Keresés

Részletes keresés

Kajak Ibrahim Creative Commons License 2002.12.29 0 0 39
Na, a petting kezdetét vette, a terpesz egyre szélesebb, a kéjnedvek is megindultak, a kis mitugrász meg akcióra kész.

Éljen a promiszkuitás!

Kajak Ibrahim
Erotomán Polgári Kör.

de-vians Creative Commons License 2002.12.29 0 0 38
A süllyedő hajót elhagyó kapitány miután sehol nem talált földet, kénytelen-kelletlen visszaevezett a roncshoz.........
Előzmény: mibi (37)
mibi Creative Commons License 2002.12.29 0 0 37
Na pont itt a lenyeg. Amig a Fidesz nem tisztazza az elmult 4 evben, de foleg az idei ket valasztas soran elkovetett hibait addig teljesen felesleges varni,hogy barmi megujulas tortenik. A gond viszont az, hogy a hibak tisztazasahoz eloszor Orban es meg nehany alvezer felelosseget kellene tisztazni. Az onkritikai hajlam viszont teljesen kiveszett a fiukbol. Raadasul egy alapos onvizsgalat konnyen arra az eredmenyre vezethet, hogy a jelenlegi vezereket, beleertve Orbant is, el kell hajtani.

Egyebkent meg szerintem Orban messze nem az a nagypalyas politikus, mint akinek sokan szeretnek eladni ot. Egyreszt, abban a pillanatban, amikor a Fidesz megbukott szemmel lathatoan teljesen elvesztette a fejet. No most, a politikusok nagysaga vert vagy valsagos helyzetben mutatkozik meg igazan es nem akkor amikor fut a szeker. (Lasd meg Clinton, Kohl, Schroder vagy akar Horn es Kovacs Laszlo az MSzP 1998-as buktaja utan.)
Masreszt, az is latszik, hogy miota nem kommunikal a tanacsadoival (Stumpf, Wermer) azota ossze-vissza dumal es semmifele koherencia nem latszik a politizalasaban.
Mindemellett sajnos azt kell mondani, hogy a jobboldalon nem nagyon latszik senki, aki jelenleg Orban helyere tudna allni es ez egyreszt a jobboldal valsagat mutatja, masreszt meg az orszagnak sem jo.

Előzmény: gabinagy (33)
MamaSaid Creative Commons License 2002.12.29 0 0 36
Nem tudom mi vett rá arra, hogy ezt beírd ide. Ez már majdnem óda.

"Elismerten az egyik legjobb ervelo, tehetseges politikus."

Ki szerint? Mert ha ezt a MN mondja akkor ők elhiszik, de én nem. A BBC-től még nem hallottam ilyesmit.

"...lenduletbe jott az orszag, jovokepet kaptak az emberek."

Ja, eddig nem volt ám jövőkép, de végre tudom mit kaptam OV-tól. Meg is keresem gyorsan, mert nem emlékszem hova raktam.

Csakhogy keson, illetve mar utolag erzekelte csak Orban a media hatalmat.

Persze.
Azért forgattak róla több száz órányi anyagot...
Azért beszélt rendszeresen a közrádióban a mi bölcs vezérünk...
Azért szorították ki a köztévéből az összes független (valóban független) gondolkodású médiadolgozót...
Azért szólt arról amiről A Hét, az Éjjeli menedék, azért tombolhatott Bajer, Lovas, Járai és Kondor...
Azért "adott tanácsot" a balsorsú Hídemberhez is (mert ugye Ő ért ám a filmhez is)...

...mert "keson, illetve mar utolag erzekelte csak Orban a media hatalmat."

Előzmény: xsasha1 (31)
Összeesküvő Creative Commons License 2002.12.29 0 0 35
Semmi gond. A Fidesz visszavárja Orbánt. Én meg nem :)
Előzmény: Törölt nick (-)
Inus-Finus Creative Commons License 2002.12.29 0 0 34
stratégiában a jelek szerint nulla , én a tanácsadója voltam(kérdezd meg tőle ha nekem nem hiszed), most viszont csak az állami testőrségének a lejártát várom.
üdv:
Pap Zsolt Péter(16705152033)
Előzmény: xsasha1 (31)
gabinagy Creative Commons License 2002.12.29 0 0 33
Szal bekéne mán fejezni a média-mantrát. 'A mocskos média miatt veszítettünk - ommmmm'. Szerinted a bukásban egyáltalan nem játszott közre a Fidesz hataloméhes, arrogáns stílusa és uram-bátyám rendszere? Ja persze a zemeszpének is megvan a maga kapcsolati hálója, legalább akkora tolvajok, de tudod mit szoktak erre mondani: 'Azok legalább szégyelték, és nem magyarázátk meg.'
Előzmény: xsasha1 (31)
egyket Creative Commons License 2002.12.29 0 0 32
huh?
Előzmény: xsasha1 (31)
xsasha1 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 31
Hat nem sok ember van ma Magyarorszagon, aki ugy tudna strategiakban gondolkodni az orszagrol, mint Orban. Elismerten az egyik legjobb ervelo, tehetseges politikus. Viszont oriasit hibazott, hogy nem vette komolyan a baloldal fenyegeteset.
Kormanyzasuk alatt oriasi valtozasok mentek vegbe, lenduletbe jott az orszag, jovokepet kaptak az emberek. Csakhogy keson, illetve mar utolag erzekelte csak Orban a media hatalmat. Aki vett mar reszt egy nagyobb szervezet iranyitasaban, vezeteseben, az tisztaban van azzal, hogy komoly reformok, hatarozott ujitasok bejaratodast igenyelnek, es ez sok kompromisszumot kovetel, ekozben gyenge a rendszer, sok az uresjarat, a hezagokat sokan kihasznaljak sajat hasznukra. Attol fuggetlenul, hogy egy zsenialisan megalkotott rendszerrol van-e szo. Es bizony kommunikalni kell, mirol is szol a rendszer, hogyan fog mukodni. Csak hat ahhoz kommunikacios eszkozre van szukseg. Itt viszont Ron Werber es Horn Gabor gyozott. A magyar ember vakon eszi a szines reklamokat, es a hangosabban kiabalt hir az igazi. Foleg, ha sokat mondjak. De hat ez sajnos nem igen fog valtozi az informacioaramlas korlatai miatt. De hat gyozott, aki hangosabban kiabalt, aki jobban szidta a szomszed tehenet.
De!
Orbanra tenyleg szukseg van. A jobboldal romokban. Az MDF udvoskeje csak a sajat nepszeruseget patyolgatja, de ebbol se a partja se a Fidesz nem lat hasznot. Sot. Talan o meg nem hallotta az oszd meg es uralkodj - kozmondast.
Nagy bukta volt, nehez idok jarnak. De Orban felelossege, hogy hogy ter vissza. Az o kezeben van minden kartya. Vagy sikerul ujitani, es akkor jatekban maradnak, es a kormany hamar a sajat leveben fog megfoni, vege lesz az osztogatas nepszerusegenek. (Panem et circensem)
Ha nem sikerul a visszateres, akkor viszont nehez idok jonnek. A baloldal sorozatos hibai sem lesznek elegendoek, amig a media takargatja nyalas nyelvezetevel, nyulos szovegevel. (Meghogy "legnagyobb eredmenyunk a targyalasokon, hogy 55%-os tamogatast kaphatnak a gazdak". Mikozben a 25%rol nem tudtunk elmozdulni, es a sajat koltsegvetesunkbol potolhatjuk majd ki azt 55%-ra)
Akkor mar csak az ertelmisegben bizhatunk, akiknek modjukban all a valos informaciokhoz valo hozzaferes, akik esetleg ismerik pl. a lengyel velemenyeket a csatlakozasi targyalasainkrol, eredmenyeinkrol, vagy az orszag jelenlegi gazdasagi helyzetet, a koltsegvetes sarokszamainak lehetetlenseget, az unios csatlakozas valos kovetkezmenyeit, elonyeit es hatranyait. Hatha nem muszaly ujra eladosodnia az orszagnak.
De bizzunk azert meg Orbanban. Csak tanult valamit a tortentekbol.
mibi Creative Commons License 2002.12.29 0 0 30
Eddig folyamatosan azt nyomattak, hogy Orban soha nem hagyta ott a Fideszt, soha mas iranyba nem szedelgett. Most meg visszavarjak. Akkor most elment vagy sem? Minden esetre ha vegul megis csak visszamegy talan arra is hajlandok lesznek a fiuk valaszt adni, hogy miert is kaptak elobb a kicsi majd az irtozatosan nagy zakot. Tan meg az is eszebe jut valakinek, hogy megkerdezi a Vilag Eszet, hol is cseszte el a dolgot.
Teddy_macko Creative Commons License 2002.12.28 0 0 29
wizes!
Te a tömegtermelésre mész rá, nem?
A minőség nem számít! Nem tudtam, hogy van ilyen verseny, hogy ki ír többet az Indexre tartalom nélkül!
Áruld, már el miről beszélsz, mert a halandók nem értik!
Előzmény: wizes (27)
Teddy_macko Creative Commons License 2002.12.28 0 0 28
Akkor örvendj a szoclib kormányzásnak és élvezd az előnyeit!
Konkrétumokat kérek a FIDESZ elvtelensége ügyében, ez így túl egyszerű ... lenne!
Előzmény: de-vians (25)
wizes Creative Commons License 2002.12.28 0 0 27
Árverésen mennyit ért maci?
wizes.
Előzmény: Teddy_macko (24)
wizes Creative Commons License 2002.12.28 0 0 26
+a béléskamra?
wizes.
Előzmény: de-vians (25)
de-vians Creative Commons License 2002.12.28 0 0 25
Pontosítanék: a legelvtelenebb a FIDESZ!
De erre épkézláb magyarázatuk van: a palettán csak a jobb és a szésőjobb között volt szabad hely,ennyi!Meg gyomruk, az is fontos!
Előzmény: Teddy_macko (24)
Teddy_macko Creative Commons License 2002.12.28 0 0 24
"Soha többet nem szakadhatnak el egymástól" - hát hallod, ha egy üzlet beindul, nem is érdemes!
Erre a válaszodra majd megkérem tanultabb, politikában jártasabb, Index-látogató sorstársainkat, hogy elemezzék ki neked a két párt elvhűségét, de leginkább az MSZP-ét! Én nam vagyok ilyen olvasott, hogy vágjam Neked a cáfolatokat!
Javaslom olvasásra a http://mn.www2.mno.hu/index.mno?cikk=88846&rvt=22&rvt2=57 oldalt, ha egy kicsit meg akarod ismerni a másik oldalt!
De, tudod mit, fogadjunk, hogy nem fogod elolvasni! Sőt csak becsmérelni fogod!
Előzmény: lucass (22)
wizes Creative Commons License 2002.12.28 0 0 23
Telitalálat!
wizes.
Előzmény: lucass (22)
lucass Creative Commons License 2002.12.28 0 0 22
Miért ne lenne összeegyeztethető a két párt világnézete?
Az Mszp elfogadta a liberális elveket, s mindkét pártnak a szociálliberális értelmiség a bázisa. Soha többet nem szakadhatnak el egymástól és nem is fognak.
Egyébkent a Fidesz az egyetlen párt , amelynek semmiféle elve nincsen.
Még Csurkát is ezerszer többre becsülöm, mint ezt az értéknélküli társaságot!
Teddy_macko Creative Commons License 2002.12.28 0 0 21
Miért? Ezt is csak százezresre becsülöd, nem? A szavazócédulákat meg az MSZPsek dobták a Fidesz javára az urnákba. Csupa jószándékból! Hogy ne legyen akkora a Fidesz veresége!
Az SZDSZ úgy van bent a kormányban, hogy mindkét párt (gy.k. MSZP & SZDSZ) van olyan haszonleső, hogy egymással csak nagyon nehezen összeegyeztethető világnézeteiket is képesek voltak összefésülni nagyon rövid idő alatt a cél érdekében. Számomra a meghatározó az MSZP volt ebben a harcban és nem az SZDSZ.
Előzmény: lucass (20)
lucass Creative Commons License 2002.12.28 0 0 20
Több milliós választótábor:)))
Ez azért egy ici-picike túlzás nemde?
Es nem tudom miért hagytad ki az Szdsz szavazókat?
Ők még jobban gyűlölik , mint az mszp-sek.
Teddy_macko Creative Commons License 2002.12.28 0 0 19
Ha aktuálisan az MSZPs szavazókra gondolsz, akkor azt mondom, hogy márcsak hivatalból sem tehetik! Miért is nehezítenék az amúgy sem könnyű helyzetüket! Roham munka folyik, bizonyítandó, hogy a baloldal - mindannyiunk kormánya - dolgozik, hat, alkot, gyarapít! Kell nekik egy Orbán, aki esetleg a mélyére lát ennek a színjátéknak és ki is mondja, amit gondol?

Orbán egy nagyon népszerű, határozott egyénisége volt a Fidesznek, amelynek volt és van is egy több milliós szavazótábora. No annak legtöbb tagja szívesen látná vissza őt!
Én személy szerint nem hiszem, hogy Orbán stílusa okolható a történtekért, tehát nem ítélem el őt egyedül a jobboldali vereségért. Várom, hogy megteremtse az ellenpólust a sok balos szólam, lózunk után.

Előzmény: lucass (17)
budai93 Creative Commons License 2002.12.28 0 0 18
Példaképeid ,most teremtik az értékeket.Igaz?
Talán elég lenne a szakszervezeti vagyon is,kiindulási pontnak.
Előzmény: SZEMENSZEDETT HAZUGSÁG (8)
lucass Creative Commons License 2002.12.28 0 0 17
Irod, hogy nem csak a Fidesz várja vissza Orbánt!
En nem tudok arról , hogy bármelyik kormánypárti szavazónak különösebben hiányozna.

Egyébként ez a kormány is messze van az ideálistól , de a Fidesznél bármi jobb!

Teddy_macko Creative Commons License 2002.12.28 0 0 16
A lényeget megtaláltad...
Előzmény: wizes (15)
wizes Creative Commons License 2002.12.28 0 0 15
Van jóérzésed?
Lehet!
wizes.
Előzmény: Teddy_macko (13)
MamaSaid Creative Commons License 2002.12.28 0 0 14
Nem is tudtam róla, hogy elhagyta volna pártját. Ennyire nem történik semmi, hogy ilyen hírekkel kell a köztudatban tartani OV-t?
Előzmény: Törölt nick (-)
Teddy_macko Creative Commons License 2002.12.28 0 0 13
Szomorú látni, hogyan hatott rátok az MSZP agymosása és ördögűzése! Mintha Orbán valami megveszekedett hatalomvágyó, élvhajhászó, önző ember lenne! Ismeritek Ti ezt az embert?
Mintha az MSZP megváltott volna bármit is, illetve megváltana bármit is tevékenységével. Minha ők nem lennének annyira sárosak, mint a Fidesz volt. Ha elég hangosan ordítom, hogy micsoda mocskos a másik oldal, akkor előbb-utóbb feltűnik sok embernek, hogy lám, tényleg, igaz lehet, no nézzük csak... Kezdjem?
Orbán nagyon jól látja, hogy az erőtlen Fidesszel nem támaszthat ellenpólust a tisztára mosott MSZP-vel szemben, hanem össze kell terelnie a jobboldalt!
Egyébként minden elismerésem az MSZPnek a mosógépes kampányért, mert volt egy céljuk és elérték. Az, hogy miként, azon már vitatkozik a jóérzésem, de végül is megvan.
Én csendes szemlélője vagyok az eseményeknek és szívesen visszajönnék fél-egy év múlva, amikor az MSZP-nek már fel kell mutatnia, hogy valójában miben jobb, illetve a jobb oldal magára találhat! Én szurkolok mindkettőnek. Ezen csak mi nyerhetünk: jobb szociális ellátást, oktatatást, stb...
Nugodjatok meg, nem csak a Fidesz veri a asztalt, hogy "vissza Orbán"!
Előzmény: SZEMENSZEDETT HAZUGSÁG (8)
szarvasmarha Creative Commons License 2002.12.28 0 0 12
Álmodozzatok csak:-)))
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.28 0 0 11
Nem veszi eszre senki, hogy a fiuk mennyire ravaszul laviroznak azelol, hogy ne kelljen elszamolniuk hiveik, parttarsaik, etc... elott a sulyos valasztasi vereseggel?

Ide-oda lepkednek a sakktablan, mikozben a partinak mar reg vege, eredmenyt hirdettek, mattot kaptak.
Susztermattot raadasul (oktober).
Ennek ellenere meg lepeget a Kiraly, a Kiralyno es a tisztek, a parasztok meg kuksolnak, pedig azok is tudnak utni.
Csak eszre kellene vegre venni.

Aki ezt nem veszi eszre - az vak.
Tessek szint vallani.
tessek megtalalni a felelosoket.
Tessek a kolesztarsakat, uzleti partnereket, Josipokat vegre kitenni a partbol es annak kornyekerol.
Akkor lehet megujulasrol es eselyekrol beszelni.
Ja, es a sok volt parttagot, ugynokot, kemet is ki kellene rakni, hogy legyen nemi alapjuk "kommunistazni".

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.28 0 0 10
"Minek" várja vissza? :)))
Előzmény: Törölt nick (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!