Keresés

Részletes keresés

_nyeki_ Creative Commons License 2006.11.03 0 0 444

A süllyesztőből való visszakerülés végett:

Elárulná valaki, hogy mégis milyen az a "grunge életérzés"? Sok helyen hallottam már, a grunge együttesekről is olvastam, de vhogy nem esett le... beavatna vki?

Rokakoma Creative Commons License 2006.07.03 0 0 443
Én !
Előzmény: KORNhulio (438)
In Absentia Creative Commons License 2006.06.08 0 0 442
Hello! Eladó a prágai Red Hot Chili Peppers koncertre egy db ülőjegy, június 14, azaz jövő hét szerda az időpontja. 13ezer Ft, Tel: 70/317-5200

http://www.kepfeltoltes.hu/060608/rhcp_praga_sm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kung_funk Creative Commons License 2006.05.30 0 0 441

 

grunge-ot játszik vki idehaza?

jack pepsi Creative Commons License 2006.04.26 0 0 440
Nirvana jó, többi szar (na jó, Screaming Trees se olyan rossz).
lonestar Creative Commons License 2006.04.25 0 0 439

Én asszem nyáron megyek és Nickeldorfba, főleg az AIC miatt:)

Mellesleg a PeCsában is lesz, komolyan, valami számomra noname fazont akasztottak le énekesnek... de a lényeg, van Alice in Chains 2006-ban! És jön Magyarországra!

 

Tud valaki többet?

KORNhulio Creative Commons License 2006.04.23 0 0 438
Fazzi Creative Commons License 2005.12.23 0 0 437
pont egy éve írtam ide... :)
Fazzi Creative Commons License 2004.12.23 0 0 436

Szeva Tyke!

 

A fan klub, mivel klubtagok hiányában szenved, szünetel. Bár hírdettem, ahogy tudtam, Tomi barátomon kívül senki nem tette tiszteletét a cetlin feltüntetett elsö találkozón. Bár ezt sejteni lehetett...

Manapság, ahogy idöm engedi, megpróbálok eljutni Flop koncertekre, aztán ott dumálgatni az emberkékkel. Végül is ez majdnem olyan mint egy fan klub találka...

Voltam 19-én, nagyon jó volt! 2,5 órát játszottak! Föleg PJ nóták voltak, de azért AIC is akadt egy pár.

Két koncertajánló:

dec. 30. Pesti Est Café - Frogshow (AIC feldolgozások), Replika Acoustica

jan. 7. Wigwam - Flop (saját est)

Ha tudsz, gyere!

Na minden jót és Boldog Karácsonyt!

 

Fazék

 

Ja, Ed Vedder ma 40 éves! Boldok Születésnapot Neki! :)

Előzmény: Tyke (435)
Tyke Creative Commons License 2004.12.22 0 0 435

Hi Fazzi!

 

Sajnos nem tudom meghazudtolni korábbi hozzászólásomat, és magam sem hiszem, hogy az emberek dec. 22-én nem örült hajrában nyomtatnak, másolnak, e-maileznek, interneteznek, konvertálnak excel file-ból weboldalakat, meg ilyenek, vagy minden tökéletesen (nem)működik, és nincs szükségük informatikai segítségre.

Így e cseppnyi szünetet kihasználva gyorsan bekukkantottam ide.

 

Már nem is emlékszem, erről a klub dologról nem Gödöllőn említettál valamit? Volt is nálam egy cetli... Amúgy a kép tetszetős. Alakul a fan klub? Voltál 19-én a Pesti Estben? Megint lemaradtam valamiről. Ez manapság már meg sem lep.

 

És én még valamikor arról álmodoztam, hogy kalandjáték weboldalt készítek....

 

Tyke

Előzmény: Fazzi (434)
Fazzi Creative Commons License 2004.10.24 0 0 434

Szívemböl beszéltél Tyke! :)

Vess egy pillantást a következö lapocskára, és légy szíves írd meg róla a véleményed, ha gondolod. Szerinted müködne egy ilyen dolog? Téged érdekelne?

A pénteki Alice esten majd bövebben dumálhatunk a dologról, ha érdekel...

Minden jót!

Üdv: Fazék

Előzmény: Tyke (433)
Tyke Creative Commons License 2004.10.24 0 0 433

Már megint eltelt pár hónap, és minden aktualitását vesztette.

 

<ul>

<li>Rendszergazda csapatban dolgozom, és sokat, és több pénzért, és okosodom, és programozok is, és élvezem is, és nincs sok szabad időm....

<li>Kiszálltam a zenekar kezdeményezésből. Hiába, egyszerűen nincs időm fejlődni, és hátráltatom a srácokat, és ezúton is kívánom nekik, hogy folytassák, és hívjanak meg a fellépéseikre, amint lesznek...

<li>Flop marad, bár keveset fórumozok, azaz semennyit, dédelgetem az álmot, hogy lesz még olyan, hogy több időm jut erre minderre, addig is marad a felhőtlen kikapcsolódás egyszer-egyszer a FLOP-ék koncerjein. (Okt. 29: Gödöllő, AIC est és Mad Season, és Jerry Cantrell dalok, és meghívott vendégek is, szóval, akit érdekel, szakadjon ki velem együtt a "társadalmi integrációból"!)

</ul>

<center>Tyke</center>

Tyke Creative Commons License 2004.05.07 0 0 432
Hát hello mindenki!

Szóval felmondási időmet töltöm. Felmentési idővel egybe-kötve: Felmentettek a munkahelyi internetezés alól. Így kevéssé figyelem online az eseményeket.

Különbven néha probálgat a zenekar, kb. 1 hónap kihagyás után most szombaton vélhetőleg megint, és talán folyamatosan, amíg anyagi keretből futtyyya.

Hiányzik egy Flop koncert, szóval kifigyelem mindjárt, hogy Gardenék hol merre hányóra. Csak hát lehet, hogy lemegyek rokkerba. Már költségvetésileg... Meglássuk.

Amíg minden megint egyenesbe jön, addig is legyetek jók. Or something.

Tyke

Előzmény: Garden (431)
Garden Creative Commons License 2004.04.20 0 0 431
Sziasztok!

Elöször is bocsi, de egy kisebb idöre megszüntek a nethezjutási lehetöségeim, eltüntem.
Tyke kolléga? Mi lett a zenekarral? Hol a demo? Kazetta vagy CD? Mi van a grándzzsal, meg a rokkal?

Koncertre (Flop) jöttök szerdán? Budaörsi kolesz, egy igazi (kinézetre) antigrunger fog dobolni, reméljük jól.

Garden

Tyke Creative Commons License 2004.04.10 0 0 430
Azér' annyira nem, de ez a topic kicsit másképp működik, mint a többi, amolyan üzenő fal a zenekari tagok közt, vagy ha vki fel vet valami érdekes témát....
Előzmény: big_cheese (428)
Tyke Creative Commons License 2004.04.10 0 0 429
Azér' annyira nem, de ez a topic kicsit másképp működik, mint a többi, amolyan üzenő fal a zenekari tagok közt, vagy ha vki fel vet valami érdekes témát....
Előzmény: big_cheese (428)
big_cheese Creative Commons License 2004.04.05 0 0 428
Úgy látszik elfogytak a rock és a grunge kevéssé fanatikus egyedei... Ez a topic meghalt.

R. I. P.

big_cheese Creative Commons License 2004.03.01 0 0 427
Bocs az egyik "fiatalok" helyére öreget akartam írni...
big_cheese Creative Commons License 2004.03.01 0 0 426
Nem értem az összefüggést. Hány éves vagyok...

A túl fiatalok labdába sem rúghatnak? A fiatal tanyosok meg húzzanak a p*csába? Ez diszkrimináció ám, a javából!

:)

Tyke Creative Commons License 2004.02.26 0 0 425
Zattól is függ, pölö hány éves vagy... (meghogy vissza is nézel ide, vagy csak regisztrálsz, beköszönsz, azt többé-sose-látunk)

Tyke

Előzmény: big_cheese (424)
big_cheese Creative Commons License 2004.02.25 0 0 424
Én fanatikus vagyok... Azért jöhetek?
lonestar Creative Commons License 2004.02.12 0 0 423
Nos, Andi lemondta a dolgot, úgy néz ki, áprilisig heti hét napot dolgozik. Coffi bevállalta a basszusgityót, szóval holnap elkunyizzuk Ramirezéktől:)

De a lényeg: Reni ötösre vizsgázott, szombaton jön:)

Előzmény: lonestar (422)
lonestar Creative Commons License 2004.02.10 0 0 422
Üdv!

Új fejlemény van. Esély van rá, hogy Reni szombaton lejön a próbára és ha ez így lesz, akkor az tartós lesz és akkor Coffi is jöhetne végre. Andi üzemelteti majd a basszusgitárt, mert a hobbizenekaránál a miénkhez hasonló taghiányok vannak, szóval akad ráérő ideje, a gyakorlás meg nem árt. Meg is kérdezte, hogy mit tanuljon meg, úgyhogy ahogy őt ismerem, a felkészültséggel nem lesz gond. Tulajdonképp kis szerencsével az is előfordulhat, hogy teljes létszámban ott leszünk (csak jusson mindenkinek konnektor)!
:)

Előzmény: Tyke (420)
lonestar Creative Commons License 2004.01.21 0 0 421
Szia Garden, szia Tyke, szia többiek!
Gardennek köszi a jókívánságokat meg minden!:) Az van, hogy mint a csapat felállásában látható, még a kohézió nem az igazi, bár február volt az ígéret. Ennél fogva még döcögünk, szóval olyan az egész, mint a kizsírozott tepsi. Még hiányzik belőle a süti és végül azt meg is kéne sütni. Tehát most ott tartunk, hogy van egy tepsink:)
Tyke-nak mondom, a február kicsit később fog kezdődni. Reninek hangszálgyulladása van, úgyhogy most kórházba jár, 5-e a halasztott vizsgaidőpont. Utána lehet szó közös próbákról. Viszont mikrofonból nagyon el vagyunk látva, én már két jófélét is kaptam fatertól, neki meg nemtom hol terem de néha szüreteli:)
Szabi basszgityós famíliában nevelkedett, talán ezért van rutinja. A gáz az, hogy sokat melózik, vagyis minden hónapban két hétvégét. A maradékot meg érthető módon a családjával szeretné tölteni. Ez végülis rendben is van, csak ez akkor sem volt másképp, amikor igent mondott nekünk, szóval ezért nem értem, hogyan akarja majd megoldani. A dolog anyagi részéről nem is beszélve, mert egyikünknek sem dotálja senki a próbahelyet. Szóval Szabi régen játszogatott már itt-ott de semmi konkrétat nem tudok. Volt egy fellépésük a régi Wigwamban, amúgy meg alapvetően blues beállítottságú. Ami Coffit illeti (István), ő a lelkes kezdő. Szerintem hamar belejönne a dologba, csak ott az a gond, hogy nincs min gyakorolni. Tényleg, ha tudsz számítógéphez keyboard-ot, mondjuk 5 oktávosat és még meg is lehet fizetni, akkor ezügyben előbbre léphetnénk.
Ami engem illet, nekem mostmár összejön a meló, egy hónap múlva anyagilag is magamra találok és nyárra szerintem az egész zenekar működni fog. Tavasszal már érezni fogjuk, hogy van értelme. Persze a nyár a fesztiválszezon de szerintem nekünk még nem lesz kudarc, ha nem kezdjük el a turnézást, hm?;) Viszont Tyke, azért ugye nem ódzkodsz nagyon attól, hogy ha eljön az ideje, azért közönség elé is merészkedjünk? Csak mert végsősoron ez lesz a dolog kifutása előbb vagy utóbb. Az utóbb ellen persze semmi kifogásom, szeretem túlbiztosítani a dolgokat:)

Nos?

Előzmény: Tyke (420)
Tyke Creative Commons License 2004.01.21 0 0 420
Garden, ezt tegnap nem is beszéltük meg, hogy mire vagy kiváncsi.

Van Zombie (aki Lonestar néven irogat), gitározik és tud is már egész jól, továbbá lelkes. Az a fajta ember - szerintem - aki igencsak előtérbe helyezi a zenélést az életében, és ez már jó ideje így van. Addig fűzte a fejemet, hogy zenélgessünk együtt, míg tavaly a szigeten beadtam a derekam. Azt mondat, pont olyan gitáros kell mellé, aki nincs elszállva magától, hanem a 'keze alá dolgozik' a kvintekkel meg dúrokkal, mint egy ritmusgitáros-munkás.
Mire az első próba előtti megbeszéléshez értünk, Zombie barátnőjében felfedezte az énekest, aki egyébként zeneakadémiára jár, szóval ha még valaki szakképzettebb az átlagnál közöttünk, az ő.
Az első próbára Zombie talált még 3 embert, akik közül Péter, a dobos (lelkes kezdő, mint én) állandó résztvevője a próbáknak, és nagy mókamester is egyben. Az 5. és 6. ember (sorrendiség nélkül) István és Szabolcs. István szintetizátoron játszik majd, amint beszerez egyet. Különben ő is jó fej. Próbán még hangszer hiányában nem volt (legalább is akkor, amikor én éppen voltam), de egy sörözős-billiárdos-elsőpróbaelőtti-ismerkedős alkalommal kiderült, hogy Péterrel és Zombival együtt így négyünknek egész hasonló zenei izlésünk van, és ez nagyon jó érzéssel töltött el. Szabolccsal, mint említettem feljebb nem nagyon találkoztam, amit tudok róla, hogy sokat basszusgitározott már edig életében, könnyen lehet hogy forgott ő már komolyabb körökben is.

Én ennyit tudok. Zombie ismer mindenkit. Ebből a szempontból szerintem ő az egyetlen. Zombie barátnője, Renáta Szabolccsal lehet, hogy még nem is találkozott. Ködös Albionra emlékeztethet ez a felállás, de ettől inkább mókás az én szememben, mint szomorú.

Te jössz Zombie!

Előzmény: Garden (418)
Tyke Creative Commons License 2004.01.21 0 0 419
Hát már én is várom a szombatot. Jó korán fogok kelni, mert meglátogatom a szüleimet otthon, Budatétényben pénteken, mert most jönnek haza 3 hetes nyaralás-telelésből...
A Szabi a basszusgitárosunk, akit egyszer láttam 1/2 órára egyik próbán jövet-menet?
Tegnap megnéztem FLOP-pékat. Ott aztán munka folyik, az biztos. De azért összehasonlításnak jó. Viszont milyen kicsi a helység, ahol játszanak! Hangulatos, meg minden, csak picike. Túl jóhoz vagyok szokva: A garázs se volt kicsi, meg a mostani hely is mekkora, igaz így 4 csapat is befészkelte magát, de hát sosem vagyunk ott egyszerre, szóval voltaképp tágas a mi 'kis' helyünk.

Ha egyszer több időm lesz, beszállok egy csocsóba, és szétveretem magam én is, de most próba után le kell majd lépnem, mert barátnőm beteg (úgy látszik, mindenkit elkap a rosszanyavaja), és nem hagynám magára túl sokáig...

Egyszóval: szombaton.

Előzmény: lonestar (417)
Garden Creative Commons License 2004.01.19 0 0 418
Sziasztok!

Apáim....erre a közös zenekarra nagyon kíváncsi vagyok, márha (nem marha) lehetek egyáltalán. Ha meg valamilyen segítség kell, szóljatok. Ha tudunk, szívesen. Ha nem akkor is.

Éljen Tyke (is), a zenész.

A Flop kritikát jól nyomjátok....:)

Üdv

lonestar Creative Commons License 2004.01.19 0 0 417
Bocs a vacakolásért, tudod a túl nagy belső energia:) Szétfeszíta… szétfeszíta… a rákendról rugója!!! Hja!:)

Azt hiszem, gyógyulásom tiszteletére szombaton betegre iszom magam! Dühből wazzeg! Tököm tele, hogy pont ilyenkor kell benyalnom a redvás bacikat.
Szóval részemről szombat reggel kilenckor mostmár tényleg megfelel, én ott leszek a próbahely előtt. Ahogy Petit ismerem, ő is ott lesz, és felőled sincs semmi kételyem. A csapat gerince úgy tűnik ezzel ki is alakult az elmúlt pár hónap alatt. Hogy Szabi épp jön-e vagy valaha szándékozik-e jönni az lassan már kezd nem érdekelni, mivel gyakorlatilag egyszer sem emelte fel a telefont, hogy legalább beleböfögne.

Ahogy mondod, foglalkozzunk azzal, amiért elkezdtük: A barátságért, a sörözős-bulizós próbákért, a hangulatért!

Szóval szombaton, ha nincs ellenedre, lezúzhatnánk a pincét!:) Aztán Petivel megint szétveretem magam csocsóban:) Döbbenet, hogy nem lehet legyőzni! Jah, van egy új témája, még karácsonykor mondta a Wigwamban.

Előzmény: Tyke (416)
Tyke Creative Commons License 2004.01.12 0 0 416
Ja, komolyan hiány keletkezett bennem. Főleg a feelingre, a sörre, a pengetésre, a milliő-re, Rátok, stb. Várom már a szombatot, emiatt elöször - terveim szerint - a III. kerületből indulok reggel, frissen, fiatalosan...

:o)

Előzmény: lonestar (415)
lonestar Creative Commons License 2004.01.09 0 0 415
Mikor írjuk meg rá a zenét?
Értsd: Kezdjük el az évet zenekarilag is!:)
Az utolsó próbánk szerintem egész jól sikerült.
Előzmény: Tyke (414)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!