy? Ha ma válaszolnátok felszólításomra és engedelmességet mutatnátok, egy kehelyből részesednétek egy oltár körül.


Ki kell nyitniuk a szívüket és hinni fognak…

 

Ha az egyházak képesek elhárítani azokat a visszahúzó akadályokat, amelyek gátolják, hogy egyesüljenek, amelyek a Szentírás szerint útját állják közöttük a hit, a szeretet és az imádás megvalósulásának, hűséges leszek ígéretemhez és megadom a béke idejét az egész világnak.
Ez a béke mindenkit Misztikus Testembe fog gyűjteni, beteljesítve Szavaimat, amelyeket értetek mondtam Istenhez, az Atyához imádkozva, amikor így esdekeltem:

"Legyenek mindnyájan egy.
Amint te, Atyám, bennem vagy
és én tebenned,
úgy legyenek egy ők is mibennünk,

és így elhiggye a világ,
hogy te küldtél engem"

Ez a könyörgés, amelyet isteni ajkam mondott, még mindig, minden pillanatban visszhangzik a mennyből. Szavaim azért könyörögtek, hogy lelki egységre jusson az egész világ, de nem a szerződések aláírásával létrejött egységre. Hogy beteljesedjenek Szavaim, ahhoz az egyházaknak először az alázatot és a szeretetet kell keresniük, olyan kegyelmeket, amelyeket a Szentlélek által és nagy bűnbánatban lehet elnyerni.

Ne csodálkozz ígéretemen! Aki a kegyelem által meghívást kapott, az eggyé lesz a Háromságos Istennel, és nincs többé egyedül, mert mi élünk őbenne. Őbenne lakozunk. Miután ily módon lakóhelyet készítettünk benne, birtokba vesszük őt, ő pedig minket.

És téged is így hívtunk meg a mi tiszteletünkre és dicséretünkre, leányom, hogy szolgálj minket, de nem csupán egy vagy két órán keresztül, hanem hogy megszakítás nélkül egész nap velünk légy, és állandóan keresd Egyházam boldogulását. Fáradozásod hozzon békét! Legyen minden Szavam az Egyház javára, hogy így elteljen áldásaimmal! Gyarapodj isteni szeretetemben, leányom, és csókom frissítse fel testedet-lelkedet! Ne zavarjon meg és ne is aggódj, ha elnyomóid üldöznek. Légy olyan, mint a liliom, légy mentes az aggodalmaktól! Atyai csókom vigasztalja meg a szíved, fékezze meg ellenfeleidet és űzzön el minden zavaró gondolatot, ami nem tőlem való! Fogadd örömmel vigasztaló Szavaimat és értsd meg, mily közel vagyok hozzád!…”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.03 0 0 9854

„….. , sohasem múlik el irántad való szeretetem. Többet imádkozz! Hadd emlékeztesselek arra, hogy időről időre mondd azokat az imákat, amelyeket neked adtam. Imádkozd azt a zsoltárt, amelyet számodra  kiválasztottam. Engedd meg, hogy időnként igénybe vegyelek, és olyankor, amikor én óhajtom. Engedd, hogy szabad legyek, és uralkodjam feletted!  Ne félj tehát, csak teljesen hagyatkozz rám! Azért emeltelek fel, hogy velem légy, és ne mással! Mindig el fogom űzni minden vetélytársamat, aki hozzád közeledik. Sohasem engedem, hogy megzavarjanak téged, és elfordítsák tőlem gondolataidat. Most már az enyém vagy, és mindörökre az is maradsz. Jöjj hozzám, és imádj a csendben , hagyatkozz most teljesen rám! Ez megörvendeztet. Úgy hagyatkozz rám, ahogy tanítottalak! Elmélkedj a csendben, rám szomjazz! Ez tetszik nekem. Óhajts engem, állandóan rám szomjazz, a Te Istenedre! Ne kérdezősködj mindig! Vajon nem én vagyok az urak Ura? Soha ne kételkedj műveimben! Ismerem képességeidet. Ezért határtalanul szeress engem, szívesen áldozd fel magad másokért, maradj hűséges hozzám! Az én Lelkem van rajtad, és mindig vezetni fog téged. Beszélgess velem! Miért hanyagolsz el? Fontosabbak neked gondjaid, mint az én jelenlétem? Támaszkodj rám! Milliószor felajánlom neked vállamat, hogy rám támaszkodhass.  Jöjj! Szeretném látni, hogy felemeled arcodat, és örömtől ragyog. Nézd, mit adtam neked! Légy olyan, mint a napraforgó, fordítsd felém arcodat, és kövesd fényemet! Én nem rejtem el előled Arcomat! Virágom! Ha nem ereszted búnak a fejed, hanem felnézel rám, megszűnnek gondjaid.  Légy bizalommal irántam, ajánlj fel nekem mindent, és segíteni fogok neked. Jöjj, nem lesz hiábavaló mindez az áldozat. A te Jézusod szeret téged. Nincs most semmi mondanivalód számomra?

Akkor örvendezz! Örvendezzen szíved és lelked! Királyod jött el hozzád, amikor ruhátlan és szegény voltál. Királyod takarta be szeretetével és békéjével csupaszságodat, és gyengédségében fejedelmien felékesített legdrágább ékszereivel. Nem díszítettem-e fejedet töviskoronámmal? Nem bíztam-e rád szögeimet? Nem osztozunk-e keresztemen, mint hitvesi ágyon? Nem fedtem-e fel előtted szépségemet? Eljegyeztelek magamnak. Szólj leányom!

Akkor nyisd ki füledet, és halld nászdalomat! Tudom miből vagy, porból és hamuból. Hagyj fel szomorúságoddal, és emeld fel fejedet! Nézz rám!... Én vagyok, aki téged életre keltett, aki nyugalomban és békességben tartja lelkedet. Két karomba rejtve őrzöm lelkedet. Mindent megadtam neked, hogy magamhoz emelhessem lelkedet. Megmutattam neked végtelen irgalmamat, és hogy kedvedben járjak, saját kelyhemből itattalak. Igyekezz tetszésemre lenni leányom, az én útjaimat keresd! Az én útjaim szentek, ezért ne panaszkodj semmiségek miatt! Mindig közeledben voltam, hogy vezesselek. A szív egyszerűségében jöjj hozzám mindig ….. , mert földi napjaid olyanok csupán, mint elsuhanó árnyék, sietős átkelés, amely elmúlik. A Földön semmi sem tart örökké. Tarsd meg tanításaimat, és kövesd paracsolataimat! Legdrágább kincseimet bíztam rád. Őrizd meg, öleld magadhoz, és ne engedd el! Keresztem, a béke és a szeretet keresztje lesz lelked édes gyötrelme. Buzgó vágyadnak, hogy osztozz keresztemben, olyan égő lánggá kell válnia benned, mint amilyen bennem ég. Keresztem utáni szomjúságodnak az én szomjúságomhoz hasonlóan kell növekednie. Bizonyára érted már, miképpen fejezem ki szeretetemet. Igen - megengedem, hogy szenvedj. Lélek! Szárazságodat bővizű forrássá változtattam, irántam való ellenségességedet gyengédséggé, fásultságodat keresztem iránti lelkesedéssé, közömbösségedet otthonod és Atyád utáni vággyá! Örvendezz lélek! Királyod levette testedről halotti lepledet, és feltámasztott - miként Lázárt -, hogy birtokba vehessen.

Enyém
 a választás. Azt akarom, hogy örököld mennyei királyságomat, és osztozz velem rajta. Minden mű, amelyen munkálkodom, az én dicsőségemre  van. Nézd! Most szabad vagy galambom, én vagyok a te Mestered. Mindig hozzám fogsz jönni, és Szentséges Szívemben fogsz megpihenni. Szentséges Szívem a te otthonod és a te menedéked. Érted? Arra tanítottalak, hogy ismerd fel, ki a te Mestered, és mit kér tőled.  Mestered és Királyod most szeretetet kér tőled. Jöjj, viszonozd szeretetemet, tükrözd vissza Szeretetemet! Szeretetből teremtettelek, hogy szeress engem! Ezt soha ne feledd!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.02 0 0 9853

„Én vagyok. Béke legyen veled! Sokféleképpen megmutattam neked mindenhatóságomat. Nem fosztottalak meg világosságomtól és irgalmamtól ezekben az években. Mindössze szeretetet akarok tőled, nővérem. Szeretetet szeretetért, szívet szívért. Ez az én jelmondatom számodra.

 - Továbbra is haladj előre az egység útján, és frissítsen fel téged újból az én csókom! Engedd meg, hogy emlékeztesselek: légy olyan mezőmön, mint a liliom! Légy szabad minden gondtól és aggodalomtól!

 - Haladj előre az egység útján, amelyen együtt jársz velem, és váljék ez az út egyre szélesebbé az én dicsőségemre!

 - Atyai csókom vigasztalja meg szívedet és töltse el lelkedet házamért való buzgósággal!
 - Az én Szívemben pihenjen meg édesdeden minden tagod, hogy erőt, kitartást kapj, és élvezd az elégedettség belső örömét!

 - Fáradozásod legyen gyümölcsöző és Nevemben végzett munkálkodásod legyen felkenve az élet Forrásának olajával!

 - Légy a szomorú szívek vigasztalója, légy gyengéd és jóságos a megtört emberekhez!

 - Maradjak számodra drágább bárkinél és bárminél, ami ezen a Földön létezik, és én lemondásod érdeme által eltekintek az emberek gonoszságától, hogy bűnbánatot tartsanak.

 - Elnyomóid vétkei hulljanak vissza a fejükre, mert beképzeltségben és gőgben uralkodnak, igazságos ítélőképesség hiányában irgalom nélkül vádolnak téged és megrágalmazzák adományaimat, amelyeket én adtam neked.

 - Engedd, hogy növekedjek benned, hogy amikor barátaid rád néznek, engem lássanak helyetted, és ezért szeressenek téged.

 - Továbbra is egyre többet fogok adni magamból neked, amíg megengeded, hogy isteni akaratom benned maradjon, megbízol akaratomban és lemondasz a sajátodról az enyém javára.

 - Légy áldott, amiért elszakadtál mindentől, ami ehhez a világhoz kötött, és előnyben részesítetted az isteni édesség Forrását!

  - Lelked váljon egyre buzgóbbá házam dicsősége érdekében! A szeretet kötelékeivel vond lelki egységre házamat, isteni képmásom akkor valóban bele lesz vésve, és én újból felragyogtatom felette világosságomat.

  - Légy az egység tökéletes képmása! Vezess jóságosan rá mindenkit arra, hogy éljen igaz életet bennem! A szeretetnek ezzel a királyi tettével megkapom az egység királyi koronáját.

 - A mi áldásunk szálljon az emberek erőszakos cselekedetei és gyűlölete helyére! Ezeknek a pusztítóknak felelniük kell nekem az ítélet napján!

 - Értem éljen szíved minden rostja, és lelkesítsen, hogy értem dolgozz. Miként a rabszolga, aki nem követel bért, te sem fogsz sohasem bért kérni, hanem odaadod szívedet-lelkedet a mennyek országáért.

Hallgass meg, téged egyedül e nemes mű számára teremtettelek és ezért helyeztelek a Földre. Csont az én csontomból, test az én testemből, maradj egységben és légy egy lélek velem! Gondolkozz el azon, hogy mily ruházatot kaptál tőlem annak érdekében, hogy szabad ki- és bejárást biztosítsak neked udvaraimban. Ez valóban olyan félelmetes, szent titok, ami felülmúlja teremtésem nagy részének tudását és értelmét. Én, a mennyei Mester, azonban rád vetettem tekintetemet és kezemet ráhelyeztem a tiédre, hogy veled együtt hímezzek arany rózsákat, és életre keltsem őket, hogy illatozzanak, és ne csak az Egyházra árasszák ki illatukat, hanem az egész világmindenségre. Koldus maradtál volna e tőlem kapott isteni kegyelem nélkül. Most azonban az isteni kegyelem által teljesen a Szívembe zártalak. Így tettünk téged nemessé, azután hogy hozzánk csatlakoztál. Magasztos világosságunkkal eltelve és ragyogásban felemeltük jogarunkat. Megjelöltünk a Nevünkkel, hogy szolgáld házunkat és szólítsd meg szeretet-himnuszunkkal az egész világot.

 - Nyelved legyen kész, miként a szorgalmas írnok tolla, és soha, még lángok között se fáradj bele a tanúságtételbe!

Én, Jézus megáldalak téged. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.01 0 0 9852

„ÉN VAGYOK. Engedd, hogy veled legyek! Készítsd fel szívedet, hogy Szívem akarata szerint tudj viselkedni! Jelen vagyok.

Ó, gyenge vagy. Tervem mégis teljesedni fog benned irántam való szomjúságod miatt. Maradj kicsiny, hogy körülötted mindenki észrevehesse az én nagyságomat... Tégy meg mindent, amit csak tudsz, és a többit én teszem meg.

Rendben van, nyisd ki a Bibliát! Igen, vágyakozz szavam után! Ez a te táplálékod, és ez tart életben. ….. , Szívem vérzik, amikor szomorúnak látlak... érezd fájdalmamat... Azt akarom, hogy az én békémben és örömömben maradj. Ne bánkódj és ne háborodj fel olyan dolgok miatt, amelyek nem tartanak soká! Kedvemért menj el most a Szent György templomba, és imádkozd a rózsafűzért! Azt akarom, hogy belém helyezd reményedet, mert bővelkedem a boldogságban, és nagylelkűen osztom szét. Tőlem kérj minden jót, és belőlem töltsd fel lelkedet! én vagyok boldogságod forrása. Az én birtokomban van az egyedüli igaz öröm és igaz élet, ami örökké tart és valóságos. Bízz könyörületemben és ne érezd bűnösnek magadat! én már megbocsátottam neked. Ne feledd, hogy ha haladtál is valamennyit, még tanulsz, és még tanítványom vagy!

Nem. De szeretlek. Meg foglak erősíteni tanítvány, kapaszkodj belém! én, Jézus, segíteni fogok neked.
 IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.31 0 0 9851

„Béke legyen veled, én kis virágom! Miért ne lenne szabad veled beszélnem? Vagy talán kérjek tanácsot az emberektől?

Ennél többről van szó… Érezd szabadnak magad, hogy akkor hívj, amikor akarsz! Én, Jahve adtam neked ezt az adományt. Szabadságomban áll, hogy annak adjam és oly mértékben, ahogy én akarom. Légy gyönyörűségemre, leányom és őrizz lelkedben szüntelen! Én állítottam őt a te utadra.

Megáldom minden léptedet, amit az én Nevemben teszel. Megáldom minden kimondott szavadat, mely rólam szól. Legyen több bizalmad, én adtam Szavaimat szájadba, légy ezért vidám! Továbbra is tégy jót! A jóság tőlem való. Jöjj, ily módon folytatjuk művemet. Engedd, hogy kicsit több időre vegyelek igénybe! Minden szó tőlem származik. Lakóhelyemül választottalak, ezért ne szomorkodjon szíved azok miatt, akik vádolnak téged.

Én, a te Teremtőd, veled vagyok. Légy ezért boldog! Ezt soha ne feledd! Túl kicsi vagy ahhoz, hogy megértsd ezt… Ne kételkedj, jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.29 0 0 9850

 ….. , én vagyok az Ige, az örök Ige. Az én Szavam örök élet . Ha én elhatározom, hogy teremtésemet akár naponta emlékeztetem szeretetemre különböző eszközökön keresztül, és bűnbánatra szólítom fel , akkor sem hagyhat el teremtményem aki csupán por és hamu - akár egyet is kimondott szavaim  közül. Én, az Úr tudom, mire van szükségetek, és nagy az én irgalmam irántatok!

Jöjj, érezd jelenlétemet!

Mi ketten.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.28 0 0 9849

„Az én békémet adom neked. Légy olyan türelmes, mint én!
 

 Az Atya szeret téged, és Ő bízta rád ezt a küldetést. Ne gondold, hogy nem ismerem súlyát!   Jegyesed vagyok, aki gondoskodik rólad, megvigasztal és hűséges marad hozzád. Az Atya írótáblája vagy, és erre a táblára van ráírva a mi szeretet-himnuszunk. Ne gondold, hogy a Magasságbeli nem tudja, miképpen vigye véghez tervét néped körében! Tűzzel fog visszatérni szőlőskertjébe, felmond a bérlőknek, akik ingyen kapták meg szőlőskertjét, és másoknak adja, mert nem gondozták és pusztasággá tették. Éveken keresztül próbáltam figyelmeztetni őket. Elküldtem hozzájuk szolgáimat, de mindegyiket megölték. Ma őszintén mondom nektek:„A kő, amit az építők elvetettek,szegletkővé vált. Ma a kegyelem Szentlelke a Szegletkő, és aki a Szegletkőre esik, darabokra hull, aki a Szegletkőre esik, megsemmisül.

Komoly figyelmeztetéseket küldtem nektek. Ne tegyetek próbára többé!


  Te pedig leányom, ne csodálkozz néped vonakodása miatt! Egyik prófétát sem fogadják szívesen hazájában. Ha szívesen fogadnák, akkor ma nem lennének ellenségeid csupán azért, mert megmondtad nekik az igazságot.


  Jöjj, megáldalak téged és megáldom társaidat is.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.07.27 0 0 9848

„Városok keletkeznek szájad egyetlen áldásától, romba dőlt oltárok épülnek újjá egyetlen pillantásodtól, és holtak kelnek életre egyetlen leheletedtől, hogy magasztalják Szent Nevedet. Békét köt Veled mindenki, akire ragyogó harmatodat ráhullatod, de a gonosznak szája mindent lerombol. A halál nem magasztal Téged, csak az élő dicsér nappal és éjjel.

Jól mondtad, leányom, tiétek a győzelem díja. Kétszerezd meg imáidat, áldozataidat és böjtödet! Bánj keményen tested természetes kívánságaival, bánj keményen testeddel, és ne engedd, hogy eleget tegyen vágyainak! Tanítsd testedet arra, hogy neked engedelmeskedjen.
Szüntelenül imádkozz hozzám és minden utadon gondolj rám! Én vagyok a te Istened! Imádkozz testvéreidért, akik hamis vallást, egy rólam készült hamis képmást követnek. Az ördög haraggal támadt e nemzedékre. E szektákat megjövendölték a Szentírásban. Vassula, ezek a hamis vallások úgy elterjedtek Egyházamban, mint rákos daganat a testben. Ezek a szekták rákos daganatot képeznek Testemben. Bár azt állítják, hogy bennük található az igazi bölcsesség, a Sátán az, aki lehetőleg az egész világot, még a választottakat is igyekszik megtéveszteni.
A világ nem akar bűnbánatot tartani, és ez a makacssága okozza tévedését. Nemzedéked ismer engem, mégsem akar elismerni. Elsötétült elmével inkább a Sátán tanítását követi. Felajánlottam békémet, de a világ visszautasította az én békémet. Dicsőségemet hazugságra, örök Áldozatomat vészthozó undokságra:

 

a lázadás lelkére

 

cserélte, amit a lázadó ad. Istenségemet a világ értéktelen utánzatra: a halandó emberre cserélte. Elhagyta az isteni igazságot a hazugság kedvéért. De hallottátok, hogy az idők végén a Sátán munkához lát. Mindenféle csoda, hamis jelek, jelenségek sokasága és sokféle gonoszság lesz, ami megtévesztheti azokat, akik a pusztulás felé tartanak, mivel nem akarták elfogadni az Igazság szeretetét, ami meg tudta volna menteni őket. Ezért megengedem, hogy olyan hatalom tévessze meg őket, amely elhiteti velük a valótlant, és ítéletet mond mindazok felett, akik nem akartak hinni az igazságban és a gonoszságot választották helyette. A lázadó hatalma olyan, hogy félelem nélkül, nyíltan megjelenik mindenki előtt. Ez az, amiről Ezekiel próféta beszél, ő az, aki fölfuvalkodott gőgjében, aki azt állítja magáról, hogy Isten. Ő az, aki majmolja az Igazságot, aki egyenlővé teszi magát velem és azt mondja, hogy az én trónomon foglal helyet.
Egyházamnak valóban ellensége a lázadó, az Antikrisztus, az az ember, aki tagadja a Szentháromságot. Nem olvastátok: "Ki a hazug, ha nem az, aki tagadja, hogy Jézus a Messiás? Ez az Antikrisztus: tagadja az Atyát és a Fiút. Mindaz ugyanis, aki tagadja a Fiút, nem ismeri el az Atyát sem. Aki megvallja a Fiút elismeri az Atyát is." A Sátán tanai azt tanítják, hogy higgyetek a lélekvándorlásban, pedig nincs lélekvándorlás. Gyermekem, ők a vallásosság külső látszatát keltik, de elvetik belső erejét:

 

a Szentlelket és a szentáldozást.

 

A Sátán körüljár a világosság angyalának öltözve, hogy sokakat megtévesszen. A lázadóval együtt nagy megbecsülést nyújt azoknak, akik elismerik őt, nagy tekintélyt ad nekik és fizetség fejében átadja nekik gazdálkodásra a földet.
Bizony mondom nektek, hogy hamarosan megnyílik az ég, rájuk hull tüzem, és felemészti őket.

 

ÉN VAGYOK a Hűséges és az Igaz,
a Bíró és az Igazság.
Isten Igéje vagyok,
a királyok Királya
és az urak Ura.
Megismétlem ígéretemet:
hamarosan valóban veletek leszek.”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!