Keresés

Részletes keresés

hlslaszlo Creative Commons License 2020.01.31 0 2 2778

Eleg sokan kerdest kapunk ettermekkel kapcoslatban is.
Ha hozzaszolhatok janoo ajanlasahoz, azt lehet modani, hogy valojaban rossz ettermeket nehez talani :) Az igaz, hogy az izlesek kulonbozoek, es nem biztos hogy mindenkinek minden bejon, de ez nem feltetlenul azt jelenti hogy rossz az etterem.
Halas etleleket termeszetesen elsosorban a tengerpart kozeleben kell keresni, de peldaul a paella is sokak altal keresett etel, azt sem a hegyvideki ettermekben kell keresni. Ott nemigen van.

 

Churrost is szoktak kerdezni olykor. Nincs olyan varos ahol ne lehetne kapni. Ez tulajdonkeppen egy jo minosegu langos. Sokszor olvasom hogy fankhoz hasonlitjak. A churros madrileños nem is all messze ettol, az edes. De a "normal" helyi churros az nem edes. Az egy az egyben a langos megfeleloje, csak mas alakban. (szuleim korabban sokaig langosoztak:). Tehat ahol mind a kettot aruljak, ott szolni kell, hogy melyiket kerjuk. A helyiek forro csookival eszik, de ha veszek reszelt sajtot, tejfolt (ami nem tejfol, de hasonlo, es sokkal jobb), esetleg fokhagyma, akkor a helyi churrosbol egy premium minosegu sajtos-ejfolos langost lehet csinalni:)

Előzmény: Törölt nick (2777)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.27 0 1 2777

https://goo.gl/maps/WzpyXBkHSwVd67N48

 

La Esquina - meglepően jó etető. Családias.

 

 

 

Előzmény: rothman (2775)
hlslaszlo Creative Commons License 2020.01.26 0 0 2776

Nem figyelem napi szinten a forumot, igy nem lattam a kerdest, de a szemelyes megkeresesre valaszoltam, illetve mar meg is irtak hogy hol van. Igen Artenara, valojaban az egy etterem.

Es akinek kedve van, "jojjon velunk" egy 4 kilometeres setara a fovarosban, ennek a videonak a segitsegevel. Europa egyik legszebb varosi strandjakent emlitik. Azt azonban hozza kell tenni, hogy a fovarosban az ilyen szep, felhomentes ido nem garantalt minden napra.
https://www.youtube.com/watch?v=5j5cIjUaa5k

Előzmény: Oligonukleotid (2774)
rothman Creative Commons License 2020.01.23 0 1 2775

Arterana, Mirador la Cilla

 

Készülünk jövő héten Gran Canariára, fent van a listánkon...

Előzmény: Oligonukleotid (2774)
Oligonukleotid Creative Commons License 2020.01.22 0 0 2774

Üdvözlet!

"hslaszlo"-tól kérdezném, hogy az 5. és a 8. kép helyszínét, nevét.

Előzmény: hlslaszlo (2773)
hlslaszlo Creative Commons License 2020.01.06 0 2 2773

Boldog Új Évet Mindenkinek!:)

Gran Canaria eseteben érdekes lesz ez az év, mert jelenleg tavasztól nincs direkt járat kiírva Budapestrol. Találgatások vannak, de azzal szerintem felesleges foglalkozni:) Az lesz a tuti, amit majd a Ryanair fog mondani róla, ha egyáltalan mond majd valamit.
De ha valóban megszunik a direkt járat, átszállasos lehetoségek továbbra is lesznek. Ez minden évben változik, ami tavaly jó volt, idén már nem biztos. Néha lehet látni szuper olcsó ajánlatokat mindenféle csoportban, de az nincs kiemelve, hogy az reptéren való éjszakázással jár, vagy fél-egy napot el kell tölteni idoközben valahol. Ez szerintem nem egy optimális nyaralás jellemzoje. Én személy szerint egyszer éjszakáztam reptéren, elég volt, soha többet nem fogok:)
Budapest - Las Palmas irányban talán az egyik legjobb lehetoség lesz Ryanair madridi átszállással. 3 órat kell várakozni, ami kibírható, és 70-100 euro körüli alap jegyárat már lehet találni. Persze konkrét árról felesleges beszélni, mert minden nap változik. Illetve mindenkinek az igénye és kényelme szerint drágul. Az Iberianak is vannak járatai 2 órás várakozással 114 euroért.
Las Palmas-Budapest irányban kicsit nehezebb jókat találni.

A másik fontos és jelentos tényezo a szállás. 3 csillagos hotelt már lehet foglalni 450 eurotól 2 fore, 1 hétre félpanzióval. Aki magasabb minoséget akar, 4 csillagos már 700 eurotól találhato, szintén 2 fo, 1 hét, félpanzió. Az ár attól is függ, hogy mikor és mikorra foglalod a hotelt. A hotelek saját honlapján a legtöbb esetben olcsóbb foglalni mint pl a Bookingon.
Utazási iroda árait nézve, ha te magad foglalod le ugyanazt a repülést, hotelt, akkor fejenként 60-80 ezret is lehet spórolni. Maga a foglalás tulajdonképpen percekben mérheto munka.

 

És aki a szigetet is szeretné felfedezni, továbbara is remek kirándulásaink vannak. Sot, 2020-ban tovább bovitjük oket. Talán már most is mi kínáljuk a legnagyobb kirándulasi programot közúton (4 nyelven), de cél nem ez. hanem hogy ti a legtöbbet fedezhessétek fel a szigetbol:) Bátran kimerem jelenteni, hogy aki 2 kirándulásra is eljön velünk, az többet lát a szigetbol 2 nap alatt, mint a nyaralók 80-90%-a 1 hét alatt. De már 1 nap alatt is sok mindent lehet felfedezni velünk. Nagyon sok buszos kirandulás létezik, nekem is a munkám része volt korábban sok éven keresztül. Miért léteznek a buszos kirándulasok? Mert a nagyobb létszám miatt, ez hozza a legtöbb hasznot a tulajnak. A buszos kirándulásokból tanulva miért hoztuk létre a max. 6 fos kirándulásainkat? Hogy a legtöbb élmenyt kaphassátok, és a legtöbbet lássátok 1 nap alatt. És ezt már sokan alá is tudják támasztani, hogy ez valóban így is van.

#Your Gran Canaria
A szigettel kapcsolatos videóinkat a Youtube csatornánkon találjátok: https://www.youtube.com/channel/UCaXakhEFBLe7IcOd_hUbYrg
"Inspiráló" fotóinkat az Instagram oldalunkon: https://www.instagram.com/yourgrancanaria/
Ezek ötvözetét és infókat a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/YourGranCanaria.tour/

"Gran Canaria nagyobb, érdekesebb, változatosabb mint azt a legtöbben gondolják, ismerik:)"

Garai Andrea Creative Commons License 2020.01.02 -3 1 2772

Sziasztok :) 

3 éve szervezünk szimbolikus esküvőket Gran Canaria szigetén! várunk titeket szeretettel ! ❤
info : 

grancanariaeskuvo@gmail.com

Facebook oldal : Gran Canaria esküvő, nászút , nyaralás

Számlakepes szállások , szabadidős, szárazföldi , és vízi programok értékesítése. Motor , autó és kerékpár bérlés , és minden ami Gran Canaria🌴

Garai Andrea Creative Commons License 2020.01.02 -1 0 2771

Sziasztok :) 

3 éve szervezünk szimbolikus esküvőket Gran Canaria szigetén! várunk titeket szeretettel ! ❤
info : 

grancanariaeskuvo@gmail.com

hlslaszlo Creative Commons License 2019.12.06 0 2 2770

Megerkezett a huvosebb, esosebb ido a szigetre (ismet)
Tavaly decemberben szep meleg hetek, napok voltak, keves esovel. Iden ez mashogy indul.
Az utobbi 24 oraban a sziget eszaki reszen (beleertve a fovarost is) talan tobb eso esett, mint az elmult fel evben osszesen. A parkozeli reszekre az is igaz, hogy hosszantarto esokre altalaban nem kell szamitani, viszont hirtelen rengeteg le tud esni. Ilyenkor sok esetben, ha behuzodunk egy vedett helyre, maximum 10 perc mulva mehetunk is tovabb. Bar lehet hogy csak par percig fog tartani a setalas:)
A hegyekben ez mashogy alakulhat. Nagyobb, tartosabb esok lehetnek. Ez pedig koomlashoz vezethet. Telen ez is "megszokott" jelenseg, Sokszor es sok utat lezarnak ilyenkor attol fuggoen, hogy mennyi es mekkora ko esett az utra.
Es ez is egy ok, hogy miert zartak le a GC-200 egy reszet. Nincs az a halo ami a nagy sziklakat megfogja. es ha valaki eppen ott van... De hasonlo ok miatt van zarva az ut Taurito es Puerto de Mogan kozott is, a Tauritoban nyaralok nagy oromere (az 5 perces ut a 2 pont kozott legalabb 20 perc lett emiatt).
Egy koomlasra eleg nehez felkeszulni, de erdemes odafigyelni azoknak, akik a hegyekben autoznak.
(A kepek frissek, de nem sajat.)
#Your Gran Canaria
Folyamatosan infok, programok a szigetrol:
https://www.facebook.com/YourGranCanaria.tour/

hlslaszlo Creative Commons License 2019.11.22 0 2 2769

Sokan ugy koszontetek meg a segitsegunket, infokat amit nektek adtunk akar a nyaralas elott, vagy mar Gran Canarian, hogy ajandekokkal leptetek meg bennunket. Termeszetesen nem az ajandekokert igyekszunk segitsegetekre lenni, ezt talan mondanunk sem kell:)


Mivel a karacsony is kozeleg, ugy gondoltuk, hogy most mi fogunk benneteket meglepni egy kedves kis karacsonyi ajandekkal. Persze mindenkit nem tudunk, de egy nagyon egyszeru jatekkal 6 szerencsesnek elkuldunk postan osszesen 6 kepeslapot, 6 karacsonyfadiszt es 180 euro ertekben kuponokat, amelyek az egyedi Egesz Napos Kirandulasainkra ervenyesek. A kuponok 2 evig ervenyesek, es atruhazhatoak. Minden info megtalalhato a jatek leirasaban a Facebook oldalunkon ITT: https://www.facebook.com/YourGranCanaria.tour/photos/a.1696009567361774/2126429210986472/?type=3&theater
Meg 1 hetig aktiv a jatek, utana indulunk is a postara hogy feladjuk a leveleket, mert szeretnenk ha karacsonyra mindenkinek megerkezne.
Ha kedved van, vegyel reszt te is a jatekban!:)


Es elore is Boldog Karacsonyt!
Your Gran Canaria
Estefania es Laszlo

hlslaszlo Creative Commons License 2019.11.20 0 2 2768

Korrigalas. "Ok vagy "NEM" Celsiusban mernek,..." kimaradt a "nem" szo
Viszont mara szep tiszta ido kerekedett a szigeten:)
Ha egy delelott szep napos vagy eppen felhos, nem jelenti azt, hogy delutanra (vagy 1-2 oran belul) ne valtozhatna meg az idojaras teljesen. Ez teljesen hetkoznapi jelenseg.
Es talan meg egy kiegeszites az elozo hosszab irasomhoz.
Miben is lehet csaldoni? Abban ha valaki a fovarsoban nyaral, de a deli resz idojarasat varja el. Ez teljesen kizart. Nyari honapokban termeszetesen nem kell huvosre szamitani, sokszor van szep ido is (az ev barmely idoszakaban), de delen akkor is melegebb van. Illetve az is kizart, hogy a fovarosban 1 hetig valaki teljesen napfenyes, kek eges hetet tolt el minden nap. Ilyen nincs. Ugyanakkor elni szerintem sokkal kellemesebb Las Palmas es a kornyeke, mivel nincs allando hoseg. Ebbol a szempontbol en abszolut fovaros parti vagyok:) De a nyaralas es az elet teljesen mas tortenet. 2 eve telen olyan idoszak is volt, hogy 16-17 foknal nem volt tobb napkozben hasszabb ideig. Sokszor es sokat esett az eso. Karnevali programok lettek elhalasztva a rossz ido miatt. Az ilyen idojaras biztosan csalodast okoz sokaknak. Foleg hogy ekozben delen masok "szetegnek" a napon.
Hogy iden milyen tel lesz, majd meglatjuk. De ha igy halad, iden ismet lehet majd hogolyozni:)

Előzmény: hlslaszlo (2767)
hlslaszlo Creative Commons License 2019.11.19 0 3 2767

Nehany szo az idojarasrol, ez a tema eleg aktualis most, mivel kozeledik a tel, meg ha ez furan is hangozhat:)

-------------
Sok embert megismerunk a kirandulasaink soran, igy sok kerdessel is talalkozunk, az idojaras termeszetesen egy a legfontosabbak, leggyakoribbak kozul.
Ha valaki csak feluletesen tajekozodik, es csak az utazasi irodak prospekutasiban lathato, bikiniben a napos strandon sutkerezo lanyok kepevel erkezik a szigetre, csalodas is erheti. Sajnos ilyennel is talalkozunk neha.

Zarojelben jegyzem meg, hogy vannak tobben akik tanacsot kernek tolunk, vannak akik meg is fogadjak. Mivel mi nem ertekesitunk nyaralasokat, igy nem erdekunk szepiteni a valosagot sem. Konkret szallasokkal kapcsolatban is megkeresnek velemenyert, van olyan amirol inkabb mindenkit lebeszelunk (mert panasszal es csalodottan ternek onnan haza altalaban), van olyan amit ajanlunk. Ez igaz a foldrajzi elhelyeszkedesre is. Tobbek nyaralasat tettuk mar igy szebbe, illetve "megovtuk" a csalodastol oket. A Facebook oldalunkon is eleg sok info talalhato a nyaralashoz, mindenki altal hozzaferhetoen. Mi elsosorban kirandulasokkal foglalkozunk, termeszetesen aki kirandul is velunk, sokkal bovebb infot kaphat barmirol, amennyiben konkret kerdesei is vannak. Persze mindent mi sem tudunk, de mindig igyekszunk segiteni.

 

Arra a kerdesre hogy milyen az ido, a legjobb valasz talan egy kerdes: "hol?" Eszak, del, hegyvidek?
Telen a szigeten a homersekletkulonbsegek sokkal jobban szetvalnak, kielezodnek. Az utobbi hetekben a Napot az eszaki reszen, a fovarosban szinte csak a kepeslapokon lehetett latni, a hegyekben meg ott is alig. Nem volt olyan nap hogy ne esett volna az eso eszakon, a hegyekben totalisan borult, termeszetesen esovel.
A legmagasabb pontnal 8 fokig is lement a homerseklet, a fovarosban 20-24 kozott mozog.
Delen termeszetesen ennel melegebb van, de a Nap ott is kevesebbszer mutatkozott az utobbi hetben. Az egyik hotel alkalmazottja emlitette nekunk, hogy rengeteg nyaralo az idore panaszkodik, es mindenki azt kerdezi, hol a Nap?


Vizhomerseklet: friss...november meg furodheto, december meg elmegy. De azert eleg sokat elmond az, hogy ha a part viszonlag tele is van, mar csak nehanyan uszkalnak a vizben. Na igen, olvasom en is neha hogy allando 23-25 fokos a vizhomerseklet. Ok vagy Celsiusban mernek, vagy erdekuk van abban hogy melegebbnek tuntessek fel a vizet:)


Igen, kozeledik a tel.
De ez nem azt jelenti hogy most mar csak rossz ido lesz. Tavaly peldaul a december kifejezetten napos es meleg volt. 2 eve viszont az utobbi 30-40 ev leghidegebb tele (januar-februar).
Telen 0 es 30+ fok kozott barmivel lehet talalkozni, attol fuggoen hogy hol tartozkodunk.
Ez az idojaras azt is eredmenyezi, hogy kezd a sziget zoldulni, eletre kelni. A nyaralok ertheto modon a meleget keresik, ezert a tobbseg delen nyaral. Es ha nem is tavolodik el onnan, akkor csak a koparsagot tapasztalhatja, az igazi zold es buja Gran Canariabol semmit nem ismer meg. Legyunk oszintek, sokakat ez nem is erdekel, hanem csak a strandok. (Akit viszont erekel, szamukra remek kirandulasaink vannak:)
Akinek van Facebook elerese, ezen a videon (az oldalunkon) lathato, hogy a sziget deli oldalan is jelentos esozesek voltak most. Idojaras szempontjabol ez a kirandulasunk nem volt szerencses. De ugy is mondhatjuk, hogy olyat lattak a kirandulok, amit nem tul sokan.

VIDEO: https://bit.ly/342xvHJ
De nagyobb esozesekkor spontan kialakulo vizesesekkel is talalkozhatunk. Ilyenkor termeszetesen megallunk, hogy kozelebbrol is megnezzuk. (ez csak egy azon flexibilitasunk kozul, amit peldaul egy buszos kirandulassal sosem lehet megtenni).
VIDEO: https://bit.ly/2OqhB3j
De mielott panikot keltenek:), ilyen idojarasra a sziget deli reszen nem kell szamitani. Ha netan esne is az eso, legalabb melegebb van...
Illetve mi is megtalaltuk azert a Napot az esos idoszakban is.
VIDEO: https://bit.ly/2CWLAdM
Az Instagram oldalunkon igyekszunk mi is naposan feltuntetni a szigetet, es nem tul sok borogos kepet feltolteni:) https://www.instagram.com/yourgrancanaria/
- Your Gran Canaria - felprivat kirandulasok. Tapasztald meg a kulonbseget!
- Your Gran Canaria neven megtalalotok: Facebook, Youtube, Instagram, yourgrancanaria@gmail.com

 

 

Turtles26 Creative Commons License 2019.11.17 0 0 2766

Igen, köszönöm a választ. Persze, hogy elírtam. Monte Feliz. 

Kedden repülünk. Úgy látom jó idő lesz a jövő héten. :)

 

Előzmény: hlslaszlo (2747)
hlslaszlo Creative Commons License 2019.10.29 0 1 2765

Igen, 1 het nagyon gyorsan el tud telni. Fokent hogy a jelenlegi direkt repulessel ez inkabb 6 nap (es most meg ez jobb is, mint ahogy az korabban volt). (Mikozben tobbszor latni utazasszervezoket, hogy ugy reklamozzak, 7 ej, 8 nap...eljunk a gyanuval, ha mar szamolni sem tudnak, akkor mas turpiszsagra is kepesek lehetnek:) )
Nyugdijaskent teljesen mas a helyzet. Valoszinuleg eleg sokan csinaljak, hogy a teli honapokat, vagy azokbol nehanyat a szigeteken toltenek el. Mi is ismerunk olyanokat, akik a telre mindig egy hazasparnak adjak ki az apartmanjukat, mert ok minden evben kiveszik 5-6 honapra. Igaz, ok skandinavok.
Az almok olykor valora valnak...:)

Előzmény: malnatorta22 (2763)
hlslaszlo Creative Commons License 2019.10.18 0 0 2764

Az szerintem sem lesz mar nyitva soha. Hiszen pont azert epitettek meg az alagutakat (rengeteg penzbol), hogy azt a veszelyes es rossz utszakaszt kiiktassak. (Illetve hogy leroviditsek az utvonalat La Aldeaba.)
Olyan terveket is lehetett mar latni, hogy az alaguttol eszak fele tovabb folytatjak az uj utat (ami mar autopalya/autout szamozast kapott) viaduktokkal, autouttal vagy autopalyaval.

Előzmény: similis (2758)
malnatorta22 Creative Commons License 2019.10.14 0 0 2763

Szia ! Nagyon jó kép. Sajnos mi már haza is jöttünk, nagyon gyorsan eltelt ez az 1 hét. Jó idő volt, meleg  és sok nap sütés. Sajnos  a fővárosba nem mentünk el most kihagytuk nagyon kevés volt az időnk. Imádjuk a szigetet és nagyon " irigykedek" rád mert ott élsz. Tudom hogy a napfényből nem lehet megélni, de mi már nyugdijasok leszünk hamarosan dolgoztunk már eleget. Ránk férne egy kis nyugodt élet ott ahol szeretnénk. De ez csak álom marad.

Előzmény: hlslaszlo (2757)
similis Creative Commons License 2019.10.11 0 0 2762

Igen tavaly nekem se engedte. Meglátjuk. Csak ha most is zárva, lehet nem is mennénk arra mert 1000 más dolog kimaradt tavaly azért lenne jó biztosan tudni.

Előzmény: Törölt nick (2761)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.11 0 0 2761

Figyi, amikor ott voltam, akkor nem engedte a google.

Most viszont engedi és ez szerintem jó jel.

Előzmény: similis (2760)
similis Creative Commons License 2019.10.11 0 0 2760

Hát akkor félek örökre az, csak azért kérdeztem mert most a google simán hagyta rajta az útvonaltervezést. Nagy kár érte :(

Előzmény: Törölt nick (2759)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.11 0 0 2759

Június elején zsákutca volt. De gondolom ez az infó nem segít ki.

Az északi vége az útnak akkor nagyon elhanyagolt volt és nem úgy tűnt, hogy ezt valaha is rendbe hozzák.

Előzmény: similis (2758)
similis Creative Commons License 2019.10.10 0 0 2758

Azt szeretném kérdezni, a GC200-as a Mirador de Balcontól most járható végid Puerto de la Nives felé? Tavaly novemberben voltunk, és akkor nem lehetett végigmenni rajta, vissza kellett menni az új útra.

hlslaszlo Creative Commons License 2019.10.07 -1 0 2757

Szerintem vannak eleg sokan akik eljatszanak a kikoltozes gondolataval Gran Canariara (is). Legalabb egy dolgot erdemes atgondolni (es ezt nem neked celozva irom), hogy bar igaz, sok a napsuteses orak szama, az ido jo, de szimplan a napfenybol nem lehet megelni.
Mondjuk a fovaros kornyeken az utobbi 1 hetben nem nagyon lehetett latni a Napot, de ez mar mas kerdes:) Ugy masfel hete sikerult elkerulni a felhoket, es keszitettem egy kepet egyik kirandulasunk egyik megallojanal (egy kis reklam), egyre tobb hajo kezd el jarni a szigetekre. jon a tel.

Előzmény: malnatorta22 (2756)
malnatorta22 Creative Commons License 2019.10.04 0 0 2756

Köszi szépen, reméljük jó lesz csak nagyon rövid.Holnap kora este érkezünk.Nagyon szeretjük a szigetet a fövárosba is el szoktunk menni 1 napra. Nagy álmom volt hogy oda költözzek sajnos most egyre messzebb kerülök az álmomtól. 

Előzmény: hlslaszlo (2755)
hlslaszlo Creative Commons License 2019.10.04 0 1 2755

A Kasbahot csak annyira ismerjuk hogy van, es hogy kb mi van ott. Rengeteg a lehetoseg, es mindenkinek megvan a szemelyes kedvence biztosan. Valaki a Yumbo centert kedveli, valaki inkabb elkeruli...:) Mi nem delen lakunk, igy ritkan toltunk ott el esteket. Mint minden velemeny, ez is szubjektiv, en nem is tudnek abban az allando melegben es koparsagban lakni ott delen. Az a turista terulet, annak hoztak letre. Es ebben a velemenyben nincs semmi negativ toltet:) Telen peldaul kifejezetten nem javaslom azoknak a fovarost nyaralasra, akiknek a jo ido is szamit. Elofordulhat hogy alig tapasztalnak 20 fok feletti homersekletet, a Napot is alig latjak, es meg esetleg el is aznak parszor. Aki a melegre es a strandokra vagyik  a nyaralas alatt, annak a deli resz az idealis, en is azt javaslom.
Szerintem (mert ilyen statisztikaval meg nem talalkoztam) a turizmus tobb mint 80%-a delre osszpontosul, a helyiek tobb mint 80%-a pedig a sziget eszaki felen, reszen lakik (fokent a hetvegeken viszont rengeteken mennek delre strandolni).
Es szerintem az egyik legjobb idoszak a nyaralasra a szigeteken az oktober es november. Igaz hogy nem ezek a legmelegebb honapok, de meg mindig remek az ido altalaban a sziget egeszen, furdeni meg a kevesbe batrak is tudnak siman, mert meg nem hideg a viz (vagy nem annyira:)), a kontinensen mar eleg huvos lehet, es altalaban a repjegy sem olyan draga ebben az idoszakban. Bar ez iden mar kicsit mashogy alakult.  Surun kellett figyelni es ugyesen vasarolni, de azert lehetett olcso heteket kifogni. Tavasszal pedig azert szep a sziget, mert nagyon szep zold (persze nem a deli resze).


Kicsit elkanyarodtam a Kasbahtol, a lenyeg, hogy jo nyaralast nektek es szep idot!:)
Erdekessegkeppen pedig egy kep, hogy mi volt delen ugy 50-60 evvel ezelott.

Előzmény: malnatorta22 (2753)
zitatours Creative Commons License 2019.10.01 -3 0 2754

Jelképes szertartás , Esküvői fotózás Gran Canarián !

Titeket is várunk szeretettel ! 

Megtaláltok minket  a Facebookon Zitatours címen !

Szép napot!

Üdv Mindenkinek ! 

malnatorta22 Creative Commons License 2019.09.30 0 0 2753

Szia! Köszi szépen, reméljük jó idő lesz. Csak egy rövid 1hetes pihenés nagyobb kirándulások nélkül.Nagy sétákat teszünk a tengerparti sétányokon , tervbe van még egy pénteki  piac Mogánba. Nagy kedvencünk  Maspalomas a" sivatag".Minden este Kasbah dance ahol fantasztikus táncosok táncolnak egész este és bárki táncolhat jó zenékre. Ismered  a helyet? Nagyon szeretjük a szigetet most megyünk 8 -adik alkalommal.

Előzmény: hlslaszlo (2752)
hlslaszlo Creative Commons License 2019.09.30 0 0 2752

Szia,
Januarnal biztosan jobb ido lesz oktoberben. Altalaban a januar es a februar a ket leghidegebb honap. A kulonbsegek olyankor jobban kielezodnek. Extremebb helyzetben 0-35 fok kozott barmi lehet. Persze nem mindegy hogy hol (del-eszak-hegyvidek, napon-arnyekban). A 10 fok alatti homerseklet a hegyekben olyankor mar teljesen normalis. Sot kisebb havazas, de jegeso is kapott mar el tobbszor, vagy lefagyott utak sem elkepzelhetetlenek. De aki a sziget deli reszerol nem nagyon mozdul el, ezeket talan el sem hiszi:) Na es oktoberben nem ez lesz. A nyar mar igazabol tetozott korabban, de ha jon egy meleg aramlat Afrikabol (calimanak hivjak a helyiek), akkor meg melegebb is lehet mint a nyari honapokban ugy altalaban. Tul sok hosszuval ne keszuljetek szerintem. Most meg a hegyekben sincs hideg. Ma keso este 24 fok volt a kozepso-eszaki reszen (tengerszinten).

Előzmény: malnatorta22 (2748)
Duwa Creative Commons License 2019.09.29 0 0 2751
Köszönöm! :)
Előzmény: malnatorta22 (2750)
malnatorta22 Creative Commons License 2019.09.29 0 0 2750

Szia! Napközben nyári ruha  rövid nadrágos idő van este egy kardigán  vékony hosszú nadrág. Mi playa de inglésbe szoktunk lenni. A fővárosba szokott ennél egy kicsit hűvösebb lenni. Lehet hogy szerencsések voltunk de nekünk mindig jó időnk volt illetve a szél erős szokott lenni. Mi napozni és fürödni is szoktunk szinte mindennap. A víz 20 fokos. A sziget déli része melegebb.

Előzmény: Duwa (2749)
Duwa Creative Commons License 2019.09.29 -1 0 2749
Kedves Malnatorta22!

Mi januárban megyünk, és mivel Nektek akkor nagy tapasztalatotok van, tudnátok segíteni, hogy milyen ruhákkal érdemes készülni? Sokat olvastam már a témában de jobb lenne olyantól egy kis tanács akinek valódi tapasztalata van.

Köszi!
Duwa
Előzmény: malnatorta22 (2748)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!