Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

PerSanMarco 2012.08.05 Creative Commons License 125

A Schlitt Hair Salonról milyenek a tapasztalatok? Most férfi hajvágásra 990, nőire 2250 Ft-ért van kupon itt. Nem nagyon találtam róla véleményt, viszont a képek alapján jónak tűnik és jó helyen is van a Belvárosban a Váci utca közelében. Tapasztalat?

pacsuli 2012.08.04 Creative Commons License 124

Sziasztok! Fodrásziskola végzős tanulói folyamatosan keresnek modelleket órai gyakorláshoz. Ilyenkor a hajvágás ingyenes, vagy minimális áron történik (diáktól függően), a festésnél-melírnál is csak a festék árát kell kifizetni. A tanműhelyben történik a hajászás a tanárok felügyelete alatt, ők végig felügyelik a munkát, aki elakad, tanácsot kér, ha kell, javítanak, de végzős tanulók révén erre nem szokott már szükség lenni. Az iskola az Operánál van. Akit érdekel a lehetőség, írjon privit! Az októberi záróvizsgára pedig a festés-melír is teljesen ingyenes.

Bencsik Szabi 2012.06.08 Creative Commons License 123

Ismeritek az ombre hajfestést? A hollywoodi sztárok között már végigsöpört. Drew Barrymore, Fergie, Ashley Simpson, Isabel Lucas, hogy csak párat említsek közülük. A lényeg, hogy a haj úgy van festve, mintha le lenne nőve, de nagyon. Satírozással, színátmenettel világosodik a hajvég felé. Ha érdekel az ombre hajfestés, nézd meg az ombrehaj.blogspot.com oldalt, vagy írj privit.

 

       

hajkefe 2012.06.07 Creative Commons License 122

Kedves Ladysaw

 

A magasztalást tisztelettel megköszönöm,balzsam volt a lelkemnek!de az a goromba,meggondolatlan jelző,amivel azt a kis csodás üzletet illetted,nem állja meg a helyét,hisz egy nagyon szép,kellemes helyre érkezel,amikot bejössz hozzánk!Soha ne tegyél olyan megjegyzést semmire és senkire,amiért nem tudod vállalni a felelősséget!!!!ez csak egy jó tanács,ha elfogadod!Biztosan neked is rosszul esne,ha valaki lefikázna valamit,amit te hoztál létre időt,erőt és pénzt nem sajnálva!!!A helyedben én bocsánatot kérnék,még így ismeretlenül is tőle!!!!

 

 

maradok tisztelettel

Olga a fodrász

Előzmény: Ladysaw (114)
anngol5669 2012.06.04 Creative Commons License 121

Sziasztok!

 

Melirozó pisztolyt szeretném be szerezni,de nem tudom hol lehet kapni. De akár használtan is vennék.

várom a válaszokat : anngol5669@gmail.com cimre.      köszönöm

boudsgreen 2012.05.17 Creative Commons License 120

Köszönöm a tippet :) Én is voltam Aninál ( és nem bántam meg. Nagyon jó kis bobot vágott nekem.  Rugalmas és közvetlen csaj, és nem utolsó sorban kedvező jó árakon dolgozik. www.anifodrasz.freewb.hu

Előzmény: Szitszo (103)
violakrisztike 2012.05.07 Creative Commons License 119

Kellene egy fodrász aki segítene valami csodás bubi frizura elkészítésében, ami jól állna nekem. Pesti kellene, mert messzebb nem vagyok hajlandó menni.

gaborch 2012.04.13 Creative Commons License 118

http://hajhosszabbitas-budapest.hu/kapcsolat.html

sziasztok várok mindenkit szerettel az oldalamon!Ha kérdésetek van nyugodtan írjatok vagy hívjatok!

Kata

Bencsik Szabi 2012.04.13 Creative Commons License 117

Szia, ha még keresed a neked való fodrászt, akkor gyere el hozzám. Most dicsekedhetnék, hogy mennyire elégedettek a vendégeim, de valóban így van. Ennek az oka, hogy maximálisan azt tartom szem előtt, hogy minőségi anyagokkal dolgozzam és megfizethető áron. Több mint 10 éve dolgozom fodrászként, korábban oktattam is. A XI. kerületben ugyan nem dolgozom, de a 86-os busszal kb. 20 perc alatt megközelíthető az üzlet, gyalogolni sem kell. Ha meg autóval közlekedsz, a parkolás ingyenes a kerületben. az áraimat megtalálod a www.bencsik.hupont.hu oldalon, illetve minden egyéb elérhetőséget. Garantálom, hogy elégedett leszel. Üdvözlettel, Szabi

Előzmény: Lyvilla.70 (107)
Bencsik Szabi 2012.04.13 Creative Commons License 116

Sziasztok!

 

Több mint 10 éve dolgozom fodrászként, korábban mint oktató fodrász, de ma már csak a vendégeimnek élek. Amit garantálni tudok, megfizethető árak, minőségi anyagok, és garantálom az elégedettséget. Csinálok tartós hajegyenesítést, brazil keratinnal, ha ez érdekel, írjatok bátran, illetve, ha bármilyen kérdésetek van, készséggel segítek. www.bencsik.hupont.hu oldalon megtaláljátok az áraimat. Szép napot, Szabi

Glázser Bozsó 2012.04.01 Creative Commons License 115

Ezt nyugodtan kiposztolhatod a Homárra. Meg írhatsz a Fogyasztóvédelmiseknek is...

Előzmény: Fama22 (105)
Ladysaw 2012.03.31 Creative Commons License 114

Az Újvár klub mellett van egy olcsó, ócska fodrászat, és benne Olga, aki a világ legjobb fodrásza. 

Előzmény: Lyvilla.70 (107)
judit.ms 2012.03.30 Creative Commons License 113

Szia! Megadnád nekem is a fodrászod nevét, címét, elérhetőségét? (Hosszú hajamból szeretnék divatos, de nem tucat frizurát vágatni) Előre is köszönöm!

Előzmény: --zerge-- (112)
--zerge-- 2012.03.26 Creative Commons License 112
Irtam emailt.
Előzmény: Lyvilla.70 (110)
kicsilány13 2012.03.25 Creative Commons License 111

Sziasztok!! Ha jó szakembert kerestek, aki aranyos, keressétek Timit. X. kerületben dolgozik, nagyon rugalmas, és nem olyan drága! Hozzá járok  2 éve, azóta jó a hajam, pedig voltam már pár fodrásznál... :) Honlapjuk: www.kleopatraszepsegszalon.hupont.hu

Lyvilla.70 2012.03.25 Creative Commons License 110

Elvileg jó lehet, Szab. híd felé pont megy tőlünk villamos. Küldd el lszi, akár priviben is! Köszi!

Előzmény: --zerge-- (109)
--zerge-- 2012.03.25 Creative Commons License 109
Szia :)
Ha esetleg az v. ker. is jo (Szabadsag hid labatol ket perc), akkor tudok ajanlani egyet.
Előzmény: Lyvilla.70 (107)
Lyvilla.70 2012.03.22 Creative Commons License 107

És találtál azóta jó fodrászt?

Bp. XI. környékén keresnék női fodrászt, aki tényleg ért a hajhoz és nem csak az épp aktuálisan divatosnak számító egyenfrizurát vágja mindenkinek. És lehetőleg 30-40-est, aki nem épp most szerezte a képesítését.

Előzmény: Fama22 (105)
Honeyboney 2012.03.14 Creative Commons License 106

Sziasztok! Régóta olvasgatom a fórumot, csak most szedtem magam össze hogy írjak is. Láttam nagyon hasznos tanácsok születtek, ezért merek itt kérdezni.

Vettem Yellowos hajfestéket, szőkítőport, oxit, de nagy kiszerelésben. Eddig barna volt, de amit most vettem, ennél világosabb barna, és ezért  lekéne szivatni a hajam. Nem tudom mit milyen arányban kéne, miből mennyit. :S Tudna ebben segíteni valaki? 

Fama22 2012.03.09 Creative Commons License 105

Sziasztok!

Nagy örömmel olvasom, hogy ennyire sokan elégedettek a fodrászukkal, és hogy ilyen sok jó tippet lehet olvasni itt, a fórumon. Az én élményem igen friss, és sajnos nem túl pozitív. Az én fodrászom akihez évek óta jártam, elköltözött Bp.-ről és új fodrászt kerestem. Végül is elmentem a sokak által emlegetett K.csera szalonba. Első alkalommal mikor bejelentkeztem, egy Ildikó nevű csajszihoz kerültem, aki csak fest. Megbeszéltünk mindent, be is szárított, a hajam jó lett. Ő sajnos hajat nem vág, ami elég érdekes ha azt vesszük egyébként, hogy fodrász, de ez van. Második alkalommal is ő festett, de nem ő szárított, hanem egy F. Marcell nevű srác. Olvastam jókat róla, de az én hajamat alaposan elcsűrte, egyáltalán nem tetszett, ahogy beszárította....Gondoltam megpróbálom mégegyszer, elvégre is három a magyar igazság. Harmadszor is az Ildikó festett, de most egy Adrienn nevű nálam fiatalabb csaj mosott, vágott szárított. Nos a végeredménynyel most sem voltam igazán elégedett. A vágás még csak-csak, és ugyan egy fokkal jobban szárított be, mint a múltkor az F. Marcell, de így sem lett az igazi. Úgy néztem ki, mint egy felbőszült oroszlán. Ez legalább híven tükrözte mit éreztem belül :). A Marcell koma sem volt nekem túl szimpi, megmondom őszintén, de ez az Adrienn vitte a pálmát. Diplomás vagyok, és idősebb is nála, (de nem is ez a lényeg) mégis oly magabiztosan kezelt le, hogy csak ámultam és bámultam. Én még ilyen beképzelt, kis buta p.csát nem sűrűn láttam. Egyrészt. Másrészt ami nagyon nem tetszett, hogy minden alkalommal hallottam, ahogy kibeszélik a vendégeket, engem is. Igaz ugyan, hogy ezt nagyon halkan tették, de nekem sajnos az átlagosnál érzékenyebb a hallásom. Sajnos. Kivesézték a vendégeket megjelenés, viselkedés, stílus alapján, és igen rosszindulatú megjegyzéseket tettek rájuk. Utolsó alkalommal pont a Marcell és az Adrienn diszkurzusát hallottam valakiről, és azt is, ahogyan vihognak rajta. Ez szerintem nem színvonal. Ez nem az a minőségi kiszolgálás amit elvárok akkor, mikor elmegyek egy ilyen szalonba, és ott hagyok nem kevés pénzt. Szóval meglepő és mulatságos, hogy egy ilyen helyen így oldják a stresszt, így ütik agyon az időt. Hogy a vezető fodrásztól a kezdő fodrászig a vendégeken élcelődnek. Először mérgelődtem rajta, de most már csak nevetek... Tulajdonképp vicces, hogy ezek a fodrászok, íly módon nyilván azt képzelik magukról és azt is érzik így, hogy valakik. Kiváncsi leszek mi lesz majd néhány év múlva..;D. Mindenesetre elkgondolkoztató....

 

 

manocs0704 2012.02.28 Creative Commons License 104

Sziasztok!

 

Hajmodellt keresek. Egyenlőre női egyhossz hajvágásra, de 1-2 hónap után jöhet más is.

Profi oktatók felügyelete alatt ingyen elkészítem frizurádat.

Helyszín: Budapest, VI kerület, Hajós utca 22.

Időpont: csütörtökönként, kb. 9.30-tól

 

Ha érdekel, hívj vagy írj:

06 30 245 07 17

agi.fodor1@gmail.com

Szitszo 2012.01.28 Creative Commons License 103

 Nekem nagyon jó  fodrászom van, régóta vagyok állandó vendég nála, és mindig megelégedéssel távozom. Most otthon dolgozik a gyereke mellett. Korrekt árakon,  rugalmas időbeosztással. Itt  minden infót megtalálsz róla. www.anifodrasz.freewb.hu

jpjka 2012.01.25 Creative Commons License 102

Nem bizalmatlanság miatt, de mielőtt fodrászhoz megyek kiválasztom magamnak a frizurát egy virtuális fodrászatban (pl. www.happyhair.hu), kipróbálom saját fényképemen hogy legyen elképzelésem hogyan is fogok kinézni. A kinyomtatott képpel indulok fodrászhoz, megbeszéljük a fodrászommal és eldöntjük hogyan tovább.

make up artis 2012 2012.01.24 Creative Commons License 101

Szia én szívből tudom ajánlani neked szalonunk fodrászát 15 éve dolgozik a szakmájában.  .  Facebook :   estor szépségszalon www.estorszalon.hu . Kellemes napot kívánok neked !

Lili 1978 2012.01.04 Creative Commons License 100

Sziasztok!Én is ajánlani tudom a  saját fodrászomat .Nekem eddig ő a lejobb.Úgy megcsinálja a hajamat hogy nem  faragja el.Kedves és aranyos, az üzlete is.Az árai megfizethetőek.Csak ajánlani tudom.Nézzétek meg a weboldalát  az segít a döntésben. Sok sikert.  www.indahaj.hu

krisztynna 2011.11.21 Creative Commons License 99

Nézzetek körül a honlapomon.Minden megtalálható rajta. Ez még nem jár semmilyen kötelezettséggel,viszont betekintst rejthettek a szakmai világomba.   http://fodrasz-neked.mlap.hu

Armand79 2011.11.21 Creative Commons License 98

Topless Fodrászat kérdésében itt nézzetek körül: http://www.toplessfodraszat.hu elég sok minden infó fennt van.

 

Üdv

Előzmény: unatkozo_saska (16)
kistormás 2011.11.20 Creative Commons License 97

Sziasztok!

Szerintem nagyon jó fodrász Zuglóban Németh Móni. Már 8 éve készíti az egész család frizuráját. Jó fej,precíz,kreatív. Az árai teljesen elfogadhatóak. Elérhetőségek: www.nemethhajstudio.hu

vircsike 2011.11.15 Creative Commons License 96

Sziasztok! Ezen a linken sok jó fodrászt találhattok országszerte! http://selective.hu/argan2.html Ráadásul most kipróbálhattok egy csodaszert is a hajatokra, a folyékony aranyat az argán olajat, kockázat nélkül! Az első 50 vendég a szalonokban átvehet egy 10 ml-s termékmintát! Érdemes kipróbálni!:)

Bencsik Szabi 2011.11.10 Creative Commons License 95

Szia, férfi hajvágást 1900 Ft-ért vállalok. Budapesten a II. kerületben dolgozom. Több mint 10 éve dolgozom fodrászként, garanciát vállalok a munkámért. Üdvözlettel, Bencsik Szabolcs

Előzmény: Bujon Gottfried (81)