Keresés

Részletes keresés

Mieuw Creative Commons License 2010.12.27 0 0 29102

Fogár: a helyszínen volt egy rendőrautó az ütközés pillanatában, aki amikor a férjem kiszállt a kocsiból, neki azt mondta, hogy látta, hogy nekünk zöld. Fél órával később már nem volt hajlandó megerősíteni, hogy látta a zöldünket, azt mondta, hogy csak a csattanást hallotta (?????????).

A Moszkva térnél történt, mindkét irányból több sáv, szerintem a külföldi sofőr benézte a kanyarodó zöldjét (én elég sokszor jártam már arra, nagyimtól jöttünk hazafelé).

gyerekek: Hannó megijedt, Beni nem. Azért nyavajogtak csak, hogy ők is szeretnének mentőautóban utazni, végülis őket is bevitték, ziher ami fix alapon. Jól érezték magukat, utána nagy hangon mesélte a nagyobb, hogyan néztek be a hasába valami krémmel, meg, hogy nehezet tettek a fejére (röntgen). A kisebbik egy fél napig bújósabb volt, szerencsére ennyi.

 

Kokian: gratula az uh.-hoz :-). A fogfájásra részvétem. Egyébként van olyan doki, aki még mindig az Algopiryn ajánlja (bár, ha jól emlékszem azt, írtad, hogy Neked nem lehet), és a paracetamolt nem. Most légy okos, ha tudsz! (egyébként nekem a paracetamol egyáltalán nem hat, ez nekem eldöntötte a dolgot, mikor szükségem volt rá).

 

Az izraelis eset nem nyugtatott meg :-( mi sóherebbek vagyunk, öreg autó, erre már nem is lehetett volna cascót kötni. Itt boszniai egyébként a másik fél.

Fogár Creative Commons License 2010.12.27 0 0 29101

hát én Bp-en vezetek,meg itt helyben...itt is tré ami van...párom is tudna mesélni órák hosszat mert neki munkájából adódóan sokat kell vezetni naponta...

A legrosszabb a hétvégi hobbysofőr, akinek se rutinja,se semmi...és becsúszhat 1-1- figyelmetlenség ebből adódóan...

Előzmény: avoirfroid (29099)
Fogár Creative Commons License 2010.12.27 0 0 29100

Kokian:

gratula az uh-hoz! :)

 

algophyrint én sem veszek be-mert én eleve picit allergiás vagyok minden pirin végződésű szerre...hat meg mindent,csak keletkezik egy ilyen rossz érzés a számban,orromban...amit utálok.

 

Demalgont vettem be eddig összesen kétszer-de köszi a tippet Panadolra,van itthon...szerencsére annyira nem fáj,hogy kapkodnom kelljen a gyógyszert,csak pl amikor az eldugult orrom miatt (ami a 2hete húzódó náthám eredménye) próbálok levegőhöz jutni a számon,na akkor érzékenykedik a fogam is. Még rágni is egész jól tudok vele...szerdán Villányi Dent...sosem voltam még ott,de ott volt hely-nyitva vannak...meglátjuk :)

 

 

Előzmény: avoirfroid (29099)
avoirfroid Creative Commons License 2010.12.27 0 0 29099

Kokian, csudaszép a poronty, olyan furi, hogy ilyenkor már mindene megvan és mindene látszik is! A lényeg, hogy szépen fejlődik :)

 

Mieuw, sajnálom a balesetet :((( Én néha annyira félek vezetni...Itt Miskolcon a vezetési morál a béka segge alatt van, vezettem már jó pár városban, de itt a legrosszabb. Mondjuk most Kanizsán vagyunk a szüleimnél, és ma tíz perc alatt kétszer is majdnem összetörtek :S Lehet a levegőben van valami...

 

Fogár, a fogfájás mondjon le! Nekem is szokott fájni, én panadolt veszek be ha már nem bírom, mert az orvosom felvilágosított, hogy az algopyrin már nem menő terhesen.

 

Cserri, én mostanában 14-15 hetesen jöttem rá, hogy a babát érzem. Annát 17 hetesen éreztem, de nála elöl tapadt a lepény, az szigetelt rendesen. Lehet, hogy most hátul van, nem tudom. Pedig khmmm nem vagyok éppen vékony ;)

Kokian Creative Commons License 2010.12.27 0 0 29098

Ez tipikus Murpy törvénye. Nekem mindig akkor kezd el fájni a fogam, ha már péntek este van, vagy hosszú hétvége jön.

Jobbulást a fogadhoz.

Előzmény: Fogár (29091)
Kokian Creative Commons License 2010.12.27 0 0 29097

Hát nem semmi milyen felelőtlen emberek közlekednek Magyarországon. Még szerencse, hogy nem esett komolyabb bajotok. Persze, hogy azt mondja, hogy neki is zöld volt, biztos kb 10 másodperccel előtte átváltott neki pirosra, de még gondolta, hogy belefér. Az ilyentől is azonnal elvenném a jogiját, kockáztatja mások életét. További jó pihenést kívánok.

Előzmény: Mieuw (29094)
Kokian Creative Commons License 2010.12.27 0 0 29096

Sziasztok. Hát megjöttünk. Ma voltunk 12 hetes Uh-on. MInden rendben, CRL: 4,23 cm. Vígan mozgolodott a vizsgálat alatt, a szívverése 171/min.

Hoztam képet is. A férjem is bejöhetet a vizsgálóba, így most már Ő is láthatta. Láttuk mindkét kezét és lábát. 2 hét múlva kell visszamenni kontrol UH-ra, mert a nyaki redőt meg tudták mérni (0,12 cm), de az orrcsont még nem teljesen látható, ezért ellenőrizni kell. A mért adatok alapján 11 + 1, a valóságban 11 + 4.

 

 

Köszönöm kérdéseteket. Igen elég rosszul éreztem magam, a mások probléma, hogy kicsit felfáztam és azért is fájt a hüvelyem.

Az UH alapján a pocaklakó elég lent helyezkedik el, úgyhogy folyamatosan pisilhetnékem van. A doki szerint ez nem baj, majd feljebb fog menni.

Most már csak 2-3 x kelek fel éjszaka pisilni.

Fogár Creative Commons License 2010.12.27 0 0 29095

huhh,nagyon sajnálom!!!

az a fő,hogy nem lett bajotok,de persze az autó is nagy kár...nekünk a 4 év alatt 2x törték meg az autót...igaz abból 1x azért lehetett tovább használni-de az is rendőrségi ügyes lett,mert ott is a károkozó nem ismerte el a felelősséget.

Nem akarlak idegesíteni,de a rendőrségi határozat elég lassan fog kiérni...nekünk a február 10-i esetből lett papír vmkor augusztusra :( Így mi végülis cascora csináltattuk meg az autót...a befizetett önrész összegünket a mai napig nem láttuk viszont-de legalább meg van csinálva a kocsi.

Hiába nem mi voltunk ugye a károkozók...casco bonuszunk ugrott persze emiatt...ja merthogy a rendőrség hosszas ügyintézés után azt állapította meg,h a károkozó a másik autóban utazó utas volt-tehát tőle max vm polgári peres úton hajthatnánk be a pénzt- HA magyar állampolgár lenne...de mivel izraeli...így hagytuk a francba.

Az első esetünk 2007ben volt-a kocsi éppcsak 4hónapos volt...és belémszállt egy kisfurgon...MÁV-os... :( ott is hosszú herce hurca árán lett rendezve a dolog,saját cascora...majd a MÁV becsődölt...és akkor is visszasoroltak minket a casco bonuszban,mert a MÁV nem fizetett a mi biztosítónknak...utólag. Akkor szerencsére az önrészünket kisajtoltam a MÁV-ból...még az volt a szerencse...

 

Remélem hamar kiderül,hogy mi volt...én olyanról még nem hallottam,h mindkét irányból zöld lett volna a lámpa...bár az is jó kérdés,hogy olyankor mi van ha mégis vm üzemzavar volt...akkor ki fizeti ki a károsultaknak a kárt???

 

És a gyerekek hogy viselték a balesetet? Veled lehettek a Kórházban?

Előzmény: Mieuw (29094)
Mieuw Creative Commons License 2010.12.27 0 0 29094

Sziasztok!

Cserri: sztem is sok mindentől függ: Hannót 20 hetesen éreztem, Benit 13 hetesen (extra vékony voltam akkor: 40 kiló: a doki ezzel is magyarázta, hogy kevesebb "anyagon" kellett átérnie a mocorgásnak). Most kb. a 14 hét közepétől: először én is bizonytalan voltam, a 15. hét (uh. szt) első napján volt olyan, amikor már biztos voltam benne, hogy ő az.

 

Nekem nem telt olyan jól a karácsony: 25.-én este karamboloztunk (átmentem egy zöld lámpán, és oldalról belénk jöttek), így egy napig a János kórház vendégszeretetét élveztük :-( Szerencsére nem lett senkinek sem komoly baja (csak én sántikálok), viszont a másik (ráadásul külföldi) sofőr is állítja, hogy zöldön jött át, így még várjuk a rendőrség döntését. Férjecském pedig autó nélkül nem tud dolgozni :-((((((((

 

Viszont a baleset után, amikor már a kórházi ágyban feküdtem olyan ramazurit csapott Pocaklakó őbennsége, mint aki faltól-falig úszik. Egyszerre sajnáltam szegényt a rázúdított adrenalin miatt, és örültem neki, hogy mozog.

Előzmény: Cserri (29092)
Fogár Creative Commons License 2010.12.27 0 0 29093

szia!

 

hát gondolom ez alkati kérdés is :)

de tény,h többedik babánál előbb lehet érezni

Én elsőnél olyan 16hetes körül vettem az adást, másodiknál meg 14hét körül.

Most meg a 3.nál fogalmam sincs még :)

Bár dörömbölésről én még nem beszélnék ilyen kiskorban :) az inkább sztem a végefelé jön.

Előzmény: Cserri (29092)
Cserri Creative Commons License 2010.12.27 0 0 29092

Utólag én is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok, és a legjobbakat az új évre!!!

 

Apropó, magzatmozgások...

 

Létezik, hogy a 12. héten már érzem második babánál?

Két napig hatalmas dörömbölés volt a hasamban. Először tök betojtam h mi ez. Kívülről érezhető volt, férj is érezte, meg látható is volt. aztán most naponta 2-3szor érzek csak egy két böködést, de totál ugyanolyan, mint az első terhességnél mikor mozgott a baba. Ne nézzetek hülyének, én is csak lesek a dolgon, de mi más lenne? Egyértelműen a méhem, középen lent érzem.

Lehettséges?

 

Kokain, veled mi volt hogy nem hagy aldudni a manó?

Előzmény: Fogár (29091)
Fogár Creative Commons License 2010.12.26 0 0 29091

sziasztok, utólag is kellemes ünnepeket, remélem mindenkinek remekül telt az evésmaraton :)

 

Kokian ilyen rosszul voltál éjszaka?-mert gondolom még nem a babamozgás miatt nem aludtál :D

 

nekem a fogfájás nem múlt el,épp fogorvost keresek, aki két ünnep között is dolgozik...kicsit befürödtem a múlt keddivel aki lazán elküldött...és szépen fáj tovább a fogam :(

Előzmény: Kokian (29090)
Kokian Creative Commons License 2010.12.25 0 0 29090

Sziasztok. Mindenkinek békés, boldog karácsonyt és további aggodalommentes gömbölyödést kívánok.

 

Már csak kettőt kell aludni és megyek uh-ra. Bár, ha a mai napot figyelembe veszem, akkor több alvásról lesz szó. Ma legszívesebben egész nap aludtam volna, a picuri nem hagyott békén az éjszaka.

macann Creative Commons License 2010.12.24 0 0 29089

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek! Pocakon belül és kívül egyaránt!

Gondoljatok bele, hogy jövő ilyenkor már egyel többen lesztek... XD

Mieuw Creative Commons License 2010.12.23 0 0 29088

Sziasztok!

Genie: nem kései, én betöltött 13. héttel (13+3) voltam "12 hetes" uh.-on, egész egyszerűen a mért adatok értelmezése módosul.

Én egyébként ~ 5 nappal vagyok "előrébb", eddig mindegyik uh. 5-7 nappal mutatta nagyobbnak a babót, mint ciklus szerint kéne (az nálam 9. ciklusnapot jelent). Viszont megbeszéltük a dokival, hogy a kiírást nem módosítjuk, mivel eddig mindkét gyerkőmet túlhordtam, legalább megúszom pár ctg.-t. Ha meg időben jön, a -5 napon sem akadhat fenn senki.

Előzmény: Genie in a battle (29084)
Cserri Creative Commons License 2010.12.23 0 0 29087

hű hát én most már teljesen esélytelen vagyok, dec 30al töltöm a 12-t. két ünnep közt tuti nincsenek, meg nincs is kedvem ezzel foglalkozni....

hát lesz ami lesz, megyek január elején. 13. héten. evvan. amugy is anynira felesleges intézménynek tartom ezt a védőnőséget....

Előzmény: Timike74 (29083)
avoirfroid Creative Commons License 2010.12.22 0 0 29086

Az én védőnőm is azt mondta, hogy a 12. hétig illő megjelenni, de ha nem, hát nem. A védőnő által tartott terhesgondozás nem tartozik bele a 4-be (mármint ami kell asszem az anyaságihoz), csak amit orvos tartott. Tehát ha szépen eljársz a dokihoz tanácsadásra, akkor ő (a kórház) majd szülés után ad egy igazolást, hogy x alkalommal megjelentél, és ezt küldöd a MÁK-ba vagy hova...

Tehát no para, terhesség alatt (főleg ha nem az első) nem a védőnő a legnagyobb segítség, csak majd szülés után :)

Vérvételekre meg nem a védőnőd küld ugye?

Előzmény: Cserri (29082)
avoirfroid Creative Commons License 2010.12.22 0 0 29085

13 hetes korig lehet tarkóredő mérést végezni. Szóval simán benne vagy, nem csúsztatok le róla. Amúgy a 12. hétig fejlődnek egyformán a babák, onnantól már nem nagyon szokták a terhesség korát módosítgatni. Tehát szerintem az utolsó uh alapján mért méretekhez számítsd a kort, és úgy intézd a vizsgálatokat is.Ja, és ne parázz, szép, okos baba van a hasadban :D

Előzmény: Genie in a battle (29084)
Genie in a battle Creative Commons License 2010.12.22 0 0 29084

Sziasztok!

 

Visszatértem kis eltűnés után, elnézést, de nálunk az évvége mindig bolondokháza, rettenetesen sok rohangálással és munkával.

 

Cserri, én nem tudom, hogy késő-e, de nagyon remélem, hogy nem...

Velem ugyanis a fordítottja történt "benézés" szempontból. Most nemtom, mit gondoljak, igyekszem felhőtlenül örülni - mindenki szerint azt kéne, dehát mire jó egy kismama, ha nem arra, hogy mindenen aggódjon... :)

 

Naszóval, hétfőn voltam a doki magánrendelésén manuális vizsgálaton, ahol a korábbi megbeszélésünknek megfelelően mondtam neki, hogy akkor holnap jöbbék UH-ra a kórházba a 12. hetesre... Mondta, hogy szerinte ez korai lesz, jobb lenne egy hét múlva. Papíron ugyebár 11 hetes és 4 napos voltam kedden. Mondtam, hogy nem gon, beugrom kedden és jövő héten ismétlésre... OK

Kedden vizsgálat, UH-s orvos szerint minden a legnagyobb rendben, baba tökéletes - az UH szerint 12 hetes és 6 napos!!! (???) Tehát elvileg ma tölti a 13. hetet be. Tarkóredő rendben, 1,6.

Mondom, először marhára örültem, a kérdések csak utána jöttek:

1. Most akkor ehhez képest mihez tartsam magam? A további vizsgálatokat melyik számhoz igazítsam? Bár rövid a ciklusom, de ennyivel egyszerűen nem lehetek előrébb, mint a számított időpont, hiszen ez azt jelentené, hogy kb a ciklus 5. napján ovuláltam. Van ilyen? Jó, OK, nyilván van - de a teszt sem mutatta ki a babát a számított (ciklus 12. napi) DPO 11-ig... Ha igaz lenne ez az UH lelet, akkor addigra már DPO 19 lettem volna.

 

2. Ha tényleg 12.6-nál vagyunk, akkor a tarkószűrés nem volt késői? Én úgy tudom, a 12. héten kell elvégezni, mert utána felszívódik.

 

Bocs lányok, tuom, hogy épp fölöslegesen hisztizek, ahelyett, hogy örülnék. :))) Igazából tudom ám, hogy minden OK. Csak kíváncsi vagyok.

 

 

Előzmény: Cserri (29081)
Timike74 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 29083

Cserri

 

Bocs, hogy R.O-ból beleszólok, de nekem a nyáron azt mondta a védőnő, hogy az első vizitnek meg kell történnie a 12. hétig.

4 alkalommal kell nála hivatalosan megjelenni, mert így vagyok jogosult gyesre, meg ilyen csomagokra.

Sztem hívd fel telefonon, nehogy kicsússz az időből. Ha 12 héten belül kell jelentkezni nálatok is, gondolom ez egységes, akkor, ha mész 28-án a dokihoz, útba ejtheted a védőnénit is.

Előzmény: Cserri (29082)
Cserri Creative Commons License 2010.12.22 0 0 29082

Én szerencsére csak zsemle tejet ittam anno. bár járt rajta az agyam, h mi van ha nem jó az eredmény....

 

Képzeljétek, még nem voltam védőnőnél sem. A dokim azt modnta ráér januárban. Nem fura? akkor már 13 hét lesz...

Cserri Creative Commons License 2010.12.22 0 0 29081

Sziasztok, tegnap voltam UHn. ma kezdjük a 12. hetet. minden rendben, és akkorákat mocorgott a kis 4,5 cmesem, hogy csak na! :) Kezdek megnyugodni, és imádom h megint terhes vagyok. :)

 

Úgy volt h tarkóredő mérés, meg kombinált teszt, de a doki elnézte egy héttel, azt mondta ilyen korán nem lehet. Úgyh 28án ismét.

Nem baj, legalább láttam, el vagyok olvadva :)

Dittus09 Creative Commons License 2010.12.21 0 0 29080

Itt sem adnak hűtött vizet, én úgy csináltam, hogy megvettem a patikában a cukkert, elkészítettem otthon előző nap a lötyit, aztán vittem magammal. Még mondták is, hogy ügyes vagyok, hogy készültem :-) Itt olvastam az indexen valamelyik fórumon az ötletet, nekem bevált.

 

Előzmény: Fogár (29078)
Fogár Creative Commons License 2010.12.21 0 0 29079

megjöttem,túléltem...

sok mindent nem csináltak-méééég

alsó fogsorom teljesen oké...

felül 3lyukas...ebből egybe tettek ideiglenes tömést-ami valószínüleg okozhatta a fogfájást...de az sem tuti...lehet,h az egészért a lassan 2hete húzódó náthám a ludas...ami kicsit ráhúzódott arcüregre...

január 11-én megyek vissza akkor rendbe teszik majd szép sorjában azt a pár fogat amire ráfér a karbantartás....fogászati röntgent nem csinálhatok a terhesség miatt...remélem ez az ideiglenes tömés ellessz a fogamban még januárig...picit még zsibbadt a fejem... :)

Fogár Creative Commons License 2010.12.21 0 0 29078

sziasztok!

 

hát a SOTE-n a cukros lötyi az pl nem úgy van,h behűtött vizet adnak...ott helyben csapvíz-bele a cukor,pici keverés aztán húzd le... :S

 

Kokian: a fájdalomhoz én sajna nem tudok hozzászólni...hasonlót kb akkor éreztem sztem amikor már nagyon a szülés közelében voltam...meg nyomott a gyerek feje...de sztem erről nálad szó sincs.

 

fogdoki...ma megyek fél5re...csudaizgi :) mivel tegnap du óta szinte nem is fáj a fogam,sőt ma reggel óta semmi :) úgy tűnik beindult az öngyógyító parafolyamat.

 

 

avoirfroid Creative Commons License 2010.12.20 0 0 29077

Sziasztok!

 

Én szeretem a fogorvosomat :) Még nyáron nekiálltunk rendbetenni a fogaimat, akkor csináltunk röntgent is, és kívülről nem nagyon látszó durvaságok (ciszták) miatt egy fogamat éppen megmentett, egyet viszont nem tudott:( Amikorra megbeszéltük, hogy kihúzza, akkor meg már terhes voltam, és ő nem húz első trimeszterben. Szóval nekem még az hátravan, így nem olyan félelmetes, hogy tudom mi vár rám :) Januárban megyek...

 

A cukorterhelésnél tényleg a cukrosvíz ad 100% tuti eredményt, de azért a kóros eltérések jól látszanak a zsemle+tej variációnál is. A zsemlének jóóóó magas a glikémiás indexe, a tej meg jóóóó sokáig magasan tartja a vércukorszintet. Szóval az is jól ki van találva :) Nekem tetszett a cukros lötyi, csak az eredménye nem :S Remélem most jobb lesz (kicsi rá az esély), az AFP-vel együtt lesz az első terhelés :S

 

 

Kokian Creative Commons License 2010.12.20 0 0 29076

sziasztok, jó sokat kellett visszaolvasnom, egy kicsit le voltam maradva.

Hát a fogorvost én sem kedvelem, nem is szeretek menni, csak, ha nagyon muszály.

 

Lenne, egy kérdésem. tegnap óta furcsa fájdalmat érzek. Nem a hasam fáj, hanem alulról érzek enyhe nyomást. Igazából a nemiszervem "belülről" fáj, de nem hiszem, hogy felfázás, nem szoktam felfázni, és nem viszket és nem csíp. Nem tudom jobban megfogalmazni. Szerintettek?

Egy hét múlva megyek 12 hetes UH-ra.

 

A karácsonyi készülődés teljesen kifáraszt, végre sikerült tegnap minden maradék ajándékot beszerezni, már csak a csomagolás van hátra.

Szerencsére főznöm-sütnöm nem sokat kell, mert anyú és anyós elég sok mindent megcsinál helyettem.

 

Mostmár megpróbálok kicsit többet benézni, bocsi, ha "hülye" kérdést tettem fel.

Dittus09 Creative Commons License 2010.12.20 0 0 29075

Fogár, drukkolok a fogdokihoz, kell ám logisztika, hogy el tudj jutni! Én a megelőzős típusba tartozom, inkább megyek évente átnézetni, mint hogy egyszer elkezdjen fájni a fogam, mert azt sokkal kevésbé bírom, mint magát az esetleges kezelést.

 

A cukros löttyről egyszer Mikolttól olvastam valamelyik fórumon, hogy csak az ad pontos terheléses eredményt. A zsömle-tej verzió esetén az is átcsúszhat a szűrőn, aki a sziruppal fennakadna. Én nemterhesen ittam már, kétszer is. Sok-sok citromlével, nem mondom, hogy hűdefincsi, kérekmégegyet, de azért kibírható. Előző nap a cukrot langyos vízben feloldani, lehűteni, reggel belefacsarni a citromot, olyan, mint egy tömény limonádé.

Fogár Creative Commons License 2010.12.20 0 0 29074

hát igen...én 2lánnyal nem hánytam 1x sem,de amikor meg kellett innom azt a tömény édes vizet...na akkor erősen öklendeztem vagy 15percig...

amúgy én sem értem miért nem lehet ezt lightos verzióban csinálni,miért ez a szigorú glükóz+víz kombináció :(

 

pszichésen,de múlik a fogfájásom :D

abban sem vagyok 100% biztos,h nem tett rá arra,hogy ez most előjött,hogy 1hete náthával szenvedek...folyton tele az orrom...és nem e húzódott rá kicsit arcüregre,ami meg ugye egyből ingereli a fogidegeket is...de végülis inkább most tömjön egy kis lyukat,mint mondjuk 2hónap múlva gyökérkezelni akarjon,v húzni...így is reménykedek,h egy sima töméssel megúszom és nem kell ott tátognom sokat egy gyökérkezelés miatt...

Előzmény: Mieuw (29073)
Mieuw Creative Commons License 2010.12.20 0 0 29073

Sziasztok!

Hát én semmilyen üdítőnek nevezett lötyit nem tudok meginni, pedig az édességet (csoki, süti) szeretem. De ha szomjas vagyok, akkor iszom: vizet, vagy cukormentes teát, esetleg higított 100%-os gyümilevet. Kólát kamaszként még ittam, de már kb. 6 éve nem.

Ez a terheléses cukor szörnyű lehet:-p. Nekem a két fiúval tejes-zsömis teszt volt, és ez is benne van, hogy dokit váltok (bár csak ezért biztos nem mennék fizetősre), hogy én nem vagyok hajlandó ezt a tortúrát megcsinálni, ráadásul feleslegesnek is tartom. Ha baj van, a tejes-zsömisből úgyis kiderül, és ráérnek utána azokat "kínozni", akiket muszáj.

 

Fogdoki: én is fób vagyok, utoljára akkor jártam nála, mikor Beni miatt kellett a kiskönyvbe a pecsét (pirulós), szerencsére nincs túl sok gondom a fogaimmal (kopp-kopp-kopp).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!