Keresés

Részletes keresés

Gróf Úr Creative Commons License 2000.06.21 0 0 14
off, scusi

Mi van, Chérie, kedvet kaptál? :-DDD

on

Előzmény: Allia (13)
Allia Creative Commons License 2000.06.21 0 0 13
Bea, egy kérdésem lenne, bár lehet, hogy egy kicsit OFF, bocsánat. A szőrtelenítést hogy oldod meg így, piercingelve, illetve a gyógyuláskor hogyan csináltad?
Mégegyszer bocs, ha off voltam.
Előzmény: Bea_Bare (10)
an Dante Creative Commons License 2000.06.21 0 0 12
Bea,

ismételten le kell borulnom a női bátorság előtt. Én akkor sem tudnék átszúrni egy szeméremajkat, ha a nyaralásom múlna rajta, pedig egy szép piercinges látványától bizony megugrik a vérnyomásom...

: )))

an Dante, aki hódolattal tekint a bátor nőkre



keljfeljancsi Creative Commons License 2000.06.21 0 0 11
Tisztelt Fórumlakók!

Véleményem szerint az intim ékszerek nálunk kevésbé elterjedtek, emiatt talán az infrastruktúrájuk sincsen úgy kialakulva mint más(angolszász)országokban, habár már változik a helyzet. Én és feleségem viselünk ilyet. Tapasztalataimat szivesen megosztom érdeklődés esetén a fórumon, illetve mélben.

Üdvözlettel: Keljfeljancsi

Bea_Bare Creative Commons License 2000.02.28 0 0 10
Nem tudom elkepzelni, hogy mennyire fajhat egy ferfinak, es raadasul meg nem is talalkoztam olyan pasival akinek lett volna (szoval nem is tudtam megkerdezni), de azt hiszem ha annyira felsz a fajdalomtol akkor egy kis erzestelenito megoldhatja a dolgot.
Ezt a kis sulyzo format hivjak egyebkent barbellnek [ininglis] es nagyon gyakori (lanyon mar talalkoztam ilyennel...
A weblapon azt irtam le, hogy en magamnak csinaltam meg (kisajkakat) es azt, hogy milyen klassz erzes (viselni es jatszani vele). Azt nem mondom, hogy mindenki meg tudja csinalni maganak (nekem mint egeszsegugyi vegzettsegunek nem okozott gondot, bar a cuccokat nekem is egy ismerosom hozta), de azert nem nagy dolog.
Sajnos pont azert nem mentem el szakemberhez, mert nem tul sok volt es raadasul nem volt egyikhez se bizodalmam (de azert ez mar eleg regen volt, tehat lehet, hogy azota mar a sarki trafikban is megcsinaljak).
G-ponthoz? Sok szerencset...
Bea
Előzmény: Tman16 (9)
Tman16 Creative Commons License 2000.02.25 0 0 9
Hi!

Bea_Bare! Köszi! Nem gond a félreértés, mert nem csak saját részre is érdekelnek a tapasztalatok. A típusom tényleg "man" :-))
Nézegettem a bme oldalakat már régebben is, háát vannak elég durvák is. Engem igazából egy foreskin piercing érdekelne, ahol a fityma lenne átszúrva, benne 2 kis gömböcske. Mondjuk átszúrni + 2 végére a 2 gömb, nem túl nagyok. Van hasonlóval tapasztalatod?
Tényleg bázikusan fáj a betétel? Nálunk hol csinálnak ijet profin? Elgondolásom szerint a G-pont ingerléséhez elég jó lehet, bár ez csak fantázia egyenlőre.
Beleolvastam a weboldalba is, de elég nagy falat csekély angolommal :-(( Tudnál esetleg infot in magyarul?
Koszi!

libuci Creative Commons License 2000.02.25 0 0 8
Phb, esetleg láttad a Ponyvaregényt?
Előzmény: phb (6)
Messziről jött Creative Commons License 2000.02.24 0 0 7
Mennyivel szofisztikaltabbak, okosabbak es finomabbak vagytok, mint mi ferfiak. Csodalkozom hogy van nö aki ferfinak szeretett volna születni. Persze ez csak az erme egyik oldala, de biztos hogy ha egy nö tisztaban van a nöisegeböl eredö lehetösegekkel, sokkal boldogabb lehet mint egy ferfi, erzekenysege miatt talan. Az egesz nö sokkal szofisztikaltabb mint a ferfi. Hiaba, a prototyp hibai...:-) Nagyon tisztellek a vallomasodert is külön.

Előzmény: Bea_Bare (5)
phb Creative Commons License 2000.02.24 0 0 6
Ha nőnemü egyed nyelvén van akkor nagyon rullez!!!
Máshol még nem volt szerencsém de hátha.
Bea_Bare Creative Commons License 2000.02.24 0 0 5
Uhh! 1/2-re ertettem a "noi reszre" miatt azt hittem, hogy egy leanyzoval van dolgom akkor termeszetesen a rad vonatkozo cim http://www.bme.freeq.com/pierce/09-male/index.html bar gondolom magad is rajottel volna.
Előzmény: Tman16 (-)
Bea_Bare Creative Commons License 2000.02.24 0 0 4
Amennyiben nem tul vaskos, nehezen gyogyulo reszt boksz ill. boketsz at (kisajkak, csiklot fedo borocske), akkor magad is megoldhatod es szamithatsz ra, hogy gyorsan es problema mentesen gyugyul. Celszeru erre a celra keszult ekszert hasznalni es minel vastagabbat valasztasz annal biztosabb lehetsz benne, hogy szex alatt nem okoz kenyelmelenseget es a puszta ott lete is oromet szerez. Amennyiben birod az angol nyelvet elolvashatod az en tapasztalataimat a http://www.bme.freeq.com/pierce/10-female/inner/990315/bea.html cimen es hasznos infokat gyujthetsz a temarol a http://www.bme.freeq.com/pierce/10-female/index.html oldalrol, ha nem akkor szivesen irok meg reszletesebben is a dologrol.
Bea
Előzmény: Tman16 (-)
barquq Creative Commons License 2000.02.24 0 0 3
Eszt má én is olvastam egy női magazinban, hogy a csiklóhoz közeli, vagy teliben beletett piercing folyamatosan spontán orgazmusokat okoz, úgyhogy egy idő után kiveteti a csaj. Bárcsak nő lennék.
Bea_Bare Creative Commons License 2000.02.24 0 0 2
Szerintem te ehhez nem ertesz!
Előzmény: Mucuska (0)
Cirbissa Creative Commons License 2000.02.24 0 0 1
Istenem ah a boldog mosolyu leanyzok a bkvmegalloban:
'Jaaaaaaaj de jo jon a busz jon a busz'
Kesobb az orgazmus is.
Mucuska Creative Commons License 2000.02.22 0 0 0
Aki 0da tetet piercinget, az meg is érdemli :o))
Tman16 Creative Commons License 2000.02.22 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Tudom a piercing már volt téma, de nem nagyon találtam olyan hozzászólást, ami most érdekelne. Szóval igencsak megmozgatja a fantáziám az intim helyre elhelyezett kis ékszerek. Nem az agyonszúrkált vassal teli "szerkezetek", hanem a pici gömb alakú ékszerek.
Érdekelnének a tapasztalatok, hogy a berakása mennyire nyűgös saját/női részre is. Milyen a gyulladásveszélye, okozhat e esetleg elváltozásokat, ill. ha kiveszik a "lyuk" hogy hegged be? Van e valakinek tapasztalata a "használatban", tényleg jó e vagy csak nyüg és max. fantáziálgatásra jó? Férfiaknál mi van ha merevedése van, hová fér el?:-))
Szóval mindent a témában please, boszesz ha valakit undorít a dolog.

Tman16

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!