Keresés

Részletes keresés

Tuggyukki Creative Commons License 2024.03.25 0 0 8063

Szia, náluk pont adott a tapasztalat és a háttér is egy LIS-hez, úgyhogy bennem ez fel sem merült.

Viszont én is elgondolkodtam, hogy miért mondja egy orvos azt, hogy ne műttesd meg, ha közben meg tudna műteni.

Két lehetséges válaszra jutottam.

1. jót akar (idealista elképzelés, tudom, de szeretném remélni hogy így van)

2. félnek az esetleges komplikációktól. ez egy orvosnak, főleg privát praxissal nem túl jó ajánlólevél, ha valaki leírja a neten, hogy megműtötte és azóta pelenkával él. plusz nyilván nekik sem jó egy örökös panaszokkal visszajárkáló páciens. 

De ilyen szempontból is jó, ha több orvoshoz elmegy az ember, és nem a legelsőnél cövekel le. 

 

Előzmény: Avarsavala (8062)
Avarsavala Creative Commons License 2024.03.24 0 0 8062

Az a szörnyű gyanúm támadt még erre a 4-ből 3 orvosra, hogy ezek nem véletlenül olyan magánorvosok voltak, akiknél nincs altatásos/gerincérzéstelenítéses műtét? Mindig félek attól a magán egészségügyben, hogy nem a szakmailag legjobb megoldás felé terelik az embert, hanem olyan felé, amit ők el tudnak végezni.

Előzmény: Tuggyukki (8058)
Avarsavala Creative Commons License 2024.03.24 0 0 8061

"egy viszonylag fájdalommentes wc után nem sokkal is képes teljesen bedurranni a seb környéke, ami teljesen elképesztő. Vajon a görcs okozza, vagy mi lehet?"

 

Ez pontosan a krónikus repedés leírása és az enyém is így működik. A székelés egyáltalán nem fáj, kábé fél órával utána kezdődik a fájdalom, amit a záróizom görcse okoz és 3-4 órán át tart.

Előzmény: Tuggyukki (8059)
Avarsavala Creative Commons License 2024.03.24 0 0 8060

Köszönöm, én elég jól vagyok, összehasonlítva a sok horror történettel, amiket olvastam. (A fórumok persze sajnos nem mérvadók, mert ott mindig a legproblémásabb esetek vannak, aki meggyógyul, az nagyrészt továbblép és nem írogat tovább.) Ha szedem a napi egy tasak Moxalole-t, akkor Bristol 4-es székletem van és ezzel tünetmentes vagyok, nem kell semmilyen egyéb szertartás, amivel sokan szenvednek (bidézés, kakisámli, kenőcsök és olajok) és azt ehetek, amit akarok. 

 

Persze zavar és valamekkora betegségtudatot okoz, hogy a Bristol 3-mas székletnek is ki kellene jönnie minden gond nélkül de nem jön. Vagy hogy mi lesz, ha egyszer kolonoszkópiára vagy urológiai vizsgálatra lesz szükségem.

 

Az olyan makacs esetekben, mint a tiéd is, nehéz eldönteni, hogy kinek van igaza a LIS-sel kapcsolatban. Mert ha működik, akkor évtizedek szenvedését cseréled le két kellemetlen hétre. Azt nem mondták el az orvosok, hogy miért tartanak ennyire tőle, ha hivatalosan is bőven 90% felett van a sikerességi rátája? Egyébként meg manometriával kellene kezdeniük, mert abból lehet megtudni, hogy tényleg túl feszes-e a záróizom és a LIS segíthet-e egyáltalán. Nem tudom, nálunk csinálják-e vagy nem törődnek vele ennyit.

Előzmény: Tuggyukki (8058)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.03.24 0 0 8059

Szia, Téged nem küldtek el Biofeedback tréningre? Nem próbáltad? Elvileg annak a hosszú távú gyakorlása oldhatja a záróizom feszességét. Bánfalvi/Mikes dokik rendelőjében van rá lehetőség. 

Ez a fájdalom, amit írsz nagyon furcsa... nekem összevissza fáj, van hogy szúr, van hogy nyom, de legtöbbször meg olyan, mintha rettenetesen irritált lenne az egész terület. Ami nagyon érdekes, hogy pl. egy viszonylag fájdalommentes wc után nem sokkal is képes teljesen bedurranni a seb környéke, ami teljesen elképesztő. Vajon a görcs okozza, vagy mi lehet? ...ezt nem is érti senki, aki nem ment át soha ilyenen... :( 

 

Előzmény: Adad-nirari (8056)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.03.24 0 0 8058

Szia Avarsavala, én is bogarásztam (túlnyomó részt külföldi orvosi oldalakon) a LIS sikerességi és egyéb rátáiról, de valahogy nem mernék mégsem belevágni. Oké, hogy nagy eséllyel meggyógyul az ember, de ott van az az 1-2% ami meg horror... hát, én vagyok ennyire peches.

Számomra az a legbeszédesebb, hogy az eddigi összesen 4 szakemberből, akiknél összesen az évek alatt jártam 3 egybehangzóan azt mondta, hogyha lehet mindent meg kell tenni, hogy a záróizom bemetszést elkerüljük!

Mikes doktor úr volt a legszigorúbb, ő konkrétan azt mondta nekem, mikor az egyik kontrollon nagyon elvoltam keseredve hogy ígérjem meg, hogy soha sehol nem megyek bele a LIS műtétbe.... Azért ez akárhogyan is nézzük elég beszédes, és egyben rémisztő.

A fissurektómiától már kevésbé fáznak a dokik, de számomra az is rémisztő. Bár azt olvastam (szintén külföldi, angol fórumokon), hogy sok embernek ezt a botox-szal egyszerre csinálják. Nekem 6 napja volt a botox, elvileg abban maradtunk, hogyha cca 4 hónap után még mindig fájok akkor vagy újra lesz egy botox, vagy ez a kimetszéses eljárás következik. Jó lenne, ha nem lenne szükséges a műtét... 

Te most hogy vagy amúgy? 

Előzmény: Avarsavala (8057)
Avarsavala Creative Commons License 2024.03.24 0 0 8057

A Reddit subon túlnyomórészt "megváltozott az életem" azóta pozitív tapasztalatokat olvastam, talán egy negatívat. Meleg férfiak írják, hogy a műtét után újra képesek anális szexre is. Az azért már valami. Persze ezek a műtétek nem a magyar egészségügyben történtek. 

 

A műtét nagyon egyszerűnek látszik, itt van róla videó. A 2 percből az egyik a brutális mennyiségű érzéstelenítő beadása.

 

Nekem amúgy nem is ez kéne, hanem fissurektómia, mert a végbélrepedésem oka megszűnt azóta. Az nem okoz végleges károsodást (ha el nem rontják persze). Már az elveszi a kedvem, hogy a műtéti tájékoztatóban 2% esélyt írnak arra, hogy utána sztómazsákkal kell élnem. Feleségemnek volt nőgyógyászati rutinműtétje, össze-vissza vagdosták az elektromos késsel a műtéti területtől távolabb is. Nem szeretném hogy egy reszkető kezű nyugdíjas vagy részeg orvos valami hasonlót műveljen velem is.

 

Előzmény: Adad-nirari (8055)
Adad-nirari Creative Commons License 2024.03.23 0 0 8056

Ez nem túl biztató..., hosszú lesz az utunk.

Én még visszamennék Bánfalvi doktorhoz, ha jól emlékszem, UH-t nem csináltattál.

Hátha lát olyat, amit szabad szemmel nem.

Nekem volt egy durva székrekedésem még év elején, az nagyon visszavetett. Nemrég megnézettem Mikes doktorral, repedést nem talált, csak egy kis belső nodust.

A levator ani szindróma tünetei sajnos folyamatosan fennállnak, bár nekem is sokat javult. Ami fura, hogy a teljes záróizom feszes, mégis van pontszerűen fájdalom, ott ahol a repedés volt. Ha nem is fájdalmas, de kellemetlen, és az izomgörcs miatt többszöri a székürítés, és 3 után azért rendesen bedurran.

Így többet enni, hízni nem tudok, a tömegem egy vicc.

Van még ötletem, az egyik, amit korábban írtam, ciklobenzaprin próbaként, külföldről, illetve találtam két magisztrális receptet angolul, teljes leírás, be is teszem ide, megpróbálom összerakatni ezeket. Esetleg érdemes megmutatnod az orvosnak, akihez mész.

 

 

https://www.uspharmacist.com/article/nifedipine-1-larginine-10-and-ascorbic-acid-1-in-plo-gel

 

 

https://www.uspharmacist.com/article/flurbiprofen-10-cyclobenzaprine-hcl-1-gabapentin-6-lidocaine-2-and-prilocaine-hcl-2-topical-cream

 

 

 

 

 

Előzmény: Kovacsek Nikoletta (8050)
Adad-nirari Creative Commons License 2024.03.23 0 0 8055

https://anal-fissure.org/

 

 

 

Itt a LIS témában is rengeteg tapasztalatot írnak le.

Messze nem mind jó...

 

Előzmény: Avarsavala (8054)
Avarsavala Creative Commons License 2024.03.23 0 0 8054

Érdekes, a reddit subon meg lasszóval kell olyat fogni, aki megcsináltatta a záróizom bemetszést és be tud számolni a tapasztalatairól. Az általános vélemény szerint azért, mert meggyógyulnak és nem írnak többet.

 

6 hónap után próbaképpen abbhagytam a Moxalole-t. 1 nap múlva visszatért a repedés. Gondolom ez azt jelenti, hogy számomra sincs más megoldás, mint a műtét, vagy a Moxalole életem végéig.

Előzmény: Tuggyukki (8053)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.03.21 0 0 8053

Szia!

Sajnálom... sajnos ez egy nagyon nehéz helyzet. Remélem használni fog neked a kúp megint, sajnos én ezekkel kapcsolatban már pesszimista vagyok, mert volt hogy olyan hogy használt, aztán meg később már nem. 

Itthon nincs túl sok értelmes fórum a fissura-s problémákkal küzdőknek, viszont angolul elég jókat lehet találni, sok infóval, tapasztalattal. Nem egy vidám olvasmány, mert összességében az jött le nekem, hogy ugyanúgy küzdenek és próbálkoznak mindennel, és van aki rendbejön ugyan, de rengeteg embernek nem sikerül. Ami egy érdekes infó volt számomra, hogy Angliában sokan írták azt, hogy az orvos lebeszéli őket a záróizom bemetszéséről, mert kockázatos, sok orvos nem is vállalja. Szóval ezzel tényleg nagyon óvatosan kell bánni... kockázatos... csak hát ismerjük azt az állapotot, mikor az ember azt mondja hogy már bármi jobb ennél, csak legyen jobb!!! :( 

Nálam közben az van, hogy hétfőn ment a botox. 2x30-as dózis. Nem volt kellemes, de cserébe gyorsan ment. Hatás azóta még nem igazán van, ahogy olvasgattam orvosi oldalakon több nap mire elkezdi éreztetni a hatását. 

Persze olvastam (szintén külföldi) fórumokon tapasztalatokat is, amik alapján kicsit el vagyok kenődve... mert a hivatalos orvosi tanulmányokban szereplő gyógyulási százalékokhoz képest inkább eredménytelenségről számoltak be az emberek... pffff. meglátjuk, talán jövő hétre lesz már majd valami hatás. De majd írok, hátha valakinek hasznos lehet az infó. 

Addig is gyógyulást mindenkinek!!

Előzmény: Kisspèter (8052)
Kisspèter Creative Commons License 2024.03.12 0 0 8052

Szia!

Én is hasonló cipőben járok, mint te.

Én is voltam maszeknál, akit soha többé látni nem akarok. Nehéz ügy.

Két éve volt egy hosszú, jó időszak egy receptes kúpnak köszönhetően, ami pár nap alatt tünetmentessé tett.

Majd fél évig azt hittem, hogy már véget ért a kálváriám, de visszajött.............

Nemsokára visszamegyek az orvoshoz, és feltétlenül megkérem azt a receptet,amit akkor felírt. Jelenleg jobb ötletem nincsen, ez egy folyamatos próbálkozás. Nem véletlen, hogy a gyógyszertárakban több száz aranyeres kenőcs, kúp, gyógyszer kapható. A kérdés az, hogy kinek melyik, meddig fog hatni.

Jó egészséget!

Előzmény: Tuggyukki (8051)
Tuggyukki Creative Commons License 2024.03.11 0 0 8051

Sziasztok. Egy ideje olvasgatom már ezt a beszélgetés-folyamot, most erőt vettem magam és gondoltam én is írok. 

Segíteni nem biztos hogy tudok, de talán tapasztalatcsere és pár ötlet másoknak is jól jöhet.

Röviden: több mint 10 éve szenvedek repedéssel, ami eredetileg egy későn észrevett táplálékintolerancia miatt kialakult szorulásos időszak eredménye volt.

Anno csak évente 1-2x volt, aztán gyakrabban majd már havonta kiújult. Most ott tartok, hogy múlt év szeptembere óta minden nap fájdalom van székelés után, eltérő erősséggel.

Van amikor fetrengős gyógyszeres, van amikor pár óra után enyhülős, de alapvetően nem jó a helyzet. Orvosnál összesen az évek alatt 3-nál voltam (nem nevesítem őket ha nem gond), ebből volt egy 3 évvel ezelőtt akinek csak egyszer kvázi kontroll gyanánt,

de brutálisan goromba volt, és kb rögtön műtött volna, szinte bőgve jöttem ki tőle. A többiek egyöntetűen minden alkalommal azt javasolták, hogy ne műttessem, mert az csak rosszabbat eredményez. Mentek a kúpok, kenőcsök,

és a tanácsok amiket nyilván Ti is ismertek. Így az elmúlt években volt már: rengeteg sós melegvizes fürdő, rengeteg paraffin meg oliva olaj, rengeteg mindenféle egyéb székletlágyító technika, dietetikus, biofeedback tréning, sőt még pszichológus is.

Nem használt semmi. A dokim, akihez alapvetően rendszeresen jártam tavaly, már teljesen tanácstalan volt, sajnáltam is szinte szegényt, de nekem meg nem gyógyult a repedés szóval patt-helyzet alakult ki.

januárban visszaszédelegtem egy korábbi, amúgy tök rendes orvoshoz, nézzen meg ő is, mert ez nagyon nem oké hogy nem múlik, biztos voltam benne hogy van ott valami ami miatt még a teljesen lágy állagú széklet mellett is benyilall és fáj mint a franc, 

de ő sem látott semmit csak a repedést, illetve mögötte beljebb a kis begyulladt csomót, ami meg kb normális ezeknél a makacsul nem múló repedéseknél.

Legutóbb abban maradtunk, hogyha 2 hét posterisan+aurobin kombó után sem javul, akkor csinálunk egy botoxos injekció kúrát, ami a záróizmot hivatott ellazítani. Nézegettem mindenféle infókat erről, a legátfogóbb egy külföldi tanulmány volt,

akit esetleg érdekel itt a link: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5349361/?fbclid=IwAR0CYD_f6eYN-kI_OnZf4W5PxOklPfdbeoYCLj7JjOfBKbAlP-zki-NmVtU

Kicsit tartok magától az eljárástól, de attól jobban, hogy hatástalan lesz... jövő hétfőn megyek, meglátjuk.

A doki azt mondta, hogy elvileg 3 hónap a hatása és hogyha ellazul a záróizom akkor elvileg könnyebben gyógyul a seb. Magának a sebnek, elvileg 4-6 hét kellene háborítatlanul ahhoz hogy teljesen rendbejöjjön.

Hogyha ezek után sem lesz javulás, akkor a következő lépcső a seb és csomó kimetszése lesz. A záróizom átvágást nem csináljuk, az az, amitől mindenki óva intett... gondolom okkal.

Szóval itt tartok... összességében nagy szívás az egész, valahol döbbenet, hogy manapság amikor már szerveket ültetnek át akkor egy ilyen kis nyavalyás sebbel nem lehet mit kezdeni. Az ember életét meg teljesen megkeseríti.

Amikre az évek alatt rájöttem:

- szerintem az az egész, ha rendben van a széklet, akkor 80%-ban fejben dől el. ha el tudok lazulni sokkal jobb a helyzet, csak hát ez a várható fájdalom tudatában nagyon nehéz

- a gyógyszertári mindenféle lágyítók helyett ha hosszú távban gondolkodunk, akkor a magunk érdekében egészségesebb alternatívákat célszerű keresni: olajok, Mg citrát (por formában), fermentált savanyúságok, sok-sok zöldség stb.

- széklet állagra mindig nagyon nagyon oda kell figyelni, szorulás és hasmenés is végletes lehet (sajnos nálam mindkettő elő szokott fordulni)

- sok fürdés, mosakodás, wc után kötelező jelleggel

- stresszoldás, esetleg valamilyen terápia, agykontroll vagy jóga, vagy szakember segítsége fontos lenne

Hát köszönöm ha elolvastatok, én is nézegetem a korábbiakat, aztán majd még jövök. 

Sziasztok 

Kovacsek Nikoletta Creative Commons License 2024.03.11 0 0 8050

Köszönöm kérdésed, még mindig fájdalommal élek, de sokkal kisebbel, mint korábban, illetve a görcsöt már kevésbé érzem és rövidebb ideig is tart. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem múlik el, ha mar nincs ott semmi...

Utoljára novemberben voltam Hornok doktornál, akkor azt mondta, hogy repedést nem lát, de szűkület alakult ki, ami miatt fáj székeléskor és utána. Adott egy műanyag eszközt, amit szerintem tükrözéskor használnak, azt mondta, azzal tágítsam hetente kétszer. Második alkalom után jobban fájt, mint előtte, úgyhogy nem használom.

Úgy volt, hogy január végén megyek hozzá kontrollra, de sajnos nem rendel Hornok doktor, mert beteg. Szerencsére az általa felírt kúp receptje megvan és a háziorvosom felírja. Most nem tudom, hogy merre tovább, mert lehet, hogy Hornok doktor már nem is fog rendelni. Itt a városban nincs proktológus, sebész főorvos van, aki proktológiával is foglalkozik, gondoltam, hozzá elmegyek. Több ismerősöm is jár hozzá aranyér, repedés problémával, olyannal is beszéltem, akit ő műtött végbéldaganattal, mindegyikük jót mondott róla. Régebben repedéssel vizsgált engem is, de a kórházi szakrendelésen, nem magánban, akkor Aurobin kenőccsel bocsátott utamra...

Te hogy vagy?

 

Előzmény: Adad-nirari (8043)
Kisspèter Creative Commons License 2024.03.11 0 0 8049

Sziasztok!

Olvasom néhány éve az oldalt, és rájöttem,hogy minden eset más,és egyedi.

Más kencefice, életmód segít, nem segít...

Magamon is észrevettem, hogy egy kúp csodát tesz,aztán nem hat.

Kell valami más. Az egész egy folyamatos próbálkozás.

Nekem jelenleg sipolyom van, meg szerintem repedésem is.

Jelenleg egy helyben toporgok. havonta megnéz a doki, akkor sok napig baromira fáj, de nincs változás.

Nekem nem is a seb fáj, hanem kisugárzik mindenhová.

Mikor hová. Nemi szervbe, hasba, vizelési ingert is csinál.

A kisugárzás a belső szervekbe rettenetes, főleg a nemi szervbe.

Úgy gondolom,hogy meg kell keresnem a megfelelő szakembert, és sebészi segítség kell.

Voltam már maszekoknál, államiba, de nincs még meg a megoldás. 

Több éve szenvedek, már teljes életet sem tudok élni az állandó fájdalomtól.

Ha valaki repedés, sipoly ügyben már megtalálta a megoldást, és megosztaná a tapasztalatait, akkor nagyon örülnék. Egy referencia sokat segítene.

Köszönöm.

sellye78 Creative Commons License 2024.03.08 0 0 8048

Köszönöm!

Előzmény: Adad-nirari (8046)
mincike1 Creative Commons License 2024.03.08 0 0 8047

Sziasztok!

Aranyér, végbélrepedés, stb. bajok egyik legfőbb okozója, a széklet állaga.

A széklet puhasága érdekében, sokféle cseppet, kúpot, tablettát, stb. lehet kapni, de ezek egy része vagy erős hashajtó, /ami nem jó/ vagy csak egy-két hétig szabad csak használni, az áruk meg igen magas.

Van viszont egy Macrogole-4000-es nevű granulátum, ami egy tökéletes széklet lágyító, amiből indulásnak reggel és este ajánlatos egy csapott teás kanállal vízben, teában, stb. feloldva bevenni.

Ez 2-3 nap után megoldja a széklet problémát, és a végbél problémát, ha nincs nagyon elhanyagolva. /a mennyiséget ki kell tapasztalni/.

A granulátum gyorsan feloldódik a vízben, nincs semmi íze, vagyis egy optimális megoldás. Nem drága, 100 gr. 1.000-1.300 forint, és korlátlan ideig lehet használni.

Gyógyszertárban kapható előre csomagolva, de kimérve is.

A hatása abban rejlik, hogy a székletből a nedvességet nem engedi felszívódni, így az lágy marad, és könnyen kijön. Saját tapasztalat, akinek széklet problémája van, próbálja ki, ezzel végleg elfelejti az aranyér problémát.

Örömmel olvasok ezzel kapcsolatosan tapasztalatokat. Segítsünk egymásnak ha tudunk.

 

Adad-nirari Creative Commons License 2024.03.07 0 0 8046

827.Recept: BNO kód:K6020 - Fissura ani k.m.n.

CORDAFLEX 10 mg filmtabletta tabl.No.Quindecim(XV)
Benzocainum 10.0 g
Papaverinium chloratum 2.0 g
Unguentum hydrophilicum anionicum ad gta 100.0







-------------------------
M.f.Unguentum
D.S.:2x külsõleg

Előzmény: sellye78 (8045)
sellye78 Creative Commons License 2024.03.07 0 0 8045

Esetlek a krémről nincs meg a recept?

Előzmény: Kovacsek Nikoletta (8028)
dormos_Bp Creative Commons License 2024.03.02 0 0 8044

Értem. Csatlakozom az előttem szólóhoz: műteni kell. 

Korábban itt a fórumon beszéltek egy "SZTK- s" megoldásról. 

"Hornok doktor a Nyírő Gyula kórházban rendel a szakrendelésen."

Keresd meg!

 

Előzmény: xion67 (8041)
Adad-nirari Creative Commons License 2024.03.01 0 0 8043

Hogy vagy most? Változott a diagnózis?

 

Előzmény: Kovacsek Nikoletta (8034)
Adad-nirari Creative Commons License 2024.03.01 0 0 8042

Ez egyértelműen műtétet igényel. Nem érdemes halasztgatni.

 

Előzmény: xion67 (8041)
xion67 Creative Commons License 2024.02.29 0 0 8041

Szia.

 

Sajnos a kúp és a krém most már azt eredményezi, hogy segíti kibújni a belső aranyeret, de már a fenék végén is kifordul már egy másik dudor.

Előzmény: dormos_Bp (8038)
murray Creative Commons License 2024.02.29 0 0 8040

Két hónap a várólista. Ki kell bírni. 

Előzmény: murray (8039)
murray Creative Commons License 2024.02.29 0 0 8039

Ha férfi vagy és elmész egy prosztatavizsgálatra -ahova amúgy is menni kell- az SZTK-ban csinálnak egy alhasi ultrahangot. Vesék stb. 

Előzmény: Life&Time (8036)
dormos_Bp Creative Commons License 2024.02.28 0 0 8038

Szia!

Nekem gyűrűzték a benti aranyereimet még régebben. Jó volt kb. 10 évig, aztán kiújult.

Most már sokszor a végbélnyíláson kívül is kialakulnak duzzanatok.

Amit ajánlani tudok- és nekem bevált- bentre kúp: Posterisan forte, kintre: Aurobin krém.

Mindkettő vényköteles. Az Aurobint hűvös helyen (hűtőben) kell tartani. 

Jobbulás kívánok!

 

 

Előzmény: xion67 (8037)
xion67 Creative Commons License 2024.02.27 0 0 8037

Sziasztok.

 

Eddig úgy ahogy elvoltam a szerintem 3. stádiomú aranyérrel. WC után zuhany, aztán ment vissza a helyére kicsi segítséggel. A hétvégén meg csak úgy hirtelen drasztikusan romlott az állapot. Önvizsgálat, és egy rakás dudor kijött egy csíkban, elég hosszan. Az uccsó része pont a fenekem pereme, de inkább ki akar jönni. A frászt hozta rám. Ráadásul fáj is (eddig nem éreztem, csak együtt éltem vele évek óta. Szerintem már nem nagyon fogom tudni húzni az orvost, persze jó lenne elkerülni. Ha mégis kell, van olyan, aki megfizethető kategória? (A KSH fizetési adatok rám sem vonatkoznak, bőven alul van) . Gyűrű? Lézer? Fogalmam sincs, mit lehet vele kezdeni. És egyáltalán van olyan, hogy odamegyek és már akkor meg is csinálja az orvos? Most Hemoriddal kentem (egy rakást kipróbáltam az évek alatt, csak illúzió mind). Detralex és sok diozmin tartalmút is szedtem huzamosabb ideig, nem javult semmit, viszont azt figyeltem meg, mikor szedtem, rengetegszer begörcsölt a (főleg a vádlim) lábam. El vagyok keseredve rendesen.

Life&Time Creative Commons License 2024.02.27 0 0 8036

Sorstársak, az alhasi fájdalmak mire utalhatnak ha aranyere van az embernek?

 

Egyszer az orvos rákérdezett erre, de akkor nem fájt az alhasam. Most viszont igen, viszont orvoshoz jutni vagy sok idő vagy sok pénz vagy mind a kettő.

 

Köszönöm előre is segítségeteket.

purenrg1234 Creative Commons License 2024.02.13 0 0 8035

Nekem felvágta,szerintem ne aggódj miatta,semmivel nem fog elmúlni,csak ha kipucolja. Kettő darabom is volt gyulladt.

Előzmény: trickyboi (8032)
Kovacsek Nikoletta Creative Commons License 2024.02.04 0 0 8034

Szia! Szerintem jó lehet a Klion, de van klionos kúp is. 

Előzmény: trickyboi (8032)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!