Keresés

Részletes keresés

Aranka1964 Creative Commons License 2012.05.18 0 0 2233

Sziasztok!

 

Eggyetértek az Ágival,nekem is az avéleményem hogy minden egy kicsit el lett tulozva ,mert milyen orvos az aki felír egy rakás gyógyszert ,semmi leletet nem ad semmiről ,az orvosok hülyének néznek ha azt mondod hogy Lyme-os vagy mert semmit nem tudunk felmutatni csupán elmondás alapján ,azzal meg nem foglalkoznak.

A napokba ÉN is felhivtam a doktornőt ,hogy elmondjam neki már a vége felé tartunk a 2.kúrának ,de szerintem azt se tudja kiről beszéltem neki ,meg sem kérdezte hogy vagyunk attol a rahedli gyógyszertől ,én erölködtem hogy elmondjam neki pár szoba de semmit nem mondott rá csak hogy 06.18-án menjek ujra gyógyszert íratni .EZ AZÉRT FURA egy maszek doki nem igy viselkedik a betegeivel szerintem.

Nekem ugy tünik mintha reklám szaga lenne itt ennek az Esztó dolognak,jó néhány beteg belemement a kezelésbe de semmi eredmény igazából .

 

Jobbulást mindenkinek!

 

Aranka

Szegediági Creative Commons License 2012.05.18 0 0 2232

És most látom, hogy Te képes voltál Lang Györgyi blogjába is beírni, hogy a Györgyi Lyme-os és keresse Esztó Klárát!!!

Előzmény: boxerkutya (2230)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.18 0 0 2231

Ő, de kedves vagy, köszike szépen! Nagyon egyszerűen elintézted!

Azért hallod, annyi jól esett volna, hogy "sajnálom az állapotod". Na ennyit a fene nagy segítőkészségedről...Hogy ennyire könnyedén veszed, ha valaki szépen bénul lefele a kúra ellenére. Nem sikerült? Ő, hát nem kell menni a Doktornőhöz!

 

Figyu, egy ÉRZŐ, ÉLŐ, SZENVEDŐ, FIATAL EMBER VAGYOK!

Ha valóban a segítőkészség motivált volna, akkor legalább egy hangyányit talán sajnálnád azt, aki így járt!

 

Te egy aktívan dolgozó ember vagy és SOSEM VOLT ALS-ED!

Előzmény: boxerkutya (2230)
boxerkutya Creative Commons License 2012.05.18 0 0 2230

Nem kötelező a doktornőhöz járni ! Ne menj hozzá többet ilyen egyszerű ! Mindenkit nem tud meggyógyítani ,engem is folyamatosan kezel 3 éve és nem gyógyultam meg, de a bénulási tüneteim megszűntek . Ha abbahagynám az antibiotikumot visszajönne. Ha az első tünetek megjelenésekor el kezdenének mindenkit kezelni antibiotikummal mindenkinél meg lehetne fékezni a betegséget. Dr Bozsik Béla foglalkozik az orszában egyedül borrelia kutatással és Esztó ugyanezen a vonalon halad.Senki ne magyarázza meg nekik , hogy mi is az a lyme mert tőlük jobban nem ért senki ehhez a betegséghez !

 

 

 

Előzmény: Szegediági (2228)
samu1981 Creative Commons License 2012.05.18 0 0 2229

Nekem biztosan hiányoznának a jó tanácsaid. Igazad van, biztosan jobb lenne,ha többen leírnák a véleményüket. Sajnos kevesen vagyunk,akik hozzászólnak a leírtakhoz. Egyáltalán nem probléma,ha nem egyeznek a tapasztalataink. Szerintem így tudunk segíteni egymásnak,ha megosztjuk a jó vagy a rossz tapasztalatainkat. Elhiszem neked,hogy sokaknak más a tapasztalata a doktornővel,de én csak a sajátom tudom leírni. Ne foglalkozz vele,hogy másoknak mi a véleményük,te őszinte vagy és ez a lényeg!!!

Előzmény: Szegediági (2228)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.18 0 0 2228

Köszi Samu!

Nem csak az én tapasztalataim ilyen rosszak! És már állatira unom, hogy itt nyilvánosan senki sem meri ezt felvállalni! Mindig az jön le, hogy én verem csak itt magam, mert csak én merem ezeket a dolgokat szóvá tenni. Holott erről szó sincs!

 

Valószínűleg Te vagy az egyetlen, akinél némi (nem beképzelt) eredmény mutatkozott.

De egyébként ha valóban ALS beteg lennél, akkor ennyi idő alatt már sokkal rosszabb állapotban is lennél. Szarul diagnosztizáltak, nem vizsgáltak ki rendesen.

 

Én változatlanul tartom a leírt véleményemet. Azt se bánom, ha leköpködnek érte itt.

Legfeljebb nem fórumozok többé. Bár azt hiszem, adtam egy-két értékes tanácsot, de nyilván senki sem fog keresni, ha nem jövök többé...

Amúgy is unom már, hogy mindenki csak olvasgatni szeret, betenni a közösbe, megosztani információt, tapasztalatot, nem igen...

 

Egy kúrát én is szeretnék még csinálni, de nem pattanásgyógyival, se nem Minociklinnel, hanem a már említett gyógyszerrel. Igaz, abból 3 szem 1.500,-Ft, de ér is valamit.

Mert mondom, az is lehet, hogy nem jó gyógyszert kaptam.

Külföldön a Tetralysal-t sehol sem használják...

 

Üdv.: Ági

Előzmény: samu1981 (2227)
samu1981 Creative Commons License 2012.05.18 0 0 2227

Kedves Ági!

 

Tudom,hogy nem engem kérdeztél,de megint szeretném neked leírni a saját tapasztalataimat. A doktornő velem teljesen másképp viselkedett,mint veled. Első alkalommal másfél órán keresztül kérdezgetett nagyon részletesen,mindent leírt. Azt mondta,a vérvétel kevés önmagában a diagnózishoz,ezért kérdezget ennyit. Minden alkalommal adott papírt,amin rajta van a diagnózis és az aktuális kezelés és az előző kezelés eredménye. Nekem őszintén megmondta,hogy nem tudja mikor leszek jobban,vagy egyáltalán jobban leszek-e. Valamelyik nap rosszul éreztem magam,este 9-kor hívtam,felvette és megbeszéltünk mindent. Azt mondta,ha megnyugtat,akkor hívhatom minden nap.

Sajnálom,hogy neked ilyen rosszak a tapasztalataid vele.

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!

 

Picit megint jobban van a lábam,nem tudom mitől,de ez nem is számít :)

Előzmény: Szegediági (2226)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.18 0 0 2226

Kedves Boxerkutya!

 

Hová tűntél? Többen hiányolnak innét.

Remélem, nyilvánosan is fel merik majd vállalni.

Mert szuperül beindítottad az Esztó-kísérlet csapatot és most, hogy gyakorlatilag mindenki csak romlik, vajh mit szólsz mindehhez?

 

Persze, igazad van, nekünk már úgyis mindegy, kipróbáltak rajtunk egy újabb módszert és mi pedig reménykedhettünk/reménykedhetünk a CSODÁBAN…

(Amúgy én is hiszek a csodában és imádkozni is szoktam.)

 

Részemről annyit ért az egy hónapos Tetralysal kúra, hogy lementem egy kb. 10 éves gyerek szintjére.

Elfogytak a kezeim, a karjaim, bénulnak le az ujjaim, alig tudok már megfésülködni, egy üres tányért nem bírok már felemelni, oda vannak a hátizmaim, az egyensúlyom, a lábaim jó, ha annyira megtartanak, hogy 10-12 métert bírjak még menni. Testszerte borzalmas izomrángásaim vannak, minden nap újabb helyen. (És tudod, ugye, ami nálunk ráng, az pusztul is!)

És ehhez jön még az állandó szédülés a gyógyszertől. (Így várna rám egy költözés.)

Másfél hónapja még dolgoztam!

 

Így „fékezte” be a betegséget a Lyme kúra!

Pedig nagyon stimmeltek a tüneteim!


Igen, tudom, hogy min. 4 kúráról volt szó. Átmeneti tünetfelerősödéssel. De nem látványos izomfogyásról és végleges állapotromlásról.

(Egyszer olvastam a Doktornővel egy interjút, pont te linkelted be, amelyben azt nyilatkozza, hogy mivel laborral ritkán igazolható a baktérium megléte, egy negyven kérdésből álló tünetlistát kérdez végig. Ezzel szemben tőlem kb. 4-5 dolgot kérdezett. Mert a kis egy órámból vagy negyed órát elvett a telefonálgatás és egyáltalán nem érdekelte, hogy Szegedről kocsikáztam fel és akkor már 7!!! órája úton voltunk!)

 

Én megmondtam a Doktornőnek, hogy legyen velem teljesen őszinte, mert nem azért törtem fel magam Szegedről, hogy egy mesét halljak, hanem a valóságot, mondja meg azt is, ha úgy érzi, semmi közöm a Lyme-hoz. Ő borzasztóan tiltakozott. Csak sajnos, közben nem nézett a szemembe…

 

Persze, az is lehet, hogy egyáltalán nem jó ez a gyógyszer talán…Mert az a fura, hogy a Lyme fórumon sem gyógyul senki sem, Ibolyát kivéve.

Tudod, a télen megjelentek a nyelvemben a rángások. Közben gyors egymás utánban kétszer elkaptam az influenzát. Azi Sandozt kellett szednem. A rángások a nyelvemben elmúltak, megszűntek. Egészen tegnap előttig, mikor is újra megjelentek. Pedig még szedem a Tetralysal-t.

Nos, azóta megtudtam, hogy ezt a gyógyszert nagyon eredményesen használják a Lyme kór kezelésében. De Esztó doktornő soha nem adja!!!

 

Bennem is és többekben felmerül most már a kérdés, hogy vajon miféle móka volt ez?

Mert, bocsáss meg, de látom, hogy minden betegfórumon a Doktornőt reklámozod.

 

Nem sértegetni, bántani akarlak, de azt hiszem, Te is be kell, hogy lásd, hogy itt valami nem egészen stimmel.

 

Én is olvastam rengeteg külföldi oldalt, valóban voltak, vannak kísérletek ALS/Lyme vonatkozásban és valóban vannak téves diagnózisok.

De sajnos, elenyésző számban bizonyosodott be, hogy ez valóban így volt…

És ami a fura, egyetlen egy magyar hír, eset sincs!!!

 

Nekem úgy tűnik ez az egész, mint ha a külföldi esetek mintájára Itthon is kísérletezgetés történt volna, de meglehetősen amatőr szinten.

 

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy mindenki szabadon döntött, csinálja-e.

 

De én ezt így mégis egy nagy kamunak érzem és átverésnek.

Mert a doktornő nem azt mondta, hogy "Nézze, őszintén, fogalmam sincs, mi baja, de én felírom a gyógyszereket, megpróbálom kezelgetni, magának veszíteni valója úgy sincs, így is vállalja?" Hanem, hogy "biztos Lyme". De leírni persze, nem meri, hogy esetleg itthon a háziorvos is komolyan vegyen és ne röhögjön már körbe...

 

Valamint az mese habbal, hogy ha valaki Lyme-os, az első kúra nem tudja befékezni a betegséget. Ennyit minimum el kellett volna érni!

 

Olvastam az egyik hozzászólásodban, hogy a védőoltástól lebetegedett hölgy akkora Lyme-os, hogy csak na! Figyu, gondold már át, miket mondasz! Ha figyeltél volna, akkor hallhattad volna, hogy kezelték Lyme-ra, Pesten. Ez a Frizbiben elhangzott. (A videot bár mikor vissza lehet nézni.)

 

Amúgy pedig a Lyme-ot rengeteg emberre rá lehet fogni, főleg az idősebbekre. Hisz 50-60-70 éves korára már majd mindenkinek fájtak az ízületei, romlott a látása, stb.

De rendkívül ügyesen van megfogalmazva a Doktornő részéről a diagnózis, ami tulajdonképpen nincs is. Hisz mit ír: 4 antibiotikum kúra dönti el, hogy Lyme, vagy nem…

És ha szóvá teszünk ilyen dolgokat esetleg, mint amiket én is, akkor mi a válasz? Hogy akkor is Lyme, csak már túl régi a fertőzés és nem hat a gyógyszer…

 

Üdvözlettel, csalódottan:

Ági

Úgy félek! Creative Commons License 2012.05.18 0 0 2225

Szia Szaszima!

Jobbulást kívánok Édesanyádnak!

Előzmény: szaszima (2224)
szaszima Creative Commons License 2012.05.17 0 0 2224

Sziaztok!

Ma engedték haza az Anyukámat,mükődik a szonda,Még fáj neki egy kicsit és meg kell "barátkoznia" vele.Muszáj erősődnie,mert 52 kg lett,mert az egyik nap nem ehetett,a másik nap is csak keveset.

Nagyon csend van itt .... ??!!

Szegediági Creative Commons License 2012.05.16 0 0 2223

Kedves Vidéki60!

 

Én a legmagasabb ajánlott napi dózist szedem, elvileg az első pár napban ettől lehetne többet is.

Az 50 ml = 5 teáskanál.

Kúraszerűen lehet alkalmazni, én úgy tervezem, hogy megiszom ezt az 500 ml-es üveggel és tartok 10 nap szünetet.

 

Az arany is jó hatású.

Teszek ide Neked egy linket ezekről a termékekről, itt olvashatsz róluk bővebben!

 

És még egy nagyon fontos dolog: ezeket sosem szabad "inni", hanem minél tovább a szájban kell tartani lenyelés előtt! (Amúgy is egy teáskanál kb. egy korty.)

 

Én nem kötöm az étkezéshez. Csak arra figyelek, hogy az antibiotikum után két órahosszáig semmit nem veszek be.

 

Nekem bajom egyiktől sem lett, pedig fémallergiám van.

Az arany ivásakor azt tapasztaltam, hogy sokkal jobb volt a kedvem és elmúlt a borzasztó halálfélelmem. (Az aranyat éhgyomorra kell viszont elszopogatni.)

 

http://aranykolloid-ezustkolloid.biomax.hu/?gclid=CJ-crOSMhbACFQpd3wodKXK_ng

 

Remélem, tudtam segíteni. Ha bármi egyéb kérdésed van, írj nyugodtan!

 

Sok sikert, jobbulást!

 

Üdvözlettel:

Ági

 

Előzmény: vidéki60 (2222)
vidéki60 Creative Commons License 2012.05.16 0 0 2222

Kedves Ági!

Megvettük az ezüstkolloidot - Crystal Silver grapefruitmag kivonattal -szeretném kérdezni,. hogy Te mennyit szedsz egy nap (pl. 1 evőkanál), mert nem tudom mennyi az 50 ml. Mikor szeded, reggel, este, vagy napközben, és csak önmagában, vagy pl. vízzel együtt? Azért kérdem, mert erről semmit nem ír az útmutató.

Köszi a gyors válaszaidat!

Vidéki

Előzmény: Szegediági (2220)
szaszima Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2221

Sziasztok!

Ma megcsinálták a műtétet Anyukámnak ,beültették a szondát neki.Ma egyáltalán nem ehetett,most este kapott egy kevés cukros teát a szondán,megint lemegy neki 1-2kg.Csütörtökön hazaengedik.

Szegediági Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2220

Kedves Vidéki60!

 

Még kimaradt, hogy igen, a Tetralysal mellett szedem a kolloidot.

Amikor beveszem a gyógyszert, akkor két órahosszáig semmi mást nem!

 

Üdv.: Ági

Szegediági Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2219

Úristen, hát, mik vannak! Nekem nem lett bajom tőle, mondjuk én már eddig is szedtem kapszulás formában.

Na, de van ez a kolloid natúr verzióban is!

Én azért örültem meg a grapefruitnak, mert az antibiotikum gombásító hatását ki tudja védeni (Candida ellenes!).

 

Üdv.: Ági

Előzmény: samu1981 (2218)
samu1981 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2218

Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat. A grapefruitot inkább hagynám,a nővérem elkezdte szedni a grapefruitmag kivonatot és nagyon súlyos allergiát okozott nála. Ő nem beteg,csak immunrendszerét akarta erősíteni.Kétszer bevette, lemállott a bőre és életveszélyes állapotban volt egy hétig,úgynevezett lyell-szindrómája lett. Szerencséje volt,már teljesen jól van. Tehát óvatosan a grapefruittal!

Előzmény: Szegediági (2216)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2217

Kedves Vidéki60!

 

Neked/Nektek Szeged elérhető, ugye? Anyu a Sas Gyógynövény- és Reformházban szokta a "bolondériáimat" beszerezni.

De ha nem megy, akkor írj, küldök pár linket, ahol lehet rendelni.

Figyelj, én amit csak anyagilag bírok, mindent kipróbálok. És így igaz, egy az az élet...

De négy napja szedem, még korai lenne bármit tapasztalnom.

Én a Nano Silver nevű, grapefruit kivonatos terméket iszom, 500 ml, 1.700,-Ft. Napi 50 ml-el indítottam. Ez a maximális adag. Bajom nincs tőle, az ize pocsék...

Én tudod, meglehetősen alternatív szemléletű vagyok, de azt hiszem, rá is vagyok kényszerülve, hisz a nyugati orvoslás nem igen kényeztet el bennünket, igaz?

Pont most írtam Samunak az aranykolloidról is, majd azt is olvasd el. Meg amit Atesz-nak írtam a kurkumáról, stb-ről.

Nem kell félni az ilyesmiktől.

Igen, én is meglehetősen szkeptikus vagyok már a gyógyszerkúrákat illetően, de ezt nem rejtettem véka alá a kezdetek óta. De én is csinálom azért. Nálam se javulás, hanem lassú romlás van. És erős szédülés, alig várom, hogy véget érjen.

Én tartok tőle, hogy ha valóban a Lyme generálta is az ALS-t, a Lyme kezelése önmagában nekünk nem elég...

Én max. még egy kúrát csinálok, de hogy nem Tetralysal-lal, az is biztos, hanem Azi Sandozzal.

 

Na, most mennem kell, de ha bármi kérdésed van alternatív szerekkel, módszerekkel kapcsolatban, fordulj hozzám nyugodtan, én elég tájékozott vagyok, mert engem gyerekkorom óta érdekelt az ilyesmi.

 

Üdv.: Ági

Előzmény: vidéki60 (2215)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2216

Igen, azt még meg lehet próbálni, én fémallergiás vagyok és nincs bajom tőle. Sőt, én olyat vettem, ami grapefruit kivonatos, az is még irtja a bacikat.

Plusz még lehet kombinálni az aranykolloiddal. Nézz utána annak is. Én már próbáltam, egy üveggel elfogyasztottam, és jó hatása volt, fogom újra inni.

Lehet úgy, hogy mondjuk az aranyat reggel, éhgyomorra elszopogatni, az ezüstöt meg délután.

Én méhpempőt is elfogyasztottam egy nagy üveggel és nekem az is jó volt.

Észrevettem, hogy reggel nem volt merev a kezem. (Acetilkolin van benne, meg még rengeteg más, de az íze pocsék, mézzel szabad bevenni.)

 

Üdv.: Ági

Előzmény: samu1981 (2213)
vidéki60 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2215

Kedves Ági!

Olvasom, hogy te is szeded az ezüstkolloidot. Én is utánanéztem a neten, és tényleg nagyon sok jó, nekünk való dolgot olvastam róla, ezért szeretném kipróbálni. Te a Tetralysal mellett szeded, és ha igen, mennyit szedsz? Én a 2. kúrát kezdtem el ma egy hete, de ha őszinte akarok lenni, nem érzek javulást. Ennyi antibiotikumtól pedig már kellene lenni valami jónak is, nem? Ezért úgy döntöttem: egy életem, egy halálom, én bizony kipróbálom! Persze ha kapok valahol, mert lehet, hogy csak az interneten tudom megrendelni, de ez se lehet akadály. Több gyártója is van, Te melyiket szeded, és érzel valami változást, vagy még korai a kérdés?

Vidéki

Szegediági Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2214

Kedves Aranka!

 

Nem akarlak kiábrándítani, de ha visszanézed a fórumot, sokan szedték a Varga Stem-et, huzamosabb ideig is...

Ugye, érted?

 

Üdv.: Ági

Előzmény: Aranka1964 (2212)
samu1981 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2213

Kedves Ági!

 

Szuper ötlet,mindenképp beszerzem a súlyzókat. Az elmúlt két évben én sem fogytam,előtte 3 kilót 2 év alatt.Nem sok,de eddig sem voltam túl kövér. Szerintem,ha javul az állapotom az izom tömege is nőni fog. Igazad van,nehezebb az izom sajnos. Most az ezüst kolloid után kutatok,szerintem kipróbálom én is.

Köszönöm ezt a jó tanácsot!

Előzmény: Szegediági (2211)
Aranka1964 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2212

Mindenkinek egy új info,az ALS-betegeknek a VARGA STEM  KAPSZULA javasolt ,bövebben egy kicsit késöbb .

 

üdv:Aranka

Szegediági Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2211

Mindenkinek, aki küzdő, de elsősorban Neked, Kedves Samu!

 

Van az Oriflame termékei közt egy vízzel tölthető súlyzó pár. Tehát a súlyt Te tudod szabályozni azzal, mennyi vízzel öntöd fel. Nem is drága, kb. egy ezres.

Én nagyon megszerettem, nekem bevált, már két hónapos, minden nap használom.

(Pesten tanácsolták ezt, Szegeden a mozgásra irányuló kérdésemre ennyi tanáccsal látott el az orvos: hát, khm, ööö, hát mindenhová induljon el idejében, már érti, ne siessen.)

 

Viszont azt nem tudom, mitől hízhatnál, nekem is probléma a súlytartás. Sosem voltam kövér, de mióta tart a betegség, egy dekát nem hízom, de sikerült még megtartani a súlyom.

Sajnos, mivel izmot vesztünk, ugye, és az nehezebb, mint a zsír...

 

Üdv.: Ági

Szegediági Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2210

Szia Attila!

 

Köszi a választ!

Jó termékeket kaptál, ill. ajánlott.

Ezüstkolloidot kaptál, amely elvileg minden baktériumot és vírust képes elpusztítani és kialakít egy úgynevezett második immunrendszert. Én négy napja iszom, mert nekem dr. Bózsik Béla is ajánlotta, ez az Ő protokolljában szerepel.

A fokhagymából viszont nem bírsz akkora mennyiséget megenni, hogy hasson, érdemes étrandkiegészítőt venni, magas allicin tartalommal (ez különbözteti meg a sok féle, forgalomban lévő gyártmányt).

A kurkumával más a helyzet, azt beépítheted az étrendedbe szinte észrevétlenül. Kb. 100,-Ft egy zacskóval, én is eszem már egy hete, reggel-délben-este. Majdnem mindenbe bele lehet tenni.

Ebből nem érdemes - szerintem - megvenni a méregdrága kapszulát, mert többet nem tehetnek abba sem, mert nagy mennyiségben méreg. Tehát elég az, amit Te meg tudsz eszegetni, az kb. napi 3 csapott kávéskanálnyi mennyiség.

Az a nagy baj, hogy arra nincs semmi, ami megállítaná az idegrendszerben beindult pusztítást, ebben csak reménykedhetünk...

Érdemes egyébként nézelődni, beírni például a Google-ba, hogy "természetes antibiotikum", vagy "erős vírus- és baktériumölő", vagy "regenerálja az idegrendszert", "sejtszinten méregtelenít". Hogy csak néhányat említsek.

Sok kókler vacak van persze, de azért vannak jó dolgok, amiken érdemes elgondolkodni!

Már csak azért is, mert a nyugati orvoslás a mi esetünkben 0!

 

Üdvözlettel:
Ági

Előzmény: atesz1980 (2209)
atesz1980 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 2209

Szia!

 

Igen igazolta a borréliát,úgy hogy ismeretlenül kerültem hozzá,csak odamentem és magyaráztam neki hogy mi a baj,orvosi papirt semmit nem mutattam neki!Mindenre Ő jött rá aztán kezd el kezelni!

A borréliát nagy mértékben megtalálta bennem ,meg az immunrendszerem is gyenge és még gyulladást is talált és mondta hoz ez biztosan kihat a beszédemre!

Szóval most elkezdett kezelni,aztán meglátjuk mi lesz,veszteni valóm nincsen vele!Adott valami ezüstcseppet azt kell inni meg monta hogy egyek fokhagymát és kurkumát mert az természetes baktériumölő!

A többit majd meglátjuk!Majd irok,ha történik valami!

Üdv:Atesz

Előzmény: Szegediági (2208)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.14 0 0 2208

Szia Attila!

 

Na, mit mondtak a biorezonancián? Igazolták-e a borrelia meglétét? Mert ilyenkor először állapotfelmérést végeznek, hogy megállapítsák, mi a probléma oka.

Vigyázni kell, sok a kuruzsló.

Én is voltam, még év végén. Nekem azt állapították meg, hogy az immunrendszer nem működik.

Amúgy félre ne érts, én ebben hiszek.

 

Üdv.: Ági

Előzmény: atesz1980 (2207)
atesz1980 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 2207

Sziasztok!

Ma megyek biorezonanciás terápiára!Ismerősök javasolták és végülis vesztenivalóm sincs!

Még tudom ajánlani a kecsketej fogyasztását is ugyanis az is jó immunerősítő!

Én is próbálkozok mindennel,szedem a gyógygomba készítményeket,csinálom a lyme-dolgot is,de a betegség szépen lassan halad előre,nem akar megállni,ez van!

Kitartás mindenkinek!

Üdv:Atesz

samu1981 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 2206

Sziasztok!

 

A tanácsotokat szeretném kérni. Szeretnék hízni néhány kilót. Az evéssel és a nyeléssel semmi gondom. Milyen táplálékkiegészítőt javasoltok,ami jó lehet?

 

Előre köszönöm a hasznos infókat!

samu1981 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 2205

Pont ugyanazt éreztem,amit te. Nekem a kúra közepén kezdődött és kb. két hétig tartott. Próbálj picit türelmes lenni,bár tudom nem könnyű. Magától el fog múlni teljesen,amikor nem is várod. Remélem,hamar jól leszel te is!

Előzmény: Szegediági (2204)
Szegediági Creative Commons License 2012.05.13 0 0 2204

Szia Samu!

 

Jaj, nagyon!

Érdekes, nekem fordítva történt. Két hétig kutya bajom sem volt. Most már minden nap egy kicsit jobban szédülök. Kicsit úgy mozgok, mint egy robot, mert semmilyen hirtelen mozdulat nem tesz jót!

Számolom a napokat...

Remélem, ha vége, akkor pár nap alatt elmúlik ez a kellemetlenség is, mert olyan események lesznek, hogy szükség van a fejemre.

Köszönöm szépen a gyors választ!

 

Üdv.: Ági

Előzmény: samu1981 (2203)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!