Szerintem nézd meg délután. Én is tisztelem Modova baloldaliságát, persze nagyon messze van tőlem, de ő azt is mondta hogy az MSZP-nek semmi köze a baloldalhoz, Verebes ekkor nyelt egyet.
SzVSz olyan 2040 tájára elhúz mind a közéletből, a nagy többség addigra örök álmát fogja aludni, a maroknyi kisebbség meg annak fog örülni, ha van rendszeresen széklete. Addig ezzel a realítással kell szembenézni, hogy voltak, akik 1989 előtt is aktívan foglalkoztak közéleti dolgokkal. Sokan ilyen módon...
Persze, ez a 99-es dátumból is kiderül. De persze ezt a tényt nem tartotta fontosnak hangsulyozni. Ha mondjuk 97-ben történt volna, akkor a mondat ugy szolt volna: HOrn Gyula miniszterelnök ajánlására Göncz Árpád. DE igy ajánlatosnak tartotta kihagyni Orbán Viktor nevét.
nem, nem láttam.Viszont ő legalább nem tagad, nem sumákol, vállalja a multát.
Nem ugy, mint pl. Szita és Kondor.
Persze, huzzon el. (bár már kora miatt is lassan elhúzó félben van)
Amugy egy másik topikban már leirtam mi a véleményem - már ha ilyen kevés információ alapján bárkiről és bármiről is lehet véleményt formálni . Viszont a szakmai tudása nem ettől függ. Az vagy van, vagy nincs.
A meglepetések miatt lesz nyilvános,mert abból tőkét lehet kovácsolni.Lassan fogják adagolni,mikor a helyzet úgy kívánja.De az igazi faszok,aki lehet a harmadik szomszédom,na őrőla aztán nem derül ki.Sokan vannak,de az is vígasztal,hogy most rettegnek,hogy kiderül,mekkora szemetek is voltak,és szembe kell nézni velünk,akiket megfingattak.Már elkezdték a lapítást,látom ,hogy lehalkultak.Még olyan is lesz,akinek megbocsálytok,de csak akkor ,ha elémáll,és elmondja ,miért is csinálta-.De amelyik ebből élt,annak nem felejtem el.Megbocsátani lehet,de elfelejteni soha.Változott a világ,én nem hajtom le a fejemet,ha megyek az utcán.Ők lehajtott fejjel mennek,elég nagy bűnhődés ez nekik.Bár vannak,akik ennél nagyobb büntetést szeretnének nekik,de ez ma már nem megy,még ha járna is nekik.
"közvélemény-formáló nyilatkozatait, írásait rendszeresen közli többek között a Népszabadság, a Népszava, a Figyelő, a 168 Óra. Göncz Árpád államfő 1999-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével tüntette ki Bácskait.2
A fent idézet mondat semmi másra nem jó, mint azt bemutatni, hogy lám-lám milyen embereket is tisztel és fogad el meghatározó személyiségnek a baloldal és az szdsz.
Aztán meg náluk szerkesztőségi tag volt.... Csunya, nagyon csunya manipuláció.
A hír "igaz, de sok minden a szövegkörnyezetéből kiragadva nem ugyanaz" - nyilatkozta a neves kutató, hozzátéve, "mulatságos dolognak" tartja, hogy számos, vele kapcsolatos tény mellett a Magyar Nemzet azt nem említette meg, hogy korábban a lap szerkesztőbizottságának tagja volt, "nem is rövid ideig".
Bácskai Tamás elismerte, hogy ügynök volt A nemzetközi hírű tudós saját családtagjairól is jelentett. A tekintélyes közgazdászprofesszor közvélemény-formáló nyilatkozatait, írásait rendszeresen közli többek között a Népszabadság, a Népszava, a Figyelő, a 168 Óra. Göncz Árpád államfő 1999-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével tüntette ki Bácskait. Köpedék ballibes. ügynöktársaság. http://www.mno.hu/index.mno?cikk=264228&rvt=2
A könyvet is olvastam, Nagy urat is láttam. csakhát ő sem valami nagy szagértő lehet, ha szerinte ilyen iraton, ha eredeti, nem lehet rajta az anyja neve. (Magyar Nemzet féle doku)
De a Kiss elemér által átadottban is volt több olyan irat, ahol szerepelt a kedves mama. (Ami egyébként közröhely/j, mert a világon csak mi tartjuk számon hivatalos iratainkban az anyja nevét.)
De, ha olvasta a rózsadombi paktum örökbecsűt, ott szerepel először, hogy az első parlament 80 százaléka ügynök volt.
Nagy úr is ezt mondta. No tehát most már teljesen egyértelmű, kik készítették a MIÉP megalakulsába besegítő iratot.
Meg sok minden más is kiderült z elműlt hetekben, mert sok kicsi hibát vétettek, Túl símán lett az az eredmény, ami a ballibarálisoknak kedvez.
És azt láttad, amikor Nagy Lajos főtitoknok beszélt a három hím-Graciának arról, hogy a kartonok nem megbízhatóak? Mert ha egy szt-tisztet MÉG SZIGORÚBBAN TITKOS TISZTté akartak tenni, akkor kivették a lapját, és egy beszervezést NEM vállaló ügynökével helyettesítették, hogy rendszerbukás esetén az vigye el a balhét! Bánó nagyon viccesnek találta a dolgot, biztos van érzéke az abszurd humorhoz.
Én nem kacagtam ennyire, mert szembe jutott Oszkár papa (Betlen János apja) könyve, az Élet a halál földjén. Az auschwitzi ellenállás, ami abból állt, hogy értékes Häftling elvtársak kartonjait az iktatóban dolgoztatott ellenálló elvtársak kicserélték általuk ismeretlen nem-elvtárs személyek kartonjaira, hogy inkább azok menjenek füstbe. Na, ennyit a kartonokról és meglepikről.
Az ügynök/szt.tiszt-ügy az utolsó felvonásához érkezett. Sorra közlik a volt kormányok tagjai, hogy hozzájárulnak a Mécs-bizottság által feltárt és rájuk vonatkozó adatok közléséhez. Az ügynök-ügy megoldódik tehát: aki nem járul hozzá, az őrizheti a titkot, ami mostantól köztudott. Mert a titok mostantól már több lesz, mint gyanú, és ezzel vége is az előadásnak, a nagy színjátéknak.
Ügynökök, szt. tisztek húzzatok el! Medgyessy Péter vezessen utatokon!