Keresés

Részletes keresés

Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.23 0 0 7429

A 7410-es sorszámú írásom elején feltett kérdésemre maga nyakfogom adta meg a választ az azóta jegyzett nyilatkozataival.

 

Kérem Szabados András egyesületi elnököt, hogy vonja vissza az egyesületen kívüliként kizárólag nyakfogomnak biztosított iratbetekintési lehetőséget.

 

Nyakfogom meg fog lepődni...A jó hírnév "okkal való" csorbítását, vagy a rágalmazó kijelentéseit az állítólagos bűnös pénzkezelési gyakorlatra vonatkozó iratok ismerete nélkül miként fogja tudni bizonyítani?

 

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.23 0 0 7428

A pesti egyesületet miattunk sérelem nem érte.

Csak hogy éppen mi védjük a tagokat és pénzüket azzal,hogy felvettük a kesztyűt a kirablóik ellen.

Na akkor nézzük csak ki árt a pesti egyesületnek:

mi,

vagy ti,a kirablók?

 

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.22 0 0 7427

 

1.Nyugodtan csókold meg a főnököd seggét,mert te is olyan kerge birka vagy mit a bundi.

 

2.A Szögesdeszka ,és a 80/20 ügyben te is úgy kóvályogsz mint a gólyafos a levegőben.

 

3.Ilyenekhez mint ti, még ez a mostanában kapott stílus is kedvezményezett, amit a nyakatokba kaptatok.

Ez még csak a gyenge kezdet.

 

4.Nincs jövőképetek ,és nem is keresitek a kiutat.Ti csak véditek az eddig elrabolt,és a jövőben elrablásra kerülő pénzt(tagdíjak).Ehhez majd a tagoknak is lesz néhány szavuk,a következő közgyűlésen.

 

5.Nekünk van jövőképünk,amely a megvalósítás szakaszába lépett a BUDAŐRSI EGYESÜLET kivitelezésében.Azonban semmit nem kötünk a te szaglászó orrodra.

 

 

6.Ti nem  vagytok azonosak az egyesülettel.Ezt jól vésd az eszedbe.

Az egyesület rajtatokon kívüli részét semmi nemű sérelem nem érte.

Ne bújj folyton az egyesület mögé.Te egyedül csak a lipbecsókolhatsz vagy ,és nem maga az egyesület,amit ráadásul jól kizsaroltok,félrevezettek,és mindenféle maszlaggal etettek.Eközben nagyobb kárt okoztok,mint a balázs,mert a pénzük visszaszerzésére elindult polgári kezdeményezést veszélyeztetitek.Honnan veszitek erre a bátorságot leendő markói töltelékek.?

 

Nyugodtan tedd meg a feljelentést,de te csak a saját hírneved sérelmére hivatkozhatsz.Persze akinek csak rossz hírneve van,az eleve nem sérülhetett meg hírnév ügyben.

 

7.A bitangok meg már rág kiérdemelték ,amit tőlem eddig sajnos csak a szavak szintjén kaptak kaptak.

 

8.Kérd az istenedet,hogy velem ne találkozzál,mert én egy pillanat alatt eszedbe juttatom az összes bűneidet,amit 100 ezer baumagban érintett károsult ellen eddig elkövettél,és inad szakadtáig most is ezzel fajtalankodsz.

9.Ti vérszívó piócák,vírussal fertőzött kullancsok vagytok a baumagosok testén  .

A korrupciót is már rendszer szinten űzitek.

Előzmény: Márton Lipcsik (7426)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.22 0 0 7426

nyaklfogom megtalálta a szögesdeszka nick nevét is a 80/20 kódszámon túl. Ma már bizonyos, hogy az e gy e s ü l e t nick név alatt a 2016. április 25-én megfogalmazott Együttműködési meghállapodás is Sényi Miklós számítógépén fogalmazódott meg.

Sényi ezt az együttműködési megállapodást -most már mint a BUDAŐRSI EGYESÜLET elnökségi tagja- itt megismételte.

A tisztánlátás érdekében -a kért ügyészségi vizsgálat sikerét nem befolyásoló módon- idézem a Demeter István elnök által összehívott 2016. április 23-i közgyűlés 7. napirendi ponját: "Beszámoló az Egyesületünk életéről, jelenlegi helyzetéről, ebből eredően javaslat az Egyesület jogutód nélküli megszűnésére".

A közgyűlés napirendi pontjaira vonatkozó szöveges beszámoló a 7. pontban kéri "a közgyűlés mondja ki az Egyesület jogutód nélküli feloszlását.

Ez a társaság azonban azonban továbbra is együtt maradhat, mint Kötetlen Károsultak Baráti Köre." (KKBK.)

A közgyűlés 20 igen szavazattal az előterjesztést elfogadta.

Ezek szerint az Egyesület jogutód nélkül megszűnt, és tagjai Kötetlen Károsultak Baráti Köre néven külön regisztráció nélkül működik tovább.

Miként lehet ezt a kötetlen társaságot az Egyesület újjáalakulásának, megerősödésének tekinteni?!

A KKBK társaságnak nem ismerhető meg a vezetője, de az minden esetre jogszerűen nem tehette meg a felhívást a jogutód nélkül megszünt Egyesület nevében.

Demeter István Úrnak végre nyilatkoznia kellene, hogy a fórumon megjelent Együttműködési megállapodást ő tette-e fel, és tudatosan lett-e használva erre a célra a megszűnő  E gy e s e l ü l e t   nick név. 

Ha erre a kérésemre is nyakfogom fog válaszolni, úgy egyértelmű lesz előttem, hogy a farok csóválja a kutyát. Vagyis az E gy e s ü l e t nick név is nyakfogomot, Sényi Miklóst takarja.

Lipcsik Márton

 

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7425

Még van egy utolsó esélyetek a megtérésre.

 

Ennek elmulasztása után pedig jön a Markó.

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7424

Két hónapja nem válaszolt Szabados az alábbi együttműködési megállapodásra (7137).

 

EBBENBEN A BUDAŐRSI EGYESÜLET A KÖZÖS POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS (ALÁÍRÁS GYŰJTÉS) KÖZÖS MEGSZERVEZÉSÉRE TETT FELHÍVÁST SZABADOSNAK. 

 

 

KÖZTUDOTT AZ ,HOGYMIÉRT NEM VÁLASZOLT:MERT EBBŐL NEM CSOROG A LÉ.

 

 

 

 

E gy e s ü l e t  2016.04.26    0 0 7137

Kedves Károsult társaim !

 

Ezúton tájékoztatlak benneteket, hogy a budaörsi egyesület 2016. április 23.-i közgyűlésén újjá alakult. Új tagok belépésével és új vezetőség választással megerősödött. Céljai közé felvette az országos aláírásgyűjtést, mint polgári kezdeményezést. Aki támogatni akarja munkánkat, illetve az egyesület céljaival egyetért az csatlakozzon hozzánk. Email címünk: szbeegy@gmail.com

 

Más: Az új vezetőség első ülésén levelet fogalmazott meg a másik egyesület elnökének, melyben kéri együttműködését. Ezt a levelet az alábbiakban közöljük.

 

 

 

                                                                                            

Tárgy: Együttműködési megállapodás

 

 

Tisztelt Szabados András Elnök úr !

 

Mint ismeretes 2016.04.23.-án újjá alakult a Budaörsi Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete.

Egyesületünk egyetlen, első számú célja a 13 éves csúfos jogi kudarcsorozat láttán egy új stratégia megvalósítása, az elrabolt pénzünk visszaszerzésére, az országos aláírásgyűjtés, mint polgári kezdeményezés útján. A beszedett tagdíj döntő többségét erre fogjuk fordítani.

A jog útvesztői miatt eddig már bűnösen sok időt pazaroltunk el, amit súlyos felelőtlenség folytatni annak közismert eredménytelensége okán.

 

A közös cél elérése érdekében együttműködési megállapodás megkötését ajánlunk fel Önöknek.

 

Az együttműködési megállapodásunk főbb területei FONTOSSÁGI sorrendben.

  1. Az aláírás dokumentumainak jogilag kifogástalan minőségű megszerkesztése (pl. adatvédelem, stb.)
  2. Egy aktív csapat, egy „kelesztő” aktív tömeg megszervezése (saját tagjaink, internet, index, facebook, stb.)
  3. Átütő erejű aláíró tömeg létrehozása, aktivizálása Magyarországon a károsultak, és támogatóik „felébresztésével”, összefogásával (média, pártok, interpellációk, Pilisinvest, Dunaprofit, Verticalinvest, Pannon Unió, Fundamentum, Baumag, Q,uestor, Budachas, stb). Ez minimálisan 3 millió aláíró és egyben szavazó is.
  4. Körmére kell néznünk a felszámolónak is. A korábbi ügyvédjüknek 13 éves munkájáért a hírek szerint 170 millió Ft-ot ítélt meg a bíróság, ami a pénzünk elherdálásából csak egyetlen példa.

Itt már nincs időnk sokat lamentálni.

 

A jövőbeni együttműködés reményében sürgősen várom szíves válaszát.

 

Százhalombatta, 2016. április 25.

 

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7423

 

Tudjuk,hogy te ,meg ti szűntök meg azonnal,mihelyst egy hatósági kivesézés megtörténik,amihez egyre közelebb sodródtok.

A bűnötök éppen 54 milliószorosa a jó hírnévhez fűződő elképzeléseiteknek. 

Akkor nagyon nem szeretnék a helyetekben lenni. 

 

Előzmény: Márton Lipcsik (7418)
nyakfogom Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7422

Írásodra szín ötöst kapnál tartalomra,és külalakra egyaránt.

Bár sok károsultnak  lenne hozzád hasonló éles látása,akkor már a pénzünknél lehetnénk.

A minden téren tévelygő kerge birka bundi bandi remélem rájön arra is,hogy mi két külön személy vagyunk.

Előzmény: 80/20 (7419)
Szögesdeszka Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7421

Miért nem teszed fel ide az alkotmánybíróságnak írt beadványodat  Bundi Bandi, vagy legalább a linkjét, hogy mindenki láthassa csinálsz is valamit, nemcsak a szádat jártatod, mint ahogyan szoktad. A honlapotokon sincs semmi erről, a tagok engem hívogatnak, hogy csináltatok e valamit.

Előzmény: SZABADOS BANDI (7420)
SZABADOS BANDI Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7420

Nem az a fontos, mit írnak, hanem ki írja. Alattomos, név nélküli SENKI az, aki ahelyett, hogy a WC-ben a tükör előtt játszik, sok jóérzésű és aggódó károsultat arra igyekszik rávenni, hogy ezt az oldalt se látogassa.

Tisztelt 8/20=Sényi Miklós. Más az alsógatyáját váltogatja ilyen gyakran, mint Ön a jelszavait. Nem meri gerinctelen megjegyzéseit saját nevén megjelentetni? 

Más: A Victor H. Egyesület törvényi kötelezettségét teljesítette. A honlapon közzé tette az éves mérleget, és a közgyűlés teljes anyagát. Jelenléti ív szerint ezt az előzetes 30 nappal korábban postán kiküldött tájékoztatás, és a helyszínen 265 károsult egyesületi tag egy ellenszavazattal elfogadta. 

www.befszovkare.hu

Alkotmány Bírósághoz, mint már korábban lenyilatkoztam, ápr. 10.-én a beadványt beadtuk, és ezt írásos nyilatkozattal a A.B. titkára befogadta, és nyilvántartásba vette.

Az Alkotmány B. a határidőt 90 nappal meghosszabbította.

Sényi Úr!

Megint egy olyan eset, amikor nem csak pirossal kell tudni írni, hanem előtte olvasni is kell(lene). A Q A.B. beadványoknál mindenki által olvasható, nyílt olvasmány, ugyan úgy, mint a Victor H. u honlapja. Sényi Úr! és az öné, Önöké hol van? Hol olvasható a közgyűlésük által elfogadott határozatai, és az elfogadott, B.I.H. részére benyújtott és kötelezően nyilvánosságra hozandó 2015 éves beszámoló? (mérleg). Ki és meddig a BUDAÖRSI EGYESÜLET elnöke? Kik az elnökség tagjai?

A Victor H. Egyesület szép csöndben , a tagság tájékoztatásával végzi a dolgát. Aki akár telefonon, e-mailben, levélben érdeklődve megkeres, kérdéseire választ kap. Sényi úr kérem, adja meg, milyen csatornán érhető el hivatalos tájékoztatás céljából az Ön egyesülete. 

Várom válaszát.

Szabados András (Victor H. U. egyesület elnöke)

 

 

Előzmény: 80/20 (7419)
80/20 Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7419

Felettébb unalmas ez az egész herce hurca, amit itt előadnak nagy komolyan véve magukat a hozzászólók. Szabados Bandi meg nem kap elismerést úgy látszik sehonnan. A Bandikat nem szokták komolyan venni egyébként sem.

Miért nem arról a folyik a szó, hogy ez a minden tudás birtoklója, ez a remek Victor Hugo utcai egyesülés mit is lépett a tagjai érdekében az idén azon kívül, hogy közgyűlést tartott?

Pl.:nyújtott be az Alkotmánybírósághoz kifogást a Q2 törvény ellen? Június 15 volt a határidő!!!!!!!

Nem látni, hogy cselekedtek volna bármit is!

 

Miért nem a saját dolgukkal vannak elfoglalva és kürtölik ki országnak világnak, teszik ki a kirakatukba hathatós cselekedeteik garmadáját?

Azért nem mert nincs is ilyen?

 

Folyamatosan más tökéletlenségével vannak elfoglalva, tegyék már nyilvánossá a saját tökéletességüket!

 

A legócskább bulvárlap szintje alá sikerült degradálniuk ezt az oldalt, csak maguk írogatnak ide be egymást ócsárolva, mennek, megyünk ezzel valamire?

Ez az egész látszat verekedés csak arra jó, hogy ne a lényeggel foglalkozzanak! Azzal, amit maguk csinálnak soha nem lesz pénzünk!

Miért nem jelentik fel rágalmazásért nyakfogomat/sényit, ha ártatlanok és az egyesület háza táján minden rendben van? A rágalmazóknak bíróság előtt a helyük! Vagy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél?

 

Előzmény: Márton Lipcsik (7418)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7418

Tisztelt Fórumozók!

Tudom, hogy sok egyszerre az az alábbi három nyilatkozat, amellyel reményeim szerint mégsem untattam Önöket, de amelyek más, talán egyértelműbb megvilágításba helyezik nyakfogom korábbi nyilatkozatait, és a BUDAŐRSI EGYESÜLET kiszámíthatatlan szándékait az országos aláírásgyűjtést illetően. 

Ki-ki eldöntheti, hogy a tagság megosztására irányulóan melyik oldalon van bizonyíték, és melyik oldalon van következetes, őszinte szándék.

Továbbra is állítom, hogy a tisztességet nem kell bizonygatni, az vagy jön belülről, vagy létezésének hiánya akármilyen öntömjénezéssel nem fedhető el.

Remélem, hogy legalábbis átmeneti ideig megszűnik itt a habzó szájú fröcsögés.

Lipcsik Márton

Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7417

Sz.B.É Egyesület Elnöke

Demeter István Úr részére

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

2016. június 20-án betekinthettem a Budapest Környéki Törvényszék előtt az Ön által vezetett Egyesület törvényes működése érdekében folyó peres eljárás irataiba.

 

Meglepetéssel tapasztaltam, hogy elnökségi taggá választatta azt a Sényi Miklóst, aki különböző nick nevek alatt aljas célból és megalapozatlan -talán Öntől származó- állításokkal lejárató kampányt folytat a B.Sz.K.É. Egyesület és annak elnöke, valamint a személyem ellen.

Ezek a sértő kijelentések különös fontossággal bírtak akkor, amikor azok BUDAŐRSI EGYESÜLET nick név alatt jelentek meg.

 

Kértem, hogy nyilatkozzon: Egyet ért-e az ott megejelent írások tartalmával, célzásaival, állításaival, vagy azoktól elhatárolódik-e? 

Ön mindezideig a felkérésemre nem reagált.

 

Kértem tovább nyilatkozni arra, hogy a Sz.B.É Egyesület milyan anyagi háttér birtokában vállalta fel az országos aláírásgyűjtés megszervezetését és kivitelezését, valamint, hogy beszerezte-e már az ehhez szükséges hatósági engedélyt.

Ezen kérésemet is válasz nélkül hagyta.

 

A bírósági iratokból kiderült, hogy Ön a Sz.B.É Egyesület elnökségi tagjává választatta Sényi Miklóst, aki nyakfogom és más nick nevek alatt lejárató kampányt folytat az ellen az Egyesület és különösen annak elnöke ellen, akihez Ön együttműködési ajánlattal fordult. 

Összeegyeztethetőnek tartja-e ezt a lejárató kampányt az együttműködési ajánlatban felvetett szándékkal, és ha nem, úgy milyen lépéseket tart szükségesnek Sényi Miklós megfékezésére, elnökségi tagságra való alkalmasságának felülvizsgálatára?

 

Sényi Miklós, az országos aláírásgyűjtés fő atyja már rendelkezik az aláíró ívek fejlécével. Mi tart tehát olyan sokáig, hogy 2016. április 23-tól kezdődően az aláírásra váró tagság még mindig nem ismerheti meg a végleges változatot?

 

Az április 23-i közgyűlésre készített beszámoló szerint az Egyesülete vagyona 41.000.Ft,. volt, melyet terhelt a közgyűlés költsége, és amely fedezetül szolgált volna még a jogutód nélküli megszűnés költségeként is.

A közgyűlés szöveges beszámolójában azt írta, hogy az Egyesület jogutód nélküli megszűnése után "Ez a társaság továbbra is együtt maradhat, mint Kötetlen Károsultak Baráti Köre."

Ezt az együttmaradó Baráti Kört tekinti-e az  Egyesület újjáalakulásának? Vagy szó nincs emmilyen újjáalakulásról?

 

Az együttmaradó Baráti Kör miként tervezi előteremteni az országos aláírásgyűjtéshez szükséges anyagi fedezetet?

 

Ha alapvetően a jogutód nélküli megszűnés a szándéka, úgy miként tehette az együttműködési ajánlatát egy megszűnésre váró Egyesület egy semmilyen jogi funkcióval és felelősséggel nem rendelkező és még nem is létező Kötetlen Károsultak Baráti Köre nevű társaság nevében?

 

Ki vállaja a felelősséget a megalapozatlan és tudatosan félrevezető együttműködési ajánlat szülte hiábavaló reménykeltés meghiúsulása miatt?

 

Kért-e Sényi Miklós elnökségi tag engedélyt arra az elnökségtől, hogy BUDAŐRSI EGYESÜLET megtévesztő nick nevet használva tegyen nyilatkozatokat a fórumon, és ha igen, úgy az elnökség egyetért-e az ilyen ninc név alatt megjelent írások tartalmával, üzenetével? Ha nem, úgy milyen lépéseket szándokozik tenni a jogsértések utólagos orvosolására, az ismétlődések megakadályozására?

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

Várom, várjuk valamennyi nyított kérdésre adandó mielőbbi kimerítő válaszát!

Lipcsik Márton

Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7416

Befektetési Szövetkezetek Károsultjai Érdekvédelmi Egyesület Elnöke

Szabados András Úr részére

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

Rendkívül sajnálom, hogy más elfoglaltsága miatt tegnap nem találkozhattunk személyesen, így a Budapest Környéki Törvényszék előtt a Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesület ("BUDAŐRSI EGYESÜLET") törvényes működése érdekében a Pest Megyei Főügyészség által elrendelt perben fellelhető iratmásolatokat rövid kommentárral az irodában hagytam.

Az átadott másolatokból kitűnik, hogy a nyakfogom nick név alatt szereplő Sényi Miklós zalaegerszegi lakos 2016.április 23-tól kezdődően a Sz.B.É. Egyesület elnökségi tagja lett Fábián Kálménnéval (Magdika) együtt.

Ebből eredően nyakfogom bejegyzései túlmutatnak egy sértett károsult meggondolatlan kijelentésein, ezért felügyelő bizottsági tagként kérem, hogy egy rendkívüli elnökségi ülésen tűzze napirendre, hogy a B.Sz.K.É. Egyesület jó hírnevét megalapozatlanul és aljas módon sértegető nyakfogomi állítások miatt az Egyesület indítson bűntető eljárást Sényi Miklós rágalmazó ellen.

Amennyiben erre vonatkozóan a javaslatomat elfogadó döntés születne, úgy felűlbírálva korábbi álláspontomat, én magam is csatlakozom egy önálló feljelentéssel Sényi Miklós ellen a különböző nick nevek alatt megjelenő, személyemet alaptalanul sértő, és rossz híremet keltő kijelentései miatt.

Az elnökségi ülésen -melyre kérem személyes meghívásomat is- az Egyesület jogi képviselőjét meg kell kérni annak előzetes vizsgálatára, hogy a nyakfogom és más -Sényi Miklóshoz köthető-  nick nevek alatt megjelenő rágalmazó, az Egyesület jó hírnevet csorbító kijelentésektől való elhatárolódás hiányában a büntető eljárás kiterjeszthető-e Demeter Istvánra is, aki az általa vezetett Egyesület elnökeként Sényi Miklóst maga mellé emelte elnökségi tagként.

Én a Sz.B.É Egyesület 2016. április 23-i közgyűlésével összefüggésben elkövetett számos jogsérés miatt külön ügyészségi vizsgálatot kezdeményezek. Ez a vizsgálat azonban nem terjedhet ki a jó hírnév csorbítása miatti vizsgálatra.

Javaslatomat azért tartottam fontosnak megjeleníteni ezen a fórumon (is), mert nyakfogom, alias Sényi Miklós a neki felajánlott vizsgálódási lehetőség helyett tovább folytatja Egyesületünk, és annak vezetése elleni lejárató hadjáratát, melynek meggyőződésem szerint csak egy nagy nyilvánosság előtt zajló büntető eljárással lehet véget vetni.

Lipcsik Márton

 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7415

Tisztelt Fórumozók!

Tegnap végre betekinthettem azokba a bírósági iratokba, amelyek a "BUDAŐRSI EGYESÜLET" törvényes működése érdekében az ügyészség által kezdeményezett kereset alapján indult perben fellelhetők.

Meglepetéssel tapasztaltam, hogy nyakfogom új dimenzóba lépett.

2016. április 23-tól ő az egyik elnökségi tagja a Demeter István által elnökölt "BUDAŐRSI EGYESÜLETNEK, vagyis azok a bejegyzései, amelyekben a Victor Hugo utcai Egyesületet folyamatosan bűncselekmények elkövetésével vádolt, nem egy elkeseredett károsult elhamarkodott, meggondolatlan kijelentései voltak, hanem egy másik károsulti csoport vezető tisztségviselője számítógépén fogalmazódtak meg.

Miután Demeter István elnök ezen megalapozatlan kijelentésektől többszöri felhívásom ellenére sem határolódott el, úgy tekintem, hogy a "BUDAŐRSI EGYESÜLET" testületileg folytat lejárató kampányt a Befektetési Szövetkezetek Károsultjai Érdekvédelmi Egyesület ellen.

Kik is törekszenek akkor egyáltalán megosztásra?!

Mivel a hónapok óta zajló lejárató kampány kimeríti az B.Sz.K.É. Egyesület jó hírnevének csorbítását, annak megsértése vizsgálata céljából lépések megtételét fogom indítványozni, ezért a Budapest Környéki Törvényszéken beszerzett iratok tartalmát, és az azokból levonható következtetéseket nem oszthatom meg a széles olvasótáborral, hanem csak az arra illetékes nyomozó hatósággal.

Természetesen a majdani nyomozás sikerét nem befolyásoló eseményekhez,  bejegyzésekhez fenntartom a jogomat, hogy személyes észrevételeimet megtegyem.

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.20 0 0 7414

 

Írásban csak egyetlen betű a különbség köztünk igaz emberek,

és köztetek gaz emberek(4 fő) között.A gyakorlatban azonban a különbség 54 millió Ft a gazemberek javára.

 

Demeter úr pedig jól teszi,ha nem alacsonyodik le hozzátok.

 

Neki most ezerszer fontosabb az aláírás gyűjtő ív elkészíttetése,mint veletek  való foglalatoskodás.

 

 

 

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.20 0 0 7413

Az előző írásod egy csúsztatás ,és hazugsághalmaz,mert:

 

1. Te vak marionett bábu,az indexen történt megjelenésedkor te magad egyből azzal kezdtél itt hencegni,hogy egyedül átszédítettél 150 tagot szabados bundihoz. A tyúk eszeddel látom már erre sem emlékszel,mert a haszonszerzés az eszedet is elvette már.Így hát tőled tudtam meg ezt a gazemberségedet is.

 

2.Te stréber seggnyaló,a bundi bandi a strómanod most 2016-ban is (nem csak 2012-ben) a 3 év megtérülési maszlaggal eteti a népet.

Ezt viszont telefonálások alkalmával mondtál el nekem a károsultak.

 

Ilyen gazemberséggel  igyekeztek  növelni a taglétszámot.

A 4 millió lenyúlható pénz összegét pedig így növeltétek5 millióra.

 

3.A 100 ezer károsult létszámát pedig én számítottam ki :12.000 x 8,3 ( ez a családtagi statisztikai szám).

 

A FENTIEKKEL TE  A KÖVETKEZŐ LÉNYEGRŐL IGYEKSZEL ELTERELNI A FIGYELMET:

 

1.A BUDAÖRSI EGYESÜLET VILÁGOSAN LÁTJA,HOGY A POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS JELENTI AZ EGYETLEN MEGOLDÁST A KÁROSULTAK PÉNZÉNEK VISSZASZERZÉSÉRE.

 

2.TI MINDEN KÖVET MEGMOZGATTOK,HOGY MEGAKADÁLYOZZÁTOK AZ ALÁÍRÁS GYŰJTÉST.

ENNEK ÉRDEKÉBEN ÖSSZE VISSZA HAZUDOZTOK MINDENT.

MÁS SZEMÉBEN MÉG A SZÁLKÁT IS MEG SZERETNÉTEK LÁTNI,DE A MAGATOKÉBAN A GERENDÁT SEM SZERETNÉTEK ÉSZREVENNI.

PEDIG ENNYI IDŐ UTÁN MINDENKI TUDJA,HOGY TI IGAZI RABLÓK,ZSIVÁNYOK  VAGYTOK 

 

3.TI 54 MILLIÓT ZSEBREVÁGTATOK MÁR A SEMMIÉRT.ÁM EZ NEKTEK NEM ELÉG,MINDEN ÁRON SZERETNÉTEK EZT A RABLÁST TOVÁBB FOLYTATNI,AMEDDIG CSAK LEHET.

Előzmény: Márton Lipcsik (7412)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.20 0 0 7412

Sz.B.É. Egyesület Elnöke

Demeter István Úr részére

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

Nem szerencsés éppen nyakfogom szájába adni hamis információkat csak azért, hogy az Ön által elkövetett sikkasztás tényét igyekezzen az én megalapozatlan lejáratásommal fátyolosítani.

2012 nyarán az Sz.B.É.Egyesület elnöksége Önnel együtt eldöntötte, hogy a BUDAŐRSI EGYESÜLETET jogutód nélkül meg kell szüntetni, mert az alapszabályban rögzített céljait elérte, új célt pedig nem kíván kitűzni.

Az Egyesület tagjait át kell irányítani (szervezni) a Victor Hugó utcai Egyesületbe.

Ezen az elnökségi ülésen már bizonyítékok kerültek előtérbe arról, hogy Ön a kisajátított pénzkezelési gyakorlatával jelentős egyéni hasznonra tett szert.

Az Elnökség felhatalmazása alapján Ön bízott meg egy ügyvédet a jogutód nélküli megszűnés lebonyolítására, azonban a 2012 november 24-i rendkívüli közgyűlésen az Elnökség tiltakozása ellenére Ön mégis napirendre tűzte annak a pénzügyi beszámolónak az elfogadtatását, amelyet az Elnökség éppen a sikkasztás gyanúja miatt korábban elutasított.

Az előre még nem látható esetleges más rejtett huncutság végleges kizárása érdekében a közgyűlés engem választott meg levezető elnöknek, és tagi javaslatra úgy döntött, hogy a pénzügyi gyakorlatát másod magammal 2012. december 31-ig felül kell vizsgálnom, és a feltárt eredményekről 2013. tavaszára tervezett újabb rendkívüli közgyűlésen beszámolnom. 

Ezt az ellenőrzést Ön megakadályozta, a közgyűlési jegyzőkönyvet meghamisította, majd egy huszárvágással a szabálytalan és büncselekményt megvalósító pénzkezelési gyakorlat ellenőrzésére kijelölt két elnökségi tagot az alapszabály ellenére jogellenesen kizárta az egyesületből azzal az indokkal, hogy többek között a pénzügyi szabálytalanságokat nem leplező tagi értesítésekben a sikkasztás tényét sem rejtettem véka alá. A kizárás jogellenésségét előbb az ügyészség, majd a bíróság is megállapította.

Mivel ez az ügy jelenleg is folyamatban van Ön ellen, arról több információt nem kívánok nyilvánosságra hozni.

Tény az, hogy én valóban agitáltam a BUDAŐRSI EGYESÜLET tagjait, hogy lépjenek át a Victor Hugo utcai Egyesületbe, mert ott van az alapszabályban rögzítve az, hogy a felszámolási eljárás befejezése után akár az Állam ellen is kártérítési pert fognak kezdeményezni. A három év pedig úgy került szóba, hogy az elhúzódó peres eljárások miatt a felszámolási eljárás még legalább addig el fog tartani, tehát az Állam elleni perre három éven belül minden bizonnyal nem fog sor kerülni. Ez a 2012-ben hangoztatott három éves türelmi idő sajnos jelentősen meghosszabodott.

Nyakfogom az Öntől kapott hamis, vagy félinformációk birtokában azt állította, hogy a 2012-es elnökségi ülés döntése alapján a Victor Hugó utcai Egyesületbe átirányított tagok révén én 100.000. igaz ember ellen vétettem. Azon kívül -erre visszavezethetően- azt is előrevetítette, hogy az átlépett tagok hiányzó tagdíja miatt esetleg veszélybe fog kerülni az Ön által felvállalt országos aláírásgyűjtési akció pénzügyi finanszírozása.

Ön -legalábbis a fórumon megjelenő és Önnek tulajdonítható felhívás tanúsága szerint- egy 43 regisztrált tagot számláló "újjáalakult" Egyesület nevében vállalta el az országos aláírás gyűjtésban való aktív részvételt, miközben a 2016. április 23-i közgyűlés meghívójának egyik alapvető napirendi pontja is a jogutód nélküli megszűnés volt. És hogy ezt mennyire komolyan gondolta, arra bizonyíték, hogy ezzel a 43 regsiztrált taggal írásban közölte, hogy 2016 évre már tagdíjat sem kell fizetnie.

Vagyis Ön úgy vállalkozott az országos aláírásgyűjtés megszervezésére, és finanszírozására, hogy a BUDAŐRSI EGYESÜLETNEK arra anyagi fedezete nem volt és nem is tervezett. 

Vélhetően ezt az anyagi fedezetet remélte megszerezni Egérke a Victor Hugo utcai Egyesülethez, az Elefánthoz címzett együttműködési ajánlatával, és amikor ott zsákutcába futott, a fiaskót az én nyakamba akarja nyakfogommal varatni. 

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

Ön nyilvánosan, az Ön által vezetett Egyesület nevében tett már 2016. április 22-én ajánlatot az országos aláírásgyűjtés megszervezésére, majd néhány napos késéssel fordult a társegyesülethez az együttműködési ajánlatával.

 

Kérem határozott válaszát arra nézve, 2016. április 22-én, vagy azt követően látott-e az Ön által vezett Egyesület révén anyagi fedezetet az országos aláírásgyűjtés megszervezésére, és finanszírozására, vagy ha nem, úgy honnan és hogyan remélte az ehhez szükséges anyagiakat megszerezni.

Ha már nem lát erre lehetőséget, úgy kérem, hogy ezen a fórumon ezt a tényt hozza az Önben bízó károsultak, de különösen nyakfogomnak a tudomására. 

 

Egyet nem tehet: a reménykedő tagságot immár két hónapja tévedésbe hozni és tartani, előlük az igazságot elhallgatni.

 

Én figyelmeztettem: nyakfogommal török fogott, aki nem enged. A saját érdekében jobb, ha megszakít vele minden kapcsolatot. Ez az embeszabású lény mindenkin átgázol, aki nem az ő zenéjére táncol.

Lipcsik Márton

 

 

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.19 0 0 7411

Mostanában lipcsik 150 egyesületi tagot (az 1 milliós tagdíjával együtt) szép sunyin átkábított Budaörsről szabados bundi/bandavezér pesti tagdíj fizetői táborába.

 

Ennek a lipcsik/bundi  kábításnak  az volt a lényege,hogy  szerintük a szabados bundi 3 éven belül visszaszerzi a károsultak számára az elveszített vagyonukat.

 

Ezzel a cselekedetével lipcsik,és szabados bundi egyszerre két gaztette követett el:

 

1.Ebben az országban ez a gaztett  minden lenyúláson túltesz ,mert egy csapásra 100 ezer szegény  igaz  embert károsítottak meg cselekedetükkel.

 

2.Ezen kívül veszélybe került a budaörsi  polgári kezdeményezés(aláírás gyűjtés) megvalósítása is.

Ezt ők előre tudták,és ezzel a ténnyel még hencegni is mertek  itt az indexen.

Előzőleg azt is kijelentették,hogy budaörsnek nem lesz elég pénze az aláírás gyűjtés kivitelezésére.

 

A fenti zsiványságok révén a szabados bundi évi tadíj bevétele 4 millió Ft-ról  5 millió Ft-ra emelkedett (125%).

Lipcsil osztaléka pedig így 110 ezerről  500 ezer/év ADÓZATLAN bevételre nőtt.

 

Itt jut eszembe,hogy az eddig ellopott  50 millió tagdíj lenyúlása során még csak jövedelemadót sem fizettetek.

 

Ti így halmozzátok az élvezeteket,vagy így élvezitek a felhalmozott összegeket.

Egy cseppet sem féltek?

A lelkiismeretetek is tiszta?Milyen messze van tőletek a Markó?

 

Ti már rég pénzeteknél vagytok,mert az 1 milliós ,és az 5.5 milliós baumag károtok már rég megtérült.

Ennek ellenére az igaz  károsultak kárára ádáz küzdelmet folytattok a saját profitok további növelésére.

Benneteket egy cseppet sem érdekelnek a károsultak érdekei,kedves markó utcai jelöltek.

Ez az összeg már réga zsebetekben van,ez a biztos pénz.Erre csak ti meritek venni a bátorságot 100 károsult közül.

 

Szabados ,te nem vagy túlzottan szabados? Vagy ennyire merész vagy,hogy le mered nyúlni a közpénzt,és adót sem fizetsz utána?

Lipcsik meg tőled tanulja a bitangságot,vagy egyforma gazemberek vagytok mind a ketten?

Ehhez aztán tényleg sok vér kell a pucátokba.Ezt senki nem merné megtenni a károsultak közül

 

A csapdát meg felejtsétek el,inkább szerezzetek be hatósági bizonyítványt az ártatlanságotokról,mos még van rá egy kis időtök is.A jó tanácsot pedig megköszönhetitek.

 

Előzmény: Márton Lipcsik (7410)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.18 0 0 7410

Kénytelen vagyok megkérdezni: Ez az ember n-o-o-o r-m-á-á-á-l-i i-i-s?!

nyakfogom egyesületen kívüliként folyamatosan bűnös pénzgazdálkodással gyanúsítgatja Szabados Andrást. Amikor azonban Szabados lehetőséget kínált neki a személyes tapasztalatszerzésre, azzal nem kíván élni.

Ezzel szemben Szabadost kérné-kötelezné  -a további gyanúsítgatások abbahagyása érdekében-  arra, hogy szerezzen be egy ügyészségi, bírósági igazolást a "tisztakezűségéről....

A tisztességes élet és munka az élet természetes formája, azt nem kell igazolni, bizonyítani. A tisztességtelent a környezet észleli, és vérmérséklete szerint díjazza.

A bűnös magatartást a törvény a saját eszközeivel üldözi, és arra utaló gyanú esetén valamennyi állampolgárnak -még nyakfogomnak is-  lehetőséget biztosít arra, hogy ellene észrevételt, feljelentést tegyen.

A bűnösséget viszont -a tisztességes gyakorlattal szemben- bizonyítani kell.

Kinek is szállt akkor a vér a pucájába?

Miért nem tesz nyakfogom feljelentést Szabados András elnök ellen pénzgazdálkodási szabálytalanságok, netán sikkasztás bűntette miatt? Az állitólaghos bizonyítékokat is elsőkézből beszerezhetné.

Ezzel szemben érdekes módon pálcát tört afelett, hogy én viszont elég bátor voltam ahhoz, hogy sikkasztás bűntette miatt feljelentést tegyek és pótmagánvádat kezdeményezzek Demeter István, a BUDAŐRSI EGYESÜLET elnöke ellen.

Ki akkor a gyáva? Szabados, aki lehetőséget biztosítana arra, hogy ellen elsőkézből gyűjthessenek bizonyítékokat, vagy én, aki a bizonyítékok birtokában egy másik személy ellen a szükséges és kötelező lépéseket megtettem, vagy nyakfogom, aki nem csak a pályán, de mébg a stadionon is kívül kíván maradni, hogy a meccset onnan kritizálhassa.

A korábbi 4000 nyakfogomot követő aláíró közül nincs egyetlen egy személy sem, aki végre arra buzdítaná ezt a megosztó emberszerűséget, hogy éljen a Szabados által felkínált lehetőséggel, és legalább a bizonyítékok beszerzéséig hagyjon fel az alaptalan gyanúsítgatásokkal?

Vagy valóban mindeni tart nyakfogom átkaitól?

Lipcsik Márton

 

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.17 0 0 7409

Kétes dicsőséget biztosító lehetőségetek csak nektek van addig,ameddig eltűntethettek  évi 4 millió tagdíjat a saját zsebeitekben .

A vér pedig leszállt a pucátokba,mert nem mertek beszerezni egy ügyészi/bírói hatósági igazolást arról,hogy egy ilyen hatalmas összeget mire használtpk fel évente.

Ha lenne egy hivatalos igazolás a kezetekben a tisztakezüségetekről,akkor pont,és nem lenne többé miről beszélni.Ez ilyen egyszerű.

Az,hogy egy ilyen igazolást holtbiztosan egy állami szerv  sem ad a kezetekbe -mert a lenyulást azok sem támogatják-az már a ti egyéni tragédiátok

 

Előzmény: Márton Lipcsik (7408)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.17 0 0 7408

Már írtam, hogy nem  vitatkozom a mindíg sokszoros összetett jelzőkkel operálni szándékozó nyakfogommal, mert azt méltóságomon alulinak tartom, de az aljas szándékaira rá kell mutassak:

A legutóbbi, nekem szánt írása túlzottan is jó bizonyíték arra, hogy mit is eredményezhet egy szövegkörnyezetéből kiragadott mondat.

Velem szemben eddig az volt nyakfogom kifogása, hogy az országos aláírásgyűjtés céltalanságát, és így eredménytelenségét hangoztató írásaimat megosztásra irányuló törekvésnek minősítette, melyre reagálva közöltem, hogy a korábbi meggyőződésem fenntartása mellett a károsulti közösséghez való tartozásom jeleként én is aláírom a szabályosan engedélyezett ívet, mert bár továbbra is meggyőződéssel állítom, hogy az céltalan, de ezzel az aláírással nem ártok senkinek.

nyakfogom az, aki Szabados András elnök és köztem (is) minden áron viszályt szeretne szítani az únos-úntalan hangoztatott állítólagos pénzlenyúlásokat emlegetve.

Felügyelő bizottsági tagként ismerem a B.Sz.K.É. Egyesület könyvelését, és egyetértettem azzal, hogy Szabados András elnök az alapszabály rendelkezéseit meghaladóan ne csak a tényleges tagok részére, de kivételesen nyakfogomnak is tegye lehetővé, hogy bármely általa választott pénzügyi év tételes könyvelését megvizsgálhassa, és vizsgálódásainak eredményét ezen a fórumon hozza is nyilvánosságra.

nyakfogom azonban nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, mert akkor megszűnne számára az a kétes dicsőséget biztosító lehetőség, hogy alaptalan vádjaival továbbra is kísérletezzen az egyesület gyengítése céljából.

Szabados Andrásnak nincs oka maga ellen hivatalos vizsgálatot kezdeményezni, mert az évente ismétlődően és kötelességszerűen benyújtott pénzügyi beszámolókban az arra jogosult hatóságok eddig nem találtak kifogásolni valót.

Szabados az általa már említett okokból kihátrált az aláírásgyűjtés nyakfogom által elképzelt módon történő kivitelezés megvalósítása és finszírozása alól, de érdekes módon nyakfogom nem kapaszkodik ugyanúgy piócaként a Szabados helyett önként jelentkező Demeter István elnök vezette Sz.B.É. Egyesületbe, hogy az az állítólag alapszabályba rögzített vállalását minél előbb teljesítse. Ha Demeter István is rájön, hogy túlvállalta magát, és szintén visszalép, úgy ő is fekete bárány lesz nyakfogom szemében? 

Szerintem pedig az lenne a helyes lépés Demeter István részéről is, ha még időben bejelentené, hogy ő is céltalannak és emiatt finanszírozhatatlannak tartja a nyakfogom által erőltetett aláírásgyűjtést.

Az általam is elismert kezdeti nyakfogomi jó szándék az utóbbi hónapokban nyakfogomot a baqumag károsultak egyedüli ellenségévé, a jogszerű megoldáskeresés akadályozójává tették. És erre minden bizonnyal rájöttek azok is a 4000 aláíró közül, akik valamely oknál fogva nem nyilatkoznak itt a fórumon.

Mindenkit óva intek attól, hogy nyakfogomot telefonon felhívják, vagy hívását fogadják, mert nyakfogom utólag a valamennyi általa rögzített beszélgetésből hajlamos arra, hogy önkényesen kiragadjon olyan részleteket, amelyeket fel tud használni a beszélgető partnere ellen.

nyakfogom továbbra is adós azzal, hogy idézzen abból az írásomból, amelyben állítólag az aláírásgyűjtés ellen agitálva megosztásra törekedtem volna.

A jószándékú, felvilágosító írásaimat nem lehet csak azon az alapon megosztásra törekvőnek minősíteni, hogy hatásukra többen átértékelték korábbi hitüket, álláspontjukat.

Lipcsik Márton

SZABADOS BANDI Creative Commons License 2016.06.17 0 0 7407

Tisztelt BAUmagnélküli !

A felszámoló kontra Balázsék polgárjogi igény megszerzése c. per 12 tárgyalási nap után új bíróhoz (dr Pákozdi) került.

Az első tárgyalási nap lezajlott. A felszámoló azt a házi feladatot kapta a bírótól, hogy a következő tárgyalásra, hogy a Csevicevölgy 3 éves könyvelését mutassa be, mint felperesi bizonyítékot. A polgárjogi igény fedezeteként a felszámoló 92 ingatlan értékét, mint a kártérítés összegét 2,3 Milliárd Ft-ban jelölte meg a felszámoló.Az összeg azonos a BKKB által megítélt polgárjogi igény összegével.  Az ingatlanokat soha senki nem értékelte fel, tehát a perben a kártérítési követelés összege a felszámoló részéről nem megalapozott. A bíró  úgy látja Csevicevölgy a pénzlehúzás és eltüntetés kiinduló pontja,  lényege. Az egykori ügyvezető H. eltűnt dollárjai a csomagtartóból, és  gyanús milyen módon történtek a földvásárlások, milyen ennek okán a pénzmozgás a BAUMAG csatornákban. Bűncselekmény gyanúját látja az ügyletekben, amit még soha senki nem vizsgált, nyomozás ez ügyben soha nem volt. Amennyiben a gyanúja beigazolódik, büntető feljelentéssel kívánja H. irányában honorálni.

Az elévülés kérdése az ügyészség feladatra. Következő tárgyalási nap aug. 31.

A Mátraholding meghirdetett 18 Mrd Ft vagyonra  nem volt érdemi  ajánlat.

Előzmény: BAUmagnélküli (7401)
nyakfogom Creative Commons License 2016.06.16 0 0 7406

Rengetegen vagytok,összesen négyen. A 100 ezer károsult mellett ez a 4 fő aztán már egy hatalmas szám.

Előzmény: Márton Lipcsik (7404)
nyakfogom Creative Commons License 2016.06.16 0 0 7405

Úgy kóvályogsz a nick nevek között,mint gólyaszar a levegőben,és rendszeresen el is

találod szarva közt a tőgyét,te kis össze vissza hazudozó buzgó mócsing.

 

Nem fogsz te semmit sem aláírni,hiába írtad le lipbecsókolhatsz itt azt többször is,hogy:

"én  is aláírom az íveket". 

 

Ezzel ellentétesen a 7403-ban meg ezt írod te kerge birka,hogy:

 

"Csupán azt sajnálom,

hogy az aláírásgyűjtés értelmetlenségét nem képes megérteni."

Mármint  hogy nyakfogom nem ért meg téged.

 

Eddig mennyi zsoldot könyörögtél ki a bundi banditól?

Soha nem fogod elérni  a  bundika főmágus pénzeltüntetési technikájának színvonalát,és általa a tagdíjakból lenyúlt összeg nagyságát sem,mert többek között a te károd hatszorosa a bundikáénak.

Akkor meg miért lógatod a beleidet????

 

Bundi már régóta a pénzénél van,most már a profitját  növeli.

Az évi 4 millió tagdíjat pedig szépen,csendben eltünteti.

 

Ti csak alamizsnát kaptok,de ezért sok pofátlanságot el kell még követnetek bundi parancsára itt az indexen ,a 100 ezer baumagban érdekelt emberrel szemben.

 

Előzmény: Márton Lipcsik (7404)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.16 0 0 7404

Sz.B.É. Egyesület elnöke

Demeter István Úr részére.

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

A 7399 sorszámon megfogalmazott kérdéseimre -vélhetően sokad magammal- várom az érdemi válaszát.

 

Lipcsik Mártron

 

 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2016.06.16 0 0 7403

Az, hogy a BAUMAG állami hátszéllel eltüntette a károsultak 40 milliárd forintját, még nem jogosíthatja fel nyakfogomot sem arra, hogy belzebub2016 néven menlevelet fogalmazzon meg egy egymillió forint értéket meghaladó károkozónak, még akkor sem, ha az a károkozó állítólag április 23-án átvette volna nyakfogomtól az aláírásgyűjtés stafétabotját.

Mutasson fel bárki a fórumozók közül csak egyetlen olyan hozzám köthető beírást, ahol az aláírásgyűjtés ellen agitáltam volna. Én csak az ahhoz fűzött, és nyakfogom által feltupírozott túlzott reménytől óvtam mindenkit.

risz nevű fórumozónk megdöbbent a fórumon olvasott mélyreható személyeskedéstől... És igaza is van!

Az én írásaim azonban nem a megosztásra irányultak, hanem egy őszinte tájékoztatás céljából születtek.

nyakfogom volt az, aki különböző nick nevek alatt megpróbálta személyemet hiteltelenné tenni, és ezek a kísérletei, illetve az azokra adott válaszok kelthettek megosztásra irányuló látszatot, de ehhez is csak nyakfogomnak fűződött érdeke.

Oroszlánbajusz név alatt azt írta rólam, hogy "Budaőrsön bolti lopáson értek tetten". Budaőrsről személyesen ismer, mint "pénzéhes, hatalmibecsvágyó, szarkeverő, lipbecsókolhatolt, szemétfajtáját bandáját. 13 munkahelyéről vágták ki, egész Budaőrs utálja, kiszurkáljná a szemét." (Soha nem laktam, éltem Budaörsön.)

Igazie nick név mögé bújva azért könyörgött, hogy a "Hétpróbás károsultellenes fogja már be a büdös pofáját."

nyakfogom néven azt állította, hogy telefonon beszélt 189 károsulttal, akik mind azt állították, hogy látták a lotyogásaimat, de nem olvasták el, és erre utalva felvállalta, hogy az általam összehordott "Lipcsik-féle trágyából" a tavaszi kerti muinkák befejezése után kiemeli majd azt, "amit ez a kettős ügynök, bérenc, haszonleső, tolvaj, seggnyaló, pofátlan, terrorista, meddő, improduktív, károsult ellenes, két lábon járó atombombatöltelék meg mert ereszteni EGY IGAZ EMBER ELLEN."

Az állítólagos 189 károsulton túl én magam is hába várom a tavaszi kerti munkák befejezése ellenére is azokat a feltáró bizonyítékokat.

nyakfogomnak az akaratosi és szögesdeszka nick nevek alatt megjelent írásaival külön nem foglakozom, bár azok is megérnének egy kis újabb kontrollt.

nyakfogom csak a mocskolódó hangnemű bejegyzéseiben tud otthonosan tocsogni, és ebben -ismerjük be- felülmúlhatatlan. Mindenki javát szolgálná, ha a trágár kifejezések gyűjteménmyének lapozgatása helyett visszatérne a magyarok történetének olvasásához, és azokból a történetekből levonná a személyére érvényes megosztási törekvésekből rá vonatkoztatható következtetéseket. A 7082 sorszámú írásban maga is beismerte, hogy "Eddig az orrodnál fogva vezettelek...", tehát nem válogat az eszközökben, és az érvekben. Így haudta azt is, hogy 58 év alatt 120.000. rendezvényen zenélt! (Napi több, mint 5 rendezvény!)

Én nem vagyok büszke arra, hogy a korábbi 4000 aláíró helyett a jobbító szándékú, őszinte, és jogilag is alátámasztott felvilágosító írásaim hatására velem együtt még csak 385 károsult igényli, hogy a Budaőrsi Egyesület hajtsa végre az országos aláírásgyűjtést. Büszkeség helyett megnyugvással tölt el, hogy több mint három ezer károsult végre rádöbbent arra, hogy korábban szirénhangokat hallott nyakfogomtól.

nyakfogom számomra egy fajsúlytalan, az aláírásgyűjtés címen röghözkötött személy. Ellenfelről azért nem beszélek, mert ő is és mi is egyaránt károsultak vagyunk. Azt sem vitattam soha, hogy a megoldáskeresés közben az aláíráshoz fűzött remények őszinték voltak, és azok is maradtak. Csupán azt sajnálom, hogy az aláírásgyűjtés értelmetlenségét nem képes megérteni.

Nekem a továbbiakban nincs is nyakfogomhoz kapcsolódó kérdésem. Miután a nyakfogomi gondolat kivitelezését felvállalta a BUDAŐRSI EGYESÜLET, mától kezdve ettől a szervezettől várom, hogy tegyen érdemi, és hiteles nyilatkozatot az országos aláírásgyűjtést illetően. A fogadatlan prókátorrá visszaminősülő nyakfogom ne nyilatkozzon meghatalmazás nélkül a BUDAŐRSI EGYESÜLET nevében.

Lipcsik Márton

 

nyakfogom Creative Commons License 2016.06.15 0 0 7402

A 7400 rád is vonatkozik,ne kóstolgasd a BUDAŐRSI EGYESÜLETET ,mert úgy maradsz.

 

Az  állítólagos 1 milliót papolod 100 ezer baumagban érdekelt ember 40 milliárdja(és a te 5,5 milliód) kárára.

Ezt írtad a 7396-ban:

 

"Én is egyetértek azzal, hogy a BUDAŐRSI EGYESÜLET vezénylésével valósuljon meg az országos aláírásgyűjtés."

 

Akkor miért gáncsoskodsz,erőlködsz addig,míg ki nem jön az aranyered.

 

Ennél egy tyúknak is több esze van.

Te oda akarsz szarni, ahonnan enni akarsz.

Ez aztán az ésszerű ,céltudatos cselekedet.

 

Jó étvágyad van,fulladj bele mielőbb.

 

 

Előzmény: Márton Lipcsik (7399)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2016.06.15 0 0 7401
nyakfogom Creative Commons License 2016.06.15 0 0 7400

 

B u n d i bandit,a leendő markó utcai lakóst megnyugtatom,hogy nem sétálok bele  gazemberek által furmányos fondorlatossággal felállított csapdájába.

 

B u n d i,ha tényleg van vér a pucádban,akkor a saját érdekedben, sürgősen (saját költségedre) szerezzél be egy hatósági igazolást arról,hogy nem nyúltátok le folyamatosan a tagdíjakat.

 

Csak ezzel az egyetlen módszerrel menekülhettek meg a mindenki által suttogott közpénz elherdálásának vádja alól.

 

Ennek menetrendje:

 

Kérjetek 2003-tól kezdve   egy alapos ügyészségi/bírósági cél ellenőrzést  a vezetők tagdíj lenyúlására vonatkozóan  , az én szakértői bevonásommal.

 

Így kaphatnátok egy hatósági igazolást arról,hogy mennyit nyúltatok le eddig a közpénzből.

 

Nulla eséllyel talán a vétlenségetekről  kaphatnátok egy állami papírt,így védettekké válhatnátok a jövőre vonatkozóan,és megmenekülhetnétek a további kérdésektől is.

 

Én a helyedben egy ilyen igazolást már régen beszereztem volna,hogy még a gyanú árnyékát is elkerüljem.Ennyi magadhoz való eszed már rég neked is lehetett volna.

Ezt a jó tanácsot rajtad kívül 10 millió magyar  már régen elfogadta volna.

 

Az aláírás gyűjtés ellen -a lenyúlás árnyékában- folytatott ádáz küzdelmetek hamarosan okafogyottá válik.

Most örüljetek,hogy hallgathattok,a bukásnál ez is jobb.

 

Aztán megmagyarázhatod az unokádnak,hogy a lopott pénzen vett játékától miért kell megválnia.

 

MÉG VAN EGY MÁKSZEMNYI ESÉLYETEK,HOGY OTTHON FEKÜDJETEK LE ,NE A MARKÓBAN.

Előzmény: SZABADOS BANDI (7393)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!