Én kb 3 hete utaztam Szerbián keresztül és nem tapasztaltam semmi fennakadást a forgalomban. Amikor Montenegróba érkeztünk volt egy két helyen némi fennakadás valamint Pordorica és Cetinje között 4 helyen szélesítették az utat valamint Cetinje és Budva között de szerintem mire ti jöttök ez már be lessz fejezve úgy hogy semmi gond nem lessz . Sebessékorlátozást azt be kell tartani mindenhol és kedvesen mosolyogni a kék ruhás smuci rendőröknek : - )
Nagy újság van nállunk leget rendes kábel tv -én nézni az m2 adását !!!! Majd hanyatt estem tegnap este amikor éppen zongoráztam az adások között és magyar csatornát találtam!!!
nyugodtan utazzatok Szerbián keresztül, a rendőrökre figyeljetek! (gyorshajtás:))
A szerb hegyekben folyamatosan bővítik/fejlesztik az úthálózatot, ez okozhat némi fennakadást.Mi utoljára tavaly autóztunk Szerbián keresztül (pont Zabljakba), akkor nem volt felújítás, ami miatt állnunk kellett volna, de majd a tájékozottabbak leírják, jelenleg mi a helyzet.
Júniusban megyünk Montenegróba egy bő hétre, ebből 4 napot Zabljakban (a Durmitorban), 5 napot tengerparton szeretnénk tölteni. Az lenne a kérdésem, hogy a Szerbián keresztüli utazást (személykocsival) nyugodt szívvel tudjátok-e ajánlani? Illetve, ha inkább más utat javasoltok Budapestről Zabljakba, azt is szívesen fogadom.
És örülök, hogy mindenki jól van, birkapörkölt elfogyott, jisell Dubrovnikba megy-(más meg mennyi pénzt költ erre-), szervezkedő meg antennázik, hol is? ott lent?
Budván néhány üzletben lehet ezt a pekát venni de cserépedény anyagából van, az igazi öntötvas pekát azt nagyon nehéz találni, jó formán nem is árulnak már ilyeneket sajnos de meg lehet próbálkozni a Bar -i piaccal
a teteje egyben levehető (izzó faszénnel együtt) a fülébe kell beledugni a lapátot, amivel egyébként a faszenet pakolod rá, azzal leemeled ha kíváncsiskodni akarsz, hogy mi is történik ott benn:-))
bármilyen, egyébként is grillezéshez használt fűszersó alkalmas, nekem még nem sikerült elrontanom:-))
szerintem abszolút egyszerű vele a főzés, majdnem ua., mintha a rendes sütőben együtt sütöd a húst a körettekkel....
Honnan tudod, hogy mikor van kész?Lebontod az egész kócerájt és kóstolgatsz?Vagy egyszer csak úgy döntesz, hogy elkészült? Elég kétesélyes a dolog mert ha nem jól sikerül a fűszerezés akkor javításra nem sok esély van.Szóval a főzésnek nem az egyszerűbb műfaja.
Mi van? Tényleg lezárják a határokat??? Ez azt jelenti egészségügyi okok miatt nem lehet utazgatni? Tehát aki emiatt nem tud hazautazni, a táppénzen lesz, UGYE?! Uram az égben, add hogy így legyen és "ragadjak" ebben az országba pár hónapra! Jisel! Egész nap a tetőkön mászkáltam és antennákat állítgattam és már ismét késő van, de holnap reggel a telefonálgatással kezdek és téged is hívlak.
Nem sokat veszítettél mert a tavalyi május else az egyszerűen szuper volt az idei pedig kész katasztrófa egész nap esett az eső!!!!! Tegnap délután derült ki az ég úgy hogy meg lehetett tartani a nagy karneváli felvonulást! Szép volt jó volt fűszerezve egy kis fejetlenséggel!! Na de ha ez nem volna akkor az egész nem lenne egyedi.A koncert meg ami este volt háááááááááááááát had ne mondjam fúúúúj Ma volt olyan idő hogy alkalmas volt rostélyosozni, sétálni mert jó volt az idő. De ki tudja mit hoz a holnap.
én speciel mindent beleszórok, aztán majd csak lesz valami a végén:-)
aljára kevés olaj, krumpli, hús (vagy hal, nem mintha az nem lenne hús) fűszersóval sózva, mindenféle zöldség (hagyma, paparika, paradicsom, meg még amit szerettek), és mehet bele alma is ... mindez össze-vissza:-))
Jó napot mindenkinek végre megint itt, jó hogy megcsinálták már ezt az oldalt hiányzott!!!! Az említett videjón albánok muzikálnak egészen más zenét ez csak viccnek jó