Keresés

Részletes keresés

virágosmező Creative Commons License 2011.11.04 0 0 1017

ghepard, olvastam tegnap a hanggal kapcsolatos hozzászólásaidat más topikokban is. engem el is kezdett érdekelni, bár van bennem egy félelem, hogy ez nálad különlegesen működik, másoknál nem nagyon. Mindenesetre nekiállok kísérletezni, már el is kezdtem egyébként az Í hangot hosszan mondani, meg néha az M-et is belevinni.Hatása nem tudom lesz -e ,de végülis bajt nem hozhat.
Mennyi idő volt neked, míg a fülzúgást ily módon eltudtad állítani? Illetve ott ugyanúgy volt, mint a fogadnál, hogy egyszer csak, mintha elvágták volna, vagy folyamatosan csökkent?

 

gr82wök6ószfater, honnan tudod, hogy fiatal vagyok? csak nem emlékszem, hogy írtam volna, és kíváncsi vagyok.Vagy meglehet itt valahol nézni az adatlapnál?

 

 

Pajzsmirigy probléma is okozhatja, van aki hosszú fülcsengés után elment orvoshoz, megnézték a vérét, kezelték ,és elmúlt a csengés.

Szerintem én megpróbáloma háziorvosom rávenni egy teljes vérképre.Amíg a kórházban voltam, vettek vért, de ott csak annyit állapítottak meg, hogy nem vírus okozta. Nem tudom, ott teljes vérképet néztek-e.(remélem akkor nem) Szerintem érdemes lehet ezirányba menni, akinek esetleg kimaradt volna ez a lépés eddig.

ghepard Creative Commons License 2011.11.04 0 0 1016

Hát mondjuk el is lehet írni, mert az a betű elég közel van a billentyűzeten az e betűhöz. De Nálad a hsz-ból inkább az jött felém (és ahogy a többi hsz-odra emlékszem), hogy ezt bizony nem írtad el. Te még idősebb vagy mint én (6 évvel, én még csak 60 leszek pár hónap múlva). Tehát van egy kis tapasztalatunk. Neked 30 éves a fülzúgással. Nekem meg 32 éves orvosok és gyógyszerek nélkül. Ja, nekem még van 59 éves tapasztalatom a nemhallással, hiszen születésem óta gyakorlatilag nem hallok. Az utolsó mérésnél (2009-ben) az orvosok (a rokkantsági igazolvány miatt minden 5 évben behívtak rengeteg kivizsgálásra) 92.9%-ban állapíttták meg a halláskárosodást. Mégis semmi gondom sincs (azóta valamit javítottam a dolgokon) és ha úgy visszagondolok nekem nem is volt, de a környezet rámhúzta, hog bizony voltak ebből gondok...... És nem utolsó sorban, van 8 éves tapasztalatom a hangokkal, rezgésekkel.......

Előzmény: gr82wök6ószfater (1015)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.11.04 0 0 1015

Jó a megérzésed, az "a" nem elírás.

 

Előzmény: ghepard (1014)
ghepard Creative Commons License 2011.11.04 0 0 1014

Meghallgattak, felírtak valami gyógyszart, amit ki is váltottam,,,, 
De miután elolvastam a mellékelt tájékoztatót,- miszerint még legalább 8 féle bajom lehet ha beszedem,- laza csuklóval (eléggé el nem ítélhetően) a kukába dobtam a "cuccot",,,

úgy gondoltam nekem egyenlőre bőven elég ez az egy probléma

 

Én már 32 éve igyekszem orvosok és gyógyszerek nélkül boldogulni és azt hiszem, jól tetted, hogy a kukába dobtad........ Van egy olyan érzésem, hogy az első sorban az a betű nem elírás (a gyógyszernél), nekem is az az érzésem, hogy azok tényleg azok......... Azok nem a szervezetbe való dolgok.......... 

Előzmény: gr82wök6ószfater (1011)
ghepard Creative Commons License 2011.11.04 0 0 1013

Azt hiszem én is itt sokat dumáltam a hangokról, a saját hangokról. Mit lehet velük elérni. Nálam pontosan úgy kezdődött, hogy nagyon fájt a fogam a plomba alatt és kint voltam a természetben. Az a gondolat futott át rajtam, hogy úgy fáj, hogy ordítani tudnék. Észbe kaptam, hisz nincs itt senki, mi lesz ha el kezdek ordibálni hangosan, mindenhogy.  Na így kezdődött 2003 januárjában - egy bizonyos erősségen és egy bizonyos frekin egycsapásra elállt a fogfájás.  Mintha elvágtak volna. Hihetetlen volt az érzés...........

Előzmény: Tinman (1005)
ghepard Creative Commons License 2011.11.04 0 0 1012

Nekem többször is volt fülzúgásom, de mindig sikerült végül átadni a múltnak. Le is írtam összefoglalómban, hogy hogyan sikerült. Már 2003-tól saját hangokkal és rezgésekkel, vibrálásokkal, kopogtatásokkal, ütögetésekkel kisérletezgetek. Első olvasásra igencsak hihetetlennek tűnik, amit irogattam, de sok kisérlet és tapasztalat alapján jöttek össze azok a dolgok. Ha valami nem megfelelően működik, akkor az valahogy elromlott. Első lépésben, ki kell(lene) deríteni, hogy pontosan miért. Másik lépésben aztán, hogy hogyan lehetne kikompenzálni. Az orvosok és a gyógyszerek nem teszik meg az egyiket se.

 

A rossz látást sokkal nehezebb helyreállítani, mint a fülzúgást, nyitottam erről egy topikot is. Ott is lehet olvasni, hogy mi mindent kisérletezgettem és kisérletezgetek, hogy javuljon, tökéletesedjen a látásom. Azok az ismeretek és tapasztalatok, amik most megvannak - nem pottyantak a levegőből. Az orvosok nem hisznek és hülyeségnek tartják a szemtornát stb. Amiket meg a szemtrénerek ajánlanak, azok a dolgok meg nem nagyon hatásosak, na meg azt se tudják, hogy hogyan és mi hat tulajdonképpen. Akkor most hol az igazság........ Erről legjobban az ember saját tapasztalat alapján győződhet mag.........

Előzmény: virágosmező (1004)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.11.04 0 0 1011

gr82wök6ószfaterválasz | megnéz | könyvjelző 2010.12.03 20:44:18 © (728)

Kedves "sorstárs"!

Kicsit szomorüan veszem tudomásul, hogy valakinek ilyen fiatalon ilyen problémája van .  De,,,

Én 66 éves elmúltam és kb 30 éve élek együtt ezzel a dologgal.

 Nekem úgy kezdődőtt, hogy csak szinte "abszolút csendben"hallottam olyan hangot, mint mikor a rádióban v. a TV-ben nincs még adás és un. "üveghangon "sípol. Azt nem tudom, hogy "manapság" van-e még ilyen, de annakidején ehhez tudtam leginkább hasonlítani a "jelenséget"

Akkoriban még "bíztam" az orvosokban,,,az üzemorvos természetesen "szakrendelésre"utalt, ahol hallásvizsgálatot végeztek. Én bátrkodtam magjegyezni, hogy nem az a problémám , hogy nem hallok valamit, hanem az, hogy azt is hallom, amit tudom, hogy nincs.

Meghallgattak, felírtak valami gyógyszart, amit ki is váltottam,,,,

De miután elolvastam a mellékelt tájékoztatót,- miszerint még legalább 8 féle bajom lehet ha beszedem,- laza csuklóval (eléggé el nem ítélhetően) a kukába dobtam a "cuccot",,,

úgy gondoltam nekem egyenlőre bőven elég ez az egy probléma

Előzmény: virágosmező (1010)
virágosmező Creative Commons License 2011.11.04 0 0 1010

Az ANM kezdeményezéséről olvastam, sajnos nem annyira biztatóak az eredménynek, ha minden igaz. Amelyik oldalon ezt olvastam az egy fórum, ahol beszéltek erről a német oldalról:http://www.tinnitus.de/forum.php , hogy oda is járnak informálódni. Itt valaki nem tud németül? Jó lenne naponta figyelni, hátha sikerül további dolgokat megtudni erről.

 

( A tinnitus forum amit én figyelek: http://tinnitussupport92262.yuku.com/ )

 

Sajnos az a doki nem az "enyém" volt, hanem egy ügyeletes orvos, akire lecsaptam este a kérdéseimmel, miután megtudtam, hogy örökre így maradhatok. Igazából ez rohadtul senkit nem érdekel, már rá jöttem persze az elején, ő is közölte, hogy hallgassak halk zenét az elalváshoz.Hát a véleményemet azt hiszem pont itt nem kell fejtegetni erről.

 

Az fül orr gégész ,akitől kapom a beutalót az MR-re és a carotis doplerre (volt valaki?), még az akit megtudnék mozgatni több vizsgálattal talán, bár sok esélyt nem látok, ha a realitás talaján maradok.. azért megpróbálom. Nem tudom, hogy az MR pl nem neurológushoz tartozik? mert engem a fül-orr gégész utal be.. de ki fogja annak az eredményét kiértékelnii? Legjobb lenne úgy látom egy neurológushoz eljutni. EEG, ENG, ezek még játszhatnak, ahogy próbálok utánaolvasni a dolgoknak, ezt szűröm le. Bár ezek baromi drágák, nem tudom mennyire nehézkes, hogy beutaljanak valakit.  Hihetetlennek tartom egyébként, hogy képtelenek erre rájönni, mitől cseng a fülünk.

 

A szédülés nálam is inkább émelygés, már talán el is múlt, vagy enyhült, de lehet a gyógyszertől amit szedek. (?) Elvileg hányingercsillapításra jó.A fejfájás is mintha múlófélben lenne..

A meniére szindrómától fosom a bokámat 2 hete, hogy nehogy az legyen.

 

Nem tudom hallottatok-e erről, bemásolom, hátha nem, és érinthet: "Nekem édesapám esküszik arra, hogy neki akkor zúg a füle, ha magas a koleszterinje. Amióta halolaj kapszulát szed azóta a füle nem cseng és a koleszterinje is jó. Ez az ő személyes tapasztalata lehet másnak nincs ilyen észrevétele de amikor egy időre abbahagyta a halolajat visszajött a csengés is és a magasabb koleszterin is. Amióta újból elkezdte szedni megint elmúlt neki. Ő biztos benne, hogy összefüggésben van a kettő."

 

A másik, amit azt hiszem itt olvastam, hogy valakinek egy orvos beroppantotta a nyakát a helyére és elmúlt a csengés. Meg erről, már találtam információkat, hogy lehet a nyak rossz állása miatt is a tinnitus. Ezt illetve a koleszterintet legalábbis nem nagyon emlegetik a tipikus vélt kiváltó okok között, azért gondoltam, hogy beírom. Lehet, érdemes elmenni egy humánkineziológushoz( ők csináljak ezeket a helyrerántós mozdulatokat, nem?:D)?

 

 Valaki próbált olyat, hogy svédcseppet rakott vattára és a fülébe helyezte? elvileg csökkenti a csengést.Kipróbálni még nem próbáltam.
Maria Holl: A fülzúgás csillapítása csillapítása c. könyv is segít állítólag. Bár én hiszek benne, hogy erre a problémára van anatómiai magyarázat, és a szervi bajt kell megoldani és elmúlik ez a rémálom. Lehet érdemes lenne azért belefogni, mert ma azt olvastam, hogy egy embernek csak a jobb füle csenegett,és elmúlt az ebben lévő gyakorlatoktól. Ezeket magyar oldalakon olvastam, szóval lehet, hogy most nem mondtam újat.

 

Nekem egyébként egyre hangosabb, túlzás nélkül. Ezt nem beképzelem, mert az elején nem voltam biztos benne, hogy cseng, aztán este baromira nem tudtam elaludni tőle, ma meg már nappal is hallom. Jó lenne tudni, akár azt is, ha idegpálya károsodott.Elég nagy bennem a félelem, hogy így van.:((

 

 

 

 

 

 

encián Creative Commons License 2011.11.03 0 0 1009

Kívánom, hogy nem ez legyen! http://www.fulspecialista.hu/index.php?page=content&method=static&id=20

Járj a végére!

Előzmény: encián (1008)
encián Creative Commons License 2011.11.03 0 0 1008

"...valószínű, hogy az emberek fülzúgását akár egy idegpálya sérülése okozza, de akkor ezt már nem lehet visszafordítani" - jól mondta, van ilyen.

Tarsd meg ezt a dokit, és rágd a fülét, hogy járjatok a végére az ügyedben, mert a tüneteidre akár a Menier-szindróma is ráillik.

Előzmény: virágosmező (1004)
Tinman Creative Commons License 2011.11.03 0 0 1007

Kicsit talán el van misztifikálva a módszer, és pl. nálam nem is fix a frekvencia.

http://www.thetinnitusclinic.co.uk/anm-technology

 

Nekem fentről lefelé egyre több frekvencia egyre hangosabban szól ahogy durvul a tinnitus. De asszem teszek egy próbát, gyártok néhány hangfájlt amben a fülzúgásom aktuális frekvenciája alatt/felett lévő szinuszhullámok vannak és egy jó fülessel elég nagy hangerőn meghalgatom munkába menet/jövet. Szerintem a porszívó+flex is hasonló elven hathatott(már ha hatott...) Káoszt csinálni/rombolni ált. nem olyan nehéz.

 


 

Tinman Creative Commons License 2011.11.03 0 0 1006
Tinman Creative Commons License 2011.11.03 0 0 1005

Nekem is émelygéssel kezdődött (hányingernek azért nem nevezném), ez szerintem arra vezethető vissza hogy a fülünkben van az egyensúlyi szerv is és ha az agyunk disszonáns jeleket kap innen akkor így reagálja le. Nekem pár hét alatt teljesen elmúlt, szerintem az agy megtanulta hogy ez van, alkalmazkodott hozzá, de lehet hogy a forrás szűnt meg. Én is őgy gondolom hogy hosszú távon fenálló fülzúgás az jó eséllyel már idegrendszeri a probléma. Van ráció az okfejtésében: http://www.egyno.hu/egeszseg/uvolt_a_csend_van_megoldas_a_fulzugasra

Nálam ami most megy: Valaki írta korábban hogy puszába üvöltéssel múlasztotta el, először azt hittem ez csak véleltlen egybeesés lehet, azonban mostanában 2x is nagyon hangos flex/porszívó mellett voltam pár percet amitől erős fülcsengésem lett, ez szép lassan kb. 10 perc alatt lecsitult és azóta úgy érzem kevésbé cseng (nem hamarkodom el a következtetést mert nálam eleve van egy hossző távú hullámzása, de eléggé minimumátlag közelében vagyok már egy ideje). Orvos viszont azt mondta hogy minden erős hangot kerülni kell, ezért nem erőltettem.  Azonban belegondolva logikus feltételezés hogy többször ismételve egy ilyen folyamatot az agy képes lehet új szinaptikus kapcsolatok kiépítésével visszaerősteni a korábban elvesztett csengés csillapítási funkcióját.

Előzmény: virágosmező (1004)
virágosmező Creative Commons License 2011.11.02 0 0 1004

Állandó fülcsengésem van kb. 2 hete. Igyekeztem sokat visszaolvasni itt, de minden hozzászólást még lehetetlen volt, ezért lehet, hogy kérdezek olyat amiről már volt szó, akkor előre is bocs.

 

Van esetleg itt olyan ,akinek fejfájás és hányinger társul a tinnitus mellé? (Nekem ez a 2 egy hónapja van)

Aki volt már koponya MR-en felerősödött a csengés? olvastam angolul is fórumokat,és volt ahol ilyenbe futottam, de nekem ez már nem kéne, hogy tovább erősödjön, nem tudom el merjek így menni, főleg, hogy nem valószínű, hogy megoldódik a probléma.jó lenne magyaroktól is hallani valamit:)

Olyan van, aki az infúziós kezelés után még szedte a gyógyszert amit a doki felírt(nekem betarevin, ma kezdtem el szedni),és esetleg meggyógyult? Mert bár gyógyultról még egyetlen egy esetben sem találtam semmi adatot, olyanról akinek akinek az 5 napos infúzió elmúlasztotta igen.Hátha van az utána lévő gyógyszeresre is példa , reménykedem..

Egyébként nekem egy doki a múlthéten a kórházban azt mondta, hogy valószínű, hogy az emberek fülzúgását  akár egy idegpálya sérülése okozza, de akkor ezt már nem lehet visszafordítani.Azt, hogy ezt kimutassák, pedig nincs rá esély, Amerikában is kezdetleges az a vizsgálat,és ott is nagyon drága.

Köszi ,ha valaki esetleg válaszol valamire.

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.17 0 0 1003

Elmagyarázza nekünk, hogy nem zúgna a fülünk, ha tisztítanánk.

Okos gyerek ez, hogy b@szná arrébb magát.

Előzmény: gr82wök6ószfater (1002)
gr82wök6ószfater Creative Commons License 2011.10.15 0 0 1002

Mi a szar ez az undormány???:-(

Előzmény: vonipuh (1001)
vonipuh Creative Commons License 2011.10.08 0 0 1001

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.05 0 0 1000

Hallo Angi!

 

"Te kaptál a cérnabeültetés mellé lágylézer kezelést is?"

2x vagy 3x voltam ezen a lézer motyón, már nem emléxem, meg nem is hittem benne, meg ahogy jobban van az ember, annál linkebb, így nem is érdekelt.

 

"Milyen a mostani állapotod?"

A zúgást alig hallom, de megvan, remélem 1x elmúlik.

Már csak ritkán zavar, persze nem zúg úgy, ahogy az elején.  A hallásom meg visszajött 90%-ban.

Jobbulást........

 

Előzmény: Angi60 (999)
Angi60 Creative Commons License 2011.10.04 0 0 999
Szia Hallásommintadenevernek!

Te kaptál a cérnabeültetés mellé lágylézer kezelést is?

Milyen a mostani állapotod?

Bocs, hogy ennyit kérdezek, csak kicsit bizonytalan vagyok!

Előre is köszönöm!

Angi
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.16 0 0 998

ment a mail...

Előzmény: Angi60 (997)
Angi60 Creative Commons License 2011.09.15 0 0 997
Kedves Hallásommintadenevérnek!

Olvastam a hozzászólásaidat és szeretnék egy pár kérdést feltenni.

Két hónapja zúg a fülem! Orvosi vizsgálatokon túl vagyok, nem találtak semmit!

Az itt olvasottak alapján, elmenntem a Csömöri úti rendelőbe, ahól megkaptam az első cérnabeültetést. Most egy nappal a kezelés után úgy érzem mintha felerősödött volna a zúgás. Te tapasztaltál ilyet?

-Hány alkalommal voltál beültetésen, mire halkabb lett?
-Azóta is jó az állapotod?

A Csömöri úti rendelőben 12.000Ft helyett 22.500Ft-ot fizettem. Beültetés mellé kaptam gyógyszert, szurit+a viszgálat. Sajnos ezt én sem bírom anyagilag és nem is tudom, hogy ezek szükségesek-e a beültetés mellé!?

Ezért kérlek, írd meg nekem a màsik cérnabeültetéssel foglalkozó rendelő ill. orvos elérhetőségét ahova te is jártál.


Előre is köszönöm!

Angi ( pistafesto@gmail.com)
Tinman Creative Commons License 2011.09.04 0 0 996

Hangzatos név, de többé kevésbé egy multivitamin koktél.

Nemrégiben ezt láttam, a vírus dolog nekem új volt:

http://videoklinika.hu/video/helfferich0126_fulzugasokai

Előzmény: faragob (995)
faragob Creative Commons License 2011.09.03 0 0 995

Hello

 

Próbálta már valaki ezt:

http://www.biosziget.hu/aurecon-ring-stop-fulzugas-fulcsenges-ellen-p-3892.html

Aurecon Ring stop, fülzúgás, fülcsengés ellen

ghepard Creative Commons License 2011.08.24 0 0 994

Hát persze, valami gyulladástól a hallás is romlik. Olyankor mintha be volna dugulva a fül. És pár nap, hét után még több embernek búghat is, majd aztán elmúlhat is. Nekem sokszor volt régebben torok és fülgyulladásom, de nem emlékszem, hogy attól búgott is volna, már úgy észrevehető ideig. A hallókától viszont kialalakult, mert azt kb 3 évig hordtam, abba is hagytam hordani...........

Előzmény: Törölt nick (993)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.22 0 0 993

Hello ghepard!

 

Nekem minden orvos, sarlatán, kókler, meg jövőbelátó azt kérgezte, hogy nem volt e megfázásom a zúgás előtt, mert a Carotis Doppler, MR, meg a franc tudja mi, mind negatív volt. Aztán én is elhittem vagy azt hiszem, hogy tényleg a megfázás volt a bűnös, mert egy hónapja nyitott ablaknál aludtam éjszaka, (rövid gatya, trikó) és megfáztam, majd másnap bedugult a másik fülem és zúgott egy kicsit,de elmúlt 1 nap alatt.

Eszméletlenül besz@rtam, hogy megint baj lesz, de HÁLA ISTENNEK elmúlt.

Persze van akinek "agyilag" jön a baj, ott más a helyzet, de tényleg jöhet megfázás után is echte nagy fűlzúgás, dugulás, halláscsökkenés.

Én  nem emlxem rá, de Anyukám meg Apukám mondta, hogy 4-5 éves koromban, ha megfáztam, akkor fájt a fülem, azóta meg semmi nem volt 44 éves koromig.

Előzmény: ghepard (991)
young worker Creative Commons License 2011.08.20 0 0 992

Sziasztok!

 

Valakinek van tapasztalata a hiperbár terápiáról ( http://www.baromedical.hu/ ).

ghepard Creative Commons License 2011.07.15 0 0 991

Igen, a hallószervek környéki gyulladáskor mindenfélén hall az ember, csak nem a megszokotton. Ha a gyulladások valami oknál fogva tartósak, akkor a hatás is tartós és tolódhatnak a frekvenciák és még búgás, zúgás is lehet a vége. Nekem például elég volt a hallóka meg a fülhallgató viselése, hogy kialakuljon a zúgás.E kettő elhagyása nálam talán elegendő volt, hogy megszabaduljak a zúgástól. Elég volt aztán kisérletképpen egyetlen dalt hallgatnom naponta - 4 hónap elteltével újból zúgást hallottam. Abba is hagytam a kisérletet és azóta csend van..........

 

De a szőrsejtektől, ahol az ingerek és rezgések hatására elektromágneses impulzusok keletkeznek és mennek tovább - még van pár cm a hallóközpontig. Ezen az úton is még módosulhat az elektromágneses impulzus. Lehet még emlékszel a régi TV-khez az antennából két párhuzamos drót ment és minden istennyila hatott rá. Elég volt egy darab alufóliát tekerni egy bizonyos helyen és már el is ment a kép, de fordítva is, egy másik helyre tenni és jobb volt a kép.......

Előzmény: Tinman (989)
Tinman Creative Commons License 2011.07.14 0 0 990

Tinman Creative Commons License 2011.07.14 0 0 989

A működés ugye ez lenne:

A fülkagylóból a hallójáratba érkező hanghullámok rezgésbe hozzák a hallójáratot lezáró dobhártyát, amelynek a középfül felőli oldalán levő hallócsontok átveszik a rezgéseket. A hallócsontok rezgését a középső és belső fül közti ovális ablak veszi át. A belső fülben van a folyadékkal telt csiga, amely hangérzékelés szempontjából a fül legfontosabb része. A hallócsontok rezgése a csiga folyadékában nyomás-ingadozást vált ki. A csiga egy-két és félszeresen megcsavart cső, amelyet csaknem egész hosszában két részre oszt az alaphártya. Ezen van a Corti-féle szerv, amelynek szőrsejtjeiben váltja ki a csigafolyadékának nyomásingadozása az ingerületet (Mindegyik szőrsejt csak a saját rezonanciafrekvenciájával megegyező frekvencia hatására kezd rezegni). A keletkezett ingerület a szőrsejtek idegvégződésein, az idegrostokon, majd a hallóidegen halad az agy hallóközpontjába.


Az elég általános esetnek tűnik hogy a csiga vagy a hallóideg környékét eléri egy gyulladási zóna, emiatt fals impulzusok kerülnek az agyba ami úgy értelmezi hogy az adott szőrsejt érzékelt valami külső hangingert. A gyulladácsökkentő ilyenkor hathat, persze legjobb lenne a gyulladás forrását megtalálni.

 

Angel's Touch Creative Commons License 2011.07.14 0 0 988

Nekem a legjobb, akkor volt, amikor együtt szedtem az aerius, nasonovex orspray, teva-s biloba forte, és a betaserc, bár, hogy a betaserc hatott-e azt nem hiszem, de az előző három az igen! És van olyan is, akinél allergiás tünet a fülzúgás, egy doki mondta! Ami még nagyon fontos, hogy még véletlen se legyél huzatos helyen, mert, ha huzatot kap a füled, akkor aztán lesz diszkó a füledben :)))

Előzmény: Tinman (985)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!