Keresés

Részletes keresés

riminyák Creative Commons License 2013.05.31 0 0 5759

Ma rádöbbentem ki Magyarországon a gonosz!

 

Az Ő emberei azok aki ma behatolnak, megszállnak, törvénytelenek.

 

Oszt a libák! Mert mennyi emberi sors ment tönkre, a sok nincstlenné tett zember, a kimutyizott

fölbérletek, a kisemmizett trafikos, a kisboltosok és minden!

 

Kezdem érteni mennyire igaz minden amit a félelem, a gyülőlet naponta harsog..a rágalom...

 

Orbán mikor mész el látni a kisemmizett zemberek tömegét...megéri? A lelkiismeret, a keresztényi ember hová tünt?

 

 

X ANTI Creative Commons License 2013.05.29 0 0 5758

A történelem megmutatta sokszor, hogy nincs olyan, hogy nincs lejjebb. Mindíg vannak elesettek, gyengék akiket lehet gyalázni, bűnbaknak felhasználni.

Csak az a nagy baj, hogy egy következő világégésnek nincs nyertese. Ez a mentalitás egyenesen vezet oda.

Bár állítólag a csótányok túlélik az atomháborút is.

Előzmény: Érd Emese (5756)
Érd Emese Creative Commons License 2013.05.29 0 0 5757

persze a presze persze :)

Előzmény: Érd Emese (5756)
Érd Emese Creative Commons License 2013.05.29 0 0 5756

Bármikor megteszik, válogatás nélkül bárkivel. Miért?

 

Ad egy, újólag így szocializálódtak. Abban az országban, ahol az ilyen alakok kezdték a kisstílű mocskolódással, aztán a személyeskedéssel és ezeknek semmi következménye nem volt, ahol oda csúcsosodott ki minden, hogy egy belügyminiszter transzparens bűncselekményt tekint helyénvalónak, mire várunk?

 

Ad kettő, következmények nélküli ország a miénk. Mindenki, a maga szintjén presze, felelős a kialakult helyzetért, de még ha be is látja, cssönben marad, mert az ilyen alakok lehidarják, megbecstelenítik. Teszik ezt úgy, hogy egy hatalmas tömeg, akik irigyek, kárörvendőek és kellőképpen műveletlenek, tapsolnak ehhez.

 

Mi a konklúzió? Semmi. Itt mindent lehet, és annak az ellenkezőjét is. Azon gondolkodom, hogy a sok MSZMP/KISZ tagból lett jobbos-, szélsőjobbos hőzöngő, hogyan fog magával elszámolni, mikor a gyerekei, unokái megkérdezik tőle, hogyan lehet, hogy apa/nagyapa minimum 3-4 - szer fordított köpönyeget, alig 30 év alatt? Bár ezekben az alakokban annyi a gerinc, hogy ezt is megoldják. Majd, ha egyszer már nem lesz milyen popsit nyelvezni, hát keresnek egy újabbat. Hetente képesek elfelejteni, hogy hová köteleződtek el, és kiket hagytak/hagynak cserben...

Előzmény: X ANTI (5755)
X ANTI Creative Commons License 2013.05.24 0 0 5755
Teljesen igazad van! Ezt velem is elkövették.
Előzmény: Érd Emese (5754)
Érd Emese Creative Commons License 2013.04.23 0 0 5754

Na ná, hogy nem nyilvános. :) Az volt, csak a T. trollok elkezdtek a magánéletemben zavarni/vájkálni és olyan nem létező dolgokat nyilvánossá tenni, amik sajnos sértették a személyiségi jogaimat. Ez után visszahúzódtam oda, ahol ők is vannak, a névtelenségbe. De sokan pontosan tudják ki is vagyok. Az igazság még is az, hogy velük ugyan beszélünk, de nem itt, ezen a fórumon. Ez egy nagyon jó közösség volt, csak sértette a hatalom érzékeny lelkét és szétzilálták, tönkretették ezt is.... Ideküldtek olyan bérenceket, akik miatt komplett topicoc szűntek meg és becsületes, szabadon véleményt nyilvánító embereket tiltottak ki. (A módszer a következő: Valaki leírja a véleményét. Ez nam tetszik a szajkóknak. Erre jön a bérenc és elkezd ész nélkül, minősíthetetlen postokat nyomni az illetőre. Ha válaszolsz, ha nem, a hsz-eket előbb utóbb törlik, vagy maga a topicölő kéri, egy semleges nickjével annak, sőt néha az egész topicnak a törlését.) Persze azok, akik ezt tették, most is itt vannak és ezer meg ezer nick-el állnak készen arra, hogy ha közeledik a választás, megint szétcsaphassák akármelyik topicot. Ez van, mert ők ezen a pályán mozognak. Frecsegnek a szólásszabadságról, de nagyon nehezen viselik azt. :)

 

És természetes, hogy sokan szeretnének inkognitóban maradni. Megértem.

 

Mondjuk nem nagyon fogok itt zavarni, mert egy semmi értelme, kettő, ha megint mocorgok, akkor élesednek a trollok és megint az lesz, ami annó volt. Nincs ennek semmi értelme. Sajnos ezek az alakok attól is félnek, hogy konzekvensen a saját nickjükkel vállalják a véleményüket. Ezen felül attól is rettegnek, hogy valaki számon kéri rajtuk a szélsőséges és gyakran döbbenetesen elvakult, rosszindulató hisztijüket. Mondjuk eddig is megoldottam, mert nem sikerült töröltetniük a nickem, de nincs értelme velük csörtézni, mivel annyira elvakultak, hogy a de facto rájuk bizonyított butaságaikat is jó, ész érvnek tartják. :)

Előzmény: xy333 (5753)
xy333 Creative Commons License 2013.04.22 0 0 5753

Bocs, a neved nem nyilvános, én meg nem olvastam miattad vissza (meg senki másért sem). Kizárólag a mostani stílusodból következtettem, ebből a fellengzős, ki tudja, ha én nem, és a többiek úgyis hülyék hozzáállásból. De ha azt mondod, semleges vagy, esetleg jobbikos, nekem az is mindegy, névtelen vagy, mint a legtöbben itt, akik (velem együtt) jobban szeretnek inkognitóban maradni.

Előzmény: Érd Emese (5751)
deres szádorgó Creative Commons License 2013.04.22 0 0 5752

Kedves bugadoktor, tiszteletre méltónak tartom, hogy újragondoltad. Érdemes hozzátenni, hogy a lelkesítő beszéd legkönnyebben kiforgatható, kigúnyolható dolgok közé tartozik. Olvass újra egy-két Kossuth-beszédet, vagy bármely amerikai elnöki kongresszusi beszédet, s látni fogod.

De politika ide, kampány oda, a gyűlöletkampány szerintem megengedhetetlen. Márpedig a Kövér-beszédre tízegynéhány éve működő gyűlöletkampányt építettek, akasztások és emberégetések emlegetésével. Ez nem hozható egy platformra egy egyszerű napi, ráadásul lényegében számszaki üggyel. (Egyébként nem látom, miért is ne csökkenne a minimálbér, ha Bajnai tartja azt a 30 és 2 %-ot.)

Nézd meg a címkékkel és felkiáltójelekkel tűzdelt hsz-okat alant. Ma is működik a gyűlöletkampány. Az érvektől veszik el a levegőt.

 

Előzmény: bugadoktor (5748)
Érd Emese Creative Commons License 2013.04.22 0 0 5751

Mint azt sokan tudják itt a fórumon, én a magam nevében írok - már ha írok -, tekintve, hogy soha semelyik párt mellé nem álltam oda. Igaz, ezt a begyújtós papír laptulajdonosa igyekezett más színben és más olvasatban bemutatni, de ezt akkor is és most is, a vélt "hatalmunkat" féltő, másra sem alkalmas és módfelett gyáva alakok pitiáner gyalázkodásának tekintettem, mivel az is volt. :)

 

Nos barátom!

 

Nem kell ahhoz elköteleződni, hogy lásd a következőket:

 

  1. Érden por lep mindent.
  2. Az utak, gyakorlatilag megszűntek.
  3. Gyalázatos és elfogadhatatlan állapotk uralkodnak a városban.

 

És aki mást állít, az vagy oly mértékben rosszindulatú, hogy az már bűn, vagy nem ebben a városban él.

 

Tehát. Ne próbáld politikai síkra terelni az elmúlt közel nyolc év semmittevését, hazugságait és ferdítéseit, mert a bűnök rád és a hozzád hasonló, a városlakókat gyötrő, megalázó és minden tekintetben lenéző kisebbség nyakába hullanak vissza. Nem lehetsz magad sem annyira szűklátókörű, hogy ne lásd, mi folyik itt! Felháborító és gyalázatos a kialakult helyzet. Aki ezt elfedni, kimagyarázni akarja, az de facto népellenes irányt képvisel!

 

És a tisztánlátás végett. Itt már a politikusok bármelyike is csak arra tehet kísérletet, hogy egy - két megtévedt választót átverni legyen képes. Leszerepeltek mindannyian. Pártra, elkötelezettségre és egyáltalán mindenre való tekintet nélkül. :)

 

A DK. a FIDESZ, meg az összes csak dumálni képes, cselekedni egyik sem..... Volt közel 24 évük. Mire mentek? :)

Előzmény: xy333 (5750)
xy333 Creative Commons License 2013.04.22 0 0 5750

Te vagy a DK érdi hangja?

Előzmény: Érd Emese (5749)
Érd Emese Creative Commons License 2013.04.22 0 0 5749

Választásra felkészülős, mindenkit leugatós sötétsárga propaganda van megint. Utak mikor lesznek?

 

Por van, duma van, ÚT NINCS!

 

T. Narancsosfülkeforradalmárszószátyársemmitnemelőrelépőhelybenhőzöngősemmitnemcsinálóvárosrombolóelvtársak!!!!

 

Pormentesítés nincs!

 

S most kezdjek helyben emúttnyócévezni? Mert azóta tesztek itt semmit se.....

bugadoktor Creative Commons License 2013.04.21 0 0 5748

Tisztelt deres szádorgó, javaslatod alapján, ismét átolvasva, - és eddigi véleményemet felfüggesztve –  K.L. inkriminált beszédét, valóban enyhébb „ítéletet” hoznék.

De! Számomra továbbra is ott bujkál az üzenet: az, akit nem elégé szárnyaló fantáziával áldott meg a sors, vagy is, nem hisz az olimpia megrendezésében, nyugodtan keresheti azt a bizonyos gerendát.

Hidd el, ez a része a szövegnek nem csak a tehetségtelen, kishitű embereknek szóló ajánlás volt hanem, az én olvasatomban, a másként gondolkodókra is, vonatkozhat.

 

Ami a Debreczeni könyvben van, na, az már tisztán politika, és azon belül is a kampány része.

Nem teszi másként a mai vezető politikai erő sem. Pl.: a Bajnai beszéde után minden lehetséges fórumon azt hangozatták, hogy Bajnai hatalomra kerülése esetén, csökkentené a minimálbért.

Az igazság az, hogy a minimálbér bruttó összege 2009-ben 71 500 forint volt, míg 2010-ben 73 500 forint. A Fidesz ezt emelte 78 ezer forintra, majd 2012-ben 93 ezer forintra, ám a nettó összeg nem változott, ez az emelés a vállalkozások terheit növelte. Ugyanez történt a 2013-as emelésnél, ami után bruttó 98 ezer forint lett a minimálbér.

Ezzel szemben, olyan minimálbérrendszert javasolnak, amely nem vesz el a munkavállalóktól, viszont csökkenti a munkahelyteremtő vállalkozók terheit, így esetleg, növelhető a munkahelyek száma.

 

Itt is az történt, hogy „kihasználták” a szövegben rejlő politikai lehetőségeket.

 

 

Előzmény: deres szádorgó (5747)
deres szádorgó Creative Commons License 2013.04.20 0 0 5747

Kedves bugadoktor, valamit félreolvastál, nem volt állításom a Kövér-beszédről (főleg nem ilyen blődség, amit nekem tulajdonítasz), csak két kérdésem. A lényegesebbre nem válaszoltál: mi is azzal a baj??

Belátom, nem könnyű kérdés, mivel tudtommal bő tíz év után sem jelentkezett a szöveg valódi (bár alighanem képzetes) alanya; senki, aki azt mondhatná: én bizony képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen nép tagja vagyok, ill. ezt próbálom sulykolni a magyarokba, személyemben vagyok megsértve. Kövér pedig ilyenekkel példálózott, hogy elmondja: így nem érdemes élni. Mellesleg szerintem tényleg nem érdemes így élni. Szóval, mi is a baj a (valós) szöveggel? Kérek, ezúttal ne olvasd félre azt.

 

Mielőtt válaszolsz, fusd át légy szíves Gyurcsány kissé később kelt nyilatkozatát arról, hogyan tette híressé ezt a szövegrészletet (in. Debreczeni: Az új miniszterelnök, 210-212. old.):

 

"Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Megfelelő képi és szövegkörnyezetben tálalva és kellőképpen leegyszerűsítve ismételgetni az elmondottakat. [...]

 

Kövér mondja, amit mond. Többször mondja, meg is jelenik a sajtóban. Semmi nincsen belőle. Elsikkad, csak egy hír a sok közül. A választások előtt vagyunk tíz nappal. Minden kutatás azt mutatja, hogy pár százalékkal, de ők vezetnek. Nem tudjuk kimozdítani. Összehívok egy megbeszélést, ide, mihozzánk. [...]

 

És azon a pénteken, ott nálunk, úgy döntünk, hogy ezt a kötélügyet kell megcsinálni. Mert ebben a kötélben ott van mindaz a félelem, ami a Fidesszel szemben valami módon létezik. Valóban létezik. És akkor elindul mindenkinek az agya, még ott éjszaka megszületnek a sztoriboardok, hogy hogy an kell ehhez reklámfilmet készíteni, milyen rádióklip lehet ebből, hogyan nyikorog a kötél, szóval hogyan lehet ezt megcsinálni.[...]

 

És összerakjuk. Kitaláljuk Szili Kati szerepét. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek vége a köteles tüntetés. [...]

 

Az SMS-kampányt a saját telefonjainkról indítjuk el ötvenen, innen startol a köteles tüntetés a Fidesz-székház előtt, a választás előtti utolső pénteken, ahol több ezren vagyunk. Így történt."

 

2. Hogyhogy minden fa? Az elérhető források szerint 76 fáról van szó, nem mindről. 

 

3. 2010. körül nem fórumoztam, de sajnos tudom, hogy ez a műfaj gyakran nem az érvekről szól. Eleinte azt hittem, hogy az érdiek - ismerősök és kvázi-ismerősök - egymás közt nem lépnek át bizonyos határokat, de nem így lett. Leírhatnám, hogy szerintem mikor és mivel kezdődött (jócskán 2010. előtt), de nem teszem: épp a személyes sérelmeinktől kéne megszabadulnunk, s úgy talán egymás érveit is meghallgathatnánk. Ezért is érdekel, hogy van-e érvekkel alátámasztható alapja annak a hangnak, amit X ANTI a "kötelesbeszéd" kapcsán megütött.

 

Előzmény: bugadoktor (5745)
xy333 Creative Commons License 2013.04.20 0 0 5746

Kuncze: (...) nagyon sok embert ismerek, akik összehasonlíthatatlanul jobban élnek, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt, és olyan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy legszívesebben az ember tényleg ciántablettát osztogatna nekik, hogy jussanak már túl a problémájukon.

bugadoktor Creative Commons License 2013.04.20 0 0 5745

T. deres szádorgó!

Bár nem vagyok megszólított, de van véleményem két hozzászólásodról is.

1./A K.L. beszéddel kapcsolatos állításod, hogy (HAZUG)-ság, amit erről tudunk.

Klasszikusokat csak szó szerint idézzünk! Kövér László, a Fidesz ügyvezető alelnöke 2002. március 14-én ezt mondta Szombathelyen, az olimpia magyarországi meg-nem rendezésével kapcsolatban: „Szóval egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát hogyha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat. Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják sulykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.”

A Fidesz aztán gyorsan váltott: hazugságnak nevezte, hogy Kövér felszólította politikai ellenfeleit, akasszák fel magukat. Bonyolította a helyzetet, hogy az alelnök több helyszínen is előállt az önakasztás vándorpoénjával. Kövér azzal állt elő, hogy az idézett mondat „az olimpia kapcsán hangzott el több lakossági fórumon”. Eszerint: a Fidesz szerint az olimpia megrendezése olyan nemzeti cél, ami gazdasági fellendülést hozhat. – Ez egy olyan lelki erőt adó közös vállalkozás – magyarázta Kövér –, amellyel pótolni lehet saját elvesztett lehetőségeinket. Ugyanakkor ezt a célt ellenzik azok a politikai erők, amelyek a testi-szellemi restségre, az irigységre alapozzák politikájukat, és terjesztik az esélytelenséget és a pesszimizmust. Amennyiben ez a pesszimizmus jogos lenne, akkor nem érdemes élni, le kell menni a pincébe, fogni kell a kötelet, és fel kell akasztani magunkat – idézte Kövér (egyre bonyolultabb) önmagát.

2./Kossuth téri fák: korábban épen a Fidesz tagok, aktivisták (pl. Illés Zoltán), és a Levegő Munkacsoport, láncolták magukat a kivágandó fákhoz. Tegnap kikockáztam több tudósítás képeit, azon a részen, ahol a rönköket elszállító teherautókat mutatták. A méretes rönkök közül csak néhányon volt, látható korhadási felület. De az is megfontolandó, hogy a téren található összes fa egyszerre került ilyen állapotba? Kétlem.

Nem vagyok naiv, tudom, hogy az alapelképzelésben már szerepelt a fák kivágása, én a rapidmegoldást, és a mellétett magyarázatokat, magyarázkodásokat érzem méltatlannak.

3./  „Kemény lesz a 2014-es év.”

A 2010-es választások előtt ezeken a fórumokon heves politizálás folyt, ami bánthatta sokak érdekeit, érzelmeit. Megjelent akkor itt több, személyében is közismert fórumozó, akik szisztematikusan szétverték ezeket, a véleményalkotó fórumokat. Úgy lett vége a dolognak, hogy a módik, nem tehettek mást, mint törölték ezeket az oldalakat. Nem a szélsőséges megnyilvánulásokat, és az ezekre adott heves reagálásokat hiányolom, hanem azt, hogy ezzel gyakorlatilag meghalt a „szabadnak tűnő” eszmecserénk.

Remélem, a választásokig hátralévő időben, nem történik ismét ilyen, szándékos akció, egyik oldalról sem!

Előzmény: deres szádorgó (5744)
deres szádorgó Creative Commons License 2013.04.20 0 0 5744

Egy szép minikampány a sok száz hasonló közül, a fb-ról:

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201070584425796&set=a.1250023689738.2038787.1203859014&type=1&theater

 

1. képaláírás szárazon közli, hogy kiirtották a Kossuth téri fákat

2. több tucat hozzászólás érkezik, a legenyhébb a szörnyűlködő (aki érvel, a rügyfakadásra hivatkozik), a többség szitkozódik, s jellemzően a kormányt támadja (van aki önkénnyel érvel, van aki érv nélkül), s van, aki a demokráciát is beszüntetné:

Kata Kovács Máshol már írtam, fel tudnám pofozni azokat a szavazókat, akik Budapestet Sarlósra bízták és azokat is akik nem mentek el szavazni...agymosott szerencsétlenek.
13 órája · Tetszik · 5
3. a hozzászólás zárt kör számára szabad, kívülállóknak nem lehet lehet itt véleményük

4. a teljes kép láthatóan egyetlen hozzászólót sem érdekel, holott könnyen hozzáférhető tényekről van szó:

 

Kivágják a rossz állapotban lévő fákat a budapesti Kossuth Lajos téren, ahol ezt követően 133 új fát ültetnek majd el - közölte az Országgyűlés sajtófőnöke pénteken.

http://www.nemzetfotere.hu/sajtoszoba.htms

persze a tervek is megézhetők (van aki hiányolta, s azonmód önkényt kiáltott)

http://www.nemzetfotere.hu/ter-kep.htm

 

Tán mondani sem kell:

Nem a fákat, hanem a rossz állapotban lévő fákat vágják ki.

A rossz állapotot rügyfakadáskor lehet megbízhatóan felmérni.

 

A lényeg:

Elég egy apró HAZUGSÁG (ezen a topikon így kell írni?), hogy a kiválasztott közönségből előhívja a láthatóan stabilan beplántált , agymosottozó gyűlölködést, s mindezt látszólag tömegek véleményeként továbbítsa az éterbe (ki tudja, héány megosztásban terjedt, s hogy került pl. hozzám).

 

Kemény lesz a 2014-es év.

 

vadmurok. Creative Commons License 2013.04.18 0 0 5743

Ha évekig kibírtam, majd csak kiböjtölöm azt a kis időt, amíg rá nem érsz :)

 

Sajnos az angol tudásom a kétségbeesett turista szintjéig terjed :(

Előzmény: deres szádorgó (5742)
deres szádorgó Creative Commons License 2013.04.18 0 0 5742

Szabadság kontra bankrendszer? Érdekelne az itteni demokráciavédők véleménye. Persze, tudom, különös közeg ez (ld. a skizoid paranoia jeleit alant   ;-)   ), a véleménycsere nem szokott sikerülni. Köszönöm, megírom, csak időt találjak rá.

Egyébként Margaret Thatcher egykori munkatársa, Lord Saatchi idézte fel a néhai miniszterelnökkel való tavalyi beszélgetését erről a BBC-ben:

http://www.bbc.co.uk/news/world-radio-and-tv-22105952

 

Előzmény: vadmurok. (5741)
vadmurok. Creative Commons License 2013.04.18 0 0 5741

Nincs kedved néhány keresetlen szót írni néha a lapba? Persze a régiekkel azonos feltételekkel. Ha van huzalmad vagy időd, keress a nyilvános emilemen!

Itt én csak anyagot gyűjteni vagyok és read only, most csak miattad léptem be. Persze rögtön megtalálnak hajdanvolt és a rostán kihullott zugfirkászok, de igazság szerint bekaphatják :)

Na megyek is...

Előzmény: deres szádorgó (5739)
NaLáÉr Creative Commons License 2013.04.18 0 0 5740

Álmomban két macska voltam...

 

  <!-- if (width = getInnerWidth()) { width=Math.max(570,width-422); document.write(' .art_t {width: '+width+'px;}'); } // -->deres szádorgóválasz | megnéz | könyvjelző 2013.04.18 09:40:43 © (5739)

köszönöm   :-)

Előzmény: vadmurok. (5738)

vadmurok.válasz | megnéz | könyvjelző 2013.04.18 08:57:08 © (5738)

Ezer éve nem jelentkeztél! Ezek szerint még élsz :):)

 

...és jót beszélgettünk

deres szádorgó Creative Commons License 2013.04.18 0 0 5739

köszönöm   :-)

Előzmény: vadmurok. (5738)
vadmurok. Creative Commons License 2013.04.18 0 0 5738

Ezer éve nem jelentkeztél! Ezek szerint még élsz :):)

Előzmény: deres szádorgó (5737)
deres szádorgó Creative Commons License 2013.04.18 0 0 5737

Kedves X ANTI, ha már hazugságozol, légy oly jó, mondd el az igazat, valakinek biztos szükséges volna megtudnia...

1. Pontosan mi hangzott el azon a vidéki kampánygyűlésen?

2. Mi is azzal a baj??

Ne feledd, mit írtál csupa nagybetűkkel: HAZUGSÁG. Kérlek, állj jót a saját szavaidért.

Előzmény: X ANTI (5732)
X ANTI Creative Commons License 2013.03.18 0 0 5736
riminyák Creative Commons License 2013.03.16 0 0 5735
Annak idején a gimnázium első osztályában magyarórán elemezni kellett Illés Béla szovjet örnagy Kárpáti rapszódiáját. A vita témája Budapest felszabadítása, a lakosság örömmámora ...stb.A tanárnő megkérdezte kinek mi a véleménye....nos én elmondtam. Elmondtam mit hallottam több átélőről, szüleimtől. A hátm mögül ahogy beszéltem német tanárunk hirtelen felugrott, elkezdett kiabálni elég volt! ezt nem türöm...mondom neharagudjon ha befejeztem mondja el a saját véleményét.A lényeg, a kedves tanár úr azonnyomban megigérte soha nem járom ki az iskolát. Utána minden órán beirt 2 db. nullás jegyet....Nem sikerült az elvtárs úr, évvégén örjöngött amikor levizsgáztam németből is. Főiskolát végeztem bár megmondták nem vagyok káder. ( vállalati személyzetis)El kellene gondolodni azon ez a mai katyvasz milyen ideológián áll! Mit miért tesz bármit, kik is állnak soraikban...mi az amit elrontottak, elrontanak folyamatosan.Ki a barát, az ellenség a magysr..nem sorolom..
X ANTI Creative Commons License 2013.03.16 0 0 5734

Orlai is maradt itt a fórumon csúnya hazugságban, mert gondolkodás és utánanézés nélkül hivatkozott pártközleményre.

X ANTI Creative Commons License 2013.03.16 0 0 5733

Gyurcsány azt találta ki, hogyan használják fel a tényeket a kampányban.

S ha nem olvastad Debreczeni könyvét, az nem szégyen. De ne csúsztass, hogy finoman mondjam!

 

Előzmény: xy333 (5730)
X ANTI Creative Commons License 2013.03.16 0 0 5732

Ez HAZUGSÁG. Olvass, mert szégyenben maradsz. Ezt a hangfelvételt százezrek hallották, egy vidéki kampánygyűlésen hangzott el.

A tényeken nincs vita!

Az, hogy ezt a kampányban felhasználták, pont olyan esemény, mint az őszödi beszéd felhasználása. Nyilván kiemelték a lényeget egy hosszabb beszédből, pont mint az említett másiknál.

Ezek történelmi tények.

Előzmény: xy333 (5730)
bugadoktor Creative Commons License 2013.03.16 0 0 5731

Ej, ej!

Azon kívül, hogy az eredeti hangfelvételt több rádió is lejátszotta, és a Fidesz is magyarázkodott akkor, hogy jön ide Gyurcsány?

Ti mindig arra építetek, hogy feledékenyek azemberek, de nem mindenki!

Előzmény: xy333 (5730)
xy333 Creative Commons License 2013.03.16 0 0 5730

Kövérről a köteles legendát Gurcsány találta ki, ezt elmondta Debreczeni könyvében. Más hazugságot találj ki!

Előzmény: X ANTI (5728)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!