Keresés

Részletes keresés

Ragiku Creative Commons License 1999.03.25 0 0 463
Érdekes számomra ez a 3 név. Azért nem írok személyt mert nem vagyok benne biztos, hogy a 3 az nem csak kettö-e. Bozgor, ZöPö, Mogorva. Idejárnak Leninszobrot csinálni.
A topik ugye azért lett nyitva, hogy beszélgessünk. Jómagam hajlandó is lettem volna leereszkedni (trigger:)). De ez a rakás bozó úgy csinált mint a kutyák. Idejárnak lehugyozni a fát. Persze csodálkoznak, ha az ember kutyába se veszi öket. Igazán szeretnék velük leülni egy asztalhoz, megvitatni a problémájukat. Megn 0233zni, hogy mi az egyoldalú paranoid véleményük a nyilt szólás és gondolatszabadságról.
Persze erre az én elfoglalt "szkegyulomö sosem ad lehetóséget. Meg aztán kár az idöért. Ezek az emberek azt hiszik, mert le tudnak ütni 2 billentyüt a klaviatúrájukon , hogy ök a Fischer Anni.
A katonaságnál ilyenek voltak az irnokok. Elöször azt hazudták, hogy tudnak gépelni, aztán 30 centios nyelvükkel fúrták a géhás örmester seggit. Trash.
Konkluzió: Tojok rájuk.
Az a töménytelen e-mail bizonyítja, hogy igazam van. Szaremberek.
Period.
Ambipotalamusz Creative Commons License 1999.03.25 0 0 462
egyre debilebbek vagytok, esküszöm. ovodás pszihoterápiai fogl. még mindig senki nem fogta fel, hogy R. átbaszarintásnak meg játéknak szánja az egészet? miért kell minden meszidzset halálosan komolyan venni? csak azért, mert minden porbafingó beírás rákerül az internettó vincseszterére?

nem értelek titeket.

Ragiku Creative Commons License 1999.03.25 0 0 461
Ez az Mogorva. Le kell szarni. Megdumáltál. Mint Bozgor.
Period.
ZöPö Creative Commons License 1999.03.24 0 0 460
"Egyébként vannak azért ZöPönek is barátai, gondolom ők egyetértenek vele."

J

Előzmény: Mogorva (459)
Mogorva Creative Commons License 1999.03.24 0 0 459
ZöPö!

Ha ez számít bármit is, én lélekben veled vagyok! Azonban a jelenlegi helyzetben semmi kedvem egy idióta görénnyel foglalkozni. zsoltu, ha még sokáig bírja, úgyis ráébred, hogy ez a vén tökórrú komplett idióta. Kollégám meglátása szerint csak beteg, de én ezt kétlem. Egy roppant ravkós, alamuszi majommal állunk szemben. Amíg fontosabb dolgok is vannak a környezetünkben, addig le kell szarni. Ha majd eljő az Ő ideje, elővesszük. Addig is az Ő szófordulatával élve: tükör, polc, garázs!

Duracell.

Előzmény: ZöPö (458)
ZöPö Creative Commons License 1999.03.24 0 0 458
zsoltu, te félelmetesen öntelt és ostoba vagy! Ha képes lennél elolvasni és megérteni azt, amit huszonhatszor leírtam én vagy leírtak mások neked, nem hordanál össze ennyi faszságot. Totálisan értelmetlen neked bármit mondani, mert süket, vak és hülye vagy, de legalább az önbizalmad határtalan.. De én is seggfej vagyok, hogy egyedül (h)arcolok itt veled. Az értelmes emberek már rég feladták.
Mégis válaszolok a kérdéseidre.
1. Nem én vagyok képtelen, hanem ő. Milyen nyelven mondjam, hogy felfogd?
2. Többszörösen nevetséges. Emlékeim szerint volt itt a Törzsasztalon egy arc, aki napi harminc topicot nyitott, majd többet oda se nézett. Volt egy másik pofa, aki az előzőt előbb szép szóval, majd később egyre határozottabban próbálta arra rávenni, hogy beszélgessen a megnyitott topicjaiban. Nem emlékszel, kik voltak ezek? Továbbmegyek: te hány kérdésemre választoltál már itt?
A 1999-03-24 20:01:50-es Ragikunak címzett üzeneted... Csak gratulálni tudok. Eddig szemét nem voltál (velem szemben legalábbis), de ezzel te is átlépted a Rubicont. Neked a Maca a vitapartnered ezután, de nem én.
Ragiku Creative Commons License 1999.03.24 0 0 455
ZöPö, te kit képviselsz itt, hogy állandóan többesszámban beszélsz? Kik a megbízóid?
Csak nem a....?
Gyerek.
ZöPö Creative Commons License 1999.03.24 0 0 454
Igazad van, teljesen felesleges. Mint ahogy mi is feleslegesek vagyunk itt, elegen vagytok ti ketten.

Az én fejemből nem pattannak isteni ötletek, legfeljebb ötletek. Valamint (másokkal együtt) én már tudom, hogy a te isteni ötleted = lehetetlen. Amúgy azt a nagy beszélgetést a topicod nyitása óta hiába várjuk. :-) A legfontosabb az, hogy meg légy győződve az igazadról. Akkor lehet nyugodtan aludni! :-)))

Előzmény: Törölt nick (453)
ZöPö Creative Commons License 1999.03.24 0 0 452
zsoltu, egyre többen próbáljuk ugyanarra a dologra felhívni a figyelmedet. Sajnos úgy látom, egyre reménytelenebbül. Ez a zavaró szoftverhiba.
Voice of America Creative Commons License 1999.03.24 0 0 449
Ebben akkor kvittek vagyunk. :-))
Előzmény: szanovagan (448)
szanovagan Creative Commons License 1999.03.24 0 0 448
Vojsz,
Sajnállak.
Voice of America Creative Commons License 1999.03.24 0 0 447
új - new
ujj - finger

Helyesen tehát "Nem (csak) újabban van ez így".

> Sokan azt mondják, hogy az Internetto magántulajdon és azt csinál amit akar.
> Nem, amig az én szobámban az én masinámon csinálja.

Már elnézést, a te beteges kényszereden túl, hogy ide írogass; van valami műszaki kényszer nálad (vagy bárkinél a világon) arra, hogy egyetlen bit információt is letölts az internetto.hu domainről?

> Ez a fantaszikusan nagyképú arctalanság ami bosszant.
1. Az ide író "nickek" java része valóságosan is beazonosítható személy. (Lásd pl. találkozók.)
2. Kevesen vannak, akik (tévesen) azt hiszik, hogy hosszú időn keresztül arctalanok maradhatnak. Ezek egyike éppen te vagy.
3. Engem (és még sokakat) a te arcátlanságod bosszant.

Előzmény: Ragiku (444)
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.03.24 0 0 446
Ragiku szerintem kicsit igazsagtalan vagy most. En 2 dologra gondolok, mindketto szakmai:
-"Minden program bonyolultsaga addig fokozodik, amig tul nem no a programozo kepessegein" meg "ha valami egyszer jo volt akkor azt nem kell megjavitani" ezt most a keki folotti harag mondatja velem. Rencer teljesen jo volt amig ez ev eleje ota nem kezte kedves sysop piszkalni a szoffert, raadasul mukodes kozben brrr...
-Eszlelhetoen nott a terheles. lehet hogy nem bir mar vele a vas/szoffer es ehhez jon meg az allando uzemkozi piszkatura.

Modulacio: Ezen sokat gondolkoztam. anonym modulatorok+Mona: Mona megirta, hogy tarsadalmi munkaba' vegzi mar amikor belekezdett. Ugyan olyan nick volt mint te vagy en, csak ot "egy lany"-nak hivtak. Nem mindig rablobol lesz a legjobb pandur. Vitaforumot vezetni/moderalni csak ratermett ember tud.
Moncsi nem rosz ember, csak dilettans. Ami szurja a szemet azt kiveszi, amit nem vesz eszre az elsikkad. Egyebkent is modulalni csak deklaralt "policy" alapjan lehet/kellene. Mondjuk az is igaz, hogy 50 topicban kepben lenni es azt terelgetni ne kis teljesitmeny.
Nagyon sok moderalatlan forumra is firkaszok, es ugy latom hogy az is muxik. En jobb szeretem az ugy is kihull a fergese/nem oda valo elvet. Mar csak azert is, mert mint latjuk az egyednek piszokul faj ha kimoderaljak az "article"-jet, az viszont meg jobban faj neki hogy az o szemet szuro masik hogy maradhat benne. Nekem Hix Jozsi Mokaja azert tetszik mert van a fejleceben egy szep es fontos mondat:
Authors bear full responsibility on their articles.
Es ez itt a lenyeg. Akar IRL vagyok akar virtual, felelos vagyo azert amit ide firkantok, meg ha ezt nem is nagyon esik inyemre beismerni. En most ebben a szellemben firkaszok ide es annyit sikerult elernem, hogy egy kicsit kevesebben utalnak...
Szantam rad (erre a topicra) az eletembol 3 orat. Nem bantam meg
C'Ya
mint fenn

Előzmény: Ragiku (444)
Ambipotalamusz Creative Commons License 1999.03.24 0 0 445
ez micsoda?
Előzmény: bgrbftby (441)
Ragiku Creative Commons License 1999.03.24 0 0 444
Nem ujjabban van ez igy. Dehogy.
A moderálás magasiskolája folyik itt. Teljesen kommunista rendszer alapon. Logika meg one.
Napokig nem történik semmi, aztán jön egy önkényes kápó, beleolvas az utolsó 3 hozzászólába, s eldönti, hogy kinek a pofája tetszik vagy kit radíroz ki. Aztán ha nagyon ugrálnak egy páran, akkor azt hazudják, hogy BUG.
Ha te ezt elhiszed jó neked.
Sokan azt mondják, hogy az Internetto magántulajdon és azt csinál amit akar.
Bull.
Nem, amig az én szobámban az én masinámon csinálja.
Period.
Ez a fantaszikusan nagyképú arctalanság ami bosszant.
Legalább megszámoznák magukat, hogy ne mindegyiket egyformán kelljen útálni.

Perszae aki komolyan veszi az....

bnoplwk2 Creative Commons License 1999.03.24 0 0 443
Ujabban minden ok nelkul topicok el-el tunedeznek a listakrol. Ha valaki beleszol akkor visszakerulnek...
Szerintem borzaszto zavaro...
Előzmény: szanovagan (442)
szanovagan Creative Commons License 1999.03.24 0 0 442
"mi az, hogy" moderátor
bgrbftby Creative Commons License 1999.03.24 0 0 441
"eltunest javito" hozzaszolas...
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.03.24 0 0 438
Erdekes egy topic volt. Ragika megmutatta emberi arcat is. Hogyne mondjam majdnem mexerettem, marmint a Magyarorszagra valo acsarkodos reteg lehantasa utan.
Egyetlen zavaro dolog volt csak szamomra espediglen topicigizda ur, zsoltu, a csak onmaga korul forgo szofferhibas ipari nick :D
'cakat 24. Mar. 1999 1:57am MET1
bubu Creative Commons License 1999.03.24 0 0 437
Ezuton szeretnek gratulalni a kommandonak, hogy sikerult eluldozni egy amerikai fiatalembert az internettorol.
Hofival : Bravo

Mogorva Creative Commons License 1999.03.24 0 0 436
Ragacs! Jól látom, hogy remeg a kezed? Ember, nyugoggymánle... még majd rámégy erre a hülyeségre. Aggódom érted.
Előzmény: Ragiku (433)
Alfred Creative Commons License 1999.03.23 0 0 434
Ne erőltessük már ezt a virtuális baromságot. Ez egy levelező fórum, ahol emberek, választott néven azt írják ami az agyukból ki bír jönni.
Kifejezetten azért nem tetszik a virtualitás ilyetén való előrángatása, mert a témák amikben megnyilvánulsz korántsem virtuálisak, hanem valók, legjobb esetben is elvontak.
Az pedig, hogy X darab nicket használsz - az ember megszokja és mindet Rag*-ként olvas, vagy lép át, megintcsak nem a virtuális világ része, hanem hülyeség.

virtuális lat 1. látszólagos, elképzelt, nem
valódi 2. lehetőségként létező, benne rejlő
3. fiz látszólagos, ernyőn fel nem fogható
(kép)

Bakos - Idegen szavak

Amúgy az elmúlt nap megint nem beszélgettétek magatokat halálra...

Előzmény: Ragiku (433)
Ragiku Creative Commons License 1999.03.23 0 0 433
Gyerekek,
Józan ész. Ugyan má. Mi az?
Ami neked józan ész azért más esetleg gyilkol.
Józan ész egy virtuális helyen csak virtuális lehet.
Rubikon?
Meg még mit nem húztok elö.
Gerekek. Ugyan má.
Mogorva Creative Commons License 1999.03.23 0 0 431
zsoltu!

Azt azért ne feledjük, hogy nekem speciel, nem csak előítéletem van, hanem józan eszem is. Inkább arra hallgatok...

Előzmény: Törölt nick (430)
ZöPö Creative Commons License 1999.03.23 0 0 429
zsoltu: de igen. Ő kelt át a Rubiconon. Ez a válaszod pedig még gyerekes is, nemcsak farizeus.
Előzmény: Törölt nick (428)
szanovagan Creative Commons License 1999.03.23 0 0 427
Kicsit kihalt lett a topik...
Értem én ZöPö.
Mond mi a rangod a ARK-ban?
Mert nagyon tépsz.
ZöPö Creative Commons License 1999.03.23 0 0 426
Magyarázd már el nekem, hogy ezt miért nem tudod a barátodnak is mondani? Nagy farizeus vagy ám te is!
Előzmény: Törölt nick (424)
bgrbftby Creative Commons License 1999.03.23 0 0 423
"eltunest javito" hozzaszolas...
Ragiku Creative Commons License 1999.03.23 0 0 420
Az Istent azt haggyad ki.
OK?
Ragiku Creative Commons License 1999.03.23 0 0 413
malenykij polgar,
Köss, de;
Miért akarsz te nekem trikót adni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!