Keresés

Részletes keresés

nóra74 Creative Commons License 2012.11.21 0 0 5333

Kérdés,kérés,javaslat!

 

A város központjában  illetve a forgalmasabb helyeken rengetegen gyűjtenek különböző dolgokra.Betegeknek, alapítványoknak!Ezzel nincs is probléma.De vajon van erre engedélyük, illetve honnan tudhatja az ember,hogy valós a gyüjtés alapja?

 

NÉhány éve időnként megjelent az Ajaki Szóban egy-egy közlemény, miszerint a város jegyzője eddig sem és ezután sem fog kiadni engedélyt ilyesmire.vagy mégis?

 

Azt gondolom szükség lenne ezirányú tájékoztatásra.Szívesen adom magam is olyasmire ami valós szükség.De enyhén szólva is bosszantó, ha érezhetően megkárosítanak jószívű idős embereket például.

 

Kérem az illetékes emberkét, ha mód van rá, írják már meg a helyi lapban mi a helyzet ezzel kapcsolatosan.Közeleg az ünnep, egyre többször látok, tapasztalok ilyesmit.És néha  szó szerint zaklatják az embereket.

 

ELőre is köszönöm.

 

J_o_l_a_n Creative Commons License 2012.09.21 0 0 5332

Készül a Mal csődjére az állam

Stratégiailag kiemelt jelentőségű vállalat lett a vörösiszapos cég, ez a Malév esetében a közeli véget jelentette. Tovább »

forrás: Index.hu

 

"a kormányrendelet kihirdetésétől kezdve pedig ellenük a hitelezők csődeljárást nem kezdeményezhetnek, az ilyen kérelmet a bíróság soron kívül elutasítja. Az állami felszámoló az értékesítést nyilvános pályázat nélkül, meghívással is lebonyolíthatja."

Kérdés, kit hívnak meg. Államosítás lesz, vagy viszi a Közgép? Bezárni csak nem akarják, 20 milliárdot csak működőképesen ér a cég, a munkahelyeket se hagyhatják veszni. Bár ki tudja, a Malévet hagyták bukni.

AntiKorrupt Creative Commons License 2012.09.08 0 0 5331

Annak csak örülök, ha esetleg tévedtem, mert abból csak tanulni lehet és fejlődni, hogy az ember legközelebb ne kövessen el hasonló hibát. Ez tényleg nem hangzott el ebben a formában, hogy "lenyúltak" pénzt, csupán az, hogy kivontak, a mögöttes tartalom nem lett eléggé kifejtve, így bőven ad okot a találgatásokra.

Azt írod, a cégre a saját tulajdonosai sem hajlandók költeni, ezt a kérdést én nem így látom. Már privatizáció óta ez tapasztalható, hogy csak a legszükségesebb ráfordítások történnek, a legminimálisabb karbantartás, de a cég mégis eldöcög valahogy, a profitmaximalizálás jól megy, úgy tudom az értékesítést külön cég végzi (külön elszámolással) Németországban. A válságban a termelés ugyan visszaesett, de nagy a kereslet a termékekre, folyamatosan mennek 2 feltárósorral, néha 3-mal. Van értéke a cégnek még ilyen leromlott állapotban is, nem azért működtetik tovább a tulajdonosok, hogy csak a munkahelyek megmaradjanak. Ez nem szeretetszolgálat, ha nem nyereséges tovább, nem is működtetnék tovább, akkor vihetné az állam, vagy a közgép, vagy bárki hogy a munkahelyek megtartása miatt vállalja be a veszteségeket a további működtetéssel(folyamatos állami támogatással), vagy pedig megtörténne a bezárás, felszámolás. Amúgy meg például folyamatosan újítják fel a feltárósorokat, tehát azt sem lehet mondani hogy nem költenek rá.

Ezt írod, „A munkahelyek miatt az állami segítség az egyetlen reális lehetőség.” Igen, ebben egyetértünk, csakhogy már régóta az állam oldalán pattog a labda, neki kell lépni, hogy a bányakapitányság oldja fel a vörösiszap lerakás tilalmát, mert ez veszélyezteti leginkább a  vörösüzem sorsát, nem más. Felesleges itt a pénzről beszélni, amíg ez nem megoldott. A gyár területén kupacolják a vörös port ideiglenesen december óta, déli szél esetén a városiak nem véletlenül találnak vörös lerakódásokat a párkányaikon, autóikon, és halimbaiak nem véletlenül számolnak be a falutól párszáz méterre a bányaterületen újonnan megjelenő vörös kupacokról.

Igen, kell az állam segítsége, de valahogy mégis úgy tűnik, hogy pont saját maga ellen kell segítenie.

Előzmény: humilis (5330)
humilis Creative Commons License 2012.09.08 0 0 5330

Azt nem nyilatkozta komoly ember, hogy "lenyúltak" pénzt. Azt igen, hogy kivontak pénzt a MAL-ból. Részben a száraz technológia miatt, részben azért, mert a finanszírozó bankok nem voltak hajlandók a bizonytalan helyzetben tovább hitelezni. Nem az állam vonta ki a pénzt, hanem az állami felügyelet alatt történtek  kivonások. Igy a bankok helyett részben a szállítók lettek a finanszírozók, akik maguk is nehéz helyzetbe kerültek. A MAL legfőbb értéke a közvetlenül és közvetetten eltartott több ezer ember. A cégre a saját tulajdonosai sem hajlandók költeni, nemhogy más megvegye. A munkahelyek miatt az állami segítség az egyetlen reális lehetőség.

Előzmény: AntiKorrupt (5328)
futoz Creative Commons License 2012.09.07 0 0 5329
Előzmény: AntiKorrupt (5328)
AntiKorrupt Creative Commons License 2012.09.06 0 0 5328

Kicsit kevered a dolgokat. Nem feltétlen ugyanazok követelik, hogy az állam mentse meg a céget (az adófizetők pénzéből), mint akik az terjesztik, hogy Fideszhez közeli vállalkozók akarják megszerezni.

Én magam is állítom ez utóbbit, általam megbízhatónak tartott értesüléseim alapján, az események logikája is erre enged következtetni, azt viszont kikérem magamnak, hogy baloldalinak nevezzenek :)

Szép is lenne hogy az államnak kelljen megmenteni, az adófizetők pénzéből kisegíteni egy magáncéget, aminek a tulajdonosai évente milliárdos többletjövedelemre tettek szert a környezetvédelmi előírások folyamatos áthágása, szükséges beruházások elmulasztása kapcsán.

 

Itt ugye volt egy eldöntendő kérdés a 10 milliárd Ft összeggel kapcsolatban. Az Ékes féle verzió szerint azt az összeget a MAL a katasztrófa következményeire fordította. Lehet hogy ez az igaz, mivel nyilván költöttek pénzt a semlegesítő állomás kiépítésére és üzemeltetésére, és a száraz technológiára való átállásra is. Viszont ez utóbbi esetében arról nem sokan tudnak, hogy a száraz technológia 80 %-át már 2008 körül megvalósították, már akkor beépítették a drága víztelenítő dobokat, ami végén a félszáraz anyag jött le, viszont ahelyett hogy azt teherautókkal kivitték volna, retúrvízzel visszahígították, és nyomták ki továbbra is csővezetéken. A tényleges átállás ezek alapján nem jelenthetett már túl nagy beruházást.

Az erőmű verzió szerint azt a pénzt az állami felügyelő testület a MAL tartozásainak kiegyenlítésére vette el, viszont a tartozások mégsem lettek kiegyenlítve. Úgy tudom a tartozások továbbra is fennállnak, például az E-ON felé is.

 

Közben meg ilyen hírek jelennek meg:

http://www.infoajka.hu/hir_olvas/permalink:ajka-llami-megoldas-rajzolodik-mal-zrt-kontra-bakonyi-eromu-zrt-ugyben-2012-09-03-223018/

 

„A megoldás konkrét kidolgozása folyik, amelyben jelentős szerep hárul az MVM Zrt-re, valamint a Bakonyi erőmű Zrt-re is”

 

„például úgy hogy a Bakonyi Erőmű Zrt. követelése más, esetleg állami cég tulajdonába kerülhet, majd az állami „finanszírozó” javasolhat pénzügyileg vállalhatóbb fizetési ütemezést az adósnak, amely mindkét félnek könnyebbséget jelent. A Bakonyi Erőmű Zrt. „megszabadul” a követelésétől, a Mal Zrt. pedig fizethet hosszabb távon”

 

Ez első megközelítésben jelentheti azt, hogy az állam kifizeti a MAL tartozását az erőműnek, így onnantól neki tartozik, esetleg részvényeket kap cserébe.

De akkor hogy kerül MVM a képbe? Mondjuk úgy, hogy megveszi az erőművet, és a vételárba beleépíti a MAL-nak az erőmű felé fennálló tartozását is, ezáltal kárpótolva a Demjánt? Az MVM állami cég, rajta keresztül meg lehetne csinálni egy ilyen burkolt dotációt. Így ez a megoldás megerősítheti azt a verziót, hogy a 10 milliárdot az állam lenyúlta, és most így kompenzál az adófizetők pénzén.

Persze ez csak egy feltevés, majd a jövő igazolja vagy cáfolja.

Előzmény: humilis (5326)
J_o_l_a_n Creative Commons License 2012.09.05 0 0 5327

http://nol.hu/belfold/orban_viktor_csak_a_kolat_szereti_

 

Ez a cikkíró aztán nagyon tud...

„alig ötszázalékos a munkanélküliség, ami nagyrészt a százszázalékos állami tulajdonban levő Mal Zrt. tevékenységének köszönhető – állítja Székely.”

LOL

„A cég – s ezzel mintegy öt-hatezer ember munkahelye – azonban a „tényállás nélkül” kiszabott 135 milliárdos környezetszennyezési bírság miatt veszélyben van – figyelmeztet az érdekvédő.”

Hát nem emiatt van veszélyben, ez már majdnem lefutott ügy, mivel a kiszabott bírság jogszerűtlen. Ha a 135 milliárdos bírság lenne a probléma, attól nem csak a vörösüzem lenne veszélyben, hanem az egész MAL dőlne be egy az egyben. Azért van veszélyben a vörösüzem működése, mert az állam megtiltotta a vörösüzem melléktermékének, a vörösiszapnak a lerakását, lassan egy éve a gyár belső területén kupacolják, ahová már nem fér.

A szakszervezet úgy látszik alapvető dolgokkal nincs tisztában.

humilis Creative Commons License 2012.09.01 0 0 5326

Érdekes, hogy időnként mennyire másként látjuk ugyanazokat az eseményeket. Ajkán politikai okok miatt ellehetetlenítenek embereket (tanárokat), akik kénytelenek máshol munkát keresni. Miért bánt az valakit, ha találnak?

 

A timföldágy tulajdonosai 10 millió forintért vették a céget, azért ilyen olcsón, mert vállalták a környezetvédelmi problémák megoldását. Az eredményt ismerjük. Az állam vagy 30 milliárdot költött a katasztrófa miatt, ennek egy kis részét ráterhelték a cégre. A MAL nem tud kimászni az adósságból, aminek egy része már a katasztrófa előtt is megvolt. Baloldali megmondó emberek követelik, hogy az állam mentse meg  a céget, közben az terjesztik, hogy Fideszhez közeli vállalkozók akarják megszerezni. Vagyis azt várják, hogy az állam a jelenlegi tulajdonosoknak adjon ajándékba milliárdokat. A tulajdonosok a hírek szerint meg úgy akarják megmenteni a céget, hogy a timföldgyártás, ennek következtében a bauxitbányászat megszűnne, vagyis a dolgozók többsége mehetne az utcára. Ez a megoldás a jelenlegi tulajdonosokon kívül kinek lenne jó?

MGHLTM Creative Commons License 2012.08.29 0 0 5324

Nekem úgy tűnik nem kimagyarázza, hanem elmondja mit tud az ügyről és elmondja az ő szemszögéből ez, hogy néz ki! 

 

Az aggasztó az, hogy közben szépen épül lefelé a timpor 38,3 milliárt plusz 10 milliárd ide vagy oda...... politikai karat ide vagy oda! :-(

Előzmény: AntiKorrupt (5323)
AntiKorrupt Creative Commons License 2012.08.27 0 0 5323

Nemrégiben ugye az erőmű és a timföldgyár közötti anyagi vita teret kapott a médiában, és az erőmű vezérigazgatója azt nyilatkozta a Naplónak, hogy a katasztrófa után az állami irányító testület 10 milliárd forintot lenyúlt a MAL-tól, egyebek közt a cég fennálló tartozásainak kirendezésére, de ebből az erőmű mégsem kapott semmit. Most bukkantam rá a következőre, Ékes próbálja kimagyarázni a dolgot:

http://infoajka.hu/hir_olvas/permalink:sszefogas-a-mal-zrt-munkahelyek-megtartasaert-2012-08-14-083038/

Nekem egy MAL-os ismerősöm a minap egyértelműen a vezérigazgató verzióját erősítette meg. Ennek tükrében különösen cinikus a kormány azon kijelentése, hogy nem kíván beleszólni a MAL és az erőmű közti anyagi vitába.

nóra74 Creative Commons License 2012.08.22 0 0 5322

Így van.:-))Bocs, csak előre izgultam.:-))A hőség viszont bejött!:-))....sok a jóból.

Előzmény: MGHLTM (5321)
MGHLTM Creative Commons License 2012.08.20 0 0 5321

Nagy hőség? 

Előzmény: nóra74 (5319)
MGHLTM Creative Commons License 2012.08.20 0 0 5320

Gergő két kinevezés miatt elmegy az országból? Jól értem amit írsz csabikuci??

Előzmény: Csabikuci85 (5318)
nóra74 Creative Commons License 2012.08.18 0 0 5319

Vajon a 20-21.-én készülő videókon mi lesz majd látható az említett városban?!?!

Előzmény: J_o_l_a_n (5317)
Csabikuci85 Creative Commons License 2012.08.15 0 0 5318

Se Tapolcán, se Várpalotán nincs arra alkalmas ember, hogy iskolaigazgató legyen. Ajkán szerencsére sokan vannak, így majd innen járnak oda.

Azt hittem 2 év alatt sikerült minden pártkatonát kielégíteni, de úgy tűnik több idő kell, hisz sokan vannak.

Kis Gergő jól teszi, hogy szedi a sátorfáját ebből a hányadék országból!!

J_o_l_a_n Creative Commons License 2012.08.13 0 0 5317

sokszor végignéztem azt a kérdéses videót, de pont nem látszik semmi a kérdéses dobásból. Persze az ATV úgy tálalta hogy igen, azok pedig akiket a cikk megszólított, elhitték még akkor is ha ők se tudták beazonosítani.

Előzmény: nóra74 (5314)
nóra74 Creative Commons License 2012.08.13 0 0 5316

A Városi Művelődési Központ nevét a rendszer nem írta be a helyére az előző hsz-emben...bocsánat.

Előzmény: nóra74 (5315)
nóra74 Creative Commons License 2012.08.13 0 0 5315

Nem olyan régen nagyon jó előadást tartott Kulcsár Árpád a arról alkotott véleményekről szívesen olvasnék.szeretem a történelmi témájú dolgokat.

nóra74 Creative Commons License 2012.08.13 0 0 5314

Valamelyik tv híradójának részletei épp tartalmazzák, pontosan ki is dobta meg Ferenczit.Tehát videóval bizonyítható.Azon azt látod, hogy egy konkrét tüntető dobta meg, de nem szándékosan.Hmm...én sem voltam jó kislabda dobásból.:-))

Rend:A rendnek a város polgárainak a viselkedéséből kellene "összeállnia", ha az nem megy, akkor meg van /lenne/ ehhez a megnevezett Szerv, akinek ez lenne a dolga.Rendet tenni, tartani.Viszont ez történik, mikor a dolgok nincsenek a helyükön és az emberek a saját kezükbe veszik a megoldás kulcsát, vagy legalábbis amit annak vélnek.

Nem mellesleg egyetlen rendőrben sem bízom...tapasztalat sajna...

Előzmény: humilis (5310)
futoz Creative Commons License 2012.08.07 0 0 5313

A videón meg olyasmi  hallatszott, hogy azt mondta a sértett, hogy a mieink dobták. Erre nyilatkozta, hogy jobban átgondolta a dolgokat.

Az biztos, hogy vérzett a feje :(

Előzmény: MGHLTM (5312)
MGHLTM Creative Commons License 2012.08.07 0 0 5312

A 29 es számú ház kerítése mögül érkezett a kő, írgya a sajtó több helyen is!

Előzmény: humilis (5310)
futoz Creative Commons License 2012.08.07 0 0 5311

Én a fényképet is láttam.

Előzmény: humilis (5310)
humilis Creative Commons License 2012.08.07 0 0 5310

Azt hallottam, hogy Ferenczi Gábort fejbe dobták, sérülést szenvedet. Külön érdekesség, hogy a kő a vonulók közül érkezett. Nem tudom, igaz-e a hír, vagy ez is "városi legenda"? Kétségeim vannak, hogy olyan rendezvénytől, ahol kődobálás van (bármilyen irányból), nagyobb lesz a rend.  

Előzmény: MGHLTM (5309)
MGHLTM Creative Commons License 2012.08.04 0 0 5309

A magyar hírlap is leírta az eseményeket:

 

http://www.magyarhirlap.hu/kronika/a_homok_utca_ostroma.html

 

Az érdekes, hogy a bal oldali média valóban hallgat, az is érdekes, hogy a jobb oldalinak csak a verteket sikerült megszólaltani, és az is, hogy a rendőrség egyelőre hallgat és lehet, hogy meglepi lesz az ő vizsgálódásainak az eredménye, ennek ellenére a Jobbik megy és vonul. Rend lesz itt akrki meglássa.

Előzmény: nóra74 (5308)
nóra74 Creative Commons License 2012.08.03 0 0 5308

Köszönöm!

Tulajdonképpen az váltotta ki az érdeklődésemet, hogy az emberek a városban egyre inkább foglalkoztak a történésekkel, ez viszont ahhoz vezetett, hogy már igencsak torzultak a tények.Újság, tv stb...pedig nem, vagy számomra- az addig hallottakhoz képest - kisebb jelentőséget tulajdonított a dolognak...már ha a terjedelmet nézem.Illetve természetesen az indulat visszafogottan jött le ezekből a forrásokból, ami nem feltétlenül negatív.

 

Ma például már azt boncolgatták a városban, hogy Devecser polgármestere miért nem foglalkozik az efféle problémákkal ott helyben.Több vélemény szerint azért, mert fél, hogy ha megtenné a lakosokkal szemben - akik a problémákat okozták az elmúlt években - azt a döntést, amit tőle várnak, akkor visszaminősítenék Devecsert.Ergo nem lehetne város , mivel megfogyatkozna a lakosság.

 

Ezt nagyon túlzónak és nyakatekertnek érzem, de ezt is hallani.Nem tudom van e ennek alapja vagy csak ahogy ÜS mondaná, "városi legenda" a polgármester reakciója.

 

 

Előzmény: MGHLTM (5307)
MGHLTM Creative Commons License 2012.08.03 0 0 5307

Kedves Nóra74 hát ezt sikerült kis keresgélés után előásni az esetről, parkolási vita után durva szitu alakult ki. 

MGHLTM Creative Commons License 2012.08.03 0 0 5306

2012, augusztus 2 - 23:31

Olvasónk levélben reagált a Veszprém Megyei Napló ma feltett kérdésére, miszerint "Ki tegyen rendet Devecserben?" Kérésére közöljük véleményét.

Tisztelt Napló Szerkesztősége!

A mai nap feltett kérdésükön mélységesen felháborodtam, mert már a kérdés felvetésével is manipulálják a szavazás végkimenetelét. A Magyar Gárda ugyanis nem egyedül vonul fel, és nem is egyedül akar rendet tenni, hanem erőt, reményt és hitet akar adni a magyar embereknek. A rendőrség felsőbb utasításra cselekszik sokszor, nem mindig a logikus lépést teszik meg. A helyiek és a cigánybűnözés által érintett magyarok az egész ország területén felháborodtak a múlt héten történtek miatt, így természetes, hogy összefognak az őket terrorban tartó cigányok ellen. Az lenne a legjobb, meglátásom szerint, ha segítenék minél nagyobb erőkkel felvonulni a gárdát, ösztönöznék az összefogást, és a rendőrség végre az igazi bűnösöket fogná el és vonná felelősségre.

Tisztelettel:

Harasztovics István

 

Előzmény: nóra74 (5301)
MGHLTM Creative Commons License 2012.08.03 0 0 5305

Ferenczi Gábor: Nagyobb biztonságra van szükség Devecserben2012, augusztus 2 - 14:32

    Ferenczi Gábor jobbikos országgyűlési képviselő a devecseri Jobbik-irodában tartott sajtótájékoztatót a múlt heti cigánytámadásról és a vasárnapra szervezett demonstrációról. A képviselő tájékoztatta portálunkat, hogy a Veszprém Megyei Naplót Tóth B. Zsuzsa újságíró tudósította, azonban Fröhlich András szerkesztő a tudósító eredeti írását szándékosan úgy vágta meg, hogy az ellentmondásokat tartalmazzon, ne fedje a valóságot, ráadásul nevetséges színben állítsa be mind a képviselőt, mind pedig a nemzeti szervezetek által vasárnapra szervezett rendezvényt.

    A képviselő ezért panasszal élt Tóth B. Zsuzsa újságírónál és Bartuc Gabriella szerkesztő asszonynál, akik elismerték a hibát, elnézést kértek, és ígéretet tettek a korrigálásra, ami a képviselő szerint utólag már nem sokat ér.

    Ferenczi Gábor elmondta, hogy miközben az ő általa mondottakról inkorrekt cikk jelent meg mind a napilap nyomtatott, mind pedig internetesen felületén, addig Toldi Tamás devecseri polgármestert úgy szólaltatták meg az elvileg a képviselő sajtótájékoztatójáról szóló beszámolóban, hogy a városvezető végül lényegesen nagyobb felületet kapott, ráadásul nem is az eseményekről, és a valós devecseri helyzetről beszélhetett.

   Az alábbiakban Tóth B. Zsuzsa eredeti tudósítása olvasható, melyet Ferenczi Gábor kért el az újságírótól és juttatott el a Bakonyi Hírmondó szerkesztőségébe.

„Devecser (tbzs) Ferenczi Gábor országgyűlési képviselő, a Jobbik Veszprém megyei elnöke egy múlt heti lincseléses eset kapcsán sajtótájékoztatón szólt a cigány-magyar együttélés devecseri helyzetéről és az augusztus ötödikére tervezett demonstrációról.

   Mint elhangzott, a Jobbik azt tűzte ki céljául, hogy rend és biztonság legyen a városban. Szeretnék felkelteni a cigány családok figyelmét, ennek érdekében a vasárnapi demonstráción olyan utcákban vonulnak, amelyek érintettek ilyen szempontból. Vasárnap terveik szerint hat csoport, köztük a két gárda és civilek is felvonulnak, várhatóan több százan lesznek. Úgy véli, nincs biztonság a városban, kevés a rendőr. Ugyan most a múlt heti lincselés miatt megerősített járőrszolgálat van Devecserben, de mi lesz azután? Félnek a helyi lakosok, többek között az a család is, amelyik ellen a támadás történt.

   Az incidensben érintett család egyik tagja, ifj. Bognár Ferenc elmondta, hogy mi történt a lincselés napján. Hangsúlyozta, hogy csak a rendőri jelenlétnek köszönhető, hogy ő és szülei életben vannak. Cáfolta, hogy családi viszály állna az ügy hátterében, leszögezte, hogy egy értelmetlen parkolási vitából indult ki a verekedés., amelynek során késekkel, botokkal támadtak rájuk a helyi romák.”

  A cikk ebben a formában nem jelenhetett meg a Veszprém megyei napilapban - közölte portálunkkal a jobbikos képviselő, aki a közlemény mellett a vasárnapra tervezett demonstráció plakátját is szerkesztőségünk rendelkezésére bocsátotta.

 

Előzmény: nóra74 (5301)
MGHLTM Creative Commons License 2012.08.03 0 0 5304

2012, augusztus 2 - 22:54

  

Németh Szabolcs, a Jobbik devecseri elnöke levélben tájékoztatta portálunkat a devecseri helyzetről. A nemzeti radikális párt városi vezetője arról számol be, hogy véleménye szerint a devecseri helyzet kezd kritikussá válni. Az önkormányzat Fidesz-KDNP-frakciója ugyanis egy közleményt adott ki, melyben elhatárolódnak a vasárnapi, általuk "masírozásnak" titulált demonstrációtól, és a probléma megoldását helyi szinten kívánnák rendezni.

Ferenczi Gábor, Németh Szabolcs a Jobbik devecseri elnöke, valamint ifjabb Bognár Ferenc, a múlt heti cigányok által elkövetett támadás egyik sértettje a keddi devecseri sajtótájékoztatón (Fotó: Orosz Péter - Veszprém Megyei Napló)
Németh Szabolcs beszámolójában leírja, hogy a rendőrség a devecseri önkormányzati dolgozókkal karöltve járta a város azon részét, amerre a vasárnapi demonstráció résztvevői vonulnak majd, és szórólapokkal igyekeztek az ott lakókat rábírni arra, hogy maradjanak az otthonaikban, húzzák le a redőnyeiket, az autóikat pedig véletlenül se hagyják az utcán a demonstráció idején. Németh Szabolcs közölte, hogy az ott lakók közül többen jelezték felé felháborodásukat, annak adva hangot, hogy nem értenek egyet a korlátozásokkal. A helyiek döntő többsége a Jobbik helyi vezetője szerint a tüntetők mellett áll, de sokan félnek megmutatni magukat a vonuláson. Németh Szabolcs kérte szerkesztőségünket, hogy tolmácsoljuk a helyiek köszönetét mindazok felé, akik vasárnap kiállnak a jogos magyar önvédelemért, az emberek biztonságáért.Bakonyi Hírmondó

 

Előzmény: nóra74 (5301)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.02 0 0 5303

És tőled sem tudtam meg semmit...

Előzmény: nóra74 (5301)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!