Keresés

Részletes keresés

Lesley Creative Commons License 2005.02.27 0 2 33

 

Eddig a Lady története tetszett a legjobban.

 

A stilus és a story is.

 

Lesley

Előzmény: Lady Muff (29)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.27 -1 0 32
ezt inkább nevezhetnénk első dugásnak, mert kevésbé tűnik "szeret"kezésnek :)
Előzmény: Lady Muff (29)
Wándor Creative Commons License 2005.02.26 -1 0 31

Korán kezdted:))))))))

 

Előzmény: Lady Muff (29)


Törölt nick Creative Commons License 2005.02.26 0 0 30
Pont, mint a legszebb romantikus filmekben!:)

Sim0n
Előzmény: Lady Muff (29)
Lady Muff Creative Commons License 2005.02.26 0 3 29
Egyszer, 13 éves koromban, amikor nyaralni volt a család, reggel lementünk a strandra. Később a nővérem meg a barátnője valamilyen ürüggyel leléptek.

Elfogyott a napolaj, de a szobánkban volt még egy üveggel, úgyhogy anyu elküldött, hogy hozzam el.

Ahogy közeledtem az ajtóhoz, érdekes hangokat hallottam. Óvatosan beléptem, hát a nővérem, meg a barátnője fekszenek a franciaágyon, két srác meg nagyban dolgozik rajtuk! Két olasz srác volt, nem is vettem észre hogy lettek volna előzmények.

Annyira izgalomba jöttem a látványtól, hogy magamhoz nyúltam.

A nővérem akkor vett észre, amikor pozíciót váltottak, épp szopni készült.

Hárman ledermedtek, de a nővérem barátnője viccesen megkérdezte, hogy nem-e akarom kipróbálni? A nővérem ráordított, hogy „ne mán, hülye”!

Én meg már a fotelben ültem, és ujjaztam magam. A nővérem sráca közeledett, (biztos nagy szám volt neki, hogy a nővérem után a kis hugit is megdughatta) a nővérem beijedt, vissza akarta fogni az olaszt, de én rászóltam, hogy ha nem fogja be, akkor beárulom anyuéknak.

Előtte még soha nem szóltam be neki, de már be voltam indulva.

Szóval jött az olasz, rátett az ágyra, a nővérem tiszta ideg volt, a barátnője elővett egy óvszert.

És akkor megtörtént! Ketten dugtunk, hárman meg drukkoltak nekünk. Fájt is, meg jó is volt.

Ahogy mentünk vissza a strandra, a nővérem idegesen azt mondogatta, hogy „te tiszta hülye vagy!”, én zsaroltam őt, a barátnője meg a barátnőm lett.

 

Nem sokkal később az egyik osztálytársammal is lefeküdtem.

ERotIKA Creative Commons License 2005.02.19 0 0 28
18 éves voltam, a srácommal már mindketten úgy gondoltuk, hogy jó lenne már túl lenni rajta…

Az is igaz, hogy előtte sokat fantáziáltam a dologról.

Egy nyári táborozáson történt: a többiek elmentek a folyópartra fürödni, mi ketten egy sátorban egymáséi lettünk.

Gyönyörű élmény volt!

hegylako007 Creative Commons License 2004.12.08 0 2 27
Kiscsaj



16 éves szüz lány voltam.Szép családi házban laktunk.Jo körülmények között.Anyukám 45éves teltkarcsú nő volt,apukám 52éves kicsit pocakos ember volt.
Sokszor fantáziálltam anyukámról és néha apukámrol.Anyukám amikor megfürdött és bement a hálószobába elöször testápoloval krémezte a testét és csak uttánna öltözött fel szép lassan.Én mindig bementem hozzá beszélgetni ilyenkor.Lefeküdtem az ágyra és mustráltam Őt.Főleg a szörös punciját és a nagy mellét néztem.Ilyenkor mindig felizgultam.És arra gondoltam hogy milyen jo lenne megsimogatni a punciját vagy a mellét.Apukámra is felfigyeltem egyszer amikor egy szál alsó nadrágban volt és kidomborodott a farka.Igazán szép látvány volt.
Egyszer egy este ugy 11ora körül amikor már a szobámban feküdtem ,anya a háloszobába nézte a tv-t,apa pedig a nagyszobába volt felébredtem.Kimentem WC-re.Amikor jöttem vissza akkor bementem apához a nagyszobába puszit adni.Épp sexfilmet nézett.Én adtam neki egy puszit és láttam hogy feláll a farka.Teljesen felizgultam.Adni akartam apa szájára még egy puszit de az már csók lett.Apa is vissza csokolt.Csokolozni kezdtünk és én megfogtam a nagy kemény farkát.Ő a puncimat simogatta ami nagyon nedves volt.Apa felült a fotelbe én elé térdeltem és lehuztam az alsó nadrágját.Megfogtam a kemény farkát és nyalogatni kezdtem.Apa kéjesen nyögdécselt.Aztán hirtelen bekaptam a farkát.Elkezdtem szopni.Nagyon jo íze volt.Ekkor anya átjött a nagyszobába megakart valamit kérdezni apátol.Látta hogy apa előtt térdelek és szopom a farkát.Hirtelen felálltam és mondtam anyának hogy ne menjen ki a szobábol.Egyszáll háloing volt rajta.Megcsokoltam a száját és megsimogattam a mellét ,nyelves csokolozásba kezdtünk,egyre lejebb csuszott a kezem és már a punciját simogattam ami nagyon nedves volt.Közben észre vettem hogy apa veri a farkát arra amit anyával csinálunk.Letérdeltem anya elé ,széthuztam a punciját és belenyaltam.Igazi édes nedü volt.Nyalogattam a punciját közben eggyik kezemmel a mellét simogattam.Majd felálltam és a mellbimboját nyalogattam.Aztán oda mentem apához.Ő azt kérte üljek bele a kemény farkába mert megakar dugni.Igy is tettem beleültem a nagy lülktető farkába.Apa kéjesen nyögdécselt ugy ahogy én is.Éreztem ahogy lüktet bennem az a farok ami ugy izgatott.Mondtam anyának jöjjön ide.A fotel mellé térdelt és nyelvesen csokoloztunk,közben eggyik kezzemmel a punciját simogattam.Ő is kéjesen nyögdécselt.Közben apa egyre jobban dugott.10perc mulva hatalmasat élvezett.Én leszálltam a farkáról és lenyaltam az ondot a farkárol.Aztán hanyatt fektettem anyát és kinyaltam a punciját Ő is hamar elélvezett.Utánna mindenki ment a szobájába.És aludtunk.
szelvihar01 Creative Commons License 2004.11.28 0 1 26
amikor én voltam 15 megbasztam egy egy két évvel fiatalbab csajt az első volt, mindeketten kikészültünk a gyönyörtöl, onann kezdve állandóan dugtunk a suli WC-jében!!
rokko_ Creative Commons License 2001.02.05 0 0 25
Hunyor,

ez azt jelenti, hogy rajtakaptak?
Vagy "csak" azt, hogy végkifejltet nélküli volt az eset?
Egyik sem felemelő, de az első azért kínos is.... :)

rokko_

Előzmény: HUNYOR (24)
HUNYOR Creative Commons License 2001.02.04 0 0 24

Off Bagojj-nak igaza van!Ha eltekintünk attól az alapalvtől, hogy:úriember nőröl és pénzről nem beszél,akkor csak köszönetet tudok mondani minden levelezőnek , mert a topic-okból csak tanulni lehet!Tudomásul kell venni, nem vagyunk egyformák, ráadásul nem nehéz észrevenni, milyen kevesen írnak.(hogy hányan olvassák...?)
on. hogy milyen volt az első? Hát már majnem folyt, mikor hazajöttek a szülők...soha nem felejtem...nem kívánom senkinek...ja a lány 14 volt...

hunyor

Ultrawox Creative Commons License 2001.02.04 0 0 23
En 26 eves koromban szeretkeztem eloszor az akkori baratnommel a szulei lakasaban ejszaka miutan bemutatott nekik:)
Vedekezes az nem volt, igy alakult. Viszont en annyira feszult voltam (valoszinu azert, magam se tudom miert) sokaig birtam, azaz nem is kellett kesobb se vedekezni:) A szomszed szobaban a vekony uveges ajto mogott aludtak(?) a szulei...

Felejthetetlen elmeny volt. Utanna rakerdezett, hogy tenyleg az elso volt, igen. "Tok jo"

Hat tenyleg jo volt:)
Kar, hogy nem kezdtem korabban :-)

Story Creative Commons License 2001.02.03 0 1 22
hmm ...
Az első igazán csak petting volt.
Egy nyaralóban voltunk csak ketten. én 17, ő 19.
Délután négytől kb hajnal négyig.
Én legalább négyszer elveztem a lepedőre, pedig nagyon vissza akartam tartani.
Aztán elaludtunk.
Másnap hétkor keltünk és délután négyig folytattuk.
Az udvaron is.
Uptopic Creative Commons License 2001.01.21 0 0 21
Süllyedünk, süllyedünk???
rokko_ Creative Commons License 2001.01.03 0 0 20
Na, valami ilyesmire gondoltam az elején:)
Csak így tovább!

rokko_

Ui.: BUÉK, ha valakinek még nem lenne tele mindene ezekkel a jókívánságokkal:)))

Előzmény: R-Action (19)
R-Action Creative Commons License 2000.12.31 0 0 19
Katasztrófális volt. Fiatalok voltunk, ügyetlenek. Nem tudtunk bánni a kondommmal. Túl hamar elmentem. Bénáztunk. Amikor kivettem, a gurtnyi bennmaradt. Meg ilyesmi. Szörnyű!!!
Mégsem fogom elfelejteni soha, mert nagyon szerettem a lányt.
És hálistennek egyrejobb lett. Olyannyira, mostanáig azt hittem, nem találok mégegy hasonlót, akivel annyira harmóniában leszek.
Löszy Creative Commons License 2000.12.31 0 0 18
16 és fél éves voltam, a barátnőm, akivel 2 hónapja jártunk, egyik búcsúnknál megsúgta nekem, hogy nem lesz otthon senki majd az egyik éjszaka. [rajta kívül persze... :))] Bizonytalan volt ő is, hogy mit fogunk csinálni, meddig akarunk elmenni, de legbelül én is. Aztán mégis megtörtént a dolog, másnap reggel mentem haza, és anyám szerintem máig furcsállja, miért aludtam este 7-ig... :)
Bulbasaur Creative Commons License 2000.12.30 0 0 17
Kivétel erősíti a szabályt:én egy 14 éves szűz vagyok.:)
DAttis Creative Commons License 2000.11.08 0 0 16
Én még várok az elsöre :(
Még nem akadt partner :(
Nőgyógyász Creative Commons License 2000.11.07 0 0 15
Erre ráhibáztál ... 30 éves vagyok, és augusztusi születésem folytán örökké szűz ;-))
Előzmény: ControlDenied (10)
rokko_ Creative Commons License 2000.11.07 0 0 14
Ennyire kényes, vagy komprommittáló lenne erről írni?

rokko_

Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.03 0 0 13
Persze, sokmindenről beszámolunk itt, amiről amúgy nem. De ez még mindig messze van attól, hogy mindent kibeszéljünk. Bár ez itt félig-meddig anonim, magunknak kell tudni elszámolni azzal az érzéssel, hogy elmondtam valamit, ami nagyon bensőséges amúgy. És bizony, van egy határ (kinél hol, változó), ahonnan azt mondom, hogy ehhez senkinek semmi köze. És nem írom be. Sokan nem írnak be nagyon sokmindent, és ez végülis így van jól.
Előzmény: rokko_ (12)
rokko_ Creative Commons License 2000.11.03 0 1 12
Izé... hát, nem is tudom.
Furcsa nekem ez: "De miért írnám le? Nem tartozik senki másra".
Ha megnézed, a HUSZ alapvetően olyan témák gyűjtőhelye, ahol az emberek csupa olyan dologról beszélgetnek (és árulnak el nick-mögé-bújva-anoním-módon sokmindent magukról), ami nem tartozik másra. Sőt, kifejezetten személyes dolog, amit szemtől szemben csak egy igazán közeli baráttal beszélnél meg - vagy még azzal sem.
Természetesen nem kötelező hozzászólni (nyilván:), csak fura, hogy valaki erre hivatkozik egy olyan fórumban, ahol ez jóval sikamlósabb témáknál sem jut eszébe senkinek. A Te neveddel is találkoztam már több topic-ban, bagojj:)

Vagy a HUSZ tényleg 30-as szüzek gyűjtőhelye lenne?:)

rokko_

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.02 -1 0 11
Valószínűleg nem igaz. De miért írnám le? Nem tartozik az senki másra.
Előzmény: rokko_ (9)
ControlDenied Creative Commons License 2000.11.02 0 0 10
Ide csak harmincas szuzek jarnak...
rokko_ Creative Commons License 2000.11.02 0 0 9
Senki többet, harmadszor?

Nem igaz, hogy az egész HUSZ-ban csak ennyien vagyunk, akiknek (akár negatív, akár pozitív értelemben), de maradandó emléknek bizonyult az első alkalom...

rokko_

Előzmény: Hockey (8)
Pan Creative Commons License 2000.10.30 0 1 7
Szerintem is várjál.
Előzmény: Bulbasaur (5)
Fuly Creative Commons License 2000.10.29 0 0 6
SZVSZ légy türelmes. Megéri.
Előzmény: Bulbasaur (5)
Bulbasaur Creative Commons License 2000.10.28 0 0 5
Nekem még nem volt meg az első,de már nagyon várom!
hullahoppkarika Creative Commons License 2000.10.27 0 0 4
Én ugy látom nem tartozom a legtöbb ember közé. Semmilyen nagy élményt nem okozott a dolog, és igazából nem is tudom konkrétan az elsőt felidézni magamban. Persze tudom, hogy kivel történt, csak nem arról volt szó, hogy egy éjszaka, gyertyafény, hanem sokszori nekifutás, többszöri ismétlés. Szóba sem jött, hogy ez nekem az első volt, és nem is fájt, és különösebben szerintem jó sem volt. arra biztos emlékeznék.
rokko_ Creative Commons License 2000.10.27 0 1 3
Huh, így jár az ember fia, ha fagy a rendszer a munkahelyen... egy új topic-ból három is lett, majd jólkimoderálnak innen a végén:))
Bocsi, és kérek mindenkit, hogy ebbe írjatok, a másik kettőt meg majd kiszedetem.
Köszi:)

És álljon itt akkor az én kis emlékem:
Még 17 éves voltam, s az akkori barátnőmmel meg az öccsével lementünk Tiszafüredre sátorozni pár napra. Csak két hónapja jártunk együtt, de akkor már tudtam, hogy ott lesz valami (szerintem ő is), csak azt nem tudtam mikor jön el az alkalom. Egyik este megáztunk, és mivel nem volt éppen több tiszta ruhája bebújtunk a sátorba azt esti sörözés helyett. Nem emlékszem hogyan kezdődött, de azt tudom, hogy nem számítottam semmire, fázott is, rossz volt a kedve is... aztán valahogy elkezdtük simogatni egymást, és jött minden magától.
A jó az volt, hogy az előzőleg bennem lévő gátlások (hogyan kell, nehogy ügyetlen legyek stb.)
teljesen elmúltak, és az egész tök jól sikerült. Annyira, hogy bár legalább 20 gumi volt a sátorban (utóbb kiderült, hogy nem csak én, de ő is felszerelkezett:), mégis anélkül mentem el, és aztán a fél éjszakát azzal töltöttük, hogy az orvosi ügyeletet kerestük egy vacak kis Postinor tabblettáért:))

Az élmény tényleg örök...:)

rokko_

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!