Keresés

Részletes keresés

mentholx Creative Commons License 2013.10.19 0 0 369

 

Mentett, kb. 10 hetes oltott, ivartalanított, chipes tüneményes kiskandúr vár gazdijára!

 

Szerető gazdit keres a képen látható macskamentők által testvérkéivel együtt utcáról megmentett hányatott sorsú, ivartalanított, oltott (kombinált), chipes, parazitamentesített kb. 10-12 hetes gyönyörű cirmos kiskandúr!

 

Egy kegyetlen embernek nem nevezett társunk miatt ő is és testvérei is sokat szenvedtek eddigi rövid kis életük alatt, az emberekbe vetett hite mégis töretlen – elképesztő, hogyan képesek bízni, szeretni annyi rossz után is!

 

Az első 1-2 napban még félt – ami a múltját tekintve maximálisan érthető is -, ám csodával határos módon pillanatok alatt megtört benne a jég és valami elképesztő dorombolással, bújással fejezte ki felénk háláját. Azóta is egy tünemény: nagyon ember-centrikus, bújós, játékos, egy igazi kincs. Bent van tartva, szobatiszta.

 

A felelős macskamentés híveként ivartalanítása, oltásainak beadatása, mikrochip behelyezése még a gondozásunkban megtörténik, így a leendő gazdinak ezekre az állatorvosi teendőkre már nem lesz gondja.

 

Szerető gazdijára vár tehát ez a jobb sorsra érdemes tündéri kisbaba!

 

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

 

Kérem, email-ben vegyük fel a kapcsolatot4

 

Érd.: mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

mentholx Creative Commons License 2013.10.19 0 0 368

Fiatal mentett bűbájos ivartalanított, oltott, chipes kislány vár gazdijára!

Szerető gazdit keres Susy, a képen látható egy kegyetlen lény által babáival együtt kórházudvarba kidobott, onnan macskamentők által megmentett tüneményes max. 1 éves ivartalanított, 2x oltott (kombinált), chipes, parazitamentesített kislány cica!

Babái már mind gazdira találtak, azóta ő is ivartalanítva lett, s most már ő is nagyon szeretne révbe érni...

Az első pillanattól fogva egy bűbáj, az őt ért hányattatások ellenére is maximálisan bízik az emberben, pedig tőlük eddig nem sok jót kaphatott. Nagyon soványan találtunk rá - azóta hízókúrán van, a legjobb minőségű tápot eszi.


Szobatiszta, folyamatosan bújik, dorombol - minden pillanatban kifejezi háláját a törődésért.
Méltó gazdijára vár ez a jobb sorsra érdemes, csupaszív, csordultig szerető fiatal kislány cica!

A leendő gazdinak az ivartalanításra, védőoltások beadatására, chipezésre már nem lesz gondja, hiszen mindezt – a felelős macskamentés híveként – már elvégeztettük.


(Ne feledje: ha örökbefogad egy rossz sorsú cicát, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot. mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

 

 

mentholx Creative Commons License 2013.10.19 0 0 367

Fiatal mentett ivartalanított, oltott bűbájos kislány cica vár gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható kegyetlen "gazdája" által utcára kidobott, onnan macskamentők által megmentett tündéri és gyönyörű fiatal ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített tricolor kislány cica. Soványan, éhesen sírt segítségre várva. Nem volt kérdéses, hogy jön velünk. Az első pillanattól fogva egy angyal, az őt ért sok rossz után is maximálisan bízik az emberben. Mindenhez és mindenkihez alkalmazkodik, nyugodt, csöndes, nagyon rendes, jó cica, aki minden pillanatban kifejezi, mennyire hálás a törődésért, megmentésért. Szobatiszta, a lakást ismeri. Egyértelmű, hogy gazdás cica volt egykor, akit akkoriban még talán szerettek is... Nagyon szépen kikerekedett, szemmel láthatóan egészséges. Most már csak egy szuper, szerető gazdi kell neki, akiben nem kell többet csalódnia, akinél végre révbe érhet. Ki szeretné ezt a gyönyörű, tündéri Álom-cicát örökbefogadni?

 

A leendő gazdinak az ivartalanításra, védőoltások beadatására, chipezésre már nem lesz gondja, hiszen mindezt – a felelős macskamentés híveként – már elvégeztettük.


(Ne feledje: ha örökbefogad egy rossz sorsú cicát, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot. mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

 

mentholx Creative Commons License 2013.10.19 0 0 366

Fiatal mentett ivartalanított, oltott, chipes tündéri kislány cica vár gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható, kegyetlen "gazdája" által kórházudvarba kidobott, onnan macskamentők által megmentett különleges teknőctarka színű, kb. 1 éves ivartalanított, parazitamentesített, oltott, chipes tündéri kislány cica!

 

Hányatott múltja miatt még picit félénk (ami azt gondolom, maximálisan érthető is…), de annak ellenére is nagyon emberközpontú, bújós, dorombolós tünemény! Bent van tartva, szobatiszta, másik cicával valószínűleg összeszokna. Jobb sorsára, szerető leendő gazdijára vár, aki megmutatná neki, milyen is a boldog cica-élet, és akiben nem kell többet csalódnia!

 

A leendő gazdinak az ivartalanításra, védőoltások beadatására, chipezésre nem lesz gondja, hiszen mindezt – a felelős macskamentés híveként – már elvégeztettük.

 

(Ne feledje: ha örökbefogad egy rossz sorsú cicát, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!) mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

 

 

mentholx Creative Commons License 2013.10.19 0 0 365

Gazdikereső mentett, fiatal, tündéri ivartalanított kislány cica!

 

Szerető gazdit keres a képen látható borzalmas körülmények közül, felelőtlen, alkoholista „gazdájától” mentett fiatal (1-2 éves), ivartalanított, parazitamentesített tündéri kislány cica!

 

A „gazda” szomszédjai elmondása szerint ez a szegény cica eddigi életében folyamatosan szült (a kicsik sose maradtak életben) és nélkülözött. Csak nőtt, mint gaz a fűben, és senki nem törődött vele. Pedig ő egy nagyon rendes, törődésre vágyó cicus. Akkor a legboldogabb, ha a gazdi közelében lehet. Bújós, dorombolós, nyugodt, nem rongálós. Próbál maximálisan mindenhez és mindenkihez alkalmazkodni, minden pillanatban kifejezve háláját a törődésért, a megmentéséért.

 

Bent van tartva, szobatiszta, másik cica, macskabarát kutya, kisgyerek mellé is örökbefogadható (imádja a gyerekeket).

 

Igazán megérdemelne végre egy méltó életet, egy szerető gazdát, akiben soha többé nem kéne csalódnia! Élete végéig hálás és hűséges cicája lenne gazdájának.

 

Kérem, e-mail-ben vegyük fel a kapcsolatot.

 

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)

- macskamentő –

 

mentholx Creative Commons License 2013.10.19 0 0 364

Csupaszív, gyönyörű, fiatal ivartalanított kandúrka vár szerető gazdijára!

 

Ezt a hatalmas, gyönyörű, gondozott, csupaszìv kandúrkát nemrég dobták be egy kórházudvarba (akárcsak egy szemetet) és hagyták sorsára. Az emberek elmondása alapján a leghidegebb időkben is csak várt és várt, próbált segítséget kérni, próbált valakihez tartozni.

Teljesen egyértelmű a kinézete és viselkedése alapján, hogy nemrég még gazdás macska volt.
Tökéletesen kutya/cica/gyerek-kompatibilis (imádja a gyerekeket), kiegyensúlyozott, a lakást ismerő, szobatiszta, nyugodt, alkalmazkodó, és az emberrel az őt ért hányattatások ellenére is maximálisan bizalmas. Azonnal bújt, dorombolt, nagyon hálás, ragaszkodó.

Ivartalanitva, chipezve, parazitamentesítve fogadható örökbe.

Szerető, méltó gazdijára vár ez a mentett, vélhetően fiatal, jobb sorsra érdemes hatalmas termetű -és szívű csodakandúr!

 

mentholxx@gmail.com, Budapest – macskamentő –

 

 

 

mentholx Creative Commons License 2013.10.16 0 0 363

Csupaszív fiatal mentett ivartalanított csodakandúr vár szerető gazdijára!


Egy kóbor macskakolónia közé dobták ki testvérével együtt ezt a 8 hónap körüli tüneményes, nagyon bújós, dorombolós, emberimádó kandúrkát (a doromb-gomb kikapcsolhatatlan benne, reggeltől-estig zeng dorombolásától a lakás). Szerencsére jókor volt jó helyen, így nem kellett sokáig utcán élnie, mert hamar észrevettem őt, és azonnal hazahoztam. Ivartalanítva, parazitamentesítve, chipezve lett. Már csak egy szuper gazdi kell neki, akiben sose kell csalódnia, és aki nagyon szereti őt. Ez a gyönyörű koromfekete, fényes-selymes szőrű, nagyon jólelkű, csordultig szerető, háláját minden pillanatban kimutató kandúrka a csillagokat is le fogja hozni az égről leendő gazdájának.

Bent van tartva, szobatiszta. Valószínűleg macskabarát kutyával, másik macskával is összeszokna. Kisgyerek mellé is örökbe merném adni. Álom-cica vár álom-gazdijára!


mentholxx@gmail.com, Budapest – macskamentő -

 

 

mentholx Creative Commons License 2013.10.16 0 0 362

Kb. 5 hónapos tündéri, gyönyörű mentett ivartalanított kislány vár gazdijára!


Kb. 5 hónapos mentett, tüneményes, gyönyörű tricolor kislány vár szerető gazdájára ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve. A villamossínek mellett játszott, amikor rátaláltam, ráadásul gazdás macska lehetett, mivel volt egy (azonosító biléta nélküli) nyakörv a nyakán. Ilyen felelőtlen gazdának pedig macska nem való (még plüssből se), így jött velem haza, mielőtt még az utcán életét vesztette volna. Elképesztően bűbájos, emberimádó, dorombolós, bújós, hálás, és nem mellesleg gyönyörű.  Azt se tudja, hogyan bújjon, hogyan fejezze ki háláját a törődésért. Minden túlzás nélkül Álom-cica. Méltó gazdijára vár, aki képes felelősségteljesen tartani őt és élete végéig nagyon szeretni.


mentholxx@gmail.com, Budapest – macskamentő –

 

 

mentholx Creative Commons License 2013.10.16 0 0 361

Bűbájos testvérpár vár gazdijára együtt ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve!

 

Tüneményes, macskamentők által kórház pincéjéből mentett kb. 10 hetes tesók (fekete kiskandúr, cirmos kislány) várnak szerető gazdijukra (kizárólag együtt) ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve! Elképesztően ember-centrikusak, bújósak, dorombolósak, hálásak, játékosak, és egymástól elválaszthatatlanok. Bent vannak tartva, szobatiszták. Másik cica, macskabarát kutya mellé is örökbefogadhatók. Méltó gazdát keresnek ezek a kis tünemények.

/Kb. 4 hetes koruk óta nevelgetem őket. A leendő gazdának legalább annyira szeretnie kell őket és gondjukat viselnie, mint amennyire én szeretem őket és én gondjukat viselem. Bízom benne, hogy hamar szerető gazdára találnak ezek a mentett tündérek. Egy biztos: rengeteg szeretetet és örömet fognak adni leendő gazdájuknak./

 

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, Budapest – macskamentő –

 

 

mentholx Creative Commons License 2013.10.16 0 0 360

Tüneményes, kb. 10 hetes mentett ivartalanított, oltott, chipes kislány vár szerető gazdijára!

 

Tüneményes utcáról mentett kb. 10 hetes kislány cica vár szerető gazdijára oltva, chipezve, parazitamentesítve, ivartalanítva! Kidobott, kóbor mami babája, két testvérével együtt lett megmentve – még épp időben…

Az őt ért hányattatások ellenére is (az utcán az emberek egy része üldözte, bántotta) elképesztően ember-centrikus, dorombolós, bújós, hálás, másik cica, kutya mellé is örökbefogadható. Bent van tartva, szobatiszta, nyugodt, csöndes, ugyanakkor nagyon szeretetéhes, az ember közelségét, a vele való foglalkozást nagyon igénylő. Már attól, hogy a közelében vagyok, hangosan dorombolni kezd, bújik – minden pillanatban kifejezi háláját a megmentéséért, törődésért. Méltó, szerető gazdijára vár ez a tündéri gyönyörű kislány!

 

 mentholxx@gmail.com (Bp.) – macskamentő –

 

 

 

Wuetryi Creative Commons License 2013.09.06 0 0 359

Három (egy kandúr és két nőstény) 10 hetes játékos fekete kiscica lelkesen gazdát keres. Érdeklődni a vzs@hotmail.hu e-mail címen lehet.

 

 

 

mentholx Creative Commons License 2013.09.06 0 0 358

Mentett, oltott, ivartalanított, chipes tündéri kandúr tesók várnak gazdira!

 

Szerető gazdát keres a képen látható kórházudvarból az utolsó pillanatokban megmentett kb. 10 hetes tüneményes és gyönyörűséges kandúr testvérpár!

 

Hányatott előéletük miatt eleinte picit féltek, de ez gyorsan elmúlt; most már mindketten dorombolós, bújós, ember-centrikus tünemények, akik nagyon hálásak a törődésért, jó sorukért. Egész nap csak játszanak – végre boldog, megérdemelt életük lehet…

 

Bent vannak tartva, szobatiszták, másik cica, macskabarát kutya mellé is örökbefogadhatók.

 

Nagyon ragaszkodnak egymáshoz, ezért örülnék, ha együtt maradhatnának, ugyanakkor ez nem feltétele az örökbefogadásnak, tehát külön-külön is gazdira várnak, amennyiben már meglévő cica mellé kerülnének és így lenne társuk.

 

A felelős macskamentés híveként ivartalanítva, 2x oltva (kombinált oltás), chipezve, kívül-belül parazitamentesítve adom őket örökbe (oltási könyvvel), ami ktg.-ekhez a leendő gazdinak egy jelképes összeggel hozzá kell járulnia (amiből a helyükre érkező következő mentett cica ellátását meg tudom kezdeni).

 

Kérem, email-ben vegyük fel a kapcsolatot: mentholxx@gmail.com (Budapest)

- macskamentő -

 

mentholx Creative Commons License 2013.08.21 0 0 357

Bűbájka kicsi lány oltva, chipezve, parazitamentesítve gazdijára vár!

 

Szerető gazdijára vár a képen látható macskamentők által mentett, kb. 8 hetes tündérbűbájos, bújós, dorombolós, egészséges, oltott, chipes, parazitamentesített nagyon jópofa mintázatú, gyönyörű kicsi lány. Felelős gazdájára vár, akinél nagyon boldog, megérdemelt élete lehet!  Kérem, email-ben vegyük fel a kapcsolatot: mentholxx@gmail.com – macskamentő -

mentholx Creative Commons License 2013.08.09 0 0 356

Kb. 6 hónapos mentett, tündéri ivartalanított, oltott, chipes kandúrka vár gazdijára!

Szerető gazdit keres Déjá Vu, a képen látható macskamentők által utcáról megmentett kb. 6 hónapos ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített gyönyörű és tüneményes kiskandúr!

Éjszaka, egy forgalmas út széléről lett felnyalábolva - még épp időben. Az első pillanattól fogva egy dorombolós, bújós, ölelgetős, emberfüggő bűbáj, aki hálás minden jó szóért, simogatásért - egyszerűen elolvad a karjainkban. Biztos, hogy gazdás macska volt, akit vagy felelőtlenül elhagytak, vagy szándékosan kidobtak - ami oly sok sorstársával megtörténik kis hazánkban... Érthetetlen, hogy kerülnek utcára ilyen tünemény Álom-macskák!

Szobatiszta, abszolút ismeri a lakást, és imád játszani. Másik cica, kutya, kisgyerek mellé is nyugodtan örökbefogadható. Álom-cica várja álom-gazdiját!

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

mentholxx@gmail.com - macskamentő –

 

 

 

 

 

Kb. 4 hónapos mentett, bűbájos ivartalanított, oltott, chipes kislány vár gazdijára!

Szerető gazdit keres Simi, a képen látható egy kegyetlen lény által kórházudvarba kidobott és sorsára hagyott, onnan macskamentők által megmentett kb. 4 hónapos ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített tüneményes és gyönyörűséges kisleány!

Bent van tartva, szobatiszta, inkább csöndes, visszahúzódó, semmint harsány, rongáló. Az emberektől eddig nem sok jót kapott, mégis maximálisan bízik bennük; nagyon hálás minden jó szóért, simogatásért - hangosan dorombolva, bújva, hátán hemperegve, kezünket ölelgetve viszonozza azt... Nagyon vágyik szerető gazdijára, aki sokat szeretgeti, és akinél végre méltó élete lehet! Annyira megérdemelné!

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Érd.: mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

 

 

 

Mentett, tüneményes, kb. 12 hetes tesók (1 cirmos lány, 1 cirmos-fehér fiú, 1 vörös-fehér fiú) várnak gazdira ivartalanítva, oltva, chipezve!

Szerető gazdijukra várnak együtt és külön-külön is a képen látható, egy kegyetlen embertársunk által kórházudvarba kidobott, onnan macskamentők által még épp időben megmentett kb. 12 hetes tündéri ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített tesók (1 cirmos lány, 1 cirmos-fehér fiú, 1 vörös-fehér fiú).

Biztos, hogy addig családban éltek, sőt, a maguk módján "gazdái" még szerethették is őket, hiszen elképesztően embercentrikusak, bújósak, dorombolósak, nagyon jól szocializáltak, és természetesen a szobatisztasággal sincsenek gondok.

Szerető, felelős gazdijukra várnak ezek a jobb sorsra érdemes bűbájos, játékos, dorombológép kisbabák!

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.
mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

 

 

 

 

Mentett, kb. 12 hetes bájos ivartalanított, oltott, chipes testvérpár (fiú, lány) vár gazdijára!

Szerető gazdijára vár a képen látható egy kegyetlen lény által kórházudvarba kidobott, onnan macskamentők által még épp időben megmentett tündéri kb. 12 hetes ivartalanított, 2x oltott, chipes, parazitamentesített testvérpár (fiú, lány).

Szobatiszták, játékosak, bújósak, dorombolósak, az első pillanattól fogva bíznak az emberben - pedig eddig nekik erre embertársaink nem sok okot adhattok... Másik macska, macskabarát kutya, gyerek mellé is örökbefogadhatók.

Aki tündéri, embercentrikus, hányatott sorsú, nagyon hálás kicsi cicát szeretne örökbefogadni, ne habozzon, mert itt a lehetőség!

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot. mentholxx@gmail.com
- macskamentő –

 

 

 

 

 

Fiatal mentett bűbáj ivartalanított, oltott, chipes kislány vár gazdijára!

Szerető gazdit keres Susy, a képen látható egy kegyetlen lény által babáival együtt kórházudvarba kidobott, onnan macskamentők által megmentett tüneményes max. 1 éves ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített kislány cica.

Babái már mind gazdira találtak, azóta ő is ivartalanítva lett, és most már ő is nagyon szeretne révbe érni...

Az első pillanattól fogva egy bűbáj, az őt ért hányattatások ellenére is maximálisan bízik az emberben, pedig tőlük eddig nem sok jót kaphatott... Nagyon soványan találtunk rá - azóta hízókúrán van, a legjobb minőségű tápot eszi.
Szobatiszta, folyamatosan bújik, dorombol, kommunikál. Minden pillanatban kifejezi háláját a törődésért.
Méltó gazdijára vár ez a rossz sorsú, csupaszív, csordultig szerető fiatal kislány cica.

Rengeteg kölyök-cica vár most gazdára, így a felnőtteknek - pláne egy sokak szemében "közönséges" cirmosnak nincs sok esélye, de én bízva-bízom benne, hogy hamarosan érte is eljön az Igazi... Ha valaki, hát Ő nagyon megérdemelné! (Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot. mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

 

 

 

Mentett, bűbájos, kb. 12 hetes ivartalanított, oltott, chipes kandúr márvány-vörös testvérpár vár gazdijára!

Szerető gazdira várnak (együtt és külön-külön is) a képen látható valamely kegyetlen embertársunk által utcára kidobott, macskamentők által megmentett gyönyörű és tündéri kb. 12 hetes márvány vörös kandúr tesókák!

Szépek, tündériek, játékosak, szobatiszták. Ivartalanítva, 2x oltva (kombinált), parazitamentesítve, chipezve várnak örökbefogadójukra.

Örülnénk neki, ha együtt maradhatnának, mivel ragaszkodnak egymáshoz, ugyanakkor ez nem feltétele az örökbefogadásnak. Másik cica, macskabarát kutya mellé is örökbefogadhatók.

Várja jobb sorsát, szerető felelős gazdiját ez a két kis tündérke! Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

 

 

Fiatal mentett ivartalanított, oltott, chipes bűbáj kislány vár gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható kegyetlen "gazdája" által utcára kidobott, onnan macskamentők által megmentett tündéri és gyönyörű fiatal ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített tricolor kislány cica. Soványan, éhesen sírt segítségre várva. Nem volt kérdéses, hogy jön velünk. Az első pillanattól fogva egy angyal, az őt ért sok rossz után is maximálisan bízik az emberben. Mindenhez és mindenkihez alkalmazkodik, nyugodt, csöndes, nagyon rendes, jó cica, aki minden pillanatban kifejezi, mennyire hálás a törődésért, megmentésért. Szobatiszta, a lakást ismeri. Egyértelmű, hogy gazdás cica volt egykor, akit akkoriban még talán szerettek is... Nagyon szépen kikerekedett, szemmel láthatóan egészséges. Most már csak egy szuper, szerető gazdi kell neki, akiben nem kell többet csalódnia, akinél végre révbe érhet. Ki szeretné ezt a gyönyörű, tündéri Álom-cicát örökbefogadni?

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot. mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

 

 

Fiatal mentett ivartalanított, oltott, chipes barátságos kislány cica vár gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható, kegyetlen "gazdája" által kórházudvarba kidobott, onnan macskamentők által megmentett különleges színű, kb. 1 éves ivartalanított, parazitamentesített, oltott, chipes kislány cica. Hányatott múltja ellenére nagyon emberközpontú, bújós, dorombolós, de a vele együtt tartott többi mentett cica jelenléte nagyon zavarja őt, s a sok másik mentett társa miatt az időnk is kevés rá, így naphosszat csak alszik a kis kuckójában. Nagyon sajnáljuk őt, megérdemelne már egy saját, szerető gazdit, aki megmutatná neki, milyen is a boldog cica-élet, nyugodt körülmények között tudná tartani és sokat szeretgetné őt... Bent van tartva, szobatiszta, a kutyáktól nagyon fél, így melléjük nem ajánljuk, de másik cicával valószínűleg összeszokna. Jobb sorsára, szerető leendő gazdijára vár, akiben nem kell többet csalódnia. Kérem, bizonyítsa be neki valaki, hogy nem csak a kölyökcicáknak van esélyük a boldog gazdis életre, hanem az ilyen felnőtt sokatszenvedett kincsek is révbe érhetnek! (Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!) mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

 

 

Kb. 1 éves mentett ivartalanított, oltott, chipes kislány Álom-cica vár gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható kegyetlen "gazdája" által kórházudvarba bedobott és sorsára hagyott, onnan macskamentők által megmentett tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, 2x oltott (kombinált), chipes, parazitamentesített kb. 1 éves kislány cica!

Felfoghatatlan, hogyan juthatnak ilyen álom-macskák erre a sorsra! Az első pillanattól fogva egy bűbáj dorombológép, aki maximálisan bízik az emberben és aki minden pillanatban kimutatja, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért. Nyugodt, csöndes, mindenhez és mindenkihez alkalmazkodó, simulékony természetű Álom-cica!

Szobatiszta, nagyon rendesen viselkedik a lakásban. Nagyon vár jobb sorsára, szerető, méltó gazdijára, akiben nem kell többet csalódnia! Élete végéig hű és igaz társa lesz gazdájának!

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.
mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

 

 

 

Kb. 10 hetes tüneményes mentett kislány cica ivartalanítva, oltva, chipezve gazdira vár!

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 10 hetes, kegyetlen "gazdája" által kórházudvarba bedobott és sorsára hagyott, onnan macskamentők által még épp időben megmentett tüneményes ivartalanított, 2x oltott (kombinált), chipes, parazitamentesített kislány babacica! Rendkívül hálás, dorombolós tünemény, nagyon emberközpontú és nagyon vágyik a törődésre - neki akkor kerek a világ, ha a gazdi ölében üldögélhet.
Bent van tartva, szobatiszta, nyugodt, csöndes, másik cica, kutya, kisgyerek mellé is nyugodt szívvel ajánlom Őt. Túlzások nélkül Álom-macska. Felelős gazdijára vár, aki nagyon szeretné őt és akiben soha többé nem kéne csalódnia! Élete végéig hálás és hűséges cicája lesz gazdájának! (Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!) Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot! mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

Androméda81 Creative Commons License 2013.07.29 0 0 355

 

 

 

Androméda81 Creative Commons License 2013.07.29 0 0 354

íme a cicák!!

Androméda81 Creative Commons License 2013.07.29 0 0 353

Sziasztok!

Sürgősen keresnék ezeknek a gyönyörű cicáknak egy gazdit!

Ingyen elvihető mindkettő!!! Együtt, vagy külön-külön. 
Fajtatiszta sziámi, fedeztetésre alkalmas, arany törzskönyves 8 éves,

valamint fehér perzsa és még valami más keverékű, felemás szemű 10 éves. 
Akit érdekel várom jelentkezését: antalkatinka@freemail.hu

Androméda81 Creative Commons License 2013.07.29 0 0 352

Sziasztok!

Sürgősen keresnék ezeknek a gyönyörű cicáknak egy gazdit!

Ingyen elvihető mindkettő!!! Együtt, vagy külön-külön. 
Fajtatiszta sziámi, fedeztetésre alkalmas, arany törzskönyves 8 éves,

valamint fehér perzsa és még valami más keverékű, felemás szemű 10 éves. 
Akit érdekel várom jelentkezését: antalkatinka@freemail.hu

mentholx Creative Commons License 2013.06.25 0 0 351

Tündéri mentett kiskandúr vár szerető gazdijára!

Szerető gazdijára vár a képen látható, kb. 2 hetesen vízbefojtás elől mentett, most kb. 6 hetes tündéri kandúrka!

Egy tündéri, szintén mentett dajkacicával közösen nevelgetjük.
Nagyon édes, játékos, dorombolós, ember-centrikus, macskabarát
kutya, másik cica mellé is örökbefogadható (szeretne társat
magának).

Kívül-belül parazitamentesítve, oltva (1. kombinált), chipezve költözhet majd leendő szerető gazdijához - aki felelős állattartóként annak idején az ivartalanításáról is
gondoskodik.

Még a mami mellett kell maradnia 1-2 hétig (mind testileg, mind
lelkileg szüksége van erre), ám addig is látogatható komoly
örökbefogadási szándék esetén, és lefoglalható.

Várja szerető, felelős végleges gazdáját ez a jobb sorsra érdemes, leendő gazdijának rengeteg szeretetet adni tudó és örömöt okozó kis tündérke!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
(Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.)

- macskamentő magánszemély -

KÉPEK:



mentholx Creative Commons License 2013.06.25 0 0 350

Tüneményes mentett kislány cica vár szerető gazdijára!

Örökbefogadójára vár a képen látható utcáról mentett középkorúnak vélt parazitamentesített, oltott kombinált), ivartalanított, chipes TÜNEMÉNYES és gyönyörűséges fehér-cirmos kislány cica!

Nagyon soványan, éhesen találtam rá, a környékbeliek elmondása
alapján pedig megtudtam, hogy szegény évről-évre felbukkant -
mindig nagyon éhesen és soványan -, kölykeit szülve halomra, az övéhez hasonló kegyetlen sorsra...

Feltételezhetően gazdás macska volt valamikor, hiszen rendkívül
ember-centrikus, bizalmas, a lakásban is nagyon illedelmesen
viselkedik. Dorombolva, bújva, ölelgetve fejezi ki minden pillanatban, hogy mennyire hálás a törődésért, a megmentésért... Ő akkor felhőtlenül boldog, ha az ember közelében lehet, lehetőleg hozzáérhet...

Külön nagyon hálás vagyok Neki azért, hogy három 2 hetesen
mentett árva babacicát védőszárnyai alá vett és nagy
szeretettel nevelgetni kezdett, esélyt adva nekik az életbenmaradásra...

Jelenleg bent van tartva (ahol nagyon jól érzi magát), szobatiszta. Kisebb gyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is nyugodt szívvel merem ajánlani.

Várja hát szerető, FELELŐS gazdáját ez a sokatszenvedett, jobb
sorsra érdemes, hatalmas szívű Álom-cica!

(Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot!)

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő magánszemély -

KÉPEK:






mentholx Creative Commons License 2013.06.25 0 0 349

Tündéri, gyönyörű mentett kislány vár gazdijára!

Örökbefogadójára vár a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 1 éves, kívül-belül parazitamentesített, oltott (kombinált), ivartalanított, chipes tüneményes kis termetű tricolor kislány cica!

Csont és bőr, kiéhezett, koszos, kullancsokkal teli állapotában
találtam rá - ki tudja, már mióta kóborolhatott szegény étlen-szomjan...

Biztosan gazdás macska volt valamikor - akit vagy elhagytak, vagy szándékosan kidobtak (ahogyan az oly sok sorstársával
megtörténik...) -, hiszen az első pillanattól fogva rendkívül ember-centrikus, bizalmas, a lakásban is nagyon szépen, illedelmesen viselkedik.

Szóval ő egy extra bájos, bújós, non-stop dorombolós, nyugodt,
problémamentes, végtelenül hálás álom-macska, aki már nagyon
szeretne révbe érni, szerető, végleges gazdira találni...

(Különlegessége, hogy bár hivatalosan tricolor színű, jobbára
fehér, csak a farkincája "színes", leszámítva egy a hátán található fekete és vörös foltott, a farkincája legvégén pedig fehér pamacs található.)

Bent van tartva (ahol nagyon jól érzi magát), szobatiszta, nyugodt, problémamentes...

Várja szerető, FELELŐS gazdiját ez a sokatszenvedett, jobb sorsra érdemes, gyönyörű, rengeteg szeretetet adni tudó Álom-cica!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)

(Kérem, e-mail-ben vegyük fel a kapcsolatot!)

- macskamentő -

Album képekkel: http://gallery.site.hu/u/mentholx/dpitrico/




Holte Tassai Creative Commons License 2013.06.08 0 0 348

SEGÍTSETEK KÉRLEK!Házhoz viszem ingyen, kiscica, allergia miatt nem tarthatom meg. Szobatiszta, egészséges, oltott, féregtelenített, játékos, dorombolós.Segítsetek, hogy NE KERÜLJÖN VISSZA A MENHELYRE!http://www.topapro.hu/aprohirdetesek/allat-haziallat-haszonallat/macska/hazimacska/aprohirdetes/szobatiszta-kiscica-ingyen/780c62777f606a5f.html

mentholx Creative Commons License 2013.05.31 0 0 347

Szerető gazdit keresnek a képen látható utcáról mentett kb. 6 hetes tüneményes kandúr tesókák!

Kb. 4 hetesen, egy harmadik tesókájukkal együtt találtam őket a gazban, ám ő a súlyos macskanáthája következtében sajnos menthetetlen volt, hiába küzdöttünk érte... Ezek a babák viszont nagyon szépen meggyógyultalak, felcseperedtek, nagyon jó húsban vannak, örökmozgók, játékosak, és valami hihetetlenül dorombolósak, bújósak, ember-centrikusak.

Sajnos úgy néz ki, hogy az egyik baba a súlyos macskanáthája következtében fél szemű maradt, ám így is teljes életet tud élni, tehát azt gondolom, hogy annak, aki az örökbefogadásán gondolkodik, ez a kis hendikepp nem lehet akadály... (Még hátra van egy vizsgálat, lehet, hogy a sérült szemével is fog látni valamennyit.)

Kívül-belül parazitamentesítve vannak, annak idején az első kombinált oltásukat is megkapják nálam és ivartalanítva lesznek (amint elérik az 1kg-os súlyt). Tehát még picit várni kell rájuk, de addig is várják gazdi-jelöltjeik jelentkezését.

Benti tartásra fogadhatók örökbe együtt (nagyon ragaszkodnak egymáshoz), esetleg külön-külön, de ebben az esetben másik cica, kutya mellé (nagyon szeretik a kutyákat) szeretnének költözni.

Várják azon örökbefogadóik jelentkezését, akik életük végéig felelősséggel gondoskodnának róluk!

Több kép róluk: http://gallery.site.hu/u/mentholx/3babaerzsebet/

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
/Kérem, e-mail-ben vegyük fel a kapcsolatot!/
- macskamentő -





mentholx Creative Commons License 2013.05.31 0 0 346

Gyönyörű, tündéri mentett kislány vár gazdijára!

Örökbefogadójára vár a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 1 éves, kívül-belül parazitamentesített, oltott (kombinált), ivartalanított, chipes tüneményes kis termetű tricolor kisasszony!

Csont és bőr, kiéhezett, koszos, kullancsokkal teli állapotában
találtam rá - ki tudja, már mióta kóborolhatott szegény kislány étlen-szomjan...

Biztosan gazdás macska volt valamikor - akit vagy elhagytak, vagy szándékosan kidobtak (ahogyan az oly sok sorstársával
megtörténik...) -, hiszen az első pillanattól fogva rendkívül embercentrikus, bizalmas, a lakásban is nagyon szépen, illedelmesen viselkedik.

Szóval ő egy extra bájos, bújós, dorombolós, nyugodt, végtelenül hálás álom-macska, aki már nagyon szeretne  révbe érni...

(Különlegessége, hogy bár hivatalosan tricolor színű, jobbára
csak a farkincája "színes", leszámítva egy a hátán található
nagyobb vörös foltott, a farkincája legvégén pedig fehér pamacs
található.)

Várja szerető, FELELŐS gazdáját ez a sokatszenvedett, gyönyörű
kincs!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)

(E-mail-ben vegyük fel a kapcsolatot!)

- macskamentő -

mentholx Creative Commons License 2013.05.31 0 0 345

Csalódott, gyönyörű herceg vár gazdijára!

Szerető gazdájára vár a képen látható, kórházudvarból mentett  fiatal, kívül-belül parazitamentesített, oltott (kombinált), ivartalanított, hatalmas, gyönyörű kandúrka!

Sajnos az emberektől eddig még nem sok jót kaphatott, eddigi életében miattuk sokat szenvedhetett, így hát teljesen érthető módon még nagyon félénk, ám de látszik rajta, hogy egy
jóindulatú, törődésre vágyó cicácska ő, aki egy türelmes,
megértő, szerető gazdi kezei közt nagyon jól érezné magát, megnyugodna, és a gazdinak élete végéig hálás cicája lenne...

Olyan örökbefogadó jelentkezését várja, aki nyugodt körülményeket tud számára biztosítani, és nem kifejezetten abból a célból szeretne cicát örökbefogadni, hogy leendő társát babusgathassa, hanem elsősorban az az örökbefogadási szándéka, hogy megmentsen egy sokatszenvedett, ártatlan életet, akinek idővel visszaadhatja az emberekbe vetett hitét... (Tapasztalat: az ilyen cicák a leghálásabbak és leghűségesebbek!)

Lakásba, vagy kevésbé forgalmas környékre, beszoktatási idejét
letöltve kertbe kijáró cicának szeretne új gazdijához költözni.

Nagyon bízom benne, hogy félénksége ellenére (amiről ő tehet a
legkevesebbet...) kaphat ő is egy esélyt, valakinek a szívét megdobogtatja...

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)

(E-mail-ben vegyük fel a kapcsolatot!)

- macskamentő -

kormianita Creative Commons License 2013.03.25 0 0 344

Elveszett Kormi! Budapest, III. kerület! Karcsú testalkatú, rövid fekete szőrű, zöld szemű, kb másfél éves kandúr cica. Tiszta fekete! 209618324

mentholx Creative Commons License 2013.02.14 0 0 343

 

Szerető gazdit keres a képen látható, tesójával (aki egy pont ugyanilyen gazdikereső kislány) együtt utcáról mentett gyönyörű és barátságos ezüst cirmos színű fiatal kislány cica.
Ivartalanítva, oltva (kombinált oltás), chipezve, kívül-belül parazitamentesítve vár szerető gazdijára ez a gyönyörű és édes, problémamentes, jobb sorsra érdemes kislány.
Bent van tartva, szobatiszta, másik cica mellé örökbefogadható, kutyával összeszoktatható.
Lehetőleg e-mail-ben vegyük fel a kapcsolatot.
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

 

 

 

--

Szerető gazdit keres a képen látható, tesójával (aki egy pont ugyanilyen gazdikereső kislány) együtt utcáról mentett gyönyörű és barátságos, ám múltjából eredően még egy picit félénk  ezüst cirmos színű fiatal kislány cica.
Ivartalanítva, oltva (kombinált oltás), chipezve, kívül-belül parazitamentesítve vár szerető gazdijára ez a gyönyörű és édes, jobb sorsra érdemes kislány.
Bent van tartva, szobatiszta, másik cica mellé örökbefogadható, kutyával összeszoktatható.
Lehetőleg e-mail-ben vegyük fel a kapcsolatot.
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

 

 

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 342

Mentett, sokatszenvedett, gyönyörű ivartalanított kislány várja álom-gazdiját

 

Szerető gazdiját keresi a képen látható gyönyörűséges, fiatalnak vélt, nehéz sorsú ivartalanított, chippel ellátott, oltott, parazitamentesített kislány cica!

Ezt a cicust kórházudvarból mentettem, ahova előszeretettel dobják be „gazdáik” megunt cicáikat – nem tudván, hogy ott a macskákra szenvedés és halál vár...

Ő is sokat menekült, nélkülözött, mire rátaláltam. A többi cica bántotta, és a kórház melletti erdő avarjában húzta meg magát – mesélték az őt etető kórházi dolgozók…

Szomorú, félénk, de az eddigi hányatott sorsa ellenére is nagyon jóindulatú. Csak időt kell neki adni, és a világ legédesebb és leghűségesebb cicája lesz!

Nagyon várja megmentője, kitartó álom-gazdija jelentkezését ez a jobb sorsra érdemes szomorú cica! …Mert ugye valaki megmenti Őt is?

Érd.: mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 341

Mentett, kb. 5 hónapos gyönyörű ex-kandúrka vár gazdijára

 

Ezt a gyönyörű kék színű, kb. 5 hónapos kandúrkát temetőből mentettem testvérkéivel együtt. Ott születtek, mamájuk (aki már szintén meg lett mentve és az ivartalanításon is átesett) egy nagyon barátságos cica volt, ám őket az emberektől elrejtve nevelte - ezért még félénk.

Jó jel viszont, hogy a befogás napján már engedte simogatni magát - egy rossz mozdulata nem volt, pedig életében először érintette meg ember… Kitartó, szerető gazdi gondoskodása mellett megnyílik majd, és egy nagyon kedves, hűséges cica lesz!

Ivartalanítva, chippel ellátva, oltva, parazitamentesítve fogadható örökbe ez a jobb sorsra érdemes szépség.

Érdeklődni felőle: mentholxx@gmail.com (Bp.)

 

mentholx Creative Commons License 2012.12.19 0 0 340

Mentett, 1,5 éves, gyönyörű és tüneményes ivartalanított kislány várja álom-gazdiját

 

Luna, ez a csodaszép és csodakedves hófehér (nem süket!) 1,5 éves ivartalanított kislány visszahozott cica. „Gazdái” (szándékosan idézőjelben) gyerek születése miatt visszahozták gondozásomba a kölyökként utcáról megmentett és örökbeadott cicát…

Luna egy álom-macska, pont, mint amilyen kicsinek volt: nyugodt, problémamentes, nagyon bújós, nagyon dorombolós… Pedig traumaként érhette, hogy szeretett „gazdáitól” meg kellett válnia, és visszakerült oda, ahonnan kölyökként indult…

Szobatiszta, lakásban tartott, más állat, kisgyerek mellé is örökbefogadható. 2x oltott, parazitamentesített, chipes, ivartalanított.

Álom-gazdiját várja ez a hófehér angyal. Kizárólag olyan gazdához költözhet, akiben nem kellett többet csalódnia!

Érdeklődni felőle: mentholxx@gmail.com (Bp.) – macskamentő –

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!