Keresés

Részletes keresés

Hogyantovább Creative Commons License 2003.12.30 0 0 29
Szia Mazsoka!

Köszi, hogy aggódsz. Mostmár sokkal jobban figyelek mindenre. Nem fogom magam hagyni felhúzni, megpróbálok vigyázni, de nem könnyű. Majd nézek valami stresszoldó módszert.

Nekem van vagy 7 uh felvételem, de nem nagyon szeretném, ha sok lenne, mert olyat is hallottam, hogy nem, tesz jót.

Előzmény: mazsoka (28)
mazsoka Creative Commons License 2003.12.30 0 0 28
Hogyantovább!
Kérlek nagyon vigyázzatok magatokra, nehogy felhúzzon valaki!!!

Böbe!
Köszönöm a gratulációt, remélem minden rendben lesz! Most biztosan furcsa lesz nekem, hogy ritkábban lesz UH. Mostanáig 2 hetet kellett csak várni, az újabb fotóig, most már csak havonta kell majd mennem? Látod máris feltettem egy kérdést.

Maggancs!
Köszönöm! Meglátod, hamar eltelik a 8 éjszaka és újra láthatod a picikédet. Köszönöm a tanácsot a terhes gondozóval és a szülészettel kapcsolatosan, utána fogok én is járni.

Matiba!
Köszönöm, kedves vagy, válaszoltam.

Matiba Creative Commons License 2003.12.30 0 0 27
Mazsoka! Nem kötelező a területileg illetékes terhesgondozóból orvost választani. Én sem oda jártam.
Irtam neked mélt.
Maggancs Creative Commons License 2003.12.30 0 0 26
Mazsoka! Gratulálok a kicsidhez! Csodálatos érzés lehetett látni, nekem még 8-at kell ehhez aludni.

A terhesgondozót én a telefonból néztem ki, és nagyon rnendesen mindent elmagyaráztak telefonon is és adtak időpontot. Végig kell csinálni a vizsgálatokat (labor, EKG, vizelet, fogászat) és azzal kell menni a háziorvoshoz belgyógyászati szakvéleményre. Ezután kell meni a védőnőhöz, akinek megadják a nevét és a számát. (Védőnőt választani is lehet). A védőnő adja ki a leletek alapján a kiskönyvet.

Szülészet:Szerintem Bp-ten számít a távolság is. Kérdezd körbe az ismerőseidet. A www.halapenz.hu-n és a www.szules.lap.hu-n is sok hasznos info van! Én a Nyírőt választottam, mert ott van alternatív szülőszoba is, + a meddőségi dokim így egyben a terhesgondozóm is.

Előzmény: mazsoka (22)
szakácsné Creative Commons License 2003.12.30 0 0 25
Afffrancba, hát nem elírtam a nevet?

Természetesen Mazsokának gratula az UH-on mértekhez!

Böbe

Előzmény: szakácsné (24)
szakácsné Creative Commons License 2003.12.30 0 0 24
Sziasztok!

Maggancs! Gratula a nagy babához :)!
Innen már úgy nő majd, mintha húznák. Csak hogy legyen miért várni a következő UH-t: 11+5naposan már tényleg látszik mindene. Tök jól nézett ki!

Mint rangidőshöz, nyugodtan furdulhattok hozzám mindenféle kérdéseitekkel, úgysem tudok rá objektív választ adni:)

Ja, de mégis tudok valami jót. Egy biztató hír: a mellfeszülés (engem ez még az örökös hányingernél is sokkal jobban zavart) a 10. hét környékén teljesen elmúlt.

Böbe

Előzmény: mazsoka (22)
Hogyantovább Creative Commons License 2003.12.30 0 0 23
Szia!
Gondolom jó volt látni az uh-n a babát...

A baba teljesen spontán jött össze, sőt úgy, hogy 10 évvel ezelőtt a doki azt mondta nekem, hogy nem leszek soha terhes... Ennek ellenére mostmeg...
Dolgozom, bár most nem abban az iramban, mint szoktam. Most éppen pihenek, mert úgyis nemsokára jön a nagy hajtás.
Úgy kerültem kórházba, hogy egyik délelőtt nagyon felhúztam magam, de annyira, hogy remegtem az idegességtől. Én már akkor tudtam, hogy baj lesz, ezért is néztem gyakrabban, mi a helyzet. Igazából hamarabb kezdtem el vérezni, mint görcsölni. Előtte egyáltalán semmi görcs nem volt, csak egy enyhe nyomás a hasamban alul.
Utána viszont, ahogy vittek be kocsival a kórházba, majdnem üvöltöttem, úgy fájt. Ülni sem bírtam rendesen.

Előzmény: mazsoka (22)
mazsoka Creative Commons License 2003.12.30 0 0 22
Úgy örülök, hogy többen vagyunk!!!!!

AliceCsodaországban!
Köszönjük az útbaigazítást, igazán szép összefoglaló volt, a legfontosabb dolgokról. Gratulálok a lányodnak és szép pocakgömbölyödést kívánunk neki!!!!

Maggancs!
Megjöttünk az UH-ról. Minden rendben a picurka szépen fejlődik, két hete 4,4mm volt, most pedig 20mm. Azt mondta az orvos nagyon szépen fejlődik, olyan csodálatos volt, tényleg lehet látni a fejecskéjét, a kezdődő kezecskéket és lábacskákat, a babácskám éppen fejen állt. A szívverését és szépen tisztán láttam. Mától már csak 1 progeszteront kapok, amit nem bánok, mert már tiszta csomó a fenekem, ma jegelni is fogom és lassan az Utrogesztánt is lehet csökkenteni. Tudod a tünetek miatt azért izgultam, mert én az elején elég rosszul voltam, gyakran görcsölgetett a petefészkem, tudod a vérezgetések, és nagyon fáradt voltam, el sem tudtam képzelni, hogyan tudsz dolgozni. Mostanra érzem magam úgy, hogy a tünetek mellett jól érzem magam, mindent tudok csinálni, úgy látszik ez a normál állapot. Most teljesen meg vagyok ijedve, hogyan tovább. Jelentkeznem kell a körzetinél egy papírral, aztán a területileg hozzám tartozó terhes gondozáson (azt sem tudom hol van). Nem tudom ki lesz az orvosom stb. Örülök, hogy nincs veled már semmi gond, szépen kikúráltad magad. A te babácskád is hasonló fejlettségi állapotban lehet, nagy boldogság fog eltölteni, ha legközelebb látod, készülj fel rá.

Hogyantovább!
Üdvözöllek!
Tudod éjjel én is fent vagyok többször, sokszor körbejárom a lakást kinézek, a ház körül minden rendben van-e. Neked spontán sikerült a baba? Érdekes, én csak Elevitet szedek és engem szerencsére nem kínoz nagyon az émelygés. Remélem neked is csökken a hasfájás és a hányinger is!!! Nem tudom dolgozol? Talán pihenned kellene, amíg ezek a görcsök, erős hányinger nem múlik. Émelygés ellen én hideg hohes C-t, vagy ananászlét iszom, reggel amint felébredek rögtön eszegetek valamit, mert ha nem, egyből émelygek. Vigyázzatok magatokra!!! Ne haragudj, megkérdezhetem – csak nem hagy nyugodni a dolog – amikor kórházba kerültél, ez a 8-9-hét alatt történt, görcsöltél?

Tasha!
Csak nem hajszolod bele magad nagyon a munkába???

Hogyantovább Creative Commons License 2003.12.30 0 0 21
Magne B6-ot egyébként is felírt a doki, márcsak a múltkori kórházi sztori miatt is. Ezenkívül szedem az Elevitet, ami ilyen vitaminbomba terheseknek és állítólag csökkenti a hányingert is. Hát nemtom.. ha ez a csökkentett, az erősebbtől biztosan kitenném a gyomromat.
Tegnap éppen vásároltam és a kasszánál jött az az éles fájdalom a méhembe... Hát mitmonnyak, majdnem leültem ott helyben.
Igazából nem csinálok nagy ügyet ebből a dátumosdiból. Mondjuk azért azt hozzá kell tegyem, hogy amikor a doki mondta, hogy terhes vagyok, azonnal tudtam, hogy mikor történhetett a dolog :))
Előzmény: Maggancs (20)
Maggancs Creative Commons License 2003.12.30 0 0 20
:)) Így tényleg nehéz a korát tudni. Mivel mi már nagyon vártuk a babát, el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet nemtudni a menses időpontját, fejből kb. 2 évre visszamenőleg tudom az összes dátumot...

Nekem hányingerre nagyon jól bejön a hideg őszibaracklé, Magne B6, néhány perc vízszintes fekvés és banán. Utóbbi 3 a görcsölgetésre is jól hat. A görcsölgetés nagyon ijesztő, olyankor aludni próblok.Ha akkor jött rám, amikor dolgoztam, egy szolid hazugsággal hazahúztam másfél órára feküdni.Utána elmúlt.

Előzmény: Hogyantovább (19)
Hogyantovább Creative Commons License 2003.12.30 0 0 19
Ja, az jó is lenne, ha nem lenne több gond... Tegnap éppen a folyamatos hányingertől nem tudtam mit csinálni, ma viszont úgy fáj a hasam... mintha a méhemet késsel szurkodnák. Alig tudok felállni néha.
Előzmény: Maggancs (17)
Hogyantovább Creative Commons License 2003.12.30 0 0 18
Sosem írtam, így biztosra nem tudnám mondani, sőt, még csak nem is emlékszem nagyjából sem. Találtam egy mozijegyet, amikor tudom hogy éppen megvolt, de az 3 hónappal ezelőtti, abból próbálgattam saccolni :)) Jó módszer, mi?
Előzmény: Maggancs (17)
Maggancs Creative Commons License 2003.12.30 0 0 17
Hogyantovább, miért csak kb. tudjátok a korodat? Nem egyértelmű az utolsó mensi időpontja?
Mostmár biztosan nem lesznek gondok!
Előzmény: Hogyantovább (16)
Hogyantovább Creative Commons License 2003.12.30 0 0 16
Sziasztok!
Úgy látom, majdnem mindenki egyforma tüneteket produkál... Én jelenleg kb a 8-9 héten vagyok. Iszonyatosan szenvedek a hányingerektől, legtöbbször ezért kelek fel 3 óra körül.. Vagy éppen a pisilés miatt, ami nemcsak 1* fordul elő egy éjjel. A hasonfekvés már csak álom, mivel olyannyira fájnak a melleim, hogy egyszerűen hozzá sem tudok érni, nemhogy ráfeküdni.
A hasfájás az utóbbi pár napban eléggé gyakori, úgy érzem, mintha hasbaszúrkálnának.
Hozzá kell tennem, hogy a múltkor fenyegető vetélés miatt kerültem kórházba, de sikerült megállítani a folyamatot.
Az uh-val kapcsolatban: nekem már egész rakat van, mivel problémásan indult ez az egész (nem is akartam megtartani). Mostmár azért azt remélem, hogy nem okoz majd gondot a sok uh-zás.
Maggancs Creative Commons License 2003.12.29 0 0 15
Mazsoka, ez a számolás tényleg érdekes... Nekem az utolsó mensim első napját veszik első napnak(nov.3), de lehet hogy az az eltérésünk oka, hogy a lombiknál beállítják a mensit. Nálam az az érdekes, hogy az inszem a 12. napon volt, így amikor a mensinek kellett volna jönnie, már túl voltam a sokadik teszten.

NAGY-NAGY DRUKK A HOLNAPI UH-hoz!, legalább én is megtudom majd, hogy kábé holt tart a babóca. A babanet szerint 1 cm körül van ilyenkor, van kis bimbó a kezénlél, lábánál, és már mozog! Olyan jó lehet megnézni. nekem csak január 8-án lesz hozzá szerencsém.

A tünetek nálam állandóan változnak, néha semmit nem érzek. eleinte megijedtem, de mostmár megszoktam az ingadozást. Nálam minden klasszik tünet jelentkezik: nyálazás, székrekedés, szagundor, gyomorégés, fejfájás. Szurkálás csak ritkán. Nem vagyok mazohista, de én nagyon boldog vagyok ezektől az apró kínoktól.

Megmutattam a háziorvosnak a megfázást. Enyhének minősítette, és azt mondta, hogy eszembe ne jusson gyógyszer, csak kamilla és hársfa tea mézzel, jó sok mandarin és langyos zuhany.

Előzmény: mazsoka (11)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.12.29 0 0 14
Mazsoka és mindenki!
Gratulálok az állapototokhoz!
Én ugyan nem vagyok terhes, csak a lányom, aki szintén nehezen lett az és ő most éppen betöltötte a 12. hetet - no meg nekem is vannak tapasztalataim.

A rubeola nem olyan, hogy egy nap alatt elmúlik. Ráadásul a nyirokmirigyek is meg vannak duzzadva, ezt még egy kezdő orvostanhallgató is felismeri.

A sok pisilés attól van, mert a méh meg van duzzadva, pillanatnyilag nem emelkedett még ki a kismedencéből, és nyomja a hugyhólyagot. Teljesen természetes, csakúgy mint a mellfeszülés, tűszúrás érzések, mellbimbó érzékenység. (Csak vigasztalásként mondom - ez az állapot némileg normalizálódik a második trimeszterben, de igazán jóízűt majd csak a szülés után tudtok pisilni.)

Az émelygés, hányás ebben a szakban még természetes, a második trimeszterre elmúlik.

Vérzés...
Rózsaszín váladékozás nálam is előfordult 6 hetes terhes koromban. Nem tudom mitől volt, de egy hetet pihennem kellett. Barnás váladék: a hüvelyből eredhet, vér keveredik össze hüvelyváladékkal. Orvosnak megmutatni, de nem vetélés jele! Erős vérzés, alvadt vérdarabok: azonnal mentő!

Görcsölés:
Amennyiben a menstruációs görcsökhöz hasonló érzésetek van, ámde semmiféle vérzés nincsen, az egyszerűen a méhszalagok nyúlása. Én mind az 5 terhességemnél (két szülés, évtizedekkel később 3 abortusz) így vettem észre e terhességet -mellszurkálás, görcsölgetés, csak éppen nem jött meg.

Amúgy azt ajánlom, hogy minél előbb menjetek el a terhességet megállapítandó nőgyógyászhoz, mert az időben beszedett gesztanon (ma azt hiszem Utrogestannak vagy minek hívják) megelőzi a sárgatestelégtelenség miatt bekövetkező korai vetélést.

Amúgy meg ne foglalkozzatok az aggodalmakkal, inkább élvezzétek ii ezt a soha vissza nem térő (illetve csak még egyszer-kétszer visszatérő) 9 hónapot és nevessetek sokat! :-)


Előzmény: mazsoka (13)
mazsoka Creative Commons License 2003.12.29 0 0 13
Sziasztok!
A rendelőben legközelebb jan. 5-én lesz rendelés, addig csak ügyelet van. Ígyhát elmentünk az ügyeletre a pöttyeim miatt. Szerencsére megnyugtattak, hogy nem rubeola, inkább valami étel, vagy illatszer (tusfürdő) allergia lehet. Remélem 2 óra várakozás közben nem szedtem össze semmi vírust a sok beteg között. Holnap jelentkezem az UH után.
üdv. minenkinek!!!

Böbe!
Írj!!!

tasha Creative Commons License 2003.12.29 0 0 12
Sziasztok!

Maggancs!
De jó neked, én nem tudom lightosra venni, annyi munka szakadt ránk így év végén :-( Pedig csúsztatni is tudnék, van egy csomó pluszórám.
Tudom, hogy nem szabad félni és többnyire nem is teszem. Csak azért néha belémnyillal, hogy hogyan lehet kibírni ha mégis valami történik :-( Nekem jobb ha kicsit "készítem" magam rá.
A babanetes képeket majd megnézem, de én még tényleg nagyon koraterhes vagyok, ma 5+2 vagy ilyesmi :-)) És persze amíg doki nem erősítette meg a terhesség tényét, addig csak késik a menzeszem :-)))

Böbe, gyere, persze!! :-) És gratula a kicsihez :-)

Mazsoka!
Mi most sima fehér WC papírt vettünk, rám is a frász jött valami mintától a múltkor :-)) A kis pöttyözgetés nem szokott gond lenni, biztos minden ok lesz holnap is, nagyon drukkolok!! Majd jössz mesélni, ugye?
A munkám nem megerőltető, irodai :-)

Vigyázzatok magatokra!

tasha

mazsoka Creative Commons License 2003.12.29 0 0 11
Tasha!
A pisitúrák alkalmával én is ijedten nézem a papírt, nekem két héttel ezelőtt két hétig voltak pöttyözgetéseim, azt hittem megőrülök, nap mint nap, aztán elmúlt és az orvos azt mondta nincs baj. Most férjem lila papírt vett, először eléggé szemügyre vettem, de talán most már hanyagolom a rettegést. Igaz most már nagyon izgulok a holnapi UH- miatt. Nagyon félek, hogy minden rendben legyen. Vigyázzatok magatokra, és nem megerőltetni magad a munkával!

Maggancs!
Örülök, hogy ilyen hamar sikerült kikúrálnod magad!!!!
Érdekes, tényleg egyszerre voltunk, de nekem az orvos azt mondta október 31-től számoljak egyébként ez a nap a legutolsó mensim utolsó napja. Biztosan ez a 3 nap különbség abból adódik, hogy nekem lombik volt, és 5. napra kaptam vissza a picikéket. De a lényeg, hogy itt vannak a pocakunkban és minden rendben kell, hogy legyen. Egyébként te érzel valamit a cicifeszülés és a „rókakomázáson” kívül mást? Én nagyon izgulok, mert már nem érzem azt a szurkáló érzést a petefészkemben, amit korábban éreztem, lehet, hogy ez a normális??? Remélem nincs baj velem. Remélem ételtől volt a pötty, tojást nem ettem, halászlét ettem előző nap és töltöttkáposztát, na meg mákos-diós beiglit. Ma leugrok a körzetihez és megmutatom a maradványokat, mert szerencsére megharmadolódtak.

Böbe!
Nagyon örülök, hogy itt vagy. Te biztosan sokat fogsz tudni nekünk segíteni és remélem azért mi is. Olyan jó, hogy túl vagy a 12. héten, sőt már mindjárt 13. hét. Alig várom már én is. Ha van kedved írj magadról.

szakácsné Creative Commons License 2003.12.29 0 0 10
Sziasztok!

Beléphetek még hozzátok? Kezdek kifutni a koraterhességből (12 hét +5 nap)

Böbe

Maggancs Creative Commons License 2003.12.29 0 0 9
Tasha, ma és holnap én is dolgozom, de lightosra veszem. Igyexem majd 1/24 4 körül lelépni.
A meghűlést kikezeltem, mára semmi sincs (kopp-kopp-kopp), de azért félóránként egy mézes teát bekapok, és itt bent is mérem a lázam.

Ne aggódj. Én is vesztettem el koraterhességet tavaly, tudom milyen érzés, és én is (főleg az elején) rettegve jártam pisilni, de nem szabad félni. A szörnyűségek nem ismétlődnek meg.

Én ugyanakkor voltam UH-n mint Mazsoka, és napra pontosan egyszerre volt az akciónk :)
Ha nem ismered még, a babaneten vannak letölthető UH képek, ahol hétre pontosan lehet követni az eseményeket, és a méretet. Ha kitöltöd a kalkulátort, akkor hetenként emailben küldik az adatokat. Nagyon jó!

Mazsoka! Szerintem ez valami kaja (tojást nem ettél sokat?) allergia volt, ne félj. Ha legközelebb van ilyen, egy kálcium pezsgőtabletta azonnal elmulasztja tapasztalatból mondom.

Előzmény: tasha (7)
tasha Creative Commons License 2003.12.28 0 0 8
Mazsoka!

akkor neked is jár a dupla gratuláció! :) A pöttyöket mutasd meg orvosnak mindenképp, de biztos nincs nagy baj!
De jó nektek, már 8 hetesek vagytok!! :)

Akkor ha én is 6+6on mennék, lenne szívhang nálunk is-legalábbis remélem!! Már nagyon várom, igen, meg izgulok is, mert az ilyen első Uh-m nem valami jó emlékű 2 évvel ezelőttről :-(( Már több, mint egy hete kellett volna megjönnie, meg full pozitív a tesztem, de mégis minden pisitúrán attól félek, hogy nem vérzek-e :-((

Nekünk spontán sikerült a baba (kb fél év aktív próbálkozás után) de készültünk rá, figyeltem a peteérést, szedtük a vitaminokat hónapok óta. Remélem minden rendben is lesz.
Most a régi dokimhoz fogok menni a magánrendelésére, a többit meglátjuk. A szülés annyira odébb van, jussunk el a 12. hétig egészségben :)
Sajnos én dolgozom holnap, megyek is aludni.

t.

Előzmény: mazsoka (5)
tasha Creative Commons License 2003.12.28 0 0 7
Szia Maggancs!

Akkor duplán gratula, gondolom régóta vártátok ezt a babát! :) Biztosan minden rendben lesz, ne pánikolj a megfázás miatt! Dolgozol vagy otthon vagy? Mert ha otthon, akkor pihenj sokat, idd a teát és vigyázz magadra, jobbulást!
A dokihoz bejelentkezem, de megmondom őszintén: nem vagyok híve a sok UH-nak. Azt hiszem ráérek az elsővel megvárni a 7. hetet, hogy szívhang legyen, mert tudom csak izgulnék ha nem látnánk. Ha meg baj lesz, az úgyis kiderül-sajnos ezt tudom :( Mi 2 éve elvesztettünk egy picit koraterhességben, szóval azért izgulok én is rendesen, de próbálok azért sokat mosolyogni is és pozitív lenni :)

t.

Előzmény: Maggancs (4)
mazsoka Creative Commons License 2003.12.28 0 0 6
Tasha!
Mindenfélét írtam, csak éppen, amit kérdeztél arra nem válaszoltam, most pótlom.
28 éves vagyok, kétszer voltam UH-on, kedden kell menni a következőre. Az első UH 5hetesen és 6 naposan volt, akkor látható volt a petezsák. A következő UH 6hetesen és 6 naposan volt ekkor már látható volt a picike és a szivecskéje pulzált. Már nagyon várom a következőt. Remélem te is mielőbb láthatod a kis gyönyörűségedet, akihez ezúton gratulálok. A pisilési tünet is ismerős a háló és a fürdő között minden konnektorba irányfényt tettem az állandó éjszakai járkálás miatt. Olyan vagyok, mint a macska, csak a látásom nem olyan jó még a sötétbe, de majd kialakul. Te hová jársz?
mazsoka Creative Commons License 2003.12.28 0 0 5
Maggancs!
Szia!!!!

Tasha!
Én is hasonlóan Maggancshoz Medlomb-ról jövök, mi már ismerjük egyást.
Nekem sem volt egyszerű, 6 inszemináció és 1 sikertelen lombik után, a második lombik által megvalósult minden álmom.
Ma vagyunk 8 héten túl és 2 naposak. Nekem émelygés, mellfeszülés és fáradékonyság a tünetem. Igaz kicsit meg vagyok ijedve, mert apró pöttyök jelentkeztek főleg a pocakomon, holnap jelentkezek az orvosnál, nehogy valami csúnya betegség legyen. Örülök, hogy írtál. Neked spontán sikerült a babácska?

Maggancs Creative Commons License 2003.12.28 0 0 4
Sziasztok, beköszönök én is:

a medlombról jövök, inszeminációval sikerült a kicsi, akivel ma töltjük a 8. hetet :)

Elég problémásak vagyunk, minden héten aggódom valamin, most épp egy meghülésen. Semmi komoly tünet nincs szerencsére, kis hőemelkedés (max 37.4-37.5), hapci és torokkaparás, de nekem most ennyi is elég hogy beparázzak :((
Remélem kinövöm mostmár ezt az aggódós időszakot.

Tasha! Gratulálok a kicsihez, az 5. héten már látszik a petezsákocska és az embriótelep is. Minél hamarabb jelentkezz be orvoshoz. Ha eddig nem volt hányingered, szerintem mázlista vagy, és már nem is nagyon lesz, nekem a 3. hét közepétől van.

tasha Creative Commons License 2003.12.28 0 0 3
talán holnaptól, vagy január elején többen leszünk! (sokan neteznek munkahelyről):)
Remélem sokan jönnek majd ide a medlombról és a felkészülősből is!!! :))
Előzmény: mazsoka (1)
tasha Creative Commons License 2003.12.28 0 0 2
Szia Mazsoka!
Mesélj magadról, te mennyi idős vagy, hogy érzed magad, voltál már UH-on?

Én ma vagyok 5 hét+1 napos, még nagyon az elején. Izgulok is rendesen :( Én egyelőre jól vagyok, kicsit fáradékonyabb a szokásosnál, de még semmi hányás, csak a pisitúrák meg az érzékenyebb mellek :) Orvosnál még nem voltam, nem szeretnék túl korán menni, mert úgysem látnánk a szívverést, tehát próbálok türelmesen várni még egy másfél hetet.

t.

Előzmény: mazsoka (0)
mazsoka Creative Commons License 2003.12.28 0 0 1
Sziasztok!
Én lelkesen nézegetem, hátha ír valaki, de gondolom most pihenéssel töltik sokan az idejüket, ami teljesen érthető!!!
Kellemes pihenést kívánok mindenkinek, aztán remélem hamar benépesül ez az oldal is.
mazsoka Creative Commons License 2003.12.27 0 0 0
Kedves Tasha!
Nagyon örülök, hogy rád találtam, nagyon jó ötlet!!!! Biztosan sokat tudunk segíteni egymásnak, ahogyan az előfordul más topicon, különösen az igen nehéz első harmadban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!