Keresés

Részletes keresés

SmartAss Creative Commons License 2000.09.25 0 0 54
Hát akkor welcome közöttünk real Somogyi Csilla. Igazán felhomályosíthatnál bennünket arról, hogy milyen pasi és főleg ember ez a Vajna András (a tudatalattid iratta kis v-vel?), hogy ne csak az előítéleteinkből induljunk ki, és azok alapján fikázzuk szegényt.
Vagy ő tényleg egy BS? :)
Előzmény: Csilla Edina (53)
Csilla Edina Creative Commons License 2000.09.25 0 0 53
Hello Mindenki!
Koszonom az erdekes hozzaszolasokat.Sokatok vegre
egy kis mosolyt fakasztott orcamra.Mar igazan ram fert!Az en nevem Somogyi Csilla.Ez biztosan nem mond sokat.Plane nem a "DOBO" KATA nevhez kepest.De a kettot ossze koti valaki: vajna Andras-ahogy en hivom ot.Merthogy mi egyutt eltunk 12 evig,beleertve azt az idot is amikor az uj "milleneum nagy ""szerelme""" kezdodott.
Szoval megegyszer KOSZI.
Csilla
&that's not BS .I'm real.
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.07 0 0 52
A világ olyan lett amilyenné tettük és ebbe beletartozik ez a lány is. Senki nem vonhatja ki magát a felelősség alól. Könnyű mindig mindent úgy általában a világra meg a társadalomra fogni de mi is az a "világ" valójában? Vajon nem a Mi egyénileg elkövett bűneinknek a nagy közös szemétdombja?
Ha büdös van mindig a világra fogjuk.
Előzmény: zotyi (48)
alcindor Creative Commons License 2000.08.06 0 0 51
" válasz erre | adatok | e-mail     2000.08.06 11:25   (50) Ez semmiség,
kollegák, Mariah Carey-hez képest, aki 20 év körülien ment hozzá a Sony Music fonökéhez. Itt már nem is a lóláb, hanem az egész ló lógott ki!
:)))
Végül még be is jött neki, befutott, és most vidáman tölti idejét a baseball-bikákkal. Egészségére!
".

Értjük, értjük , fiatal müvésznőknek szükségük van
pártfogókra.És mivel ezek rendszerint nem a fiatal, jóképü stb. kategóriából kerülnek ki, a dolog tulajdonképpen üzlet.Hogy erkölcsileg
kifogásolható meg elitélendő ? Hát istenem, de attól még létezik / és nemcsak itt, és nemcsak önöknek /.
Viszont a Mariah Carey tud énekelni(hajaj de mennyire), mint ahogy a Celine Dion is ... Tehát a példa igy módon sántit , mert azt a legelvetemültebb rajongók sem állitják, hogy a Dobó jó szinésznő /vagy énekesnő/lenne, sőt reménye sincs hogy valaha az legyen.
Van néhány jó éve, amikor megprobálja eladni magát
(lehetőség szerint jól) , aztán ha sikerül , szerencséje volt, ha nem , sülyesztő , mert mindig jönnek a fiatalabbak, éhesebbek.
Nézd meg az Alexát hány éves kortól apritja...

És attól hogy mi ettől itt fanyalgunk , attól idönként mi is lennénk szivesen médiaproducerek ( bár a Vajna sem véletlenül lett az , igaz, a szépséget nélkölözte, viszont).

Előzmény: Inner Circle (50)
Inner Circle Creative Commons License 2000.08.06 0 0 50
Ez semmiség, kollegák, Mariah Carey-hez képest, aki 20 év körülien ment hozzá a Sony Music fonökéhez. Itt már nem is a lóláb, hanem az egész ló lógott ki! :)))
Végül még be is jött neki, befutott, és most vidáman tölti idejét a baseball-bikákkal. Egészségére!

"erről van szó hazánk katicája a nagy amerikában max egy kis pultos leányka lehetne, hiszen annyi (plaszikák által) tökéletes nő van ott. "

Sir DakotaPressnek igazsága vagyon, a magyar lányoktól az amerikaiak sehol sincsenek. Bár én úgy tudom, az amerikai nok kifejezetten rondák - persze van kivétel, de átlagosan a bányarém kategória. (Oké, plasztikázni lehet, de azért az nem ugyanaz.) Saját szememmel ugyan nem láttam, de számos ismerosöm volt kinn, és a véleményük egybehangzó. Sok mindenért lehet szidni kis hazánkat és dicsérni Ámerikát, de a szebbik nem szépsége terén no contest - és ez az ami igazán számít, nem igaz? :)))
(Kiegészítés: a sorozatokban látható, utcán sétáló gyönyöru nok állítólag nagyrészt valamely USA-beli kisebbség szülöttei ill. bevándorlók gyermekei.)

"engem nagyon felháborít, hogy egy csaj az anyagi vagy a karrieri "lehetősége" miatt egy nálánál sokkal idősebb(tehetősebb, gazdagabb) pasihoz menjen. "

Tedd magad túl rajta... ez van, pajtás! (Különben még ha hozzámegy, az hagyján, de általában errol szó sincs, csak ún. "kitartás" folyik néhány hétig-hónapig, aztán jöhet az újabb falat.)

Előzmény: mazsika (18)
SURFER Creative Commons License 2000.08.06 0 0 49
En sem ertem mi ez a cinizmus(heheh)
Egyszeru a keplet : mind a ketten a pepsi szeretik.....ugyanis Dobo Katarol mar tudjuk,de ezek szerint Andy is szereti a popsit,bocs pepsit..
Ki tudja? lehet hogy Andy pedalozik Dobonal,hogy szerepelhessen egy pepsi reklamban,hirresegek kozott mint Ricky M,Robbie W,lehet hogy o tudja Mit fog tenni jovo nyaron(?),fellep a pepsi szigeten,en mar tudom is a szlogent,ha veszel egy kolat:Andy pepsi es az ajandek egy tepsi....meg hat plakaton is szerepelhet mint a coca colas srac a reklamban,csak egy szal szakadt gatyaban...lehet hogy a Kata ezt a reklamot mar latta?
Gerraappaaa !!!!!!!!1
zotyi Creative Commons License 2000.08.06 0 0 48
Az a véleményem hogy a világ cinizmusát, és kurvultságát miért pont egy szinésznon kérjük számon....??
surfking Creative Commons License 2000.08.05 0 0 47
Tényleg az Andie Vajna a Katica új párja, vagy csak egy hamis bulvárhír?

Kezdetben a Kata franciázott, később megtanult angolul a Bochkortól, most meg kell egy filmszerep neki az Andietől. Később meg jöhet majd a Michel Duglasz vagy elhappolhatja Brúsz Viliszt is. :)

(Egyébként lehet, hogy nem is biztos, hogy olyan rossz az Andie az ágyban, mert Hollywoodban vannak a világ legjobb orvosai és ezért Andie szerszáma elvileg jól is működhet. :-D )

Itt egy rövid, de velős hangfile katáról: kata mp3 :-D

Egyébként tényleg a Kata magánügye, hogy kivel-hol és mit csinál...

Bt Creative Commons License 2000.08.05 0 0 46
Sziasztok!
Vegre megszuletett az elso ertelmes hozzaszolas. Nem akarom vedeni ezt a munot, csupan az a kerdesem? Mi a fene kozunk van az o szexualis eletehez? Lehet neki eleg baja, hogy estenkent a hanyingeret kell lekuzdenie, mikor a Vajna mellebujik.
Egyebkent nehany evvel ezelott, meg egeszen normalis, hetkoznapi lany volt, igaz, akkor Kovacs Katanak hivtak.
Nem igazan ertem, miert jo valakinek erdekbol sexelni, erre igazan szeretnekvalaszt kapni a lanyoktol. Mi kell nekik?
Előzmény: zsuzsa (44)
közeledo Creative Commons License 2000.08.04 0 0 45
!!!Off topic!!!
Tisztelt mindenki!

Elnézést, hogy belekontárkodok a dolgok közepébe, de sürgosen szükségem lenne a mostanában mindenfelé e-mailban keringo züllöttségi teszt-re!
Holnap buli és kéne mivel elszállt a winyóm!!!
Ezért ha valaki tud egy download helyet vagy esetleg elküldené emailban iszonyúan megtisztelne!

Elore is köszi!

Közeledo

Előzmény: zsuzsa (44)
zsuzsa Creative Commons License 2000.08.04 0 0 44
Ha meg Kata valami Chippendale-lel járna, akkor olyan topicot inditanánk : Csak a teste miatt szereti azt az izomagyu bájgunárt.
különben is, hadd járjon vele, legalább annál több csinos pasi marad NEKEM :-)))
Boribon Creative Commons License 2000.08.04 0 0 43
OFF
Tracy,
hova tuntel ilyen sok idore? A topic, amit nyitottal a legsikeresebbek koze verekedte magat meg Nelkuled is! Gratula az otletert igy utolag is.
Boribon
Előzmény: Tracy Mills (40)
nori Creative Commons License 2000.08.04 0 0 42
Gyerekek!

Dobó Kata egy tehetségtelen, de szerencsés külso adottságokkal rendelkezo hölgyike, aki érvényesülni szeretne, az o baja, kár ezen rágódni, egyszeruen nem téma (hacsak annak nem, aki szintén szeretett volna vele..)

Tracy Mills Creative Commons License 2000.08.03 0 0 40
Tudjatok így csak azok a lankadt lógóju p..k beszélnek, akiknek fogalmuk sincs mit fog becsülni bennük egy nő 50-60 évesen ha nem áll már a zászló. Elég gyerekesek vagytok, nem gondoljátok? Egyáltalán ki mondta azt, hogy ez valalmi új pletyka? Hiszen már egy éves szakála van... és akár igaz, akár nem, ki ad egy olyan pletykalapra, mint a Story, ugyan már!
JIMMY Creative Commons License 2000.08.02 0 0 39
A színész mesterség mindig is ilyen volt. Erkölcstelen, ha úgy tetszik ("szereposztó dívány"). Még a férfi színészek is sokszor a homokos producerrel kell hogy "lefeküdjenek" a szerepért. Hát még a csajok, mind így kezdték szerintem.
Előzmény: Törőlt_nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.02 0 0 38
Ne foglalkozz vele, amúgy tényleg kilóg a lóláb. Amúgy meg jókat lehet röhögni azon, ahogy a Mai Nap beszámol Katica erőlkedéséről, érvényesüléséről...
Jut eszembe vagy 2-3 éve eljátszotta Katica, h milyen szerelmes a barátjába és nem számít, hogy az kimegy Amerikába, aztán Bochkor... Most meg Vajna... Mindig magasabbra, mindig magasabb!!! :)))
Előzmény: Törőlt_nick (37)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.02 0 0 37
Mea culpa, megint elfelejtettem topicnyitási kérelmet benyújtani a törzsasztal meghatározó személyiségeinek!
mulder_ Creative Commons License 2000.08.02 0 0 36
Hát igen..Mindenkinek a magánügye hogy kivel és miért bújik ágyba.........

Én csak ennyit szerettem volna mondani..

mulder s.a.

nobodybuilder Creative Commons License 2000.08.02 0 0 35
Kisjányom, ha rendesen olvastál volna, akkor észrevetted volna, hogy az Anteris és a Cirbissa szavak között "vagy" szerepel, nem pedig "és". Egyszerűségből meg asszem leckéket vehetnék tőled, jó sokat.
Jó kis topic. Összegyűlik egy csapat ééértelmes, bátor ember, egy pár kan, akiknek savanyú a szőlő, egy pár irigy néni, akinek már megfakult a szépsége (vagy lány, aki sosem volt az) és jól lekurvázzák azt, akit éppen találnak. Ez az, csak keményen, bazzeg!
A magam részéről sosem láttam egy filmet sem, amiben az említett hölgy szerepelt, mert hát nem voltam kíváncsi rájuk. De ha választanom kellene közte és köztetek, akkor ezerszer is inkább Dobó Kata, akármekkora "ribanc" is.
Ostoba csürhe ...
Üdv, nbb.egyszerű.ember (jacques bonhomme)
Előzmény: Cirbissa (34)
Cirbissa Creative Commons License 2000.08.02 0 0 34
Kedves Nobodybuilder,

Nem ismerem Anterist kedvesem, igy nincs is szekszualis eletunk. ksz tudod x
A te egyszerusegedet viszont most sikerult.
Egyebkent a topicok akademiai szinvonalanak felulbirasaval asszem senki nem bizott meg, es javaslom csak nezz korul batran...aztan csukdd be a szad.

Előzmény: nobodybuilder (32)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.08.02 0 0 32
Jézusom ... mennyi pitiáner ember van! Hánynom kell, broáfff.
Miért nem pl. Anteris vagy Cirbissa érzelmi-szekszuális életét tárgyaljuk ki? Talán mert nincs is olyan nekik? Na megyek innen, görényszag van. (Csak nehogy kiderüljön, hogy tőlem. : ))

PS: Mellesleg Sztori magazint olvasni ... na ez a ciki, nem a faláb, vazze!

nati Creative Commons License 2000.08.02 0 0 31
Azt tudja valaki, hogy akkor most mi van szegény Botchkorral.. Esetleg Dob(ó)va lett?
81713 Creative Commons License 2000.08.02 0 0 30
Kedves Kartácsak!

Hát itten szép kis zurzavar kerekedett. :)

Magyar Fijugg! Talán nem ártana végre tudomásul venni, hogy azon szerencsés kivételezettek közé tartozunk, akik kedvünkre jobbnál jobb nok közül válogathatunk kicsiny honunkban. Ez a kiválasztottakat méltán megilleto isteni kegy még az amikat, meg az izraelieket érte még. Valamelyest. Ettol függetlenül én a hazai választéknál maradnék. Jobb, határozottan jobb.

Szóval nálunk egy –kinézetre- középkategórásnak tekintett noszemély a világ bármely másik részén szépségkirálynonek kíválóan beválna.

Aztán, hogy Katacánk kivel, mikor és hol? Ez legyen az O dolga. Coitus ergo sum.

10telettel:
A Dagotta

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.02 0 0 29
Nem túl ízléses dolog volt a topicnyitótól ezt a kérdést felvetni. Csak annyit írnék ide, hogy Céline Dion és René Angélil sem szebb pár náluk, ennek ellenére senki nem következtet egyből arra, hogy Céline a pénze miatt szereti Renét.

Ami egyébként szintén a MAGÁNÜGYE lenne...

CHAT Creative Commons License 2000.08.02 0 0 28
Hát nem is vártam más ettől a "hölgytől". Annak idején a Friderikusz-show-ban nagyon kíváncsi voltam rá. Szerencsére bebizonyította azt, amit ránézésre csak feltételeztem róla...
S.M.I.L.E Creative Commons License 2000.08.02 0 0 27
Én sem akasztok be a fônökömnek, hogy fizetésemelést kapjak. Ha ez az erkölcsi magas ló, akkor én bizony rajta csücsülök, és ha ez vád, akkor vállalom…

S.M.I.L.E

Ha egy hegyre gyalog mész fel, még ha a beled is kiköpöd, büszkébb leszel, mintha kocsival jutottál volna fel. Nem?

Előzmény: borzimorzi (23)
Cirbissa Creative Commons License 2000.08.02 0 0 26
Mar eleve a topic cim rossz......Dobo Kata szeretni sok penz zer'szopni sok fasz.
Andy meg ugy nez ki mint egy mutans pocok es egy gyengebb felepitesu diszno kettose. 1ertelmu helyzet.Biztosan hipnotizalja magat Katus aktus kozben..aaaaaaPrada......aaaaArmani.....aaaaaaaa
Gucci.....aaaaaBahamak....aaaaaaaaaaaaaaaakurva eletbe most mar johet a fejfajas.:DDDD
Kilroy Creative Commons License 2000.08.02 0 0 25
"Szia, Kata vagyok. Van egy Pepsid?" :-)))
Master Szaki Creative Commons License 2000.08.02 0 0 24
Szerintem a Kovács Katát még nem kettyintették meg igazán kielégülésig. Akkor ugyanis nem érdekelné a pénz, nem akarna milliomos lenni a nuncija álltal. Inkább választaná az anyagi szegénységet és a lelki gazdagságot. :-)) Meg a fütyk...ösöket. :-)))))))))))))

Ennyire azért nem vagyok sexualitással telve, de az engem nagyon felháborít, hogy egy csaj az anyagi vagy a karrieri "lehetősége" miatt egy nálánál sokkal idősebb(tehetősebb, gazdagabb) pasihoz menjen.

borzimorzi Creative Commons License 2000.08.02 0 0 23
Na és? Sophia Loren is hozzáment a seggdugasz Carlo Pontihoz, mégis világsztár és meg is érdemli!
Gyerekek, nem kéne leszállni kicsinyég az erkölcsi magos lóról? A filmipar nem apácazárda és legfeljebb abban van némi különbség, hogy 2, 12, vagy 122 ágyba kell elobb bemásznia azoknak a szerencsétleneknek, akik még azt hiszik, ez kell nekik a boldogsághoz. Katánk egész jól választott, sokan vannak, akik a segédvilágosítóval kezdik, neki ennél több esze van. Hol itt a bibi, S.M.I.L.E ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!