HibajeleNtő - hibás vagy annak vélt működéssel kapcsolatos bejelentések topicja.
Mielőtt a hibát jeleznéd nézd meg, hogy más nem tette-e már meg elötted!
Ha nem maradt más, mint az írás, kérjük add meg böngésződ és op.rendszered verzióit - ez segít nekünk. Ha még képernyőképet is csatolsz, az még inkább!
Minden konstruktív bejelentést köszönünk és igyekszünk azokkal megbírkozni, még ha nehéz is néha. ;)
Nem fórumot érintő és/vagy túlságosan elragadtatott hibajelzések moderációját fenntartjuk. Visszaesőket külön elbánásban részesítjük.
Ez így ebben a formában erős túlzás nekem régebben is és azóta is az van fent és mindig rendben működött. Kb. egy éve kezdte azt el, hogy a youtube esetén az elején megmarad három másodpercnyi reklám, és rá kell kattintani ennek a végén egy "kihagyás" gombra.
"Ha agyonvágnának se emlékszem, miért váltottam adblock-ról.". Mert egy-két éve megszűnt működni az adblock, a helyét az Ublock Origin vette át asztali gépeken és laptopon.
A telefonos Ad Blockert csak azért kérdeztem, mert decemberben te említetted, és nekem nagyon bevált. Leszámítva a mostani panaszomat.
Szia, egy kérdés erejéig visszatérnék a decemberi beszélgetésre az Ad Blockerről:
Én is csak Chrome-ot használok, de van egy rossz tapasztalatom a programmal kapcsolatban: Bár jól szűri a hirdetéseket, de 2-3 naponta mintha kikapcsolna. Legalábbis elfelejt szűrni. Ilyenkor megnyitom, és a következőt látom (a felső színes sávtól egyelőre tekints el, a képet most másoltam ki, amikor rendben működik):
A pajzs színe alapján működnie kellene. A lényeg, hogy kétszer a pajzsra kattintva - amivel ki- és bekapcsolom, megint jó a szűrés.
Csak éppen kellemetlen, hogy mindig félbe kell hagynom, amit olvasok, megnyitni az Ad Blockert, majd visszatérni.
Nálad is jelentkezik ez a hiba, vagy tudsz rá megoldást?
Van valakinek arra ötlete, hogy miként lehet azt elérni, hogy a letiltott hsz ne látszódjon minden egyes alkalommal, amikor visszatérek egy topicba egy másik topicból.
Véleményem szerint a tiltó funkciót arra találták ki, hogy az ilyen:
hsz-okat ne kelljen látni, de sajnos még mindig bugos a dolog, és rendszeresen felbukkan az ipse. A sütitörlést "felecsdel", ahogy a "Lefty" Ruggiero mondaná.
Miert van az, hogy kb 2 percenkent kidob a forum es utana nem lehet visszajelentkezni, csak bongeszo ujrainditas es cache/suti torles utan? Sehol mashol nincs gond a Brave alatt a Bitwarden pedig nem teveszti el a jelszot.
Hát nekem a Xiaomi Rdmi Note 11-es telefonomon (Android 13 verzió) sajnos nem ez jön fel arra a 3 vízszintes vonalra kattintva, hanem ez:
De persze ez engem nem érint (csak kíváncsiságból kipróbáltam), mert eddig is elfordítva használtam a telefonomon ezt a fórumot, mivel állva olyan aprók voltak a betűk, hogy nem tudtam használni.