Keresés

Részletes keresés

Skorpió Creative Commons License 1999.01.20 0 0 22
KivancsiFancsi !

Ha a szlovakok meg akartak vesztegetni Hornt - es miert ne hinnenk speakernak (:-))) - akkor miert ne akarnak megvesztegetni a Fideszt ?

Na ?

OFFTOPIC !
Vicces skorpio ? Nem teveszted ossze a koala macival ?

Guga Creative Commons License 1999.01.20 0 0 21
speaker,

akasztgatunk,akasztgatunk????
inkább vásárolj mosómedvét.

speaker Creative Commons License 1999.01.20 0 0 20

Én úgy látom, hogy Meciar úr ajánlata nem volt egyéb korrupciós kisérletnél, azaz egy csomó megrendelés beigérésénél magyar, MSZP-hez közelálló vállalkozók részére, 1 milliárd dollár értékben. Ezt Horn sem értékelte másként, ezért nem verték nagy dobra az ajánlatot. Hogy honnan lett volna Meciarnak ennyi pénze nem tudom, egyszerre biztosan sehonnan, de kölcsönökkel és azzal kötelezettséggel, hogy mi ezt majd visszafizetjük neki, akár lehetett volna. Ha ilyen módon megépül a gát, mi magyarok törleszthettük volna száz évig. Így a magyar adófizetőket akarták megterhelni egymilliárddal, amiből az anyagköltségen felül minden forint az MSZP-hez közelálló vállalkozásokhoz folyt volna be. Ez tiszta sor. Tiszta?!
Mindenesetre okiratok bizonyítják, hogy a megállapodást mindkét fél komolyan vette. Szerintem, ennél kevesebbért is akasztottak már lókötőket.
Guga Creative Commons License 1999.01.20 0 0 19
Trebi,

Miért, te úgy gondolod, elfogadta ?
Mert nem látom, hogy épült volna egy duzzasztó belőle.

Egyébként csatlakozom LDTockijhoz. Ez itt műbalhé. Megfigyelési-botrány kaliberű (de inkább azt is alulmúló) sajnálatos öngól.

Venyerin Creative Commons License 1999.01.20 0 0 18
Miről szól ez a topic?
- Arról, hogy Szlovákia (na meg Binder) szeretne gátat? Igaz, már tudtuk.
- Arról, hogy Nemcsók vezette a magyar delegációt és feljegyzéseket kellett írnia a kormány számára? Igaz, már tudtuk.
- Arról, hogy Horn nem állapodott meg a szlovákokkal? Igaz, már tudtuk.
- Arról, hogy Szlovákiának van felesleges pár milliárd dollárja? Nem igaz.
- Netán arról, hogy mi lett volna, ha a nagyapámnak kereke lett volna? Ugyan...
BaSand Creative Commons License 1999.01.20 0 0 17
Egyszer megérdezték Nemcsókot a TV-ben, hogy honnan lesz az országnak 600 milliárja a gát építésére, az válaszolta, hogy a pénz megvan, a forrás még nem publikus.
Roppant sajnálom, de nem tudok időpontot mondani, de az után volt, miután kiderült, hogy mégis Nagymaros és mégis Gát.

Apropó még most sem tudni,hogy miről tárgyalt Gyulánk Igazmondó barátjával?. Ez a találkozó a "felgyezés" kelte előtt volt, vagy utána. Nem tudom, de fontos lenne tudni!

Arhtur Creative Commons License 1999.01.20 0 0 16
Szerintem ez azt jelent : Szlovákia egyedül is felépítené a gátat csak legyen. Bindernek nem lett volna rossz üzlet, ha az ő cége építkezik. A közvetítői jutlék se semmi annak aki tető alá hozta volna.Pl Nemcsók valamelyik ismerőse.
girlee Creative Commons License 1999.01.20 0 0 15
Kedves LDTockij!

Magam is amondó vagyok, hogy a vita, amit speaker elindított, hülyeség!
Erre bátorkodtam célozni alábbi irományommal!
De ha nem érti...
Üdv:girlee

Trebitsch Creative Commons License 1999.01.20 0 0 14
Kedves Guga,

miért mondod azt, hogy Gyulánk ellenállt?
Mondani mondott ugyan ezt-azt, de a gátat azt bizony föl akarta építeni.
Pont.

LDTockij Creative Commons License 1999.01.20 0 0 13
Girle, Guga, stb..

Horn sapkában is, meg anélkül is kész ciki volt négy éven át. (Ezt még a korrektebb szadisok is elismerik)
Természetesen nincs bizonyíték a megvesztegési kísérletre, de annak visszautasítására sem.
A vita álvita. Nincsenek a világban kószáló ekkora összegek, néhány tíz milló dollárért és hónapokig kell kuncsorogni állami garanciákkal különböző tehetősebb bankoknál.

Kivancsi Fancsi Creative Commons License 1999.01.20 0 0 12
OFF ON
Skorpiónak!

Felvetésed képtelenség, de roppant beszédes személyiségedet illetően. Ha van egy csepp józanság benned, akkor ezt még viccesen sem írod le.
Te nem vagy igazi skorpió, azok szellemesebbek.

OFF OFF

girlee Creative Commons License 1999.01.20 0 0 11
Kedves speaker!

Gugához csatlakozva : Most akkor volt sapka a Horn Gyulán, vagy nem ?

Üdv:girlee

provo cat Creative Commons License 1999.01.20 0 0 10
Bocs, elsőre azt írta ki a serverem, hogy nem ment át.
provo cat Creative Commons License 1999.01.20 0 0 9
Egy milliárd dollár annyi pénz, hogy ha a legbiztosabb befektetésnek tekintett hosszú lejáratú amerikai államkötvénybe fektetjük (kamat éves szinten 3%) akkor NAPONTA 82.192 (nyolcvankétezer-egyszázkilencvenkettő)dollár kamatot fogunk kaszírozni. Ez napi 17.671.280 (tizenhétmillióhatszázhetvenegyezer-kettőszáznyolcvan) forint.

Csak a miheztartás végett

provo cat Creative Commons License 1999.01.20 0 0 8
Egy milliárd dollár annyi pénz, hogy ha a legbiztosabb befektetésnek tekintett hosszú lejáratú amerikai államkötvénybe fektetjük (kamat éves szinten 3%) akkor NAPONTA 82.192 (nyolcvankétezer-egyszázkilencvenkettő)dollár kamatot fogunk kaszírozni. Ez napi 17.671.280 (tizenhétmillióhatszázhetvenegyezer-kettőszáznyolcvan) forint.

Csak a miheztartás végett

pamper Creative Commons License 1999.01.20 0 0 7
ha meg valaki a kormány tagja, az meg akkor is bünös, ha felmenti (immár nem csak elsöfokon) a bíróság. (Lsd még: Pintér topic)
Guga Creative Commons License 1999.01.20 0 0 6
Ha valaki MSZP-s, az akkor is bűnös, ha megpróbálják megvesztegetni, de ellenáll.
Mert:

1.,Mér nem fogadta el, úgy legalább jól ki lehetett volna szerkeszteni,
2.,De akkor is ő a hibás, mert mér volt ő a miniszterelnök.

Satöbbi.

Skorpió Creative Commons License 1999.01.20 0 0 5
A gat megepul es igen sok penz uti a Fidesz markat.
dr. Életkopf Creative Commons License 1999.01.20 0 0 4
Nem tisztázódott semmi. Nemcsók megismételte, hogy ha nem épül gát, akkor 1000 milliárd forintot bukik az ország.
dr. Életkopf Creative Commons License 1999.01.20 0 0 3
FIGYELEM!

7.00. után Illés-Nemcsók vita az MTV1-en!!! Talán tisztázódik valami.

The Dark One Creative Commons License 1999.01.20 0 0 2
Speaker!

Van neked hallvany lila fogalmad arrol, hogy egy milliard dollar mennyi penz????

dr. Életkopf Creative Commons License 1999.01.19 0 0 1
Tisztelt Speaker!

Örülök felvetésednek, magam is törtem a fejem ezen.

Amit eddig viszonylag pontosan tudhatunk: Binderék azt üzenték Nemcsókon keresztül, hogy 800 millió USD hitellel besegítenének egy alsó gát finanszírozásába. Nemcsók ezt egy feljegyzés képében tudatta Gyufával. Gyufa nem lépett semmit. Nem tudunk arról, hogy az MSZP kapta volna a pénzt, nem is volna lehetséges egy pártnak 200 milliárd forintot juttatni, ilyen nincs.

Amit én kérdezek:

1. Ha ez igaz, súlya történelmi jelentőségű. Miért nem lett ez nyilvános? Gyufáék mondhatták volna: "Kérem, ez és ez hangzott el...", aztán figyelhették volna a reakciókat.

2. Nem volt szó konkrétan Nagymarosról.

3. Ha ebből a "holdbéli" pénzből a környezetvédelmi teendőket finanszírozzák, akkor egy megfontolás erejéig érdemes lett volna foglalkozni vele.

4. Gyufa "elsüllyesztette" az iratot. Ez nem annak a bizonyítéka, hogy hallani sem akart építkezésről, mert a tüntetések után félt tőle, mint ördög a tömjénfüsttől?

Egyelőre ennyi. Nagy kavics hullott itt az állóvízbe. Merthogy éppen ma olvasom, hogy Illés Zoli leváltatná Szénásit... Szóval, valami mintha megint beindulna. Hága közeleg, és az új szlovák kormány ebben az egy dologban továbbra sem tűnik nagyon közreműködőnek.

nick Creative Commons License 1999.01.19 0 0 0
Kedves speaker!
Bocsi,csak pont beszélgettem valakivel,s ezért nem vettem észre,hogy megelőztél a téma felvetésével.
Bár ha jobban belegondolok az általad jegyzett cím (is) meglehetősen pontatlan.
speaker Creative Commons License 1999.01.19 0 0 topiknyitó
Én azt olvastam, hogy K.Meciar Ibrahim megkereste Horn Gyulát, hogy 1 milliárd dollárt fizet kéz alatt a pártjának, ha elintézi, hogy megépüljön a nagymarosi. Később már azt is tisztázták, hogy Binder pasa cége lesz a kifizetés fedőszerve. Szerencsére közbejött a választás itt és ott. Horn annak idején többször utalagatott rá, hogy az a nagymaros nem is fog olyan sokba kerülni. Vajon így gondolta? És ki fizette volna a révészt?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!