Keresés

Részletes keresés

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.16 0 0 7405

Úgy kóvályogsz a nick nevek között,mint gólyaszar a levegőben,és rendszeresen el is

találod szarva közt a tőgyét,te kis össze vissza hazudozó buzgó mócsing.

 

Nem fogsz te semmit sem aláírni,hiába írtad le lipbecsókolhatsz itt azt többször is,hogy:

"én  is aláírom az íveket". 

 

Ezzel ellentétesen a 7403-ban meg ezt írod te kerge birka,hogy:

 

"Csupán azt sajnálom,

hogy az aláírásgyűjtés értelmetlenségét nem képes megérteni."

Mármint  hogy nyakfogom nem ért meg téged.

 

Eddig mennyi zsoldot könyörögtél ki a bundi banditól?

Soha nem fogod elérni  a  bundika főmágus pénzeltüntetési technikájának színvonalát,és általa a tagdíjakból lenyúlt összeg nagyságát sem,mert többek között a te károd hatszorosa a bundikáénak.

Akkor meg miért lógatod a beleidet????

 

Bundi már régóta a pénzénél van,most már a profitját  növeli.

Az évi 4 millió tagdíjat pedig szépen,csendben eltünteti.

 

Ti csak alamizsnát kaptok,de ezért sok pofátlanságot el kell még követnetek bundi parancsára itt az indexen ,a 100 ezer baumagban érdekelt emberrel szemben.

 

Előzmény: Márton Lipcsik (7404)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.16 0 0 7404

Sz.B.É. Egyesület elnöke

Demeter István Úr részére.

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

A 7399 sorszámon megfogalmazott kérdéseimre -vélhetően sokad magammal- várom az érdemi válaszát.

 

Lipcsik Mártron

 

 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.16 0 0 7403

Az, hogy a BAUMAG állami hátszéllel eltüntette a károsultak 40 milliárd forintját, még nem jogosíthatja fel nyakfogomot sem arra, hogy belzebub2016 néven menlevelet fogalmazzon meg egy egymillió forint értéket meghaladó károkozónak, még akkor sem, ha az a károkozó állítólag április 23-án átvette volna nyakfogomtól az aláírásgyűjtés stafétabotját.

Mutasson fel bárki a fórumozók közül csak egyetlen olyan hozzám köthető beírást, ahol az aláírásgyűjtés ellen agitáltam volna. Én csak az ahhoz fűzött, és nyakfogom által feltupírozott túlzott reménytől óvtam mindenkit.

risz nevű fórumozónk megdöbbent a fórumon olvasott mélyreható személyeskedéstől... És igaza is van!

Az én írásaim azonban nem a megosztásra irányultak, hanem egy őszinte tájékoztatás céljából születtek.

nyakfogom volt az, aki különböző nick nevek alatt megpróbálta személyemet hiteltelenné tenni, és ezek a kísérletei, illetve az azokra adott válaszok kelthettek megosztásra irányuló látszatot, de ehhez is csak nyakfogomnak fűződött érdeke.

Oroszlánbajusz név alatt azt írta rólam, hogy "Budaőrsön bolti lopáson értek tetten". Budaőrsről személyesen ismer, mint "pénzéhes, hatalmibecsvágyó, szarkeverő, lipbecsókolhatolt, szemétfajtáját bandáját. 13 munkahelyéről vágták ki, egész Budaőrs utálja, kiszurkáljná a szemét." (Soha nem laktam, éltem Budaörsön.)

Igazie nick név mögé bújva azért könyörgött, hogy a "Hétpróbás károsultellenes fogja már be a büdös pofáját."

nyakfogom néven azt állította, hogy telefonon beszélt 189 károsulttal, akik mind azt állították, hogy látták a lotyogásaimat, de nem olvasták el, és erre utalva felvállalta, hogy az általam összehordott "Lipcsik-féle trágyából" a tavaszi kerti muinkák befejezése után kiemeli majd azt, "amit ez a kettős ügynök, bérenc, haszonleső, tolvaj, seggnyaló, pofátlan, terrorista, meddő, improduktív, károsult ellenes, két lábon járó atombombatöltelék meg mert ereszteni EGY IGAZ EMBER ELLEN."

Az állítólagos 189 károsulton túl én magam is hába várom a tavaszi kerti munkák befejezése ellenére is azokat a feltáró bizonyítékokat.

nyakfogomnak az akaratosi és szögesdeszka nick nevek alatt megjelent írásaival külön nem foglakozom, bár azok is megérnének egy kis újabb kontrollt.

nyakfogom csak a mocskolódó hangnemű bejegyzéseiben tud otthonosan tocsogni, és ebben -ismerjük be- felülmúlhatatlan. Mindenki javát szolgálná, ha a trágár kifejezések gyűjteménmyének lapozgatása helyett visszatérne a magyarok történetének olvasásához, és azokból a történetekből levonná a személyére érvényes megosztási törekvésekből rá vonatkoztatható következtetéseket. A 7082 sorszámú írásban maga is beismerte, hogy "Eddig az orrodnál fogva vezettelek...", tehát nem válogat az eszközökben, és az érvekben. Így haudta azt is, hogy 58 év alatt 120.000. rendezvényen zenélt! (Napi több, mint 5 rendezvény!)

Én nem vagyok büszke arra, hogy a korábbi 4000 aláíró helyett a jobbító szándékú, őszinte, és jogilag is alátámasztott felvilágosító írásaim hatására velem együtt még csak 385 károsult igényli, hogy a Budaőrsi Egyesület hajtsa végre az országos aláírásgyűjtést. Büszkeség helyett megnyugvással tölt el, hogy több mint három ezer károsult végre rádöbbent arra, hogy korábban szirénhangokat hallott nyakfogomtól.

nyakfogom számomra egy fajsúlytalan, az aláírásgyűjtés címen röghözkötött személy. Ellenfelről azért nem beszélek, mert ő is és mi is egyaránt károsultak vagyunk. Azt sem vitattam soha, hogy a megoldáskeresés közben az aláíráshoz fűzött remények őszinték voltak, és azok is maradtak. Csupán azt sajnálom, hogy az aláírásgyűjtés értelmetlenségét nem képes megérteni.

Nekem a továbbiakban nincs is nyakfogomhoz kapcsolódó kérdésem. Miután a nyakfogomi gondolat kivitelezését felvállalta a BUDAŐRSI EGYESÜLET, mától kezdve ettől a szervezettől várom, hogy tegyen érdemi, és hiteles nyilatkozatot az országos aláírásgyűjtést illetően. A fogadatlan prókátorrá visszaminősülő nyakfogom ne nyilatkozzon meghatalmazás nélkül a BUDAŐRSI EGYESÜLET nevében.

Lipcsik Márton

 

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.15 0 0 7402

A 7400 rád is vonatkozik,ne kóstolgasd a BUDAŐRSI EGYESÜLETET ,mert úgy maradsz.

 

Az  állítólagos 1 milliót papolod 100 ezer baumagban érdekelt ember 40 milliárdja(és a te 5,5 milliód) kárára.

Ezt írtad a 7396-ban:

 

"Én is egyetértek azzal, hogy a BUDAŐRSI EGYESÜLET vezénylésével valósuljon meg az országos aláírásgyűjtés."

 

Akkor miért gáncsoskodsz,erőlködsz addig,míg ki nem jön az aranyered.

 

Ennél egy tyúknak is több esze van.

Te oda akarsz szarni, ahonnan enni akarsz.

Ez aztán az ésszerű ,céltudatos cselekedet.

 

Jó étvágyad van,fulladj bele mielőbb.

 

 

Előzmény: Márton Lipcsik (7399)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2016.06.15 0 0 7401
nyakfogom Creative Commons License 2016.06.15 0 0 7400

 

B u n d i bandit,a leendő markó utcai lakóst megnyugtatom,hogy nem sétálok bele  gazemberek által furmányos fondorlatossággal felállított csapdájába.

 

B u n d i,ha tényleg van vér a pucádban,akkor a saját érdekedben, sürgősen (saját költségedre) szerezzél be egy hatósági igazolást arról,hogy nem nyúltátok le folyamatosan a tagdíjakat.

 

Csak ezzel az egyetlen módszerrel menekülhettek meg a mindenki által suttogott közpénz elherdálásának vádja alól.

 

Ennek menetrendje:

 

Kérjetek 2003-tól kezdve   egy alapos ügyészségi/bírósági cél ellenőrzést  a vezetők tagdíj lenyúlására vonatkozóan  , az én szakértői bevonásommal.

 

Így kaphatnátok egy hatósági igazolást arról,hogy mennyit nyúltatok le eddig a közpénzből.

 

Nulla eséllyel talán a vétlenségetekről  kaphatnátok egy állami papírt,így védettekké válhatnátok a jövőre vonatkozóan,és megmenekülhetnétek a további kérdésektől is.

 

Én a helyedben egy ilyen igazolást már régen beszereztem volna,hogy még a gyanú árnyékát is elkerüljem.Ennyi magadhoz való eszed már rég neked is lehetett volna.

Ezt a jó tanácsot rajtad kívül 10 millió magyar  már régen elfogadta volna.

 

Az aláírás gyűjtés ellen -a lenyúlás árnyékában- folytatott ádáz küzdelmetek hamarosan okafogyottá válik.

Most örüljetek,hogy hallgathattok,a bukásnál ez is jobb.

 

Aztán megmagyarázhatod az unokádnak,hogy a lopott pénzen vett játékától miért kell megválnia.

 

MÉG VAN EGY MÁKSZEMNYI ESÉLYETEK,HOGY OTTHON FEKÜDJETEK LE ,NE A MARKÓBAN.

Előzmény: SZABADOS BANDI (7393)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.15 0 0 7399

Sz.B.É Egyesület Elnöke

Demeter István Úr részére.

Tisztelt Elnök Úr!

A 7396 sorszámon 385. károsultként én is kifejeztem igényemet, hogy Ön valósítsa meg végre az önként vállalt feladatot, az országos aláírásgyűjtést.

7397 sorszámon személyesen Öntől kérdeztem, hogy megszerezte-e már az illetékes hatóság engedélyét az aláírásgyűjtéshez.

Kérdésemre azonban nyakfogom válaszolt a tőle nem szokatlan stílusban, mellyel kapcsolatban szükségszerűen adódik a kérdés: Ön személyi titkárként, vagy általános szóvívőjeként alkalmazza-e nyakfogomot? Ha igen, az Ön igénye szerint valók-e az általa használt jelzők, és egyetért-e azzal a diszkriminációval, hogy egyedül én nem írhatnám majd alá az országos listát?

Ha nyakfogom Önt képviseli az adott stílusban, úgy egyenlőségjelet tehetek-e Ön és nyakfogom közé?

Ha nem értene egyet nyakfogom bármelyik jelzőjével, utalásával, állításával, úgy azoktól szándékában áll-e elhatárolódni?

Mindenkihez!

A fórumon exponáló károsultak meglehetős vehemenciával támadják a Victor Hugo utcai Egyesületet, annak elnökét, valamint engem. 

Érdekes módon egy-egy ritka személyes érintettség kivételével az állítólagos tömeg részéről nincs jele annak, hogy nyakfogom stílusa meghaldná az olvasók ingerküszöbét.

Vagy sokak inkább eltűrik a magát önkéntes vezérként feltüntető Sényi Miklós alpári stílúsát, mintsem hogy maguk is a célkeresztjébe kerüljenek?

A huzamos hallgatással és közömbösséggel azt a látszatot erősítik a soknevű nyakfogomban, hogy ő mindenki nevében szólal meg, hiszen tüskéskaktuszon, Szabados Andráson és rajtam kívül még senki nem nevezte a fórumtól idegennek és felháborítónak nyakfogom stílusát, alaptalan vádaskodásait, de felhárodtak azon, ha az érintetetk ugyanazt a stílust alkalmazták válaszaikban.

 

Szabados András elnök utolsó beírásában nem csak nyakfogomnak, de bármely más alaptalan vádaskodónak felajánlotta, hogy előzetes időpont egyeztetést után a felügyelőbizottság tagjainak jelenlétében felülellenőrízhetik az Egyesület pénzgazdálkodását, és bizonyítékokat kereshetnek az 50M/Ft. elherdálására, személyes anyagi haszonszerzésre.

Én, mint felügyelő bizottsági tag ezt kiegészítem azzal az igénnyel, hogy az ellenőrzést végző a megállapításait ezen a fórumon hozza is nyilvánosságra.

Várom, várjuk a tisztánlátás iránt érdeklődőket, hogy elejét vehessük a további alaptalan gyanúsítgatásoknak.

Nyakfogom személyemmel kapcsolatos jelzőivel én továbbra sem kívánok foglalkozni, egyszerűen méltóságomon alulínak tartanám, hogy felvegyem vele szemben a kesztyűt.

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.14 0 0 7398

Lipbecsókolhatsz ,te egy, ravasz,haszonleső,bitang,strici gazember,álszent kém,hátsó szándékoktól tobzódó,képmutató, feljelentgető ,semmirevaló emberforma vagy,100 ezer baumagban érdekelt igaz magyar ember esküdt ellensége vagy.

 

Hogy merészeled egy ilyen hatalmas tömeg érdekét semmibe venni,és a saját kicsinyes, pitiáner anyagi hasznod érdekében keresztbe tenni mindennek,és mindenkinek.

 

Össze vissza hazudozol tücsköt bogarat ,hadoválsz min egy Lipótmezőről kivágott bolond.

Mindenki átlát a szitán ,hiába erőlködsz.

 

Minden erőlködésed,stréberkedésed,és akaratod ellenére  az országos aláírás gyűjtés a megvalósítás szakaszába lépett,hiába mesterkedsz ezerféle módon.

Természetesen téged kizárunk ebből a lehetőségből.

Te ott maradsz az általad választott bitang csirkefogó imposztorok bandájában.

Előzmény: Márton Lipcsik (7397)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.14 0 0 7397

Demeter István Úr, a Sz.B.É. Egyesület elnöke részére!

Tisztelt Elnök Úr!

 

2016. április 26-án 7137 sorszámon E gy e s ü l e t nick név alatt megjelent egy olyan írás, amely azt a látszatot kelti, mintha azt Ön írta volna.

Ugyanezt az írást nyakfogom több alkalommal közzétette még az ezt követő időben.

2016. május 30-án ugyancsak E gy e s ü l e t nick név alatt a 7301 sorszámon megjelent írás is azt a látszatot kelti, mintha az is Öntől származna.

A gondom csupán az, hogy sem a 7137, sem pedig a 7301 sorszámú írás nem tartalmazza az Ön aláírását, de legábbis a nevének és titulusának feltüntetését.

Ez a hiányosság azért válik utólag fontossá, mert BUDAŐRSI EGYESÜLET nick név alatt 2016. április végétől számos olyan írás jelent meg, amelynek legalább egy részétől minden körülmények között el kellett volna határolódnia.

Kérem határozott válaszát arra nézve, hogy sajátjának tekinti-e a 7137 valamint a 7301 sorszámon  megjelent írásokat, és hogy a Szövetkezetki Befektetők Érdekvédelmi Egyesületnek van-e bármilyen köze a BUDAŐRSI EGYESÜLET nick név alatt megjelent írásokhoz.

Ha nincs, úgy szándékaban áll-e határozott lépést tenni annak érdekében, hogy a kisérteties névhasonlóság okozta tényleges hátrányok miatti felelősséget áthárítsa arra a személyre, aki vélhetően előzetes engedély nélkül bitorolja a BUDAŐRSI EGYESÜLET nick nevet.

Fentieken túl szeretném tudni, hogy a 7301 sorszámú -Önnek tulajdonítható- írás tartalma alapján mikorra várható, hogy -immár a saját nevében- közzéteszi a tényleges aláírásgyűjtő ívek fejlécét, az aláírásgyűjtés hatósági engedélyének ügyiratszámát, és az aláírásgyűjtés folyamatának leírását.

Ha esetleg meggondolta volna magát az aláírásgyűjtés szervezését és lebonyolítását illetően, úgy azt mielőbb közölje a fórumozókkal, hogy azok erre ne is számítsanak.

Jelen levelemet azért teszem közzé ezen a fórumon, mert személyes elektronikus és postai megkeréseimre immár négy év óta nem reagál.

Tisztelettel: Lipcsik Márton

Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.14 0 0 7396

Én is egyetértek azzal, hogy a BUDAŐRSI EGYESÜLET vezénylésével valósuljon meg az országos aláírásgyűjtés.

Sőt! Én követelem, hogy a BUDAŐRSI EGYESÜLET mielőbb valósítsa is meg az önként tett erre irányuló vállalását.

Ehhez már nem is kell több előzetes támogató aláírást gyűjteni. A 385 károsult is elegendő.

Hengerlok-Sényi újabb kabátlopási gyanúsítgatásával nem foglalkozom.

Lipcsik Márton

BUDAŐRSI EGYESÜLET Creative Commons License 2016.06.14 0 0 7395

Aki  egyetért azzal,hogy a BUDAŐRSI EGYESÜLET vezényletével megvalósuljon a károsultak,és támogatóik országos aláírásgyűjtése kérem itt jelezze .

 

Jelenleg az egyetértők száma 384 fő.

 

 1.Nyakfogom                    + 100 fő 

 2.risz                                 + 1 fő

 3.Elnök                              + 50 fő tag és azok családtagjai (legalább 150 fő)

 4.belzebub2016                +10 fő 

 5.Törpefenyő                     +20 fő

 6.fószer57                         +15 fő

 7.BARUKA                          +1 fő

 8.verthad                           +5 fő

 9.bubez                              + 25 fő

10.remény                          +2 fő

11.Fábiánné Magdika erős

12.Nagy Zs.2

bubez Creative Commons License 2016.06.14 0 0 7394

Ezek után felteszem ide a telefon hangodat,ahol a tegeződő beszélgetésünk  jól hallható.

Ezen a felvételen éppen arról beszélsz,hogy megvalósítjátok az országos aláírás gyűjtést,te szélkakas.

 

Írd le ide ,mire ment el eddig az 50 millió a 13 év alatt,és mire megy el évi 4 millió.

Azért ide,mert sokan mások ezt kérdezik tőlem,de csak te,azaz bundi bandi ismered azt,hogy mi a sorsa az évi 4 milliónak .Eközben az eredmény  pedig a dupla nullánál is kevesebb.

 

Hát igazán kitalálhattatok volna 13 év alatt valami saját kútfőből származó értelmes ,új megoldást.

Így nem kellene hazudoznod az új belépőknek,hogy csak lépjenek be,ti pedig 3 év múlva megszerzitek számukra az ellopott pénzüket.Ez egy szégyenteljes cselekedet.Honnan veszed a bátorságot  ilyen gaztettekre? A hazug embert előbb  utolérik,mint a sánta kutyát.

 

Csak egy tudományod van,ködösíteni,a tárgytól eltérni,és dedós, gyerekes módon ócsárolni másokat.

Ez a te összes tudományod.

 

A baumagos élet nem itt zajlik,hanem a telefonokon.A nép hangjából ti ki vagytok zárva.

 

Remélem az 1 milliódat már visszaszerezted,a jövőben már a profit növelése következik ,a károsultak

meg nem érdekelnek. 

 

Előzmény: SZABADOS BANDI (7393)
SZABADOS BANDI Creative Commons License 2016.06.13 0 0 7393

Ha van vér a pucájában, és nem csak rágalmazni mer 250 km távolságból, felül a vonatra, - ez ingyen van 65 év felett, -és a felügyelő bizottság jelenlétében és segítségével bármikor, bárki átnézheti a teljes könyvelési anyagot. Csak időpontot kell egyeztetni. Vizsgálódhat, és keresheti a nagy jövedelmet, amit lenyúl az elnökség, a tagok évi 3800 Ft-jából. De ha nem talál semmit, lehet tárgyalásra járni a Markó utcába rágalmazás miatt. Ön nem tag, de láthatja titkolni való a mi egyesületünkben nincs. 

Nem tudom, hogy ilyen vén bolondnak, mint Sényi úr más játékszere nincs? Tudok adni ötletet, mivel, játsszon, és kivel szórakozzon.

Ami pedig a pert illeti. Az ügy fellebbezés alatt van, miután a bíróság törvénytelenül járt el. Az ítélet meghozatala után 10 nappal  küldte meg az ügyvédünk részére (ingyenesen a tagdíjból képviseli a bíróság előtt a 295 károsultat, külön ügyvédi díjat fizetni a TAGOKNAK nem kellett és a jövőben sem kell) az alperes ellenkeresetét, amire sem reagálni, de még hozzászólni sem volt módunk.

Fel tudja fogni mit írtam? Miután tudom, hogy nyaktól fel kissé gyenge (ezért hívják nyakfogom-nak) megismétlem: Úgy született ítélet, hogy először volt ítélet, utána kaptunk alperesi ellenkeresetet.  

         A másodfokú bíróság a tárgyalási napot még nem tűzte ki, tehát mint elbukott perről beszélni nem lehet. Senki nem kényszerített senkit, hogy a pernek résztvevője legyen. Sőt. 650 jelentkezőből akik esélytelenek, mi szóltunk, és beszéltük rá, hogy ne is kívánjon a per résztvevője lenni.

Aki pedig azt sem vállalta, hogy részt vesz a másodfokú eljárásban annak a magyar törvények értelmében a BÍRÓSÁG részére (és nem az egyesületnek) csekken a kirótt illetéket kell 66.000 és nem 80.000-150.000 Ft összeget (tehát Sényi úr ez az állítása is hazugság)majd ha előírják kifizetni. Ma még ilyen előírás nincs. Aki megy a másodfokra NEM KELL FIZETNIE egy fillért sem, SENKI RÉSZÉRE. Ha győzünk, és és azt igazság, és nem jog győzedelmeskedik, akkor a bátor résztvevők nem fizetnek, hanem pénzt kaphatnak. Nem én, nem Ön, hanem a perben résztvevő egyesületi tag károsultak kapják a pénzt.

          

         Ami pedig az utolsó vastagbetűs részt illeti Önnel nem őriztem közösen sem disznót, sem pedig más és Önhöz képest nemes hasznos állatot. Így tegezze azt, akivel ezt megtette, és egy vályúból moslékolt.-Sajnálom az édesanyját, kedves Sényi Uram, aki fájdalmak közepette, ilyen korlátolt, és link, saját rögeszméjétől vezérelt gyermeket volt kénytelen a világra hozni, ha előre tudta volna, mint tiszta és becsületes asszony biztosan ezt a hibát nem követte volna el.

 

        Elnézést kérek a jóérzésű olvasóktól, de egy ilyen bunkóval más stílusban beszélni nem lehet., mert sajnos a lufik eregetéséhez van fantáziája, de gondolkodáshoz, és a tények felfogására nem képes, és a reális értékeléshez pedig esze nincs. Rendkívül sajnálom, hogy ez a valamikor oly magas színvonalú ismeretterjesztő oldal ilyen B U MMM, nyakfogom, BUDAŐRSI EGYESÜLET okoskodó stb bunkó miatt idáig süllyedt.

      

        Szabados András

Befektetési Károsultak Egyesületének

            elnöke

 

 

Előzmény: BUDAŐRSI EGYESÜLET (7390)
nyakfogom Creative Commons License 2016.06.13 0 0 7392

Aki  egyetért azzal,hogy a BUDAŐRSI EGYESÜLET vezényletével megvalósuljon a károsultak,és támogatóik országos aláírásgyűjtése kérem itt jelezze .

 

Jelenleg az egyetértők száma 384 fő.

 

 1.Nyakfogom                    + 100 fő 

 2.risz                                 + 1 fő

 3.Elnök                              + 50 fő tag és azok családtagjai (legalább 150 fő)

 4.belzebub2016                +10 fő 

 5.Törpefenyő                     +20 fő

 6.fószer57                         +15 fő

 7.BARUKA                          +1 fő

 8.verthad                           +5 fő

 9.bubez                              + 25 fő

10.remény                          +2 fő

11.Fábiánné Magdika erős

12.Nagy Zs.2

hengerlok Creative Commons License 2016.06.13 0 0 7391

Lipbecsókolhatsz  Lipcsik.

 

Egyedül nyúltad le mind a 4 millió illegális   barlev  féle pénzt,vagy a nagy mohóságod ellenére mást is odaengedtél a vályúhoz.

Szokásod ellenére most az egyszer ne terelj,ne hadoválj össze vissza mindent,hanem ez egyszer végre adj egyenes , becsületes rövid válasz a feltett kérdésre.

Előzmény: Márton Lipcsik (7389)
BUDAŐRSI EGYESÜLET Creative Commons License 2016.06.13 0 0 7390

Terelő,mellébeszélő,hazudozó,szava hihetetlen,gyáva,lejmoló pénzhajhász létedre következetesen nem válaszolsz a lényegre bundi bandi.

Én nem foglalkozom a létező,sokféle testi,agyi problémáiddal.Ez egy gyerekes színvonal.

Ez a témakör az egyetlen mondanivalód,ezzel próbálod elterelni a figyelmet a lényegről.

Nincs szerencséd,mert mi figyelünk ám!

A 800 tagot eddig ügyesen átverted.

Kivétel az elmúlt évi baklövésed,amikor 300 károsultat 80-150 ezer forintos költségbe zavartál bele a semmiért.Ez is megérdemelne egy külön misét.Várjuk válaszodat erre is.

 

A pénz lenyúlás kérdésére egyetlen racionális szavad,válaszod nem volt eddig.

Miért is irtod tűzzel vassal az aláírás gondolatát ? Ennyi szájtépés után erre az alapvető,

leglényegesebb , kérdésre már régóta válaszolnod kellette volna.

 

Mindenki látja,hogy nem mered elmondani  az igazságot,mert akkor biztos vége lesz az eldorádónak.

Azt  hazudozzátok,hogy ti társadalmi munkában,ellenszolgáltatás nélkül "dolgoztok".  

 

Nálatok már régóta helye lenne egy tudatos ,alapos mogyorózásnak,állami ellenőrzésnek.

Tudjuk,hogy ettől a gondolattól jogos félelemedben aludni sem tudsz már.

 

Előzmény: SZABADOS BANDI (7384)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.13 0 0 7389

Tisztelt Fórumozók!

A mai napon hiába mentem  be a Budapest Környéki Törvényszékre, ugyanis a tisztviselők részére éppen az a bíró tartott továbbképzést, aki a Demeter Úr által vezett egyesületet igyekszik törvényes mederbe terelni. A peres iratokat pedig nem találták a helyén. (?)

Belzebub azt nyilatkozza, hogy egymillió forintnyi kárösszegért nem érdemes kockáztatzni az aláírásgyűjtést. Legyen, ahogy mondja. Kérjék fel hát Demeter István elnök Urat, hogy az általa vállalt aláírásgyűjtést a fenti kockázatvállalás mellett minnél előbb szervezze meg.

Demeter Úr ugyanis egyedül vállalta az aláírásgyűjtés lebonyolítását, annak senki nem áll az útjába.

 

NagyZs.2. állítólagos tag bejegyzésére közlöm, hogy a Demeter István elnök által a 2016. március 1-én tartott tárgyaláson bemutatott tagnévsorban ilyen név nem szerepel. Ha újonnan belépő tag lenne, úgy nincs joga Demeter István elnöki Úr helyett felháborodni olyan cselekmények miatt, amelynek korábban nem volt szenvedő (károsult) alanya.

Megnyugtatására azonban közlöm, hogy a pótmagánvádamat a Budaörsi Járásbíróság B.5.512/2015. számon befogadta.

Ha Demeter István elnök Úr sértőnek érezné magára nézve azt, hogy én Őt nagy nyilvánmosság előtt sikkasztással vádolom, úgy tegyen ellenem feljelentést hamis vád, vagy rágalmazás címén.

A valóságbizonyítás során ki fog derülni, hogy állításom megalapozott.

A Demeter Úr által a Budaörsi Egyesületi tagdíjakból elsikkasztott összeg ellenében is vállalhatná az aláírásgyűjtést.

Nyakfogom pedig ha ismételten és alaposabban elolvassa baumagol, valamint Pepi az újonc bejegyzéseit, úgy észlenie kellene, hogy azok egyáltalán nem  hizelgőek a Victor Hugó utcai egyesületre nézve, tehát ezek a nevek nem köthetők J. Gáborhoz.

Kényszermosoly és Érdeklődő2. pedig kijelentették, hogy nem tartoznak egyik egyesülthez sem.

Amint megkapom a Törvényszéktől az igényelt iratok másolatait, az azokkal kapcsolatos észrevételeimet közzéteszem majd.

Lipcsik Márton

 

Nagy Zs.2 Creative Commons License 2016.06.13 0 0 7388

Tisztelt Fórumozók !

 

Eddig csak olvasgattam a hozzászólásokat, de ami már itt folyik, az már nem a károsultak érdekében történik. Én, mint a Budaörsi Egyesület tagja kikérem az egyesületi tagok nevében, hogy az elnökünket bűncselekménnyel vádolja Lipcsik Márton. Milyen jogon meri Ő ezt megtenni, hiszen elnökünket a Budaörsi rendőrség teljes körű nyomozás elvégzésével bizonyíték hiányában teljes mértékben felmentette.

 

Azt, hogy Ő pótmagánvádat indított az elnökünk ellen, az még nem jelenti azt, hogy a bíróság egyáltalán befogadja e az indítványát. 

 

Ezért nekünk nem ezzel kéne foglalkozni, hanem saját ügyeinkkel. Én messzemenőleg támogatom az aláírásgyűjtést, melynek költségeire, szerintem a bővülőben lévő egyesületi tagság tagdíjainak befizetései elegendő fedezetet nyújtanak.

 

Arra kérem a károsult társaimat, hogy támogassák, és ha az aláírásgyűjtő ív fejléce elkészül, az aláírásgyűjtésben is aktívan vegyenek részt.

 

 

belzebub2016 Creative Commons License 2016.06.13 0 0 7387

Egymillió forint vélt károsodás miatt nem kellene veszélyeztetni az aláírásgyűjtést!

risz Creative Commons License 2016.06.13 0 0 7386

Tisztelt Károsultak!

Nagyon új vagyok még Önök között, de megdöbbenve olvasom a mélyreható személyeskedést.

Jó lenne, ha összefogással minél hamarabb véget lehetne vetni ennek a problémás ügynek.

Az a cél, hogy a károsultak megkapják végre a pénzüket.

Minden dolgot az aláírást is támogatok ami előbre viszi ezt az ügyet.

risz

Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.13 0 0 7385

Sényi Uram!

Jobb lett volna, ha meghagy engem a harmonikás hitemben. Most, hogy ezt cáfolta, talán közelebb jutok az igazsághoz. Maga lehetett a dob a zenekarban. Ütötték-verték a fejét, és ez meglátszik szinte valamennyi megnyilvánulásán.

Nyakfogom! Észrevehette volna már, hogy az örökösen hangoztatott, erőszakoltan előrángatott sértegető jelzői nem csak önmagukban devalválódtak, de Önt is devalválták.

Nincs tudomásom arról, hogy bárki is azt állította volna, hogy Ön az egyesületek bármelyikétől pénzt csalt volna ki.

Én azt állítottam, és állítom, hogy az Ön által megtévesztően használt BUDAŐRSI EGYESÜLET tényleges elnöke: Demeter István Úr volt az, aki a kisajátított pénzkezelési gyakorlatával egymillió forintot meghaladó értékben okozott kárt annak az  egyesületnek. És azért történt meg jogszerűtlenül az onnani kizárásom is, mert ezen tűrhetetlen gyakorlat ellen nem csak hogy felszólaltam, de bűntető feljelentést is tettem.

Ön ezzel a bűntető eljárás alatt álló személlyel szövetkezett volna az aláírások összegyűjtésére...

Kiszámoltam, hogy a szabályosan engedélyezet aláírásgyűjtés alaphangon is több százezer forint költséggel járna. Az a tény, hogy a Sz.B.É Egyesületének vélhetően már nincs is semennyi vagyona, de ennek ellenére -legalábbis ezen a fórumon- felvállalta az aláírásgyűjtést, kimeríti a csalás bűntettét. (Aki mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart....)

 

Demeter István Úr!

 

Miért nem határolódik el végre a BUIDAŐRSI EGYESÜLET nick név alatt megjelent írások tartalmától? Ha továbbra is állja vállalt feladatának megvalósítását, úgy annak költségeit saját vagyonából, vagy közadakozásból kívánja-e majd finanszírozni? Lévén, hogy a 2016. január 1-én nyilvántartott 41.000. forintnyi egyesületi vagyont vélhetően már felemésztette az április 23-i közgyűlés.

 

Aki "A"-t mond, mondjon "B"-t is!

Demeter Úr! Mikor fordult az aláírásgyűjtés érdekében engedély kérelemmel az illetékes hatóság felé? És ha nincs egyesületi vagyonfedezet annak megvalósítására, úgy meddig akarja téves hitben ringatni a nyakfogom által megtévesztett károsultakat?

Lipcsik Márton

SZABADOS BANDI Creative Commons License 2016.06.13 0 0 7384

Bubo doktor nagy tanítóm mondta: Hülyével ne vitatkozz, mert magad is hülyévé válsz. 

Én nem akarok azzá válni.

Én nem vagyok azon a szinten, hogy magamba beszéljek, és vitatkozzak önmagammal, mint ahogy tehetetlen dühében görcsbe rándult agyhellyel eljutott ELNÖK=Budaörsi Egyesület,= B U MMM=, nyakfogom 

A fenyegetést pedig lehet folytatni, az erőlködésnek besz...-ás a vége. Az olyan öregnek mint az előbb felsoroltak aki elmúlt 75 kell a jó bélműködés. Akinek a neve otthon kuss, itt kiélheti magát, ameddig talál magának hallgatóságot, és jól ki nem nevetik.

Hajrá Sényi uram, küzdjön, mert a bohóc címért meg kell küzdeni, a sikert nem adják ingyen. Egy kocsma zenésznek ezt tudni kell. Gyakorlás, gyakorlás, ez a siker titka. A kontrollhoz pedig kell a tükör.

Előzmény: BUDAŐRSI EGYESÜLET (7381)
BUDAŐRSI EGYESÜLET Creative Commons License 2016.06.12 0 0 7383

Én eddig az egyesületetek pénzéből egyetlen forintot sem tettem zsebre.Hát te ? Hát ti?

Én az akaratotok,és az állandó csúszó-mászó akadékoskodásotok  ellenére teljes erőmmel  a károsultak pénzének visszaszerzésén dolgozom, az egyetlen életképes módszer megvalósítása révén.

Ezért én nem állítólagosan,hanem veletek szemben ténylegesen igaz ember vagyok.

Ti most már keményebb nyakfogást harcoltatok ki magatoknak,mint a gazember balázs.

Előzmény: Márton Lipcsik (7380)
BUDAŐRSI EGYESÜLET Creative Commons License 2016.06.12 0 0 7382

Ilyen szava hihetetlen a bundi bandi(mert akkor berezelt ,amikor meglátta  4 ezer  aláírás gyűjtési listát az indexen)

 

1.EZT NYAKFOGOM ÍRTA korábban

 

nyakfogom  2015.05.26 

    0 0 6411

 

 

Azért olvastam el a magyar történelemről szóló 24 könyvet/2500 oldal/,hogy választ kapjak

a " régi dicsőségünk hol késel az éji homályban"kérdésre.Megállapítottam,hogy Szent Istvántól

kezdve az összes erős uralkodónk halála után-utód hiányában-a széthUzás,a marakodás ,és hatalmi

harc következménye egy legyengült,erőtlen,magatehetetlen állam lett.

Legyen magunkhoz való eszünk,és a saját jól felfogott érdekünknek megfelelően egy emberként

/egyeület és károsultak/húzzuk ki  a tengelyéig sárban ragadt baumag ügyet a sárból.

Az egyesület vezérletével meg kell találnunk azt a lehetőleg sztár ügyvédet,aki sikerdíjért 

kijeleöli az utat legalább 100 hivatalos hatalmasság felé.Ez a legnehezebb része a teen-

dőinknek.Amikor ez megvan,utána az 1 millió aláírás összegyűjtését magunknak kell biztosítanunk.

A 19 pénzbefizető hely közül én már Győrben,Zalaegerszegen és Baján látom a károsultak

összehívásának lehetőségét/1550 károsult/.

Fogjuk meg egyszerre mind a 12 ezren a boldogabbik végét,ne huzza ki magát senki,mindenki tegye hozzá az erejét,és tudását.

Newton a nagy fizikus azt mondta:"adjatok egy fix pontot,és kifordítom a földet a helyéről".

Csak az összefogás erejével kaphatjuk meg a most látható 1-2 % helyett az összes elvesztett pénzünket.

 

 

 

2.EZ BUNDIBANDI  KORÁBBI VÁLASZA AZ előző ALÁÍRÁS GYŰJTÉSRE:

 

 

 

Az elnök  2015.05.26  

    0 0 6413

A magam részéről az ilyen természetű kezdeményezéshez szívesen csatlakozom magam is, és minden tudásommal, és erőmmel támogatom, segítem akár személyesen is, ha erre igény van.

Előzmény: nyakfogom (6411)

 

 

 

Előzmény: Márton Lipcsik (7380)
BUDAŐRSI EGYESÜLET Creative Commons License 2016.06.12 0 0 7381

Hülye gyerek,egy évi tévelygésetek után most már végül elárulom,hogy én nem harmonikás vagyok.

Egy képet jól elnéztetek,de dögöljetek meg mihamarabb ebben a téves tudatban.

Minden más vonatkozásban-így sajnos 60 ezer ember kárára  a baumag ügyben is -ezen a harmonikás féle szinten tévelyegtek.

A móres táncotok pedig elkezdődött,nem szeretnék a helyetekben lenni a következő időben.

Előzmény: SZABADOS BANDI (7379)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.12 0 0 7380

Tisztelt nyakfogom!

Hogy szűkebbre zárjam találgatásainak listáját, közlöm, hogy "Az egérke és az elefánt"nick nevet én magam választottam akkor, mikor Ön remény jelszó alatt közzétette, hogy a Budaőrsi Egyesület az április 23-i közgyűlésén alapszabályába emeli az országos aláírásgyűjtés megszervezését és lebonyolítását.

Én személyesen ismerem annak az egyesületnek a kritikus gazdálkodását, minek köszönhetően a 2016-os évet 41.000.Ft. tartalékkal nyitotta.

Mivel az elnök az Egyesület jogutód nélküli megszűnését javasolta, 2016 évre már tagdíjfizetést sem írt elő a tagok részére.

Ezért adtam a Budaőrsi Egyesületnek az egérke nevet, és a Victor Hugó utcai egyesületnek az elefánt nevet.

A Demeter István elnökhöz kapcsolódó aláírásgyűjtési ajánlattal kapcsolatos észrevételeimet ezután is Az egérke és az elefánt név alatt fogom közzé tenni.

Ön azt állította, hogy remény egy 83 éves idős, önálló címmel és telefonszámmal rendelkező károsult, aki nem azonos Önnel. (Messziről jött ember azt mond, amit akar...)

Ezzel szemben Ön a remény állítólagos aláírásgyűjtéshez való 7349 sorszámon megjelenő csatlakozása után elfelejtette visszaváltoztatni a csatlakozáshoz választott nick nevet, és ugyancsak remény néven 7350 sorszámon megismételte az addig csak nyakfogomhoz köthető felhívását és a névsort.

Ön beszél másokkal kapcsolatban pulyka effektusról!-miközben B U M MMMM! hengerlok, remény és korábban már felsorolt más nevek alatt Ön szapult engem a legkülönbözőbb, légből kapott hamis információkkal, mint pl., hogy bolti lopáson értek volna, meg hogy Budaörsön a szememet is kiszúrnák, továbbá, hogy eddig 13 munkahelyemről vágtak ki eddig.

Amikor mindezeket a tényeket határozottan cáfoltam, az Önre jellemző arcátlanságból eredően a szeme sem rebbent. Önnek, az állítólagos IGAZ EMBERNEK!

Holnap szándékomban áll betekinteni a Budaörsi Egyesület bírósági irataiba, és valamennyi ott fellelt, az országos aláírásgyűjtés ellen szóló bizonyítékot nyilvánosságra hozom csak abból a célból, hogy bebizonyítsam: Az Ön inspirálására az aláírásgyűjtés élére álló egyesületnek semmilyen anyagi, logisztikai háttere nincs annak lebonyolítására. Ezért kapaszkodott volna a Szabados András nevéhez köthető egyesületbe. Az az egyesület halálra van ítélve, és az elnökének a jelenlegi legnagyobb gondja az, hogy miként tudja eltitkolna az én elhallgattatásom révén azt a tényt, hogy 2010 óta egymillió forintot is meghaladó mértékben sikkasztott el egyesületi vagyont.

Mit gondol Sényi Úr? Miért nem jelent fel Demeter Úr engem hamís vád miatt? Fél talán a valóságbizonyítás eredményétől? Majd erről is be fogok számolni. 

Az Ön  és Demeter találkozására jól illik a mondás: Megtalálta  a zsák a foltját.

Külön ki fogok térni az aláíráshoz utolsóként jelentkező Fábiánné Magdolna erős különös szerepvállalásaira is.

Akik az itteni bejegyzésemre szeretnének bármilyen jellegű észrevételt tenni, kérem, hogy várják meg a holnapi napot.

Tisztelettel:

Lipcsik Márton 

 

 

SZABADOS BANDI Creative Commons License 2016.06.12 0 0 7379

Kedves Sényi Uram!

Remélem mi történt, hogy három napig nem sajátította ki az oldalt? Ennyi idő kellett hogy ezt az Önhöz oly méltó magasröptű hozzászólást megtegye, vagy az agybéli koncentrációból ennyire tellett?? 

Azért a listácska sem maradt el, a 7378-ban. Már hiányoltam. 

Gratulálok csak így tovább, és a nick nevek megfejtésében szorgoskodjon és bízzon, majd eljön a Sényi úr testéből a BAUMAG megváltó.

A haláltáncot pedig az Ön harmonika klimpertyűzésére kívánjuk mi szegények eljárni. Várom a glóriát az oly okos feje körül, és tapsoló igaz közönsége mikor emeli megváltóját a kormányzathoz aki alig várja,hogy az Ön hangját hallja az igaz ember pajzsán énekelve BAUMAG aláíró nótát énekelni.

Előzmény: nyakfogom (7377)
BUDAŐRSI EGYESÜLET Creative Commons License 2016.06.12 0 0 7378

 

 

Aki  egyetért azzal,hogy a BUDAŐRSI EGYESÜLET vezényletével megvalósuljon a károsultak,és támogatóik országos aláírásgyűjtése kérem itt jelezze .

 

Jelenleg az egyetértők száma 383 fő.

 

 1.Nyakfogom                    + 100 fő 

 2.risz                                 + 1 fő

 3.Elnök                              + 50 fő tag és azok családtagjai (legalább 150 fő)

 4.belzebub2016                +10 fő 

 5.Törpefenyő                     +20 fő

 6.fószer57                         +15 fő

 7.BARUKA                          +1 fő

 8.verthad                           +5 fő

 9.bubez                              + 25 fő

10.remény                          +2 fő

11.Fábiánné Magdika erős

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fábiánné Magdika erős

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.12 0 0 7377

 

1.Az egérke és az elefánt =Juhász Gábor,a bundibandi bal keze

2.kényszermosoly            =Juhász Gábor,a bundibandi bal keze          

3.micimackó 513              =Juhász Gábor,a bundibandi bal keze

4.pumukli1948                 =Juhász Gábor,a bundibandi bal keze  

5.egyesületek                   =Juhász Gábor,a bundibandi bal keze

6.szemléletfejlesztés       =Juhász Gábor,a bundibandi bal keze

7.Érdeklődő2                    =Juhász Gábor,a bundibandi bal keze   

8.Victor Hugjo                  =Juhász Gábor,a bundibandi bal keze

9.Baumagol                      =Juhász Gábor,a bundibandi bal keze

10.Pepi az újonc               =Juhász Gábor,a bundibandi bal keze

 

A pulyka is felfújja magát ,mert az is  nagyobbnak szeretne látszani. 

 

Minden fejőgép elromlik egyszer,és a károsultak sem tejelnek örökké.

 

Közel van a végórátok,addig még van egy kis időtök a haláltáncra.

 

Addig is további kellemes taktikázást, gazemberkedést kívánnak a becsületes,igaz károsultak.

Fábiánné Magdika erős Creative Commons License 2016.06.12 0 0 7376

Én is Baumag károsult  vagyok. Aláirás gyüjtést mindent erönkel meg kell valositani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!