Keresés

Részletes keresés

Barátocska :) Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1655
Érdekes párosítás :))))
Előzmény: Rencsike75 (1654)
Rencsike75 Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1654

nekem pont 22-én... nekem skorpió az aszcendensem... húúúúú:-)

 

amúgy boldog szülinapot!

Előzmény: Barátocska :) (1651)
Barátocska :) Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1653
Szép napot mindenkinek :)
Barátocska :) Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1652
Nagyon érdekes, nekem is nyilas az ascendensem :))) 18:10. Tény, hogy kicsit ellentmondásossá tesz ez a kettő így együtt.
Előzmény: esotherica (1647)
Barátocska :) Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1651
Köszönöm :) Épp tegnap volt :)))
Előzmény: Rencsike75 (1650)
Rencsike75 Creative Commons License 2008.06.22 0 0 1650
Ma kezdődik a mi hónapunk! Mindenkinek boldog szülinapot!
Dina711 Creative Commons License 2008.02.02 0 0 1649
...na szép napot kívánok,na asszem jó helyen járok...:)Én is időnként hátrafele veszem az irányt ,nem előre...:)))
Rikkie Creative Commons License 2008.01.25 0 0 1648
Gondoltam is -amit most Te meg is erősítettél- hogy van belőle nem szakadós verzió...Nyilván az egyik túlsúlyban van.Nálam nem.Max egy darabig.
Előzmény: esotherica (1647)
esotherica Creative Commons License 2008.01.25 0 0 1647
Én is Nyilas vagyok aszcendensileg, és nem szakadok.
De gyorsan megfigyelem a tükörben, hátha a hátam közepin már van egy kis rés.
Előzmény: Rikkie (1646)
Rikkie Creative Commons License 2008.01.25 0 0 1646
Azért annyira nem... nyilas ascendens->tűz, a rák meg ugye víz, úgyhogy szakadok szét jópárszor... :-) nade ez van.Nem kívánságműsor ugyebár.
Előzmény: esotherica (1645)
esotherica Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1645
Hát ez szuper!
Előzmény: Rikkie (1642)
esotherica Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1644
A mozizás néha előfordul, abban lehet valami. De én igyekszem távol tartani ettől magam, hiszen az nem a valóság.
A pontos utánzás pedig fakadhat abból, hogy a Rákok szerintem jó megfigyelők, és nagyon empatikusak. Habár én nem vagyok egy Ms BagiNacsa. :)
Előzmény: Kleo2000 (1641)
esotherica Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1643
Jómagam programtervező matematikus vagyok.
Ezt tudjam be a Nyilas aszcendensemnek? :)
Előzmény: Kleo2000 (1641)
Rikkie Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1642
Sziasztok! 1972.06.27. 18 óra 6 perc :-)
Kleo2000 Creative Commons License 2007.12.13 0 0 1641

sziasztok
Én magam is rák vagyok. A fórum első hozzászólásaitól kezdve megpróbáltam végigfutni az egészen, meglepődtem mikor láttam hogy a topicot 2000-be indították :).

Én 23 vagyok, mostanában kezdett el érdekelni az asztrológia és elkezdtem kutatni, amitcsak találtam neten elolvastam, eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, deéletem ebben a szakában érzem azt hogy kezdek bizonyos dolgokon átesni, tudjátok amirem ondhatom később, hogy a fene nagy tapasztalat, kerültem olyan élethelyzetekbe amikből kimászva, megvizsgáltam magam, hogy akkor én milyen is vagyok! Így jutottam el ide!És amikor olvastam
a rák jellemzést, nagyon igaznak találtam magamra, bár nem minden, de az önelemezgetés teljesen én vagyok, az érzékenység,sértődékenység szintén!

 

Az a mottó miszerint "nem vizsgálok, hanem érzek" is igaz rám, de mindenben, már csak a tanulásban is, mintha nem adatokat tanultam volna meg, hanem benyomásokat a dolgokról, (így aztán reál tárgyakból sosem voltam jó) van itt rák aki reál tárgyakból nagyon jó?
Vagy szerintetek ez hülyeség? A rákok általában jó tanulók? Én humánból voltam csak jó!

 

Az is igaz, hogy nyiltan nem támadok és hogy féltékeny típus vagyok. Pl mikor a páromat környékezte egy nyilas "hölgyike" (mondjuk most is) aki félreérthetetlen célzásokat tett, hogy tudassa magát nekem hogy létezik, én sose adtam visszajelzést neki úgy ahogy ő, már csak azért se mert tudtam, hogy ezt akarja elérni, hogy én hisztizzek és szétszedje a kapcsolatunkat, de ennél megfontoltabb vagyok! Szóval nem léptem fel ellene nyíltan, viszont nyomoztam utána, ez állítólag skorpió vonás, ez az aszcendensem. Megpróbáltam kiismerni, amiket hallottam róla. Most azért leszakadóban van, mert behisztizett hogy a páromnál nem ért el semmit és persze az egész ügy kapcsán egy nagy adag intuícióval voltam
megáldva amik később be is igazolódtak, szóval sztem ez is igaz ránk! "Értékes tulajdonsága az "intuíció, mellyel megérzi mások szándékait, terveit,kiolvassa gondolatait, melyneksegítségével, ráérez a számára helyes útra és érzéseire támaszkodik." Na ebben a helyzetbenszerintem ilyen voltam! Na és persze rengeteget rágódtam a dolgon, szinte túl sokat!

 

A rákokra még azt is mondják nagyon hitelesen ad elő másokat, én pl anyumat, páromat nagyon jól tudom utánozni? Nálatok?

A szerelmi horoszkóp rámeső részei is általában igazak! Nekem halak párom van, amiket rólunkírnak teljesen leképezi a kapcsolatunkat. Ráadásul az ő aszcendense bika. Tehát rák,skorpió,halak,bika mind a 4 keresztűl kasul illik egymáshoz!Van itt valaki akinek halak a párja, és ha igen akkor náluk hogy van ez?
Olvastam még egy nagyon érdekes dolgot, kimásolom ide, ami rám nagyon igaz,hát nálatok?

Van egy bizonyos nagyon jellegzetes működése: a Rák "mozizik". Elképzelt belső világokat "gyárt", és ezekben él. Ilyenkor él igazán, mert ezeket a belső világokat teljes egészében átéli.
A Rák simán sírva tud fakadni olyanon, amit csak elképzel, míg egy perc múlva már röhög egy másikon stb.. Igazából ebben él.
Ahonné szedtem ezt ott még nagyon érdekesen írja lea ránk jellemzőket, egészen másképpmint a legtöbb helyen, ír akkora baromságokat is, hogy röhögni kell rajta pl a legmulatságosabb: " A Rák a legjobban izzadó jegy, de ez tiszta víz, nincs szaga.
Annyira tiszta, hogy szinte megiható." :)))))))Nincsenek konkrét arcvonások. Kerek,
 ún. "holdvilág" arc, "lángosképű",  :)))) No comment!
Aki kíváncsi rá: http://www.kemitenpet.hu/frame.main.php?dok=elmelet&kat=jegyek&act=can&adt=
Na azt hiszem így elsőre elég sok mindent zúdítottam rátok, ennyi elég lesz!Írjatok

post blue Creative Commons License 2007.12.12 0 0 1640

a megérzések s a "remeterák csigaháza" nagyon ismerősek...

 

Előzmény: mossrose (1639)
mossrose Creative Commons License 2007.12.06 0 0 1639

Emberek,

 

En rak es halak aszcendens, valamint most ekezetek nelkul, tehat, bocs`

 

Mintha azt mondanak az astrologusok, hogy a jelemvonasaink inkabb az aszcendenstol fuggenek, amit persze csak a percre pontos szuletesi ido fuggvenyeben lehet megmondani, azert van egy rak alap..... meg aztan van a szemelyes eletut, gyermekkor, csalad..... de par dolog azt hiszem dolgozik mindenkinel, pl, a megerzesek, megalmodasok..... mindig egy kis gyanakvas, vagy bizalom, aztan valamiert vissza a remeterak csigahazaba ... nekem nem olyan konnyu....

 

neila7 Creative Commons License 2007.11.29 0 0 1638
Érdekesek az utóbbi hozzászólások. Én véletlenül egy más topikból kerültem ide és elképedtem mennyi rokon vonást fedeztem fel veletek! Fantasztikus.
Júni 28-án születtem egyébként. Őszintén szólva, eddig nem sokat törődtem asztrológiával. Volt egy nagyon jó barátom akiről kiderült, hogy egy napon születtünk, de tulajdonságaink sok szempontból kiegészítették egymást. Nem szerelmi kapcsolat volt hanem barátság míg nekem is, neki is különböző jegyű barátnőnk volt. Akkor (nyilván felületességből) csak megmosolyogtam az egészet, de most kezd igazán érdekelni. És, hogy mennyire vagyunk determináltak az egész által??
Kaphatnék tanácsot, hogy mik azok a web siteok amik tényleg megbízhatóak, ha tanulni szeretnék komolyabban ebben a témában?
esotherica Creative Commons License 2007.11.16 0 0 1637
Én is elég hamar "ráérzek" dolgokra másokkal kapcsolatban, de sose feledd, hogy a prekoncepciók elég sokszor tévesek. Mert ha valakit beraksz mondjuk az "utálom" mappába, sosem tudod meg, hogy esetleg teljesen jófej.
Szóval én ezt nem tartom túl jó tulajdonságomnak. :(

A Rákok gyanakvók, de állítólag jó az intuíciójuk. Én nem tudom, tévedtem már sokszor ilyesmiben. Persze sokszor igazam is volt.
Előzmény: Törölt nick (1636)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 1636
Halihó!!
Én magam is rák vagyok,nyilas aszcendenssel.Tűz és víz vagyok önmagamon belül is.A hangulatom nagyon változékony(ez jellemző a rákra),viszont az utazási mániám már a nyilasba csap át.Önmagamon belül is harcolok,hogy egyensúlyban legyek,és a kívülállóknak nem is tűnik fel sokszor,hogy milyen harcok dúlnak bennem.Csak akkor,ha már kitörök,de ez kevesebbszer van,mint régebben,mert egyre jobban megtanulok uralkodni magamon,hangulati ingadozásomon:)
Én rákként egyszerre több dologra tudok figyelni,tv-nézés közben olvasok,stb.Ez emberfüggő:)De persze,ha olyan passzban vagyok,akkor meg igazán semmire sem tudok odafigyelni,mert nehezen koncentrálok olyankor.
Tehát hajrá rákok:))
Ja,még valami:nektek is vannak megérzéseitek?Amik utánna be is igazolódnak?:))
Nekem elég sűrűn előfordul,mondhatni,a megérzéseim vezetnek,percek alatt felmérek egy embert,hogy mik mozgatják,de persze senki nem tévedhetetlen:)
Sziasztok!!!Szép napot nektek rákocskák:)))
esotherica Creative Commons License 2007.11.13 0 0 1635
Hú, sokat kérdeztél. :)
Az önelemzés, önmarcangolás Rák-jellemző. Képesek vagyunk hülyeségeken is napokig agyalni. Szerintem ez a dolog például őrült féltékenységet szülhet. Rákok, féltékenyek vagyunk? :)

Nekem mondjuk furcsa, amit a figyelemről mondasz. Nagyon-nagyon fáradtnak kell lennem ahhoz, hogy valakire vagy valamire ne tudjak 100%-osan figyelni. :) Sőt, az a gond, hogy ezt a hugom például nem érti. Nem érti, hogy ha én TV-t nézek, akkor annyira figyelek arra, hogy ha ő mindenféle előzetes figyelemfelkeltés nélkül beszélni kezd hozzám, akkor nem hallom meg. :) Nem nem érdekel, csak épp valami másra figyelek. De ezt nem tartom feltétlenül Rák-jellemzőnek. Ez szerintem emberfüggő.
Vagy nem? Mert például az Ikrek jegyű emberek nagyon nem ilyenek. Ők úgy figyelnek Rád, hogy közben nézelődnek, forognak, mástcsinálnak. Ez már számomra nem tűnik 100%-nak. Néha zavaró, de hozzá lehet szokni.
És szerintem ez a kulcs. Én most már nem hiszek abban, hogy a Rák a Bikával van összhangban. Bárkire ráhangolódhatsz, ha tudod, hogy ő milyen. Illetve ha el tudod fogadni, hogy ő másmilyen.
Ez nem jelenti azt, hogy mindent el kell fogadni (én legalábbis nem tudok), de ha nem úgy nézed például a forgolódó Ikreket, hogy "Felháborító, mennyire nem tisztel meg a figyelmével!", hanem mondjuk azt gondolod: "Elképesztő, hogy forgolódik, nem is rám figyel, mégis követi a mondókámat!", akkor rögtön más lesz ez az összhang. :)

Szóval nekem az asztrológia sokat segített abban, hogy elfogadjam, hogy az emberek mások.

Az önanalizálás (persze csak egészséges keretek között) pedig azért szörnyen fontos, mert amig nem tudod, ki vagy, addig párt sem nagyon fogsz találni magadnak. Más elfogadásához önmagad elfogadása is szükséges, ahhoz viszont ismerned kell magad.
Előzmény: post blue (1634)
post blue Creative Commons License 2007.11.13 0 0 1634

köszi a kedves szavakat, nem-nem az emberismerettel tényleg vannak gondok... de dolgozom rajta, ah írtam ez szerintem a nem megfelelő figyelem miatt van... már amiatt, h kevesebbet figyelek kifelé, mint befelé...

érdekes amit írtál elgondolkoztatott, h mennyire építő vajon ha folyamatosan felülvizsgáljuk magunkat, a cselekedeteinket, én néha azt gondolom, h túlelemzek mindent, h néha jobb lenne csak ösztönből, érzéssel élni... voltak ilyen időszakok, amikor képes voltam a sarokba dobni a kételyeket, s nem álltam meg s töprengtem sokat helyzeteken, az egyébként szórakoztatóbb, mint kizárólag ésszel élni...

 

veled van/volt úgy h képes voltál 100 %-ig figyelni valakire? amikor másodpercekig se kalandoznak el a gondolataid... fura, én ezt csak néhány hónapja éltem át először, s teljesen megdöbbentő élmény volt... s akkor azt gondoltam, h EZ a normális, bár mindenkire nyilván nem lehet, s nem is kell ennyi figyelmet fordítani... de korábban még azokkal sem ment akik igazán számítanak...

 

ez már kezd egy önvallomásra hasonlítani nem? :)

 

szívesen meghallgatnám ill olvasnám mások véleményét a témában, már mint pl ez az önelemzés mennyire jellemző a rákokra...

 

igen ez tényleg hasznos, már ha felismered, h mitől vannak a hangulatváltozások... anélkül nem lehet mit kezdeni velük...

 

Neked milyen tapasztalataid vannak az emberekkel magad körül, melyek azok a jegyek, amikkel összhangban vagy? Milyen jegyű emberek vannak körülötted?

 

 

 

Előzmény: esotherica (1633)
esotherica Creative Commons License 2007.11.11 0 0 1633
Hát, ha az emberismereteddel gond is van (szerintem nincs), az önismeretedre csillagos ötös! :) Kevés ember tudna ennyit írni arról, hogy ő milyen, vagy milyen nem. És ez szerintem nagyon fontos (ahogy az is, hogy gondolkodsz ilyesmiken).

Ez a felületesség szerintem is butaság. Ahogy mondod, a Rákok nagyon mélyek. Nagyon empatikus lények, felelősségteljesek, és érzelmesek.
A hangulatváltozások tényleg rémesek. Nekem ráadásul Nyilas aszcendensem van, amire szintén jellemző a hirtelen hangulatváltozás. De valamennyire (csodák nincsenek) kordában lehet ezt tartani. De előbb fel kell tudni ismerni azokat a helyzeteket, amik a hangulatváltást okozzák. Ha ez megvan, akkor meg kell próbálni uralkodni magadon. Nem állítom, hogy én levetkőztem, de már jobb egy kicsit.

Jómagam sem értek az asztrológiához, de azt mondják, hogy az ember ösztönös lényét irányítja az aszcendens - amit írtál, az épp ezt támasztja alá.

Ha van kedved, írj még! Úgyis haldoklik ez a topik.
Előzmény: post blue (1632)
post blue Creative Commons License 2007.11.11 0 0 1632

sziasztok, úgy látom le van lassulva a fórum mostanság. A téma roppant érdekesnek tűnt az első bejegyzéseket olvasva.. már abban a vonatkozásban, h mindenki megosztotta az önmagával kapcsolatos benyomásokat.

 

Volt egy hsz, amiben említette az illető, h a hold jelentősen befolyásolja a hangulatainkat... erről tudna valaki többet mondani v egy linket ahol olvashatnék?

 

Részemről, rák oroszlán aszcendenssel... keveset tudok az asztrológiáról, de magammal kapcs úgy érzem, h az aszcendens jellemzők valamiféle nagyon mélyen levő, látens tulajdonságok, legalábbis az elmúlt 28 évre visszagondolva, sokkal inkább a rák vonások domináltak, s amikor oroszlánként viselkedtem, szituációkban, ill időszakokban, akkor azt gondoltam, h ezek a tulajdonságok hol voltak eddig?

 

szóval, általában kell valaki, aki kibillent v elindít v sokkol :) nem vagyok takarékos, sem rendszerető, gyakran elkalandoznak a gondolataim, mintha más "dimenziókban" közlekednék, ami nem éppen hasznos, mert utólag egy halom dolgora nem emlékszem a napból:) már h nem tudok így eléggé figyelni másokra, a történésekre..

Szintén egy hsz-ban olvastam a hibákról, h felszínesek vagyunk, na ezzel abszolút nem értek egyet, már nem az egóm miatt, hanem amiatt, h szétvetnek minket az érzelmek, a ez a két dolog az én olvasatomban kizárja egymást.

A rákok akiket ismerek, olyan emberek, akiknek hihetetlen mélységeik vannak, a felszínességet talán a zárkózottság miatt írhatta az illető, mint benyomást.

Szóval az érzelmek, igen, mindenféle irányokba képesek elvinni... emberismeretből is van mit tanulnom, többször előfordult, h túlértékeltem másokat, már, h nem láttam tisztán a valódi jellemüket az általam elképzelt ideák miatt... s elég hosszú időt vett igénybe mire realizáltam, h ki is az illető.

A hangulatváltozásoktól néha megőrülök, ami olyan mintha egy hullámvasúton ülnék, ugyan vannak stabilabb kiegyensúlyozott időszakok, de van amikor naponta változik, v naponta többször a hangulatom, erre van valami "receptetek"?

Kinek mi az ami működik?

Az emberek körülöttem, skorpió, rák, halak, bika, vízöntő, bak, az utóbbi kettő nekem is rejtélyes:) bár a vízöntővel a változatosságot imádom, a kiszámíthatatlanságát, az öntörvényűségét, a magabiztosságát, de lelkileg nem társ, pedig hihetetlen intuitív képességekkel rendelkezik, de minadmellett h használja elutasítja ezeket...akire lelkileg rá tudok hangolódni, s akivel úgy érzem, h ért belőlem mindent (ilyen persze nincs..) az a skorpió s a rák..

 

esotherica Creative Commons License 2007.11.01 0 0 1631
Hihi. :)
Nekem is Tűz aszcendensem van...
Előzmény: scarlett o'hara (1630)
scarlett o'hara Creative Commons License 2007.10.31 0 0 1630

mennyire igaz ez, én is első napos rák vagyok, sőt első órás:o)

az aszcendensem kos

úgyhogy az ikrek, a rák és a kos jegy is hat rám

elég érdekes elegy amikor egy levegő, egy víz és egy tűz jegy hatásai egyszerre érvényesülnek

néha nem tudom hogy bírom magamat:o)

Előzmény: esotherica (1618)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 1629

ezt ajanlom, 5 eve figyelem, es mindig bejön !!

 

lehet, hogy a sless es a BIO -t nem kell beirni, de igy van egybe a Link :)

beirod az adataidat , es tudod ma eppen hogy is allsz !!

nagyon jo !!

chhaya Creative Commons License 2007.10.21 0 0 1628
írjunk magunkról. rám az általános jellemzések (nem a napi szintű gagyi firkák) kb. 90%-ban igazak szoktak lenni. pedig nem is hiszek benne. :D
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 1627
De milyen érdekes, hogy még ebben a jeles hónapban is visszafogottan nem önmagunkról írogatunk, hanem pl a vízöntőkről.
Előzmény: _AiRMAN_ (1620)
esotherica Creative Commons License 2007.07.19 0 0 1626
Na, éppen az a fura, hogy az általam ismert Vízöntők nem éppen azok a lepcsesszájúak. Pedig az egyikük a hugicám, akit elég jól ismerek. :)
Sőt, ismerek határozottan mogorva Vízöntőt is.

Szerintem a Vízöntőt leginkább az keseríti el, ha nem úgy alakulnak a dolgaik, ahogy elképzelték. Elképesztően nyakas népség.
Előzmény: shiverlead (1625)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!