Keresés

Részletes keresés

SAJt Creative Commons License 2004.09.27 0 0 35

én is felraktam a képeimet a kiállításról:

 

http://sajti.fw.hu

1047 001-1 Creative Commons License 2004.09.27 0 0 34

 

 

                                               Néhány fotó a kiállitásról

PapLan Creative Commons License 2004.09.25 0 0 33

csak tudnám mit vártál?

 

hogy egy kínai piacos bugyivásáron majd jól látsz mindent és neked pózolnak a "hostesek"? :)

 

évről évre rosszabb a helyzet... a dolog úgy tudna változni, hogy senki nem megy ki és akkor talán észbe kapnak...

 

de mivel sokaknak ez az egyetlen rendezvény, ahol 2500-ért végre élőben láthat elsődleges nemi jelleget, így ez nem fog bekövetkezni...

 

valakinek megéri a tömeg, hiszen feltünés nélkül zsebébe nyúlhat és egy apró örömmel kedveskedhet magának... legalább feltünés nélkül :D

 

a fotósok pedig lőnek 100 képet amiből 1 megjelenik a többi megy az arhívumba... legalábbis a nagyoknál így van...

Előzmény: stonedrop (32)


stonedrop Creative Commons License 2004.09.25 0 0 32

Nem tanácsolom senkinek, hogy kimenjen. Én voltam, elég gáz. Semmit nem lehet látni akkora a tömeg. A szinpadot körülveszik a fotósok és igyekeznek beleraki a gépüket a látvány útjába. Amiben az a legszebb, hogy ők ingyen vannak ott és többmindent látnak, és több joguk van mint annak aki fizet. Csak azt nem tudom hol fognak megjelenni ezek a totálközeli pinákat ábrázoló képek.

Ha valahol van valami látnivaló, akkor tuti, hogy eléd fog állni egy dokumentumfilmes, aki 10 percig fotózza, filmezi ugyanazt a lányt, úgy, hogy te nem látsz belőle semmit. És a félmeztelen hosstes lányok is pénzt kérnek azért, hogy lefotózd őket. Mondjuk nekem ingyen is sikerült mindegyikről fotót csinálnom :)

Gondoltam, hogy lérehozok egy albumot a tar.hu-n a képeimnek. De nem nagyon működik a dolog :(

nyúz Creative Commons License 2003.11.20 0 0 31
Nagyis Creative Commons License 2003.10.24 0 0 30
Sziasztok!

Luxx.hu-n most lattam, hogy felkerultek a venuszos kepek.Nehany kedvcsinalonak:





















Tobbihez klikk valamelyik kepre, mert meguntam a linkelgetest. :0

Udv
Nagyi

nyúz Creative Commons License 2003.10.23 0 0 29
Nagyis, ha erre jársz egyszer:
még mindig nagyon szívesen átvenném ezt a hírt a fotóval a következő oldalra:


Várom a hozzájárulásodat!

Előzmény: Nagyis (22)
nyúz Creative Commons License 2003.10.23 0 0 28
Akinek további infóra van szüksége, nézze meg Lilo Wanders műsorát ma éjjel a VOX csatornán, a címe Wa(h)reliebe, ő általában az egész adását a Venusnak szenteli és nagyon másképp látja az egészet, mint az átlag látogató.
nyúz Creative Commons License 2003.10.22 0 0 27
fölraktam a többit is, hátha
Előzmény: Fourty (26)
Fourty Creative Commons License 2003.10.22 0 0 26
Köszi, azokat láttam, de ott nem látszanak maguk a standok.
Előzmény: nyúz (25)
nyúz Creative Commons License 2003.10.22 0 0 25
néhány képet már feltettem a lentebb hivatkozott oldalra, nagytotál nem is lehet, hiszen több csarnokban zajlott a kiállítás és az alapszín a sötét volt ;o)))
Előzmény: Fourty (24)
Fourty Creative Commons License 2003.10.22 0 0 24
Nincs képed a standokról külön, vagy egy nagytotál az egészről ?
Előzmény: nyúz (23)
nyúz Creative Commons License 2003.10.22 0 0 23
Megengeded, hogy ezt a képet feltegyem az oldalamra?
Előzmény: Nagyis (22)
Nagyis Creative Commons License 2003.10.20 0 0 22

Michelle Wild, Maya Gold és Kovi az idei berlini Venus díjakkal.
Michelle Wild a legjobb magyar sztár, Maya Gold a legjobb felfedezett,
Kovi a legjobb európai rendező, a Bujaság kertje a legjobb magyar film
díját hozta haza.

Előzmény: mapet30 (20)
Fourty Creative Commons License 2003.10.20 0 0 21
OK, várjuk !
Előzmény: nyúz (19)
mapet30 Creative Commons License 2003.10.20 0 0 20
Már várom. Eddig még sehol sem találtam anyagot róla, se egy szöveges élménybeszámolót, se egy fényképeset. :)
Kíváncsi vagyok rá.
Előzmény: nyúz (19)
nyúz Creative Commons License 2003.10.20 0 0 19
ez egy erotika kiállítás volt!

a beszámoló itt lesz, legkésőbb estig!

Fourty Creative Commons License 2003.10.15 0 0 18
Köszi a felvilágosítást ! :-)
Még mindíg szkeptikus vagyok erotikarendezvény veszteségességének ügyében.
A bp-i erotikakiállításon is minden évben elhangzik vádként, hogy nagy a tömeg. Ebből következik, a belépőkön nem tud bukni a dolog.
A közreműködők is valószínőleg kifizetik a területbérletet. A büfé sehol nem szeretetszolgálatként működik, amit a rendezőség finanszírozna.
Ha ennek ellenére veszteséggel zár, akkor valószínüleg baromira nem ért a szervezéshez.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.14 0 0 17
csaka veszteség kapcsán, mint "bizniszmen" had kímáljem mag kovit a választól:

a rendezvény szervező ott bukik, hogy van egy hely amit kibérel, annak van egy ára ugye. namost azt ilyen olyan feltételekkel ki kell perkálni (előbb-utóbb, nyilván kapcsolat kérdése, de általáben előbb, vagy komoly előleggel), majd elkezdesz reklámozni, plakátolni, médiában hirdetni, ez mind megint pénz, aztán persze kalkulálsz a négyzetmáterekkel, de azt nem fizetik ki, kalkulálsz a belépőkkel, és a kettőből együtt (nagyrészben a belépőből) ha ügyi vagy, kihozod a pénzed. ha nem jön el annyi ember, és nem fizetnek annyit /m2 mint te szeretnél, akkor kifizeted a büfét, kifizeted a marketinget, az embereket, a helyet, és buktál egy két millát.

Előzmény: Fourty (16)
Fourty Creative Commons License 2003.10.14 0 0 16
Szia Kovi !
Köszönöm a gyors válaszodat. Ahogy a hozzászólásainkban is megemlítettük a lux klasszisokkal a többiek fölé emelkedett. Azon már elvitatkozgathatunk, ad-e valami többletélményt a látogatóknak a sztárjaitok és a vandégeitek "magánéletének" látványa két fellépés, fotózás, vagy dedikálás között. (szvsz.:nem).
Nem értem a vidéki eroshow rendezőének a kijelentését ! Igaz, nem vettem részt sem rendező sem közreműködőként még eroshow-n, de a rendező hogyan fizethet rá ????
Ő kikalkulál egy négyzetméterárat, Ti kifizetitek.
Hol van itt az Ő vesztesége ?

Egy kicsit nekem az elmúlt rendszer kereskedelmi szokásai köszönnek vissza sok kiállítótól, ha ezt "megveszik" (márpedig a tömeg erre utal), minek invesztáljak többet bele ?

Fourty

Előzmény: Kovács István (Kovi) (15)
Kovács István (Kovi) Creative Commons License 2003.10.14 0 0 15
Sziasztok!
Szeretnék néhány észrevételetekre reagálni. Szerintem ezek egy része jogos, de van, amivel vitatkozom. Például a tömeg. Szerintem, ha kevesen lennének, sokan azt mondanák, hogy ez egy sikertelen kiállítás, lám kong az ürességtől. Mások azt kérdeznék, hogy miért nincs több kiállító, hiszen van még egy csomó hely? Tudomásom szerint a szervezők tárgyaltak arról, hogy áthelyezik a kiállítást a BNV területére, de állítólag irreálisan magas volt a bérleti díj. Az szerintem nem igaz, hogy egyre koszosabb a kiállítás. Tény, hogy sokan eldobálják a szóróanyagokat, ajándékokat, de ettől még nem mondhatjuk, hogy kosz van. Írjátok, hogy nem egyéb a kiállítás, mint a régi újságok, eladhatatlan kazetták börzéje. Én csak a LUXx-ról beszélhetek. Mi felvonulunk sztárokkal és megpróbálunk eladni filmeket. Olcsóbban adjuk, hogy azok is megvehessék, akik év közben talán ezt nem tehetik meg. Ettől még nem lejárt szavatosságú a termék. De, ha nem veszünk tudomást a nagyszínpadon 30 percenként zajló műsorokról, a találkozási lehetőségről a sztárokkal, amit egész évben hiányolnak a rajongók, a dedikálási- fotózási lehetőségekről, egyáltalán a kapcsolatteremtési lehetőségról a lányokkal, nem beszélve a kiállítók által szervezett műsorokról (már, ahol van), akkor tényleg a kiállítás alacsony színvonalú. (Lenne.) Az tény, hogy a budapesti rendezvény sokkal kisebb, egyáltalán más jellegű, mint a berlini Venus kiállítás. (Mellesleg holnapután kezdődik.) De ne felejtsük el, hogy a német piac nagyságrendekkel nagyobb, mint a magyar. Sokkal több a kiállító is - és persze a belépő is borsosabb árú. Csak megjegyzem, hogy Milánóban már 2 éve nincs pornófilm fesztivál. A barcelonai rendezvény a napokban volt. Nekem kifejezetten nem tetszett. Üvölt a zene, a saját szavamat nem hallom, nem másét. Kevés a kiállító, jóval kevesebb, mint nálunk. Természetesen ott is sokan csak árusítanak. Kazettákat, DVD-ket, magazinokat, szexuális kiegészítőket, játékszereket. Ettől még nem gagyi a rendezvény. Az ottani színpadok szintén megközelíthetetlenek voltak a tömeg miatt. Azt is meg kell jegyeznem, hogy Barcelonában, Brüsszelben, Berlinben, Prágában és Varsóban is csak 1 kiállítás van évente. Éppen tegnap beszélgettem az egyik vidéki erotikus kiállítás szervezőjével, aki a budapesti mellett a második legnagyobb rendezvényt szervezi Magyarországon. Ő mesélte, hogy csupán becsületből rendezi meg a jövő évi kiállítást, mert az eddigiekre még csak ráfizetett. A standok külsejével kapcsolatos kritikákkal némiképpen egyetértek, jövőre megpróbálunk ezen változtatni. Annak azonban nem vagyok a híve, hogy egy paravánnal elkerített külön részen üldögéljenek a vendégeink. Részben azért, mert akkor megint azzal jönnének, hogy mit titkolunk, miért van elzárva a közönség a látványtól, részben azért, mert szeretném, ha a kiállítás látogatói minél többet lehessenek együtt a LUXx sztárjaival.
Üdv,
Kovi
Fourty Creative Commons License 2003.10.13 0 0 14
Örömmel venném, ha Kovi, aki rendszeres látogatója ennek a fórumnak, kifejtené véleméntét a kiállításról és megpróbálná megvédeni a mundér becsületét.
Fourty Creative Commons License 2003.10.13 0 0 13
Az ezéviről a véleményen ismert, csak azt szeretném tudni, Te hogyan alakítottad sommás összegzésedet ha kint sem voltál ?
Előzmény: PapLan (12)
PapLan Creative Commons License 2003.10.12 0 0 12
Amíg arról szól a bpi kiállítás amiről szól (akciózzunk 2 cuccot + adjuk el fillérekért a már úgyis lejárt kutyának se kellő kazettáink, újságjaink) addig nincs értelme több kiállításon gondolkodni...

Ami változik évente:
- egyre nagyobb tömeg
- egyre büdösebb, koszosabb
- s a jegyár nő...

ebben az évben 0.napon voltam kinn... jövőre még arra se megyek... nincs értelme, főleg nem 3rongyért...

Előzmény: Phototainer (11)
Phototainer Creative Commons License 2003.10.11 0 0 11
Elég sokat járok külföldi (elsősorban német, osztrák) erotika kiállításokra, így van némi összehasonlítási alapom.

1. A tömeg, ami itt van, szinte elviselhetetlen, egyszerűen élvezhetetlenné teszi az ott tartózkodást. Tudom, hogy a helyszín évek óta visszatérő vita, de ha nem tudják/akarják kiköltöztetni a BNV területére, akkor még mindig ott marad megoldásnak, hogy ne csak egyet tartsanak egy évben, akkor jobban leoszlik a közönség.
Németországban és Ausztriában a szezonban (tavasz és ősz) majdnem hetente van egy erotika kiállítás és vásár, költöznek városról városra.

2. Ezzel egyébként megoldódna még egy probléma, amit Fourty felvetett, a standok igénytelensége (összehansonlítva a kinti kiállításokon szerzett tapasztalataimmal). Egy stand igényes kivitelezése (design, dekoráció stb.) elég nagy költség. Évi egy kiállításra egyszerűen nem érig meg befektetni. Tőlünk nyugatabbra viszont vannak "vásározó cégek", akik kiállításról kiállításra vonulnak és árulják a portékát. Nekik megéri egy igényes standba befektetni, mert gyakorlatilag ebből élnek.

Azt hiszem, középtávon mindenkinek jó üzlet lenne, ha a tavaszi-őszi hónapokban 3-3 kiállítást lehet szervezni legalább a nagyvárosokban, a vidékiek is jobban járnának.

Természetesen Budapesten sosem lesz a berlini Venus-hoz hasonlítható kiállítás, de legalább olyan városokkal felvehetnénk a versenyt, mint Bécs, Milánó vagy épp Barcelona, ahol épp a napokban volt egy szenzációs erotika kiállítás. Apropó Barcelona: lehet csinálni úgy is, ahogy ott... kevés árusító stand, helyette 11 kisebb-nagyobb színpad, ahol gyakorlatilag folyamatosan mentek a go-go tánctól kezdve a hardcore jelenetekkel bezárólag a műsorok, nagy részük elég igényesen kivitelezve.

Fourty Creative Commons License 2003.10.02 0 0 10
Kicsit máshonnan közelítjük meg a dolgot. Ez ugyanúgy egy vásár mint a BNV, Construma, stb. A cél itt is, ott is a fogyasztók vásárlókedvének a növelése. Ne tévesszük össze egy kulturmissziót teljesítő állandó vagy időszaki kiállítással. Többek között, azért nem hullatok könnyeket a rásztvevő cégek anyagilag hátrányos helyzete miatt, mert többségük nyílt árusítást tartott a rendezvényen. Az ebből befolyt bevétel részben vagy egészben fedezte a költségeiket. De, ha nem is fedezte, akkor is ez egyszerű reklámköltség. Ha deklarálják azt, hogy ez nem egy bőrze hanem kiállítás, akkor talán az érdeklődőket megtisztelnék valami nívos dologgal, mert nem kiállítás az ha az eddig eladhatatlan újságokat, videókat, CD-ket egy félmeztelen lány árulja féláron, ami sok standnál a teljes "műsort" jelentette.
Koviék egy teljesen más világ. A műsoruk jó, a lányok csinosak, de miért kell a közönségnek végignézni, hogyan beszélgetnek egy asztalnál számukra érdektelen emberek? A standból nyugodtan lezárhattak volna egy nagyobb részt, és a nem közönségszórakoztató "napi életet" élhetnék paravánok mögött. Nyíltszinen csak az "árunak" kellene megjelennie.

Szólnom kell még a belépók áráról. Azon lehetne vitázni, hogy a 2500 Ft sok vagy kevés, de hogy a vásár emblémájával ellátott tangákat (bekerúlési költség max. 80-100 Ft) nem adják bónuszajándékként minden belépőhöz hanem 500 Ft-ért árulják, pitiánerség a számomra.

Előzmény: Hoz_hun (9)
Hoz_hun Creative Commons License 2003.10.01 0 0 9
Egyetértek. :)

A bazárjellegre visszatérve. Én mint mérnök ember minden évben meghívást kapok a Construma több standjához is, amik megjelenésükben egyeznek az erotikak kiállításéval (mármint a standoké :), értelem szerűen a tartalmuk más). Szóval az a helyzet, hogy iszonyatos lovéért kibérelnek egy placnyi helyet ahova felépítik a standot (nagyobb cégek töbszintesek). Sajos maga stand így néz ki, mert gyorsan építhető és bonthatónak kell lennie. Persze lehet csicsázni, de azért extra dolgok extra lovét igényelnek. Egy szó mint száz ez a jövőben sem fog változni. Egyébként ha hiszed ha nem igénytelenebb kirakodást már láttam, szóval ez a bazáros jelleg nem is olyan rossz.

Visszatérve a LUXx standjár. Most hogy visszagondolok tulajdonképpen az előbb felvetett kérdésem nem is tudom, hogy lenne kivitelezhető. Most a filmkinálat megtekinthetőségére gondolok. A satnd 3 irányból volt megtekinthető, ha a filmeknek lekerekítenek belőle egy rész (eltakarják a szinpadot, mert ha nem akkor ugyanott vagyunk) akkor a szinpadtól elvonnak egy nézőfelületet, így a tömeg a maradék két részen mégnagyobb lenne, viszont a kazetták/DVD koncentráltabban és áttekinhetőbbek lennének. Viszont ha éppen nincs műsor akkor a stan szinpadi két részénél üres lenne a pult (a pult mert egyéként állandó a tömeg), ergo azzal is kéne valamit kezedeni. Mert az itt is ott is filmek sem megoldás. Jó ötlet lehet egy-vagy több katalógus (odakötve a pulthoz, bár igy is kétségtelenül megrongálodna, lába kelne...), amiben szerepelniének a filmek és a standnál lehetne őket név/kód szerint kérni. Így hirtelen van még egy két ötletem, de nem húzom a sorokat tovább.
Egy észrevétel még. Természetesen LUXx standról van szó. Mivel a stand fölötti kivetítőn non-stop mentek a filmek, szerintem nem lett volna rossz megoldás, hogy amikor a stand szinpadján műsor megy azt oda kivetítették volna. Persze nem ugyan az a feeling mintha az elöl alig egy kéznyújtásnyira vagy a lányoktól, de sajon ez kevés (igen kitartóan ácsorgó) emebertől eltekintve, többekenek nem adatott meg. (Nekem egyszer igen, így én is kitartó ácsorgó voltam).

Mindegy én jövőre is kimegyek, mert nagyon jó dolog. :))

Előzmény: Fourty (8)
Fourty Creative Commons License 2003.10.01 0 0 8
A szerencsi MÁV restiben is el lehet tölteni egy kis időt, mégsem nevezném jónak :-)))))

A LUX standja nálam is kivételt képez de csak műsorilag. Megjelenésében ugyanaz a szegényes bazárjallag mint a többi.

Előzmény: Hoz_hun (7)
Hoz_hun Creative Commons License 2003.10.01 0 0 7
Szerintem nagyon jó volt. Megmondom őszintén a standok 80% érdekes, és el lehet tölteni ott egy kis időt. Ez alól csak egy kivétel van a LUXx. Ott az egész napot el lehet tölteni, mert messze az a legjobb stand. Csak az a baj hogy állandó tömeg veszi körül (gondolom ez csak mint nézőknek rossz, a szervezők örülhetnek az érdeklődésnek).
LUXx hoz még annyit, hogy jövőre jó lenne ha a szimpadjuktól kicsit elkülönülve lehetne a DVD illetve VHS kazettákat megtekinteni, mert így egyszerűen hozzáférhettlen volt. Én is akartam volna venni egy DVD-t de egyszerüen nem bírtam elverekedni magam előre. Illetve egyszer sikerült, de ott meg csak VHS kazetták voltak. De a műsoruk folyamatosan jobb volt, mint a nagyszinpadé (természetesen kivéve amikor ők voltak a nagyszinpadon :)).
Én mindenkinek ajánlani tudom, akit csak kicsit is érdekel a téme, mer az egész kiállításnak kellemes hangulata és légköre van (kivéve a tömeget). Ha pedig a LUXx standnál kiverekedsz egy elöl lévő nézőpozicíót garantáltan jól fogsz szórakozni.
Fourty Creative Commons License 2003.09.30 0 0 6
Magam, elég sokon voltam eddig, de soha nem éreztem azt, hogy kiállításon lennék. Nem a közönség miatt, azt a szervezők nem tudják megvállogatni. Ez egy sima vásár, talán börze, de semmi esetre sem kiállítás ! Azért, mert egy helyszínre kitelepül 6-7 szexbolt, remitenda szexlapokat osztogatnak és eddig megmaradt videőkazikat féláron még nem lesz kiállítás.
Ahoz külcsin, design, szinvonal kellene. Leszámítva 1-2 standot roppant pitiáner az egész.
Előzmény: Billege (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!