Keresés

Részletes keresés

Teaway Creative Commons License 2004.10.01 0 0 188
És maga a bőr sima marad utána?
Előzmény: bejuska1 (185)
V01 Creative Commons License 2004.10.01 0 0 187

Szia!

 

Lentebb én elég sok tapasztalatot lehet olvasni erről a klinikáról.

 

Előzmény: lindsay (186)
lindsay Creative Commons License 2004.10.01 0 0 186

 

Sziasztok!

 

Van akit már kezeltek itt Alexandrit lézerrel? Mennyire volt hatásos? Én most a Bársony lézerklinikára járok, de még csak egy kezelésen voltam, (8 hetente kell menni, és kb. 4 alkalmat mondtak) nagyon remélem, hogy beválik...

bejuska1 Creative Commons License 2004.09.30 0 0 185

Sziasztok!

 

Úgy látom, ti talán ebben a témában jártassabbak vagytok, és én csak most figyeltem fel a lézeres szörtelenítésre, mert a hónaljamnál már elviselhetetlen a szőr,és hogy minden második nap borotválnom kell, ráadásul a gyanta és az epilátor nagyon fáj azon a részen.

Szóval tudnátok nekem tanácsot adni, hogy pesten hol lehetne megcsináltatni ezt a lézeres szörtelenítést? Hallottam az Epilaser nevű helyről, kinek milyen tapasztalata vagy hallomása van róluk?

 

Előre is köszi a válaszokat!

Bejus

esotherica Creative Commons License 2004.09.28 0 0 184
Oppárdon, akkor nem szóltam. Ahhoz a topichoz nincs szerencsém.
Akkor télleg pusztuljon! :)
Előzmény: Törölt nick (182)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.28 0 0 183

Ok, rendben, megértettem, semmi gond :)

Egyébként olyan sokan nem is írtak nekem, a lézer vonzóbbnak tűnik. :) Biztos sokakat elriaszt, amit írtam. De hát nem akartam szépíteni a dolgon. Azért remélem, hogy tudtam valakinek segíteni, bár még senki nem írt vissza közülük, hogy tényleg el is ment és kipróbálta.

Előzmény: esotherica (181)
esotherica Creative Commons License 2004.09.27 0 0 181
A paranioa odaát van.
Én senkiről nem mondtam, hogy rossz, ahogy azt sem, hogy jó. Csak annyit mondtam, hogy az a hozzászólás semmivel nem volt gyanúsabb, mint a Te ténykedésed. Ahogy egyikőtökről sem gondolom, hogy a reklám miatt írt ide.
Bocs, hogy épp Téged hoztalak fel példának, de a Te számodat kérik itt el a legtöbben. :)
Amúgy azt honnan lehet tudni, hogy a csajszi mellet is szabat?
"Persze más dolgokat is intézek közben Szegeden."
Ha jól sejtem, ebből következtetted ki. És ha ott jár fősulira? Vagy a Tisza-parton vízmintát gyűjt? Vagy szerinted Szegeden nincs is más, csak az az egy szem lézerklinika???
Előzmény: Törölt nick (180)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.27 0 0 180

Nem vagyok kozmetikus és nem kapok százalékot :) (nekem valahogy ez eszembe se jutott, persze mindenki magából indul ki) Bár elég jó lenne, ha magamnak meg tudnám csinálni. Persze lehet hogy nem bírnám ki...

Épp ezért nem tettem közzé a telefonszámot, hogy ne legyen reklám, majd akit érdekel, ír nekem. De mindenkiben lehet valami rosszat látni, ezért felőlem mindenki gondoljon amit akar.

Esotherica, neked mi lenne az a módszer, amivel valaki megoszthatná a jó tapasztalatait és nem lenne százalék-gyanús? És mennyivel volt korrektebb palbeata hozzászólása, mint az enyém? Csak érdeklődöm, hogy mi alapján döntöd el, ki a "jó" és ki a "rossz" ebben a topikban.

Előzmény: esotherica (178)
esotherica Creative Commons License 2004.09.26 0 0 178
Szerintem teljesen korrekt volt a hozzászólása. Vagy az a gáz, hogy nála működött?
Ha már itt tartunk, krike hány százalékot kap a kozmetikusától? Vagy ő maga a kozmetikus?
Előzmény: Törölt nick (177)
palbeata Creative Commons License 2004.09.26 0 0 176

Sziasztok!

Én Szegedre járok a lézeres szőrtelenítésre.

Hónaljon és bikini vonalon kezdtünk.

4 alkalom után a hónaljam teljesen kész volt. A bikini vonalra 6 alkalom kellett.
Szegeden a felhasznált lézer villanás szerint kell fizetni.  Az árak jelentősen olcsóbbak mint itt Bp-en, a gépük meg sokkal gyorsabb mint a Bársonynál volt. (De ott csak egyszer voltam.)

www.plasztika.net/lepilalas
Persze más dolgokat is intézek közben Szegeden. Bár szerintem emiatt is érdemes lemenni. Nagyon korrekten dolgoznak. Mostmár bízom az eredményben, a lábomon is meg fogom csináltatni.

beeuus Creative Commons License 2004.09.24 0 0 175

Sziasztok!

 

ha valakit érdekel: nyertünk egy 100E ft értékü utalványt a Bársony Lézerklinikára, kb. 80E-ért odaadnánk :)

 

Beus

V01 Creative Commons License 2004.09.23 0 0 174
Sziasztok!

Augusztus végén, az itt olvasottakból kiindulva, beszereztem egy Swiss Formula krémet, ami írás szerint a szőrtelenítési tevékenységet csökkenti. Eddigi eredmény: a bikinivonalnál, és a hasam alatt már sokkal kevésbé fáj az epilálás /a krém használata előtt tiszta kínzás volt, most már olyan, mintha a lábam epilálnám/.
Remélem azért tényleg kevesebbet kell majd epilálnom. Egyébként, jó, gyorsan felszívódó testápoló. :)
Mao6 Creative Commons License 2004.09.21 0 0 173
Szia krike87! Nekem is el tudnád küldeni a kozmetikusod elérhetőségét? Köszönöm!
Előzmény: family (169)
pippancs4444 Creative Commons License 2004.09.17 0 0 172

Szia Waterfalls!

Küld el légyszives a kozmetika címét és telefonszámát emilbe ahova jársz.

előre is köszi.pippancs4@freemail.hu

Pille Creative Commons License 2004.09.16 0 0 171

A BársonyKlinikán is van Epiligthos, és egy másik fajta (annak a nevét nem tudom) kezelés. Amikor elmentem hozzájuk ez előzetes tesztre (5000 Ft, és az első kezelésből levonható) egy bőrgyógyász dokival is elbeszélgettem, állitólag ez mindenkinek jár, legfeljebb nem él vele. Ő elmondta, hogy a kezelés annál hatékonyabb, minél sötétebb a szőrszál  és minél világosabb a bőr. Azaz a napbarnított bőr jelen esetben hátrány. Ezen túl a kezelést nem lehet olyankor végezni, amikor megindul a pigmentálás, tehát szoli, napozás kizárva hónapokig. Én tavasszal kezdtem(tavaly), és minden alkalommal, amikor a napra mentem, akár öt percre, be kellett kennem 100-as faktorú napvédő krémmel. Persze sokszor elfelejtettem, de akkor is ügyelni kell rá. Legjobb ezért inkább kora ősszel kezdeni. A kezelések között 6 hét van. A doki szerint egyéntől függő, hogy hány alkalom kell, 4-8 az átlagos.
Leborotválják 1 mm-esre, bekenik valami hűsítő zselével, és úgy villantanak. Maga a villanás fáj, de ki lehet bíni. A kezelés kb 5 perc. Utána egy jeges gézlapot kell szorítani a kezelt területre. Mire a gézlap leolvadt, én már nem is éreztem semmit. Persze kipirosodott a terület, de nekem érzékeny  a bőröm. A szőrszálak ekkor kiemelkednek, de nem potyognak ki kb 10 napig. Elég kellemetlen, mert nem szabad csipesszel sem kihúzgálni, meg kell várni, amíg magától kiesik. Ezt az időt tudtam a legnehezebben kivárni. Állandóan néztem, hogy eltűntek-e már a szőrök.

10 nap elteltével szinte egyik napról a másikra básonysima lett a bőröm. Már ezért megérte az egész!  

A doki még előtte figyelmeztetett, hogy a szőrtelenség nem végleges. Ugyanis a szőrök erősödése a hormonháztartás működésétől függ. Minden terülten vannak erős 8sötét) és vékony (pihe) szőrök. Amikor a hormonháztartás úgy dönt, aktiválja a piheszőrt, és belőle is sötét, vastag szőr lesz. Tehát ugyan a jelenlegi eltávolítás végleges lesz, viszont előfordulhat, hogy a szervezetem kitermel újabb, jelenleg még nem aktív szőröket. (Remek, mi?)

Azokon a területeken, ahol kevésbé hormonális a hatás, hónalj, láb, jobb sikereket érnek el.

A piheszőröket nem tudják eltüntetni.

Ezeket elmondta előre, én mégis belevágtam.

Összesen négy kezelésen voltam (sajnos, itt azt hittem, hogy elég, mert a vad szőrök eltűntek, és azért elég húzós az ár is). Mostanra sikerült azt a szintet elérnem, hogy én látom, hogy ott vannak, időnként lehúzom gyantával és kész. A különbség nagyon látványos. Viszont azt hiszem, hogy aki maximalista (és van olyan szerencsés, hogy csak néhány vékony szőke szőrszál bosszantja), az elégedetlen lenne az eredménnyel.

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.15 0 0 170
Szia! Megy mailben!
Előzmény: family (169)
family Creative Commons License 2004.09.15 0 0 169
Szia! Megtudnád adni nekem a kozmetikusod elérhetőségét?
Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.15 0 0 168

Te viszont életed végéig fogod fizetni ezt a 60-70 ezret, vagy inkább egyre többet. Nekem viszont ha egyszer kész, akkor semmi pénzbe és főleg semmi időbe nem fog kerülni. Engem főleg ez vígasztal.

Tudod, nem mindenki bírja a gyantát, és van akinek nagyon problémás a bőre. Neked szerencséd van, hogy szőkésbarna vagy :)

Mindenki más módszerben bízik, én ebben, Te abban, más a borotvában... De egyébként úgy olvastam lejjebb, hogy szőke szőrökre nem olyan jó a lézer. Azért remélem sikerül megcsináltatnod, majd írj róla).

Egyébként ha vékonyak a szőrök, akkor az epilálásnál nem kell annyira megégetni, az arcomon nekem sem látszik meg a helye egyáltalán. Tényleg nem felemelő hetekig pöttyösnek lenni, de ami utána jön, az mindent feledtet! Ezzel együtt senkit nem akarok rábeszélni, csak azért írom le a tapasztalataimat, mert úgy látom, hogy kevesen ismerik ezt a módszert.

Viszont tényleg elég szomorú, hogy nincs még a problémánkra jobb megoldás. Tudósok, kutassatok ebben a témában is legyetek szívesek! :)

Renlili Creative Commons License 2004.09.14 0 0 167

Én havonta járok a kozmetikusomhoz, 5-6000 ft körül fizetek a teljes láb, bikini +kar hónalj gyantáért.

Ez igy évente ugye 60 000-70000.-

 Az igaz hogy, én szőkésbarna vagyok, de az biztos hogy a gyantázástól ritkul...

Elhülve olvasom hogy van aki még borotvál??!!

Attól egyértelműen erősödik, és gyorsan újra nő.

 Én lézerrel az államat szeretném megoldani.... azt még hajlandó is vagyok kifizetni..

Amit Kirke irt az epilálás utáni gyógyulásról az elborzasztott.

 hetekig járjak a kezelés után piros égési sebekkel az államon??

Az elképzelhetetlen..

Elég sok rémhírt hallottam az elcseszett epilálásról, ahol komoly égési sebek, hegek maradtak a nem pontosan elvégzett beavatkozástól...

Gáz ez az egész..

 Talán a lézertől nem lesz ilyen:))

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.14 0 0 166

Nem volt ez mindig ilyen drága... Régebben, mikor elkezdtem (több mint 4 éve), még olcsóbb volt. 10 Ft-ról indult és akkor nagyon sokat jártam. Most tartok 450.000 körül. Ez is elég sok (de nem egyszerre kellett kifizetnem szerencsére), de ha végiggondolom, hogy mennyi minden csupasz rajtam, akkor megérte. Lehet, hogy a gyantázás többe került volna ennél...

(Lézerrel kb. 1 millió egy láb, 2 éve legalábbis ezt olvastam egy katalógusban. Nem mindegy.)

Szerintem nem érdemes olyan helyre menni, ahol 80-100 Ft egy szál, mert ott nem fognak sokat kiszedni, hiszen már 50 szál is remek pénzt hoz nekik. Rámegy az ember gatyája, és sose lesz kész.

Előzmény: Renlili (165)
Renlili Creative Commons License 2004.09.14 0 0 165

Megnéztem krike sorait. MAjd gyors számításokat végeztem.

 

 

26.000 * 30=780000,-   26.000 * 100= 2600.000,-

Tehát valahol 780.000-2.600.000,- között költött a szörtelenítésre?

ejha

Ez elgondolkoztatott..

 

 

krike87

Sziasztok!

 

 

 Szerintem te csak egyszer voltál, nem tudom hány szőrt szedtek ki rólad, 50-et, 100-at? Nos, rólam eddig 26.000-et!

...

Remélem mindent leírtam, de ha valakit érdekelne még valami, nyugodtan kérdezzetek. Ja, most jut eszembe, ez biztos érdekes lehet, az ára 30-100 Ft/szál. Nem csinálják túl sok helyen, nincs annyi vendég...

Remélem azért nagyon nem szomorítottalak el titeket. Üdv mindenkinek.

Előzmény: kakukkfu6 (161)
nelli24 Creative Commons License 2004.09.13 0 0 164

Sziasztok!

 

Szeretnék tanácsot kérni. Én is elgondolkoztam a végleges szőrtelenítésen. A bajszomat szeretném megcsináltatni. Valaki írjon, aki már próbálta és el tudná mondani, hogy megérte-e vagy sem. Előre is köszi!

V01 Creative Commons License 2004.09.09 0 0 163

 

Szia Maci111!

 

Köszi az infót!

Hát igen a németek a minőségre nagyon adnak. Eddig csak kialakulóban volt bennem a gondolat, hogy még nem vállalkozok lézeres szőrtelenítésre, mivel még nem tudjuk róla, hogy 5 év múlva kinő-e a szőr. De most, hogy elolvastam amit írtál már biztos vagyok benne, hogy most még nem vágok bele, majd ha a németeknél lesz, akkor kifigyelem, hogy mivel csinálják és itt Mo.-n megkeresem azt a helyet, ahol olyan készülékekkel dolgoznak mint a németek és arra befizetek. Addig marad az epilátor 2-3 hetente.

 

 

Előzmény: maci111 (162)
maci111 Creative Commons License 2004.09.08 0 0 162

Sziasztok!

 

En a hátamat szerettem volna szörteleniteni és mivel németben dolgozom gondoltam itt keresek egy Lézerklinikát.Találtam is,de ami nagyon ledöbbentett az az volt,hogy itt ellentétbe magyarországgal nem igértek tartos hatást.Itt a doki kerek perec megmondta,hogy kb.2-3 éven belül vissza fog nölni az eltávolitott ször 80%-a.Itt a lézeres szörtelenitést nem is ugy reklámozzák,mint otthon,itt mindenhol hosszútávú szörtelenítésként szerepel nem pedig végleges szörtelenitésként.Itt a kllinikán ahol voltam diodás és villanófényes lézert használnak.En nem csináltattam meg végül is mert itt is nagyon drága és hát 2évre meg nem éri meg..:((

 

kakukkfu6 Creative Commons License 2004.09.08 0 0 161

Szia Krike,

Úgy látszik, nagy a kereslet a kozmetikusodra :-), lszi küldd el nekem is az elérhetőségét.

Köszi,

kakukkfu6

kakukkfue@hotmail.com

Előzmény: Törölt nick (159)
lindsay Creative Commons License 2004.09.07 0 0 160

Sziasztok!:)

Engem Alexandrin lézerrel kezelnek, nyugtasson meg valaki légyszi, hogy hatásos! Még csak egyszer voltam eddig, de azt mondták, kb. két 2-3 hét múlva kihullik a kezelt területről a szőr, majd újranő,,, és két hónap múlva kell legközelebb mennem.

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.07 0 0 159
De igen, olvasd el a hozzászólásomat valahol lejjebb.
Előzmény: c.antiailurophobiac (158)
c.antiailurophobiac Creative Commons License 2004.09.06 0 0 158
Sziasztok, szőke szőrszálakra nem létezik végleges módszer? Előre is köszi
Előzmény: Törölt nick (157)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.06 0 0 157

Hát, no comment...

Én is most hallottam, hogy egy csaj elment a lábát megcsináltatni 400.000-ért, mire kicsit kiritkult, de azért legalább a fele ottmaradt. Úgyhogy most mehetne még egyszer ugyanennyiért, mert az ár csak a kezelt terület nagyságától függ...

Ahogy nagyviz is írta lejjebb, ez még csak kísérleti fázis, lehet hogy valakinél nagyon jól bejön, valakinél meg nem annyira. De ennyi pénzért azért disznóság ezt csinálni szerintem.

Előzmény: raycoon (156)
raycoon Creative Commons License 2004.09.03 0 0 156

Sziasztok!

 

Egy pár dolgot írnék, az egy része biztos segít, a másrésze biztos nehezít.. :-)

Nekem a hátammal vannak problémáim. A barátnőm szerint nem zavaró, de én szarul érzem magam tőle. Így én is keresgettem és én a Bársonyt választottam. A világos bőröm, és a nem túl sötét szálak miatt az EpiLight kezelést ajánlották. Kb 4 kezelésen votlam, de inkább erősődni látom, mint gyengülni.. :-( A teljességhez kb 10-11-et mondtak, de azt mondták lehet, hogy az is kevés.. Pedig nem tartozom a csubi kategóriába (szerencsére), sőt.. Sajnos nekem úgy tűnik nem vállt be.....

 

A másik a garancia. Háát, ez egy igazán érdekes dolog. A garanciát arra vállalják, hogy x kezelés hatásos lesz. Na most, ha az elején nem tudnak mondani semmi pontosat, akkor elintézik azzal, hogy erre nem adnak garanciát. Férfiak esetén meg egyáltalán nem adnak. Persze, erről nem írnak a honlapon. Így viszont könnyű bármit igérni. Az árakról csak annyit, hogy a területet borító szőrszálak számától független, mivel ez a készülék villanófényes. Ettől függetlenül és a garanciavállalás hiányát is beszámítva, igazán érdekes, hogy a férfiakat drágábban kezelik.

 

Egy másik belső dolog, ami most jutott eszembe, hogy az egyik ott dolgozó kedves lány panaszkodott, hogy sokan elmentek szülni, és az újak katasztrófa, hogy mit csinálnak szegény páciensekkel. Talán beletanultak azóta..

 

A hűtéshez is egy adalék.. Ennél a kezelésnél az ultrahanghoz használatos jégbehűtött átlátszó zselét kennek rád, ami annyira lehűti a bőrödet, hogy elvileg csak egy pici csípést érzel. Ha nagy a terület, akkor mire a végére érnek ez már sokat nem segít, de azért kibírható.

 

üdv, rc

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!