Keresés

Részletes keresés

Petike-35 Creative Commons License 2010.04.25 0 0 4687
Ami igaz az igaz , sokszor elgondolkoztam azon milyen lehetne egy igazival !
Csak ott van egy kis problémám, a péniszhez egy ember is társul :-)
Azzal lenne gondom nem a sexel, hiszen ua. csinálná mint a művel a párom de....
Igazából az érzést szeretem mikor meg... csak egy férfit hát...
Persze lehet jó lenne de én akkor is a női nemet részesítem előnyben :-)
hapci99 Creative Commons License 2010.04.25 0 0 4686
Kit érdekel, mindenki művelje azt az ágyban ami jólesik neki és a másiknak.
Előzmény: luckylizard (4685)
luckylizard Creative Commons License 2010.04.25 0 0 4685

Ki ezt szereti az belülről vonzódik saját neméhez.

Előzmény: János36 (4682)


János36 Creative Commons License 2010.04.25 0 0 4684
Bocsánat! Ő petike 23 volt!
Mégegyszer elnézésedet kérem, még úgy látszik korán van!
Előzmény: Petike-35 (4683)
Petike-35 Creative Commons License 2010.04.25 0 0 4683
Miről beszélsz?
Előzmény: János36 (4682)
János36 Creative Commons License 2010.04.25 0 0 4682
Milen alapon fogtad andikára, hogy buzi, amikor te is élvezed az anális szexet, mégpedig úgy, hogy a pároddl dugatod maga?
Előzmény: Petike-35 (4681)
Petike-35 Creative Commons License 2010.04.24 0 0 4681
Sziasztok !
Sajnálkozva olvasom ,hogy sokatoknak problémái vannak miként lehetne a másikkal .
Nekem volt benne részem s elég komolyan bele is mentünk. Nem én hanem a párom vetette fel az egészet (persze én belül már nagyon régen álmodoztam róla s csinálgattam is magamnak) mikor vettem neki egy vibrit s azt mondta ,hogy ő is megdugna vele ! Én ekkor öröm táncot jártam .
Éveken át ment minden s tavaly beütött a válság ! Családi viták után felemlegette nekem úgy, hogy neki már nem élvezet csak kényszer az én olyan irányú kielégítésem.
Azóta nem is volt általa ilyenben részem. A kapcsolatunk működik de az nem s én is más irányban keresem ,hogy ilyen irányú élvezetekben részem legyen.
nati777 Creative Commons License 2010.04.23 0 0 4678

A swinger klub azért enyhébb dolog, mert arról tud a másik fél, esetleg ő is aktívan közreműködik, a szeretőzés viszont titokban megy, miközben a párod azt hiszi, hogy számodra csak ő létezik (szegény kis naiv:-(), vagyis becsapod. 

Persze, lehet más is állandó partner mellett, csak akkor legyen nyitott a kapcsolat, vagyis alapuljon őszinteségen.

 

Előzmény: hapci99 (4677)
hapci99 Creative Commons License 2010.04.23 0 0 4677
Sziasztok,

már bocsánat, de egy swinger klubb miért enyhébb dolog, mint ha az embernek van egy (állandó) szeretője, akivel mondjuk 1-2 hetente összefut egy órára?

Lllevendula szerintem a swingerklubb nem biztos, hogy a jó irányba tapogatózás. Mintha említetted volna, hogy esetleg egy másik nővel kipróbálnál ezt-azt... Vesd fel neki, óvatosan, hogy kipróbálnád a dolgo, persze úgy, hogy párod is jelen van. Véleményem szerint lehetséges az enyhülés, vagy esetleg a siker is, mert egy másik nő nem veszélyezteti a párod dominancia iránti igényét, nem fog rá vetélytársként tekinteni, biztos szívesen megnézné, részt venne benne, és talán az első kapaszkodó lehet a továbbiakhoz.

Amúgy sajnos nem hiszek abban, hogy két ember minden téren tud passzolni egymáshoz...valahol mindig kompromisszumot kell kötni...:(

Hajrá fiúkat dugó lányok! :)
joezai Creative Commons License 2010.04.23 0 0 4676
Hohh, bárcsak az én tiszta lelkű "asszonykám" is kéjéhes harmicassá válna!!:))) Ha a Te példádat veszem alapul, akkor tán érdemes sunyi módon kivárnom, amíg átváltozik:)))
Hát igen, ezért is nem mer az ember váltani a szex miatt, mert aztán azon kívül is sok minden van még. Viszont pont ez az, ami ha nincs, akkor nagyon nincs...
Hm, az e-mailről jut eszembe, hogy azzal én sem sok mindent értem el...:)
Jó hétvégét!!
Előzmény: lllevendula (4674)
nati777 Creative Commons License 2010.04.23 0 0 4675

"Ki tudja létezik-e egymást tökéletesen kiegészítő pár?"

 

 

Ritkaság, ha két olyan ember találkozik, akik érzelmileg és szexuálisan is teljes mértékben öszzeillenek és tudnak együtt élni is. Sajnos, a legtöbb kapcsolat egy idő után valahol elromlik. Talán az arany középutat érdemes megtalálni, mert tökéletes kapcsolat talán nem is létezik.  

 

A swinger klub jó ötlet, sajnálom, hogy a párod nem akar hallani róla, pedig neked is jobb lenne, mert lelkiismeretfurdalás nélkül kiélhetnéd a vágyaidat, ő is, talán kedvet is kapnátok utánna az otthoni kísérletezéshez. Valahogy próbáld rábeszélni, hátha végül beadja a derekát, nem hiszem, hogy neki jobb lenne, ha odáig jutnátok, hogy titokban félrelépjetek, vagy esetleg szakítsatok.

Előzmény: lllevendula (4674)
lllevendula Creative Commons License 2010.04.23 0 0 4674

:-)))))))))))

 

Azzal egyébként egyetértek, amit korábban mondtál, attól, hogy a mostani parnerrel nem megy, nem biztos, hogy mással jobban menne.

Max. eleinte.

Meg aztán attól, hogy a szex jó, nem biztos, hogy érzelmileg működik a kapcsolat.

Úgy értem, hogy kapcsolatként működik a kapcsolat.

 

Ki tudja létezik-e egymást tökéletesen kiegészítő pár?

 

Felvetettem tegnap páromnak (emailben küldtem linket) a swinger klubot és a szokásos reakciót kaptam.

NULLA.

Semmi.

Semmi válasz.

Még egy "nem"-et sem mondott.

Elpanaszoltam a volt férjemnek is, ő meg azon van kiakadva, hogy régen miért nem voltam ilyen :-)))) Megnyugtattam, hogy így legalább egy tiszta lelkű (ha-ha) asszonykát tudhatott maga mellett, nem egy kéjéhes, kiéhezett harmincas tyúkot, amivé váltam :-D.

Előzmény: joezai (4673)
joezai Creative Commons License 2010.04.23 0 0 4673
Érdekes, amit leírtál és sajnálom, hogy nem tudtál kibontakozni igazán a volt férjed mellett. Valóban kegyetlen a sorstól, hogy most meg a partnered nem igazán értékeli, igényli a szexuális nyíltságodat. Sajnos az én kedvesem nem fojt el semmit, látszik rajta, hogy neki ez (szinte a semmi) pont elég és esze ágában sincs többre még csak gondolni sem.
Nagyszájú pasik... Mondni mindent lehet. Én is sok mindenről tudnék beszélni, de megtenni szerintem csak azzal tudnám, akit szeretek, akivel együtt vagyok. Azzal viszont szinte mindent megtennék. Félredugni nem akarok, szakítani sem..., egyelőre én is a küzdést választottam és reménykedek. No meg persze örülök minden kisebb-nagyobb eredménynek:) És ilyenkor elgondolkozok azon, hogy miért nem tud két, hozzánk hasonló ember időben összetalálkozni???:)
Előzmény: lllevendula (4672)
lllevendula Creative Commons License 2010.04.23 0 0 4672

A harmincas éveink közepén járunk mindketten (én picit idősebb vagyok).

 

A szexuális szokások megváltozása..sokáig voltam házas. Elég fiatalon jöttünk össze és sajnos ott totál az én hibámból nem ment a szex. Hiányzott, kívántam, de baromi gátlásos voltam. Én is eltettem úgymond a férjemet a "szeretem, de nem perverzkedek" polcra. Szegény, pedig hogy igényelte volna :-D. És én is!

Persze nem perverzkedtem senkivel mellette, csak a fantáziámban.

Aztán nem bírta tovább a kapcsolatunk, nem bírtam feloldódni mellette, ő pedig nem bírt feloldani és elváltunk.

Abban a pillanatban kitört belőlem a sok éves elfojtás, és igyekeztem amit lehet bepótolni.

Szeretőim voltak, nem kedveseim. De lelkileg hamar felemésztett, úgy látszik igénylem a biztonságot és az állandóságot.

Akkor jöttem rá, hogy ezt egy kapcsolatban is meg lehet, sőt meg is kell csinálni. Aztán nem egészen úgy alakultak a kapcsolataim, ahogy vártam. Életemben először szembesültem azzal, hogy nagyszájú pasik mennyire visszafogottak, gátlásosak és feloldhatatlanok tudnak lenni.

Kicsit úgy érzem, hogy visszakaptam az élettől, amit a házasságomban elcsesztem, pedig nem rosszindulatból vagy bunkóságból tettem.....szóval emiatt némileg igazságtalannak is érzem, hogy nem találok egy olyan partnert, aki érzelmileg és érzékileg is ki tudna elégíteni :-).

 

Természetesen az ember ne dugjon félre orrba-szájjba, csak mert "éljünk a mának". Én sem teszem. Egy ideig (jóideig) mindenki küzd, örül minden kis eredménynek, reménykedik.

Aztán ha érdemben nem változnak a dolgok, érzelmileg is elhidegül. Ez pedig megcsaláshoz, szakításhoz vezet.

Szerintem.

 

nati777 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4671

Igen, de ez megcsalás. Szerintem már egy csók is az, de talán az még belefér.

Mindenki mindenkivel félremegy, szerintetek ilyen egy normális párkapcsolat, csak azért, mert éljünk a mának és éljük ki a vágyainkat?

 

Előzmény: hapci99 (4670)
hapci99 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4670
Sajnos azt hiszem -bár nem tudom mennyi idősek vagytok- nemigen lehet már kialakult szexuális szokásokat megváltoztatni. Saját példámból kiindulva lehet, hogy a kedves párod a fejében már elrakott az "életem párja, akivel szeretkezek, de nem dugok" polcra téged, és ezen úgy gondolom, nagyon sokat kellene mindkettőtöknek dolgozni, hogy változzon. Persze főleg a párodnak kellene először is belátni, hogy mi a hiba, másodszor meg hajlandónak lenni befogadni az újat - vagy felfedeznie téged. Azért merem így osztani az észt, mert szerintem nagyjából ugyanazt a folyamatot élem át én is, mint a kedves párod, viszont én tudom, hogy nem jó így, és próbálok tenni, próbálom a vágyaimat a páromra fókuszálni.

Aztán persze ki tudja, lehet, hogy ő már rég megvalósította azokat mással, amiket te szeretnél vele. :(

Végső lehetőségként keress valakit, akivel kiélheted a vágyaidat. Rendbeteszi a lelked szexuális felét, és vígan élhettek tovább. Ne várd meg, míg ráncos öreg bába leszel...:)
Előzmény: lllevendula (4668)
joezai Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4669
Azt vettem észre, hogy bármit érintesz is, …jaj, szóval bármilyen témát:), szinte mindig bólogatok, hogy na igen, pont ez az. Az én szívem hölgye is nagyon passzív, ami ugye tudjuk, mennyire el tudja venni az ember vagy az ember lányának kedvét. Én is küzdök és mindent megteszek az ágyban, főleg, mert imádom nyalni! Nem is tudnám elképzelni az életemet, ha nem töltenék legalább – huh most mennyit mondjak, hogy igaz is legyen – fél órát a puncijában. Persze nem szó szerint benne, hanem nyalakodással. Olyankor szinte az eszemet sem tudom, kb. mint egy kisgyerek egy tál csokis fagyival… Imádom a puncija illatát, az ízét, „küzdök” minden cseppjéért. És persze jó sokáig kínozom:) Érdekes módon az én párom annyira nincs rákoncentrálva a csiklójára, így az egész felület támadható. Ilyet, hogy a szeméremajkait nem… Mintha az nem is ott lenne… Néha azt sajnálom, hogy nem tudom teljesen bedugni a nyelvem, de más problémám azt hiszem nincs is ezzel kapcsolatban:)
Régebben a popsiját is alaposan megszeretgettem a nyelvemmel, de sajna egy ideje már nem játszik ez a téma. Pedig akkor el is élvezett úgy, hogy csak a popsiját nyaltam. Nagyon jó és felettébb különleges volt:) Azóta áttértünk az enyémre, persze csak ujjal és főleg eszközzel.
A simogatás közbeni lelohadás mondjuk nem véletlen, a legtöbb esetben ez a természetes reakció. Legalábbis nálam igen. Ettől ez még nagyon kellemes tud lenni, különösen, ha be is bújsz az ujjaddal (tudom, tudom, csak vízionálok). Ha mondjuk bent is vagy, az már hatalmas gyönyör, mégsem jár együtt merevedéssel. Ez érdekes különben, visszaemlékezve majd elszállok, már javában folydogál a farkam, de csak akkor meredezek újra, ha a prosztatámat kezdi masszírozni.
Neked volt már benne részed, hogy a popsidat nyalogatta korábbi partnered? Frenetikus lehet, így az aktív szempontból megítélve is. Én ezt mondjuk nem is várnám el, csak én nyalakodok szívesen:) De azért biztos jól esne, azon a tájékon jól esik mindenféle kényeztetés.
Erre az anális témára mindenképpen szeretkezés előtt kell ráhangolódni és „felkészülni”, hogy tiszta legyen az ember és vágyjon is rá. Másképp ez nem megy. Neki is tudnia kell, hogy minden ok, és persze főleg akarnia, hogy kényesztesd.
Előzmény: lllevendula (4668)
lllevendula Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4668

Igazából nekem is van egy kis saram az egészben.

Az előző kapcsolatomban gyakorlatilag folyamatosan nekem kellett kezdeményeznem. Amit valahol szívesen megtettem, szeretek "vadászni", de idővel hiányzott, hogy engem csábítsanak el.

Annyiból volt jó, hogy ha beindult, akkor nagyon beleélte magát az exem, de a hagyományostól eltérő játékokat abszolút nem lehetett kipróbálni vele, ő még azt sem engdete, hogy én beszéljek róla :-)

Mikor jelenlegi párommal összejöttünk én ezt el is mondtam neki. Hogy nekem most nagy szükségem van rá, hogy kívánjanak, letámadjanak. Ő akkor azt mondta, hogy neki meg pont arra van szüksége, hogy ő kezdeményezhessen, mert az exe nem nagyon hagyta ilyen téren kibontakozni.

Ennek eléggé örültem, hisz így az előző kapcsolataink defektjei úgymond kiegészítették egymást.

Na ehhez képest szinte soha nem kezdeményezett. Ha rászántam magam én, akkor is feküdt, mint egy béka és várta, hogy kényeztessem.

Innentől meg eléggé elment a kedvem az egésztől, de azért küzdöttem :-), mondtam mit szeretnék, mit kéne másképp stb....

A legnagyobb bajom vele, hogy .....hogy példát mondjak, mikor nagy nehezen ráveszem, hogy simogassa a puncimat, süt a fejéről az unalom. A napokban rá is kérdeztem, hogy általában a puncit nem szereti vagy csak az enyémet. Persze megsértődött és én voltam a hülye. Mert ő "nem tudja kimutatni az élvezetét".

Basszus, azt nem kell kimutatni, az ott van, a ködös, elborult tekintet...el se lehet rejteni.

Borzasztó kiábrándító egy olyan emberrel szeretkezni, akinek a hangjában, a tekintetében nincs szenvedély.

Persze mondtam már neki ezt is, de azt válaszolta, hogy mindig ilyen volt, sőt már sokat javult.

 

Hogy kicsit ON is legyünk: kértem, hogy kipróbálhassam a prosztata masszázst. Persze nem engedte. Úgyhogy orális szex közben csak finoman próbáltam simogatni az ujjammal, reakció: totál lelohadt.

Olyasmi, hogy ő izgatná a popsimat nyelvvel.....még a szeméremajkaimat se :-(

Pedig ezt is kértem tőle vagy 4x. Elmagyaráztam, hogy szeretem.

Semmi változás.

Elég lehangoló.

Előzmény: joezai (4666)
hapci99 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4667
Nati777, erre nem tudok neked válaszolni, valószínű a fejemben kellene rendet tenni. Biztos vagyok benne, hogy segítene kiélni a vágyaimat, még lehet, hogy tetszene is neki, de valahogy vele csak a hagyományosabb módokon tudom elképzelni a szexet. De azért próbálkozom, próbálkozom. Például teljesen magától vett ilyen anális izgató kütyüt, és ki szeretné próbálni rajtam. Még egyenlőre nem hagytam neki. Furcsa dolog ez, tudom, de szerintem más is van hasonló cipőben. Szívesen veszek jótanácsokat ez ügyben, de tényleg.
Előzmény: nati777 (4664)
joezai Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4666
Hmm, ez érdekes. Kívánja a szexet és jobb neki egyedül… Csak azt hiszi persze, de döbbenet, hogy nem ébred rá, Rád. Nekem volt már nem egyszer, hogy – mivel rá vagyok kényszerülve – kézimunka is volt, de aztán nagy véletlenül este szex is, de nem éreztem, hogy á, akkor most inkább mégse legyen, mert én már elvagyok. Más kérdés, hogy én meg lehetnék orvosi eset is, ami a szexuális vágyakat illeti:)
Furcsa ez a rá nem hangolódás. Nekem elég lenne egy huncut mosoly:)
Nem is lenne olyan nagy baj nem beszélni a szexről, ha csinálná, amit csinálni „kell”. Mivel csinálni sem akarja úgy, ahogy mondjuk Te szeretnéd, ezért beszélni is kényelmetlennek érzi róla. Valahogyan a vágyát vagy a kíváncsiságát kellene feléleszteni, de sajnos az én esetemben sem tudom, hogyan lehetne ezt. Tény, hogy pl. az anális dolgokról beszélni is kellett, mert azt nálunk nem tudnám elképzelni, hogy csak úgy bele a közepébe csináljunk valamit. Így is nehezen jutunk egyről a háromra. Mármint ujjról:) Szóval valahogyan ki kellene puhatolóznod, hogy mi az, ami miatt elzárkózik ez elől, és szétrombolni azt a falat, ami távol tartja a vágyaidtól. A mikéntjét Rád bízom… Nálam egy mosoly, de lehet, hogy nála még az e-mailes képes dolgoknál is körmönfontabb megoldásokra lesz szükséged.

Nő-nő hancúr? Mmmm:D És hogy megcsalás-e? Hát, ha a pasid nem tud róla, akkor igen. Sajnos. Ez egy nehéz téma egyébként, mert bár én a legtöbb pasihoz hasonlóan szívesen venném, ha a barátnőm egyszer nagyobb puszit adna a barátnőjének és így tovább, de ehhez nagyon biztos kapcsolat kell, hogy ne legyen olyan „kiszeret belőlem a másik lány miatt” érzése az embernek.
Biztosan nagyobb a valószínűsége, ha mondjuk felveted a párod előtt, hogy nem fog idegenkedni egy másik nőtől, nem úgy mint egy másik pasitól. Ez evidens, még akkor is, ha később derül ki. Nem tudom elképzelni, hogy egy pasi a másik nő miatt pontosan akkora balhét csapna mint egy másik fickó miatt. A bizalom és minden más ugyanúgy játszik, de mégis ott van, hogy nem egy másik vezérhímmel csaltad meg és a nő-nő felállás is csak a pasik 0,02%-át nem izgatja szerintem. Bár a Te esetedben egészen biztosan nem egy átlagos pasiról van szó:) Amint hagyja magát megdugni, kisvártatva már nyugodtan előjöhetsz ezzel a kéréseddel is:)
A freemail akkor a szokásos… Azért várlak!
Előzmény: lllevendula (4665)
lllevendula Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4665

Nem arról van egyébként szó, hogy én jobban, vagy többet kívánnám, szerintem ő is kívánja, csak megoldja kényelmesen egyedül.

Pornó, kis kézimunka sitty-sutty :-) Így aztán rám nem marad energiája.

 

Írtam már itt erről egy másik fórumon is. Hogy miket kértem tőle....pl. írjon nekem sms-t, vagy emailt nap közben, hogy mit csinálna velem. Küldjön vagy kérjen képet. Hangolódjunk rá már előre az estére.

Ez csak egy példa és ezt sem teszi meg.

Azt mondja ő nem képes beszélni a szexről.

 

Tény, hogy nekem is azok a kapcsolataim működtek ilyen szempontból tökéletesen, amik csak a szexről szóltak. Nem sok ilyen volt és nem sokáig tartottak, de egyre gyakrabban nosztalgiázok :-) Elméletben persze.

 

Szerintetek nővel lefeküdni megcsalás? :-)

(term. nő-nő felállásról beszélek)

 

Emailt olvastam, de nem működik rendesen a freemail, ha megadja magát válaszolok!

Előzmény: joezai (4663)
nati777 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4664

Furcsa a szereteted. Miért nem mondod el a barátnődnek, hogy mire vágysz? Tudja, hogy félrejársz?

Vagy ha ő nem tud neked bizonyos dolgokat megadni, találjatok valamilyen köztes megoldást.

Az a baj, hogyha már most mással éled ki a vágyaidat, mi lesz majd később,amikor már nemcsak barátnőd lesz. A feleséged, vagy élettársad mellett is valószínűleg ugyanúgy máshoz fogsz járni.

Megoldás: vagy találsz egy olyan nőt, aki hasonló vérmérsékletű, mint te (de egy idő után mindenki unalmas lesz), vagy találsz egy olyat, aki tolerálja a kalandjaidat, esetleg ő is néha elkalandozik. 

Előzmény: hapci99 (4660)
joezai Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4663
:D Nahát ezért jó az olyan nyitott kapcsolat, ahol a két fél csak egymás felé nyitott, de úgy viszont nagyon!:) Erre kéne valami tuti recept. Nem hittem volna egyébként, hogy van olyan pasi, aki kevésbé szexéhes egy kapcsolatban, mint a nője. Noormáális az ilyen?:) Otthon megkaphatna mindent, de csakazértse.....
Előzmény: lllevendula (4661)
joezai Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4662
Hát, nem vagyunk mi, análszerető férfiak sem egyformák. Én el nem tudnám képzelni, hogy ne egy olyan nővel csináljak bármi ilyesmit, akit ha nem is halálosan, de legalább nagyon szeretek.
lllevendula Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4661

:-))))

Remélem az én pasim még nem tart itt :-D.

De most komolyan.

Ha egy szerencsétlen, nyomorult nő (mint én) igényli ezt, de a párja inkább mással csinálja, akkor a szerencsétlen, nyomorult nő is keres magának valakit, aki megteszi vele. Érzelmek nélkül.

És akkor ott tartunk, hogy ugyanazt csináljuk, csak nem egymással.

Aztán ha kiderült, akkor az egyik szemét qrva, a másik mocsok szemétláda.....van ennek értelme?

:-)

hapci99 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4660
Akkor csatlakozom az előttem szólókhoz...ugyanis ezeket az anális játékokat én sem otthon játszom, hanem máshol...és igaza van Levendulának, hogy otthon a barátnőm igényelné, de valahogy vele nem tudom megtenni azokat a perverz dolgokat, amelyeket szívesen megteszek azzal, akit nem is szeretek.

Levendula, nem te vagy a nőm? :)
joezai Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4659
Hát erről a döcögésről én is tudnék mesélni (bátorkodtam mailt is küldni Neked)... Én is nagyon sok mindent szeretnék, amit nem kapok meg a jelenlegi barátnőmtől, viszont arra sincs garancia, hogy mástól megkapnám azokat, amiket meg tőle megkapok. Annak sem örülnék, ha a szeretetét nem adná nekem és csak a testét hozná haza. Valóban az lenne az ideális, ha mindkét fél teljesen kitárulkozna és semmit sem rejtene el a másik elől. Akkor nem is nagyon kalandozna el az ember gondolata sem, hogy vajon egy másikkal mennyi mindent megtehetne még... A legszebb dolog a világon a kedves, aranyos barátnővel undorító perverz dolgokat művelni:)
Előzmény: lllevendula (4658)
lllevendula Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4658

Nálunk nem "már" döcög, hanem szinte az elejétől.

Az a baj, hogy én eleve olyan partnerre vágytam (illetve sztem nem kéne, hogy baj legyen), aki szexuálisan nagyon nyitott és kísérletező. Aki úgymond inspirál, belevisz dolgokba, hajlandó kipróbálni velem sok mindent.

Term. nem a legelejétől gondoltam, hogy ilyen lesz, hiszen össze kell szokni, meg kell bízni egymásban.

Tuti biztos vagyok benne, hogy rendkívül mocskos a fantáziája és azt tapasztalom, hogy ebből engem kihagy.

Szerintem tipikusan az a pasi, aki haza a szeretetet viszi, a szexet meg egy másik nőhöz. Ezt nem úgy értem, hogy megcsal hanem, hogy nem bírja összeegyeztetni az undorító perverz dolgait :-) a kedves, aranyos barátnőjével.

Még csak azt se tudom mik az undorító, perverz dolgai, mert nem beszél róluk.

Ennek pedig az a vége (hosszú távon), hogy keres valakit, aki kielégíti a fantáziáját is.

Rólam ne is beszéljünk, mert ha besokallok, én is keresek majd valakit :-)

Pedig a létező legideálisabb dolog a hivatalos, szeretett partnerrel átélni a legtitkoltabb vágyainkat.

 

 

Előzmény: joezai (4656)
hapci99 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4657
Sziasztok!

Köszönöm a segítő hozzászólásokat, majd beszámolok, hogy sikerült a dolog. :)

Valaki kérdezte lentebb a méretet, eddig 4 ujjig jutottunk, bár akkor nem volt semmi különös tervbe véve, csak "játszadoztunk". Sőt, az meglepően könnyen ment, először el sem hittem neki, le kellett fényképeznie a telefonjával, hogy komolyan elhiggyem. :)

Egyébként valahogy ha a kezével, ujjaival csinálja sokkal kevésbé érzem fájdalmasnak, mintha segédeszközzel...valahogy más az érzés.
joezai Creative Commons License 2010.04.22 0 0 4656
Hihetetlen, hogy ez is stimmel. Ugyanígy vagyok vele én is, egyébként minden ok, csak épp a szex döcög rettenetesen már... A másik, azaz erről az oldalról nézve is ugyanolyan rossz ez, viszont én sem szeretnék (egyelőre biztosan nem) félredugni. Nem is tudom, miben bízom, inkább csak hiszek. Az én páromat sem tudom rávenni, hogy kellőképpen beleélje magát ebbe a témába, pedig szeretnék eljutni odáig (is), amiről itt folyik az élménybeszámoló kontra ábrándozás.
Előzmény: lllevendula (4655)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!