Keresés

Részletes keresés

Smancs Creative Commons License 2019.01.01 0 0 5263

Boldog újévet! 

Előzmény: ovisista2b (5262)
ovisista2b Creative Commons License 2019.01.01 0 0 5262

Előzmény: ovisista2b (5261)
ovisista2b Creative Commons License 2019.01.01 0 0 5261

ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5260

Pontosabban:

 

Előzmény: ovisista2b (5259)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5259

Előzmény: ovisista2b (5258)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5258

Szia Tanulóka Gyógyulóka! Minden Jókat és mindég!

 

Hogy ki is úr?!? Hát aki el képes "hitetni" magáról, ugye?!? Mivel Te hajlamos vagy hiszemkedni, Neked van is urad, ugye?!?

 

Az ateistáknak hogy mért is nincsen annyira uruk?!? Nem fix, hogy azért, mert annyira vágynának urizálni és halatalmaskodóan kiszolgált úrhatnánságok játszmáit ügyködni ugye azzal, hogy Ők a saját uraik volnának?!?

 

Most még dívó (uralkodó nézet úgy mondd), hogy az olyan ateisták, akik mégis basáskodnak és urakodóan játszák meg az eszük, nos ezek az ál-ateisták beférkőznek bárnybőrbe bujt ordas farkasokként ahogyan szólnak a mende-mondák az "engedelmesek" közé és túszul ejtve hiszékenységük ámítják őket míg le nem lepleződnek, aztán meg a pusztítás és könyörtelen mészárlások!

 

És így persze, hogy "megkapják" a "jussuk" tőlük a balgák, azaz ki- és meg is dögölhetnek általuk és ha mégsincs mennyország, akkor meg mi van?!? Halottnak a csók?!?

Előzmény: ödönci (5257)
ödönci Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5257

Ez a parabola azt illusztrálja, a vallásosságot, az Isten hitet mindig el lehet kezdeni, a jutalom valójában a Mennyekbe kerülés bármikor lehetséges.

 

És az igaz, hogy Isten szuverén!   Nem kérhetünk számon rajta semmit.   Ő az  ÚR   !!!

Előzmény: ovisista2b (5255)
rizsa79 Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5256

Szerintem abban van valami, hogy a kapitalista rendszerben a tőke aránytalanul felhalmozódik egyeseknél, míg mások elszegényednek és kiszolgáltatottak lesznek. Akiknek jobb az érdekérvényesítési képessége, pl. mert gazdagabb országban laknak, azok még jobban fognak élni, míg mások rosszabbul.

A kommunizmusban a nagy gyárakat államosították, és egész jól működtek. Viszont bebizonyosodott, hogy van, amit nem lehet egy nagy központból irányítani. Pl. a mezőgazdaságban a nagyüzemi gazdálkodást Magyarországon kiegészítette a háztáji (kisüzemi gazdálkodás). Ezért repült a magyar mezőgazdaság teljesítménye az egekben, miközben az embereknek pénze volt, hogy megvegyék a szükséges élelmiszert! Ezért hívták Kádár országát gulyáskommunizmusnak, mert itt nem éheztek az emberek, mint más kommunista országokban.

Előzmény: ödönci (5253)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5255

Szia Tanulóka Gyógyulóka! Minden Jókat és mindég!

 

Hát, ha már marxiszmusnál Tartunk, akkor ugye nem sokkal több fér a keszeg és a dagi belébe sem! Egy gyomrunk van, Igaz, hogy Egyénenként némiképp különböző mennyiségű és minőségű kaját Kíván, de azért nem kéne többet zabálnia a keszegnek sem, hogy a dagi megnyugodgyjék, hogy ő netán többet nem csak kíván, de talán javára is válik!

 

De általában nem ebből indulnak ki a népek, hanem sajnos abból, hogy ínség van, éhinség és ölremennek a falatért! És akkor az ököl-jog szerint az erősebb kutya izél, ugye?!?

 

De ha már letelepedtek a nomád törzsek és termeszteni és termelni kezdenek, akkor kell "állam" is, amely véd a külső és belső ellenségekekkel szemben, Igaz?!?

 

És amikor a termelő erők használata helyett a birtoklás jön és összevész az alvég a felvéggel, akkor elszabadul a téboly is!

 

Történelmileg persze Bonyolult és szerteágazó folyamatban alakultak eddig a Dolgok olybá, hogy mint ezt már mondtuk:

 

vesszen-e pocsékba

 

g y e r m e k

 

agya patyolata barázdálódhattját

aláztatva

gyalázni

holmi wc-falfirkák trágárságaival mocskolódó

parancsnokoltának

 

örököt jussolni Idomítatjától

a tulajdonosdizós világtalanság pokla

készségeik kifizetődésükig kínálgató és (el-)árúló

kurvák szerepecskéiben Lébolhattjának

 

hogy szopattyúztassék

versengve lelkendezőn

egy óriási be-

és egy kapzsin zsugori-fösvény

(ezért oly „boldogságos”?!)

kimenetű

zaba-fosat-csatornázat

vér genny könny szenny veríték ürülék és nászlé

langyította szmötyije

zsírba-zsibbanásává

 

a sarccal-sáppal-síbbal-adózattal-illetményezettel

k i t a r t o tt

hatalom-hülyeség-hierarchiák (álladalmak)

klikkjei-klanjai-gengjei-maffiái- és egyéb pártos gyülevészei

b e t a r t a tt a

játékszabályok-etikettek szerinti

M A R A K V Á S N A K

 

hogy kiszúrkálgassanak a szemek potom álságokkal

 

hazudozgattassék érdekből profitért akár igaz is

 

kivárassék (nyalva-nyelve, fuldoklón bár)

a tülekvésben taposodó-könyöklődő sérelmek

nyílt (vagy mint kéjlik: setét-alattomos) megtorolhatása

 

és fegyelmezkedhessék a trottyolódó kakika

a kényre-kedvre törvényesülhető

gyilkolást kísérthető szégyen-őrjülhett

elhárítgatásának veszélyeztetődéseikor.....

 

 

Tehát Tanulóka Gyógyulóka nem nagyon Vígasztalhatlak azzal, hogy de Igenis halmozódhatnak fel vagyonok Becsületesen is! Ugyanis a "tisztes profit" ha gyűlik és elérne egy szintet az akkumlálódása, nos utána Etikusan szét kéne osztani a "felesleget"! De nem, mert épp azért halmozódik a pénz, hogy pénzt csináljon, az meg megint és megint telhetetlen-véghetetlenke! Nincs megállás a harácsban, mert az lavinázódik és egy vérszemet kapott tébolykállat nem képes tombolását szabályozni, Igaz?!?

 

Ezért is Találódhatott ki az úgy nevezett Progresszív adó-rendszer a Szabályzottabb Kapitalizmusokban is, mert az úgy nevezett tőke-koncentráció (a nagyhal megeszi a kishalat, meg miegyéb) szóval monopóliumok kialakulásához vezet és azokról már Tudgyjuk az Első Világégés óta, hogy az Imperializmus mi?!?

 

Ekképp Kedves Tanulóka Gyógyulóka beleGondolhatsz abba is, hogy ráadásul még ott van a vallás mákonya a népségek ópiumaképp és hát azt már Tisztázhattuk, hogy Jézuska se szakszervezetis!

 

Krisztus ha az Úr, aki kinyilatkoztatja, hogy ő az út, az igazság és az élet, vagy csak ha egyáltalában ráfogják, azaz neki tulajdonítják úgy mondd ezt a dolgot, hogy neki derogált mindenkit gyógyítania, mivel nem „orv”-os se és nem értekezik tudományosan se semmiféle betegségekről és nem patikus ő ráadásul, hogy recept-könyveket körmölt volna le úgy mondd, de még csak úgy nevezett „egészség-politikát” se hirdetett, hanem csak azt, hogy hidgyjetek a hallomásokból hiszemkedett vallásoskodásoknak! – szóval ő nem akart „megváltani” senkit se, legalábbis addig, míg ki- és meg nem döglik bárki is! --, hanem écát adott arra, hogy miképp kell kiprovokálni a gyilkosságokat és háborúságokat, hogy az ellenségnek kijelöltek csakugyan is öldököljenek az Úr „dicsőségére” és ezt a megvetett e-Világot, hogy megannyi „mártír” hullája rohassza el, ugye?!? – nos, hogy akkor vajon mért is várnánk el az ilyenektől, hogy egy kissé is akár csak úgy nevezett szakszervetis Legyen?!?

 

Nem, nem, ő, a krisztus nem szakszervetis!

 

Hanem Úr!

 

Ekképp ütik nyélbe az üzletüket a feljebbvalójával az alávalóikért:

 

Mt 20

Mt 20.1

"A mennyek országa hasonlít a gazdához, aki kora reggel kiment, hogy munkásokat fogadjon szőlejébe.

Mt 20.2

Miután napi egy dénárban megegyezett a munkásokkal, kiküldte őket a szőlőbe.

Mt 20.3

A harmadik óra körül megint kiment, s látta, hogy mások is ácsorognak ott tétlenül a piacon.

Mt 20.4

Megszólította őket: Menjetek ki ti is a szőlőmbe, és majd megadom, ami jár nektek.

Mt 20.5

Azok ki is mentek. A hatodik és kilencedik órában újra kiment, s ugyanígy tett.

Mt 20.6

Amikor a tizenegyedik óra tájban is kiment, megint talált ott ácsorgókat. Megkérdezte tőlük: Mit ácsorogtok itt egész nap tétlenül?

Mt 20.7

Nem fogadott fel minket senki - felelték. Menjetek ki ti is a szőlőmbe - mondta nekik.

Mt 20.8

Amikor beesteledett, így szólt a szőlősgazda vincellérjéhez: Hívd össze a munkásokat, és add ki bérüket, kezdve az utolsókon az elsőkig.

Mt 20.9

Jöttek tehát, akik a tizenegyedik óra tájban álltak munkába, és fejenként egy dénárt kaptak.

Mt 20.10

Amikor az elsők jöttek, azt hitték, hogy ők majd többet kapnak, de ők is csak egy-egy dénárt kaptak.

Mt 20.11

Amikor átvették, zúgolódni kezdtek a gazda ellen.

Mt 20.12

Ezek az utolsók csak egy órát dolgoztak - mondták -, s ugyanúgy bántál velük, mint velünk, akik viseltük a nap terhét és hevét.

Mt 20.13

Barátom - felelte egyiküknek -, nem követek el veled szemben igazságtalanságot. Nem egy dénárban egyeztél meg velem?

Mt 20.14

Fogd, ami a tied és menj! Én az utolsónak is annyit szánok, mint neked.

Mt 20.15

Vagy nem tehetem a sajátommal azt, amit akarok? Rossz szemmel nézed, hogy jó vagyok?

Mt 20.16

Így lesznek az utolsók elsők, az elsők meg utolsók."

 

 

Nézzük csak! „Hasonlatos”?!? Tehát nem maga-maga egy az egyben! Mondgyják, hogy minden hasonlat sántít! Mi a járás-sérültség ebben?!? Hogy hazug kutyát hamarabb utolérik, mint a sánta ’zEmbert?!?

 

Tehát gazda?!? Nem is akármilyen! Hanem szőlősgazda! Tehát kétféle akkor! Gyümölcs-termesztő és borisszaságra vetemedtető is?!?

 

És a gazda, az ugye nem munkás, hanem „tulajdonos” és egy állam védi a tulajdonát a munkásoktól, akik csak gazsulálhatnak kurvákként a prostitútoraiknak?!?

 

És milyen gazda is ez a prostitútor?!?

 

Hát nem egy Ész Kombájn, Igaz?!? Nem Tudgyja felmérni előre, hogy hány kiló ’zEmber húst kell vennie a „humán erőforrás piacon” ahhoz, hogy a napi robotjukkal elkészüljenek?!?

 

Mert mit csinál szegény?!?

 

Hajnalban kel, mint a prolik! Kiszalad a piacra lóhalálában és vesz egy kicsit az ’zEmber húsból és a humán erőforrások nem is cáfolnak rá, hogy nem haladnak csak annyian, mint a tulaj-gazdi-faszi félrenézte, hogy elegen volhatnak! De nem! Kell még humán erőforrás!

 

És a gazdi-tulaj-faszi rohangász össze-vissza a piac és a szőlős ültetvénye közt, hogy kielégítse a szükségleteit?!? És többszörösen se képes felmérni a helyzetet, hogy mennyi plussz humán erőforrás is kell az ügyködésekhez nap-estig?!?

 

Lényeg, hogy valahára beesteledik és jönnek a lefizetettek a kasznárhoz! A kasznár se egy szakszervetis, ugye?!? Hanem álladom ügynöke, meg persze a gazdi-tulaj-faszinak is aki adózik a seregeknek is!

 

Nos, de még nem is itt vagyunk, hogy a lefizethessék a megfizetendőket, hogy ki is voljanak fizetve pontosan, Igaz?!?

 

Hanem?!?

 

Hát volt itten egy dénár hajnalban az ígéret! Aztán nem halljuk a dénárt nap-estig, hogy azzal megalkudtak volna-e a kurvák?!? De voljunk netán „jó hiszeműek”, hogy csakugyan Tudatásban voltak, hogy félnapra is egy dénár és senki se lázadt úgy mondd fel, hogy neki félnapra csak fél dénár kell?!? Hanem azonnal rávágták, hogy egy dénáért a hülyének is megéri! Pláne hogy a többi hülye az egésznapos gürizésre és tikkadásra a tűző napon mondott olyant, hogy a hülyének is megéri egész nap egy dénárért roboltolniuk!

 

Na, de ekkor mi is jön az Úrtól?!? Aki semmiképp se szakszervetis!

 

Hát az út az igazság és az élet!

 

Hogy ő szuverén és „jó”!

 

Ki ő, hogy ne volhatna „jó” úgyis, hogy dénárt se költ igazságosságra?!? Mi az, ki ő, hogy ne igazságtalankodhassék és ezzel ne volhasson magához „jó”, hogy ha így kottyant az agya, hogy ő bizony futkos humán erőforrásokért és állítólag talál is ehhez hülyéket, hogy egy dénárért ne csak robotoljanak, hanem letörjék a sztrájkját a többi hülyének, ha zúgolódnának azzal, hogy többet munkáztak, mint azok, akik senkinek se kellettek a piacon napestig őgyelegve ottan?!?

 

 

Illetve még ez is ráadásképp!

 

Mért engedi a Szeretet istene a rosszat?

https://www.youtube.com/watch?v=dZPd0-ZzDJo


Ha isten jó (szeret), akkor boldoggá akarja tenni teremtményeit, az embereket.

És ha isten mindenható, akkor képes is arra, hogy megtegye.

De a teremtményei nem boldogok, mert szenvednek.

Következésképpen isten vagy nem jó -- nem szeret -- vagy nem mindenható, vagy egyik sem.



A "kereszt-tény" teremtmény vagy 'zEmber:

Nem, nem az isten a rossz, hanem Én is, Te is, meg a Kollekív bűnösségben az egész fajtád!


Biztos, hogy "kereszt-tény" akarnál volni?!?

Előzmény: ödönci (5253)
rizsa79 Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5254

Talán te is tanultad történelemből, hogy a kelet-európai országokban nem tudott olyan széles középosztály kialakulni az elmúlt kétszáz évben, mint Nyugaton. Illetve, ha fejlődött valami jó irányba, akkor jött egy vesztes háború vagy rendszerváltás, ami mindent lenullázott. 1989-ben úgy látták a társadalomtudósok, hogy megvan a lehetőség, hogy ügyes állami politikával átmentsék a középosztályba azt a réteget, amelyik a szocializmus idején elindult a polgárosodás útján. A volt tsz-tagokból és gyári munkásokból lehetett volna egy olyan réteg, amelyik vállalkozni kezd, mert volt hozzá tudása és tőkéje. Sajnos a politikusok baklövései és az amerikai, nyugati példa kritikátlan átvétele tönkretette ezt a lehetőséget. Akiket most látsz, mint középosztályt, azok az uniós forrásokból gazdagodtak meg, mert jól be tudták magukat nyalni. De ettől még nem lesz fenntartható a vállalkozásuk, ha nincs mögötte valós teljesítmény.

 

Előzmény: ödönci (5238)
ödönci Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5253

Szia Pityu!

Hát Te tényleg elhiszed azt a marxista tant, hogy akinek többje van a másiknál az azt lopta/rabolta??

Nem mondom, hogy nincsenek ilyenek, de a többség nem ilyen.  Ha mégis, úgy jaj neked szegény Hazám!!

Előzmény: ovisista2b (5252)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5252

Szia Tanulóka Gyógyulóka! Minden Jókat Előre is és mindég!

 

Kérdés persze, hogy Etikai Lény is akarnál-e Lenni?!?

 

Mert ha nem, akkor persze bonyolítja a Dolgot, hogy nem is akarsz Szüleidnél Különbbhedett lenni, pláne azok fogyatékoskábbak is a kelleténél, Igaz?!?

 

Vagyis ha Szüleid bűnöztek, hogy vagyonkát szerezzenek, akkor Te vajon dezertálnál?!?

Előzmény: ödönci (5250)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5251

Szia Tanulóka Gyógyulóka! Minden Jókat és mindég!

 

Igen, írtad, hogy bele kívánnál születne egy adott szituációba és onnan nem akarnád elhagyni a normál-szokvány-közönséges nyomvonalat! Hogy dinasztiából akarnál felcseperedni és belekényszereződhetni mindenképp az "örökségébe"!

 

De Oidipusz-komplexusról hallottál-e?!?

Előzmény: ödönci (5250)
ödönci Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5250

Írtam, hogy bele kell születni(?).  Mert akkor természetesek a nehézségek is.     ??

 

Beletanul az ember!!

Előzmény: ovisista2b (5248)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5249

Amúgy meg ha kissé nem annyira törpebirtokos volnél, hát akkor meg Neked is a kapitalizmus para Zita-állatsága jutna csak!

 

Előzmény: manófrici (5247)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5248

Szia Tanulóka Gyógyulóka! Minden Jókat és mindég!

 

Azt azért az ábrándozásoknál se feledgyjük, hogy nem közvetlen folytatása Lennél a Szüleidnek! A gén-Lottó Benned más Esélyeket aktiválhatott, semmint a kisbirtokosiassághoz szükséges és ezért Te is amolyan "dzsentri"-ként otthagytad volna a földet, pláne, ha nem bírtad volna az egész évbeni korán pirkadat előtti felkelést, az állat bűzt, meg amik együtt járnak a gazdasággal mindenféle macerák!

 

És ehhez ha kommendáltak volna "társat" is domesztifikálni valami nőszemélyt, hát nem fix, hogy az húzta volna az igát Veled, ugye?!?

 

Tehát ha csak kicsi birtokocskád volna, akkor is némiképp kéne Tudgyj annyit, hogy érdemes-e bajlód azzal, ugye?!?

 

Előzmény: manófrici (5247)
manófrici Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5247

Szia Pityu!

Arra gondolok, hogy mit tudnék elképzelni ami én lehetnék(?) ill. lehettem volna... Hogy mi lehettem volna?

Talán kisbirtokos.  Ha nem szól közbe az erőszak, a "történelem".  Ha abba születtem volna bele!! A szülőktől megtanulva a szakmát.

Előzmény: ovisista2b (5246)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5246

Szia Tanulóka Gyógyulóka!

 

Mért ne a "leggazdagabbakra" ügyeljél?!? Ha már lúd, voljék, KÖVÉR, Igaz?!?

 

És egy nemzeti burzsoától a hizlaltakat nem fogyaszthatja le a KKV-s "siker" sem, ugye?!?

 

Kicsiben is szinte ugyanaz megy, vagy nem?!?

 

Csakhát mint mondod a "mértékletesség"?!? Hogy holnap is voljék túzok a mai veréb mellé?!?

 

Mért Gondolnád, hogy kicsiben gazdagodni "tisztességes"?!? Mert nem akarsz mohó, harács, kapzsi és pusztító volni annyira, csak egy picit?!?

Előzmény: manófrici (5242)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5245

De ne próbáld utána, hogy hamm-hamm, nyamm-nyamm és tritty-trotty!

Előzmény: ovisista2b (5244)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5244

Szia Tanulóka Gyógyulóka!

 

Akkor arra vagy Kíváncsi, hogy hogyan eszi meg a nagy hal a kishalat?!?

Előzmény: manófrici (5243)
manófrici Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5243

Nem tudom elfogadni, hogy csak csalással, rablással lehet/tett volna jómódúvá lenni!??

Előzmény: manófrici (5242)
manófrici Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5242

 Szia Pityu!

 

Kösz  hogy írtál.   ---Az  a kérésem, hogy ne csak a vesztesekről értekezzünk. 

 

Kicsit vizsgáljuk meg a győzteseket, és nem a leggazdagabbakra gondolok, hanem a KKV  "győzteseire" .

 

Miként lehet/ett  kiemelkedni???

Előzmény: ovisista2b (5241)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5241

Tudod: az átcsoportosítása a nemzeti burzsoázia hízlalásához a hulla-rablással is kisemmizettek "vagyonkái" által kimért nemzet-gyarapító

gazdálkodás!

Előzmény: ovisista2b (5240)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5240
Előzmény: ovisista2b (5239)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5239

Szia Tanulóka Gyógyulóka! Minden Jókat és mindég!

 

Ilyen "történelmi időkre" kell Gondoljunk?!?

 

Előzmény: ödönci (5238)
ödönci Creative Commons License 2018.12.31 -1 0 5238

Sziasztok Rizsa, Pityu!!

 

 Történelmi időket élünk, előttünk alakul ki az új burzsuázia, a középosztály....   Én szeretném érteni valamelyest ennek a mechanizmusát.   Milyen adottságok szükségesek ehhez.?  Kérlek segítsetek ebben!!

Nem mint Balzac éppen, de mint egy kortárs megélő/megfigyelő!!

                                                                                                         Köszi:ödönci

Előzmény: ovisista2b (5235)
rizsa79 Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5237

Kérdés, hogy milyen brigádról van szó? Drága keresztapám, amíg el nem hunyt 51 éves szülinapja előtt egy szívinfarktusban, egy építkezős brigádot vezetett igen eredményesen. Mindig ott volt a helyszínen személyesen, hogy tárgyaljon a megrendelőkkel. A festőket, villanyszerelőket és más szakikat igen nehéz volt összefogni, mert borzasztóan rátarti tud lenni mindegyik. Hogy csak ő ért a szakmához, a többiek meg kontárok. Minden évben szervezett nekik egy bulit a saját házánál, ahol volt pörköltfőzés bográcsban. Szerintem a jó csapatvezetést még akkor tanulta meg a rokonom, mikor KISZ-titkár volt a helyi szervezetnél (amíg volt KISZ).

Sajnos manapság az építőiparban elég nagy gondok vannak, pl. rengetegen, főleg akik mester szinten dolgoznak, kimentek külföldre, mert ott még jobban megfizetik őket. Keresztapámat a családi problémák mellett idegileg nagyon megviselte a sok körbetartozás, hogy őt se fizették ki sokszor időben a fővállalkozók. De ezért a beosztottjai persze őt hibáztatták.

Előzmény: ödönci (5227)
rizsa79 Creative Commons License 2018.12.31 0 0 5236

Szerintem az adminisztratív munka azoknak való, akik képesek nap mint nap átnyálazni a hivatalos papírokat, amiket eléggé életidegen megfogalmazásban írtak. Ráadásul tudnak ülni a fenekükön az irodában naponta min. 8 órát, mert van hozzá türelmük. De akik nem sportolnak mellette, azokat az elhízás fenyegeti.

Aki nem ilyen típus, de mégis ilyet választ, annál azért vannak problémák. Pl. nem tartja a határidőt, elúszik a feladatokkal, és akár testi tünetek is előjöhetnek. Aki esetleg nem tudott továbbtanulni, arról is kideríthető, hogy rátermett-e az ilyen munkára? Jelenleg olyan munkakörben dolgozik-e, ami pontosságot, precizitást igényel? Mert ne csak azért akarjon valaki adminisztrálni, mert az ügyintézők jó, meleg, világos irodában ücsörögnek egész nap! De persze nem tudhatom, hogy nálad mi a motiváció!:) 

Előzmény: ödönci (5230)
ovisista2b Creative Commons License 2018.12.30 0 0 5235

Szia Tanulóka Gyógyulóka! Minden Jókat Előre is és mindég!

 

MegÉrtelek, hogy Kommunikálni vágysz, noha elég nehéz Veled!

 

Honnan is jött ez a főnökösdit Ötlet?!? Mi is Késztetett arra, hogy erre Gondolj?!? Már sajnos elvesztettem úgy mond a fonalat, illetve a legeljét nem Találom! Mindegy is, ha nem fontos, ugye?!?

 

Tehát olvasgatsz össze-vissza?!?

 

Tudod már, hogy ezzel az az averzióm, hogy Tehetnéd szisztematikusabbá is azt!

 

Ahogyan Vélem, hogy Neked az a Problémád, hogy nem nagyon Tudhatsz miket Kezdhetni Magaddal és társaiddal, ugye?!?

 

Hát Nekem is némi Perspektíva vesztésem van és ezért nem nagyon Tudhatok Eredményesen is kiÖtölhetni bármiket is, akár Neked, akár meg a Mieinknek!

 

 

Előzmény: ödönci (5234)
ödönci Creative Commons License 2018.12.30 0 0 5234

 Nem lesz énbelőlem semmi....  Csak szeretnék beszélgetni.

Előzmény: ovisista2b (5233)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!