Keresés

Részletes keresés

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.10.19 0 0 524

Na, azóta azt is olvastam, hogy Anniston emberei kategórikusan cáfolták, hogy Pitt bemutatta neki a Jolieval közös gyerekét.

 

Sőt, egy legújabb hír szerint Anniston nem régiben azt mondta Pittnek, hogy "gyűlöllek!"

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

De, ettől még Jolie - hírek szerinti  - megnyilvánulásai mindenről tanúskodnak, csak szerelemről nem. A csaj szavai undorítóak, nem mintha Pitt nem érdemelné meg a sorsát, ha már egy ilyen nőt választott.

 

Brad Pitt teljesen hülye a pénzügyekhez

A hollywoodi álompároknál is ki vannak osztva a hétköznapi szerepek. Az egyik a pénzügyekhez konyít és összefogja a családot, a másik dolga, hogy szép legyen, kussoljon és mosolyogjon. A Jolie-Pitt párnál is így van ez, csak épp fordítva, mint ahogy gondolnánk.


2007. szeptember 20., csütörtök 9:32

A Jolie-Pitt párosban úgy tűnik Jolie hordja a nadrágot és Brad Pitt a buta liba, aki jobb, ha befogja a száját és bájosan mosolyog. Legalábbis Jolie szerint így van. A Dailymail egyik forrása azt állítja, hallotta Pitt élete párját, amint így fakadt ki egyik barátjának: "Az igazság az, hogy nem osztunk meg mindent egymással. Teljesen külön kéne megoldanunk a dolgainkat. Biztos tudod, hogy például pénzügyekben egyedül én döntök. Brad tudja, hogy van, amikor csak annyi a dolga, hogy fogja be a száját és mosolyogjon. Nem fogom ezt megbeszélni Braddel, mert tudod, hogy teljesen hülye, ha pénzügyekről van szó. Valakinek mégiscsak meg kell hoznia a nagy döntéseket. Be akarja fektetni a pénzét, de ez képtelenség. Semmi értelme az egésznek" - írja a Grazia magazin.

 

A beszélgetés állítólag a New York-i Waldorf-Astoria Hotelben zajlott le, még szeptember elején. Először az In Touch magazin amerikai kiadásában jelentek meg az elcsípett mondatok. A támadás teljesen a földbe tiporta Pitt férfiasságát, különösképpen, hogy épp mostanában szeretne megszabadulni a "papucs" imidzstől - írja a Dailymail. A Grazia magazin forrása szerint "Brad mindig is utálta, hogy szépfiúként skatulyázták be őt. Büszke arra, hogy jótékonykodik, így például a New Orleans újjáépítésével kapcsolatos segítségére is. Ezért nagyon fájhat neki, hogy épp a barátnője ócsárolja őt."

 

 

Angelina Jolie szerint Pitt borzalmasan öltözik

 

Angelina Jolie szerint Brad Pitt úgy néz ki, mint egy csapos. Jolie azt várja férjétől, hogy cserélje le stlyistját, mert utálja azokat a ruhákat, amikben a férje jár - írta a Female First.

Jolie csak gyűlölettel tud beszélni mostanában Pitt-ről, legutóbb például azt mesélte az egyik barátjának, hogy Pitt gyakorlatilag egy üresfejű macsó, de legalább szép.

Akkor egy újságíró rögzítette a négygyerekes anyuka szavait és a panaszáradatból azt sem hagyta ki a jóasszony, hogy férje még a pénzügyekhez sem ért.

 

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/?d=071012a

 

Ez a hír pedig mintha azt jelezné, hogy Pitt valamennyire menekülne ettől az elmebeteg hárpiától:

 

Pitt asks Jolie for open relationship?

 

September 21 2007, By Alex Fletcher

 

'Taking Lives'

Brad Pitt has suggested to Angelina Jolie that they have an open relationship, say reports.

The Fight Club actor is reportedly worried that their partnership won't last unless they are allowed to see other people.

A source told Life & Style magazine: "His idea is that when they're apart, he can be with other women and she can be with other people."

The insider adds that it is Pitt's relationship with his former lover Jennifer Aniston that is causing a strain on the relationship.

They commented: "Brad says Angelina is so insecure, he's caught her going through his pockets on more than one occasion.

"She turns everything on its head and tries to make Brad the villain. She accuses him of still being hung up on Jennifer Aniston and of not wanting Angie to see the e-mails he's sending to his ex-wife."

 

Előzmény: Álomvédelmi twist (523)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.09.06 0 0 523

Brad Pitt tényleg jóban van Jennifer Anistonnal  

 

Brad Pitt és elvált felesége még mindig "nagyon mély barátságot" éreznek egymás iránt, írja a Femalefirst. A színész - aki 2005-ben négy évnyi házasság után szakított Anistonnal - kijelentette, hogy Jennifer mindig is az életének a része marad. "Jen és én még mindig mély barátságot érzünk egymás iránt, és ez már így marad életünk végéig. Nem is tudom, hogyan tudtuk volna ennél is jobban menedzselni a válásunkat. Az én álláspontom szerint ez nem anyagi kérdés. Amennyire csak lehet, meg kell védeni a kapcsolat értékeit. Lehet, hogy nem sikerül, és a viszony elmérgesedik, de én így látom jónak. Engem az vezérelt, hogy nem lehet tudni, mennyi időd van még hátra, ezért élj olyan életet, hogy ne legyen benned hiányérzet."

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2007/09/06/brad_pitt_tenyleg_joban_van_jennifer_ani/

 

Tulajdonképpen a legutóbbi (köztük olyanok, amiket be se raktam) hírek mind engem cáfoltak, és már-már úgy voltam vele, hogy elismerem tévedésem Pitt új kapcsolatát illetően, és azt mondom magamban, hogy úgy kell neked, Pitt:-)

 

És akkor itt van ez a nyilatkozat, aminek nem is annyira a szövege különösön, hanem a hangulata, és az, hogy egyáltalán létrejött.

 

Mintha Pitt-ben még messze nem tisztázódtak volna a dolgok, mintha még mindig nem tudná mit akar, s mintha valami nem stimmelne az új nővel való együttlében.

Különös, de az interjúban végig a családot, a gyerekeket emlegeti, és a Jolie-hoz fűződő érzelmeiről, bármiről ezzel kapcsolatban, nem is beszél.

 

Furcsa.

 

(Mindazonáltal újra leszögezem, ezek az emberek engem nem érdekelnek, egyiket se szeretem. Pusztán egy távpszichológiai jóslásban próbálom ki magam, a valódi rajongók legnagyobb bosszúságára.)

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.22 0 0 522

Na, egy újabb hír magam ellen:-)

 

ENTERTAINMENT NEWS

Aniston has never met Brangelina's baby Shiloh

By ANI

Wednesday August 22, 12:31 PM

Washington, Aug 22 (ANI): Jennifer Aniston has denied reports that she ever gave an interview in which she admits that she has seen ex hubby Brad Pitt and Angelina Jolie's youngest child Shiloh.

Aniston, through her rep Stephen Huvane, denied that she had given an interview to British magazine Look, and insisted that the piece was a work of fiction concocted by the publication.

"The interview never happened. The events like Jennifer running into Brad with Shiloh at a restaurant is completely false as well, as are all the events and quotes they attribute to Jennifer," Usmagazine.com quoted Huvane, as saying.

Huvane also insists that Aniston never opened up about her relationship with Brit brick-layer turned model Paul Sculfor.

"Paul and I speak to each other like brother and sister, nothing more. I was very sad last month when he went back to live in London," The Sun had quoted her, as telling Look.

"But I'm going to be buying a lot of return tickets to Europe in the next few months so we can see each other," she was said to have added. (ANI)

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.20 0 0 521

:-DDD

(Szegény rajongók, hogy ezt kell megérniük:-)))

Előzmény: d-dana (520)
d-dana Creative Commons License 2007.08.20 0 0 520
Sziasztok!

 

 Szeretném eladni az Angelina Jolie-s, falra akasztható naptáramat.

A naptár 2005-ös, jó állapotban van.

Tartalma:

  - 12 db A3-as méretű egészlapos kép.

  - 2 oldalas érdekességek és egyéb adatok Angelináról. [angolul]

 

 Továbbá szeretném még eladni az Angelinás gyűjteményemet is.

Tartalma:

  - 15 oldal A4-es újságlapok, cikkek,.

  - 2 db A3-as poszter.

  - 18 oldal egyéb cikkek és képek rendezve.

  - + még rengeteg kép, újságkivágás és cikkek.

 

Aki elviszi, ajándékba kap mellé néhány nyomtatott képet.

 

Ha érdekel írj! >> d-dana@freemail.hu

[Az árról e-mailben megegyezünk.]

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.19 0 0 519

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.19 0 0 518
The cuteness that is Shiloh Jolie-Pitt went on a little boat ride around the lake in Chicago on Saturday with mommy and daddy.

That is the most adorable little blob in the world!

(perezhilton)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.19 0 0 517
Ha csak ennyin vitatkoznak, és több toleranciával rendelkeznek, mint a PoliDilin nagy számban tenyésző gyógyegerek, akkor nincsen gond.
Előzmény: Álomvédelmi twist (514)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.19 0 0 516
Milyen szánalmas, hogy ez a "rihonya" neked a legfontosabb... :-) Az elmúlt hónapokban feleannyit nem foglalkoztam a nővel, mint te. Ha érdektelennek tartanád, akkor magasról tojnál a rajongóira és a róla szóló hírekre.
Tudom, azért csinálod, hogy felnyisd az emberek szemét arra az "igazságra", amit pár képből és hírből levontál magadnak. A gond csak az, hogy a folyamatosan megcáfolt, vagy önmaguknak ellentmondó cikkek egyetlen józan embert sem ingatnak meg.

Angelina rossz anya, mert elment Afrikába bulizni? Kérem szépen, a képek alapján a kérdéses időszakban végig Amerikában tartózkodott. Tanulság: a cikk koholmány volt.

Angelina valójában csak a nőket szereti, és emiatt ott fogja hagyni Pittet? És ezt mire alapozod, egy kilenc éve otthagyott, feltűnési viszketegségben szenvedő szerető másfél évvel ezelőtti ostobácska szövegeire? (Mivel Jenny Shimizu ezeket a mondatokat még Ange terhessége alatt, azaz tavaly tavasszal nyilatkozta.)

Angelina nem bírja elviselni, ha Brad Jennel kommunikál? Egy, nem tudjuk, hogy van-e köztük kapcsolat. Kettő, a közeli barátok beszámolói a veszekedésekről és a telefonhívásokról körülbelül annyi súllyal rendelkezik, mint a lepkefing. Egy bíró körberöhögne, ha ilyenekkel próbálnád meggyőzni.

Angelina nem szereti Shiloh-t, és csak a másik hárommal törődik? A képek tanúbizonysága szerint Shiloh teljes lelki nyugalommal ül az anyja karjaiban, Jolie úgy viselkedik vele, mint a többiekkel, és az élő interjúkban is ugyanolyan hangon mesél róluk.
Az ismerősök történetei arról, hogy nem hajlandó tisztába tenni, nem veszi fel, ha sír: lásd az előző pontot. Ha elhiszed, hogy létező emberek nyilatkoztak, akkor jár neked a "bulvárlapok tökéletes olvasója" megtisztelő cím.

A betett cikkek kilencven százalékát simán meg lehet cáfolni. Persze ez ne tartson vissza, nyugodtam bepakolhatod a következő évek bulvártermését. A szennylapok hírecskéinek megcáfolása és az ostobaságokra rámutatás úgyis az egyik netes hobbim. Még az engem idegesítő hírességeket is megvédem, ha a szokásos Velvet-stílusban olvasok róluk. A kedvencem a tavalyi Suri Cruise-féle sárdobálás volt. Az apját ki nem állhatom, de amiket róla állítottak, már túlment minden határon.
Előzmény: Álomvédelmi twist (504)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.18 0 0 515
Mert hogy Jolie maga ismerte el, hogy ezen valóban vitatkoznak.
Előzmény: Álomvédelmi twist (514)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.18 0 0 514
A nagy politikai ellentétről még nem is beszéltem: Pitt és Aniston Barack-párti, Jolie Edwards híve. Ebből nagy baj lesz:-)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.18 0 0 513
Most látom, a beidézett híreket, cikkeket magyarul is lehet olvasni origo-n, stop-on, stb. Majd máskor onnan idézek:-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.18 0 0 512
Megnyugtatom lelkedet: véleményem szerint ez a közeli barát sem létezik. Tök mindegy, hogy a lapok pozitívat írnak-e vagy sem, amíg ezekre a sablonokra támaszkodnak, várhatják, hogy higgyek nekik.
Előzmény: Álomvédelmi twist (507)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.18 0 0 511
Úgy van, mester.
Pár érv nem ártana.
Előzmény: Álomvédelmi twist (509)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.18 0 0 510
Frappáns. :-)
Előzmény: Álomvédelmi twist (498)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.18 0 0 509
Ez a szerencsétlen, magát a valóságnál is hülyébbre vevő, ebből megélni próbáló nő messze becsületesebb ember, mint Jolie.
Előzmény: Castia. (508)
Castia. Creative Commons License 2007.08.18 0 0 508
Ez az unalom-motívum újra és újra felbukkan.

Fel. Újra és újra.
Kiszel Tünciről nincs valami friss infód?
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.18 0 0 507

A Jolie-rajongók csak ezt olvassák:

 

Friends say no trouble in Jolie-Pitt relationship

 

By IANS, Friday August 17, 11:56 AM

 

New York, Aug 17 (IANS) Hollywood couple Brad Pitt and Angelina Jolie's friends refute rumours about trouble in their relationship and claim things are 'really good'.

People.com quoted a close friend of the couple as saying: 'The rumours are totally and completely false. There are no problems whatsoever. Things are really good.'

http://in.news.yahoo.com/070817/43/6jjy9.html

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.18 0 0 506

Ez az unalom-motívum újra és újra felbukkan. És milyen érezhetően igaznak tűnik!

 

Friday August 17, 09:29 PM

 

Angelina turns to ex for love advice

By Splash

 

Angelina Jolie has turned to ex-husband Jonny Lee Miller for advice over her troubled relationship with Brad Pitt, it has been reported.

The 32-year-old actress was spotted in a Los Angeles restaurant having a heart to heart with the handsome actor.

Pitt, 43, and Jolie, who have been an item since 2005 when they met on the set of Mr and Mrs Smith, are rumoured to be drifting apart.

Miller,34 and the actress have remained good friends over the years and spent at least an hour together at the trendy eaterie, said a source close to Angelina.

A spokesman for Brad has denied reports of a split but sources close to Angelina say she is bored with the relationship but sticks with him because he is a good father to their children, ....

 

http://nz.entertainment.yahoo.com//070817/6/18yn.html

 

Szal megunta a gént (Pittet), vagy a hímeket per se. Jellemző sorsa ez a jó apukáknak. Oan unajmasak tunnak lenni. Valszleg némi megveretés, vagy nőzés feldobná a mi kis angyalunkat. De hogyan tartsa meg közben baby-sitternek Pittet?

Na, ezek ám a nehéz kérdések a müvésznö számára!

Előzmény: Álomvédelmi twist (430)
Castia. Creative Commons License 2007.08.16 0 0 505
Mások "megismerése" előtt némi önismeret nem ártana, mert sajnos a humorérzéken kívül ennek is erősen híján vagy.
Előzmény: Álomvédelmi twist (504)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.16 0 0 504
Milyen szánalmas, hogy ez a rihonya itt egyeseknek milyen fontos:-)
Előzmény: Hematite (503)
Hematite Creative Commons License 2007.08.16 0 0 503
Hogyan legyek jó emberismerő és fórumozó?

Az emberismeret annyi, mint képeket látni valakiről egy bulvárlapban. A mellete lévő szöveget pedig saját véleménynek hívják.
Másolgasd a szövegeket szorgalmasan a fórumba, majd ha később kiderül hogy hazugság (afrikai bulizás ~ munka Los Angelesben) akkor ne vegyél róla tudomást, sőt: később az ilyen szövegeket nevezd a véleményed megerősítésének.
Az olyan hozzászólásokra mint ez pedig válaszold azt, hogy "Nagyon vicces!" vagy "Ne erőlködj". Vagy egyszerűen hagyd ezt is figyelmenkívül, ezzel is bizonyítva milyen jó fórumozó vagy.
Castia. Creative Commons License 2007.08.15 0 0 502
Megint csak a lényeget hagytad figyelmen kívül. Az előítéleteken van a hangsúly. A "ránézés" neked egyenlő a megismeréssel? Mennyivel vall ez értelmesebb emberre, mint a szennylapok bújása?
Előzmény: Álomvédelmi twist (501)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.15 0 0 501

Az a baj, hogy én nem ezekből a sztorikból jövök ezekre rá, hanem ránézek erre a nőre és férfira, és tudom, hogy nem passzolnak egymáshoz, és szakítani fognak. És csak ez után hozok erről megerősítést.

Igen, vannak ellenkező infók is, egyet, állításoddal ellentétben magam is idéztem.

Azonban nem hiszek nekik. Ennyi.

Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy mennyire jó az emberismeretem. Lopez kisasszony esetében már bejött, amit mondtam. OFF: a mostani gyakran pislogó, furcsa kisemberét el fogja hagyni.

 

Előzmény: Castia. (500)
Castia. Creative Commons License 2007.08.15 0 0 500
Csak az a baj, hogyha ezt igaznak hiszed (az "emberek kiismerését", a "védők agyműködésének megismerését") akkor bizony súlyosan hazudsz magadnak. A megismeréshez ugyanis az kellene, hogy érdekeljen a másik oldal is, törekedni kéne annak megismerésére (azaz nem gondos válogatást készíteni a legaljasabb pletykákból, hanem pl. elolvasni néhány valódi interjút), valamint el kellene gondolkodni azon is, amit az "ellentábor" ír. Te ezt még egyetlen egyszer nem tetted meg, még a jelét se mutatod, hogy hajlandó és képes lennél rá. Méghozzá azért nem, mert amit te "saját tudásnak" nevezel, az bizony egyszerű, közönséges előítélet, annak minden jellemzőjével. Nem látsz túl a sztereotípiáidon, ezért inkább figyelmen kívül hagysz mindent, amit nem tudsz belegyömöszölni az elméletedbe.
Ez egy nagyon kényelmes álláspont. Ha ennyire büszke vagy az agyadra, hát használd.
Előzmény: Álomvédelmi twist (499)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.15 0 0 499

Pedig így van. Nem ez a jelentéktelen nő érdekel, hanem az, hogy mennyire ismerem ki magam az embereken. A saját tudásom érdekel elsősorban. És erre büszke vagyok. Ha tévedek, be fogom vallani töredelmesen.

 

Másodsorban az ilyen senkiket imádók, vagy védők agyműködése is érdekel. Főleg emiatt vagyok, valóban túl sokat a fórumon, akár itt, akár más topicban.

Előzmény: Castia. (493)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.15 0 0 498

A mass médiából valszleg mindenki. És a mass is:-)

Előzmény: Törölt nick (495)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 497
(A nettől távol jutott eszembe, hogy elírtam. Bocsi. :-))
Előzmény: Castia. (496)
Castia. Creative Commons License 2007.08.15 0 0 496
(Ő az álmait védi, nem az államot. Csak szólok, még mielőtt kifejti a véleményét a domináns leszbikus nőstény Gobbi Hildáról.)
Előzmény: Törölt nick (495)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 495
Jut eszembe: Államvédelmi Twist, Jolie-n és Madonnán kívül kik vannak még a bögyödben? Ez tényleg érdekel. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!