Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 121
Csak feltételezem, ez a három variáció jutott az eszembe.
Bocs ha nagyon megijesztettelek, de nekem így logikus.
Ha 1 hibapontot ér, akkor szerintem mindenhová el kell számolnia, de neked legyen igazad, hogy csak 1-szer.
Milyen arc a tanárotok? Elképzelhető, hogy elnézi ezt a kis malő
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 120
Ha ő is gimnáziumit írt, akkor tényleg könnyű volt. Azt hallottam, hogy a szakközepeseknek minden nehezebb volt (matek, angol, német) Ez van... :)
CML
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 119
Tenyleg nem volt nehez az angol? Pusztan csak azert, mert a baratnom is reszt vett ebben a mokaban:))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 118
Jajj, gyerekek e a angol nagyon gyenge volt. A teszre kellett vagy 24 perc, a fordításhoz meg egy jó félóra. Ez most csak információ volt, semmi vicces nem történt. :) Majd a szóbelin....
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 117
nekem valami lottos feladat volt, hgy hany hanyas talalatos szelveny lehetseges meg ilyesmi...
hat, nem emlekeztem ra.
osszehoztuk, eszrevettek, nem szoltak.
utana matektanarno:
es a Sanyi (aki nekem sugott) egy nagy viragcsokorral koszonje meg a bubunak, mert lattuk am, hgy csak neki koszonheti, hgy sikerult leerettsegiznie ;-)))))

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 116
Holnap lesz a angol, majd beszámolok. De nem parázok, mert nem lesz baj. Nem nagyon készültem rá, majdnem kinyitottam egy könyvet, vagy füzetet. :)
CoVboy: azé annyira nem minnegy még, me' majd csak most kön az szóbeli. Ahogy az osztályomat ismerem, rengeteg aranyköpés foxületni. :)
CML
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 115
Köszi a választ, de én úgy tudom, hogy 1 hibapontot ér, és csak egyszer lehet elszámolni ezért a tanárnak. Úgyhogy most jól bsz-tam, mert én nem így tudom.Ezt biztosra állítod, vagy csak feltételezed?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 114
Már kezd elege lenni belőlem mindenkinek. Vajon miért?

Na, az a nagy harci helyzet, hogyha valaki tuti át akar menni ezen az "érettségin", csak dumálni kell megtanulni, meg öt/négy/három évig odafigyelnie, mit szövegel a tantóbácsi.

Próbaérettségi 3. o. végén. Na, mondja GySaca, itt van a fizika, megoldjuk. Általános röhögés... Mi a pííp et akar ez 3/4 óra alatt? Nna, elég azt tudni, hogy zsebretett kézzel megcsináltuk. Mat. úgyszint. Pedig a kéttanyelvű feladatok a macska rúgja meg (finom voltam és kodreánias) szivatósabbak a normálnál. Az utóbbi időkben. (ld. mostani)

Magyar. Szokásos riogatás, immáron x. éve (ügyejj a hejessirass-ra). Havert kikérdezem, mit kellett csinálni. Balassi. Hopp! És itt jön Corporal bácsi szövege. De nemcsak fegyverekről lehet beszélni (FB 2000 küszöbén rulez), de mi történt a nagyvilágban und so weiter.

Történelem. Kellemetlenebb. Ha oan a mr. prezident, akkor baj van. Évszámok, nevek, tények. Inkább a bitófa. Ha normális, mehet a Kassa bombázása.

Nna, úgyhogy itt várom a jövő (majdnem) ilyenkort. Csak semmi parázás. Bár mostmár úgyis mindegy CaMeL-neck.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 113
magyar (nem az en osztajomba vot, csak evfojamtars): kihuzza a tetelt, az 1ik kerdes, hogy beszejjen a Zrinyi dalarol. "Tanarno, szoveggyujtemenyt kerhetek?" "Persze. Tessek, 19. szazad." Srac nezi: 19. szazad? Keresi... De nem talalja, kimegy a nagyasztalhoz, majd az egesz elnokseg elott: "De hat tanarno, ebbe nincs is Zrinyi" mire a tanarno a foga kozott: "Peter, azt Kolcsey irta!..."
siman atment

tori, 1ik osztajtarsamat Szilagyi Mihalynak hivtak, pont mint az egykori kormanyzot (vmikor Hunyadi elott vagy utan vagy mikor), 1 masik vizsgazik, pont ebbol, de nem jut eszebe a faszi neve, mire a tanar: "Nezz hatra!" (ott ult a Misi, dogozta ki a tetelt) "Ja, persze, Szilagyi Mihaly" jot rohogtunk.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 112
Nem érettségi téma, de kapcsolódik az orosz nyelvhez. Wágner Úrnak hála a gimnáziumban sikeresen átcsúsztam a léc fölött, (Wágner úr volt olyan aranyos, hogy a dolgozatokat úgy irta, hogy a környezete le tudta másolni. Amit ugyan mindenki egy kicsit módositott, ezért nem teljesen hasonlitott az eredetire, de arra jó volt, hogy ne bukjunk meg.) Huszon valahány évvel késöbb New Jersey-ben kaptam munkát, legnagyobb meglepetésemre a csoport vezetöje a szovjet tudományos akadémia tagja volt, rajta kivül még négy orosz programozó és egy bulgár hardweres. Szóval a munkanyelv orosz volt. Viszont az igazgató titkárnöje viszont amerikai. Egyik alkalommal a titkárnö valamit közölni akart a proffal, amit ö nem értett meg, mert angol szókincse kb 200 szóból állt. A titkárnö ekkor elkezdte kiabálni a mondanivalóját. Mondtam, hogy a prof nem süket, hanem orosz, attól még nem fogja megérteni, hogy hangosabban mondja, de beugrott oroszul, leforditottam. Pár nap múlva a prof felháborodva mondta, hogy a titkárnö nem hajlandó vele tárgyalni, küldjön engem, ha valamit akar. A legnagyobb "elismerés" az volt, amikor a prof beszélgetett a feleségével és egyszercsak megütötte a fülém, "Most erröl nem beszélhetünk, mert Ö is tud oroszul!". Hátha ezt a Käfer Pista hallotta volna! Bár biztosan furcsán néztem volna rá, ha azt mondja a gimiben, "tanuld az oroszt fiam, mert amerikában használni fogod!"
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 111
Hát élmény az volt, rengeteg (hát-tal ugye nem kezdünk mondatot?)

Matek. Persze ha az ember nem tud valamint, gyártja a puskát. Érettségire is. Én konkrétan a függvénytáblázat meghatározott oldalain, sorok közé, 4H-s ceruzával.
Szorgalmas körmölés, gondolkozás, unatkozás (ami nem megy, ne erőltessük, a puska se jó mindenre, imádkozni, majd csak lesz valahogy). Második óra tájékán ellenőrzés. Kirendelt elnök valahonnan + igazgató úr. Általában rendes, de felettébb harapós. Miért ne nálam kezdené, persze a függvénytábla átforgatásával. Meg az egész világ megforgatásával - persze körülöttem. Máig sem értem, hogy nem bírta megtalálni hülyeségem ékes bizonyítékát, a gyakorlatilag semmire nem jó, és KI NEM RADÍROZOTT segédeszközt. Később tisztacsere...
Matek 2. Történet folytatódik az előző mondatnál. Ellenőrzés tovább, néhány másik srácnál is függvénytábla forgatás (hogy miért a sajátunkat kellett használni???), majd jött szegény Árpi. Nála is függvénytábla meg a maradék csoki papír. Na mit ne mondjak, ott bukott meg szegény, még jó, hogy az egész hacacárét nem függesztették fel. Ha már egyszer valaki a csoki papírba írja, miért nem dobja el mikor kiette a belét?
Villamos művek írásbeli. Mire nem jó a technika fejlettsége? A már létező zsebszámológépet (1979) használni szabad. Úgyse a matekon van a hangsúly. Mire nem jó a technika fejletlensége (1979)? A zsebszámológép (pedig nem CCCP gyártmány volt...) 4db ceruza elemmel működött. Hogy azon mekkora elemtok-fedél van! Ha elég aprón ír az ember, a krémszínű fedél belsejére grafittal a fél tananyagot oda lehet vésni. Ha valami, ez bejött. Persze okultam a matekon, nem felejtettem el leradírozni a puskát használat után. Végül is a kutya nem kereste...
Magyar, írásbeli. A szokásos 3 db tétel ismertetése, mivel valamelyik nagykutya évfordulója volt akkortájt, csak nagykutyából készült mindenki. Logikus, hogy csupa kiskutya szerepelt a tételek között... Nincs más hátra, mentő tétel. Nem mintha ahhoz jobban értene az ember fia, de inkább egy idegenből rántsák ki a szőnyeget, mint egy hazaiból. Nagy nehezen szültem négy oldalnyi kötelező betűt. Semmi más nem jutott eszembe csak az hogy Tolsztoj, meg kritikai realizmus. Ezt a három szót variáltam, az eredményen én lepődtem meg a legjobban. Persze jött a szóbeli. Székre leül, kis cetlik, húzás, olvasás. Azt hiszem felgyorsult a körhinta, mert elkezdtem szédülni: Tolsztoj. Az elnök is elolvassa, belenéz a jegyzetébe, elmosolyodik: Na végre, mondja, most hall egy jó előadást, mert ugye aki Tolsztojból ötöst írt, annak ez nem lehet kunszt. Az volt... ki azért persze nem rúgtak, de a banketten elmondta magyartanárom, hogy küzdött érte, hogy egy gyönge négyes bekerüljön a kék könyvbe. A többit, amit mondott, most nem ismételném.

***HT***

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 110
Hát ezzel elég sok pontot vesztettél.
Persze ez a tanártól is függ, mert ha egy olyan nagyontanár típus akkor lehet, hogy buktad a dolgozatot. Ez a legrosszabb eset.
Aztán ami a legvalószínűbb, hogy minden egyes "Német László" hibapontot ér majd.
Ha pedig egy tündi-bündi akkor kihagyja, hogy ezért baszogasson.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 109
Kedves Wagner ur,

Mázli, mázli?! Há', a te mázlid, meg az én mázlim, az teljesen más kategória :)))

Annyiban nem, hogy ugyanott tortent (:-)
A tortenetemben levo "Istvan", persze Hollos volt, a matek tanar meg Branyi. A vizsgabiztos valami kivulrol jovo pacak volt.

Erre azt feleltem, hogy én ezt az utat választottam, mert igy érdekesebbnek találtam... Ebből rögtön kiderült, hogy hülye vagyok, akart tőlem...

En errol sokat gondolkodtam. Enszerintem annakidejen nekunk annyi anyag lett a fejunkbe gyomoszolve, hogy olyasmiket is tudtunk, amirol nem is tudtuk hogy tudjuk, csak a tudatalattbol bugyogott fel neha.

Gabor

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 108
Na sziasztok. Tudom itt mint "öregdiákok" írogattok történeteket, de nekem van más problémám is. Ez a következö.
Most az írásbelin magyarból választottam a Két Bolyait, a baj az, hogy itthon vettem észre, hogy Németh Lászlót h-nélkül írtam vegig a dologozatban. Nagyon be vagyok rezelve, és csak annyit kérek, ha valakinek ezzel kapcsolódoan, van valami mondanivalója, az írja már meg.
Köszi
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 107
Tortenelem erettsegi!

Osztalytarsam kozolte velunk,hogy csak ,,Matyas viragzo kora ,,-c tetelt tanulta meg. Ismerve a sracot nem hazudott. Kihuzta a mohacsi csatat.
A tetel elmondasa a kovetkezokepp hangzott:
-A mohacsi vesz tortenelmunk legsotetebb korszaka,ugy hogy szot sem erdemel.Beszeljunk inkabb Matyas viragzo korarol!
Szerintem ez azert nem volt semmi!!!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 106
Voltak nagy poénok már év közben is, mikor a biosz tanár kikötötte, hogy csak az megy át az érettségin, aki visz egy fél disznót. Összedobtunk egy kis pénzt és az utolsó órára bekocogott egy kisebb "malac"...

Ugyanez a tanár a szóbeli érettségi első napján annyira befeketézett (mármint whisky volt és konyak a kísérő), hogy nagy késsel kergette azokat, akiknek úgy kaparta össze a "ketteskét"...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 105
Irodalom érettségei, 1984.

Kihúzott tétel: "Bánk jelleme". Mondom a tanerőnek: "Jó lenne, ha kaphatnék egy Bánk bán kötetet, mert szeretnék néhány hivatkozást pontosan idézni...". Hmmm... Elvégre ilyen fenomén voltam magyarból :-))) Kapom a kötetet, kétségbeesetten elkezdem lapőozni, hogy találjak valamit, ami Bánkra nézvést jellemesnek tűnik. Nem találok semmit. Izzadás ezerrel, a tenyerem alatt átázott a papír, kétségbeesésemben fellapozom a függeléket. Mit találok benne? Egy komplett fejezetet. A címe: "Bánk jelleme". Valamiért ötöst kaptam. Ti értitek...?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 104
Az osztályt két csoportra bontották, mert nem fértünk el, vagy inkább nem tudtak elég messze ültetni minket egymástól az írásbeliken. Elég jó matekos voltam, de az érettségin nem tudom mi ütött belém, de úgy kellett összekapargatni a kettest. Megoldottam minden feladatot, és a legnagyobb lelki nyugalommal beadtam. Azzal sem foglalkoztam hogy egész más végeredmények járták a termet körbe. A matek tanárnőm infarktust akart kapni amikor javították, de csak meglett az a ketteske. :-)
Fizikából majdnem felfüggesztették az érettségit, mert egy csoportnak teljesen egyforma lett az írásbelije. Az volt a szerencse hogy jó fej volt az elnök, és engedte a pótszóbeliztetést.
A töri tanárom viszont írtotta a saját osztályát a vizsgán. Kemény volt az öreg. Egy lánynak a mai napig sincs meg az érettségije miatta. A töri szóbelire azért érdemes jobban készülni, mert ott nem lehet rizsázni csak keveset, mert évszámokat, eseményeket, neveket, sorrendeket tudni kell. Ja, és folyamatosan beszélni.
Magyarból úgy sikerült a vizsga, hogy teljesen emlékezetből ment az egész. Itt azért sokat lehet csak úgy beszélni a művekről általánosságokban. Emlékeztem arra az órára, amin a húzott művet elemeztük. Egyébként is szerettem az irodalmat.

Jó azért ha legalább valami fogalmad van minden tételről.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 103
Mázli, mázli?! Há', a te mázlid, meg az én mázlim, az teljesen más kategória :)))

Az alacsonymatematikámmal én az egészből semmit sem tudtam, illetve csak 1 db. tételt, úgy ahogy, nagyjából... Nos, én, a mázlimmal, pont ezt az egyet húztam ki! A sok példából csak egyet oldottam meg, azt is úgy, hogy a táblázatból néztem ki a végeredményt. Még szerencse, hogy a matek volt az utolsó tárgy, és a többit nagyon határozottan ledaráltam már, igy aztán akár azt is hihette az a biztos (bár nem biztos), hogy én ezeket mind marhára vágom, csak nem akarom az ő drága idejét rabolni... :)))

Szóval, nagy pofával elkezdtem darálni az elejét, mondom, itten most ezt iderakjuk, azt meg amoda, ezt az oldalt itten beszorozzuk valamivel... és "akkor... most itt következik egy levezetés, aminek eredményeként azt kapjuk, hogy... " ide bemondtam a táblából kilesett végeredményt. Puff! És még stimmelt is :))))

A másik példa valami geometria volt, de én a pitagórászon kívül semmit sem tudtam, igy aztán elkezdtem azzal valamit operálni, valami ki is jött... erre kérdi a biztos, hogy miért igy csináltam? Mer'hogy lehet ezt sokkal egyszerűbben. Erre azt feleltem, hogy én ezt az utat választottam, mert igy érdekesebbnek találtam... Ebből rögtön kiderült, hogy hülye vagyok, de akkor már mindegy volt, biztos unta a biztos a hadarást és már szabadulni akart tőlem...

Végül kaptam egy gyönyörű proletárötöst... és már mentem is... mer'hogy este játszott a zenekarunk és egy ilyen érettségi akármi semmiség miatt csak nem maradhat el a Buli!

Azóta is hülye vagyok mindenhez, amiben számok vannak, de egy Tolmatschtól azt nem is várják el, hogy számolgasson, a számokat még ferdíteni sem kell, mer'hogy ugyanúgy néznek ki, hála a suméreknek, vagy kiknek, akik a Söröt is kitalálták.... Wágnerként pedig sosem számolok, csak iszok, iszok.... Egészség!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 102
Regen volt.

Irasbeli sikerult. Szobeli matek jott sorra. Jo voltam matekbol. Majdnem a legjobb, ugyhogy nem is izgultam. Akkor ugy volt, hogy mielott leultunk teteleket huzni, harom egyszeru irasbeli peldat meg kellett oldani, amig az elottunk levo felelt. En jottem sorra. A matek tanar odaadta a harom peldat, mondta hogy oda uljek le, oldjam meg a peldakat, es aztan en jovok. Leultem, elso pelda egyszeru, megvan, masodik egyszeru, megvan, harmadik.......es nem jutott eszembe a keplet. Izzadtam, gondolkoztam, de nem jutott eszembe. Valami geometriai pelda volt....irkaltam a papirra, probalgattam ezt meg azt, de nem jott ossze. Az elottem levo gyerek felallt, ment kifele, tudtam hogy en jovok. Azt is tudtam, hogy a harom kis pelda volt a "belepojegy", anelkul a jeles lehetetlen. Tanar ur intett felem, es en egy reflexszeru mozdulattal beirtam egy szamot, fejbol, egy egesz szam, harom tizedes, es alahuztam mint "eredmenyt". Meg ma sem tudom hogy miert csinaltam, hiszen tudtam hogy matekben ilyen nincs.

Odamentem, atnyujtottam a papirt. Tanar ur nezi, nezi, meg tovabb nezi, az arca egy nagy kerdojel. Azt hittem hogy a csalodas volt, hogy az egyik legjobb diakja itt most leszerepelt. De egyszer csak megszolal:

"Gabor, az elso ket peldaval semmi problema, de.....hogyan oldottad meg a harmadikat?"
Nekem a fejem 200km-es sebesseggel jar. Miert kerdezi ezt meg, ha nem jo az eredmeny? Mit szamit, hogy mikeppen nem oldottam meg egy peldat? Tudtam hogy valami "nem stimmel". Pofatlanul megkerdezem:
"Miert? Nem jo a megoldas?"
Mire a tanar ur:
"Az.....az eredmeny helyes, de a levezetest nem egeszen ertem, itt egy csomo szam van firkalva.....azert kerdezem, hogy ezt hogy oldottad meg."
Mire en, tolem soha nem tapasztalt pimaszsaggal:
"Tanar ur, azt senki nem mondta, hogy a peldakat BIZONYITANUNK is kell."
Mire a tanar ur elbizonytalanodik es mondja:
"Igen....tenyleg...ez nem tartozik...."

Es ebben a pillanatban a vizsgabiztos odaszol az igazgatonak (meg ok ketten ultek az asztalnal).
"Istvan, menjunk mar le egy kaveert".
Es mindketten felallnak es tavoznak. Abban a pillanatban ahogy becsukodik az ajto mogottunk, tanar ur elohuz egy ures papirlapot, atnyujtja nekem, es mondja:
"Gabor, fogalmam sincs, hogy mit csinaltal, az eredmeny jo, a megoldas teljesen kusza. Itt van, diktalom, ird."
Es lediktalta a levezetest, es persze az eredmenyt ami ugyanaz volt, harom tizedes pontossaggal. Kihuztam a teteleket, kozben visszajott az igazgato es a vizsgabiztos, tanui voltak "fenyes tudasomnak", a ket legkonnyebb tetelt huztam. 5-ost kaptam matekbol, es jelesre erettsegiztem.

Miutan hazamentem, orommamorban persze, de furta az oldalam hogy mi is tortent. Leultem, papir, ceruza, es percek alatt rajottem, hogy az abszolut mazlin kivul, aminek ebben az esetben 1:10,000-hez eselye volt, semmi masnak nem koszonhettem a jo vegeredmenyt. Hat ez tortent.

Gabor

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 101
A szóbelikhez egy apró történet:
A magyar és a töri jutalomjáték volt (nem dicsekvésképpen, de csak azér nem állítottak le, mert ők is élvezték).
Aztán olasz. Az első rész, a szövegértés hasonlatos volt a magyar-töri remekléshez. Témahúzás: Scrittori contemporanei (Kortárs olasz írók - remélem jól írtam, a zérettségi óta nem nagyon használtam eme szép nyelvet). Akkor döbbentem rá, hogy ilyen tétel is volt...
Annyi lélekjelenlétem volt, hogy emlékeztem, van egy külön tétel egy Moravia novelláról. Szóval némi bevezető után (a lényeg az volt, hogy magabiztos és folyamatos legyen, mert az elnök német szakos volt), ami arról szólt, hogy sok híres olasz író van, köztük a legismertebb Moravia, stb, rátértem a novellára.
A vizsga után az olasztanár kijött utánam, leb...szott, mint a pengős malacot, utána vigyorogva gratulált.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 100
Tehát a témát visszafele olvasva lenne egy hozzászólásom: Mégpedig az, hogy én ugyan még nem estem át az angol írásbelin, Csütörtökön lesz, de a tanárunk azt mondta, hogy ceruzát mindenképpen vigyünk, mert megmondja a megoldások egy részét. Gondolom ez azt jelenti, hogy kettes mindenkinek min lesz. Na mindegy, ezt csak azért írtam, hogy az írásbeli sem teljesen úgy van.
A matek, magyar nál nekem, pont olyan tanárok voltak bennt, akiknél nem érdemes meg se mukkani, míg a többi csoportban hangosan beszélhettek.
Tehát elég érdekes lesz a kiértékelés szerintem.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 99
Tc joy !

Soha.

Tisztelettel: CML :)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 98
Tc CML

Ha informatikával akarsz foglalkozni, majd megtudod!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 96
annyira nem érdekel(t) a matek, hogy csak na ! komolyan ! A matek és én nem vagyunk valami jóban, de nincs miatta lelki válságom. Végra vége, és egy életre el akarom felejteni, hogy mire jó a mértani közép a és vektoriális szorzat :))
CML
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 95
Szoval te a kettesre nyomultal? Azert annyira nem nehez
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 94
VÉGREE... az írásbeli megvót...
A magyart még nem tom, de nem lett rossz, matekot sem, de 1000%hogy a kettes megvan ! ;) *taps*
CML
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 93
Végre előástam!

Szóval a legemlékezetesebb érettségi élményem az volt, amikor reggel 8-kor közölték, hogy a névsorból az első 20 még aznap leérettségizik mind az 5 tantárgyból. Szerencsémre a 21. voltam. Szerencsétlenségemre volt egy osztálytársam, akiről igencsak elképzelhető volt, hogy olyan tételt húz, amit nem tud és hisztizni fog. Szóval helyette nekem kellett aznap érettségizni. Mindenesetre érdekes volt. De előtte való nap - szerencsére - este 10-kor még elolvastam a nyelvtan tételeket (először!). De azért minden sikerült. Mi több nagyon jól sikerült. Még németből is 4-est kaptam, ami - tekintetbe véve, hogy 3 év alatt 6 tanárunk volt - egész jó eredmény.

Nálunk egyébként két nap alatt lezavarták az egészet, úgy, hogy az első nap 20-an mind az 5 tantárgyból beértek, és mind a 30-unknak megvolt a szakmai érettségie, és ezzel együtt már du.2 - re készen voltunk, a második nap összesen 10-en érettségiztek még, és délben már az érettségi értékelését mondták.

Szóval elég komolytalan dolog.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 92
beep polgártárs,
az információáramlás egyik legfontosabb segítője az e-mail...:)
Na mivel ma van az érettségi első napja, felhozom ezt a topikot. Írjátok csak polgártársak, gyorsan elmegy az a pár óra, utána leugrik az adrenalin szintetek és 1 nagyot mosolyoghattok az egészen, a holnapi már mennyivel könnyebb lesz...
xpt

ui. na meséljetek...

beep Creative Commons License 1999.05.12 0 0 91
Tobbiektol bocs, de most OFFolok egy sort.

Emil nem jott, probald kuldeni a beep@netposta.net-re, hatha itt nalunk kispammelodsz (eloferdul :-(

No lassuk csak: Horvathne Toth Franci angol + idegenvezetes; Novak Bela fold es rajz szak + budoar elettan; Keskenyne a maga teljes vastagsagaban nemetet; Molnar Gabor tori (ha o tanitott teged is, akkor ott nem lesz gond: a mi evfolyamunkban 4.3 feletti volt a tori erettsegi atlag, es nem azert mert o olyan engedekeny ;-), Hajdu Zsolt magyar (ot speciel lattam, amint egy nyelvtan tetel kihuzasa utan a delikvensnek "levazlatolta" a temat, amig a vizsgabiztos par masodpercig eppen a masik tanarral csevegett ...). A tobbit vagy nem ismered, vagy nem jutnak eszembe. A 93-as tablon a foldszinten ott vannak szepen sorban. ;-) Melyik tanar erdekelne?

Kovacs Andras igy nevrol passz. Tenyleg mikor lesz a ballagas? Elmennek. Mar csak Zsida tanarno miatt is, meg hogy lassam az arcod - de addig torold le rola a festeket. ;-)))

Előzmény: CaMeL (90)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!