Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.12.29 0 0 2437

Szia Ági!

 

Csak belevágsz? :-)

Hajrá!:))

 

Csodálkozom, hogy mindkét bütyköd egyszerre megműtik.

 

Akartam már írni neked.   December 3-án műtötték a csontelhalásos lábujjamat, és még mindig duzzadt, dagadt. Ez természetes még ilyenkor?  Neked meddig volt megdagadva? Még nem tudok teljes súlyommal ráállni, de javulgatok napról napra.  A második lábujjamat majdnem elvágták a tövénél, mert a perc-eknél vágták ki az elhalt csontokat. Biztos kell még egy kis idő, míg rendbejön. 

Aztán nekem is szendvics betétet kell csináltatnom, felírta az orvos. Neked is felírta? Így olcsóbb lesz? 

A zuhanyzást én is úgy oldom meg, ahogy te javasoltad: zacskó a műtött lábamra, majd a kád szélére pakolom a lábam és jöhet a zuhanyzás.

Víz mikor érhette a lábadat? Már úgy beleülnék egy nagy kád forró vízbe:)

 

majd biztos jönnek élménybeszámolót tartani neked a bütykösek:)

 

Szia))))

 

Előzmény: Ágica6105 (2436)
Ágica6105 Creative Commons License 2013.12.29 0 0 2436

Mostanában volt valakinek bütyök mütéte?

Február 5-én megyek az Ortopéd Klinikára mindkét bütykömet levágatni:)Austin módszerrel mütenek.

Várom már, de azért kiváncsian várnék élménybeszámolókat!

Bár már az egész fórumot elolvastam, de kiváncsi vagyok,ki hogy élte át, és a régi mütöttek véleményére is.

tegzi235 Creative Commons License 2013.12.17 0 0 2435

Kedves "ki vagyok ..."!

 

A csavarok kiszedése után nem kellett bent maradnom, ugyan itt a fórumon olvastam olyat, hogy 3-4 órát utána bent maradtak, nekem azt mondta az orvos, hogy mehetek haza. Én lefotóztam műtét előtt, majd utána is a lábamat, a varratok helye nekem ugyan nem volt szép, de most ha kiveszik ismét a varratokat, rögtön elkezdem kenegetni azzal a csodaszerrel, amit itt a fórumon olvastam, remélem segít a hegesedés halványításában. Majd lefotózom ismét, meg majd kb. fél év múlva is. Persze én is láttam, hogy óriási a különbség a műtét előttihez képest, a csavarok helyén volt csak duzzadt. A háziorvosodat rakd helyre, ne hagyd magad!

Üdvözlettel: tegzi

ki vagyok váncsi Creative Commons License 2013.12.15 0 0 2434

Ó, köszönöm Tegzi!

Én sajnos nem tudtam megvárni a nyugdíjat, mert annyira előrehaladott volt a lábaim romlása; meg hát sok idő van még addig (hál'Istennek, meg a politikának - ez utóbbi miatt nyilván akkor megyek nyugdíjba, amikor már a gyerekek tolókocsival érkeznek óra előtt értem a tanáriba :))!

Érdekes, amit a csavarkivételről írtál: egyrészt jó ötlet, én is elkérem majd a csavarokat :); másrészt nem is gondoltam, hogy az is egy kisebbfajta műtét. De ugye nem kellett a kórházban maradnod utána, hazaengedtek aznap?

Azt külön köszönöm, hogy te is megerősítesz abban, hogy egy tanárnak is nehéz a munkája, és hogy ezzel a műtéttel legalábbis nehéz eképzelni a teljes értékű munkát. Ui. a háziorvosom miatt már lelkifurdalásom lett, mintha valóban "lógni" akartam volna a munkából! Pedig úgy mentem az orvoshoz, hogy nyáron legyen a műtét, a szünetben - de azt mondta, hogy a lábdagadás miatt ilyen műtétet nyárra nem vállalnak, csak őszre vagy tavaszra. Én pedig az érettségi miatt az őszt választottam. Ráadásul inkább vállaltam a 2 láb tortúráját, csak hogy ne kelljen kétszer hiányoznom sokat a suliból... erre azzal vádol a háziorvos, hogy jogtalanul akarok otthon maradni.Egyszóval: köszönöm!

Egyébként meg vagy elégedve? Mert velem madarat lehetne fogatni, annyira szépek a lábaim még így dagadtan is - ahhoz képest, amilyene voltak!

Üdv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tegzi235 Creative Commons License 2013.12.15 0 0 2433

ki vagyok váncsi!

 

Két napja, azaz pénteken végre kivették a csavarokat, mint írtam 3 hónapos bentlét után. Én is tanár lévén, megvártam a műtéttel míg nyugdíjba megyek! Azt nem is tudom, hogy mások hogyan tudnak dolgozni, lehet, hogy segít ebben a kezelőcipő. Én nem vettem ilyen cipőt, dupla zokni + szandál volt a megoldás, mert a zárt cipőben fájt a lában nagyon. A csavarok kiszedése (3,5 cm hosszúak, elkértem emlékbe) aránylag rosszabb volt, mint a nagyműtét, de 15 perc alatt megvolt a 2 láb! A kezdet u.olyan, mint rendes műtétkor, ágyon betolnak a műtőbe, beleszúrnak néhány helyen a lábba, pár pillanat és már nem is érzel semmit. Utána, ha az érzéstelenítő hatása elmúlik, ajánlatos - főként éjszakára - 1 voltarent bevenni, még talán másnap is 1-et. Az ujjakat mozgatni kell előre-hátra, mindjárt műtét után rá lehetett állni. Most már sokkal jobb a csavarok nélkül, de - én tehetem - még csak óvatosan járok itthon, sokat ülök, térdelek - úgy főzök. A jövő pénteken újra varratszedés, de már kisebb a vágás, így kevesebb a varrat is. 

Írj, ha van még kérdésed!

Üdvözlettel: tegzi

ki vagyok váncsi Creative Commons License 2013.12.15 0 0 2432

Sziasztok

Nekem is Wlson-féle módszerrel csinálták a lábaimat; megkérdeztem a dokit, hogy mi van benn, azt mondta, hogy csak 1-1 csavar (és láttam is a röntgenfelvételt, valóban keresztben a - volt - bütyöktől hátra 1-1 kb. 3-4 centis fémcsavar látható).

Tegzy! Majd megírod, hogy végül neked mit vettek ki, és hogy milyen élmény volt?

Még egy kérdésem lenne, ha nem titok: te mikor mehettél dolgozni, voltál-e táppénzen és meddig?

Esetleg a többi Wilsonos erről?

Nekem állandó vitám volt a háziorvosommal, azt mondta, hogy az én munkám mellett még két hét se járt volna, a lábdokim meg azért cseszett le, hogy hogy képzelem, hogy az én állapotomban dolgozhatnék?!

Közben meg közlekedni nem tudok (6,5 hete volt a műtét), ha valamelyik családtag ráér esetleg, akkor elvisz a legszükségesebb helyekre, de lábbeli nem jön rám (egyszer próbáltam a legszélesebb csizmámban, valósággal kidagadtak belőle a csülkeim, a csavarfejeket meg úgy nyomta, higy csillagokat láttam), még kezelőcipőben se tudok tartósan jönni-menni, mert gada veszettül...

El nem tudom képzelni, hogy dolgozhatnék: tanár vagyok egy 650 diákos gimiben, ahol a termektől a tanáriig meg a többi helységig millió lépcső meg kilométerek, plusz a tanítás se annyi, mint ahogy a háziorvosom képzeli, szerinte csak felpolcolt lábbal magyarázzak (annyira sértő, hogy ennyit feltételez azokról, akik eljuttatják a kamaszokat a sikeres egyetemi felvételiig)... Ja, és nem a szomszéd utcában van a munkahelyem!

eoandi Creative Commons License 2013.12.13 0 0 2431

Sziasztok!

 

Tegnapelőtt kiszedték a varratokat. Leszedtem a kötést, száraz a bőröm. Bekentem.

A sebet már most lehet kenni a contractubex-vel?

szecsili Creative Commons License 2013.12.12 0 0 2430

Szia mcaron!

Ha 5 hete mütöttek, akkor természetes, hogy nem tudsz még sokat gyalogolni egyfolytában. Nekem is dagadt még ennyi idővel a műtét után, de szép lassan teljesen rendbe jött, elmúlt a dagadás. Úgyhogy csak még egy kis türelem és rendben leszel....

Előzmény: mcaron (2429)
mcaron Creative Commons License 2013.12.12 0 0 2429

5 hete műtötték a, J lábom Lille-ben skarpf- féle technikával. " csavart tettek be egy a nagy lábujjban van a másik lentebb. Már írtam semmi nem fájt a seb már 3hét után nem látszott a varrat sem. Viszont én is azt nehezményezem h a nagylábujj nem mozog rendesen az orvos vágott is el belőőle néhány milit. nem tuom ez mikor jön rendbe és kicsit dagadt is még a lábujjak alatt. Voltam egyhónappos kontrollon a doki nagyon elégedett volt azt mondta mindent csinálhatok húzhatom a rendes cipőmet és semmi megszorítást nem mondott. Viszont érzem, h a dagadás és a lábujjmozgás hiánya miatt legfejebb 1km t tudok menni és állni sem jó több órát. A kezelőcipőt én a világon semmire nem használtam, mindig is fe tudtam húzni papucsot vagy csizmát. Viszont itt 1dbért 60 eurót fizettem. tehát ami a bajom h aműtét utáni látványos jóó állapot lelassult, és most nem látom a javulást. Január végén viszont szeretnék sielni, nem tudom hogy sikerül? Jó egészséget mindenkinek!

tegzi235 Creative Commons License 2013.12.11 0 0 2428

Sziasztok!

 

Most 17-én lesz 3 hónapja, hogy műtöttek, mint írtam korábban Wilson módszerrel, így nekem nem csak csavar van a lábamban, hanem a csontban valami fém is, ami egyenesen tartja az "öregujjakat". Ettől sajnos nem hajlik rendesen a nagylábujj és alig várom, hogy kivegyék - talán most pénteken kerül sor rá. Ettől jobban tartok, mint magától a műtéttől, mert most nem fognak elkábítani, csak helyi érzéstelenítés lesz. Kezelőcipőt nem hordtam, amit akartak adni a kórházban, az iszonyúan idétlen volt (9.200 lett volna ráadásul), később megkérdeztem a dokit, azt mondta nem kell. Nem tudok rendesen menni a merevítők miatt, de azért elboldogulok. Talán, ha kiveszik már jobb lesz. 

Üdvözlök mindenkit és kitartást!

jparchyka Creative Commons License 2013.12.10 0 0 2427

http://jarasihivatalok.hu/

keresd meg, hogy ti melyikhez tartoztok.

Mi egy kis faluban lakunk és ide hetente kétszer kijár egy ügyintéző a Polgármesteri hivatalba. Kérdezz rá esetleg hozzátok nem jár e ki.

Amúgy én is most tudtam meg,hogy van Járási hivatal :-)

Előzmény: Ágica6105 (2419)
Ágica6105 Creative Commons License 2013.12.09 0 0 2426

Köszi a választ. Ne nézz hülyének, de mit értesz az alatt, hgy "járási hivatal"??

A területileg illetékes Nav-ra gondolsz??

Előzmény: eoandi (2425)
eoandi Creative Commons License 2013.12.09 0 0 2425

Ágica!

 

Amit írtam az a TB-ről szól.

 

Bár ha mész munkanélkülire neked lesz, de a lányodról is írtál, akinek viszont nincs, és jparchyka is írta, lehet kérni hogyha valakinek nincs jövedelme akkor járási hivatalban kell jelentkezni, hogy fizessék helyette.

Elismerem, kicsit hivatalosan van fogalmazva amit beillesztettem. :)

Előzmény: Ágica6105 (2424)
Ágica6105 Creative Commons License 2013.12.07 0 0 2424

Köszi Andi ezt a részletes leirást, de azt gondolom ez más, mint amiről én beszéltem.

Na mindegy, a lényeg,hogy még állományban vagyok, addig él a TB-és még utána 45 napig, de ugyis megyek a munkaügyi központba, tehát folyamatos lesz.

 

Előzmény: eoandi (2423)
eoandi Creative Commons License 2013.12.06 0 0 2423

Ki kérheti szociális helyzetére tekintettel az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultságának megállapítását?

 

Az a személy, aki az egészségügyi szolgáltatásra nem jogosult, mert nem biztosított, szolidaritási alapon sem jogosult az egészségügyi szolgáltatásra és nem részesül olyan rendszeres pénzellátásban, mely őt az egészségügyi szolgáltatásra jogosítaná, és jövedelmi helyzete miatt nem képes az egészségügyi szolgáltatási járulék megfizetésére.

 

A járási hivatal kinek állapítja meg az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultságát?

A járási hivatal az egészségügyi szolgáltatás igénybevétele céljából annak a személynek állapítja meg szociális rászorultságát,-    akinek családjában az egy főre jutó havi jövedelem az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 120%-át (34.200,- Ft)-    aki egyedül élő és jövedelme az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 150%-át (42.750,- Ft) nem haladja meg, és családjának vagyona nincs.

A szociális rászorultság igazolásáról a járási hivatal hatósági bizonyítványt állít ki. A bizonyítvány hatályossága 1 év. A bizonyítvány tartalmazza: a rászoruló személy nevét, lakcímét, Társadalombiztosítási Azonosító Jelét, a rászorultság tényét, az igazolás hatályosságát. A bizonyítvány a feltételek fennállta esetén ismételten kiállítható.

 

forrás:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:cc8EFZArkdEJ:www.kormany.hu/download/7/ca/c0000/T%25C3%25A1j%25C3%25A9koztat%25C3%25B3%2520a%2520szoci%25C3%25A1lis%2520ell%25C3%25A1t%25C3%25A1sokr%25C3%25B3l%25202013.doc+&cd=4&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Előzmény: Ágica6105 (2419)
ki vagyok váncsi Creative Commons License 2013.12.06 0 0 2422

ELADOM a kezelőcipőm, ha kellene valakinek. A lábam 8-as, a cipő (ennek megfelelően, ahogy a szakember elmondta: így kell lennie) 36-37-es. Én a kettőt 8 ezerért vettem, eladom 5-ért, teljeen újszerű. És nagy-nagy szolgálatot tett!

ki vagyok váncsi Creative Commons License 2013.12.06 0 0 2421

Tegzy!

Én nem tudok neked válaszolni - bocs, de nekem is Wilsonom volt 5,5 hete, és lenne kérdésem. :)

Ha most veszik ki a csavarjaidat, akkor már legalább 4 hónapja műtötek, ugye?

Az érdekelne, hogy a 6. hét után, amikor már nem kellett kezelőcipő, mennyi ideig tartott, hogy "rendesen" tudj járni?

ÉS BÁRKINEK, akinek Wilsonos kérdése van szívesen válazolok, amiben tudok egíteni!

tegzi235 Creative Commons License 2013.12.06 0 0 2420

Sziasztok!

Hétfőn, dec. 9-én veszik ki a csavarokat mindkét lábamból, és valami rögzítőfém is van benne (megnéztem ez a Wilson módszer). Mennyire fog fájni a helyi érzéstelenítéssel, utána még mennyi ideig nem tudom rendesen használni? Köszönöm válaszotokat!

Ágica6105 Creative Commons License 2013.12.06 0 0 2419

Ez most éppen aktuális, akkor megirnád nekem konkrétan, hogy hova kell ilyen kéréssel menni?

A lányom egy éve nem tud elhelyzekedni, és ugye nem fizette a TB-t.Azt mondták, lehet kérni, hogy a visszamenőleges tartozást engedjék el.

Valaki azt mondta, hogy a helyi jegyzőnek kell irni. Ő eztmeg is tette, de vissza irt, hogy ez nem az ő hatásköre.

Konkrétan melyik osztályhoz kell irni a Polgármesteli Hivatalban?

köszi, ha válaszolsz!

Előzmény: jparchyka (2418)
jparchyka Creative Commons License 2013.12.05 0 0 2418

A tb 45 napig biztosított a munkaviszony megszűnése után. A  Járásügyi Hivatalban kérheted, hogy fizessék helyetted a tb-t,ha nincs meg az 1 főre eső  (azt hiszem ) 34200ft-t. Én pont úgy voltam,hogy megszűnt a munkaviszonyom és a 46. napon feküdtem be a kórházba.

Előzmény: Ágica6105 (2416)
Ágica6105 Creative Commons License 2013.12.03 0 0 2417

jaj, hülyeséget irtam, már értem mit irtál, tehát, hogy a TB nem él egy idő után, ha nem dolgozom.

Természetesen megyek egyből a segélyért, bejelentkezem már másnap, amikor letelik a munkaviszonyom!

Előzmény: eoandi (2413)
Ágica6105 Creative Commons License 2013.12.03 0 0 2416

Huu Andi,most érdekes dolgot irtál!

Jogosult vagyok táppénzre??

December 17-ig vagyok  még állományban a volt munkahelyemen, és 18.-án már megyek a munkaügyi központba.

Tehát azt mondod, hogy dec.17.e után még 45 napig kapok táppénzt?

És azt ki adja?

Előzmény: eoandi (2413)
Tina0324 Creative Commons License 2013.12.03 0 0 2415

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy volt e valakinek lézeres bütyökműtéte?

Ha van valakinek tapasztalata, infója és megosztaná nagyon megköszönném!

Előre is köszönöm!

eoandi Creative Commons License 2013.12.03 0 0 2414

Lányok!

 

Volt valakinek lágyrész korrekciója? Nekem az ínakat keresztbe rakták a műtétkor. 5 napja volt a műtét, de folyamatosan úgy érzem, mintha el lenne egy madzaggal szorítanák a nagylábujjam tövét. Valakinek volt hasonló tapasztalata?

 

A másik kérdésem, hogy nekem egyszerre csinálták mindkét lábamat, de csak a bal lábamban van egy "ácskapocs". A jobb lában sarkára és talpélre simán rá tudok állani, de a bal lábamra nem. Nincs benne nagyobb fájdalom, de ha megpróbálok ráállni, a lábfejem közepe begörcsöl, és néha mintha kattanna is belül valami, ezért nem is lépek rá, inkább a jobb sarkamon lépek csak egy klassz járókeret segítségével. Szerintetek normális a görcsölés?  

eoandi Creative Commons License 2013.12.03 0 0 2413

Ágica!

 

Meddig szól a jogviszonyod, mert annak megszűnése után 45 nappal nem vagy jogosult ingyenes orvosi ellátásra, csak ha bejelentkezel munkanélküli hivatalhoz és kapsz segélyt, vagy bejelentkezel a NAV-hoz és fizetsz havi kb. 6000 Ft-ot.

Előzmény: Ágica6105 (2412)
Ágica6105 Creative Commons License 2013.12.02 -1 0 2412

Sziasztok!

 Régen jártam itt, néha azért beszaladtam elolvasni, kivel mi történt.

Most kicsit panaszkodni szeretnék, és talán tanácsot kérni, bár ezt a problémát tudom, csak nekem kell megoldani,

Nagy örömmel akartam ujságolni, hogy októberben voltam végre konzultáción Mády Ferencnél, és meg is lett a bütyök mütétem időpontja, február 5.e.

Nagyon boldog voltam, majd egy évet vártam erre az időpontra, és annyira kedves volt a doki, egy tünemény ember!

Az idén áprilisban volt egy harántsüllyedés mütétem, ezt egy másik kórházban csinálták, de azért akartam az Ortopéd Klinikára menni, mert egyszerre szeretném a két lábam megmütetni.

Erre teljesen váratlanul november 4.-én felmondtak a munkahelyemen, válság..stb-re hivatkozva, igy munkanélküli lettem:(

Na, most kaptam egy kis végkielégitést,amimosnjuk 2-max 3 hónapra elég a csekkekre, de mivel nincs tartalékom, igy februárban hogyan merjem bevállalni a mütétet??

Nagyon el vagyok keseredve, mert nagyon kellene a mütét, elég mereveg az ujjaim, és a Mády doktorur azt mondta, elöbb jobb lett volna a bütyköket megmütetni, és utána a süllyedést, mert ha a bütyök marad, előfordulhat, hogy ujból lesüllyed a láb.

És ezt érzem is.

Tudom, hogy lassu a gyógyulás, nekem a haránsüllyedés mütét után kb 4 hónap  telt el, amig már nem volt dagadt, és sántitás nélkül tudtam menni.

A bütyök mütét után ki mennyi idó után tudott dolgozni?

Tavasszal febr.márc körül már nekem is muszáj lenne elmenni dolgozni, persze kérdés, hogy 50 évesen találok e valamit??:(((

Még arra  gondoltam, hogy felkeresem a dokit, hogy hátha betudna valahogy suvasztani mostanság egy mütétre!

Nem tudom, mi tévő legyek!

szecsili Creative Commons License 2013.11.29 0 0 2411

jparchyka!

Szerintem ne aggódj, ez a három hét még belefér a teljes sebgyógyulásba. Teljesen azért ennyi idő után még nem volt gyógyult nekem sem, viszon nem fájt. Ezért, ha 4 hét után is így látod, ahogy most, akkor én megmutatnám a dokinak mégis. Mielőbbi felépülést kívánok!

Előzmény: jparchyka (2410)
jparchyka Creative Commons License 2013.11.29 0 0 2410

3 hete műtöttek,de még most se forrt össze a bal lábamon a seb teljesen. Még mindig tisztul. A jobb lábam nagyon szépen gyógyul, de a bal nem. Sokat fáj. Más is tapasztalt ilyet? Nem akarom feleslegesen az orvost zaklatni. Ő már az elején azt mondta ez egy nagy műtét,hosszú a gyógyulás is.

szecsili Creative Commons License 2013.11.27 0 0 2409

Kedves Artim!

Nagyon kedves vagy! 

 

Előzmény: Artim (2408)
Artim Creative Commons License 2013.11.25 0 0 2408

Gondoltam megosztom veletek az én bütyök műtétem történetét is, mivel ilyen eljárással a fórumban nem találkoztam, és nekem is sokat segítettek az itt megosztott tapasztalatok, információk. Öt héttel ezelőtt Chevron eljárással műtöttek egynapos sebészet keretében, altatással. Az orvosom elvégzi a lágyrész rekonstrukciót is, ami a kiújulást meggátolja. Egyszerre csak egy lábat vállal, most már értem, hogy miért.

Délelőtt megműtöttek, egy jó alvás után különösebb fájdalom nélkül ébredtem. Estig hatott is a fájdalomcsillapító, amit a műtét során infúzióval kaptam. Akkor kértem egy fájdalomcsillapítót, aztán hajnalban még egyet, mert éjszaka még voltak fájdalmaim. Felkelnem egyáltalán nem szabadott, csak addig, amíg másnap az átkötözést követően hazamentem. Sajnos ez ágytálazást jelentett. A szobatársaim nagyon kedvesek voltak, így ki lehetett bírni ezt a kellemetlenséget.

Fájdalmaim a műtét másnapjától már nem voltak. Szigorú fekvés felpolcolt lábakkal, és jegelés volt az előírás. A műtétet követő ötödik napon hőemelkedésem lett. A műtőorvos azt mondta ez gyakran előfordul, a lábfejemet borító véraláfutás felszívódása okozza. 10 napig kellett a trombózis elleni szurit adnom magamnak. Egy hét elteltével ismételten kötözésre kellett mennem. A lábfejem még duzzadt, és lógatás hatására azonnal kék volt. A második héten kezdhettem el mankóval botorkálni, a műtött lábamra még nem állhattam rá egyáltalán, de legalább már a lakásban közlekedhettem. A harmadik héten voltam varratszedésen, a duzzanat már apadásnak indult. Ezt követően kezdhettem el a kezelőcipőben járni. Továbbra is nagyrészt pihentem felpolcolt lábbal. A doki javaslatára beszereztem egy hallux valgus rögzítő pántot (Ottobock 510 Hallux Valgus Combo ComforT), ezt tulajdonképpen 24 órát viselem a varratszedés óta.

A doki varratszedéskor előre hátra megmozgatta a nagylábujjamat, ez először elég kellemetlen volt, teljesen be volt állva az ízület. Azt mondta ezt a mozgatást naponta többször végezzem el. Csináltam is szorgalmasan. Aztán találkoztam egy gyógytornász ismerősömmel, aki azt javasolta, hogy a duzzanat mielőbbi elmúlása érdekében végezzek vénás tornát (ilyen néven rákereshettek a neten, vannak fent videók). Csodát tett! Eleinte persze nagyon feszült, húzódott, de napról napra jobb lett.

Én négy hét otthonlét után kezdtem újra dolgozni. Az irodában is felteszem a lábam egy másik székre, így a nap végére nem dagad meg nagyon.

A kezelőcipőt összesen 4 hétig kell hordanom, elvileg jövő héten elhagyhatom miután kontrollra visszamegyek.

Ez az én történetem. Én nagyon sok bátorságot merítettem innen a fórumból, amiért hálás vagyok minden sorstársnak. Remélem az én történetem is segítséget jelent. A még hezitálóknak üzenem, hogy nem olyan vészes ez a tortúra, mint amilyennek tűnik. A fájdalom elhanyagolható, két hétig kell kibírni a kiszolgáltatottságot, addig van szükség segítségre, aztán türelem ahhoz kell, hogy lassan jut el az ember mindenhova. Én így a végéhez közelítve azt mondom, hogy az eredményért megérte, és félelem nélkül nézek a másik lábam megműtése elé.

Ha bármilyen kérdésetek van, szívesen segítek, ha tudok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!