Keresés

Részletes keresés

GLászló Creative Commons License 1998.06.22 0 0 13
Érdekes, de olyan csend van Princz-ügyben a Fidesz háza táján. Hogy a bankot megmentik, az evidencia, nade Princz? Logikusan az ember azt gondolná, hogy az ő menesztése az első negyven teendő között szerepel. Hogy miért nem...?

Az azért eszembe sem jut, amit itt néhányan pedzenek, hogy esetleg a kampány, meg minden. Na ne. Ez a kormány a tisztesség és a becsület kormánya lesz.
Hát igen és látszólag Princzé is. De ne gondoljátok, hogy nem fog repülni! A lába sem éri a földet. És nincs más zsíros állás, nincs. Az a Horn-kabinet stílusa volt.

sti Creative Commons License 1998.06.22 0 0 12
Nem szeretem ezt a kormánypropaganda szöveget, hogy "Egyébként sem jó egy nagybank csődje":
- az emberek értelmes része már rég kivette a pénzét
- csak olyan cégek tartják a PB-ben, akik megérdemlik egyszer, hogy veszítsenek, illetve szerintem még így is jól jártak

Ha sose engedünk csődbemenni egyetlen egy bankot, akkor sosem lesz semmi visszatartó erő az ilyen Princz félékkel szemben.
Amúgy a Princz sokkal rosszabb, mint a Szekeres, Baja és Horn együttvéve, mert nincs semmi politikai elkötelezettsége, azaz "széles a portfoliója", minden tüzben jó pár száz milliós vasat tart, így sokkal nehezebb kimozdítani, mint az előbb említetteket és sokkal nagyobb hatalom van a kezében.
Vannak cégek, intézmények, amelyek káros hatását csak a teljes elsöpréssel lehet megszűntetni, ilyen a Postabank, TB és még biztos tudnátk néhányat mondani.

And67 Creative Commons License 1998.06.22 0 0 11
Az állam nem hagyja tönkremenni a bankot. Egyébként sem jó egy nagybank csődje (befektetők bizalma, kisbetétesek pánikolása, az egész pénzügyi intézményrendszerrel szembeni bizalom elvesztése, államadósság lakossági megtakarításokból történő finanszírozhatóságának veszélyeztetése, stb), de mivel ma már állami banknak minősül a Postabank, az államnak az lehet a célja, hogy életképessé tegye és olyan áron adja el, hogy a lehető legkevesebbet bukja el.
Princz személyes sorsa más kérdés. Félteni nem kell, biztos van még néhány adu a kezében. Ha tényleg mindkét oldal választási kampányát támogatta, az csak azt jelzi, hogy semmit sem bíz a véletlenre.
pipi Creative Commons License 1998.06.22 0 0 10
101
bajkon úr Creative Commons License 1998.06.22 0 0 9
Érdekes helyzet lesz a princznélküli állapot.

Mi lesz a salytóbirodalommal, Német Péterrel, a könnyűzenei istállóval Presszer, Malek, Geszti Péterrel.

A támogatott cégekkel Dunaholding, Dom Rt, és még a sok másik, ahova a kétes kinnlevőségeiket, minuszokat kimozgatták.

Mi lesz a bank Számítástechnikájával, ahol idáig a Digital és egyéb komálós cégek halálra hizlalták magukat?

Ha a princzmaci benyújtja a számlát a támogatott pártoknak, akkor nehéz lesz őt kárpótlás nélkül, avagy egy jó zsíros állás nélkül elzavarni.

Javaslom viselt dolgait közzétenni, hátha segít, a Szekeres ügyben lassan érik a dolog.
Asszem a Princz-nek több van, így többet is lehet felderíteni!

bajkon úr

racka Creative Commons License 1998.06.20 0 0 8
RaSek!

Nem csak tönkre lehetne tenni a nemzatgazdaságot ennyi hibával, mert tönkre is tette. Az eddigi konszolidáció több, a TB egy éve hiánya...

Trebitsch Creative Commons License 1998.06.20 0 0 7
himfy,

lehet, hogy vele, franc tuggya. Az nem jelent semmit. A 300 milka se.
Volt már nagyobb parasztáldozat kis hazánkban, ráadásul a Prinyót (ez lyó, még nem hallottam :) még magyarázni se kéne.

Az a legpraktikusabb, politikai berekileg, hogy amikor törlesztésre kerülne sor, inkább lapátra vele. A Fidesztől szerintem nem áll távol ez a megoldás, kérdés, hogy Prinyó mit lépett ellene.
Nem tök hülye, az már kiderült. A banknál vannak előbbre sorolt szempontjai, istenem.

Azér elzavarhatnák.

himfy Creative Commons License 1998.06.20 0 0 6
Trebitsch,
Szerintem vele lett lezsírozva. Különben Orbán nem mondta volna tegnap, hogy a bank konszolidálása nem azonos a személyi felelősség kérdésével.
(Nem tudom, igaz-e, nekem a bank egyik jogtanácsosa mondta, hogy Prinyó - biztos, ami biztos alapon - beletett 300 milliót az MSZP és a Fidesz kampányába is.)
Trebitsch Creative Commons License 1998.06.20 0 0 5
himfy,

kormánypárti lesz?
Nem lesz. Már most is az. De azt nem tudom, ebben a Princmacival állapodtak meg, vagy már az utódjával. Bármelyik vari lehetséges.

himfy Creative Commons License 1998.06.20 0 0 4
Mibe fogadjunk, hogy Prinyó maradni fog. Ez az ára a választási támogatásnak és annak, hogy a Postaban média-portfolio kormánypárti lesz. Ja, nem mondtam a kártékonysági együtthatót. Szerintem 100-ra hajaz. (Szekerest, Baját 95-re taksálom.)
Mogorva Creative Commons License 1998.06.19 0 0 3
Szeresse a hideglelés! Vagy a Malek Andrea.
Nem csípem az én adómból és betétemből magukat kiskirálynak kikiáltó és akként viselkedő senkiháziakat.
Lehel kürtje Creative Commons License 1998.06.19 0 0 2
Sajnos az Orbán nem hagyja majd a Postabankot tönkremenni, de talán a Princzet végre menesztik.
Barracuda Creative Commons License 1998.06.19 0 0 1
Sohasem volt szimpatikus ez a fickó.
Ez még nem lenne baj.
Mit csinál most a PB?
Nyomatja a 100 milliókat a reklámba (az egyébként szimpi Reviczkyvel). Ez eddig még mindig bejött nekik. Most is be fog?
RaSeK Creative Commons License 1998.06.19 0 0 0
Ne szeressük! Posztkommunista liberálbolsevik közgazdászként k.-ra ki vagyok akadva az egész Postabank ügyön!!!
Ne mentsék meg a Postabankot, menjen tönkre úgy ahogy van!
Annyi hibával, amennyit a pricgabika elkövetett, már egy nemzetgazdaságot tönkre lehetne tenni.

Ennyi!

himfy Creative Commons License 1998.06.19 0 0 topiknyitó
Narancsot a postamacinak! Megmenti-e Orbán Viktor a Postabankot? Hol helyeznéd el az elmúlt évek százfokú kártékonysági skáláján Princz Gábort? (100=atomkártevő)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!