Keresés

Részletes keresés

brekkancs Creative Commons License 2007.08.24 0 0 99
Nem irigyellek. :(

A horoszkóp dolog is talán csak egyfajta karakter-tipizálás, hol bejön, hol nem. Mindazonáltal én is olvasom (hihihi), de talán ezekben a Kiskegyedes/Nőklapjás horoszkópokban sok igazság nem lehet. Néha magam is megdöbbenek rajta, hogy jé, ez pont én vagyok, sokszor meg röhögök jó nagyokat rajta. Biztos hajlamos az ember szelektíven emlékezni rájuk. Aszerint, hogy hinni akar-e bennük vagy sem. :)

Egy kapcsolatban meg annyiféle buktató van, olyan nehéz összekovácsolódnia két embernek, hogy egyszerűbb a horoszkópra kenni. Sima ügy: megírta a horoszkóp, hogy nem kellett volna kezdenem Bikával/Kossal stb.-vel, nem is tudom, minek öltem bele ennyi energiát. Úgyis Bika/Kos marad. Vagy vmi más. :)
Előzmény: Törölt nick (96)
Bébike1 Creative Commons License 2007.08.24 0 0 98

Szerintem ölég nagy hülyeség. Rák/Oroszlán nőneműnek (én), minden horoszkóp Skorpiót, Bakot, Halakat esetleg Bikát ír összeillősként. Skorpió volt ex-férj, Bak volt kettő, akiknek eltökélt szándékuk volt, hogy összetörjék pici dobogó szívemet, Halak volt egy kolléga, aki kis híján az őrületbe kergetett az elvetemült és kitartó udvarlásával (azóta viszont a legjobb barátom).

 

Aztán jött egy srác, szintén Rák/Oroszlán és szépen elvagyunk, mint a befőtt.

 

.kaktusz Creative Commons License 2007.08.24 0 0 97
Ilyenek lennének a Szüzek? azért ez általánosítás, mert úgy tudom minden jegynek van pozitív, és negatív megfelelője. (lehet, hogy tévedek) Habár egy ilyen Szűz ismerősöm nekem is van, aki harminc évig ráült a családjára, a gyerekeinek minden kapcsolatát szétverte. Mostanra egyedül maradtak, vagyis a fiú harmincon túl összeköltözött az egyetlen barátjával. Gondolom, mert neki is tartoznia kell valakihez.
Előzmény: Törölt nick (96)


Törölt nick Creative Commons License 2007.08.24 0 0 96
szia Kriptaszökevény

Te is Oroszlán vagy? mert én igen.Szűz barátnőm még nem volt és nem is lesz az életben sose az alábbiak miatt:

"filléreskedő anyagiasság, igénytelen szexualitás, magasabb szintű érzelmek szinte teljes hiánya, jéghideg szív"

amiatt nem lesz sose Szűz barátnőm,mert amiket itt leirtál ezek egy az egyben anyám tulajdonságai( a szexualitását nem tudom,de van róla sejtésem pár benyögéséből hogy megállhatja a helyét).

nézzük:

-filléreskedő anyagiasság: ha felakar nála váltatni az ember egy 1000-est 2db 500-asra akkor szánjon rá negyedórát.eddig forgatja,keveri,kavarja azt a rohadt pénzt.
apámtól mindent elszed az utolsó fillérig,számára apám egy "pénztermelő gépezet".
dolgozz és tedd le,ez a jelszava.képes zsebeket átkutatni,ha az ember pl 1995Ft-ot fizetne és odaad 2000-et az a szemében egy tragédia.és képes ezért órákig szinte ölve a szemével veszekedni.

-magasabb szintű érzelmek szinte teljes hiánya: itt is a pénz a ludas.aki képes a gyerekének azt mondani hogy "mibe kerültél ennyi meg ennyi év alatt" az ne szüljön gyereket.életemben nem hallottam tőle pl azt hogy "szeretlek ám kisfiam".pedig 34 vagyok!!!!! ellenben hogy mibe került ez+ez a játék az 1982-es karácsonyra azt még 20-onév után is felemlegeti.

-jéghideg sziv: megáll ez is.sőt! mindenki hülye csak ő az okos.ha valaki ellent mer mondani az kész,az elvágta magát.

apám is ludas persz: hagyta hogy ilyenné váljék,ez csontosodjon bele,illetve az udvarláskorban nem cserélte le még garanciában.
Előzmény: Kriptaszökevény (95)
Kriptaszökevény Creative Commons License 2007.08.22 0 0 95
én kiröhögtem a horoszkópmániát amíg össze nem hozott a sors egy Szűz nővel. Életem talán legnagyobb csalódása volt. Gyakorlatilag a jegy összes tulajdonság magán viselte: filléreskedő anyagiasság, igénytelen szexualitás, magasabb szintű érzelmek szinte teljes hiánya, jéghideg szív. Sajnos vak voltam, elvakított a szép Szűz külső, Oroszlánként lángolóan szenvedélyes és örülten szerelmes voltam belé, óriási lelki és testi energiákat indított meg bennem de egyszerűen képtelen volt befogadni azokat és nem azért, mert nem lettem volna neki szimpatikus, erről szó sincs, szimplán csak azért, mert a szűz nő így van összerakva gyárilag.
szomorce Creative Commons License 2007.08.18 0 0 94
Én is észre szoktam venni egyezéseket egy jó horoszkóp és az életem között...
Előzmény: hazaspar 1 (93)
hazaspar 1 Creative Commons License 2007.08.18 0 0 93
Szerintem lehet valami benne,nálunk semmi komolyabb gond nincs,de megnéztem egy ismerős pár horoszkópját,és tényleg az van ahogy leírja a horoszkóp.Lehet hogy véletlen,lehet hogy a nagy számok törvénye,nem tudom.Csak nagyon feltűnő amit leírtak és a valóság.
szomorce Creative Commons License 2007.08.18 0 0 92
Januárban tettem be ezt a linket, most meg a nyári horoszkóp van rajta.
Előzmény: szomorce (91)
szomorce Creative Commons License 2007.01.03 0 0 91
Purusa Creative Commons License 2003.04.25 0 0 90
Adalék az asztrológia valóban tudományos vizsgálatához ITT.
Perverz állat Creative Commons License 2003.04.23 0 0 88
Bocsi, de mégis mit vársz?
"Önnek fél heréje van, a macskáját Matildnak hívják, és még mindig bevizel"
Ha megnézed az általánosságok, amiket leírtam különböző embereknek, eléggé eltérőek egymástól. Az is egy általánosság, hogy mindannyian emberek vagyunk, tehát próbáljunk úgy is viselkedni. Ha nem szimpatizálsz a dologgal, akkor hagyd békén!
Tudomány és transzcendencia valóban megfér egymással. Az asztrológia analógiákat keres és nem közvetlen hatásokat. Senki nem állította, hogy bármi is attól lenne,mert a Mars meg a Szaturnusz így és így helyezkednek el. Az analógiás gondolkodás, lehet a végtelenül egyszerű emberek sajátja, meg az átlag feletti zseniké. Középtájon általában erőlködés folyik valamiféle racionalitás nevében, ami gyakorlatilag tájékozatlanságot és/vagy megmerevedett gondolkodást takar. Legyen az ember kritikus, de ne annak a rovására, hogy az életéből kizárjon minden játékot és szépséget, mert az nem tudományos. Dugni sem az, még is jó- hogy visszatérjek a HUSZ-hoz. :-)
Előzmény: az utolsó kuructigris (85)
nyulcsi Creative Commons License 2003.04.23 0 0 87
sziasztok,

en sem vagyok elvakult hive a horoszkopnak, de mint egy erdekes "onismereti" jatek szerintem artani nem arthat.. legalabb az emberek elgondolkoznak olyan dolgokon sajat magukat illetoen amiken amugy nem elmelkednenek, es ez segitheti oket onmaguk jobb megismereseben..

szoval nem kell ehhez olyan mereven "szerintemezteljeshulyeseg"-attituddel hozzallani

freyya Creative Commons License 2003.04.23 0 0 86
Ha már a tudományoknál járunk, olvass Einsteint, Heisenberget stb.! Vagy őket is hülyéknek tartod?
A tudomány és a transzcendencia nem kizárják, hanem kiegészítik egymást.
Előzmény: az utolsó kuructigris (84)
Perverz állat Creative Commons License 2003.04.23 0 0 83
Én is ezzel a holdcsomóval küszködöm! :-)
Előzmény: freyya (82)
freyya Creative Commons License 2003.04.23 0 0 82
Köszönöm. Igyekszem. Bár némelyik részfeladatot, úgy érzem, már teljesítettem. Nem volt könnyű.:-)
Előzmény: Perverz állat (80)
Perverz állat Creative Commons License 2003.04.23 0 0 81
Nem fikáztalak, te se tedd velem!
Jogod van másképp gondolkodni, de nekem is.
Nem ebből élek, de szívem szerint, ha érdekelne megtehetném, mert rengeteg embert láttam, akiknek nagyot segített az asztrológia. többek közt nekem is.
Ha elegendő tisztánlátással bír valaki, akkor semmilyen orákulumra nincs szüksége, ez tény. Viszont az elvakult elbizakodott hozzálállás sokakat megszivatott már.
Az a nézőpont, ahonnan az asztrológia számomra értelmet nyer nem könnyen magyarázható ilyen keretek közt, és feleslegesnek is tartom, mert prekoncepcióval élünk az ügyben mindketten.
Arra kérlek csupán, hogy legalább kultúrember módjára szólíts meg, ha van mondanivalód!

Előzmény: az utolsó kuructigris (60)
Perverz állat Creative Commons License 2003.04.23 0 0 80
Némi belső küzdelem a személyes élet és a másoknak való odaadottság között.
Megkülönböztetsz kiemelekdett embereket (mint te és barátaid) a világegyetem közepén és a "közönséges" többieket. Meg kell tanulnod könnyedén nyomok nélkül járni, mert te vagy az uralkodó, aki a trónjáról lemondani készül.
Nehézségek a házasságban, minthogy nagy a tendencia, hogy uralkodj a közelállókon. Ha ezt nem teheted, sértődötten felmented magad a felelősség alól és elvonulsz. Konfliktusok a valóságosság és mesterkéltség körül. Le a maszkokkal! Nem kell egód óriási méltósággal közszemlére tenni!A közelállókat oltalmazod,szociális érzékenységgel bírsz.Élvezed, ha megcsodálnak, de nem nagyon alkalmazkodsz érte, nem a rokonszenv, a csodálat a fontosabb! Fontos egy nagyobb egység egyenragú részeként látnod magad, egy egyetemes testvériségben. Feladatod akkor teljesíted, ha uralkodóból demokratává válsz. Nem neked kell lemenni a plebshez, hanem őket lásd feljebb!
Előzmény: freyya (65)
freyya Creative Commons License 2003.04.23 0 0 79
Ha foglalkoztál vele, és nem értesz egyet a módszereivel, vagy neked egyszerűen nem jön be, természetesen tisztelem a véleményed. De nekem nagyon úgy tűnik, hogy látatlanban leírod, ami már inkább szűklátókörűségre utal.
Előzmény: az utolsó kuructigris (77)
Belohin Creative Commons License 2003.04.23 0 0 78
Időnként az az érzésem, azért tűrik meg hivatalosan az asztrológiát (meg egy csomó egyéb ködösítő "elméletet"), mert jobb nekik, ha olyan nép veszi körül őket, akiknek mindenfélét be lehet adni. A kritikus kételkedők még talán azt is kétségbevonnák, hogy a mobiltelefon egész napos emelgetéséért méltányosan jár több gázsi, mint mondjuk a szén lapátolásáért a bányában.
Előzmény: az utolsó kuructigris (77)
poki123 Creative Commons License 2003.04.22 0 0 76
hiteles asztrológus mi?
Előzmény: freyya (71)
vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.04.22 0 0 75
Mittom én.
Előzmény: freyya (74)
freyya Creative Commons License 2003.04.22 0 0 74
Mi értelme lehet az asztrológiának transzcendencia nélkül??
Előzmény: vaffanculo.hu (73)
vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.04.22 0 0 73
Hogy jön a szellemvilág az asztrológiához?
Előzmény: freyya (71)
freyya Creative Commons License 2003.04.22 0 0 72
meg tudja mondani
Előzmény: freyya (71)
freyya Creative Commons License 2003.04.22 0 0 71
Van olyan hiteles asztrológus, aki megtudja mondani. A szellemvilág felé való nyitottság kell hozzá. Nem elég a tanulása.
Előzmény: vaffanculo.hu (69)
freyya Creative Commons License 2003.04.22 0 0 70
Egy db horoszkópnál ez nem derül ki. De üss be mondjuk 8-10 horoszkópot, és meglátod, hogy egyes bolygóknak CSAK a házhelyzetét nézi, kvázi egyezéskor ugyanazt a jellemzőt dobja ki rá akkor is, ha a jegybeli helyzete totál más, máskor meg CSAK a jegyet nézi.
Előzmény: vaffanculo.hu (67)
vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.04.22 0 0 69
Mutass egy embert, aki megmondja! :-)
Előzmény: freyya (68)
freyya Creative Commons License 2003.04.22 0 0 68
Ok, elhiszem. Lehet, hogy megírja, mit jelent egy bolygó az adott házban, VAGY az adott jegyben. De mutass egy programot, amelyik megmondja, mit jelent egy bolygó egy bizonyos házban ÉS egy adott jegyben, x fényszögekkel tarkítva!
Előzmény: vaffanculo.hu (67)
vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.04.22 0 0 67
Nézted egyáltalán, hogy ez mi?
Minden bolygónak a házban, illetve a jegyben elfoglalt helye alapján ír le dolgokat többek között.
Előzmény: freyya (66)
freyya Creative Commons License 2003.04.22 0 0 66
A számítógépes horoszkópok tapasztalataim szerint mind gagyik. Néhány bolygó és az aszcendens jegybeli elhelyezkedése alapján összekutyulnak néhány általános jellemzést, és azokat dobálják ki felváltva, nem a személyes képletet elemzik. Az egyébként is annyira összetett, és annyi intuíció kell hozzá, hogy képtelenség lenne működőképes számítógépprogramot összeállítani rá.
Előzmény: vaffanculo.hu (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!