Keresés

Részletes keresés

Zephyr Creative Commons License 1999.07.21 0 0 454
Andyról csak annyit, hogy én is úgy tudom, nem sokat tesz hozzá a DM zenéjéhez. Bár elképzelhető, hogy egyfajta belső referens, tehát lehet, hogy meghallgatja a számokat és azt mondja, hogy ez így jó vagy, hogy szerinte nem jó.
MarK, tudomásom szerint egyszer egy koncert után Alan megpofozta Andy-t azért, amit a koncerten művelt -zeneileg.
Egyébként én is kint voltam a '88-as koncerten, valóban nagyon aktív volt Andy, DE a show-ról azért
Dave gondoskodott... De az biztos, hogy Andy piszok jól érezte magát.
Robe Creative Commons License 1999.07.20 0 0 453
Ha kellene kép a Popular-ről vagy a NEO-ról,szólj !
Nem csak koncertképek,hanem beállított fotók is vannak !
KuZo Creative Commons License 1999.07.20 0 0 452
Hali!
Letöltöttem mind a 3at, most elég a gépből megyek aludni. Kritika, vélemény később, többszöri hallgatás után.

depeche babee Creative Commons License 1999.07.20 0 0 451
Jelszó:Steve Malins féle DM könyv
egy pár érdekesség:Martin apja khmmm (hogy is fogalmazzak) fekete
ez benne van a könyvben fehéren, feketén
aztán:a home videójánál még csak fel sem hívták Anton bácsit, hogy kösz, de nem te csinálod a klipet haver. Anton csak a kész klipet látta
Meg hasonlók. Én most megyek nyaralni, addig emésszétek ezt.
Halál komoly amit írtam, Lajos is és mindenki olvasta a könyvben, szóval nem kamuzok.
Ciao
trasher75 Creative Commons License 1999.07.20 0 0 450
akkor itt van:

http://www.izone.hu/~kean/snx/1.mp3 (meg 2.mp3 meg 3.mp3)

ezek régi cuccok, tavaly szeptemberről, azóta egy kicsivel sokkal többet tudunk... mára már alig vállalható, de most OK.

-p

Santino Creative Commons License 1999.07.20 0 0 449
Én is kiváncsi lennék Andy szerepére. bár szerintem képileg -már ami bennem ill. remélem bennünk kialakult- ő a DM (n)egyede.
A testvérem szerint aki kint volt a 88 -as Sportcsarnokbeli koncerten, Andy volt az aki "hergelte" a közönséget és úgymond csinálta a SHOW -t. Asszem kezdek hosszú lenni. BOCSESZ
KuZo Creative Commons License 1999.07.20 0 0 448
Hát persze!
Halljuk! :o)
trasher75 Creative Commons License 1999.07.20 0 0 447
most meg fogsz lepődni.

már leraktam.

kíváncsi vagy az mp3-ra?

-p

MarK Creative Commons License 1999.07.20 0 0 446
Ja persze, Alan még szép, hogy ezt mondja... Mindenki által ismert tény, hogy nem voltak túl jóban... Bizonyos ökölcsapás-váltások is történtek egykor (ha jóltom). Alannek egyébként nyílván sokmindenben igaza van. Ennek ellenére, szerintem túlságosan negatív vélemény alakult ki Andy-ről az évek során. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy Ti is így látjátok-e?
Egy mondat erejéig visszatérve a Trendre (hogy nagyobb kiváncsiságot ébresszek bennetek :-): Néhány "páciens" szerint a Trend, énakhang szempontjából veri a Shape-et... Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy az Ádám(Shape) hangja erősebb, különösen a magánhangzókat tudja "mélyből" énekelni, a Gábor(Trend) hangja viszont talán tényleg tisztább valamivel. Szerintem.
Egyébként készűlnek a cd-k...
Useless Creative Commons License 1999.07.20 0 0 445
"Hogy mit csinál Andy a DepecheMode-ban? Gyakorlatilag semmit." Ezeket a sorokat egy Alan interjúban olvastam, ha jól emlékszem a Z Magazinban a Reciol megjelenése kapcsán. Alan azt is hozzátette, hogy Andy-t szinte soha nem látta a stúdióban.

No comment.

MarK Creative Commons License 1999.07.20 0 0 444
Hogy válaszoljak a feltett kérdésemre...
Andy számomra egy "unicum", egy különleges karakter a bandán belül.
Nyílván annak idején Alan és Martin kezében volt a "karmesteri pálca", Dave pedig a maga módján egyfajta motorja volt a zenekarnak. De nem hiszem el, hogy zeneileg Andy ne tett volna leagalább valami minimálisat az egészhez. Mindenki azt mondja, hogy ő csupán a pénzügyeket intézi + hogy milyen jól tud tapsolni a szinpadon. Megjegyzem én is Alan párti vagyok, mint sokan mások, de azért ne nézzük Andy-t olyan hülyének. Szerintem Alan kiválását sikeresen vészelte át az együttes, meglehet, ha úgy alakult volna, hogy Andy távozik, talán kissebb megrázkódtatás érte volna a DM-ot. Mindenesetre, ahogy KuZo is említette, nekem nagyon hiányozna az összképből, ha nem lenne. Csak remélni tudom, hogy érdemben is hozzátesz valamit a zenéhez.
Más.
Már korábban félig-meddig szó volt egy bizonyos Trend nevű zenekarról... Előrebocsátom, hogy nem kívánok egy újabb sépféle reklámkampányba kezdeni (a Shape-pel sem ez volt a célom, azonban álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen visszhangja lesz - (több?)pozitív, ill. (kevesebb?)negatív egyaránt), de akit érdekel most letöltheti a Trend, Kétségek c. számát a www.extra.hu/szmark-ról. Mindössze annyit fűznék beharangozónak, hogy csupán ebből a dalból azt lehetne leszűrni, hogy a Trend inkább képviseli a szintipop vonalat, mint a Shape. Ez tulajdonképpen - ha már a Shape-pel való összehasonlításról beszélek - igaz is, de tudni kell, hogy a Trend egyéb hangulatú, stílusú számokat is írt (pl. SOFAD féle hangulat, vagy jungle(!) stílus). Ha még kiváncsiak vagytok egyáltalán, akkor szívesen olvasnám a reakciókat. Ígérem, az érdemi kritikákat (legyen az +, v. -) nem véleményezem... :-)
A fentiekkel kapcsolatban még egy koncetajánlat: júli 24. Siklós, Műv.ház, Jubileumi DM klub, fellépők: Human, Trend
Üdv.
KuZo Creative Commons License 1999.07.20 0 0 443
Mr Fletcher érdekes figura, nem tudom, hogy érdemben mit tesz hozzá a zenéhez, de néha olyan súlyosan tud kinézni mint valami elmebeteg :o). Láthatólag viszont igen jól érzi magát a koncerteken! Végülis, ha nem lenne azért hiányozna az öszképből.
KuZo Creative Commons License 1999.07.20 0 0 442
trasher75!
Nem akarlak nyomasztani, de jobb lett volna kicsit moderáltabban fogalmaznod a kritikádat. Nekem is hasonló véleményem van (lásd 1999-06-28 09:40:06 ), de szerintem akkor legyél ilyen keményen kritikus, ha magad is bármikor jobbat raksz le az asztalra!
Addig pedig...
Bocsi!

Worker: Sajnos félreértettél, nem tudok CD-t írni :o(((. MarKnak mindössze kölcsönadok egy CD-t.

MarK Creative Commons License 1999.07.19 0 0 440
Hali!
Elöször is: én esküszöm, hogy le akartam zárni ezt a Shape dolgot, de engedjetek meg néhány mondatot:
trasher75: köszi a kritikát. Örülök, hogy a zene legalább tetszik :-). Már elhangzott néhányszor, hogy ehhez a verzióhoz nem volt szerencsés a régi, 98-as verzió énekét rátenni, ugyanis a régebbi szám, mind zeneileg, mind hangulatában teljesen más és ez az ének jobban is illik hozzá. Majd a 30.-ai koncert után elmennek stódióba és normálisan fel lesz énekelve az összes új szám (köztük ez a 99-es Gyengéden is). Egyébként az énekesnek szerintem egyáltalán nem kell logopédushoz mennie, összekeveritek ezt a korrepetítor témát azzal, hogy Ádám talán egy kicsit enyhe "orrhangon" énekel, de szerintem ez egyáltalán nem zavaró, legalábbis eddig senkitől sem hallottam ilyen véleményt. Nagyon sok zenekar örülne, ha csak ennyire tudna énekelni az énekesük. Mindemellett persze nyílvánvaló, hogy nem ártana, ha Ádám többet gyakorolna és esetleg tanárnál tovább "képezné" a hangját, mert még szinvonalasabb énekre is képes lenne. Úgy gondolom, hogy van "alap", ahonnan elindulhatna, hiszen a mostani sem rossz. A többit magánban...
A Vertigo egyébként nagyonnagyon érdekelne, tényleg lesz új albumuk? Én sajna nem túlságosan ismerem őket, de egyszer egy Z Magazin-interjú kapcsán felfigyeltem rájuk (kb. 2 éve), azóta vadásztam a zenekarra - mindhiába. Kérlek mesélj valamit, ha tudsz.
d.b.: 1.Azt hiszem nem volt primitív a válaszom. 2.Mint mondottam volt, a kritikád érdemi részével semmi gond sincs, sőt még nagyjából egyet is értettem vele. A "benyalok" dologról elismerted, hogy durva volt, ugyhogy részemről minden O.K., lezártam az ügyet.
Hogy a DM-ről is szó essen:
Zephyr: nyílván nem azért kell lefordítani a szövegeket, hogy egy az egyben beültessük a zenébe. Én sem amiatt fordítgattam, hogy na milyen lenne magyarul. Egyszerűen csak belül kell érteni, magadban - ahogy Te is írtad. Mint ahogy utaltam rá, én a Walking-ban megjelenő madárban sem elsősorban a mondanivalót kerestem, hanem egyszerűen csak ötletesnek találtam. Ezek + hasonló dolgok azok, aminek a hatására egy érzés, egy hangulat, megérinti az embert...
(Egyébként megkaptad a mail-t?)
Más. Korábban utaltál egy mondatodban a "tapsikolós Andy-re". Ezzel kapcsolatban eszembe jutott a kérdés, ki hogyan vélekedik Mr. Fletcher-ről?
Üdv.
trasher75 Creative Commons License 1999.07.19 0 0 439
tehát: SHAPE.

első benyomás: nem rossz. de. és most súlyos anyázások jönnek.

1. miért engedi egy egész jó zenét produkáló csapat, hogy az énekese ilyen kibaszott hamisan és idegesítően affektálva (néha mintha amcsi kiejtése lenne) énekeljen, ezzel a produkció élvezhetőségét igencsak lerontva? könyörgöm, már van olyan directx-plugin, ami kijavítja a hamis éneket. legalább azt használhatnák. tehát az énekesnek: hangképzés, hangképzés, és igen, logopédus, babee nem tévesztette el a szót.

2, zene: jó, de lehetne bele ötletesebb dallamfűzéseket rakni (mint pl. Popular), plusz a hangszerelésben kevesebb copy&paste kellene, aki(k) csinálja(ák), tud(nak) jókat is csinálni, több variációt, ravasz, ún. subtle szintitémát is be lehetne vetni.

egyébként jó. de ezek azért hibák.

ha producer (nem menedzser, producer!) kellene nekik, szóljatok.

-p

Előzmény: VV (437)
Zephyr Creative Commons License 1999.07.19 0 0 438
Gyerekek,

ahogy elnézem mostanában itt nem sok szó esik a Depeche Mode-ról...
Felvetettem kérdéseket, senkinek sincs kedve rá válaszolni?

depeche babee: szinte sejtettem, hogy a következő leveled ez lesz és szerintem Te is tudtad, hogy ha így viselkedsz, akkor a reakció sem marad el. Az tudom javasolni, hogy Te is tűrd a kritikát és tényleg ne szaladj el...

VV Creative Commons License 1999.07.19 0 0 437
hmmm...
depeche babee: jujj... azért ne sértődj meg komolyan, ez itt nem vérremenő dolog...
MarK és Shape illetékesek: rájöttem mi a gond a Gyengéden-el kapcsolatban. sokáig tartott, mert hosszú az idegrencerem. :-) szóval a legnagyobb gond, amitől sokan üresenek vélték találni a számot, az az, hogy nagyon hosszú. lehetne mondjuk 4 perc körüli és semmi gáz nem lenne vele... mondjuk ez csak magánvélemény...
disp_ Creative Commons License 1999.07.19 0 0 436
Ha yolemléxem a www.extra.hu/szmark cimen még mindig fenn van a Shape.
Előzmény: trasher75 (435)
trasher75 Creative Commons License 1999.07.19 0 0 435
na, emberek, mi ez a Shape? sokáig scrolloztam, de eluntam, valaki nem bírna MP3-at felrakni ide:
ftp.izone.hu, anonymous login, az incoming-ba jöhet.

ha valakit érdekel, van dr. beat mp3-am (a teljes lemez), én tömiztem be magnóról. hamarosan jön a vertigo albuma is.

télleg, vertigo. nem tudjátok, mi van velük?

-p

depeche babee Creative Commons License 1999.07.18 0 0 434
Nem futamodtam meg. De nincs kedvem "harcolni". Ez itt nem a street fighter, sem a mortal combat. :)
Elmondtam a véleményem és nem szeretem ha erre csak primitív módon flame a válasz. Ok, a benyalok dolog durva volt, egyébként személyesen Gábornak szólt és ő azt hiszem megszokta ezt a stílust tőlem de mindegy. Ja, és nem igaz, hogy Lajos és Jockey "egyzeneimádók" pont Lajos az, aki a Garbage-ot és a többi nem depeche mode-ot nyomatja. Megsúgom, Jockey a múltkori mozizásra magával cipelte a Garbage lemezeit mert imádja... Szóval nem is tudom ki az egyzeneimádó...
Én pl nyíltan vállaltam a Madonna és Oasis imádatomat, sőt Shape-Gábornak töredelmesen bevallottam az "ájvantitdetvéj" iránti vonzalmamat is. :)
Zephyrkének meg annyit, hogy semmi sértő nem volt abban, hogy mondtam, számomra személyes okokból furcsa a neve, erre nem kellett volna felkapni a vizet.
Szóval nem vagyok gyáva de feleslegesen nem koptatom az ujjam.
Egyébként meg két hétre így is, úgy is megszűnök létezni. Az ok:"nyakig ér a holiday"
Ciao!
KuZo Creative Commons License 1999.07.18 0 0 433
Depeche Babee!
Egyébként tényleg mindenki ellened fordult, már gyüjtünk is a bérgyilkosra!!! :o)
Ne legyél már óvodás!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA!
KuZo Creative Commons License 1999.07.18 0 0 432
Sziasztok!
Megjöttem és végigolvastam mindent, hát elég érdekes!
Mindenek elött üdvözlet Zsoltikának és Zephyrnek !!!!
Látom Depeche Babee ismét beindult! :o)
A kilépéséről csak annyit: FUT A GYÁVA!!! :o)))))
Aki nem bírja a kritikát az ne kritizáljon!!! Viszlát!!!
MarK: Nyugodtan hívj és megbeszéljük a CD-t!
Ugyanez Workernek csak kazival!
Sajnos lehet, hogy nyaralok a klub ideje alat :o( de találkozhatunk azon kívül is 5 percre.(Worker rád ez nem vonatkozik!)
További minden jót, most már naponta nézem a topikot!
Pókerarc Creative Commons License 1999.07.18 0 0 431
Nna, kétszer nyomatékosabb.
Előzmény: Pókerarc (430)
Pókerarc Creative Commons License 1999.07.18 0 0 430
Ne szaladj el!
Előzmény: depeche babee (427)
Pókerarc Creative Commons License 1999.07.18 0 0 429
Ne szaladj el!
Előzmény: depeche babee (427)
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.17 0 0 428
Igen, a 'We Fly Tonight' címü szám a De/Vision tavalyi 'Monosex' címü albumán található. Ez volt az első "kislemez" (2db cd-maxi). Szerintem a nagylemezen ennél a felvételnél jobb számok is vannak.
Üdv!
Előzmény: Useless (400)
depeche babee Creative Commons License 1999.07.17 0 0 427
Kedves Depeche Mode Klub topic olvasók! Ezennel megszűnök létezni ezen a fórumon mert úgy néz ki, hogy itt mindenki ellenem fordult. Mondtam ,hogy senkit nem akarok megsérteni, nem anyáztam, nem kötekedtem csak a véleményemet mondtam el. Ezek szerint nem kellett volna. Én csak azt hittem éredekel vkit más véleménye és ugyebár a fórum arra van, hogy elmondjuk. Hiba volt. Többet nem írok! Az ég áldjon mindenkit!
insight:kösz az infot drágám, sajna nem találxunk, de majd még hívlak! cupp
insight Creative Commons License 1999.07.16 0 0 426
DM klub a Petőfi Csarnokban 1999.07.30.
Santino Creative Commons License 1999.07.16 0 0 425
Hello Mindeki!
Nagyjából a topic felét elolvasgattam és szerintem is a DM a király, bár mostanában kicsit hanyagoltam őket.
Különben gratulálok a Márknak ez a topic jó ötlet volt (csak ez a Shape -ezés?). Szerintem akit érdekel és van rá ideje go a koncertre -> sör be arcba -> és hallgassa meg őket. Eztán döntsön és írja meg a véleményét.
Hali.
Useless Creative Commons License 1999.07.16 0 0 424
Kellemes jó estét kívánok! Önök a Danubius-sztárinterjúk legfrisebb adását hallgatják. A mikrofonnál Dénes Tamás. Az elkövetkezendő félórában a Depeche Mode vezetőjével, Andy Fletcherrel fogunk beszélgetni.

-Végig hallgattam a Depeche Mode új lemezét, az Ultrát, és számomra igencsak meglepő volt, hogy a 11 nóta közül pont a Barrel of a Gun-t választottátok ki single-nek. Miért ezt választottátok?

-Tudod, számunkra a maga módján mindegyik dal különbözik a másiktól. Mi úgy éreztük, hogy egy olyan dalt kell választanunk a visszatérésünk örömére, amely valamilyen módon meglepő, talán egy kicsit sokkolja az embereket. Kiadtunk egy kőkemény dalt, és ez a dal is olyan, amely talán egy kicsit érezteti az emberekkel, hogy min mentünk keresztül az elmúlt években. Itt különösen Dave-ről van szó, amiről mi nem beszélünk.

-De akkor egy kicsit fura a választás, mert a Barrel of a gun nem kifejezetten egy tipikus Depeche Mode nóta. Ez nem igazán a ti hangzásotok. Talán ezért furcsa a számomra.

-De mégiscsak az!

-Mit csináltatok az elmúlt 4 évben? Mi történt veletek?

-Azért az eléggé lekövethető, hogy az utolsó albumunk után csináltunk egy világkörüli turnét, amely majd 2 évig tartott. Aztán majd 1 évet vett igénybe új lemezünk felvétele, a stúdiók. Meg hát volt 6-7 hónap teljes kikapcsolódás, így nyugodtan állíthatom, hogy tulajdonképpen dolgoztunk végig. Mint mondtam, erre jó bizonyíték, hogy 2 évet turnéztunk a Songs of Faith and Devotion lemez megjelenése után, így a világ minden lakott pontján jártunk. És csak ezután a turné után mentünk el pihenni, hogy végre a családunkkal, és a barátainkal lehessünk, és csak ezután kezdtünk bele az új lemezbe.

-Ti a 80-as évek végén, és a 90-es évek elején-nyugodtan állíthatom-igazi szupersztárok voltatok. Andy, gondolod, hogy 4 év kihagyása után még mindig a legjobbak között lehettek? Egyáltalán szupersztárok akartok még lenni?

-Tudod a szupersztár számomra egy szörnyű szó. Mi egyszerűen csak azt szeretnénk, ha az új lemezünk sikeres lenne, és jól szeretnénk magunkat érezni a jövőben, ami nem mindig lehetséges egy úgynevezett szupersztárnak. Számunkra nem a legfontosabb dolog a világon, hogy szupersztárok legyünk, hidzen úgy gondolom, hogy a Depeche Mode név mai nagyon jól cseng a zenerajongók között. Még mindig ismertek vagyunk, de nem tartozunk egy kategóriába Michael Jacksonnal, vagy az ő hozzá hasonlókkal. Mi sosem fogunk újságok címlapján szerepelni.

-Andy, amennyire jól tudom, a Depeche Mode felállása megváltozott, hiszen ma már mindössze hárman vagytok.

-Igen, ez pontosan így van.

-Megkérdezhetem, hogy mi történt?

-Alan elhagyta a bandát.

-Megtudhatjuk, hogy miért?

-Én azt hiszem, egy kicsit már unta az egészet. Talán már velünk sem volt a legjobb a viszonya. Az a lényeg, hogy már nem akarta tovább csinálni.

-Gondolod Andy, hogy ti hárman még mindig az a Depeche Mode vagytok, akik voltatok négyen négy évvel ezelőtt.

-Hát igen, sok minden megváltozott. Amit csinálunk az is. De így nagyobb a kihívás a számunkra, és talán mi is jobban tudunk hárman együtt dolgozni. Tudod, talán még a hangulatunk is sokkal jobb.

-Tényleg jobbnak érzed?

-Igen, sokkal jobbnak.

-Négy, öt, hat évvel ezelőtt rajongók milliói ünnepeltek benneteket.Tulajdonképpen trendet teremtetettek, egy amolyan Depeche Mode stílust. Gondoljátok, hogy mindezt fennt tudjátok tartani most a 90-es évek végén is?

-Az az igazság, hogy a Depeche Mode soha nem akart trendet teremteni. Ez csak valahogy megtörtént, és mi persze élveztük ezt. Azt azért még tudom, hogy ma is igen nagy a Depeche Mode rajongó tábora világszerte, és sokan 10-14 évesek voltak akkor, amikor az utolsó lemezünk megjelent. Így nagy, és friss hallgatóságra is számíthatunk. De nem tudom, hogy lesz, hisz a befutáshoz egy nagy adag szerencsére, és nagyon jó albumra van szükségünk. Tudod, ez ami már megvan.

-Én még sajnos nem láttam az új videoklippet, így nem tudom megítélni, hogy te vagy a többiek hogyan néztek ki. Történt veletek külsőleg valami? Megváltoztatáttok a ruhátokat, vagy a hajatokat?

-Nem jelentősen. Dave haja ma már lényegesen rövidebb, van kis szakálla még mindig. Martinról is hasonlókat mondhatok el. Azt hiszem, nagy differenciák nincsenek. Mi mindanyyian különböző egyéniségek vagyunk.

-És mi van azokkal a híres fekete cucokkal?

-Még mindig megvannak.

-És ugyanolyanok?

-Csak jobban simulnak. Szorosabban.

-És mi van a tetoválásokkal?

-Te nyílván Dave tetoválásaira gondolsz. Igen, azok még mindig ott vannak.

-Beszéljünk a Depeche Mode új lemezéről, aminek csak egyszerűen Ultra a címe. Van rajta 11 dal, és a végighallgatás után nekem úgy tűnt, hogy stílusban mind a 11 különbözik egymástól. Nem akrtatok egyfajta stílust követni?

-A szövegben van közös, hiszen bennünket továbbra is az élet, a hit, és a végzet érdekel. Zeneileg sem teljesen igaz amit mondtál, hiszen mi kitaláltunk egy stílust, egy vonalat. Az persze igaz, hogy a dalok különböznek egymástól.

-Van a lemezen 2 instrumentális dal is.

-Ezek nem profi számok, hanem csak daraboknak szántuk őket.

-Ez oké, de nekem mégis furcsa mindez a Depeche Mode-tól.

-Nem lehet olyan furcsa, hiszen például a Violatoron is voltak instrumentális számaink. Úgyhogy ezt újnak semmiképpen nem nevezném. Voltak korábban B-oldalas számaink is, szintetizátorosok.

-De mégis, miért készítettétek ezeket?

-Talán azért, hogy az album vonalát megtötjük, hogy az új Depeche Mode lemez még érdekesebb legyen. Ezért mindent megtettünk.

-Miért éppen az Ultra címet választottátok?

-Először is tetszett nekünk ez a szó. Jól hangzik, és a maga módján erőt sugároz.

-Van az albumon egy szám, ami klkóg a sorból, de tetszik. Az a címe, hogy Jazz Thieves. Ez végképp idegen tőletek.

-Hát igen, az. De ez egy nagyon jól sikerült szám. Ez tulajdonképpen egy variációja a lemez második számának, a Love Thieves-nek. Ebből csináltunk egy amolyan koktél feldolgozást. Martin programozta a szintetizátorát, és remek akkordokat alkotott.

-Beszéljünk az előttünk álló évről, mármint 1997-ről. Ha jól tudom, az Ultra április 14.-én kerül a boltok polcaira. Mi történik ezután?

-Ami biztos, a Depeche Mode idén nem megy turnéra. Csak televíziós és rádiós fellépéseket vállalunk. Megpróbáljuk ezt az évet a magunk módján vidáman élni.

-Mikor jön a Depeche Mode Magyarországra?

-Valószínűleg jövőre, 1998-ban. Tudod, a világ sok pontján szeretik a Depeche Mode-ot, de nem tudjuk, hogy mennyire vagyunk még népszerűek. A legtöbb amit megtehetünk, hogy készítettünk egy jó lemezt.

-Tehát te azt mondod, hogy ez így egy jó lemez. Ez az 1997-es Depeche Mode.

-Azt nem mondanám, hogy kitűnő, mert olyan a világon nincs. Szerintem egy jó lemezt csináltunk, amit szeretni fognak az emberek.

Ez volt a Danubius sztárinterjúk legfrisseb adása. Egy telefonos interjú Andy Fletcherrel a Depeche Mode-ból. Nagyon szépen köszönöm figyelmüket.

__________________

Az interjút a következő Depeche Mode számokkal szakították meg: Personal Jesus, Just Can get Enough, Barrel of a gun, Question of time/live/, Walking in my shoes, Question of lust/live/.

Danubius rádió, 1997. január.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!