Keresés

Részletes keresés

konok kecske Creative Commons License 2022.10.19 0 3 5998

Újra elkezdtem nézni a sorozatot, és egyszerűen még mindig rá vagyok buzulva erre a latens buzulásra. Nem egyszer képzeltem azt, hogy az ókori iratokon való elmélkedés közben Ecbert rámászik Athelstanra. Vagy egy pogány ünnepen Ragnar tenné ugyanezt.

Felőlem Judith is részt vehet a dologban. 😁

 

Törölt nick Creative Commons License 2022.05.05 -1 0 5997

Esetleg emailben vagy valahol lehetséges ,hogy mutass még róla képeket? :) Akár cserélhetnénk is.

Előzmény: Iceman88 (5996)
Iceman88 Creative Commons License 2022.05.04 -1 1 5996

Köszi, most per pill újra gondoltuk s leborotválta s újra elkezdi növeszteni, mert picit csaltunk, ajkaknál szedve volt! Most teljes borotva hogy egységesen nőjön újra neki!!!

Előzmény: Törölt nick (5993)


Törölt nick Creative Commons License 2022.05.04 -1 1 5995

Ha van valaki aki hasonlót megélt arról nagyon örülnék egy beszámolónak akár az email-re ,ha nem szeretné megosztani a nagyérdeművel :) Azt hiszem publikos az email címem.

Előzmény: Gladiátor1974 (5994)
Gladiátor1974 Creative Commons License 2022.05.04 -1 0 5994

Sokan vágynak / vágyunk hasonlóra :)

Előzmény: Törölt nick (5991)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.04 -1 0 5993

Jó ezt olvasni ,hogy nem csak bennem merültek fel ilyen vágyak :) Meglestem a szex közbeni képeidet hát elég jók :) Én is szeretem az igényesen szőrös puncit :)

Előzmény: Iceman88 (5992)
Iceman88 Creative Commons License 2022.05.03 -1 1 5992

Jól hangzik!!! Simán ha benne lenne a feleségem, sőt aktív s passzív részt bevállalnám!!!

Előzmény: Törölt nick (5991)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.03 -1 4 5991

Én mostanában arról fantáziálok milyen lenne asszony mellé bevenni egy szép transzit, akinek szépen megvannak csinálva a cickói, szép formás seggel. Hagynám, hogy leszopjon aztán megbassza az asszonyt, közbe betenném neki és hagynám, hogy ő mozogjon, járna a faszomon miközben az asszonyt dugja. Utána az asszony szopna egyszerre kettőnket, a végén meg mondjuk összefogva a faszunkat kiverném. Esetleg kipróbálnám milyen érzés leszopni. Titeket felizgatnak a szép transzik? Esetleg a shemalek? 

konok kecske Creative Commons License 2022.02.20 -2 1 5990

A teljesség igénye nélkül egy kis meserészlet.

-Üss még, te kis szarcsimbók, üss! - így a Vén Krampusz. A legutóbbi portya során szerzett kék köpenyből hasított-font korbács engedelmesen lesújtott, újra és újra. Hogy' tiltakozott a szerencsétlen Bűvész, amikor lehúzták róla! Úgy kell neki, önként is odaadhatta volna, amikor a Komisz Manó egy bravúros rántással megszerezte. Aztán, ki tudja, miért - ez valószínűleg az elmebaj elhatalmasodását tükrözte -, vigyorogni kezdett, miközben a szemöldökét húzogatta, és odadobta az erszényét is. "Neked nagyobb szükséged van rá", mondta. Nyilvánvalóvá vált, amit addig is tudtak róla, hogy ez az ember bolond. Igaz, hogy manónk megszenvedte a zsákmányszerző utat, hegyes füle, amelynél fogva a Bűvész (vagy más nevein a Bolond, a Komédiás, a Varázsló, az erdő lakói szimpátiától függően különböző neveket aggattak rá), egy pár másodpercre fölemelte és megrázta a levegőben, azóta is csálén áll egy kissé a másikhoz képest. Tehát nemcsak egy bolonddal álltak szemközt, hanem egy veszélyes, agresszív bolonddal, ami a legrosszabb párosítás.
De most itt voltak, a Krampusz játszószobájában a kék köpenyből font korbáccsal, amellyel az András-kereszthez rögzített gazdája hátát, hátsóját és combját verte. Kezébe kellemesen simult a kék anyagból font verőszerszám, hirtelen bevillant róla annak egykori tulajdonosa. Megborzongott. Inkább az előtte lévő testen legeltette a szemét, kitúrva ezzel a nem helyénvaló gondolatokat.
Farka már ágaskodott. De mindenekelőtt a Krampusz kívánalmainak kellett eleget tennie.

Előzmény: konok kecske (5989)
konok kecske Creative Commons License 2022.02.18 0 0 5989

A kis trombitás, a gyilkos nimfa, a komisz manó és a vén krampusz kalandjai, ez jutott most eszembe. Ha ezt egyszer megírom, hohó! Elképzelhető, hogy nem bírom gyomorral. (hangulattól, aktuális perverzségi mutatóktól, a csillagok állásától is függ) Természetesen szegény Róka urat ezúttal nem keverném bele a történetbe. 

Előzmény: konok kecske (5854)
Szexicrossdressgiulia Creative Commons License 2021.09.27 -2 0 5988

Némi technikai szünet után újra él az e mail címem: szexicrossdress@indamail.hu Ide írhat nyugodtan bárki, akit esetleg felizgattam és meg akarna baszni!

Előzmény: Törölt nick (5965)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.25 -1 4 5987

Hmmmmmm!!!

Rolexfan Creative Commons License 2021.09.24 -12 3 5986

Még valami erről csodás telt asszonyról, aki úgy jött fotózni, hogy egész más járt a fejében.

 

Nagyon izgult, amikor első alkalommal eljött a "fotózásra". Útólag ezt úgy írta le, hogy elszakadt nála a film, csak foszlányokra emlékszik vissza. Ezt már több nő mondta nekem, úgy hogy elhiszem. A nők sokkal többet álmodoznak előre arról, hogy mi lesz az első találkozásnál, főleg ha meztelen fotózásra jönnek és ettől nagyon izgulnak. Ezt a szépséget leültettem az asztalhoz velem szemben, aztán megfogtam a kezeit, amelyeket talán akaratlanul is úgy tett elém, hogy meg kellett fogni. Valami olyat mondott, hogy vigyázzak, mert, ha megfogom a kezét nem áll jót magáért. Ez többféle képpen lehet érteni én mindenesetre felálltam és azt mondtam, hogy akkor üljünk át a kanapéra. Leült én meg mellé ültem szorosan és elkeztem finoman kigombolni a blúzát. Ilyenkor nem szabad ruhában fogdosni a nőket, mert arra könnyen lehet olyan válasza, hogy eltólja a kezet, és akkor az már egy kínos szituáció. Ilyenkor le kell finoman vetkőztetni. Ő is szó nélkül hagyta, hogy kigomboljam a blúzát ami alatt a feszes melltartóban olyan hatalmas mellek voltak, amilyet én még sohasem fogtam. Kivettem a melleit a melltartóból és elkezdtem csókolgatni, símogatni a keményedő bimbókat. Szó nélkül, szinte bénultan hagyta, hogy teljesen levetkőztessem. Előtte való este azt írta, hogy megjött neki. Biztos voltam abban, hogy azért írja, hogy eszembe se jusson a dugás. Máig se tudom az igazságot, de azt láttam, hogy volt tampon a puncijában.

 

A melleit fogva elkezdtem vele csókolózni, aztán én is ledobtam magamról mindent és átmentünk a másik szobába, az ágyra. Nem akarom részletezni a dolgot, annyi volt első alkalommal, hogy szépen kiverte a farkam. Nagyon izgalmas volt nekem és úgy láttam neki is. Egy jó kezdet volt, amiből egy másfél ével nagyon jó szerelmi vagy inkább szex kapcsolat lett. Talán inkább szerelmi, mert rengeteget lelkiztünk levélben meg a talikon is, ami szerintem nem jellemző egy csak szex kapcsolatra. Nagyon szeretnék ide betenni arc nélküli képeket róla a csodás telt testéről, de nem tudom ő mit szólna hozzá, ezért ezt nem kockáztatom meg. 

Rolexfan Creative Commons License 2021.09.21 -14 2 5985

Pár éve a háromgyerekes, nagyon intelligens, telt szeretőm rendesen belegyalogolt a lelkembe. Talán én is az övébe, de hogy ő az enyémbe az tuti. Másfél évig naponta 20-50 mailt váltottunk. Mind meg van, szeretem ezeket olvasni, mert visszajön a emléke és még ez is felizgat. Nagyon sokat tanultam abból a kapcsolatból, mert ő nagyon nyiltan kimondta a vágyait. Egy kis részlet egy esti levelezésünkből, szóról szóra:

 

én

Ma felhívott telefonon a barátom. Nem mondta, hogy miért, de szerintem felizgatta, amit rólad meséltem neki

 

ő

Gondolom eljönne. Kérdezd meg, mennyit fizet értem :

(az is izgalmas lehet ha pénzért csinálja az ember, s azt, amit a kedves kuncsaft kér)

 

én

nem szeretek másokat pénz költésre biztatni

 

ő

ej, de diplomatikus vagy

 

én

Benned az a csodás, hogy egy különlegesség vagy. Úgy alakra, mint viselkedésre. Egy nagyon fasz felállító nő vagy

 

ő

pont annyira vagyok különleges/egyedi, mint mindenki más

 

én

Nem tőled nagyon kemény lesz a fasz

 

ő

és mit engednél neki

én

eladni, odaadni nem volna bátorságom (hátha nem élem túl) De megmutatnálak

ő

az mit jelent

 

én

Testedet megmutatnám

 

ő

hogy?  

jön, rámnéz, megy? részletezd

 

én

valahogy úgy. aztán kiveri magának

 

ő

nem írtad le, hogy is gondolod pontosan a barátodnak való megmutatást

hogy kerül le rólam a ruha

mit kell tennem

mit hogy kell megmutatnom

mit tehet-ő

stb.

 

(az amúgy nem érdekel, mit szeretne ő

az érdekel, mit szeretnél te, mi izgatna téged)

 

ő

te tényleg szeretnéd, ha más ffi/ffiak előtted velem szexuális kapcsolatba kerülnének (mondjuk a levetkőzést is már tekintsük annak)

vagy csak azért szeretnéd, mert azt gondolod, én szeretném?

 

én

Azt szeretném, ha te élveznéd a több farkat

ő

nekem soha semmit ne csinálj, ami neked nem jó

ami nem neked jó

utálnám

nagyon

és nem esne jól

és félnék mindennél, hogy biztos ez se jó, az se jó neked

 

nekem tökjó az, amit én szeretnék

de még sokkal jobb, amit te

nekem bitangjó érzés alapból, ha terveznek velem, ha használnak

ez a lényege a létezésemnek

(meg hogy spermával jól teletöltsenek)

ez félig már ki is elégít (nem viccelek)

ha jól megfelelek, ha elégedettek velem, ha sikerül kielégítenem a másikat, az már iszonyatiszonyatjó

 

én

Ebben a Te izgalmad izgatna engem, mert biztosan izgulnál. Esetleg az izgatna, ha tényleg vezényelhetném utasításokkal

 

ő

ennek a részletezését várom J

 

én

El jössz, a tagot eldugnám a hálóban, lefürödnél, rádadnék egy szemtakarót, bevinnélek a nappaliba, behívnám a tagot, levenném rólad a törülközzőt, lefektetnélek, aztán mondanám, hogy tedd szét a lábad, ujjaddal húzd szét a puncidat. Megkérdeznélek, hogy megsimogathatja-e a melleided, hogy újjalhat-e és mondanám neki, hogy mit csináljon. Aztán elküldeném

 

ő

és arra pl. miért nem gondolsz, hogy baromira, de baromira nem tetszenék neki?

hogy bottal se piszkálna meg

 

én

Te egy csoda vagy egy korombeli férfinek, de szerintem egy fiatalnak is

BiShooter Creative Commons License 2021.08.02 -1 0 5984

Szia!

 

Próbáltam, de ez az üzenet jött vissza: 

 

Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) waraegia@gmail.com cím nem található, vagy nem tud leveleket fogadni. Ha még keresel beszélgetőpartnert, kérlek írj a vadvagyvadasz(kukac)gmail(pont)com -ra. Köszike

Előzmény: cougarlover (5973)
Szexicrossdressgiulia Creative Commons License 2021.08.02 -1 1 5983

Csak erről fantáziálok, hogy én is átélhessek egy ilyet: https://xhamster.com/videos/crossdresser-fucked-like-girl-10185965

konok kecske Creative Commons License 2021.07.31 0 3 5982

Nah, asszem született valami hasonló nem rég, bár kicsit másféle, mint amire akkor gondoltam. :P :D

 

Az atya hangokat hallott egy elhagyatottabb épületrészből. Csodálkozott, ki vagy kik lehetnek ott ilyen késői órán. Elmélkedéssel és imádkozással töltött sétáját tette volna épp, amikor megzavarta ez a kis körülmény. A harmincas éveiben járt, bár a külső szemlélő idősebbnek nézhette érett arca, szigorú, többnyire igazságos, ellentmondást nem tűrő természete miatt.
A hangok egyre erősödtek. Lenyomta a kilincset.
Az ajtónyitás zajára egy párocska rebbent szét. Egy szerzetes növendék, és... a lány.
-Jelentkezz Gergely atyánál, és mondd el, ami történt. Mondd, hogy én is megyek mindjárt. Holnap számolunk. - villantotta rá a szemét a novíciusra. A fiú, talán az imént átélt aktustól, vagy a rajtakapottság miatti szégyenkezés, félelem okán, remegő lábakkal emelkedett föl a padlóra vetett szalmáról. Szerszáma a nedvektől csillogva ágaskodott.
-Igen, atyám. - mondta egy kissé elvékonyodott hangon, és amilyen gyorsan tudott, távozott.
Nuca hosszú haja elterült a hátán, meleg barna íriszében kék cirmok nyugtalanították a szemlélőt. Bosszúsan, gyors mozdulatokkal kapkodta magára a ruháit.
"Legalább egy öt percet késtél volna." - gondolta, de nem merte kimondani. Szemrehányóan nézett Fülöpre. Közben egyre világosabbá vált számára, hogy örülhet, ha egy orgazmus nélküli közösülés a legnagyobb vesztesége ebben a történetben. Nem először találkoztak, amely találkozás fájdalmas emlékeket idézett fel a lányban. Az atya megvetően, szája szélét kissé lebiggyesztve nézett le rá. Arcán mintha unalom tükröződött volna.
A nő, ahogy felöltözött, megcélozta az ajtót. Annál is inkább, nehogy kibukjon a száján valami mélységesen sértő, káromkodó kiszólás, mint a legutolsó alkalommal is. Nem gondolta, hogy bárkit is tisztelnie kellene csak azért, mert a sors fölé helyezte.
-Hová mész? Befelé! - Nuca megfordult és ránézett a szerzetesre. Az fejével az ajtó felé intett, ami egy belsőbb szobába vezetett. Kétségbeesve nézett rá.
-Kérlek, atyám, ne. Esküszöm, jó útra térek, én... -undorodott magától, ahogy ezeket a szavakat kimondta, és ezt látta tükröződni Fülöp arcán is.
-Mit mondtam? - mutatott az ajtó felé a férfi. A nő feladta... nyelt egyet, és elindult.
Egy kissé poros dolgozószobába nyitott be. Az atya körülnézett. Megnyugtató látvány: a falak tele voltak könyvekkel, amelyek elolvasására hívogatóan állt egy-egy karosszék a magas polcok tövében. Most azonban mást keresett a szemével, valamilyen fenyítőeszközt. Az ajtóra nézett, belülről benne volt a kulcs.
-Mindjárt visszajövök. Nem ajánlom, hogy az ablakon keresztül próbálkozz, messzire elér a kezem és nem vagyok könyörületes típus. - bár tudta, hogy az ablak pont elég magasan van, nem valószínű, hogy a lány megreszkírozná az azon keresztül való távozást, gondolta nem árt, ha egy kicsit ráijeszt.
Rázárta az ajtót, és már tudta, mit keres. Egy korbácsot.
Körülbelül 15 percbe került, amíg megtalálta és visszatért a szobába.
-Az íróasztalhoz! - mutatott a korbáccsal a széles felületre. - Hasmánt.
Nuca ráhasalt, bár az imént még a megfelelő tárgyat kereste, amellyel hatástalaníthatja a papot, hogy utána megszökhessen, amikor szemtől szemben álltak, nem mert ellenszegülni.
-Hajtsd föl a szoknyát! Még jobban... úgy.
Az első ütés túl gyorsan jött. A nő felkiáltott.
-Kezdd: "Mi Atyánk..."
-Mi Atyánk...
A következő ütés erősebb volt.
-Aki a mennyekben vagy...
-Aki a mennyekben vagy...
-Szenteltessék meg a te neved...
-Szenteltessék meg a te neved...
A korbács ágai közül egy-egy a szeméremajkaiba mart. Kétséges volt, hogy ez a fenyítési mód szabályos, de hatásosnak ígérkezett. Nuca csak a következő ütésre koncentrált, miközben folytak a könnyei, és az imádság helyes elmondására. Ugyanis ahogy elrontotta, az atya újrakezdette vele.
Amikor vörösre csíkozott hátsóján végre abbamaradtak az ütések, először csak pihegett. Visszaengedte a szoknyát és feltápászkodott. Mintha minden dühét kiverték volna belőle, kissé szédült. Alfele forrón lüktetett és fájt.
Fülöp alig észrevehetően tágabb pupillákkal, végtelen önuralommal nézte. A lány csak egy elkódorgott bárány volt, akit vissza kell terelni a helyes útra.
-Ha még egyszer megtudom... és megtudom, abban biztos lehetsz, kidobatlak a városból! Holnaptól pedig lesz elég dolgod; délelőtt a konyhán vagy a kertben, délutánonként iratokat fogsz másolni. Én magam foglak ellenőrizni. Akkor holnap reggel hatkor a konyhán!
Fülöp ezzel befejezettnek tekintette mondandóját és az ajtó felé intett.

Előzmény: konok kecske (5870)
mindenki valaki Creative Commons License 2021.05.08 0 0 5981

Ez igen💦💦💦💦

Előzmény: melyik név nem foglalt? (5980)
melyik név nem foglalt? Creative Commons License 2021.05.08 -3 0 5980

ahh kosyonom de g3cijooo topik imádom szivemmel és az összes maximum térfogatra tágult barlangos testecskéimmel IMÁDOM ha valaki hosszan és részletesen irja le a mocskos perverzóit

 

köszönöm

 

sokáig olvasgatom érintés nélkül, amig az alsonacikam ÉS a nadrágom is átázik az előváladékomtól

 

ez az egyik kedvenc bár ez nem fantázia inkább férfi-orgazmus óda:

 

3 órás aktív lebegés ejakuláció előtti állapotban, félig ülő testhelyzet: MAKKOM kőkeményen buggyan elő, mikor fitymámat mindkét kézzel szakadásig feszítem, ölemben szomjasan rúgkapál a kéjj.. egy utólsó FESZÍTÉS.. és döntöttem: JÖHET!.. már nincs megállás, mert végre látni akarom a feltartóztathatatlan ondóáradatot, érezni gesztenye illatát, forró fényes simogatását, megadni magam a rángatózó kéjjnek... FINOM csiki.. és STARTOL a drága LÉ... fut.. fuT.. fUT.. és végre itt van!.. elérte a vesszőm... villámcsapással felér a várt pillanat, finom kis sercenés és valósággal FELROBBAN.. MAKKOM hegyén opálos kéjj cikázik... DŐL A GECI.. forrón pocskol.. fényesen ZIHÁL.. Fújtat.. SPRICCCEL.. PUMPÁL.. büszkén lüktetve szorgosan ontja a világegyetem legtitokzatosabb anyagát.. ÓÓÓóóÓÓHHhhh.. de fincsi...

Wackorpeti Creative Commons License 2021.05.08 0 0 5979

Nem jó a mailod.

Előzmény: cougarlover (5973)
XxyyxxMp Creative Commons License 2021.05.05 -1 15 5978

Szívesen olvasnèk erotikus törtèneteket a páromról,ki mit csinálna vele

mindenki valaki Creative Commons License 2021.04.27 0 0 5977

Szívesen olvasnék és élveznék erotikus történeteket ;)

történetíró Creative Commons License 2021.04.26 0 0 5976

Csak akkor még bíztam abban, hogy másvalaki nem árul el. Pedig akkor már elárult...

Előzmény: történetíró (5975)
történetíró Creative Commons License 2021.04.26 0 0 5975

Kicsit izgalmasabb, jobb, élhetőbb lett volna ez a rohadt élet, ha pl. ehhez hasonló megtörtént volna. :'(

A fizikailag megélt kielégülés mellett izgalom, tudatállapot változás, mint egy mélységbe való belezuhanás, a megfelelő partnerrel. "Mintha szeretnének". Még ha csak egy alkalomra szól is.

Előzmény: történetíró (5935)
konok kecske Creative Commons License 2021.04.09 0 2 5974

Hátulról egy fiatalabb nő látszott, ahogy széttárt combokkal ül az asztalon, masszív, de formás kis testét egy idősebb, felöltözött férfi ölelte, miközben mohón csókolóztak. Az átlagnál nagyobb, kerek fenék kissé elemelkedett, a férfi középső ujja tövig merült el benne. Másik kezével a hajába markolva hátrahúzta a nő fejét. A két csokoládé szempár összekapcsolódott. A férfié valamivel hidegebb barna, szögletesebb szemrésben, a nőé mandulább alakú.
A férfi lassan mozgatni kezdte az ujját, figyelve a reakciót. A nő még félárbócosabb szemhéjakkal, fátyolosabb tekintettel nézett rá. Ánusza ujjazása közben érezte punciján a rugózó nedvet. Alig várta, hogy belé hatoljon.

cougarlover Creative Commons License 2021.04.09 -1 1 5973

Akit érdekel családi shemale bi és animal levelezés, írjon nyugodtan....

cougarlover Creative Commons License 2021.04.09 0 2 5972

Van egy furcsa perverzióm, nem tudom ki van még így, a blasphemy, blaszfémia. A vallásos dolgok megszentségtelenítése. MInden jöhet ami sátánizmus, rózsafüzér, templomi szex, apácák... Imádom, ha egy lányon keresztes nyaklánc van, miközben ribanckodik, netán rámegy egy jó adag geci. Akit érdekelnek hasonló dolgok, írjon bátran akár mailben, szívesen levelezek, osztok meg sztorikat...

 

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.19 -1 2 5965

Tekintettel arra, hogy ma már engem a szexnek kizárólag az a formája izgat fel, ha én lehetek a nő szerepében, folyamatosan erről fantáziálok, ami már megtörtént velem és újra átélném, nagyon!

 

Egy buliban harisnyában, magassarkú cipőben, nagyon csini ruhában, gyönyörűen kisminkelve, számon vérvörös rúzzsal, ugyanilyen színűre kilakkozott körmökkel, keresztbe tett lábakkal ültem egy szobában, három másik "csaj" társaságában. Beszélgettünk.

Bejött egy nagyon helyes, fiatal, vékony srác és láttam, hogy megtetszettem neki. Mi tagadás, ő is nekem, nagyon!

Előbb dumcsiztunk egy kicsit, majd megkérdezte, átmegyek-e vele egy másik helyiségbe, mert szeretne velem kettesben maradni. Igent mondtam, teljesen transzban voltam, őrülten vágyakoztam!

Egymás mellé ültünk a másik szobában az ágyon és azt mondta, nagyon tetszem neki és kíván. Mondtam, hogy én is őt és annyira, hogy most megengedem, hogy azt csináljon velem, amit csak akar!
Először elkezdett simogatni, puszilgatni. Aztán lesmárolt, közben fogdosott, taperolt, benyúlt a szoknyám, harisnyám alá, eltolta a bugyimat, elkezdett ujjazni, közben már sikoltoztam a kéjtől.

Mohón viszonoztam csókjait, majd elkezdtem kigombolni a farmernadrágját, simogattam a pompás faszát, húzogattam róla a bőrt, aztán bekaptam.

Sokáig szoptam, nyaltam, hogy minél jobb legyen neki, de még mielőtt elélvezett volna, felhúztam rá a gumit és megkértem, basszon meg, ahogy a kurvákat szokás.

Tövig belém nyomta, már ettől majdnem elélveztem, de csak addig kúrt, amíg még nem lett kész, aztán kivette és a harisnyás lábamra, seggemre élvezett úgy, hogy a gecije végigfolyt, egészen bele a körömcipőmbe!

Törölt nick Creative Commons License 2020.12.30 -1 2 5960

szívesen, nincs is ennél izgatóbb szórakozás, mint kiverni a már kivert faszt 

Előzmény: mindenki valaki (5957)
dugohuzkodo Creative Commons License 2020.11.20 0 9 5959

Én mostanában arról fantáziálok ahogy elvette a szüzességem a szomszédasszony....

Nyár volt, alig ruhácska rajta, nagy mellei lengtek inogtak össze vissza. Én meg leselkedtem álló farokkal a rövid nadrágomban a kerítés mögül.

Valahogy kiszúrt és megijesztett mikor hirtelen megszólalt szinte szemben.

Hát te? Csak nem hokizok?

Persze fülig vörösen makogtam valamit közben markoltam a nadrágomat ami erősen dudorodott.

Gyere át - hívott

Volt egy kapu szerűség a két telek között átmentem még mindig vörösen és persze dagadó naciban.

Csak nem rám hokiztál? Tetszem talán? - kérdezte

Nagyon - vágtam rá önkéntelenül közben a melleit néztem a dekoltázsát.

Ezek is ? - kérdezte és megemelte őket hogy szinte a számba tolta.

Nagyon szépek - nyögtem kínomban és megpróbáltam összegörnyedni hogy a dudor ne látszódjon a nacin.

Látom - mondta és nadrágon keresztül megsimította a farkam.

Remegtem a vágytól és éreztem hogy itt most nagy spricc lesz hamarodan.

Vedd ki szépen, ne szorongjon. Szeretném látni mekkora faszod van. - a kissé trágár beszéde még jobban adott az adrenalinnak az agyamban. Hirtelen letoltam térdig a rövid nadrágom és ott álltam előtte 12 órát mutató lüktető fasszal.

Húbazmeg de szép , és milyen kemény - markolta meg.

Csak egy mély sóhajt tudtam kinyögni.

Segítek, jó, kvierem én a faszod, szeretem látni ahogy spricceli a sok gecit nekem. - a szavak szinte egy egy rántást jelentettek az agyamban.

Hirtelen elkezdte kigombolni a ruáját. Mikor az utolsó gomot is kigombolta ott állt előttem szétnyílt ruhában két nagy lógó csöccsel és fekete bozonttal a lába között.

De gyönyörű - nyögtem mert mást nem tudtam.

Megmarkolta a farkam majd lassan szorítva lehúzta a bőrt hogy már majdnem fájt de közben iszonyú jó érzés volt ahogy vöröslött a makkom a csuklójánál. Kibugyant egy nagy csepp is a gyönyörtől. Kicsit visszaengedte majd megint erősen szorítva hátrahúzta. Ez már sok volt nagyon, nyögtem is egyet hogy kész vagyok, mindjárt jön.

De már nem volt idő csak azt láttam hogy egy fehér csóva kilő a vörösre duzzadt makkomból végigcsapódott a nő mellén hasán a farkamat markoló karján. Aztán még egy csóva, és még egy....

Nem tudom mennyit élveztem de akkorát egyetlen hokizáskor sem élveztem mint ott szomszédasszony kezében.

Mikor lenyugodtam kissé akkor néztem az arcára. Mosolygott. NAbazmeg, ha ezt belém spriceled a fülemen jön ki.

És csak fogta a lassan kókadó farkam és közben csurgot a sok geci le a melléről hasáról a fekete bozontos pinájára és onnan tovább a combjára.

Hirtelen elengedte a farkam a gecis testén összegombolta a ruháját.

Gyere utánam . mondta.

Bementünk a szoba konyhába ahol albérletben lakott.

Megfordult és elkezdte megint kigombolni a ruháját. Átázott már a sok gecimtől, de nem érdekelte. Ahogy gombolta ki a nadrágomban már megint éledezni kezdett a kukac, hogy ő is látni akarja.

Levette a ruháját és megtörölte magát vele.

Kézenfogva bevezetett a szobájába, lefeküdt az ágyra széttett lábakkal. Kezével széthúzta a nedves puncit. Olyat addig csak képen láttam. Ahogy a bozontos kóc alatt kinyílik csillogón a nő pinája, széthúzva, szinte belátni.

Na vedd már le a nadrágot és gyere már basszál meg - mondta.

Dobtam le a nadrágot egyből a farkam próbáltam életre kelteni némi húzogatással markolászással. Hát sokat nem kellett masszírozni, újból vigyázba vágta magát. Igaz akkor még csak 18 voltam, gyorsan regeneráódott egy egy hokizás után is.

ITt meg a látvány ...

Kissé tág volt a nő de pinában voltam! Csak arra emlékszem hogy a mellei közt feködtem és dugtam ahogy bírtam. Két kézzel markolta a fenekem, a lábával is adta az ütemet és úgy éreztem fel akar tolni magába teljesen. Én meg igyekeztem befelé erősen.

Nem tudom meddig dugtam, csak hallottam a nyögéseit, a lihegését, és ahogy bíztatott : basszál szét, basszál meg kurvára, baszd belém a kemény faszod , baszd belém tövig.

Az igyekezettől nem tudom meddig tartott, de a végén sikerült együtt elélvezni. Életem meghatározó élményére még 50 felett is szivesen emlékszem és ki is verem .

Azóta sok év eltelt, az akkor kb kb 40-es nő már biztos 70 feletti lehet.

De az akori csöcsöd szomszédasszony megdugása még mindig felállítja a farkam

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!