"Tudja, hány válogatott játszott tartalékosan? Hogy a németek és az olaszok egyszerűen nem engedték el legjobbjaikat? Ha minden rivális komplett csapattal indul, mi legjobb esetben is ötödikek vagy nyolcadikok leszünk"
Először is, szerintem egy ötödik, vagy nyolcadik hely is siker egy vb-n. Másodszor, az U21-es olasz válogatott már nem volt tartalékos, mégis megvertük őket. Olasz újságok arról írtak, hogy "Koman és Németh ellen ezúttal sem volt ellenszer". Okoskodni, találgatni persze lehet, hogy "mi lett volna ha?",de minek?
" Koman fizikailag gyenge, a nagydarab angol védők közt, ha odakerülne, felőrlődne"
Nem tudom, hogy jönnek ide a nagydarab angol védők, Koman pillanatnyilag Olaszországban játszik, ahol ha néha lehetőséget kap, nem úgy tűnik, hogy felőrölnék a védők. Különben sem csatár, inkább a játékot szervező középpályás, nem a védőkkel hadakozik többnyire. No meg ha ő gyenge fizikailag, akkor a "kellemes meglepetés" Hajnal micsoda? Hozzá képest Koman egy terminátor.
"Gera középen a legjobb, ő nem jobbszélső, s még kevésbé jobbhátvéd, mert Koeman odatette őt"
Lehet, hogy én más meccseket láttam, de mikor játszott Gera jobbhátvédet??
"Dzsudzsák Balázsról viszont nincs jó véleményem: nem csapatember"
Ja, a holland liga egyik legjobb előkészítője nem csapatember, erre már tényleg nem lehet mit írni.
"Huszti a pénz mellett döntött, mikor Oroszországba szerződött."
Lehet, hogy Husztit ez is motiválta, de aki szerint a Zenit nem nagyobb kihívás szakmailag mint a Hannover volt, az háttal ül a tévének.
A többivel nem tudok vitatkozni, nem tudom ki kit irányít és Fradi meccseket sem nézek.
Sokáig bírtam Vargát, de most már úgy gondolom, ha csak ilyen könnyen cáfolható baromságokat bír mondani, jobban tenné, ha hallgatna.
Varga Zoli olyan, mint a Gnxta druszája, izomból tolja a ráosztott keményvonalas bohóc szerepét. Ennek az interjúnak a focit érintő részét személyes találkozó nélkül is (utólagos egyeztetéssel) meg lehetett volna írni.
Varga Zoli nyilatkozatai elegge kiszamithatoak, es felszinesen nezve ugyan viccesek, de valojaban melyen szomoruak.
Nem feltetlenul kene a magyar futball asztalara letenni valamit, hiszen mindannyian tudjuk, nem mindenki fer hozza ahhoz az asztalhoz. De tegyen le kulfoldon valamit akkor. (Marmint edzokent.) Mint mondjuk Laszlo Csaba.
(Apropo, a bundazasokrol nem mondott semmit? Nem volt o veletlenul anno eltiltva bundazasert?)
Persze az asztalra barmit leteves hianya nem akadalyoz meg egy csomo embert, hogy profetakent nezzen fel ra, mert amit josol, az sokszor bejon. Valoban, hiszen ha peldaul egy fiatal jatekosrol azt josolod, hogy nem lesz vilagsztar, 99% esellyel igazad lesz, a maradek 1%-ban meg mondhatod, hogy megvaltozott a hozzaallasa azota. Az se nagy kunszt, hogy megjosold, hogy a dolgok csak szarabbak lesznek, mert altalaban azok.
Túlzások vannak benne ez nyílvánvaló. Nincs kedvem most mindenre reagálni, meg meddő viták ezek, meg mindent kiveséztünk már, meg lehet cáfolni szinte mindent amit mondott, de mindben van vmi...
"Dzsudzsák beadásaiból több gólt kellett volna rúgni
Újabb dicséretet könyvelhet el Dzsudzsák Balázs a holland sajtótól. Az egyik németalföldi fociblog hosszú elemző írást közöl az Eredivisie őszi szezonjáról, ebben a magyar légióst a liga legjobb előkészítőjeként emlegeti. A szerző nem statisztikákra, minőségi szempontokra alapoz, és leszögezi, a társaknak jóval több átadást gólra kellett volna váltaniuk."
http://www.pepsifoci.hu/node/51567
Nyilván hogy ezt valaki megitélje, ahhoz kell szakértőnek lenni.
Nem Vargának.
A benzinkútnál csak a fejlécet láttam hirtelen -kemény kritika a korábbi klasszistól-, de már azonnal tudtam, hogy Sinkovics és Varga fog bohóckodni. Viszont tényleg jól szórakoztam, megért ez 125 forintot. A csak én vagyok alkalmas szövetségi kapitánynak már így harmadikán is esélyes az év dumájára címre, a jobbhátvéd Gerával azért még csak sikerült megfejelni. Én a Szentes, Détári, Varga trió gondjaira bíznám a válogatottat- derüljön ki hát végre, hogy a három legtrágyább együtt mire képes: ))
Ráadásul egy holland fociportál szerint Dzsudzsák beadásaiból nem csak számszerűen született sok gól, de minőségileg is kiemelkedőek voltak. És sokkal több gól is születhetett volna, ha nem olyan bénák a csatárok.
Dehát tudjuk, hogy a hollandok nem értenek a futbalhoz...
Mondjuk elég meredek azt állítani, hogy kvázi Gera a védővonalban játszott Koeman csapatában. Meg az is, hogy Koman azért nem lesz világsztár, mert kicsi.Hazugságnak én sem nevezném, de ritka nagy baromságnak igen. És velem ellentétben ő egész életében a futballból élt. Te rábíznád a csapatodat egy ilyen szakemberre?
Azt mondja, hogy Dzsudzsák nem csapatember. Miért nem az? Nem passzol? Akkor miből adta a 11 gólpasszát? Nem megy el sörözni a csapattársakkal, csal a pókerpartikon, vagy mivel?
Ettől még igaz amit leírt, de ezzel sem vagyunk sem előrébb, sem hátrébb, de nem hazudik sokat. Az más kérdés, hogy ő egy fosika és ugat a partvonalról, de nem sokat hazudott, elmondják ugyanezt az országban egy millióan, csak az nem kerül be az újságba.
szó szó... azért van abban bőven igazság amit Varga mond, ő is a magyar futball megmondó embere az más kérdés hogy érdemi eredményt ő sem tud felmutatni már ami a labdarúgó pályafutása utáni időszakot illeti. emlékszem mikor az angolok jöttek az Üllői útra, és mindenki hurráoptimizmustól repdesett (többek között én is) akkor ő elég szépen lehűtötte a kedélyeket az akkori nyilatkozatával miszerint szép lesz a Bl és az új stadion minőségi játékosok, de csak akkor hiszi ha már látta. Sokan lehurrogták, hogy savanyú a szőlő aztán mégis neki lett idáig igaza. De az tényleg igaz az ő esetében (is), hogy van csinálja vagy hallgasson...
"Ami a futballt illeti, egyértelmű, három ember irányít. Az egyik fővárosi klub dúsgazdag tulajdonosa..." -itt most Várszegire gondol, vagy Hemingwayre?
Mondjuk Koeman csapatában Gera nem sűrűn játszott jobbhátvédet. A Komanhoz hasonlóan nem túl nagy darab Messi pedig komoly zűrt okozott már nem egyszer a nagy darab angol védők között.
Tudom, 5-4-re nyerünk majd :-) Szandro két gólt vág majd, Zsuzsi csavar egyet szabadrúgásból, Juhász Roli fejel egyet szögletből, az ötödiket Németh Krisztián gurítja el Adler mellett egy harminc méteres sprint után.
És igen, valóban ittam egy keveset szilveszterkor :-))))
Kádár, Halmosi, Fülöp, Tímár a kezdőben. Gera a padon csápol, ahogy Bogdán is. Gyepiék meccse elmaradt. Priskin sehol. Buzsáky és Kurucz holnap alkothatnak.