Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Hociarmandó Creative Commons License 2015.02.17 0 0 2762

Szia!

Az én diagnózisomban is szerepel a polymyositis, és a tapasztalataim alapján roppant mód érdekesnek tartom a te csodálatos gyógyulásodat, azt meg főleg hogy napi szinten fizikai munkát végzel, mivel a betegség lényege az hogy a vázizomzat sejtjei elsorvadnak, és a szervezet nem tudja pótolni. A leírt gyógyszeradagokból ítélve a betegséged nagyon intenzív lefolyású volt, ezért nagyfokú lehetett az izomtömeg vesztés. De akkor hogy vagy képes a folyamatos fizikai munkára?  És ha napi szinten szedtél volna tartósan 64 mg medrolt, akkor az elhagyása nagyon súlyos következményekkel járt volna. Én jelenleg napi váltásban 8-10mg medrolt szedek, és ha véletlenül reggel elfelejtem bevenni, akkor már dél köröl csak remegek mint a kocsonya, fizikai munkát pedig nagyon korlátozott mennyiségben tudok végezni. Sajnos a szívbeteg, reumás, 75 éves édesanyám jobb erőben van mint én. Nem tudok mást mondani, csak hogy érdekes, és számomra hihetetlen amiket írsz.

Előzmény: kovacsti78 (2758)
kovacsti78 Creative Commons License 2015.02.16 0 0 2761

Nem fűz engem semmilyen érdek senkihez. Megosztottam az esetemet, mert nekem sikerült kikeverednem belőle, neked is ezt kívánom. Úgy gondolom ezért vannak az ilyen fórumok. Tiszteletben tartom, mások véleményét is, de sajnos tényleg megpróbáltak már itt ügynökök csőbe húzni. Amikor a leleteimet, zárójelentéseket elküldtem nekik, akkor kihátráltak és azt követelték, tűnjek el a fórumról. Nem probléma, van elfoglaltságom bőségesen. Csak együtt érzek a kilátástalannak tűnő helyzetű betegekkel. Részemről ezt lezártam. A legjobbakat!

Tibor

Előzmény: sewage (2760)
sewage Creative Commons License 2015.02.16 0 0 2760

Nem akarom tovább savazni,de az biztos,hogy valaki nagyon nem mond igazat.. 

/mármint vagy ő,vagy a béltisztító kolléga/

Előzmény: Evicke2 (2756)
sewage Creative Commons License 2015.02.16 0 0 2759

Hello!

Sajnos változatlanul vagyok kb. 7-8 éve. A Medrol sem vitte le a CK értékemet az előírt határon belülre,illetve még tovább be akartak fektetni a kórházba,még több szteroidot akartak adni,de ezt már nem vállaltam. A gyomromat teljesen kikészítette az egyéb tünetek mellett. Azóta túl vagyok hat AB kúrán,mert egy másik immunológus szerint lyme-tól van az emelkedett izomenzim érték. A hat AB kúra sem használt sajnos semmit,utána próbáltam fél évig a Samento /Banderol párost,aztán meg a Dr .Zhang protokollt fél évig,de semmi eredmény. /ez mindkettő lyme elleni 'terápia' /

A teljesség igénye nélkü l még voltam biorezonancián,kolon terápián,de semmi változás. Még a paleot is kipróbáltam 3 hónapig, de így utólag végiggondolva,lehet,hogy azt nem jól csináltam. Nemrég elmentem ételintolerancia tesztre,most ezzel az eredménnyel próbálok elindulni valamerre. Magamat szerencsére el tudom látni,sőt dolgozom is folyamatosan,annak ellenére,hogy 1000-1500 körül van a ck érték folyamatosan.

Az állapotomon sem az orvosi kezelések,sem a vitaminok,sem az étrend változtatás, sem a tisztítókúra nem segített ,sajnos.

A többiektől bocs,ha hosszú lett.

Előzmény: szigorú szemüveg (2757)
kovacsti78 Creative Commons License 2015.02.16 0 0 2758

Épp azt próbálom elmondani, de a szkeptikus ellenszenv miatt nem igazán tudom értésre adni.

Már 2012 május óta nem szedek semmilyen gyógyszert (szedtem Medrolt napi 64mg-ot, Immurant 150mg-ot, Trexant 12,5mg-ot majd infúzióban Cytoxant 500mg-ot), táppénzen azóta sem voltam 1 napot sem. Önként adtam fel az orvosi kezelést, tudtam, hogy kockázatos, az orvosok óvva intettek, nem volt egyszerű döntés. Kb. 1 évig jártam az "alternatív kezelésekre" 2-3 havonta, de a második hónapban már munkaképes voltam és azóta is napi 8-10 óra javarészt fizikai munkát végzek. A klinika fenntartja a diagnózist papíron (mi mást tehetne, önamagukat nem hazudtolják meg), de úgy hogy gyógyszeres kezelésre nincs szükség, ezt le is írták. Teljesen jó a fizikai erőnlétem, nem is foglalkozom különösebben magammal, évi 1x van teljes laborom, eddig semmi jele betegségnek ( szerencsére a CK, LDH, CRP egyéb gyulladásos értékek nagyon alacsonyak, jócskán a határértékek alatt vannak változatlanul). Nem kell immunológushoz járnom, de tájékoztatásul évente elküldöm a vérképemet a klinikának, akik visszaigazolják, hogy kezelésekre nem találnak indokot.

Én nagyon szívesen találkozom bárkivel, meggyőződhet róla személyesen is aki ezt olvassa, neked is igazolni tudom ezt az akkori és a mostani leleteimmel.

Az állapotomon nem az orvosi kezelések, hanem a vitaminok, az étrend változtatás és a tisztítókúra segített leginkább, ezt továbbra is szilárdan fenntartom.

Remélem segíthettem.

Tibor

 

 

Előzmény: szigorú szemüveg (2757)
szigorú szemüveg Creative Commons License 2015.02.16 0 0 2757

Szia!

 

Ha megírnád, hogy vagy most? Immunológushoz kell-e járnod? Mi segített eddig leginkább az állapotodon? Változtattál-e az életmódodon? Kerestél-e új módszereket, utakat? AB-t mikor szedtél utoljára és használt-e? Tudsz-e dolgozni a betegséged mellett? Köszönöm válaszod.

 

 

 

Előzmény: sewage (2755)
Evicke2 Creative Commons License 2015.02.15 0 0 2756

És hogy Tibiről mi volt a véleményük,azt inkább le sem írom..

 

deeee, írd le légyszi! :-))

hadd ismerjük meg a sztorit több oldalról is...

Előzmény: sewage (2755)
sewage Creative Commons License 2015.02.15 0 0 2755

Hello! Tibi után hallgass meg légyszi még egy véleményt. Ahová Tibi járt,ott voltam én is 4 alkalommal,ha jól emlékszem. Ugyanaz a bajom,mint Tibinek és az égvilágon semmit nem használt az a kezelés. De nem is ez a lényeg,hanem az,hogy nekem is ajánlottak x forintot,ha reklámozom őket,mint Tibinek. Tibi ezt megtette egy ideig,én nem. És hogy Tibiről mi volt a véleményük,azt inkább le sem írom..  /én ott nem azt hallottam,hogy Tibi meggyógyult,de kívánom,hogy sikerüljön neki/

Ez az egész semmi másról nem szól,mint hogy lépj be az aloe verás hálózatukba,és vegyél jó drágán sok cuccot tőlük. Ez az igazság,és nincs szó semmiféle rosszindulatról,meg álbetegekről,mint amit Tibi emleget.

Előzmény: lella76 (2753)
kovacsti78 Creative Commons License 2015.02.14 0 0 2754

Szia!

Megpróbálok válaszolni. Az hogy jó úton jártam e, akkor még nem tudtam, csak utólag. A sok kudarcba fulladt orvosi, klinikai kísérlet vitt rá egy ilyen alternatív megoldásra.

Nekem kb. 1-1,5 hónap alatt múltak el a problémáim, ennek már 3 éve. Azóta sincs egyetlen panaszom, sem tünetem, teljesen normális a véreredményem, koromhoz megfelelő életet élek, dolgozom reggeltől estig. A diagnózisom: polymyositis volt. Aki ismeri az autoimmun betegségeket az tudja ez milyen szenvedéssel jár együtt és milyen gyógyszernek nevezett mérgekkel kezelik -  többnyire eredménytelenül.

Bármit mondok a kezelésről, reklámozással fognak megvádolni, (mint olyan sokszor aljas módon és megfenyegetve), ez nem volt célom sohasem, ezért a kezelésről csak privátban válaszolok.

A planktonkészítmény behozatalát betiltották az únióban, ehhez sajnos nem férek hozzá. Az USA-ból beszerezhető. Semmilyen különleges készítményt nem szedek, legfeljebb vitaminokat, így télen. (C, D). AZ étrendemből kiiktattam ezt-azt (cukrot, tejet, étolajat stb)

Itt a fórumon nem fogok vitázni senkivel, mert tele van ügynökökkel és álbetegekkel, akik provokatív módon próbáltak már eltüntetni innen is.

üdv:Tibor

Előzmény: lella76 (2753)
lella76 Creative Commons License 2015.02.13 0 0 2753

Kedves Tibor!

Engem érdekelne, hogy pontosan hogyan zajlott a kezelésed: honnan tudtátok, hogy jó úton jártok, amikor negyedévente újra vissza kellett menned a béltisztításra. Egyre jobb és jobb lett az állapotod?

Azért kérdezem, mert én tavaly októberben vettem részt egy 5 alkalmas béltisztításon, és kb. 2 hétig éreztem is a jótékony hatásait. Azonban lassan visszajött minden tünetem.

Az én kezelésem nem a zárt rendszer, amelyen te voltál, hanem a hagyományos béltisztítás szerint zajlott. Nem látom át, hogy mi a különbség a két kezelés között. De szeretnék egy pártatlan forrástól véleményt kérni. Ha nem 21 ezer Ft-ba kerülne 1 alkalom, akkor biztosan belevágnék. Szerinted miért érdemes azt választani?

A fitoplankton készítmény is érdekel, de ahogy látom, a reklámmal óvatosan kell bánni. Email-ben el tudnád küldeni?

Ha még látogatod ezt a fórumot, kérlek, válaszolj. 

Köszönettel, Gabi

Előzmény: kovacsti78 (2345)
.ETNA. Creative Commons License 2015.02.12 0 0 2752

A Trexan+napfénytől nem lettek pigmentfoltjaim, pedig a tengerparton kb. ki sem jövök a vízből egész nap, vagy éppen kagylókat gyűjtök, szóval a lényeg, hogy mindig jól lebarnulok ..., igaz, hogy természetesen használok naptejet.

 

Szerintem attól is függ az UV hatása, hogy mennyi szem Trexant szedsz. De ha nem akarsz kockáztatni a szolival, de zavar a hófehér bőröd, akkor szerintem a legjobb megoldás, ha lefújatod magad, a testbarnításnak ez a módja, garantáltan UV mentes!! 

http://www.testfujas.hu/

 

 

Előzmény: agnes89 (2745)
almirena Creative Commons License 2015.02.09 0 0 2751

Pesten tudnátok jó immunológust ajánlani? Köszönöm!

Hociarmandó Creative Commons License 2015.02.08 0 0 2750

Semmi különbség nem volt. Csináltak egy csomó vizsgálatot, összevagdaltak, de semmi olyanra nem derült fény ami magyarázatot adna bármire is.

Előzmény: agnes89 (2749)
agnes89 Creative Commons License 2015.02.07 0 0 2749

Volt lényeges különbség a két ajánlott terápiában? 

Előzmény: Hociarmandó (2738)
agnes89 Creative Commons License 2015.02.07 0 0 2748

Azt tudom hogy a teherbeesés nem is lenne szabad fél évvel a gyógyszer szedés előtt és után. Én azon parázok hogy összejöjjön valamikor. A paleot el kellene kezdeni, csak sajnos nehéz rászánni magam. Meg fura hogy mondjuk sajtot sem nagyon ajánlják, pedig én úúúúgy szeretem:)

Evicke2 Creative Commons License 2015.01.30 0 0 2747

hát én tök jól állok a paleóval, már 5 éve. olvass vissza engem itt (Evicke és batátapalánta is én vagyok)

 
gyógyult vagy javult pikkelysömörösök is vannak, Hashimotónál is segíthet, bár sajna pont az autoimmunosoknak kell a legszigorúbban betartani...
gyere a szaktopikba:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9198021

vagy ha FB-on vagy, több csoport is van, egyet biztosan tudok, amit ajánlok majd amott.

 

Előzmény: agnes89 (2745)
Hociarmandó Creative Commons License 2015.01.30 0 0 2746

A trexan szedése alatt, és az elhagyása után néhány hónapig ellenjavallt a gyermekvállalás mert genetikai károsodás léphet fel.

Előzmény: agnes89 (2745)
agnes89 Creative Commons License 2015.01.30 0 0 2745

Kedves Fórumozók! 

 

Köszönöm a hasznos tanácsokat, nagyon jól esik! A hajhullásom mivel évek óta fenn áll és csak egy éve szedem a trexant, így nem tudom hogy közre játszik-e benne, hogy nem múlik el. Hajvitamint a kezdetektől szedek, néha megszakítom, de semmi javulás. Azon kívül magas számú e-vitamint tanácsolt a doktornő, szedtem D-3 vitamint, halolaj kapszulat, multivitamint. Meg sorolhatnám.. Trexan mellé kis megszakítással szedek probiotikumot is, jobban érzem magamat úgy. 

 

A folsavat eddig nem szedtem, max a multivitaminban ami van. Most rendelte el doktornő a trexan utáni napra a két szemet, eddig nem szedtem. A vérsüllyedésem nagyon magas, 42 lett az első órában. Nem is tudom néztük-e ezt az értéket eddig. Két hét múlva a rutin vérvételnél azt is fogják nézni újból. Egyébként Trexan szedés kezdetekor hetente jártam vérvételre pár hónapig, utána kéthetente és most havonta. Doktornő szerint jól bírja a szervezetem a gyógyszert. Nagyon fáradékony vagyok, rossz a memóriám, de ez régóta így van. Ami viszont nagyon zavar, pont a szoláriummal kapcsolatos problémám. Úgy emlékszem hogy nem javasolta trexan mellé a szolit. Nem is vagyok nagy szoliba járó hetente jártam gyógyszer előtt a téli hónapokban kb 6 percet hogy legyen egy pici színem, de most kb falfehér vagyok.. Soha nem volt az alap színem ilyen fehér, meg is kérdezik sokan  hogy jól vagyok-e hogy ilyen sápadt vagyok és ez már zavaró. Elmentem tornázni, ahol kb. 8-an votunk és volt egy nagy tükér amiben másokat is láttam szép alapszínnel én meg ott rikítottam fehéren. Nyáron voltam nyaralni, szépen lefogott a nap, kb. 1-2 hónap múlva nem is látszott szinte semmi. Jó lenne ha csak két hetente elmehetnék szolizni a gyógyszer mellett. 

 

A pikkelysömörrel kapcsolatban én is olvastam a fényterápiát, utána fogok majd érdeklődni. Érdekes hogy a 1,5 év alatt el nem múló ekcémám, most pikkelysömörre való szalicil alapú kenőccsel egy hét alatt sokat javult és nekem már ez sokat számít. Nagyon csúnya volt a kezem, kemény, száraz bőr. Annyi gyógykenőcsöt megvettünk rá, meg ilyen káros anyagoktól menteset. Az orvosi kenőcsök sem használtak, volt amitől rosszabb lett. Úgyhogy ez valószínű pikkelysömör lesz. 

Doktornőhöz egyébként én is mindig egy papírral megyek és felírok minden kérdést, ami érdekel. A vérvételemre kíváncsi vagyok, hogy javult-e az 1400as Anti Tpo. Jó lenne... Aggódok a későbbi gyerekvállalás miatt is. Azt olvastam hogy ez nem befolyásolja, viszont az utolsó TSH értéke 5 volt, ami már igen. 

 

Nagyon szeretnék átállni a paleo étrendre, beszereztem egy szakácskönyvet, nehéz rávenni magam. Külföldi fórumon olvastuk, hogy a Hashimotosoknak igen is használt ez az életmód.  Nem tudom, hogy itt hogy álltok vele?!:)

 

 

Evicke2 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 2744

Egy orvos saját tapasztalat és gondolatai a glutén- és tejmentes, csökkentett CH-tartalmú étrenddel kapcsolatban:
http://paroskintorna.blog.hu/2015/01/26/nehogy_mar_en_is_egy_dogmatikus_orvos_legyek

Hociarmandó Creative Commons License 2015.01.24 0 0 2743

Nekem pont a trexantól  kezdett anno hullani és vékonyodni a hajam, de kb 6 hónap alatt ez normalizálódott. Most 22,5 mg-ot szedek heti két nap alatt (hétfő, kedd). A folsavról nincs rossz tapasztalatom, azt az esetleges hiányából adódó problémák megelőzése  miatt kell szedni. A trexan mentes napokon 2 naponta (szerda, péntek, vasárnap) 5mg-ot szedek. A doktornőről még nem hallottam de utána fogok nézni.

Előzmény: agnes89 (2740)
.ETNA. Creative Commons License 2015.01.24 0 0 2742

Hát igen, sajnos a pénz minden területen erősen "befigyel" ... :-( Persze lehet, hogy akkor ők sem tudnának mit mondani!

Előzmény: Hociarmandó (2739)
.ETNA. Creative Commons License 2015.01.24 0 0 2741

Kedves Ágnes, ahogy olvastam a betegségeidről és arról, hogy Trexant szedsz, eszembe jutott, hogy a Trexan is hatással van a gyorsan osztódó sejtekre (visszafogja osztódásukat, ez lenne ugye a lényege, de mivel speciálisan csakis az immunsejtek osztódását nem tudják kiváltani gyógyszerrel, ezért a Trexan - sajna - minden gyorsan osztódó sejtünkre hatással van), vagyis a gyorsan osztódó hajhagymákra is!

 

Nekem anno az orvosom a Biovannet ajánlotta, három hónapos kúra, majd szünet  ...

 

Szedsz valamit a hajhullás ellen, vagy mondott erről és a Trexan kapcsolatáról valamit az orvos? Szedsz pl. folsavat? A Trexan mellé ezt is ajánlatos szedni (recept nélkül kapható, fontos, hogy ne a Trexannal egy napon vedd be), mert a vérképzést segíti, a rendszeres vérvétellel (havonta) pedig figyelik a májfunkciót, amit szintén befolyásol a Trexan. Gyorsan osztódó sejtek: máj, gyomor, hajhagyma, vér ...

 

Valamelyik este láttam egy orvosi műsorban (Ha ciki, ha nem, beteg vagy .. a LifeNetwork csatornán), hogy pikkelysömörös lánynak UVB fényterápiát javasolt az orvos és x hét után, valóban halványodtak a foltok ... mondjuk a Trexan mellett a szolival és a napozással is vigyázni kell, így lehet, hogy a kettő "üti" egymást, de érdemes lenne rákérdezni ezekre a következő kontrollnál.

 

A legpraktikusabb megoldás, ha otthon összeírod a kérdéseid és amikor az orvosodnál vagy, csak felsorolod, mert a rendelésen már nem mindig ugrik be a sok-sok kérdés, ami menet közben gyakran felmerül.

 

Szorítok, hogy mielőbb sikerüljön megtalálni a megfelelő kezelést!

 

Előzmény: agnes89 (2737)
agnes89 Creative Commons License 2015.01.24 0 0 2740

Hociarmandó! Én nem hozzá járok! Most jutott eszembe hogy a barátnőm is valaki máshoz járt:) Az én orvosom dr. Szakos Erzsébet, a GYEK-ben dolgozik, jó szakember, mint mondtam egy alkalom sem kellett hozzá hogy felismerje a betegségemet. A trexan viszont nem nagyon akar hatni 11 hónap után heti 15 mg adagolásban. Most várjuk az eredményeimet, aztán meglátjuk hogy lesz. A folsavval mi a tapasztalatotok? Ki mennyit szed? Én most kaptam az izületeimre külön gyulladáscsökkentőt is. 

Előzmény: Hociarmandó (2738)
Hociarmandó Creative Commons License 2015.01.23 0 0 2739

Lehet hogy a folyamatos szteroid, és metotrexát terápia hatására, de az ízületi fájdalmaimra még nem igénylek külön fájdalomcsillapítást amit a reumatológus sem javasolt.

Megnéztem az Ormos intézet árait de sajna azokat a jelenlegi rokkantsági ellátásomból, esélytelen hogy finanszírozni tudjam.

 

A Dr House-ban egyébként kezeltek egy beteget az én nyavalyámmal, és ott is ezeket a gyógyszereket adták :D

Előzmény: .ETNA. (2736)
Hociarmandó Creative Commons License 2015.01.23 0 0 2738

Szia agnes89!

 

Ahogy olvasom az írásodat már kételkedem hogy akihez én járok ő lenne az egyetlen szakorvos a megyében. Én a megyei kórházba járok szakrendelésre Dr Mátyus Zsolt belgyógyász/immunológus főorvos úrhoz, de magánrendelésről nem tudok, illetve Debrecenben is voltam többször Prof. Dr. Dankó Katalin rendelésén.

Előzmény: agnes89 (2737)
agnes89 Creative Commons License 2015.01.23 0 0 2737

Kedves Hociarmandó, fórumozók!

 

Én is új vagyok még a fórumon és talán a betegség megismerésében is. Olvastam hogy te is a 'megye egyetlen immunológusához jársz' én is egy éve látogatója vagyok. Örülök hogy "eltévedtem" hozzá! Az én problémám egy egyszerűnek tűnő hajhullással kezdődött. A helyi bőrgyógyász próbálta kideríteni a hajhullás okát, elküldött gócvizsgálatokra, melyek eredménye jó lett. A hajhullásom azonban a hajszeszek, krémek hatására sem állt el. Két oldali hajhullásom erős volt, de egyébként is gyengék voltak a hajszálak. A bőrgyógyászom feladta a rejtély megfejtését, annyit mondott hogy törődjek bele hogy túlteng bennem a férfi hormon és ezért hullik a hajam! Persze ezt úgy hogy a fejbőröm vörös volt (tudomásom szerint a férfiak kopaszsága nem piros fejbőr mellett zajlik le....:)) Kétségbe esésemben egy mellkasomon lévő, terjedő foltot nem mutattam meg egyből. Gyanúja volt egy autoimmun bőrbetegségre, amitől ő jobban aggódott a hajhullásomtól is. Elküldött szövettanra, a gyanúja beigazolódott, lokalizált morpheam van. Megkérdeztem tőle hogy mi a teendő, elmenjek-e immunológushoz? A válasza az volt, hogy nem kell csak kenegessem a kenőccsel a mellkasomat.. 

Rövid idő után úgy döntöttünk hogy jó lenne valaki mással is beszélni a gondjaimról.. Ekkor kerestük meg az immunológus doktornőt Miskolcon, aki allergológus, bőrgyógyász, csecsemő és gyermekorvos is és a többi.. 

Ő fél óra alatt sejtette a probléma forrását, már akkor előre felírta a Trexant, de mondta hogy ne vegyem be, csak ha megjön a vérvétel eredménye. Az AntiTpo-m az egekben van/volt 1400 feletti értéket mutatott, ami autoimmun pajzsmirigy betegségre utal. 

 

11 hónapja szedem a Trexant, a mellkasomon egyelőre még nem állt meg a folt terjedése:( Közben kiderült hogy az ekcémám elképzelhető hogy pikkelysömör, mivel mindig begyógyult és most másfél éve nem jött rendbe. Héftőn kaptam rá kenőcsöt, és szebbnek látom sokkal a kezemet. Kisebb ízületi fájdalmakra panaszkodtam, amik évek óta megvannak, de nem jártam a dolgok végére és a hétfői vérvételem során a reuma faktor értéke pozitív lett. Jelenleg 26 éves vagyok, bízom benne hogy megtaláljuk a megfelelő gyógyszert és a mellkasomról sikerül a bőrelhalás, hogy ne terjedjen még tovább. Most várom az immunvérvétel eredményét, ami még egy hónap mire meglesz. Ennyi volna az én történetem, szívesen olvasgatnám a fórumot legelejétől, csak nem sok szabadidőm van. De szeretnék több tapasztalatot gyűjteni, ha valakinek van belőle kérem írjon:) 

 

ui.: Hociarmandó! Te is Sz.besenyőre jársz magánrendelésre?

Előzmény: Hociarmandó (2679)
.ETNA. Creative Commons License 2015.01.19 0 0 2736

Igen olvastam, hogy sajnos összetett, több szervet, területet érintő gondjaid vannak ... de reumatológiai vonalra gondolva írtam (ízületi fájdalmak enyhítése stb.) a Szent Ferencet, bár akkor - ezek szerint - Neked egy Dr. House kaliberű orvosra lenne leginkább szükséged, ilyen orvosból viszont - a valóságban is - nagyon kevés van.

 

A  helyedben azért adnék egy esélyt egy Ormos Intézetes diagnózisnak is ...

Előzmény: Hociarmandó (2734)
valerya Creative Commons License 2015.01.19 0 0 2735

Én kapom az immunglobulint és nekem nagyon jó. Mielőtt nem kaptam állandóan krízises állapotban voltam és plazmafereziseket kaptam. Erre most már nincs szükség.

Előzmény: Hociarmandó (2734)
Hociarmandó Creative Commons License 2015.01.19 0 0 2734

Legjobb tudomásom szerint Miskolcon egyetlen immunológus praktizál, ő viszont a megyei körházban. Az első perctől hozzá járok, és az a tapasztalatom hogy egy mérhetetlenül lelkiismeretes, nagy tudású orvos. Konzultációs vizsgálatok miatt többször jártam Debrecenben az immunológiai klinikán, illetve a leleteimet megvizsgálta egy különböző szakterületű orvosokból álló csoport, de sajnos senki nem tudott javasolni hatékonyabb terápiát a jelenleginél. Pontosabban, javasolták az immunglobulin kísérletet, de azt én nem vállaltam.

Előzmény: .ETNA. (2730)
valerya Creative Commons License 2015.01.18 0 0 2733

Nekem azt mondta a reumatológus,hogy nem szabad használni a flabelost nekünk.

Előzmény: meme. (2726)