Keresés

Részletes keresés

Kalácsmániás! Creative Commons License 2016.06.22 0 0 3314

Helló
36 éves profi ügyeskezű gyors és preciz pék legény kürtöskalács gyúró állást keres fesztiválokra rendezvényekre!!!

10 év tapasztalat!! nincs új előttem a kalácsozásban!
http://kurtoskalacsmester.hupont.hu
Szállás és utazás téritéssel bárhová megyek az országban!

VT-kurtos Creative Commons License 2016.06.14 0 0 3313

Eladó gázas, 8 hengeres, kürtös kalács sütő gép az USA-ban henger tartóval, pótalkatrészekkel és 18 sütő hengerrel. 

110V elektromos meghajtású.   

A megfelelő hőmérsékletet 2 Einhell GS4600 típusú infraégő biztosítja. 

 A henger tartón 13 db sütő hengert lehet tárolni, ami alkalmas a tészta kelesztésére is.

A sütő mérete:  50 cm hosszú, 57 cm széles , 71 cm magas.

Tartozékok: 

  • Henger tartó/kelesztő álvány a sütő gépen.
  • 1 db áram átalakító 12 Voltról (akkumulátor) 110 voltra amely 3 órát üzemelteti a sütőt áram nélkül.  Így lehet müködtetni a sütőt piacokon, ünnepélyeken az nélkül, hogy a motort át kellene cserélni 12 V-ra.
  • 1 darab 12V-os motor.
  • 8 darab sütő henger 5 - 6.5 cm (kónuszos) átmérővel és 25 cm hosszúsággal
  • 10 darab sütő henger  4.5 – 5 cm (kónuszos) átmérővel és 20 cm hosszúsággal

Ár: $1,100 USD.  Érdeklődni lehet a 802-760-0289 telefonon.

Bala1986 Creative Commons License 2016.05.11 0 0 3312


Eladó sorba került profilváltás miatt egy tíz alkalommal használt a Metaltechnik Kft. által gyártott kürtöskalács gépsor, melynek segítségével elindíthatja vagy felújithatja saját kürtőskalács vállalkozását.

 

További részletekért katt a linkre:

 

http://www.jofogas.hu/budapest/Kurtoskalacs_Gepsor____Sweet_Dreams___10_Alkalommal_Hasznalt__49014981.htm?first=1

 

 

 

Kalácsmániás! Creative Commons License 2016.04.24 0 0 3311

Ha segitség kell fordulj hozzám bizalommal:http://kurtoskalacsmester.hupont.hu

Kalács OÉTI Creative Commons License 2016.04.01 0 0 3310

Kürtőskalács sütők (+36 30 911 28 44) és dagasztó gépek, minden igényt kielégítve, közvetlen a gyártótól, elektromos, gázos, faszenes kivitelben! A berendezéseink CE minősítéssel és OÉTI engedéllyel rendelkeznek, termelékenyek, megfizethetőek!

 

 

 

 

 

01gabor Creative Commons License 2016.03.31 0 0 3309

Sziasztok.

 

Sütőfákat keresek megvételre,ha lehet újjakat,vagy tudtok-e olyat aki ķészít.

Köszönettel

01gabor Creative Commons License 2016.03.31 0 0 3308

Segitséget kérnék.

 

Swet drem sütőhöz,honnan lehet beszerezni a gumi ''ékszijjat''.

Köszönöm a segitséget.0125gabor

kurtos 2008 Creative Commons License 2016.03.24 0 0 3307

 Itt a kep is!!

kurtos 2008 Creative Commons License 2016.03.24 0 0 3306

Elado a kepen lathato, alig hasznalt Sweet-Magic gazos suto, 16db faval!

 

Ez a legidealisabb tipus a kulfoldi arusitashoz!

 

Igeny eseten betanitassal es recepttel!

 

Erdeklodni: borosani1@gmail.com

suno5 Creative Commons License 2016.03.19 0 0 3305

Diófából milyen lenne sütőfát csinálni? Vagy erre a célra csak a bükk a jó? Mennyire legyen kúpos a fa?

oroszlan1000 Creative Commons License 2016.03.07 0 0 3304

Szia!

Lehet, hogy kínait vettél?

Én is találkoztam olyan 6-os géppel, 2400 wattos) ami nem sokat ért.

Légyszives küldj fotót privátba, hátha van egyezés.

Üdv.

oroszlan1000@gmail.com

Előzmény: brixie74 (3297)
Jani 99 Creative Commons License 2016.02.29 0 0 3303

Szia Krisztián!

 

Elnézést, hogy csak most válaszolok, de az utóbbi időben nem olvastam a fórumot. Szóval... Amennyiben rám hallgatsz, Sweet Dream gépeket nem veszel. Az okokat nem szeretném itt kifejteni, ha kíváncsi vagy, írj egy mail-t, és szívesen közlöm.

 

logastrade@gmail.com

 

Üdv.

Jani

 

 

Előzmény: [Chris] (3281)
pofics Creative Commons License 2016.02.22 0 0 3302

 

Magasság: 53 cm
Szélesség: 30 cm
Mélység: 44 cm
Súly: 17 kg
Hálózati feszültség: 220-240 V
Teljesítmény felvétel: 2x1600 W
Elektromos csatlakozó: 240V-os hálózati dugó
Anyaga: Rozsdamentes acél
Kivitel: Ipari
Sütő tengelyek száma: 8
Beépített meghajtó motorok száma: 1
Sütési hőmérséklet: 200-220 C°
Kalács méret: 20 x 6 cm  (kb. 22dkg)
Tartozék: 16 db sütőfa

 

megrendeléstóöl 1 héten belül 

 

email:kozmanovics.tamas@ncgep.hu

tel:+36209287144

vfrkrisz Creative Commons License 2016.02.21 0 0 3301

Sziasztok!Kürtöskalács sütő készítését tervezem!

Olyan kérdésem lenne hogy a tűztér alja és a tészta között mekkora a távolság?

Köszönöm a segítséget!

Üdv Krisz

FOOD TRUCK MALLORCA Creative Commons License 2016.02.15 0 0 3300

Elnezest a kepek lemaradtak.Elerhetosegeim robertounyi@yahoo.es vagy +34638838129

 

 

 

 

FOOD TRUCK MALLORCA Creative Commons License 2016.02.15 0 0 3299

SZIASZTOK!

 

MALLORCAN JOL MENO KURTOSKALACS VALLALKOZAST AJANLOK FIGYELMETEKBE EGY UJ PROJEKTTEL, AMIROL MELLEKELEK FENYKEPET. Egy 1979es EVJARATU VW KOMBI ATALAKITVA ES HIVATALOSAN HITELESITVE FOOD TRUCKNAK ENGEDELLYEL. ELEKTROMOS ARAM BEVEZETVE, 7200 Wra, SZINTEN HITELESITVE, CSAK A BELSO BERENDEZES VAN HATRA. VASARI KONTAKTLISTA, TELJES KNOW HOW, KIALAKITOTT UGYFELKOR. ELSOSORBAN AT SZERETNEM ADNI AZ UZLETET, MERT EL SZERETNEK UTAZNI, DE BARMILYEN MEGOLDAS ERDEKEL. FEBRUAR 26ig MAGYARORSZAGON TARTOZKODOM HA VALAK SZERETNE SZMELYES TALALKOZOT, MEGOLDHATO. KOSZONOM FIGYELMETEKET, MINDEN JOT!

Koplar Creative Commons License 2016.02.07 0 0 3298
Előzmény: brixie74 (3297)
brixie74 Creative Commons License 2016.02.07 0 0 3297

Sziasztok, mi is kurtosozunk olaszban... Gazos gepunk volt idaig, teljesen jol mukodik. Viszont a mostani vasarra vettunk egy elektromos 6 FAS gepet (2400w). AZ a gondom, hogy 20 perc alatt suti meg oket.... Amig a gazos 6-8 perc  alatt... Szerintetek normalis, hogy 20 percig kell varni?!?! MIT tehetnèk??? Talan a gepnek nem eleg eros a futoszála? Visszacsereltessem a gepet, vagy MIT csinaljak? Mi a velemenyetek? Koszi bri

Koplar Creative Commons License 2016.02.06 0 0 3296

Valóban,sokan összetákolnak valamit,és "profi" gépként kívánják értékesíteni.

A legtöbb gyártónak magáról a kürtöskalácsról,egy rendezvény kihívásairól,telén a hidegben nyáron hatalmas höségben fogalma sincs.

két dolog amit alapból figyelembe kellene venni.:

 

 -"gépeket úgy kell gyártani és forgalomba hozni, hogy rendeltetésszerű használat esetén a személyek biztonságát és a vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse."

 

- egy jó berendezés,felszerelés sokak számára egy az ember egzisztenciájátt biztosító fontos  részlet,így fontos,hogy megvalósítsa az elképzeléseket,megfeleljen az elvárásoknak,hisz részben erre épül a vállakozás,

így ennek olyannak kell lennie,hogy a lehetö legegyszerüben,legbiztosabban,termelékenyen, problémamentesen dolgozni tudjon vele az ember.

 

 

Előzmény: Koplar (3295)
Koplar Creative Commons License 2016.02.06 0 0 3295

A tapasztalataink szerint,eddig senki nem rendelkezett túl sok információval,csak kizárólag sok hamis,használhatatlan  információval,spekulációkkal,stb.

Valljuk be a profi kürtöskalácsos nem gyakori,söt.Annak ellenére,hogy tradíciója van magyarországon,nincs kiforrva ez a szakma,annyira amennyire sokan gondolják,vagy mutatni próbálják.

Előzmény: Kalácsmániás! (3294)
Kalácsmániás! Creative Commons License 2016.02.06 0 0 3294

Helló 

Hát épp ez az hogy az ember már néha túl sok információval rendelkezik!!

Az emberek itt a másik embert kérdezik bizonyos dolgokról, mielőtt kidobnának több százezer vagy akár millió forintokat szar gépekre vagy gépsorokra amire semmi szükség!

Az előzőekben leirtak pont nem házilag gyártott olcsó berendezésekre irányúltak, hanem épp ez a baj hogy drága berendezések nem hozzák a hozzájuk fűzött reményeket vagy a be reklámozott sikert!

PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK!!

De valljuk be hogy sok gyártónak csak az a célja hogy elvidd a terméket, az hogy utánna már te hogy boldogulsz az már senkit nem érdekel!

Üdv 

Előzmény: Koplar (3293)
Koplar Creative Commons License 2016.02.04 0 0 3293

Kedves Szakértök,

kérem informálódjnak alaposabban,mielött bármit is leírnak.

A gázos,elektromos,faszenes sütökröl elöbb leírt tulajdonságokról ,csak a házilag gyártott,egyszerü,olcsó berendezésekre igazak,

ha valakit komolyan érdekel a kürtöskalácsozás,informálódjon alaposa,nézzen meg és próbáljon ki mindent, szerezzen elegendö információt.

Üdv,

Koplar Richard

Előzmény: Kalácsmániás! (3292)
Kalácsmániás! Creative Commons License 2016.02.01 0 0 3292

Helló Mindenki

 

Érdemi segítséget vagy használható infót ne várj itt!

Én már egyszer töröltem magam de nemrég visszatértem mert úgy gondolom hogy a 10 éves tudásomat és tapasztalatomat nem őrzöm úgy mint a szent Grált!! Nekem is sokat segítettek és sok mindent tanultam és tapasztaltam az elmúlt 10 év során!

 

Nagy tapasztalatom van az elektromos gépen történő sütögetésben, mind bolti árusítás mind pedig rendezvényezés területén is!

Mindig minden változik nem lehet ugyanazt használni mindenhol minden körülmények között, rugalmasnak kell lenni és változtatni!

 

Én mobilis vagyok, bárhová megyek ha megfizetnek és mindig megtaláljuk az adott vállalkozóval a megfelelő utat amelyen szeretne járni!

 

Ajánlom magamat:

 

http://kurtoskalacsmester.hupont.hu/

Kalácsmániás! Creative Commons License 2016.02.01 0 0 3291

Helló

 

Nem a sütőgépen múlik a siker, hanem hogy minden összetevő passzoljon!!

 

Egy jó recept!

Jó hely!

Jó felszerelés!

Egy hozzáértő tapasztalt szakember!

Megfelelő technológia kiépitése!

Aztán csak a gép!

 

Irj e-mailt ha tudok segitek 

goyo187@gmail.com

Előzmény: Zsozihu (3287)
Kanizsaiv69 Creative Commons License 2016.01.31 0 0 3290

Egy kicsit tovább olvastam és pár kérdésre válaszolok :

 

Gázos ,elektromotoros vagy faszenes ?

Mindegyiknek van előnye és hátránya .

Faszenes : Látvány szempontjából  a legjobb , nagy kalácsot lehet vele csinálni aminek jobb az árrése . 

                Hátránya: rumlis , nehéz egyenletesen sütni , nagy tapasztalatot igényel , drága a faszén és nehéz a szállítása                              kb 100Kg/nap. 

Gázos : Kisesebb a kalács és ha nem jó a gép a végek nehezen karamelizálodnak . Előnye ,hogy gyors (ha jó a gép ) és                             mobilizálható akár áram nélkül is mehet a sütés. A gázos sütőknek az a baja általában , hogy gyenge az infrasugárzó .                  Ezt úgy lehet ellenőrizni ha csak a gép egyik égője megy akkor is lehet vele sütni .

 

Elektromos : Közepes kalács méret , szépen sülnek a végek is . Hátránya ha nincs meg a megfelelő hő ( +12C belső hőmérséklet alatt nem ajánlott ) kemény lesz a kalács , lassabb mint a gázos, áramszükséglet stabil 16A. 

 

Akkor milyen gép legyen ? Ismerni kell hol mikor szeretnéd használni , mekkora forgalomra ?  Csak ennek ismeretében lehet válaszolni erre a kérdésre.

 

A gépek többsége  is használhatatlan  vagy lassú nem lehet vele termelni .

Kanizsaiv69 Creative Commons License 2016.01.31 0 0 3289

Sziasztok !

 

Véletlenül tévedtem ide ,de turbós sütőnél felkaptam a fejem . Aki neki szeretne állni kürtőskalácsozni az egy alaptételt fogadjon el . Nincs olyan pakolás nélkül jó kalácsot tud csinálni . Ezt gyorsan felejtsük is el !!!

A kalács lényege és mindegy milyen gépről beszélünk a 3 különböző hőmérséklet :

1. kelesztés

2. sütés 

3. karamelizálás 

Ha ez nincs meg abból nem lesz jó kalács .  

Nem kell bonyolult gép ,jó gép kell amit ezek a tőmeggyártok  nem tudnak ,mivel nem sütöttek kalácsot .

Azt a fél órás bemutatót én nem tartom kalácssütésnek amit ezek csinálnak . Pont ezért van annyi "szar" kalács a piacon, mert ezek a hozzá nem értő emberek tanítják be . Felejtsük el azt , hogy ezt 1 óra alatt meg lehet tanulni .

Ezért őrzi mindenki a titkát. Inkább zsebe kell nyúlni és kifizetni a PROFI betanítást , mint megvenni minden használhatatlan csíkhúzó gépet és társait .  

Olika71 Creative Commons License 2016.01.30 0 0 3288

Hello,

 

Ne várj semmi választ.....sajnos....

Én is régóta olvasom a fórumot, de nem nagyon láttam használható segítséget, tippet, ötletet.

A kérdésekből van gazdagon, de ez a magyar valóság....mindenki félti, védi a tapasztalatait.

Tulajdonképpen valamilyen szinten megértem....csak akkor ez a fórum értelmetlen...

Én is beszéltem a Sweet Dream gépekről a gyártóval. Valóban nekem is előadta, hogy ezek a gépek a legjobbak és, hogy 3 hónap alatt vissza hozza az árát. A komplett gépsort ajánlotta, és a 10 es turbós gépet. Elmondása szerint a turbós gép egyedűlálló mert nem kell pakolgatni arudakat, ott sűl meg ahová be rakta az ember és mindegyik kalács egyszerre és egyformán sűl.

Közben beszéltem egy ismerősömmel aki ilyen gépet használ és nem támasztotta alá ezt. Turbó légkeverés ide vagy oda, lévén hogy ki-be nyitogatja az ember a légkeverésnek semmi értelme. Én amikor kimentem Fótra beszélni a tulajjal, egy fűtettlen irodában beszéltünk ahol nem volt világítás. Nekem nem úgy tűnt, hogy egy jól prosperáló céggel tárgyalok. Számomra fontos lett volna hogy bemutassa működés közben a gépeket, de erre nem volt lehetőség.

Nekem ez volt a tapasztalatom...

Előzmény: Zsozihu (3287)
Zsozihu Creative Commons License 2016.01.30 -1 0 3287

Helo kedves mindenki!

 

Az elmúlt pár hozzászólásban láttam, hogy mások is kíváncsiak a Metaltechnik által forgalmazott gépekre és a cég álltal kínált konstrukciós lehetőségekre. Én is beszéltem a céggel telefonon. A nagy-nagy lehetőséget és tuti megtérülést akár pár hóapon belül sztorit is hallottam. Most tényleg vannak itt a forumon olyanok akik ezt a rendszert használják? Mint a többiek én is szertnék ebben az iparágban tevékenykedni. Büfés tapasztalataim vannak de nem vagyok már Magyarországon. Most a sokmillió forintot egyszerre fizessünk be vagy részletekben az mindegy mert igyis úgyis sok pénz. Persze beruházás nélkül nem lehet semmit elindítani vagy akárcsak üzemeltetni nem ez a kérdés hanem hogy a sok gép és rendszer közzül mi lenne a jó egy induló vállalkozás számára.

 

Tehát Van valaki aki erzt a sweat dream rendszert használja vagy netán komplett pakettot a többi extrával együtt megvette es használja es meg tudná velünk a tapasztalatait osztani? Most nem arra vagyok kívancsi hogy mennyit árul egy nap az mindenkinek a privát dolga...csak a rendszer érdekel a gyartó " többezer elégedett ügyfél" dolog es a sok rózsaszín köd nélkül...

 

Tisztelettel:

Zsolt

Olika71 Creative Commons License 2016.01.27 0 0 3286

Szia,

 

Hasonló cipőben járunk, írj és osszuk meg a tapasztalatainkat.

schneider.zoli@gmail.com

Előzmény: Jani 99 (3273)
dilemma05 Creative Commons License 2016.01.18 0 0 3285

Sziasztok!

Mik a tapasztalataitok gázos vagy elektromos sütőt érdemesebb megvenni? Parázson sütés kizárt (mivel nyílt láng--így azt nem használhatunk itt)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!