Keresés

Részletes keresés

LukNan74 Creative Commons License 2018.05.19 0 3 11951

Mindenképpen folytasd! Nagyon jó és átérezhető!

Előzmény: vamossz96 (11947)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.18 -2 1 11950

Hmmm, ettől a pár sortól most én is elélveztem! 😊😍

Előzmény: gabo012 (11946)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.18 -3 1 11949

Szia Kedves!

Elolvastam, és bár 45 leszek ősszel, most olyan kőkeményen feláll a faszocskám a bugyimban (najó alsónacimban, csak titokban Szeretném, ha bugyim lenne... 😞 )...

Folytasd Kérlek, én is voltam koleszos sok-sok éve és kívántam pár fiút titokban, de semmi sem jött össze anno. Ha olyan szobatársaim lehettek volna, mint Ti ketten, óh de Jó lett volna nekem is! 😉

Forró virtuális nyelves csók 😘 a fincsi faszotokra, és folytasd Kedves, írj még! 😍

Előzmény: vamossz96 (11947)


totalkáró Creative Commons License 2018.05.15 0 5 11948

Szia. Nagyon jó. sztori, szivesen olvasnám a folytatást. Érthető a fogalmazás is szerintem. Ne hagyd hogy kikezdjenek vagy beleszóljanak ;)

Előzmény: vamossz96 (11947)
vamossz96 Creative Commons License 2018.05.14 0 11 11947

Kollégiumi élmény

 

Kezdetnek mesélnék egy kicsit magamról gimnáziumban voltam koleszes 4 évig, amely alatt elég sok kalandom volt a kollégiumban. Rolandnak hívnak és jelenleg 22 éves vagyok macis alkat és Pest környékén élek, csupán azért voltam koleszes, mert nem volt kedvem elviselni az otthoni légkört.

Most az első élményemet szeretném elmesélni nektek, remélem tetszeni fog. Kritikákat illetve hozzászólásokat szívesen veszek.

Nos amikor a koleszbe kerültem már tudtam, hogy a pasikhoz is vonzódóm, sőt ekkora már volt pár apróbb kalandom is néhány ismerősömmel, de szex soha. Mindössze 14 éves voltam, amikor legelőször leszoptam az egyik barátomat.
A történetem az első napomon veszi kezdetét a koleszben 15 éves voltam már túl az első szexen egy nővel, de még pasival soha nem szexeltem ez előtt viszont volt pár közös verés és pár szopás is.
A kollégiumi szobámban 2 sráccal osztoztam Petivel és Kriszel, Peti nagyon vékony volt látszottak a bordái majdnem olyan magas volt, mint úgy 170 cm lehetet nagyon visszahúzódó személyiség volt. Nem sokat mesélt magáról vagy, hogy egyáltalán hova járt suliban egyszóval semmiről. Kriszel viszont teljesen más volt a helyzet vele egyből megtaláltuk a közös hangot ugyan azok a hobbik és nagy szószátyár volt, mint én. Ő átlagos enyhén macis testalkatú volt, mint én és közel egy magas velem viszont az arca az kiverte a biztosítékot gyönyörű arca volt mélykék szeme és sötét hosszú haja éppen ezért sokat elidőztem az arca bámulásával és csak reméltem, hogy soha nem veszi észre.

Este 9-ig beszélgettünk Kriszel akiről már lassan az egész életét tudtam és ő is az ennyimről. Ugyan abba az iskolába járt, mint én, mint másnap kiderült még osztálytársak is lettünk.

Krisz épp arról kezdett el beszélni, hogy milyen kellemesen csalódott bennem azt hitte, hogy majd valami bunkó szemét szobatársat kap, és teljesen ki fogja készíteni őt én is hasonlóan gondoltam a dolgot nem akartam még egy idegesítő embert magam körül elvégre azért jöttem el hazulról, mert elegem volt apám állandó beszólásaiból és hülyeségeiből. Ezt mondtam is Krisznek, aki csodálkozott az apámmal való nem túl fényes viszonyomról, de én csak annyit mondtam neki hogy csak annyi a bajom apámmal hogy „Nem fogad el olyannak amilyen vagyok.”
Valószínűleg érezhette, hogy ez elég kényes téma nálam, holott ez nem igaz, de végül megszólalt, terelve a szót.

-          Nem megyünk zuhanyozni? Elég késő van holnap pedig suli.

-          De persze habár én azt sem tudom hol a zuhanyzó!

-          Minden felsőszinti szobához jár egy közös zuhanyzó, ami t csak a két egymás mellet lévő szoba lakói használnak, mivel mellettünk senki nem lakik még ez csak a mienk, de van közös zuhanyzó is lent a nagy étkező mellet.

-          Ohh de felvilágosult valaki. – válaszoltam röhögve a diplomatikus válaszra.

-          Fent van a kollégium honlapján én is ott voltam és nem volt nehéz, mert arra az ajtóra az van írva „Fürdőszoba”. – Vágott vissza miközben a szoba oldalán lévő ajtó felé mutatott.

-          Akkor gyerünk.

Megkerestük a törülközőnket és a tusfürdőnket illetve levetkőztünk bokszerre és el is indultunk én közben jól megnéztem magamnak Krisz testét és nagyon tetszett.
A fürdőben 2 zuhanyzó volt illetve egy zárható wc hát nem egy 5 csillagos szálló, de legalább van külön zuhanyzónk és ez már jó. Beálltunk egymás mellé külön zuhanyzóba levettük a bokszereinket elhúztuk a függönyt és elkezdünk fürdeni kis idő után Krisz megszólalt.

-          Tök jó hogy van egy saját zuhanyzónk így legalább lesz, egy csendes hely ahol ki tudjuk verni.

-          Hát igen ez mondjuk jó. Ki menjek? – Meglepett, hogy ennyire perverz mondjuk én is erre gondoltam elsőre csak én nem mondtam így ki.

-          Áhh nem kell, nem akarom most kiverni, de ha akarnám, se zavarnál hisz nem látsz.

-          És ha leskelődni fogok? – válaszoltam hülyéskedve.

-          Akkor kivered te is és nekem is izgibb lesz, hogy valaki néz közben.

-          Hát nem erre a válaszra vártam. – ebből még lehet valami, ez tetszik jó is lenne.

-          Miért te soha nem verted még senkivel közösen? – válaszolta vissza és lehetet hallani a hangján a vigyort.

-          De igen. – ohh ha tudnád… gondoltam magamban.

-          Na, akkor meg?

-          Mit akkor meg?

-          Kiverjük vagy nem? – jól sejtettem ebből lesz valami.

-          Hát miért is ne?

Halottam, ahogy kilép a zuhanyzóból ekkor még azt hittem, hogy csak hülyéskedik, de elhúzta a függönyömet és megláttam azt, amire nem számítottam. Ott állt előttem teljesen meztelenül álló dákóval a kezében, ami minimum 19 centisnek tűnt. Nagyon alaposan megnéztem szinte bámultam a gyönyörül farkát nem volt sokkal nagyobb az ennyimnél, de nagyon eres volt és szép nagy makkja volt.

-          Na, mi van, ennyire tetszik? – Kérdezte röhögve.

-          Hát először azt hittem, hogy hülyéskedsz, de ettől függetlenül benne vagyok. Viszont igen nagyon szép faszod van és nem erre számítottam. – Miközben ezt mondtam én is lenyúltam az ekkora már félig merev faszomhoz és elkezdtem verni.

Nem kellet sok hogy teljesen életre kelt majd elvettem a kezem, és ahogy vártam eléggé szépen megbámulta a pélom, ezt persze nem hagytam szó nélkül.

-          Na, mi van, tetszik?

-          Igen neked is szép faszod van majdnem olyan, mint az enyém viszont nyíl egyenes.

-          Köszi. - Közben persze járt a kezünk, ahogy azt kell arra gondoltam próba szerencse és megszólaltam hátha többet ki tudok hozni a helyzetből.

-          Te verted más így sokszor?

-          Hát igen én általánosban is úgy jártam, hogy volt egy albérletem 2 sráccal közösen és nem voltak ritkák a közös verések sőt…

-          Sőt?

-          Párszor előfordult, hogy egymásnak is kivertük lehet, hogy egy kicsit buzisan hangzik, de kurva jó érzés.

-          Igen? Hát lehet, egyszer kipróbálom valakivel.

-          Ha akarod. – Ahogy ezt kimondta elkezdett a péniszem felé nyúlni, de nem fogta meg megállt egy picivel előtte és várta a válaszomat.

-          Akarom. – És ezzel megfogtam a farkát és elkezdtem verni.

Vertük így egy darabig és nagyon jó érzés volt, hogy más veri a faszomat és végre egy kemény fasz lehet, a kezemben újra nem tudom minek a hatására talán a hatalmas vágy miatt, de megszólaltam.

-          Tudod Krisz nem voltam veled őszinte csináltam már ilyet régebben is sőt…

-          Sőt mi?

-          Sőt egyszer le is szoptam az egyik haveromat részegen és az sem volt rossz. – Úr isten kimondtam.

-          Te meleg vagy?

-          Nem mondanám, hogy meleg vagyok, de az élvezet az élvezet és szívesen megtenném újra, mert élvezem.

-          Parancsolj- Mutatott rá a péniszére.

-          Ez komoly? Te meleg vagy?

-          Ez komoly és biszex vagyok nem meleg, de abból, amit elmondtál te is és van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz az utolsó, hogy mi ezt csináljuk.

-          Hát legszebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy az új szobatársam ilyen jó lesz.

-          Úgyszintén de akkor leszopsz vagy szopjalak én téged?

Már kaptam is az alkalmon és minden szó nélkül hajoltam is, de nem a faszára, hanem a szájához egy csókra. Amikor összeért a szánk hirtelen mintha villám csapott volna belém, beton keménységűre ugrott a faszom amint megéreztem a nyelvét a számban. Hosszú csókcsata vette kezdetét közben hol a hátát a popsiját simogattam.

Folytatom, ha igény van rá. Várom a visszajelzéseket.

gabo012 Creative Commons License 2018.05.11 -1 9 11946

Az első élményem elég rövid volt. A koleszban kellett maradni néhányunknak péntek este. A szobánkban csak ketten voltunk. Ádám és én. Ő egy elég vékony fiú volt, semmi különös nem volt rajta, a farka is átlagos. Éjfél körül arra ébredtem, hogy éppen elkezdi verni a farkát. Én még szűz voltam fiúsan, de nem taszított a gondolat, bár sokat csajoztam is. felültem az ágyon, odanéztem, Ő meg nem hagyta abba, csak játszott a farkával. Neki még nem volt barátnője, nem foglalkoztak vele a lányok. Néztem őt, ő meg visszanézett és tovább húzgálta a farkát. egy perc után fogtam magam és odamentem az ágyához, mondtam neki hogy verjük együtt.

Leültem mellé, és elkezdtem én is. gyorsan megmerevedtem, aztán egyszer csak éreztem, hogy Ádám megfogja a farkam. Izgató volt, hagytam. Nagyon jól csinálta, talán jobban is mint az akkori barátnőm. Gondoltam egyet és megfogtam az én is a farkát. Soha nem volt még akkor a kezemben más farka, nagyon felizgultam. Egy ideig vertük egymásnak és ő folyamatosan nézett engem. Kicsit zavarban voltam. Aztán óvatosan hanyatt fektetett az ágyon, és 69-be elhelyezkedett rajtam. ott ágaskodott a farka az arcomtól pár centire, és közben éreztem, hogy bekapja az enyémet. annyira felizgultam, hogy automatikusan bekaptam az övét. Kicsit ügyetlenkedtem is, de aztán sikerült elkezdenem szopni. Olyan természetes volt az egész. Nem kellett sok hogy elélvezzek. Mikor érezte hogy mindjárt elmegyek nem hagyta hogy kivegyem a szájából a farkam, jó erősen megszorította és mélyen bekapta. Akkor élveztem el először fiú szájában. Valami csodás volt. Amikor ő elélvezett igazából a kíváncsiság miatt hagytam a számban, meg ő is lenyomta. Éreztem a forró gecijét a számban. Leírhatatlan volt. Egyáltalán nem volt gusztustalan. Nagyon sokat spriccelt, én meg csak nyeltem és nyeltem. 

Érdekes élmény volt, és ami érdekes, hogy semmi csók vagy dugás nem volt. 

Secret 23 Creative Commons License 2018.05.07 0 6 11945

Sziasztok! Rengeteg levelet kaptam a legutolsó írásom óta és becsülettel végig is olvastam őket. Szívesen válaszolnék mindre, de ez képtelenség ezért megpróbálom itt leírni összefoglalva a kérdéseitekre a választ. Szóval előre is elnézést kérek azoktól akik koleszos sztorit olvasnának ez nem arról szól, úgyhogy arra kérlek titeket akiket ez nem érdekel, hogy hagyja figyelmen kívül ezt az írást. Remélem elnézitek ezt nekem. Tehát kezdem az elejéről. Akik azért írtak, mert tetszett a sztori meg élvezettel olvasták azoknak köszönöm a levelét örülök, hogy megoszthattam az élményemet veletek.

 

Sokan kérdeztetek magánéleti dolgokról, ismerkedési céllal stb. Sok a kezdő aki kipróbálná és szeretné ha tanácsot adnék illetve sokatokat érdekli a passzív lét és az ezzel járó dolgok. Rengeteg aktív úr ír ismerkedési szándékkal erre is kitérek majd. Többen kérdeztétek, hogy együtt vagyok-e még Lacival? ( ő az aki elvette a szüzességem, akik olvassák a történeteimet azok tudják miről van szó) Tulajdonképp nem igazán vagyunk együtt egy ideje már itthon élek hazaköltöztem Békéscsabára. Tartjuk a kapcsolatot természetesen, de ritkán találkozunk már. Néha átmegyünk egymáshoz, de több hónap is eltelik mire ez újra megtörténik. Laci családot szeretne alapítani van élettársa gyereket/családot akar. (Ő ugyan is biszex)

 

A baráti társaság is megvan az a 8 fős brigád, (de mindig változó létszámmal sajnos) akikkel össze szoktunk járni. Havonta 1-szer azért igyekszek felmenni Pestre és néha összefutni velük, hogy "ellássák a bajom". :) Szóval egyre ritkábban kapom meg az adagomat az elmúlt időszakban nagy bánatomra. Én eléggé fasz imádó vagyok, ezért nehezen élem meg ezt a dolgot, de hát nem lehet mindig kánaán. Itt Békéscsabán is próbálkozok az ismerkedéssel, de harmat gyenge a felhozatal. :( Hiába a domináns aktív bikák nem itt vannak sajnos. Haladjunk tovább. Miért lettem passzív mit élvezek benne stb. Hogy miért lettem passzív illetve meleg azt nem tudom ez nyilván egy genetikailag kódolt dolog, biztos több az ösztrogén bennem mint a tesztoszteron. :D

 

Ez csak úgy jött. Szóval ha meglátok egy szép nagy izmos határozott megjelenésű igazi férfit akkor nálam egyből átkapcsol valami (persze nem mindig ez a nyerő, volt már nagyon jó tapasztalatom vékony vagy átlagos testalkatú hímmel is, de egy biztos a nagy kemény fasz a gyengém.) és már egyből térdelnék elé és behódolnék neki. Ez egy reflexszerű dolog nem én irányítom. Nos, hogy mi a jó ebben? Hát próbáld ki! Annyit elárulok, hogy nekem egy fasz leszopásánál nem sok izgatóbb dolog van. Amikor érzed, hogy lüktet a szádban,  forró és nagyon jó íze van és látod, hogy a partnered oda meg vissza van tőle az nekem felemelő érzés. Tapasztalt passzívak biztosan tudják miről beszélek.

 

Egyetlen jobb dolog van ennél az amikor bepucsíthatok és a domináns fél belém hatol és magáévá tesz. Ilyenkor már maga az érzés is leírhatatlan főleg annak aki tapasztalt ebben. Ezt nehéz átadni ezt meg kell tapasztalni. A másik dolog a tudat, hogy egy keménykezű férfit szolgálhatok ki az koronázza meg a dolgot. Ez is olyan dolog, hogy kódolva van. Van aki csak szereti az anált mert jó érzés, én viszont az egész szituációt, hogy én vagyok az alárendelt, én vagyok a "nő" és, hogy egy nagy faszú bika köcsöge lehetek. Ez lehet, hogy valakinek ciki meg egy fiútól nem ezt várná el az emberek nagy része, de ez nem olyan dolog, hogy csak kikapcsolom és elfelejtem, hanem ez mindig ott van bennem ez a hajlam, ez az érzés.

 

Nehéz ezt olyanoknak elmagyarázni akikben nincs meg ez a dolog. A többi az már csak hab a tortán a sperma nyelése és a többi dolog azok az extrák ez mind a passzív lét velejárója. Persze itt most nem azokról beszélek akik azért passzívkodnak mert unik igazából de ugye muszáj nekik néha pucsítani is mert néha kedvet kapnak rá vagy éppen a partnerük is uni és akkor mind két félnek legyen ez is az is. Ez megint más téma, Én a full passzív köcsögökről beszélek, mint amilyen én vagyok. Szóval akit érdekel ez a dolog az próbálja ki. Először csak szopjon le egy jó faszt kóstolja meg a spermát stb, és ha ettől beindul akkor bizony érdemes bepucsítani is egy jó bikának és szépen finoman beengedni azt a faszt a popsiba.

 

Nyugodtan el lehet hinni, hogy mámorító érzés egy tapasztalt bikával átélni a prosztataorgazmus minden élvezetét. Ha rászoktok nem is bírtok majd leállni. :) Na ennyit a tanácsokról. Térjünk át az aktív urakra akik szeretnének ismerkedni. Hogy is fogalmazzak, hogy ne legyen bunkó? Ugyan most egyedülálló vagyok lényegében, szóval éppenséggel nyugodtan lehet ismerkedni, de arra kérnék minden urat aki ír, hogy csak az jelentkezzen akinek van némi fogalma, hogy kell egy passzív köcsögöt seggbe baszni, leszopatni, hogy kell dominálni stb. Aki csak maszatol meg zavarba van mint egy kislány az kérem ne is írjon, nincs értelme szerintem. A másik dolog, nem kell kigyúrt testépítőnek lenni feltétlenül, de egy jó határozott domináns férfias jellem az nálam már fél siker.

 

Nagyon kedvelem az idősebb urakat (én 20-as éveim elején járok), de ez sincs kőbe vésve. Volt jó nagyon jó élményem 60 körüli úriemberrel is és 18 éves fiatal kis bikával is. Illetve a nagy kemény faszokért oda vagyok meg vissza. :) Szóval ha lehet akkor ilyen típusú férfiak levelét várom inkább. Na de mivel ez nem társkereső ezt itt rövidre is zárnám. Nem ez a célja legfőképp az írásomnak. Folytatom a sztorizást is valamikor, de nem túl sok a szabadidőm mostanában, úgyhogy kérlek legyetek türelemmel. Akit zavar ez a bejegyzésem attól még egyszer elnézést kérek, de így tudtam most hirtelen megoldani, hogy a rengeteg embernek válaszoljak. Köszi a figyelmet. Sziasztok!

MelegFilmFelirat.Hu Creative Commons License 2018.05.02 -5 1 11944

Sziasztok!

Akit érdekelnek meleg témájú filmek, hírek és egyebek, az látogasson el ide::

https://melegfilmfelirat.hu

RosiTom Creative Commons License 2018.04.30 0 4 11943

Én talán kritikaként azt fogalmaznám meg, amibe vélhetően én is beleestem. Mégpedig: Túl sok szót csépelsz a háttérre, ami sokaknak visszatetsző. Itt a legtöbben csak a szexre kíváncsiak, mintha csakis kizárólag arról szólhat egy homoszex élmény, hogy csak élmény lesz és nem több.

 

#11934

Túl sok a háttér információ, és kevésbé tűnik ki a lényeg belőle.

 

#11940

Megint a háttér az, ami kicsit elviszi a dolgot rossz irányba.

 

#11942

Szerintem arányában az előzmények mértéke itt a leginkább elegendő, viszont a lényegi részébe jobban belemehettél volna.

 

Összegzés:

Én mindhárom történetedre összességében like-t (+) nyomtam, mert valójában nagyon jó kis sztorik. Nagyon jó, hogy te legalább nem estél bele abba a másik hibába, amibe én beleestem. Ez ugyebár a nemi szervből érkező anyag mennyiségének megállapítása, hisz ugyan jól tudom, hogy más átélni vagy ez esetben újra élni a dolgot, mint maga a valóság. Ezt van, aki megérti, de van, aki nem. (És sajnos a többség az utóbbiba tartozik.)

Előzmény: oja69 (11941)
oja69 Creative Commons License 2018.04.29 -5 6 11942

Ha már nem képesek megfogalmazni semmilyen szóbeli kritikát, csak dislike-t adnak a hozzászólásaimra, akkor folytatom. Nem fogok túlzottan kitérni a háttérre, hátha az a probléma.

 

Nagyon vártam már a pénteket, hisz jól tudtam, hogy megint ő lesz ügyeletben, és jól tudtam, hogy megint alig-alig leszünk a koleszben, legalábbis az ő általa felügyelt emeleteken. El is érkezett a várva várt péntek. Reggel volt tesióránk. Az óra végén annyit súgott oda nekem, hogy Este várlak! A szívem már ettől hevesebben vert. Nem válaszoltam neki, de ha nem mondja akkor is mentem volna.

Este hat után elmentem zuhanyozni, majd utána közvetlen mentem Zsiga tanár úrhoz. Megint remegett ugyan a lábam, de azért már tudtam, hogy mire számíthatok, így ahogy kinyílt résnyire az ajtó, benyomultam. Aztán odahúztam magamhoz és elkezdtem olyan hevesen csókolni, ahogy csak tudtam. Ő is csókolt engem. Közben a nyelveink egymás szájába jártak kanosszát, míg a kezeink egymás testén körutat. Isteni volt megint érezni a szőrös, izmos testét a kezeim alatt. Aztán a következő pillanatban már vetkőztettem őt, majd a farkát a markomba véve masszázsnak tettem ki, ami célt ért, hisz merevedésnek indult, így szopni kezdtem. Nem is telt el sok idő, amikor számba élvezett, majd letepert és jól megdugott.

Az elején egyáltalán nem volt durva. Megint ujjazással kezdte a tágítást, ami nagyon jó volt. Akkor kezdett kicsit bedurvulni, amikor a faszával akarta folytatni, de én (máig nem értem, hogy miért, de) teljesen befeszültem. Ekkor ugyan kicsit fájt, amit csinált, de mégis azt mondom, hogy ennek így kellett történjen, hisz egy isteni dugással lettem gazdagabb, ami még az elsőnél is sokkal jobb volt.

 

Nem ez volt az utolsó ilyen akciónk!

Előzmény: oja69 (11940)
oja69 Creative Commons License 2018.04.29 -5 4 11941

Most már tényleg jó lenne tudni, hogy mi az, ami tetszik a történeteimben, és mi az ami nem. Az utóbbinál mit javasoltok, hogy tegyem izgalmasabbá, olvashatóbbá. Azért is fontos lenne, mert vannak még olyan történeteim, amelyeket szívesen megosztanék veletek kedves topiktársak, de ennek csak úgy van értelme, hogyha van egy párbeszéd köztünk, hisz abból, hogy nyomtok egy dislike-t, még nem tudom, hogy a történet egésze nem tetszik, vagy bizonyos részek részletezését sokalljátok, míg a másik részét pedig esetleg keveslitek.

 

Van, akik érdeklődnek a háttér iránt, vannak, akik nem. Nem lehet azon sem kiigazodni. Vannak olyanok is, akiknek kizárólag csak a szex része a fontos. Ezért is érdekelne főleg azoknak a véleménye, akik dislike-t (-) nyomtak, de persze azok véleménye is érdekel, akik like-t (+) nyomtak.

oja69 Creative Commons License 2018.04.27 -7 7 11940

Folytatom a történetet.

 

Két nappal később, azaz pénteken mind a 3 szobatársam már reggel úgy hagyta el a koleszt, hogy majdcsak vasárnap hétfőn reggel jön vissza. Mivel egyébként általában 13:45-kor ért véget az utolsó órám, és csak 17 óra körül lett volna buszom, így szombaton reggelente jártam haza. Amikor esetleg éjszakai műszakban dolgozott apám, akkor 7 óra körül találkoztunk a városközpontba és kocsival hazavitt, más különben pedig 8 óra után ment a buszom. Ezen a szombaton (mint később kiderült enyhén pechemre apám éppen reggel végzett)

 

Pénteken az utolsó óra után visszabotorkáltam a koleszbe. Mivel nagyon fájt a lábam így egy kicsit lepihentem. Aztán elkezdtem összepakolni a cuccaimat, majd úgy fél 5 körül elmentem lezuhanyozni. Nekem a folyosó egyik végén volt a szobám, a közös fürdő pedig a folyosó másik végén volt. Tisztában voltam vele, hogy az egész emeleten a 60 főből -ha nincs verseny, akkor- velem együtt 8 szokott bennmaradni szombat reggelig. Közülük 4 nincs és a nap folyamán nem is lesz a kolesz közelében sem, 3 pedig kimenőt teljes egészében kihasználva úgy este 8, péntekenként 10 óra körül jött mindig vissza, így tudtam, hogy egyedül leszek a zuhanyba. Természetesen ez -a legvégéig- így is volt. Én már éppen törölköztem, amikor belépett Zsiga. (A tanárok szobájához sem volt külön fürdő, így ugyanott zuhanyoztak, ahol mi diákok.) Ugyan látta, hogy éppen törölközök, de így szólt: Nincs kedved egy kicsit még visszajönni a zuhany alá velem?, én nem szóltam semmit. A törölközőmet visszaakasztottam a köntösöm mellé a fogasra és beálltam a másik zuhany alá (persze nem nyitottam meg), aztán a tanár úr, egyszer csak óvatosan megragadta a karom és áthúzott magához. Egyszerre óvatosan, de mégis szorosan ölelt magához. Elkezdett ahol csak ért csókolni, míg nem elért a számig. Hevesen csókolóztunk. Majd annyit mondott nekem, hogy menjek át hozzá úgy 7 körül. Én örömmel mondtam igent, mert azt éreztem, hogy folytatni akarja mindazt, amit már szerdán elkezdtünk. Minden vágyam az volt, hogy neki adhassam a szüzességem, hisz szerettem a tanár urat. Nem csak, mint diák a tanárát (bár ez így akkor sem volt túlzottan jellemző - főleg nem kamaszkorban), hanem mint férfi. Eleinte szóbeszédből, majd másodév végétől a saját szájából hallva tudtam, hogy 'hajadon', vagyis nőtlen.

 

18:57 óra - Remegő kezekkel és lábakkal, hevesen verő szívvel kopogok be a szobaajtaján.

Gyere nyugodtan! szól ki Zsiga

De én tovább kopogok, míg nem úgy 19:05 körül résnyire kinyitja az ajtót és beránt a szobába. Anyaszült meztelen volt. A farka pedig ágaskodott már rendesen.

Térdelj és szopj! hangzik el a felszólítás a fiatal férfi szájából

Nekem sem kellett sok, hisz kecsegtető volt nekem egy 20/6 még nem teljesen merev farkat a számba venni és szopni. Várni és átélni, ahogy beáll nála a teljes merevség, és érezni, hogy eresedik, majd nyelni és nyelni az isteni nedűt belőle. Szerintem úgy 10-15 perc telhetett el, amikor már éreztem, hogy a végét járhatja, így elkezdtem először lassítani, majd újra felgyorsítani. Aztán pedig többször kicsit, de összességében véve pedig jócskán kaptam abból az isteni anyagból, ami belőle érkezett.

Feküdj le! hangzik el az újabb felszólítás a szájából

Amikor teljesítettem azt, amit mondott, akkor már biztos voltam benne, hogy ekkor az egész életem meg fog változni. Annyit tudtam, hogy Zsiga mindig mindenkivel figyelmes szokott lenni. Csak bízhattam abban, hogy ez a szexre is igaz. A legnagyobb megnyugvásomra az esetében arra is igaz volt. Úgy csinált mindent, mintha tojásokon lépkedne. Mindent háromszor-négyszer meggondolt. Ez akkor nagyon zavart, mert én már nagyon túl akartam esni a "felavatásomon", de mára tudom, hogy ezzel tette velem a legjobbat. A szex még így is elég gyorsan lezajlott.

Aztán úgy 11 óra körül elment a tanárok szokásos "körútjára", hogy az általa felügyelt két emeletet leellenőrizze. Sok időbe nem telt, hisz a két emeleten voltak összesen majdnem feleannyian, mint ahányan egy emeleten szoktak lenni. Mire visszaért, én már elbóbiskoltam, de ahogy befeküdt mellém, megéreztem és az egyik kezemmel átöleltem. A másik kezemet becsúsztattam a feje alá (ahogyan egyébként ő is a sajátját az enyém alá). Az egyik lábamat bedugtam a lábai alá, a másikat a lábai közé. Príma érzés volt így álomba merülni és másnap reggel így ébredni.

 

A történetem innentől válik igazán komolyra, hisz innen már nem volt visszaút. Egymáséi lettünk. Én voltam 16, ő pedig volt (ha jól emlékszem, akkor) 35 éves. Nem mondhatom, hogy apakomplexusom lett volna, hisz az apám ekkortájt már igencsak 50 felett járt már életkorilag. Arról nem is beszélve, hogy a tanár úr nagyjából a két legidősebbik nővéremmel volt egy korosztály. 

Előzmény: oja69 (11934)
oja69 Creative Commons License 2018.04.27 -5 1 11939

Úgy látom, hogy valakinek csak az megy, hogy mások hozzászólásait dislike (vagyis -, azaz mínusz) jellel lássa el. Arra viszont nem képes, hogy megindokolja, hogy egy történetben vagy éppen egy egyszavas kommentbe mi a sértő! Kit és miért sért, hogyha azt a kommentemet megindoklom? Kit és miért sért, hogyha a történetem utólag beírt bevezetőjében ejtett (egyébként későn észrevett) hibámat javítom?

 

Persze mindenkinek szíve joga másokat le- vagy felpontozni! De, ha az illető kéri azt, hogy írja már le, hogy mi nem tetszett, akkor legyen szíves tegye már meg, hisz lehet, hogy olyan kritika lenne, amit megéri mérlegelni és a későbbiekben azzal figyelemmel megfogalmazni a történeteket.

Előzmény: oja69 (11938)
oja69 Creative Commons License 2018.04.26 -5 0 11938

"59 éves leszek a naptári nyár első hónapjának végén."

A felhasználói nevemben szereplő szám a születési évem, szóval véletlen elütöttem egy számot, azaz 49 éves leszek.

 

"Alig néhány nappal a születésnapom után lesz 30 éve, hogy először találkoztunk a jelenlegi párommal, akivel nem egész negyedév alatt össze is jöttünk, és aki 11 évvel és napra pontosan 1 hónappal fiatalabb nálam."

A mondat helyesen így szól: Alig néhány nappal a születésnapom után lesz 20 éve, hogy először találkoztam a jelenlegi párommal, akivel negyedév alatt össze is jöttünk, és aki 11 évvel és napra pontosan 1 hónappal fiatalabb nálam! 

 

Mivel az első néhány mondatot már azután illesztettem be, hogy a többit már megfogalmaztam és már egy fárasztó nap után voltam, így mindenkitől elnézést kérek a két hibáért.

 

Kérném továbbra is az alaptörténettel kapcsolatos negatív és pozitív kritikákat is. A történetem folytatása ugyan fogalmazás alatt áll, de pont azért, hogy az építőjellegű kritikákat figyelembe véve tudjam beküldeni, jó lenne, hogyha valaki meg is fogalmazná, hogy miért nyomot a történetemre dislike-t. 

Előzmény: oja69 (11934)
oja69 Creative Commons License 2018.04.24 -3 1 11937

Az előzményben megjelölt hozzászólásom nem tudom, hogy kit és miért sért, hogy lepontozásra került. Én csak azt szerettem volna jelezni GeSa00 felhasználónak, hogy éppen ideje volna megírná a történetet, amit beígért.

Előzmény: oja69 (11935)
oja69 Creative Commons License 2018.04.24 -4 1 11936

Az előzményben megjelölt történetemmel kapcsolatban várnám mint a pozitív, mint pedig a negatív megjegyzéseket, hogy mindazok mérlegelésével valamint -szükség esetén- azoknak a következő története(i)m fogalmazásába való beépítését megtudjam tenni.

 

Előre jelezném, hogy a trágár -sértő- bejegyzéseket minden esetben jelenteni fogom, mert azok nem valóak egy kulturált fórumra sem.

Előzmény: oja69 (11934)
oja69 Creative Commons License 2018.04.22 -2 1 11935

Várjuk!

Előzmény: GeSa00 (11922)
oja69 Creative Commons License 2018.04.22 -6 7 11934

Mint író teljesen új vagyok, de mint olvasó már kevésbé. 59 éves leszek a naptári nyár első hónapjának végén. Alig néhány nappal a születésnapom után lesz 30 éve, hogy először találkoztunk a jelenlegi párommal, akivel nem egész negyedév alatt össze is jöttünk, és aki 11 évvel és napra pontosan 1 hónappal fiatalabb nálam.

 

Nekem már 9-10 éves koromban feltűnt, hogy kicsit a kelleténél jobban megnézem a fiúkat. Lehet, hogy azért mert ugyan 11 tesóm van, de közölük 7 fiú. A három legidősebb tesóm lány, aztán jön 5 fiú (akik közül 2+2 egypetéjű ikerpár - nem négyes ikrek, hisz 6 év van közöttük) és 1 lány, majd következek én a sorban, majd a két öcsém. A legidősebb és a legkisebb tesóm között közel 2,5 évtized van.

 

Ugyan már 1982 óta voltam kollégista, de az első dolog még részben sem érinti a koleszt. 1983-ban kerültem be a gimibe, ahol egy új, egyébként a 30-as évei legelején járó fiatal tanár, azaz Zsigmond (a nevét megváltoztattam) lett a tesi (és egyébként gyógytesi)tanárunk is. Emellett az iskola atlétikai, foci, kézi- és kosárcsapata mellett is tevékenykedett mint masszőr valamint az atlétikai csapat mellett másodedzőként is. 1985 őszén immáron harmadéves gimnazistaként legidősebb korcsoportban készültem a november közepi körzeti atlétikai versenyre egészen augusztus legelejétől. Aztán szeptember közepén egy kisebb izomhúzódást szenvedtem. Ekkortól pontosan három hétig Zsigával külön edzettem. Már az első két nap után a korábbiaknál is közelebb éreztem őt magamhoz. Egyre kevésbé tudtam őt kiverni a fejemből. Aztán a harmadik, vagyis a szerdai nap különóra végén, mire visszabicegtem az öltözőbe, ő már zuhanyzott. Gondoltam egy merészet, és beálltam a mellette levő zuhanyba. Eleinte a szemem sarkából figyeltem a tanár urat, aki ebből mintha semmit sem vett volna észre. A testalkata szerint nálam jóval magasabb és ezzel együtt némileg súlyosabb, de egyben sportos testalkatú férfi pénisze egyre csak merevedett, de abba hagytam Zsiga meglesését. Nem sok telhetett el utána, amikor valami furcsa melegséget éreztem a testemen, és a szívem is piszkos módon kezdett el verni. A melegséget a víz helyett a férfi ölelése valamint a csókjai okozták. A heves szívverést pedig a vágy, az izgalom, az öröm és a félelem egyszerre okozták. A vágy, ami bennem már nagyjából egy éve megvolt. Az öröm, hogy végre a vágyam teljesülhet. Az izgalom, a hely és az idő miatt. A félelem, hogy mi van, hogyha még sem akarja vagy mi lesz, hogyha esetleg valaki ránk nyit. A félelmemet elnyomta, amikor a fülembe súgta, hogy tisztában van a vágyaimmal, és ő is akarja. A lebukásra pedig nincs esély, mert mi vagyunk az utolsók. Aztán csókolgatott tovább, mire én hátra billentettem a válla felé a fejemet, ezzel teret hagyva, hogy esetleg már ne csak a nyakamat csókolgassa. Nyertem is, hisz erre nem számítva, szájon csókolt. -Istenem! Végre ez is megtörtént! gondoltam magamban. Miközben egyre hevesebben smároltunk, én eközben szembe fordultam vele, hogy könnyebb legyen a dolog. Drága jó istenem! Még a vártnál is sokkal jobban csókol ez az isteni férfi! Miért nem állhat meg itt és most az idő! Ilyen és ehhez hasonló gondolataim voltak közbe végig. Aztán a következő pillanatban már a farka a kezemben, majd a számban nem éppen pihent. Úgy éreztem, hogy "haza érkeztem"! Kimondhatatlanul jó volt a farkát szopni. A számba is élvezett. Éppen csak csordogált, így volt módom kicsit ízlelgetni milyen is ez az anyag, amit ondónak, spermának, gecinek nevezünk. Hát az övé maga volt a mámor. Nem volt sem túl forró, sem túl hideg, vagyis hőmérsékletben szerintem ideális volt annak, aki először részesül ilyenbe. Nem volt sem túl sós, sem túl sótlan viszont pikánsan csípős volt. Alig tudtam abba hagyni a szopást, mert egyre jobban kívántam nem csak a péniszét, hanem a nedűjét is.

 

Az első alkalom annyi volt!

A történet itt még nem fejeződött be.

Secret 23 Creative Commons License 2018.04.16 -3 4 11933

Mivel rengetegen írtatok és írtok még a mai napig, hogy folytassam a sztorizást ezért kéréseteknek eleget téve leírom a már régebben beígért shemale élményemet. Ugyanis igen csak előkelő helyet foglalt el mindig is a bakancslistámon, hogy kipróbáljam milyen lehet a szex egy ilyen istennővel. Ezért hát elkezdtem keresgetni és minden ismeretségemet bevetve belemerültem a dologba. Sajnos azonban a hétköznapi életben nem jártam sikerrel így a lehetőségek híján a szexpartner kereső  oldalakon kezdtem el böngészni. Egyiket jártam a másik után mire nagy nehezen belefutottam a tökéletes személybe. Hosszú fekete hajú kék szemű barna bőrű és izmos de nagyon nőies fekete démon. Nem ez a nevetséges nőnek öltözött faszi hanem az echte nőnek látszó gyönyörű istennő. Hosszú perceket időztem az adatlapján és csorgattam a nyálamat a képeire.

 

Egyből merevedésem is lett a látottaktól gyönyörű nő 21/5- ös hatalmas fasszal megáldva. A képeit nézegetve el is gondolkodtam rajta, hogy melyikünk is a nő inkább mivel nekem csak 17/5 cm igaz, hogy nekem nem is annyira fontos mivel én a full passzív szerepet részesítem előnyben. :) Fel is vettem vele a kontaktot és írtam neki egy olyan puncsolós, nyalizós levelet amitől hátha elgyengül és pár órára élvezhetném a társaságát. Kb. 1 óra múlva jött is a válasza és nagyon tetszett neki amit olvasott, úgy tűnt elérte a célját a levelem tartalma. Rájöttem, hogy ő is szereti ha behódolnak neki mint ahogy egy domináns aktív férfi is imádja ezt. Szóval ő is elég nagy érdeklődést mutatott irántam ezért bátorkodtam elküldeni pár fotót magamról.

 

Hamarosan jött is a válasz és nagyon tetszett neki amit látott. Kikérdeztem a tarifákról, hogy mennyiért lehetnék a köcsöge 1-2 órára? Erre meglepő és érdekes választ kaptam. Azt írta, hogy nem nagyon szokott ilyet csinálni de eltekintene a fizetségtől mivel nagyon tetszek neki sőt még azt is felajánlotta, hogy a legjobb barátnőjével fogadna ha érdekel a dolog. Naná, hogy érdekel gondoltam magamban. Egyszerre két ilyen vadmacskával lenni az maga lehet a mennyország. :) Viszont Pamela (nevezzük így mert megbeszéltük, hogy nem reklámozom őket mert ez egy egyszeri eset, hogy ingyen fogadnak és nem szeretnék, ha ebből rendszer lenne és mindenki bepróbálkozna náluk.

 

Ez egy korrekt kérés részükről ezért ezt tiszteletben is tartom.) ragaszkodott hozzá, hogy beszéljünk előtte telefonon és ott egyeztessük a dolgokat. Én rögtön fel is hívtam és meglepődtem mikor ketten is beleköszöntek a telefonba. Ott volt a barátnője is, őt nevezzük Améliának. ( Ő hosszú szőke hajú barna szemű szintén barnára szolizott formás testtel és 19/5- ös szintén nem kicsi fasszal.) Kicsit mélyebb de nagyon nőies búgó hangjuk volt de nagyon izgalmas volt hallani őket. Mondhatni izgalomba is jöttem tőlük elég hamar. :) Megkérdeztem, hogy mikor tudnának fogadni és egy vasárnapi időpontot beszéltünk meg amikor nem dolgoznak és így csak rám fognak koncentrálni. Ez nagyon szimpatikus húzás volt tőlük. Még azért pofátlanul megkérdeztem tőlük, hogy lehetne-e gumi nélkül dugni, de nem vártam rá pozitív választ csak mondom hátha.

 

Végül is meglepő de felemás válaszokat kaptam. Pamela azt mondta, hogy ha mutatok neki HIV negatív és egyéb teszteket akkor esetleg lehet róla szó. Akkor ő is megmutatja az övét és meglátjuk. Amélia viszont azt mondta, hogy ő csak gumiban hajlandó. Hát ezt el kellett fogadnom végül is az egészség a legfontosabb. Szóval az egyik szemem sírt a másik viszont nevetett. :) Vasárnap du. 5-re beszéltük meg az időpontot aztán elköszöntünk egymástól én meg hálálkodtam nekik, hogy létre jöhet ez a dolog. Nagyon nehezen teltek el a napok, de végre vasárnap lett. Rendbe szedtem magam alapos fürdés és beöntés meg kell adni a módját mint mindig. :) Egész héten nem is ujjaztam magam már rendesen ki voltam éhezve. El is indultam hozzájuk már negyed órával hamarabb odaértem.

 

Felcsengettem hozzájuk és a kaputelefonba Pamela szólalt meg a szexi hangjával mondta, hogy hova menjek és már szaladtam is fel hozzájuk. Mire az ajtóhoz értem már rendesen kalapált a szívem és izzadt a tenyerem. Bekopogtam és szinte azonnal ajtót nyitottak nekem. Mindketten ott álltak előttem. Hát mit is mondjak... Leesett az állam. Még annál is szebbek voltak mint amit a képeken láttam. Pamela egy fekete-lila szettben volt ami harisnyakötőből, combfixből melltartóból, tangából és magassarkúból állt. Amélia ugyan ilyenben csak piros fekete kombóban na meg persze nagyon izgató parfüm felhőben. Eléggé dögösre vették a figurát azt meg kell hagyni. :) Beinvitáltak a nappaliba és hát meg kell hagyni elég fullos pecója van Pamelának mondhatni full extrás.

 

Leültünk a kanapéra beszélgetni és megkezdődött a kikérdezésem elkezdtek faggatni mindenről mennyire vagyok tapasztalt miket szeretek stb. Közben Pamela hozott nekem egy kis alkoholt, hogy oldódjak mert látta, hogy kicsit be vagyok feszülve. Pedig én csak már le akartam szopni őket. :) Szerencsére a szexről elég felszabadultan tudok beszélni akár megállás nélkül is ezért minden kérdésükre olyan válaszokat adtam amitől folyton egymásra pillantottak elég félreérthetetlenül, amit az is bizonyított, hogy kis tangájuk kezdett egyre szűkebb lenni. Amikor lezajlott a "kihallgatás" akkor Pamela a lényegre tért és megkérdezte mit szólnék egy közös zuhanyhoz. Én persze egyből rábólintottam a dologra. Felpattantunk és gyorsan közre fogtak és szépen lassan elkezdtek vetkőztetni.

 

Teljesen megtaperolták minden porcikámat főleg a popsimat markolászták előszeretettel. Tetszett is a dolog rendesen de ahogy láttam nekik is. :) Mikor az utolsó ruhadarab is lekerült rólam Pamela megragadta kezemet és odatessékelt a zuhanyzóhoz. Elég erős szorítása volt és izmos teste, elmondása szerint sokat koptatja az edzőtermi gépeket. Hát ez meg is látszódott rajta, de emellett hihetetlenül nőies maradt. Bementünk a zuhanyzóba és Pamela megnyitotta a vizet jó langyosra állítva azt és már élveztük is vízcsobogást. Nem nagyon bírtak magukkal ez már látszódott rajtuk nagyon. Meg is fogták mindkét vállam és letérdeltettek a földre. Közelebb álltak és az arcomhoz nyomták az egyre jobban duzzadó apró kis bugyijukat amiben már alig fért el a két hatalmas szép barna faszuk.

 

Mindkét kezemet használva lehúztam róluk a tangájukat és a fél merev farkuk már ugrott  is elő. Pamela nem sokat vacakolt megfogta a fejem és a számba adta a hatalmas lőcsét és már szívtam is be a nagy duzzadó makkját a mohó számba. Közben tartottam a szemkontaktust vele amitől kezdett bepörögni eléggé. A másik kezem sem volt tétlen Amélia farkát vertem közben. Nagyon élveztem ahogy ágaskodhatok a faszukért. Nagyon élveztem szopni a két hatalmas faszt mindkettőjüknek puha bársonyos bőre volt és nagyon jó illata. Átváltottam Amélia faszára és az övét is beszoptam nehogy már kimaradjon a jóból. Felváltva habzsoltam mindkettőjük szerszámát és vertem két kézzel nekik ahogy azt kell.

 

Pamela komolyabbra fordította a témát és elkapta a fejem majd a torkomra nyomta a hatalmas lőcsét és nyeltem befelé igaz kissé öklendezve amit egy nagy sóhajjal nyugtázott is. Élvezte a forró számat és torkomat. Egyre mélyebbre nyomta befelé és közben néha kihúzta és gyönyörködött benne ahogy egy kisebb-nagyobb nyálinda lóg a szám és a fasza között. Belemarkolt a hajamba és a másik kezével meg a torkomat szorongatta aztán egy csipő mozdulattal lenyomta a dorongját ismét a torkomon. Látszott, hogy Pamela a főnök kettőjük közül elég domináns típus. Megbaszta a számat rendesen élvezte ahogy fuldoklok a nagy faszától.

 

Mikor már kőkeményre szoptam és felfelé ágaskodott a kőkemény farka akkor átadott Améliának is és ő is lenyomta a faszát a torkomon. Pamela példáját követve ő is megbaszta a számat miközben felpofozott és szorongatta ő is a torkomat. Nagyon felizgatott, hogy ágaskodhatok a faszukért és majd szét robbant a kis farkam. Éreztem, hogy folyik belőle az előváladék folyamatosan és nyögdécseltem is ahogy a faszuk ki be járkál a számban és ahogy keményen leszopatnak. Két kezemmel vertem a farkukat és heréjüket sem hagytam ki mind a négy zacsit beszopkodtam azok se maradjanak ki a jóból. Pamela átadta a stafétát Améliának a szopatás terén és hirtelen mögém került. Megfogta a csípőmet és felhúzott a padlóról majd a hajamat megragadva visszanyomott Amélia farkára.

 

Ő meg mögém térdelt és belenyalt a segglukamba. Jajj de tetszett amit csinál. Ahogy a nyelvével izgatta a bejáratot és ahogy az ujjával egyre mélyebben kezdett el bennem játszani én annál jobban szoptam bő nyállal Amélia faszát. Néha hátra pillantottam tele szájjal és kérleltem a tekintetemmel Pamelát, hogy büntessen meg. Mikor már jól kinyalta a popsim felállt és elővett egy intim tusfürdőt és bekente vele Améliát és engem is. Majd visszaállt elém és a faszukra csordogáló habbal együtt újra bekaptam mindkettőjük faszát egymás után. Tisztára szoptam mindkét nagy vastag barna faszt és hallgattuk egymás kéjes nyögdécselését. Mindkettőjük lőcse a plafon felé meredezett és lüktetett a beléjük áramló vértől. Úgy szoptam őket, hogy már nyáltócsa állt alattunk, de élveztük a dolgot mindannyian.

 

Pamela hirtelen ismét mögém került és egy kis tusfürdőt csorgatott a segglukamba majd a faszára is és a habos makkját szépen beleillesztette a szűk puncimba. Hangosan felnyögtem és hátrafordultam majd könyörögve Pamelára néztem miközben Amélia vadul tömte a számat a faszával. Ettől megvadult és egyre beljebb hatolt a forró szűk puncimban és előjött a domináns énje is még jobban. Egyre jobban hatolt belém és mikor kb. félig bent volt akkor kijjebb húzta és egy hevesebb csípőmozdulattal tövig nyomta belém az óriási faszát. Ettől felsikítottam és az "A" meg a "H" betű kombinációit mondogattam egyfolytában. Ettől mindkettőjük beindult. Pamela is elkezdett alázni és mindent mondott amit egy köcsög érdemel ilyen helyzetben.

 

Belemarkolt a seggembe és elkezdte döngetni a picsámat keményen. Akkorákat lökött rajtam, hogy Amélia farka egyből a torkomra szaladt minden lökésnél. Közben Amélia szorongatta a torkomat és úgy baszta a számat mint ha ő is a segglukamat ostromolná. Pamela egyik kezével előre nyúlt és két ujjal belenyúlt a számba majd cibálta hátrafelé míg a faszával egyre könnyebben és mélyebben mozgott a pinámban. Nem sokáig bírtam tán 2-3 percig és hirtelen akkorát élveztem, hogy a lábam is beleremegett és telespricceltem a csempét. Úgy fogtak meg ketten, hogy ne hogy elessek úgy beleremegtem az élvezésbe. Nagyon tetszett nekik a dolog és nagyon úgy tűnt, hogy olaj volt a tűzre. :) Pamela kicsúszott belőlem és visszaállt elém, hogy bekapjam a lucskos faszát.

 

Isteni íze volt ahogy a kéjnedvektől áztatott farkát tisztára szophattam ismét. Pamela elzárta a csapokat és mondta, hogy irány a hálószoba. Amélia ment elől utána Pamela és ő húzott maga után a kezemnél fogva. Mind hárman álló fasszal vonultunk végig a lakáson. Beértünk a hálóba és Amélia már ugrott is az ágyra. Hátára feküdt és Pamela odanyomott a farkához és már kaptam is be neki újból a finom kőkemény duzzadó farkát. Közben Pamelát vártam kutyapózban, hogy újra megbüntesse a segglukamat. Újból mögém hajolt és jó nyálasan kinyalta ismét a picsámat. Ismét jó sikamlós volt a bejárat és most már könnyebben tolta befelé a kéjlécét a forró puncimba. Egyből tövig belém verte és a hajamba meg a seggembe kapaszkodva keményen megjáratta a lukamat. Ezt hatalmas nyögésekkel és sikításokkal kísértem és hátra-hátra pillantottam könyörgő szemekkel, hogy basszon meg keményen.

 

Ilyenkor nagyon beindult beleharapott az ajkába és úgy baszott, hogy néha kiesett Amélia fasza a számból, mert az élvezettől abba-abba hagytam a szopást. Persze ő azonnal visszadugta a számba és felpofozott, hogy ne essek ki a szerepemből. Az összes négyzetmillimétert végig szoptam Amélia faszán és tiszta nyál volt a lepedő alattunk. Pamela nem lassított a tempón csak néha kihúzta és beleköpött a segglukamba vagy éppen a makkjával megpaskolta a lukamat és már dugta is vissza egészen mélyre. Egyre jobban csattogott a heréje a picsámon és szépen lassan a segglukam is kitágult már annyira, hogy a beszoruló levegőtől cuppogni kezdett. Ez nagyon tetszett nekik és Pamela ki is használta, hogy teljesen ellazultam. Kihúzta belőlem a faszát és egy nagy lökéssel újra tövig benyomta és ezt ismételgette egy ideig és élvezte ahogy a puncim ezt nagy hangokkal kíséri.

 

Majd összezárta a lábaim föllépett mögém az ágyra és nagy tempóban elkezdett pumpálni ismét. Amélia faszát már rongyosra szoptam közben és szívtam ki belőle a patakokban ömlő kéjnedveket. Az én cerkámból is ömlött egyfolytában megállás nélkül. Nem is bírtam már sokáig. Pamela úgy dolgozott a picsámban, hogy éreztem megint spriccelni fogok, de Amélia keresztül húzta a számításokat. Egyszer csak megszólalt, hogy most már ő is kiakarja próbálni a pinámat. Pamela rögtön ki is csúszott belőlem és már ugrott is Amélia helyére. A kéjnedvek és a nyála már habosra verődtek a faszán és újból tövig bekaptam neki, hogy tisztára szopjam a duzzadó óriási faszát.

 

Amélia sem tökölt sokáig teljesen megfeledkezett a gumiról is és azonnal tövig verte a lőcsét a popsimban. Felnyögtem és hátranéztem amitől ő is beindult és belekapaszkodott a csípőmbe majd jó alaposan megbaszta a lukamat. Pamela közben folyamatosan alázott és felpofozott néha meg szorongatta a torkomat na meg persze lenyelette velem a hatalmas dorongját. Ismét nem bírtam tovább tartani magamat és összerándult a segglukam meg az egész testem és hatalmasat spicceltem szinte beterítettem az egész ágyat. Amélia nagyon óvatosan kicsit várt és kihúzta finoman belőlem a kőkemény kéjlécét. Nagyon figyelmes volt tudta nagyon ,hogy ilyenkor érzékennyé válik a passzív fél alsó fertálya és óvatosan csúszott ki belőlem.

 

Nagyon profi volt aztán nem sokára rájöttem, hogy miért is érti ennyire a dolgát. Én félredőltem kicsit pihenni, kellett egy kis idő még magamhoz térek. Pamela felpattant az ágyról és Améliát mellém lökte és mindketten egyformán pucsítottunk kutyapózban. Hirtelen nem értettem mi történik, de aztán Pamela mögé került és neki is kinyalta popsiját jó alaposan majd keményen beverte Amélia segglukába is a nagy faszát. Akkor már értettem, hogy Amélia mitől ilyen profi hiszen ő is szokott pucsítani Pamelának időnként. Izgató volt látni kívülről, hogy Pamela, hogy bassza meg Améliát engem is ugyanígy ostromolt. Ettől a látványtól azonnal bekeményedett a cerkám és bevetődtem Amélia alá 69-be és bekaptam az előnedvektől tocsogó faszát.

 

Amélia is kapcsolt és két ujjával már a segglukamat ujjazta. Pamela közben kihúzogatta időközönként Amélia segglukából a faszát és lenyomta a torkomra, hogy a szám sem maradjon dugatlanul. Amélia már jelezte Pamelának, hogy el fog élvezni ezért gyorsan kihúzta belőle és pózt váltottunk. Pamela a hátára feküdt én meg beleültem az ágaskodó nagy barna faszába és lovagolni kezdtem rajta. Amélia már ugrott is föl mellém és belógatta az ő nagy farkát is a számba. Keményen ugráltam Pamela lőcsén mint ha csak egy vad bikát kellene megülnöm, úgy mozgatta az egész testét alattam. Aztán átvette az irányítást kicsit megemeltem a popsim és hatalmas tempóba csattogott tövig bennem.

 

A puncim csak úgy cuppogott tőle és folytak a kéjnedvek belőlem a lukamból és a farkamból egyaránt. Amélia makkját már ráncosra szoptam közben. Nem bírtam ezt a seggbe baszást se túl sokáig. Hirtelen rátenyereltem Pamela izmos hasára kicsúszott a számból Amélia nagy farka is és nagyot nyögve teleélveztem Pamela hatalmas melleit. Tetszett neki a dolog de aztán vissza akarta adni ezt a jól irányzott lövéssorozatot. Ismét félredőltem kicsit összeszedni magam, de addig is Pamela nem pihent és leszopatta Améliát is. Közben egymás hatalmas csöcseit is masszírozták és szopkodták egymás mellbimbóját. Mikor látták rajtam, hogy újból keményen álla farkam a látványuktól akkor Pamela a hátamra fektetett és elhúzott az ágy széléig, hogy a fejem lelógjon az ágyról.

 

Amélia a nyakamba feltolta a lábaimat és benyomta a picsámba a nagy falloszát. Ismét meg volt töltve az egyre nagyobbra táguló segglukam. Pamela meg ledugta a hatalmas faszát a torkomon és nézte ahogy eltűnik a nagy vastag szerszáma. Közben minden mozdulata során a  torkomon végigkísérte a kezével, hogy éppen hol tart a nyelőcsövemben. Améliának is tetszhetett a látvány mert megrotyogtatta a segglukamat rendesen. Járt kelt bennem a fasz mindkét dugható luk megvolt tömve rajtam mint a hálaadási pulyka. :) Néha kihúzta Pamela a torkomból és Améliát is leszopatta én ilyenkor alulról Pamela heréjét szopogattam és nyaltam neki fényesre. Aztán Pamela volt ismét aki pózt váltott és mondta Améliának, hogy üljön a fotelba.

 

Én meg ültem az ölébe szembe vele. Már csücsültem is bele a nagy faszba a másik fasz meg szemből már jött is a számba. Amélia meg nyalogatta Pamela heréit. Így ment ez egy rövid ideig mikor hirtelen Pamela mögém került és már nyomta volna a másik fasz mellé a sajátját is. De persze ez nem sikerült neki. Mondtam is nekik, hogy sorry csajok de ez a seggluk nem erre van kitalálva. Pamela "kicsit" dühös lett ettől és lerántott Amélia farkáról és neki nyomott a konyhapultnak majd beverte tövig a sikamlós faszát a picsámba. Hátul összekulcsolta a kezeimet egy kézzel azt fogta a másikkal meg a hajamat cibálta én meg sikítottam mint egy nő. Ez lehetett a bünti az előbbiért, de nagyon élveztem. Nem is értettem, hogy egy ennyire nőies valaki, hogy tud így bevadulni.

 

Amélia sem akart kimaradni a jóból és már ült is föl a konyhapultra, hogy leszopathasson újra. Így is lett. Miközben Pamela döngette a pinámat addig nyeltem befelé a másik nagy barna faszt. Aztán felrakta az egyik lábamat az asztalra és úgy tömte a puncimat tovább. Aztán cseréltek és Amélia tolta befelé a segglukamba a dorongját. Így adtak át egymásnak faszról faszra hol az egyiket szoptam hol a másik seggbe baszott éppen. Aztán Pamela úgy döntött, hogy ágaskodjunk mindketten a faszáért ezért úgy is tettünk. Hiába nem volt más választásunk neki van a legnagyobb fasza és ő a domináns hármunk közül. De nem mint ha nem élveztük volna, hogy felváltva szophatjuk a nagy barna faszát Améliával kettesben.

 

Közre fogtuk a szánkkal két oldalról és úgy járatta a forró ajkaink között a nagy lőcsét. Aztán hol az egyikünk szopta a duzzadó vörös makkját hol a másikunk. Aztán ismét Pamela váltott pozitúrát és leült a fotelba de már húzott is magával. Én háttal neki beleültem a faszába és előrehajoltam, hogy elérjem a földön fekvő Amélia faszát is a számmal. Pamela belemarkolt két kézzel a picsámba és le föl tutujgatta a farkán a popsimat közben gyönyörködött benne ahogy kitágul és újra összeszűkül mikor kihúzza belőlem. Olyan jó volt ez a póz, hogy minden egyes döféssel a "G" pontomat bombázta amitől mindig megrándult a cerkám. Nyögdécseltem sikítottam és élveztem ahogy bassza a picsámat ez az istennő. Na meg ahogy a másik megbassza a számat közben.

 

Meg is lett a hatása ennek és ismét kis idő múlva telefröcsköltem Amélia melleit is egy szép adaggal. Nem is bírtam tartani magam Pamela faszával a puncimban pihentem az ölében egy rövidet majd óvatosan leszálltam róla. Nekem már kezdett végem lenni, de ők még úgy tűnt, hogy bírják a strapát. Hiába ebből élnek nagyon profik és élvezik amit csinálnak. :) Hát még én, hogy élveztem amit velem csináltak. De azért látták rajtam, hogy fáradok, úgyhogy Pamela ismét elrendelte a következő pózt. Lelökött a földre és összeszorította a lábaimat, hogy egymáshoz érjenek. Majd hirtelen nem ő jött hanem Amélia rabolt rá a tátongó lukamra és belém döfte a lüktető barna farkát és ismét kislányt csináltak belőlem.

 

Pamela meg támadott szemből azt hittem a számba adja megint de nem ez történt hanem átsétált a fejem fölött és mikor a popsim a két lába között volt akkor ő is benyomta a faszát a picsámba azonnal ahogy éppen Amélia kihúzta belőlem.  Érdekes volt a póz és ahogy leszúrt Pamela és kicsit kijjebb húzta már pattant is ki a farka a segglukamból és a bennem lévő kéjnedveket csak úgy fröcskölte széjjel miközben még nagyokat cuppogott is a puncim. Így felváltva rotyogtatták a picsámat egyre jobban ki volt tágulva a bejárat és nagyokat "fingott" a lukam ahogy a nagy faszukkal szétbasztak. Úgy kitágítottak mint ha egy ló csorda baszta volna meg a picsámat. Próbáltam én rászorítani a nagy faszukra, hogy őket is "kivégezzem" de úgy siklottak mindketten a pinámban ahogy az a nagykönyvbe meg van írva.

 

Én csak pucsítottam nekik a fejem a földön és teljesen kiszolgáltatva vártam, mikor érnek fel a csúcsra ők is. Majd pár perc után először Amélia állt le a seggbe baszásommal aztán Pamela is. Én nagy nehezen felálltam úgy el voltam már lazulva, hogy kissé szétcsúsztam mint aki részeg. De ahogy felkeltem már Pamela fogta is meg a torkomat és nyomott le a földre. Megint körém álltak és mindketten nyomták a faszukat a szám elé. Egyből rá is markoltam mindkét nagy brére és habzsolni kezdtem őket felváltva. Szívtam, nyaltam, szoptam, vertem mindkét nagy faszt. Letorkoztam őket újból és újból na meg bő nyállal szoptam őket ahogy a mohó szám és nyelvem csak bírta.

 

Lassan átvették az irányítást és elkezdték gyorsan verni saját maguknak én meg nagyra nyitott szájjal és kinyújtott nyelvel vártam mint ahogy azt egy jó köcsögnek illik. :) Először Amélia durrant el a számban nagy adagokat pumpálva a nyelvemre és  töltötte meg csurig a számat a forró édes híg gecijével amit megforgattam a számban és játszottam vele amit Pamela már nem bírt tovább és célzott ő is a nagy faszával. Gyorsan lenyeltem Amélia finom gecijét majd ahogy leért a gyomromba már spriccelt is Pamela a nagy ágyúcsőből. Hatalmas adag forró hófehér mézédes ragadós jó sűrű sperma bugyogott ki a hatalmasra duzzadó vérvörös makkján és ömlött a számba a nagyobbnál nagyobb adag.

 

Mint ha egy kifogyhatatlan forrásból jönne. Minden ér megfeszülve a nagy faszukon és makkjuk hatalmasra duzzadva lüktetett, közben a szám megtelt teljesen Pamela finom gecijével is. Ismét megmutattam nekik ahogy megforgatom a számban és megízlelgetem majd hatalmasakat kortyolva lenyelem. Meg is mutattam nekik, hogy mindent eltüntettem egy csepp sem ment kárba. Pamela megfogta a torkomat a szemembe nézett és azt mondta kéjesen mosolyogva ügyes voltál. :) Még a számba nyomták mindketten a lankadó faszukat és kiszopatták az összes cseppet a nagy faszukból. Én ki is facsartam belőlük az egészet. :) Ők lehuppantak az ágyra elfáradtak ők is. Én meg követtem a példájukat.

 

Ott pihegtünk egy ideig aztán Pamela, mondta, hogy egy zuhanyzásra a vendége vagyok mert látja hogy rendesen leizzadtam. Így is lett elmentem letusolni és közben merengtem mélyen a friss élményen. Na meg lecsekkoltam  a segglukamat, hogy milyen állapotban van, de rendesen ki lett tágítva ahogy néztem. :) Végeztem a tusolással, felöltöztem majd megköszöntem nekik az élményt és végtelenül hálás voltam ahogy ők is. Kikísértek a folyosóra majd Amélia nyomott egy puszit az arcomra Pamela meg belemarkolt a seggembe még búcsúzásképp. :D Aztán fájó szívvel távoztam és csak az utcán vettem észre miközben a telefonomat megnéztem, hogy már fél 8 is elmúlt. Elég sokáig basztak a csajok, de hát jó társaságban könnyen repül az idő. :)

Törölt nick Creative Commons License 2018.04.12 -5 4 11932

Nekem az első élményem akkor volt amikor 1.-be egy szobába kerültem az egyik általános iskolai barátommal. Teltek a napok és egyszer amikor már mindenki lezuhanyzott mi maradtunk utoljára. Megkért (legyen most) Bulcsú, hogy mossam meg a hátát. Utána már a hasát is kérte, hogy mossam meg. Aztán (mivel én is meztelen voltam) elkezdte a farkamat fogdosni ami kis idő mulva meg is keményedett. Nem ellenkeztem mert jó volt. Aztán visszamentünk a szobába és magunkra zártuk az ajtót. Az ágyaink egymás mellett voltak. Lefeküdtünk (csak egy boxerbe mert meleg volt) és néztük a tv-t. Egy pár perc mulva közelebb jött hozzám és elkezdte simogatni a mellkasomat. Én rögtön levettem a boxert mert tudtam mi lesz. Elkezte a farkamat simogatni, nyalogatni. Én benyúltam a takarója alá és elkezdtem verni a már kemény farkát. Nemsokára hason feküdt és kérte hogy dugjam meg. Meg is tettem. Utána még elkezdett szopni ami nagyon jól esett. Majd tele lőttem a száját meleg gecivel. Ezután én is leszoptam és nekem is adott a gecijéből. Ezután elaludtunk. Hajnali 4 lehetett amikor éreztem hogy megint a farkamat piszkálja, de rájöttem hogy csak a keze ért oda. Később láttam hogy tőlem elfordulva fekszik és átnyúltam és lehúztam róla a boxert. Láttam a jó nagy farkát. Megnéztem hogy alszik-e. Aludt. Megfogtam a még lankadt farkát és huzogatni kezdtem. Kis idő mulva megkeményedett. Már vertem neki javába mikor felébredt. Láttam tetszik neki ezért folytattam. Ő megfogta a farkamat a boxeren keresztül és masszírozta. Megint a számba élvezett. Utána letépte rólam a boxert és olyan jól verte hogy akkorát élveztem mint még soha.

Ez lett volna az én történetem.

Justiron Creative Commons License 2018.04.12 -2 6 11931

Elnézést kérek mindenkitől, hogy csak most írok, de semennyi időm nem volt. Nos folytatnám. 

 Miután megtörtént, egész hétvégén csak erre gondoltam. Otthon is volt kézimunka, nem is egyszer. Eljött a vasárnap irány be a koleszba. A haverokkal mentem és hát mondtam, hogy majd én megyek lejelentek mindenkit, hogy megérkeztünk. Benyitok az irodájába, köszönök  és elkezdtem mondani a neveket, már mentem volna ki, mikor mondta, hogy álljak már meg egy percre. Csak annyit kérdezett, hogy minden oké-e. Mondtam persze, majd bólintott egyet és kimentem. A hét közepén a szilencium végén odajött hozzám és azt kérdezte, hogy mikor tudnánk folytatni. Valami olyasmit válaszoltam, hogy ha rajtam múlna bármikor, de ha minden jól megy akkor csakis pénteken. Eljött a péntek, de a hamarabbi vonattal eltudtam menni, így nem jött össze. Majd a következő héten a tanár nem volt pénteken, helyettesítették. Közben volt kis takaró hadművelet a koleszszobában szinte mindig. Eltelt vagy 1 hónap majdnem, mikor a családdal átmentünk fürdőbe az egyik hétvégén.Szép nagy medencéi voltak és minden volt, ami egy ilyen helyen lenni szokott. Már ott vagyunk egy ideje, mikor megláttam a tanárt egy szál úszógatyában. Hát egy pillanatra megállt bennem az ütő, hogy pont a szüleim előtt nehogy történjen bármi. Persze összetalálkozott a tekintetünk, de semmi nem történt, mintha nem is ismerne fel. Ő ment az ismerőseihez zacsit áztatni a forró vízbe, mi meg mentünk kajálni. Eltelt így a délután, mikor mondták a szülők, hogy ők még elmennek bevásárolni az még minimum egy óra és addigra legyek kész. Ez az idő is hamar eltelt, mentem az öltözőbe. Gyors elmentem lezuhanyozni és mikor jövök vissza  egy szál törölköző volt rajtam csak, megállított. Valami olyasmit mondott, hogy nem akart itt semmi olyat tenni, mert sok mindenkit ismer itt. Mondtam, hogy oké persze. Elkezdtem öltözni, odafigyeltem és akkor láttam, hogy veszi le a gatyát. Többen is voltunk ott, szóval csak nagyon óvatosan lehetett nézelődni és eljött végre a pillanat, láttam teljesen meztelen, szőrős test, pocak és szőrös odalent minden. Azok a zacsik, ahogy lógtak ott, hát jól nézett ki. Szinte tudta, hogy odanézek, mert ahogy elment mellettem, végig mosolygott.

 Vasárnap ismét go be a koleszba, a lejelentkezésnél csak annyit mondott, hogy látott ám engem is az öltözőben. Már alig vártam, hogy péntek legyen. El is telt hamar a hét és jött a péntek, ahol ismét történtek dolgok...

Előzmény: Justiron (11843)
RosiTom Creative Commons License 2018.04.10 0 0 11930

Mint, ahogy a #11929 kommentemben jeleztem, hogy a héten -szándékaim szerint- folytatom a történetemet. 

Előzmény: kkrobag (11925)
RosiTom Creative Commons License 2018.04.10 0 0 11929

Szeretném jelezni, hogy az elmúlt szűk két hétben egyéb okok miatt nem volt időm fogalmazni történetet, de a héten várhatóan folytatom azt.

Barack78 Creative Commons License 2018.04.08 0 1 11928

Én köszönöm,hogy megosztottad:)

A mai napi nedvesedès kipipàlva:DD :*

Előzmény: kverti1 (11927)
kverti1 Creative Commons License 2018.04.08 0 0 11927

Köszönöm, örülök, hogy tetszik. :)

Előzmény: Barack78 (11926)
Barack78 Creative Commons License 2018.04.08 0 3 11926

Nagyon tetszik,ahogy ìrsz:) Teljesen magàval ragadja az embert:D

 

Előzmény: kverti1 (11897)
kkrobag Creative Commons License 2018.04.05 0 0 11925

Szia!

 

Szívesen venném ha írnál...

Előzmény: RosiTom (11924)
RosiTom Creative Commons License 2018.03.31 -2 7 11924

Hagyj kezdjem az elejéről! 53 éves biszexuális férfi vagyok. 21 és 39 éves korom között házas voltam. 2 fiam született. Már ők is felnőttek. A homoszexualitás és minden egyéb szexuális kisebbséggel szemben főleg a néhai nagyszüleim és az édesapám részéről egyértelmű elutasítás volt. Az édesanyám sem (volt) teljesen elfogadó, ahogyan a nővérem sem az. Érdekes módon leginkább az öcséim elfogadóak ezzel kapcsolatban.

 

Volt meleg élményem kollégiumba, edző- és egyéb táborokban valamint más helyen is.

 

Ezekről fogok itt mesélni.

 

Mindenki számára az első szexuális élmény örök emlék marad. Legyen az fiú-lány vagy fiú-fiú aktus! Ez velem is így volt. szexben tapasztalatlan 14 éves fiú, aki osztály- és kortársaihoz hasonlóan tornaöltözőbe vagy ép sportra felkészülés során az öltözőbe, vagy annak a végén a zuhanyozóba óhatatlanul is meg-megnézik a másik nemi szervét, hogy sajátjához hasonlítsák. Ez a délután is haladt a maga útján. Már vége volt a fociedzésnek. Az öltözőbe kb. 15-20 fiú. Általában 13-16 évesek. Mint mindig, megint Robival ketten maradtunk utolsóként a zuhanyzásra. Ő egyszer csak így szólt: Tomi! Megmoshatom a hátad? A kérdése ugyan meglepett, de valahol örültem is neki. Ezáltal így szóltam: Persze! Miért is ne! Ekkor a 15 éves fiú elkezdte mosni a hátam. Aztán egyszer csak előre nyúlt és a farmkamat is megfogta. Nem tudtam mire vélni sem az ő cselekedetét, sem azt, hogy ez miért is esik nekem olyan jól.  A következő pillanatban a fiú már előttem térdelt. Először a heréimmel pingpongozott, majd harapdálta-szopogatta azokat. Ezt követően már csak arra lettem figyelmes a farkam a fiú szájában van. Te meg mit csinálsz! mordultam ráAmit te is kívánsz! válaszolta, majd újra bekapta a faszomat. Aztán a fejét fel és le mozgatva elkezdett kényeztetni. Én meg eleinte ellenálltam, de végül átadtam magam a dolognak, és igencsak k..vás nyögéseimmel támogattam. Aztán előváladékkal és egy nagyon csekély mennyiségű spermával is megkínáltam. A szopást követően felállt, majd magához ölelt. Ajkaink páratlan mozdulattal csókban egyesültek. Az első nem tartott 2 mp-nél tovább. Aztán kb. 1 percig smároltunk. Isteni érzés volt!

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.30 -8 0 11923

Persze, bármikor. Írj.

spricceles@freemail.hu

Előzmény: Törölt nick (11921)
GeSa00 Creative Commons License 2018.03.30 -1 7 11922

Sziasztok! Én 18 éves biszex srác vagyok! Voltam már szexuális kapcsolatom lánnyal is, de fiúval is. Az utóbbi nem képviselőivel többször. Bevallhatom, hogy az sokkal, de sokkal jobban tetszett.

 

Ezt a topikot 2000. októberében (szóval több, mint 17 éve) azért nyitotta a coito_erGO, hogy itt megosszák egymással a fiatalok és a kevésbé fiatalok, hogy a homoszex tartalmú kollégiumi történeteiket. Akad viszont itt olyan meleg történet is, ami nem kollégiumi. Ez valójában nem akkora probléma, hisz mégis csak meleg történetről van szó.

Nekem van koleszt érintő történetem, amit a későbbiekben meg is osztok veletek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!